Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 555 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

za podanie tytułu chociaż jednego filmu, w którym to dziewczę gra z zamkniętą paszczęką. Byłby to, zaiste, ewenement. Rozumiem, że to niezbyt ładnie z mojej strony, że jawnie kpię sobie z osoby o szwankującym trzecim migdałku (bo to jest, doprawdy, jedyny logiczny powód, dla jakiego mogłaby mieć takie trudności z zamknięciem ust), zwłaszcza, że sama miałam ongiś ten sam problem... ale jak się coś takiego ma to trzeba tot wyciąć!

Ja nie czytałam jeszcze. Miałam zamiar ostatnio kupić, ale jakoś tak przeglądałam w środku i jednak się nie zdecydowałam.

użytkownik usunięty
Camilla3

no właśnie ja też jeszcze nie. zresztą niedawno kupiłam sobie '' jessiena miłość '' sparksa, więc ta książka meyer trochę sobie poczeka. ;p

Ja czytałam "Jesienną miłość" :) fajna, ale są lepsze Sparksa. Najbardziej mnie urzekła "Ostatnia piosenka", i "Wciąż ją kocham". Ah, cudowne książki....

użytkownik usunięty
Camilla3

wciąż ją kocham już czytałam. ostatniej piosenki jeszcze nie. muszę się za nią zabrać właśnie , bo ostatnio mam ciągle fazę na jakieś książki o narkotykach lub anoreksji. ;o

użytkownik usunięty

też czytałam ''Jesienną miłość'' i lepszy jest film.

użytkownik usunięty

film jest genialny. oglądałam go chyba z 8 razy. i mam słabość do Shane Westa w tym wydaniu. :D

jeśli chodzi o Sparksa to ja czytałam Pamiętnik, List w butelce i Wybór. Pamiętnik dla mnie najlepszy , zresztą film jest prawie na równi z książką

użytkownik usunięty

ja też. :D słodziak z tego filmowego Landona. ; )

Camilla3

Dobra dziewczyny, ja zmykam, będę później...
Muszę się wyrobić na wieczór wyborczy, haha :D

użytkownik usunięty
Camilla3

o przypomniałaś mi. :D

i okej. to do napisania. też zaraz spadam. :)

użytkownik usunięty

;) ja też spadam. papa :*

użytkownik usunięty
Camilla3

zapuszcza . od tej pory co skróciła je do the runaways to chyba nie skracała ich ani raz.

Skąd wiesz, że go nie rozumiem??

Zielony Balonik

to prawda, nie skracała ich jeszcze...tzn...trochę przycięła, jak było MTV Video Music Awards:
http://cdn.celebuzz.com/cb/assets/imgx/3/6/5/6/3/1/1/gallery-3656311.jpg
ale tak to zapuszcza.
jeszcze nie czytałam Drugie Życie Bree Tanner, ale bardzo bym chciała...jeszcze przed obejrzeniem Eclipse, na które się wybieram oczywiście 30 czerwca ;]

użytkownik usunięty
weramg

Na Mtv move awards wyglądała ładnie w tej sukience. Ale ten kucyk odsłaniał jej odstające uszy .:P wiem,że nikt nie jest idealny,ale powinna wybierać inne fryzurki.

użytkownik usunięty

zgodzę się. uszy odstające trochę ma, więc powinna ja zakrywać. najlepiej jej było chyba w długich i falowanych.

użytkownik usunięty

;))

Co zrobiłaś z madeinjapan? Poćwiartowałaś i schowałaś do zamrażarki??? Heh żartuję oczywiście. Czarny humor mi się włączył i takie tam;]
A tak w ogóle, made...czyżby zawieszenie broni?

użytkownik usunięty
keshia21

tak :P. Zgadłaś.

Zgadłam, że poćwiartowałaś starą, dobrą mede, czy zawieszenie broni? ;p

użytkownik usunięty
keshia21

zawieszenie broni :d.

użytkownik usunięty

tfu. miałam na myśli rozpuszczone i falowane.
ulizane kucyki nie są dla niej. :D

widzę że coś mnie ominęło, madeinjapan naprawdę nas przeprosiła bardzo mnie to cieszy:) , zresztą my też czasem przeginałyśmy, więc przeprosiny tobie tez się należą bo przecież można jakoś się dogadać. Madeinjapan ja lubię Kristen Ty nie, ale zrozum ja też dostrzegam jej wady( w wyglądzie czy też w grze) , ty za to spróbuj dostrzec jej zalety i jakoś normalnie będzie można porozmawiać.np w wielu sprawach też mogę się z tobą zgodzić jeśli chodzi o fryzurę na MTV czy perukę w 3 części, z kolei dla ciebie jest złą Bellą dla mnie była idealna, ale to nie znaczy żeby od razu się wyzywać i krytykować wszystkich którzy coś dobrego napiszą o Kristen no mam nadzieję że od tej pory będzie tutaj jakoś normalnie:)

użytkownik usunięty
gabi123

wiem,wiem i rozumiem. Doszukałam się u niej zalet: jest zgrabna,ma ładne włosy,seksowną fryzurę i na pewno jest miłą osobą. mam nadzieję,że podszkoli swój warsztat aktorski,jest młoda więc wszystko przed nią.

użytkownik usunięty
Zielony Balonik

Matko. Komorowski ma 40,7 procent głosów,Kaczyński 35,8 a Napieralski 14. :P co to będzie jak Komorowski wygra... on jest taki tępy. Tylko z kartki czyta,często nie wie co powiedzieć. :P masakra.

Dokładnie, nie chcę Komory! Wszystko rozegra się w II turze. Chociaż i tak jestem bardziej niż pewna, że Komorowski wygra. Niestety.

Camilla3

noo.... ;(;(;(
to będzie jakaś katastrofa..... to jest gbur, jakich mało;(

weramg

Noo... pozatym on jest taki niepewny w tym co robi. Potrafi jedno zdanie wałkować na 10 sposobów, a nic więcej z tego nie wynika. Nie przekonał mnie kurde kompletnie.

Camilla3

i w ogóle nie jest samodzielny!!! przecież to widać, jak współpracują z Tuskiem...i on ma być prezydentem??!

użytkownik usunięty
weramg

po prostu żenada.

użytkownik usunięty

4 lipca się dowiemy kto wygrał :P

Teraz zacznie się walka ich o głosy Napieralskiego, Kwaśniewskiego, itd... Pozabijają się.

użytkownik usunięty
Camilla3

nooo.

weramg

Dokładnie. Marionetka... ale widzisz, ludziom jakoś spasował, no i co poradzimy. Ja jakąś wielbicielką Kaczyńskiego nie jestem, ale z dwojga złego, już jego wolę. W ogóle ludzi z PO nie lubię, zawsze mam inne zdanie niż oni.

Camilla3

Dżizas! To ja sie cieszę, że jesteście za młode na wybory ;]
Moim zdaniem Kaczyński to największa porażka, ale cóż, to mój głos i moja sprawa. Ja tam głosowałam na Bronka, Bronek rulez;]
A tak poza tym, to miał 45,7% poparcia, a Kaczyński 33,2 ;]

keshia21

Heheh, a możliwe, możliwe. No, ale jakoś go nie polubiłam po prostu.
Chociaż jak mówię, nie jestem też ogólnie zwolenniczką Kaczyńskiego jakoś wyjątkowo

użytkownik usunięty
keshia21

nie :P Burak Bronek miał 40,7 a Kaczyński 35,8. Jak mogłaś głosować na takiego debila ? chcesz żeby Tobą Ruski i Niemcy wchodzili? on ciągle im w dupę wchodzi :p. jeszcze będzie wojna.

użytkownik usunięty

*Niemcy rządzili.

użytkownik usunięty

zobaczymy jeszcze wyniki o 23. :D. będę oglądać :D

Ja też... ale Napieralski z tymi swoimi tańcami też pojechał :D

użytkownik usunięty
Camilla3

hihihi :D. Lubię Napieralskiego. Fajny facet. ;) wolę go,niż tego buraka Bronka.

No ja też go polubiłam, on jest równy, nie wywyższa się. Chociaż czasem też próbuje się wyluzować zabardzo, no, ale chciał do młodych trafić :)

użytkownik usunięty
Camilla3

xD haha. Dokładnie.

Dobra, ja idę... wpadnę jeszcze po 23 ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

ja tak samo wpadnę. :P pa :*

Heh spoko made Rusków się nie obawiam, tym bardziej Niemców. Zastanawiałam sie nad Napieralskim, ale zrezygnowałam, bo widziałam, ze się nie liczy w wyborach za bardzo. Dlaczego na Bronka? Bo jestem liberalna i zawsze będę. Takie poglądy mam ja, moja rodzina i moje otoczenie i raczej nic tego nie zmieni.
Dlaczego nie kaczka? Bo nie zdzierżę drugiego 'Lecha' na prezydenturze, bo nie rozumiem, jak może startować zaledwie 2miesiące po takiej tragedii jaka spotkała jego brata (sam stwierdził, że w Smoleńsku zginęła połowa jego samego) i tego, że córka niedawno zmarłych tak czynnie bierze udział w kampanii i nikt mi nie wmówi, ze robi to ze względu na rodziców bo to żenada.
Najlepszym prezydentem byłby prezydent niezależny- Olechowski, Korwin-Mikke (fajne, choć nierealne ma poglądy na niektóre sprawy), ale oni się kompletnie nie liczyli w starcie.
Reasumując - Bronek politykiem niezależnym nie jest i nie będzie, bo jest z Po, ale Kaczyński jest z PiS i to jest gorsze.
Może nie jest tak ujm ujący, jak Doniu (którego widzę na tym stanowisku), ale Leszek stękał okrutnie, chrząkał, zamykał się na ludzi (zła mowa ciała) i jakoś wytrzymaliśmy z nim prawie 5 lat, ale następne 5 to za dużo...
Nie chcę nikogo obrażać, ale Wasze poglądy dziewczyny są związane w wielkim stopniu z poglądami Waszych rodziców (to normalne, ja też tak miałam), ale jak trochę poszperacie w polityce, porozmawiacie z inteligentnymi ludźmi na te sprawy, będziecie mieć SWOJE zdanie to można będzie dyskutować na temat wyborów.
Jak już wspomniałam liberalne poglądy polityczne PO do mnie przemawiają i mam nadzieję, że przyszły prezydent 9ktokolwiek nim nie zostanie) przestanie blogować wszystkie ustawy, wnioski itp. tylko dlatego, że wychodzą one od Platformy ;]

Ale mi esej wyszedł;p

użytkownik usunięty
keshia21

Rozumiem. ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

Napieralski też ładnie. 14 procent to całkiem,całkiem jak na Lewicę ;P

Napieralski jest ok...jakoś nic do niego nie mam...
ale zauważcie, jak Bronek się od razu podlizywał, by zdobyć głosy tych, co byli za Napieralskim...mówił, że gratuluje mu tak dużej liczby głosów, że to jest wspaniałe i w ogóle....to bylo dla mnie co najmniej dziwne...

użytkownik usunięty
weramg

haha. Wiem :D. Zauważyłam. Co za burak :D