Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Aktorka przez duże A ? Nie mam pojęcia, nie jestem krytykiem ale ma coś w sobie co mnie przyciąga. Jej filmy, a trochę ich obejrzałam są dobre, czasami trochę gorsze ale mimo wszystko zawsze mają w sobie tą magię. Jest bardzo chuda, aż za bardzo, ma też swój urokliwy akcent ale te wszystkie niby niedoskonałości tworzą razem TO COŚ, czego nie mają inni. Nie ukrywam że jest bardzo piękną kobietą o niebywałej urodzie, ale umie to wykorzystać. Nie gra w kolejnej komedii o 40-letnich prawiczkach tylko w filmach z pewną głębią, do których się wraca. A ja lubię wracać do filmów, nie zapominać o nich jak wyjdę z kina, lubię jak coś pozostaje w pamięci a ona i jej filmy pozostaną i zostaną w mojej głowie już na zawsze.

Cieszę się, że lubisz Keirę. Ja jestem raczej jej antyfanką :-(

Widze że przyajmniej ktos mowi o niej jakies mile spostrzerzenia ja jestem jej największą fanką przez duże F

Qalifornia

Ja ją UWIELBIAM obejrzałam z nią WOW dużo, dużo filmów !!! jest przepiękna przez duże P. Racja coś wsobie ma coś zdecydowanie przyciągającego i uwielbiam oglądać z nią filmy. Ona naprawdę potrafi wczuć się w rolę !!!
I LOVE KEIRA KNIGHTLEY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Myślę tak samo jak ty. Keira jest piękna i jest bardzo dobrą aktorką. Wybiera ciekawe role, głównie w filmach kostiumowych, które uwielbiam. To moja ulubiona aktorka.

popieram, piękna kobieta!

RACJA.
Keira ma w sobie to coś, co sprawia, że jest naprawdę wyjątkową i interesującą kobietą. Jest tak jakby z "innej epoki" , wyróżnia się na tle innych aktorek.

Madame_Chloe

Jest przepiękna, zjawiskowa, patrzy się na nią z przyjemnością, ma mnóstwo wdzięku, ale jak dla mnie aktorką jest bardzo przeciętną.