Ktoś jeszcze słucha tych popowych wymiocin? Pamiętajcie - nic tak nie świadczy o człowieku, jak jego gust muzyczny.
O losie... do Ciebie nie da się przemówić.... taaa czyli ja i 60 mln fanów na FB są idiotami? a na tekstowie Lp ma 1 miejsce i ok 6000 fanów więc całe tekstowo jest do dupy? a na filmwebie mają 8,9 więc cały filmweb się myli? a to że na EMA zdobyli statuetke Najlepszy Wykonawca Koncertowy i dwukrotnie Najlepszy Wykonawca Rockowy i wiele innych nagród? to też nic nie znaczy, wszyscy się mylą bo to przcież Ty znasz się najlepiej i tylko Twoje zdanie się liczy!?
Brak gustu nie implikuje głupoty.
Co to jest tekstowo?
Jedzmy kupę, miliony much nie mogą się mylić.
Google nie boli możesz sprawdzić... Twój przykład jest bezsensowny więc się do niego nie odniose...
Widzę, że nasza dyskusja do niczego nie prowadzi, bo z takimi jak ty nie dojdzie się do ładu. Szkoda..
Sugerowanie, że zależy mi na googlaniu rzeczy, które mają LP na pierwszym miejscu, ogarnij się.
Do niczego nie doprowadzi dopóki nie wespniesz się na mój poziom.
Haha śmieszny jesteś... serio, brak mi słów na te Twoje "mądrości"... dam Ci dobrą radę: walnij się włeb ale tak porządnie...
Dobra wiesz co na koniec Ci jeszcze napiszę, że nie potępiam tego, że nie lubisz LP, bo ja w przeciwieństwie do niektórych (patrz Ty) szanuje zdanie innych... najgorsze jest to że Ty uważasz, że to co napiszesz jest święte i że jest to prawdą.. nie dopuszczasz nawet do myśli tego, że ktoś może mieć inne zdanie niż Ty... żal mi Cię, ale cóż, próbowałam, nic to nie dało, więc nie widzę sensu... narka i mam nadzieję, że kiedyś przejrzysz na oczy i dostrzeżesz to, że nie zawsze masz racje...