Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Uważam, że jest jedną z najbadrziej drewnianych, nieprzekonujących i irytujących aktorek na świecie. Absolutnie nie rozumiem jej fenomenu. Meryl Streep nigdy nie będzie. Nawet Rachel McAdams, której nie cierpię, jest od niej pod wieloma względami lepsza.

Nie zgodzę się. Ostatnimi czasy przybrała na wadze, co widać na zdjęciach i dzięki temu wygląda bardziej apetycznie niż jeszcze parę miesięcy temu. W "Piratach z Karaibów", "Dumie i uprzedzeniu" i np "Domino" wyglądała pięknie.
I nie jest przede wszystkim drewniana. Gra bardzo dobrze, o czym może świadczyć także nominacja do Oscara i innych nagród, których była laureatką. Jest porządną gwiazdą, bez skandali i sprzedawania swojej prywatności. Ma swoje zasady i nie przejmuje się posiadaniem małego biustu, choć temat ten jest niejednokrotnie poruszany i ludzie kpią sobie z niej.
Owszem, Meryl Streep nigdy nie będzie, bo to przecież kompletnie inna osoba i aktorka. Nie ma co oczekiwać kopii mistrzyni, może okazać się w przyszłości rewelacyjna w jakimś projekcie. Teraz wybiera spośród trudniejszych filmów, nie jest już wojowniczą piratką, chce rozwijać warsztat i dorobek i dobrze. Producenci i reżyserzy cenią ją sobie, myślę, że znają się też lepiej od kogoś Twego pokroju na tym jakiego aktora do filmu chcą. I nie chodzi jedynie o znane nazwisko, bo Keira przecież nie sprzedaje się jak tysiące innych aktorzyn.
Jestem pewna, że będzie miała jeszcze okazję, by nas pozytywnie zaskoczyć. :)

użytkownik usunięty
kala321

też MAM NADZIEJĘ że mnie zaskoczy.

Trzecie miejsce w rankingu.....
Ranking kolejny raz zdurniał....