Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

który film polecacie z nią obejżeć?

bernadzia

Księżna i Pokuta, zdecydowanie polecam ; )
Poryczałam sie jak dziecko, na jednym i drugim.

Izabell673

Zdecydowanie prócz powyższych polecam 'Dumę i uprzedzenie', 'To właśnie miłość' - w tym ostatnim co prawda mała rólka, ale za to film w sam sobie uroczy.

Izabell673

Księżna! Cudowny film uważam, że była tam genialna ;)

użytkownik usunięty
bernadzia

Ja jeszcze polecam Piratów z Karaibów - dużo osób twierdzi że Keiera nie pasowała do tego filmu a wg mnie pasowała idealnie i fajnie zagrała !

zdecyduje sie chyba na "to własnie miłość" ponieważ reszte już oglądałam ;]

bernadzia

Obłęd

cav_filmaniak

"Duma i uprzedzenie" RZADZI !, kocham ja w tym filmie, jest boska!! zagrala tak naturalnie, swietnie, niesamowicie, obłędnie... ;p OBEJRZYJ KONIECZNIE....

bernadzia

'Pokuta' zdecydowanie. Jeden z najlepszych filmów jakie widziałam.

bernadzia

"Pokuta", "Piraci", "Duma i uprzedzenie", "Księżna", mnie się jeszcze "Król Artur" podobał. Natomiast odradzić mogę "Jedwab", mało nie usnęłam na tym filmie, Keiry też tam mało było.

godziasia

Podobno 'Never Let Me Go', które wejdzie do naszych kin za jakiś tydzień, jest całkiem niezły ;)
A co do 'Jedwabiu', zgadzam się całkowicie. Absolutny zawód.

bernadzia

Wszystkie 3 części Piratów ;)

bernadzia

Zdecydowanie "Obłęd" i "To właśnie miłość".

bernadzia

Pokuta - piękny i przejmujący film,
Duma i uprzedzenie - również świetny film, godny polecenia, mam do niego sentyment
Piraci z Karaibów - świetna obsada ;) warto zobaczyć

bernadzia

Duma i uprzedzenie, Król Artur, oraz ten co gra w piłkę.

bernadzia

Poza wymienionymi już filmami polecam "Księżniczkę złodziei". Miły, lekki i przyjemny film na nudny wieczór ;)

bernadzia

A ja polecę film którego nikt jeszcze nie wymienił: "The Edge of Love", zdaje się że nie miał swojej premiery w Polsce a mimo to, moim zdaniem warty uwagi, na swój sposób poruszający a Keira ma świetną role :)

ravhona

Tak, Keira jest świetna w tym filmie, mim iż ogólnie jest według mnie tylko niezły, ale na pewno warto zobaczyć. Ze względu na Keirę i Siennę.

bernadzia

I Last Night - oglądałam ostatnio, jak dla mnie super ! ! !
Obowiązkowy dla fanów Keiry, stworzyła genialną kreacje w tym filmie.

Izabell673

Oo, ja też go ostatnio zaliczyłam i też polecam ;D

bernadzia

Wszystkie ! a ja sie poryczałam po tym jak zobaczyłam Jedwab! jest niesamowity i bardzo straszny los czekał na Helen (Keirę)! A i jeszcze Bunkier jest tam niesamowicie Sexowna ,lecz zle tam skończyła!

bernadzia

Króla Artura sobie obejrzyj jest w nim obłędnie doskonała.

użytkownik usunięty
bernadzia

Księżna i Duma i uprzedzenie

Księża i Last Night myślę, że godne uwagi. ; ]