wedlug mnie
1. The Jacket (Obłęd)
2. Love Actually (To Właśnie Miłość) [choc nie gralo duzo ale jak!!]
3. Pirates of the Caribbean (Piraci z Karaibów)
- King Arthur (Król Artur)
we wszystkich ktore ogladalam byla rewelacyjna
krol artur obled piraci to wlasnie milosc ksiezniczka zlodzieji gwiezdne wojny (bardzo malo ale super) i wogule ona jest the best
masz racje!!! we wszystkich grala swietnie, ja tylko wyroznilem filmy ktore najbardziej mi sie podobaly
w soomie macie racje zrobilem blad nie dajac do tej trojki bunkru. przeciez tam tez zagrala rewelacyjnie.
Aż trzy?? To chyba niemożliwe:P
W Piratach grała dobrze, pasowała do roli i spisała sie ok.W obłędzie też. Ale reszta....:( Grała malutkie rólki, prawie nic nieznaczące. GW? Tam grała naprawdę mało. I po takiej ilości gry nie można osądzić, że jest wspaniała. Zresztą, obejrzałam Księżniczkę złodziei z Keirą w roli głównej. Po pierwsze film był do dupy, ale ona tesh była żałosna!!!
no to nie wiem jakie widziales filmy z nia. bo na razie wynika ze tylko piratow, obled, ksiezniczke zlodzieji i gw. a sa tez inne filmy w jakich grala bardzo dobrze np. bend it like beckham (i to nie byla mala rola), bunkier. jasne ze ogladajac cztery filmy z jej udzialelem (i to na poczatku kariery) nie mozna wytypowac "az" trzech filmow. pozdro
Stawiam na "Bunkier", tam wypadła najlepiej.
Dziś obejrzałam "Obłęd" i stwierdzam, że zagrała niestety dość kiepsko. Ciągle te same powtarzane grymasy twarzy, mimika... Gra wydała mi się trochę sztuczna, zwłaszcza jeśli wziąć pod uwagę grę Brody'ego.
Ostatnio oglądałem Obłęd dlatego też postawie go najwyżej - zagrała świetnie. Zresztą wszystkie jej filmy były b.dobre. Nie pozostało nic jak czekać na kolejne części " Piraci z Karaibów "
Piraci z Karaibów - to chyba jej rola życia bo od tamtej pory dostała najwięcej propozycji :) Pozdrawiam - Kaileena
w piraci z karaibów zagrała najlepiej mi się podobało najbardziej (pasowała do tej roli)
pozdrowionka ;D
1.To właśnie miłość (no co ja poradzę, że to wg mnie jeden z najlepszych filmów na świecie)
2.Piraci z Karaibów
3.Bunkier
W Obłedzie jako, że sam film jest b. irytujący nie ocenię jej roli
1.To właśnie miłość (no co ja poradzę, że to wg mnie jeden z najlepszych filmów na świecie)
2.Piraci z Karaibów
3.Bunkier
W Obłedzie jako, że sam film jest b. irytujący nie ocenię jej roli
Mi się podobała w wszystkich a jeśli chodzi o pierwszą trójke to uwarzam że:
1Bunkier
2Obłęd
3Piraci z karaibów
Mi się podobała w wszystkich a jeśli chodzi o pierwszą trójke to uwarzam że:
1Bunkier
2Obłęd
3Piraci z karaibów