Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Wg mnie kiepska z niej aktoreczka a do tego strasznie sztuczna. Niestety gra w interesujących filmach... Wielki minus dla niej. 8,2 to za wysoka ocena - przegięcie. To jest filmweb oceniajcie jej grę aktorską a nie "piękne oczy".

Grendell

A ja uważam że to jest aktorka na 10, i co ?
Według mnie temat do usunięcia. Bez sensu zakładać tematy podoba mi sie / nie podoba mi sie, bo one nic wnoszą i po co sie kłócić jak każdy ma inne zdanie.
Frustracje prosze wypisywać w pamiętniku.

użytkownik usunięty
Grendell

Ja tam nic do niej nie mam,uważam jest ładna i gra nawet ok.

Ale jak by nie było,ktoś pisze ze ocenia się tylko talent aktorski a nie urodę,a jak jest jakaś nie ładna aktorka to zaraz pełno komentarzy,że jaka brzydka itp.
xD

użytkownik usunięty

"xD" niezbędne

Grendell

Dokładnie, nie mogę już zliczyć wszystkich tych kostiumowych filmów, w których mam wrażenie, że zawsze gra tą samą, beznadziejnie nudną postać. Koszmarne drewno a dostaje takie fajne role, że zawsze daje się znowu nabrać i oglądam!

użytkownik usunięty
smerfetka

Albo dostaje kiepskie propozycje, do ról do których po prostu nie pasuje i nie potrafi się w nie zaangażować, albo jest.. kiepska. Trudno mi to określić, w każdym razie coś jest z nią nie tak.

jak się śmieje to wygląda jakby dostała paraliżu i szczękę jej wyginało w bok...i ten kompletny brak piersi... jako aktorka może być, chociaż jak pomyślę o filmach z nią to mam wrażenie, że potrafi grać tylko jedną rolę. Księżna i Duma i Uprzedzenie - jakby to byłą ta sama osoba. tragedia.

Grendell

A nie pomyślałeś/aś ,że te filmy są interesujące ze względu na nią,czy trwasz w myśleniu iż te wszystkie świetne filmy z niąto zbieg okolicznści.