Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

jak ona może byc dopiero na setnym miejscu w Top100 gdzie aktorki jednego filmu są wiele wyżej jak np Zmierzch. Naprawde nie pojmuje już tego rankingu brakuje jeszcze tylko Miley Cyrus;/

Invincible_

DOKŁADNIE!!! TO JEST JEDNA Z NAJLEPSZYCH AKTOREK ;P MILEY JEST DO D***

użytkownik usunięty
basia95balicka

ehh.. nic nie poradzisz .. Keira i tak dla nas pozostanie najlepsza bez wzgledu na to jakie miejsce zajmie w Top100.

Nasze Top100 jest do chrzanu, bo pełno na fw słitaśnych trolli gotowych dać aktorowi, który zagrał w jednym filmie i to jakiegoś odblaskowego wampira, dziesięć z serduchem.
Sugeruję się tym nie przejmować i dalej komplementować Keirę, która jest niezaprzeczalnie piękna (ah, jak ja jej zazdroszczę), zdolna i jeszcze wiele zabójczych ról przed nią.

Tak... Fakt , ale po prostu wkurza mnie taka niesprawiedliwość. Nikt nie zauważa talentów , tylko jakieś wypindrzone nastolatki ;p

basia95balicka

takie zycie ... bardzo zatko w showbiznesie mozna dostrzec sprawiedliwosc ... ale o niej bedziemy pamietac dlugo a o jakies belli z zmierzchy wszyscy szybko zapomna

Invincible_

dzieci brawo i jakies wynalazki typu emo opanowuwuja kazdy portal wiec nie dziw sie ze jakies aktoreczki czy aktorzyni sa wysoko bo zagrali w jakims miniserialu popularnym wsrod dzieci brawo

Invincible_

też nie ogarniam tego rankingu. Widocznie zmienił się sposób klasyfikacji w rankingu (spadek z czołówki na ogon listy). Keira posiada drugą ilośc oddanych głosow ( tylko A.Jolie ma więcej) ,co świadczy o tym, że widzowie się nią interesują i wielu spośród tych 25000 głosujacych musiało wystawic wysoką ocenę. Dla mnie i tak jest jedną z najlepszych aktorek, a żaden ranking tego nie zmieni =)

porakos

Dokładnie ;D