za co ... morze dlatego że dlaiście jej najładniejsze zdęcie ... ale ona jest do d... widziałam z nią jeden filma ... grała sztucznie i sztwyno....
Mam zupełnie przecwne zdanie. Keira potrafi się zmieniać na ekranie, w każdej roli. Ciekawa jestem jaki film z nią oglądałaś?
co prawda widziałam z nią więcej niż jeden film, ale także uważam że jest sztuczna, tak jakby nie potrafiła wykazywać emocji :/
i wszystko jedno, czy sie uśmiecha, czy krzywi - bo wtedy wyglada jakby wypiła za dużo herbatki Xenna
Jak ją możesz oceniać skoro oglądałaś/dałś jeden film?? o_O ja tego nie kumam. Ludzie są tacy prymitywni =''
dla mnie to ona tez nie zasługuje na 6 miejsce... mimo że kocham "Piratow z Karaibów" ;D ale ona nie jest taką dobrą aktorką...
Ostatnio czytałem że w angielskim radiowym plebiscycie na największych muzyków wszechczasów zwyciężuł jakiś Will Young - zwycięzca Idola. Beatlesi zajęli 34 miejsce, wyprzedzili ich tacy "artyści" jak Spice Girls i Take That, a np Rolling Stonesi nie załapali się do czterdziestki, a to nie był plebiscyt jakiś tam TOP 100 tylko NAJLEPSZYCH ARTYSTÓW WSZECHCZASÓW, więc nie dziwota że Keira jest tu na szóstym czy na siódmym, naprawde już nic mnie nie zdziwi, nawet jak Mroczkowie będą na pierwszym i drugim.
e eee- nie, Keira jest bardzo dobra aktorka :)
Gra wspaniale - zreszta - co ja wam bede tłumaczyc ...
Już jest na piątym.... No naprawde niedługo w pierwszej dziesiątce pojawią się Mroczkowie i DOBRZE bo każdy powinien wiedzieć że to TOP 100 tak naprawde nic nie znaczy!!!!!
PS No coś tam na pewno znaczy, ale na pewno nie to co powinno!
Skoro Keira nie jest aktorką z prawdziwego zdarzenia to kto przepraszam? Barcia Mroczkowie?! Ona ma aktorstwo w genach... jej ojciec i jej matka przecież... a zresztą i tak każdy ma prawo do swojego zdania i każdy może oceniać Keirę. Skoro jest w pierwszej 10 to znaczy, że większość uważa, że powinna w niej być.
tera już nie jest w pierwszej 10... i dobrze... nie jest wcale jakąś super aktorką, no.. ale nie jest też beznadziejna!!! :) dałam jej 4/10!!!
"Skoro jest w pierwszej 10 to znaczy, że większość uważa, że powinna w niej być." - Skoro Kaczyński jest prezydentem to znaczy że większość uznała że powinien nim być, co nie znaczy że większość ma racje!
Większość może nie mieć racji, ale może Keira jest lubiana przez większość, a racja nie ma nic do tego, czy kogoś lubię, czy nie ;P Pozdrawiam :)))
Może źle się wysłowiłam. Jeżeli lubię Keirę nie oznacza to, że uważam, iż jest najlepszą aktorką i zasługuje na miejsce w pierwszej 10 bardziej niż inni. Oceniłam ją na 10 i może nie mam racji, ale ona ma coś w sobie takiego za co ją lubię. I tyle.
Wydaje mi się, że to, czy większość ma rację, czy nie, to jest sprawa względna! Jedni uważają, że ma, drudzy, ze nie. Uważam, ze nie ma co dyskutować, bo gusta są różne, jednym coś się podoba innym nie. Można po prostu wyraźić swoją opinię a dyskusja nie ma sensu, bo i tak każdy zostanie przy swoim! ;)
Ale chyba Ci którzy ją lubią zdają sobie sprawe że jeszcze niczego naprawde wielkiego nie pokazała(może dla tego że po prostu nie miała na to okazji), czy uważacie ją za genialną aktorke? Taką na 10/10? Czy po prostu ją lubicie?
Moim zdaniem Keira nie jest jakąś wybitną aktorką, ale przyjemnie się ja ogląda na ekranie. A jeżeli ona jest dla Ciebie do d..., to Twojej Duff wogóle nie ma.
Dla mnie zawsze będzie pierwsza . Nawet gdy na liście TOP 100 będzie ostatnia , lub jej w ogóle na niej nie będzie.
Ale macie ludzie problemy. To top 100 poprostu odzwierciedla popularność danego aktora, a na swoją popularnośc keira zasłóżyła paroma porządnymi rolami.
O większą pomstę do nieba woła np efekt motyla jako jeden z zanjepszych/najpopularniejszyc h filmów wszechczasów (pierwsza 10) to jest dopiero rozpacz.