Ktoś jeszcze słucha tych popowych wymiocin? Pamiętajcie - nic tak nie świadczy o człowieku, jak jego gust muzyczny.
Co poradzisz? ;p Ja tam jestem wielkim fanem LP od bodaj 10 czy 11 lat, ale jakoś mało mnie obchodzi czy ktoś to popiera czy nie. Ważne, że ja słucham i tyle, a hejterzy zawsze się znajdą. Wszystkim nie dogodzisz ;p
Linkin Park są zajebi*ci a ty lepiej wracaj do słuchania biebera bo aż żal patrzeć na takie "wypowiedzi"... -,-
Małe dziecko nie wie co znaczy ciota. Ojoj... I nie mylę tych słów tylko mój kuzyn "wtrącił się" kiedy zakładałam konto. Już wiesz wszystko czy może jeszcze ci coś wyjaśnić? -,-
Czyli nie masz nic innego do roboty tylko pisać "komentarze"? Słodkie...
PS udław się tym popcornem.
Z tego, że mi odpisujesz, widzę, że nie tylko ja.
PS: Nie życz źle bliźniemu, bo dopadnie cię zła karma :3
Ja robię też coś innego. A cały czas widzę, że komentujesz moje komentarze.
PS nie wierzę w "złą karmę".
Wiem, że ten temat jest już stary, ale jeszcze coś dopiszę. Jeśli z kimś ci się dobrze gada, lubisz go i nagle on ci powie, że słucha disco polo to czy przestaniesz go lubić, a ktoś kto słucha np. Slayera może być skończonym idiotą. Więc gust muzyczny nie świadczy o człowieku, lubię LP ale każdy ma swoje zdanie i tego się już nie czepiam. Jeśli dla ciebie to pop to popem dla ciebie pozostanie, po co się o takie pierdoły wykłócać. Dyskusje są po to żeby wyrazić swoje zdanie.
To jest twoje zdanie. Chodziło mi o to że, jeśli ktoś słucha muzyki która ci się podoba może być debilem, albo super człowiekiem. Nie ocenia się ludzi po tym czego słuchają tylko po tym co myślą.
Chyba nie rozumiesz podstawowych pojęć takich jak własne zdanie i wolność wyboru... każdy ma prawo do własnego zdania i JA mam prawo uważać, że LP są świetni, a TY masz prawo uważać, że są do bani ale to nie oznacza, że tak istotnie jest bo nie jesteś panem świata i Twoje zdanie jest kroplą w morzu innych zdań i wcale nie jest ono tym najważniejszym i najprawdziwszym... więc LP nie SĄ " popowymi wymiocinami" tylko TWOIM ZDANIEM są " popowymi wymiocinami "... to aż tak trudne do zrozumienia?
Haha dzięki za info, dobrze wiedzieć ;) po prostu chyba trudno Ci uszanować to że inni mają inny gust niż Ty, o nie, nie jesteś sam na świecie, jest wielu różnych ludzi o różnych gustach.