Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Jedni uważają ,ze to brzydkie beztalencie inni że jest piękna i utalentowana. Widziałam wszystkie filmy z nią i moim zdaniem ma w sobie coś magnetycznego co sprawia, że przykuwa uwagę widza. Ma bardzo oryginalną urodę i piękny brytyjski akcent. Ale z drugiej strony musi się jeszcze wiele nauczyć, żeby zasłuzyc na Oscara (ale jest młoda i wszystko przed nią). Jak dotąd najlepiej zagrała w "Domino" oraz w "Bend it like Beckham".

natalie1

Wiesz, każdy ma swój gust, a gustibus non est disputandum, więc rozmowa o tym czy jest "brzydkim beztalenciem" czy wręcz odwrotnie zawsze będzie nierozstrzygnięta, bo jedni będą uważać tak, drudzy inaczej.
Nie widziałam z nią wszystkich filmów, szczególnie tych wcześniejszych, ale masz rację, ma coś co przyciąga uwagę, jest bardzo ładna, a co do brytyjskiego akcentu, hmmm, to ja go uwielbiam, nie tylko w wykonaniu Keiry, ale w ogóle brytyjskich aktorów (mam do tego akcentu słabość).
Na Złotego Globa i Oscara jeszcze poczeka, moim zdaniem najlepiej zagrała w "Obłędzie", "DiU" i w filmach, które wymieniłaś, rola życia jeszcze przed nią.
Pozdrawiam.

natalie1

oryginalna uroda???????????????????????ma ło co z krzesła nie spadłam

Mirage_2

to juz zalezy od człowieka dla mnie ejst zdolna ale piękna to za duzo powiedzine potrafi być ładna (to obecne zdięcie jest bardzo ładne) ale np. w to włsnie miłosc wygladała moim zdaniem okropnie

natalie1

Każdy ma inne zdanie na ten temat. Ktoś powie, że jest brzydka i to beztalencie, a inna osoba, że ma wielki talent i jest ładna. Ja uważam, że dziewczyna ma duży talent i nie pokazała nam wszystkiego na co ją stać i jest jeszcze bardzo ładna. Tak jak ktoś już powiedział jest młoda i wiele jeszcze przed nią ról filmowych do zagrania. Co do akcentu brytyjskiego to mi też się bardzo on podoba, wole go niż akcent w jakim mówią Amerykanie.