http://m.onet.pl/_m/1990afe30aa000ede136bc35bd11b145,14,1.jpg [m.onet.pl/_m/1990afe30a...]
o jejku:( to obrzydliwe ... a tak mi sie podobała w "obłędzie" i "piratach..." tu wygląda...joj...nadaje sie co najwyżej na kija do kaszanki
przygladnij sie tej fotce :| ona pewnie skrzypi jak chodzi.. chuda...heh...nie okreslilbym jej chuda... ona wyglada gozej niz niektorzy po kilku latach w hitlerowskich obozach zagłady...gdzie w niej kobieta? bo ja nie widze...pewnie dla tego że jest prawie przeźroczysta. ale skoro Uważasz że tak jest fajnie, i fajnie :] to zycze szczescia w nasladowaniu swojej idolki. Pochowają Cie najwyżej w rurce calowej pcv :P ...ps. ona ma 20 lat...to młoda dziewczyna..czarno ją widze, z takim trybem zywienia za pare lat:| pozdro
jejku jak ona wyglada ;p ja juz nie wiem czy to moda popadac w anoreksje bo to juz ktoras aktorka tak sie zaniedbala
Moim zdaniem nie jest z nią jeszcze tak źle....
Polatała trochę za Depp'em i Bloom'em w Piratach, do tego treningi wymachiwania szabelką, więc nie ma się co dziwić że schudła.. ;-)
Ojej powiem ze mi sie jej żal zrobiło jak oglądałam zdjecia z premiery drugiej częsci piratów taka ładna dziewczyna a cos takiego z siebie zrobiła i na zbyt zadowolona tez nie wygladała mam nadzieję ze sie nieco opamieta i nabierze troche ciała bo ani trochę nie przypomina pełnej wdzieku slicznej Elizabeth.
http://www.kinomaniak.pl/plotki/plotki/plotka.php?p=3440 [www.kinomaniak.pl/plotk...] przeczytajcie to i zobaczcie sami ze zdementowala plotki o swojej rzekomej anoreksji. ona zawsze byla taka chuda, ten typ tak ma :P
Keira Knightley nie jest anorektyczką
Keira Knightley zdementowała pogłoski o tym, że cierpi na anoreksję, choć dodała, że jej rodzina miała już do czynienia z tym problemem.
21-letnia aktorka zdecydowanie zaprzeczyła pogłoskom, w których posądza się ją o zaburzenia łaknienia. Plotki powstały po tym, jak pojawiła się na premierze najnowszego filmu "Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka" w oryginalnej i ujawniającej wiele szczegółów złotej sukni Gucci.
- Mam sporo doświadczeń związanych z anoreksją - przyznała gwiazda. - Moja babcia oraz prababcia cierpiały z jej powodu, miałam także koleżanki w szkole, które tego doświadczyły. Wiem, że to nie jest sprawa, którą można traktować beztrosko.
Nominowana do Oscara aktorka przyznała, że jest zaskoczona posądzaniem ją o problemy z jedzeniem.
- Dziennikarze zapytali mnie, jak się czuję z tym, że jestem posądzana o bycie anorektyczką - powiedziała Knightley. - Nie twierdzę, że nie ma osób w branży, mających problemy z tą chorobą, bo z pewnością są, ale ja do nich nie należę. W pewnym sensie jednak to bardzo dobrze, że mówi się o tej chorobie.
(źródło wp.pl)
o boshh ale chudzielec:P ale ona zawsze taka byla, ale tu w ogóle biustu nie ma... masakra... a ja zawsze myślałam ze ona ma coś około 30 lat a tu prosze 21! :O ale sie zdziwilam :P
"zdementowala plotki o anoreksji"... W takim razie napewno ma bulimie (:p). To jest poprostu nienaturalne zeby tak wygladac i koniec...
"zdementowala plotki o anoreksji"... W takim razie napewno ma bulimie (:p). To jest poprostu nienaturalne zeby tak wygladac i koniec...
skoro dementuje plotki o anoreksji to napewno ma bulimie bo nie moze tak wygladac nie bedac na nic chora, to jest poprostu niemozliwe...
to jest mozliwe bo sama znam kilka osob ktore wyglądają podobnie jak ona i są calkowicie zdrowe. Faktycznie nie wygląda to najlepiej, zero biustu i wystające zebra, ale skoro jej to nie przeszkadza to okej.
a moze poprostu ty myslisz ze sa calkiem zdrowe? a moze sa to dzieci w wieku 11 lat? wtedy to moze byc naturalne... ale nie u kobiety w jej wieku...
te osoby nie mają 11 lat i są napewno zdrowe, mozesz mi wierzyc, znam je od zerowki i zawsze byly takie chude. tez nie są z tego zadowolone. moze Keira ma faktycznie taką przemiane materii ? tego nie wiemy, mozemy sie tylko domyslac ale naprawde nie sądze zeby byla anorektyczką.
Może ona ma taką przemiane perfidna materii i poprostu nie lubi zbytnio jesć,ale moim zdaniem jest przerazliwie chuda
co innego szybka przemiana materi, a co innego chorobliwa chudosc. Ja mam bardzo szybka przemiane materi i za nic nie moge przytyc i juz chyba od 3 lat mam taka sama wage, ale nie wygladam na anorektyczke. Wiele aktorek ma ten problem, i zadko ktora sie przyznaje. Jesli chodzi o wiekszosc do dowiadujemy sie tego dopiero po fakcie...
ja tez mam bardzo szybka przemiane materii i tez nic nie moge przytyc...a jak do tego jeszcze dozuci sie sport(w moim przypadku pilka nozna) to trzeba naprawde strasznie sie obzerac zeby nie chudnac w strasznie szybkim tepie. z keira moze byc podobnie, tyle ze ona moze sie nie obzera jak ja i dlatego jest taka chuda. a tak poza tym to on zawsze byla chuda. prawda teraz jest jeszcze bardziej ale jak dla mnie to jest bardzo zrozumiale...on krecila w tym samym czasie trzy filmy: dwie czesci piratow z karaibow i nowy film- Pokuta. i to w dowch roznych czesciach swiata. wiec takie ciagle przemieszczanie sie z miejsca na miejsce nie wplywa na nia dobrze...a do tego podczas krecenia obu(niestety ostatnich) czesci piratow musiala sie troche nabiegac i powywijac szabelkami i tego typu rzeczami. ja jestem fanem keiry i sie interesuje jej osoba i odwiedzam rozne strony i powiem tak: keira zanim zaczela krecenie tych trzech filmow w jednym czasie wygladala normalnie(czyli dobrze...nie za chudo, nie za grubo) a dopiero teraz to widac jak schudla. wedlug mnie ona powinna miec teraz jakis czas wolnego zeby odpoczac od tej bieganiny i na nabranie cialka ;p;p
O fucka :) Nie a ona wydawała się jedna z najładniejszyc aktorek po Angelinie.... tak na marginesie przydały by sie jej jakieś wstawki w cycki :) Bo nic tam prawie nie ma :P
no i dobrze,ze jest plaska;)czy wszyscy musza byc tacy sami?jak ktos odbiega od typowego kanonu piekna to zle zaraz i byscie chcieli wysylac na operacje piersi...a jak by powiekszyla to by bylo jeszcze wiecej plot.tak zle i tak niedobrze.jak ktos nie lubi to niech nie patrzy;p a fani lubia ja taka jaka jest:)
Wstawki to by się przydały ci do mózgu skoro zwracasz uwagę tylko na to. Co się cholera czepiacie, że jest chuda, wielu ludzi normalnie się odżywiających nigdy nie tyje i to jest normalne.
ja i tak swoje wiem - mozna byc szczuplym, nawet chudym ale jej wyglad przekracza granice normalnosci. Napewno jest na cos chora...
ze jest chuda to nie znaczy ze jest chora!!!!!! nie bede tego tlumaczyl jeszcze raz bo juz to opisywalem.
Anoreksji nie ma, wtedy bardzo zmieniają się rysy twarzy, a ona ma nadal śliczne, mi tez wydaje sie, że schudła ostatnimi czasy, ale to może właśnie kwestia tego, że dużo pracuje.
Jej chudość nie musi być chorobliwa, sama znam kilka osób również bardzo chudych, a jednak zdrowych i lubiących jeść. Ona widocznie ma taką przemianę materi, że trudno jest jej nabrać ciała. Ale i tak jest urocza.
przeraziłam sie! Lubie Keire ale dla kariery to ja bym raczej nie chciała tek wyglądać-ZA ŻADNE PIENIĄDZE! przecież widać że dziewczyna specjalnie sie głoduje żeby utrzymac figurę (w tym wypadku bliską anorektyczki). Przemiana materii nie ma tu nic do rzeczy. Jeny...Keira ciała nabierz!!! To ja juz wole swoje pełne biodra dobrze rozwiniętą "klate" :P (czyli mieć czym oddychać) i cieszyć się że ciuchy na mnie spoko leżą i nie martwić się że wiatr mnie może z powierzchni ziemi zdmuchnąć.
"dziewczyna specjalnie sie głoduje żeby utrzymac figurę" a co ona zle wygladala jakies 2-3 miesiace temu, zanim zaczela prace nad trzema filmami na raz??? ciekawe jak ty bys wygladal po takiej charowce, bo ja sie domyslam jak ja bym wygladal.
po charowce nie dochodzi sie do szkieleta (piraci.. :P) to w co ona popadla to na bank choroba presja stresy gotnitwa za pieniadzem i to sie moze zle skonczyc musi sie poddac jekiemus leczniu
Ale się czepiacie:/ No to teraz ja Wam coś pokażę-
http://keira.fanfilled.com/photos/events/2006/capital%20radio%20breakfast%20show /normal_17.jpg [keira.fanfilled.com/pho...]
To zdjęcie zostało zrobione kilkanaście godzin przed wystąpieniem w słynnej złotej sukni;) Dziewczyna ma mięśnie, jest zadbana i nic nie wskazuje na to by miała anoreksję. Nie wszyscy jedząc normalnie muszą mieć więcej sadełka. Jak dla mnie Keira wygląda super. A temat anoreksji jest ostatnio bardzo modny- przyznaję, ale to nie usprawiedliwia podejerzewanie o nią większości szczupłych i zgrabnych dziewczyn. Pozdrawiam.
Jestem pewna że ona nie jest anorektyczką! Popiram tych co mówia że to przepracowanie itp. ona zawsze była chuda a teraz poprostu była zaganiana pewnie też nie miała czasu na normalne jedzenie i dlatego schudła! Według mnie to ona wcale nie jest chora. Ale i tak radzę jej troche przytyć i wziąść chociaż mały urlop!
ale ciuchy na niej wiszą jak na wieszaku... jest chuda jak szczapa i jak dla mnie jest chora predzej na bulimie niz anoreksjie...
Przepraszam ale kiedy wyglądała inaczej? Z tego co pamiętam zawsze była chudziutka.
I jeszcze pytanie- kto uważa, że panna Knightley ma bulimię i dlaczego?:| To dla mnie CONAJMNIEJ dziwne stwierdzenie.
Bulimia? Komus słownik czy cos w tym rodzaju jest potrzebyny? Keira ma Bulimię? Boże ludzie co wy piszecie?
może ty nie wiesz co to jest bulimia? Bo to jest chorobą układu pokarmowego spowodowana pierwszym zmuszaniem się do wymiotów. Poprostu układ pokarmowy odzwyczaja się od jedzenia i zwraca posiłki.
Keira zawsze była chuda. Możliwe, ze ostatnio troche schudła, ale nie dlatego, że ma anoreksje lub bulimie tylko przez ogrom pracy. Od gdzieś tak 2 lat cały czas pracuje bez dłuższej przerwy wiec nie dziwcie się jej.
A poza tym przez tę sukienke wygląda jeszcze chudziej.
http://keira.fanfilled.com/gallery/displayimage.php?album=776&pos=0 [keira.fanfilled.com/gal...]
To jest fotka zrobiona dzien po premierze. Nie wyglada juz tak zle.
Zgadzam się w 100%!! To że jest chuda to nie znaczy od razu że jest chora! Ja osobiście mam 16 lat, 174 cm i waże 47 kg. Jem ile wejdzie ale jednak tego nie widać. Wiele osób mówi że mam anoreksje ale to nie jest prawda mam poprostu dobrą przemiane materii. Moim rodzice też są szczupli. Nie każdy kto jest chudy to anorektyk! Zrozumcie to ludziska!
przyjżałam się wiekszej ilości jej zdjęć i o to co zauważyłam - ramiona jak patyki, klatka piersiowa jak u kościotrupa, ale nogi ma dość słuszne i tak samo z twarzą. Nie wiem co ona z sobą robi, żeby jej się tak wszystko rozmieściło...
Napweno Keira nie jest anorektyczką. To że jest chuda to nie jej wina niektórzy mają taką budowę ciała. A to jest potwierdzenie że nie jest anorektyczką
http://www.youtube.com/watch?v=MWVq6oEOkmY&search=Keira%20Knightley [www.youtube.com/watch?v...]
nawet gdyby miała anoreksję (a nie ma, wytłumaczyłam dlaczego w poprzedniej wypowiedzi) to by się pewnie nie przyznała...
Rzeczywiscie wygląda chudo w tej złotej sukience... Jednak ja mimo wszystko myślę, że ta fotka do której link jest na samej górze, jest troche 'dopracowana' przez jakiegos grafika komputerowego...
Tak to wygląda przynajmniej dlatego, że na tej fotce jest za bardzo 'nieproporcjonalna'... to by się dało zauważyc w filmach [!!!], gdyby wyglądała tak na serio...
hehe, ludzie, którzy piszą, że im się podoba, przywracają moją wiarę w siebie. mam podobny problem do niej- tzn. zero biustu, za to już normalne biodra i nogi. i jak tu nie popaść w kompleksy, skoro ktos jej doradza 'wstawki'?
przyjrzę się jej zdjeciom z 'piratów2', ale moim zdaniem nie jest anorektyczką.
pozdrawiam:))
Chyba ma anoreksję, wygląda odpychająco chudo. Nie lubię zbyt szczupłych, a ona to już sam wieszak...
...jeśli chodzi o anoreksję Keiry to możnabyłoby stworzyć odrębny temat zatytułowany "Keira czy Sven Hannavald ?".....dlaczego taki temat?.... naprawdę duże podobieństwo tych dwojga...