za podanie tytułu chociaż jednego filmu, w którym to dziewczę gra z zamkniętą paszczęką. Byłby to, zaiste, ewenement. Rozumiem, że to niezbyt ładnie z mojej strony, że jawnie kpię sobie z osoby o szwankującym trzecim migdałku (bo to jest, doprawdy, jedyny logiczny powód, dla jakiego mogłaby mieć takie trudności z zamknięciem ust), zwłaszcza, że sama miałam ongiś ten sam problem... ale jak się coś takiego ma to trzeba tot wyciąć!
bardziej chcę być nauczycielką. i dobrze,nie będę sobie dawać w kaszę dmuchać. a dzieci abrdzo,bardzo lubię. :)
... nauczycielka, która wpisuje oceny za piękne oczy a nie za wiedze szybko wyleci ze szkoły;)
a właśnie. teraz pytam poważnie. na kogo byście zagłosowały/lub zagłosowałyście na prezydenta?
Na pewno nie na Komorowskiego - bufona . Mam nadzieję, że nie wygra. PO to zło. :D
włazi w dupę Rosji i do tego co chwilę ma jakieś nowe wpadki. niee, nie lubię go. i wydaje mi się, że ludzie głosują na niego tylko dlatego, żeby nie wygrał Kaczyński..
a zresztą.. Lepper górą. ( haha ) .
Dokładnie, ale i tak czuję, że on wygra. Już jest taki pewny siebie, że można by mu utrzeć nosa ;)
Taa... Lepper, to też dziwak jest. :D Olechowski jest nawet, nawet.
nie wiem skąd Lepper w ogóle wziął pomysł by startować na prezydenta.. chyba coś mu odbiło. i właśnie jakby co, to ja bym w I turze głosowała właśnie na Olechowskiego lub Napieralskiego. A w II ( jeśli miałabym wybierać między Kaczyńskim a Komorowskim ) to wybrałabym tego pierwszego.
Hahaha, a Lepper to z nudów startował chyba :D Ja prawdę mówiąc głosowała bym na Kaczyńskiego pewnie. Chociaż Napieralski z tego co widzę zły nie jest, tylko drażni mnie w nim to, że za wszelką cenę chce udawać wyluzowanego. Olechowski jest spoko, tylko szans nie ma kompletnie. A Komora- do domu!! Chociaż w ostatnich dniach, oglądając tv i słuchając jego wypowiedzi, to już śmiech brał, może jako człowiek ujdzie, ale prezydent do kitu.
hahaha;]
komor to gbur ;P
a swoją drogą...jestem ciekawa, kto wygra...obawiam się, że niestety pani Maria :P tzn. Bronisłam MARIA Komorowski ;P
Też nie chce Komory! O nieee. co za buc, te jego wieczne pomyłki. I ogólnie nie lubię też ludzi z PO. Wolę Kaczyńskiego, lub Napieralskiego. Chociaż wiem, że Napieralski nie ma szans.
Napieralski wydaje się być spoko. Racja,nie ma zbytnio szans. A Komorowski to ciamciaramcia. ;) Nie znoszę go. Co to będzie,jak on wygra?????????
Nie wiem, będzie bardzo, ale to bardzo źle. Jednak i tak wydaje mi się, że ma największe szanse. Mam nadzieję, że będzie chociaż II tura, bo jak wygra już po I, to się załamię normalnie. Ale cóż, jeszcze nie nasze rządy. :)
To ty z Kobylina jesteś?:) Powiedz mi, czy to nie przypadkiem ty? http://nasza-klasa.pl/#profile/19653957/gallery/album/8/87
Już nie shit, bo Ty ich lubisz. Tak? A gdyby Tobie nie pasowali, a któraś z nas by ich lubiła, wtedy byś jechała znając życie.
ja się nie próbuję chwalić.tylko oznajmiam. ee. nie wiadomo,czy bym po was jechała :p.
Jechała byś, jechała. Wiesz, co z każdą twoją wypowiedzią widzę, że to jest wszystko prowokacja, i od 'a do z' zamierzone działanie. Nudzi Ci się, i nie wiesz co ze sobą zrobić, a pisząc tutaj, masz zapewnione zajęcie, i to w ten sposób jest :)
hahahah, chwalić koncertem jakiegoś sumptuastic. taaa, faktycznie powód do dumy.
nie chwalę się. juz to wcześniej psiałam.
to,że nie lubię kristen to prawda i nie będę tego ukrywać. wy plujecie jadem w stronę Megan,ze plastikowa. okej. ja też pluję jadem w stronę stewart.i koniec. nie moja wina,że asiek rzuciła się na mnie,gdy mnie rozśmieszyła tym,że porównała Kristen do De Niro,że kiedyś taka będzie. A potem się zaczęły zjebki itp,itd. mi to do szczęścia nie jest naprawdę potrzebne.
Ale Made, nikt się na Ciebie nie rzucił, i nikt by Cię nie obrażał, gdybyś Ty nie zaczęła. Ja wiem, że każda prowokacja na tym polega, ale myślę, że to już za daleko poszło, bo ja osobiście, nie znoszę chamstwa i prostactwa, a tak właśnie wyglądają rozmowy z Tobą.
made ale zauważ że to ty zaczęłaś. ty to wszystko rozpoczęłaś. mogłoby być fajnie między nami gdybyś dopisywała, np. "ale takie jest moje zdanie" i jakbys nie obrażała tych, którzy mają inne od ciebie. bo tak się nie robi. po prostu.
co do Kristen i De Niro napisałam tylko że za 40 lat może o wiele bardziej (stewart) poprawic swoje aktorstwo i kto wie. poza tym nie rozsmieszylam ciebie tylko czekoladoweserce... i to znim dyskutowalam. czemu sie po prostu nie przyznasz ze czeko i ty to jedna i ta sama osoba? przeciez wiemy o tym. wystarczy po prostu przestac klamac, wtedy stosunki sie polepsza.
wiem,że mnie poniosło. Przepraszam,jeśli kogoś to uraziło. Teraz to zrozumiałam. Nie obrażajmy się więcej.Przepraszam jeszcze raz.
Ehh, dobra również przepraszam. Tylko postaraj się wyrażać swoje zdanie w bardziej tolerancyjny sposób, to tyle.
Dokładnie, też przepraszam... I mam nadzieję, że te przeprosiny czemuś służą, i nie zacznie się na dniach znowu od początku :)
jakby przyjechał dżem to byś miała się czym chwalić. Oooo, albo Acid Drinkers! W Jarocinie w zeszłym roku dali czadu.
na dżemie byłam 3 razy. :D choć nie przepadam za tym nowym wokalistą.
happysad też lubię.
i ja bym chciała być na koncercie AC/DC. :(