Jedni uważają ,ze to brzydkie beztalencie inni że jest piękna i utalentowana. Widziałam wszystkie filmy z nią i moim zdaniem ma w sobie coś magnetycznego co sprawia, że przykuwa uwagę widza. Ma bardzo oryginalną urodę i piękny brytyjski akcent. Ale z drugiej strony musi się jeszcze wiele nauczyć, żeby zasłuzyc na Oscara (ale jest młoda i wszystko przed nią). Jak dotąd najlepiej zagrała w "Domino" oraz w "Bend it like Beckham".
Wiesz, każdy ma swój gust, a gustibus non est disputandum, więc rozmowa o tym czy jest "brzydkim beztalenciem" czy wręcz odwrotnie zawsze będzie nierozstrzygnięta, bo jedni będą uważać tak, drudzy inaczej.
Nie widziałam z nią wszystkich filmów, szczególnie tych wcześniejszych, ale masz rację, ma coś co przyciąga uwagę, jest bardzo ładna, a co do brytyjskiego akcentu, hmmm, to ja go uwielbiam, nie tylko w wykonaniu Keiry, ale w ogóle brytyjskich aktorów (mam do tego akcentu słabość).
Na Złotego Globa i Oscara jeszcze poczeka, moim zdaniem najlepiej zagrała w "Obłędzie", "DiU" i w filmach, które wymieniłaś, rola życia jeszcze przed nią.
Pozdrawiam.
to juz zalezy od człowieka dla mnie ejst zdolna ale piękna to za duzo powiedzine potrafi być ładna (to obecne zdięcie jest bardzo ładne) ale np. w to włsnie miłosc wygladała moim zdaniem okropnie
Każdy ma inne zdanie na ten temat. Ktoś powie, że jest brzydka i to beztalencie, a inna osoba, że ma wielki talent i jest ładna. Ja uważam, że dziewczyna ma duży talent i nie pokazała nam wszystkiego na co ją stać i jest jeszcze bardzo ładna. Tak jak ktoś już powiedział jest młoda i wiele jeszcze przed nią ról filmowych do zagrania. Co do akcentu brytyjskiego to mi też się bardzo on podoba, wole go niż akcent w jakim mówią Amerykanie.