ciekawe za co jej tak nienawidzisz?..:)
według mnie jest fajna najbardziej podobała mi się w filmie To Właśnie Miłosć cudownie tam się prezentowała , zresztą w trylogii o piratach też nieźle się prezentowała:)
Aha. Aha...
Więc znasz ją tak dobrze, że możesz oceniać, tak?
Nie jestem fanką, ale po prostu wkurzają mnie tacy ludzie. Krytyczni bez powodu.
A Love Actually obejrzałam ostatnio i teraz oglądam drugi raz. Rzeczywiście jest piękna w tym filmie.
Byłem kiedys w teatrze na spektaklu KK, i i i i i i i i i i i i i.................... no właśnie. Chyba rozumiem Cię 18karolciu08. W filmach co prawda nie gra najgorzej, szału nie ma, tyłka nie urywa. Chociaż w tym roku i zresztą w następnym wydaje mi się, że może wydarzyć się coś ciekawego. Duma i uprzedzenie było good, tam Księżna zagrana ciekawie. Bardziej skłaniał bym się na to, że nie do końa wykorzystuje potencjału jaki ma, nijeżeli jest zła aktorką, bo raczej nie jest, ale jak sobie przypomnę ten teatr ;((
A ja ją bardzo lubię , uważam , że jest naprawdę dobrą aktorką . Jej rola w ,, Księżnej " zrobiła na mnie duże wrażenie i utwierdziłam się w przekonaniu , że Keira ma talent . Natomiast nie bardzo rozumiem , co masz na myśli pisząc ,, daremna '' ? Poza tym faktycznie dobrze by było , żebyś podała jakieś argumenty przemawiające za Twoim zdaniem ;)
Świetna nie jest, w najlepszym wypadku przeciętna. Ale nie mnie tu oceniać, bo zaledwie parę filmów z nią widziałam.
Jest ładna ^^ (przynajmniej wg. mnie) to rekompensuje wszystko^