Krzysztof Kieślowski

8,4
9 069 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Krzysztof Kieślowski

Nigdy nie zrozumiem zachwytów nad jego filmami . Jak dla mnie nigdy nie wyreżyserował filmu , który
da się obekjrzeć ,mimo , że jestem miłośnikiem polskiego kina !!!

użytkownik usunięty

A jesteś miłośnikiem polskiej interpunkcji? :) jeśli takim samym jak polskiego kina, to rozumiem frustrację. Nigdy nie ufam osobom, które nie potrafią pisać poprawnie. To oznacza, że mało czytają, Ponadczasowa rada: Czasem lepiej się nie odzywać i uchodzić za intelektualistę i myśliciela, niż odezwać się i ... czar prysł.

Haha, z tego wszystkiego biedak skasował konto. :D

użytkownik usunięty
Troublesome

:) ups, oby tylko nie wpadł w depresję i nie zaczął pić :D

Trzeźwy to on raczej nie był, więc nie ma się czym martwić. ;)

użytkownik usunięty

I ty się smalec uważasz za miłośnika polskiego kina.Kac Wawę uważasz za arcydzieło,a wyśmiewasz najwybitniejsze polskie produkcje.Jesteś przygłupem,a nie miłośnikiem.Ty serio jesteś taki upośledzony?I rada dla ciebie idioto nie nazywaj się miłośnikiem polskiego kina bo nim nie jesteś i wypieprzaj z tego portalu jak najszybciej.

użytkownik usunięty

Wyśmiewam jedynie filmy Kieślowskiego bo to nie są żadne wybitne produkcje tylko pseudofilmy.

zgadzam sie , ten koles jest znany tylko z tego ze umarl , martne dekalogi . Wlasnie studiuje jego filmografiie i sa to katiusze dla mojego mozgu ... nad wyraz przesadzony "rezyser"

filmaniak_azt

Dla mózgu? I don't think so, bro.

Troublesome

no to zachwyciles angielszczyzna , nie ma co , raczej nie pogadamy

filmaniak_azt

Tylko tyle umiem, yo

filmaniak_azt

Katusze dla Twojego czego?:)

A jakiego polskiego kina? Czyżby produkcji typu Kac Wawa a może Ciacho? ;)