Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

film swietny, a do tego rewelacyjna rola keiry. wedlug mnie jedna z najlepszych jej rol. zagrala naprawde swietnie. byla tak przekonujaca ze,ogladajac ten film zapomnialem, ze ogladam moja ulubiona aktorke. nie byla dla mnie w tym filmie keirą ale domino. na poczatku nie wiedzialem czy sprawdzi sie w takim filmie ale teraz jestem pewien, ze powinna grac w podobnych filmach

Bloodmaster

chcetnie bym obejrzal ale nie mam jak :( a slyszalem ze jest troszke za drobna do tej roli ?? co o tym sadzisz ??

lp_gwiazdka

wedlug mnie nie bylo tego az tak widac. wpasowala sie poprostu do tej roli. a prawdziwa domino harvey tez nie byla zbudowana jak prawdziwy lowca nagrod.

Bloodmaster

sorrki ale skad masz ten film bo ja chicalem kupic ale nie mam gdzie :?? tzn na serwisach internetowych nie ma :( chyba ze jakis znasz :)

lp_gwiazdka

ja sciagnalam sobie z emule jest to kinowka troszeczke krzywo nagrana ale da sie chyba obejrzec narazie szukam odpowiednich napisow ale film wydaje sie fajny

lp_gwiazdka

ja sciagnalem go ze stronki torrent.net.pl w dziale rmvb jakosc jest bardzo dobra. ja sciagalem programem bitlord. a co do kupienie to narazie chyba nigdzie nie kupisz polskiej wersji jezykowej, angielska to mozesz gdzies przez internet kupic ale polskiej to na bank nigdzie nie dostaniesz. powodzenia w sciaganiu.

Bloodmaster

ok mam teraz tylko przerobie na DVD i jazda :)

lp_gwiazdka

no to powodzenia. i czekam na towja opinie:D:D:D

Bloodmaster

nom film jest Super a Keira gra naprawde dobrze :) widzac styl podobny do Czowieka w Ogniu :) Ten Tony Scott wie co robi :)
ale zeby zrozumiec ten film musze go obejrzec jeszcze raz bo byl troche zagmatwany :)