Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

ma tak cudowny uśmiech, którym powala! do tego dobrze gra i wydaje sie sympatyczna.
idealna!

cleotrf

ja też uwielbiam Keirę, jest fantastycznie szczupła, ma piękną twarz (te kości policzkowe! cudo!) i uwielbiam jej role. nie jestem w stanie obiektywnie stwierdzić, jaką jest aktorką, to bardziej kwestia subiektywna, co nie zmienia faktu że bardzo mi się jej role podobają i fajnie jest na nią patrzeć :)

użytkownik usunięty
louisvuitton

właśnie tak, ma świetną figure i jest jak w temacie,''przepiękna''

louisvuitton

mi zawsze nie podobały się osoby tak chude jak Keira, ponieważ gdyby przytyła chociaż trochę tak, że nadal zachowała by płaski brzuch i szczupłe nogi, miałaby ładniejsze kształty, lecz ona jest idealna pasuje do niej to, że jest taka chuda, jest piękna, cudowny uśmiech i zgrabny nosek, twarz cudowna !

cleotrf

zgadzam się i gardzę tymi którzy mówią że jest brzydka bo ma małe piersi. Mimo tego stwierdzam iż jest ona ładna i to baaardzo.

Felek4777

dokładnie jest idealna, piękna, urocza, subtelna i baaardzo kobieca, a ten niesamowity uśmiech i wspaniała gra są nie do opisania:) a co do małych piersi to dodają jej uroku:)

cleotrf

Dokładnie.Ten uśmiech jest do tego chyba najbardziej promienny i najbardziej zaraźliwy, jaki kiedykolwiek widziałam:)

masuimi666

Keira to istny ideał bardzo mi się podoba idealna figura i uroda

fellmyleg

ma idealna figure chociaz duzo osob twierdzi ze jest za chuda no coz jakby byla gruba tez by bylo zle, co do piersi to co z tego ze male(male jest piekne) dziwne by bylo gdyby miala duze przy tak filigranowej figurze:-) i bardzo dobrze ze sobie nie powiekszyla , zreszta duze tez nie dobrze:-D faktycznie jest kobieca i ma to cos pomimo ze jak nie ma make up to wyglada no coz troche inaczej i ma problemy z cera ale i tak jest piekna.

cleotrf

Uśmiech ma charakterystyczny, wąska szczęka i drobne zęby. A świetne jest w tym uśmiechu to, że wywala jednocześnie język na wierzch, zauważyliście? Całkiem urocze.

itchyeye

dobrze, ze Ty tak nie robisz!

cleotrf

słuszna uwaga. w moim wypadku nie wyglądałoby to tak uroczo, chociaż nie wiem do czego pijesz

cleotrf

chuda jak by uciekla z oświecimia, jak ostatnio oglądalem "Londynski bulwar" to myslalem ze sie gdzies potknie i polamie z oslabienia. Wygladala jak 7 nieszczesc.

Locter

mhm. interesujące.