Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

W tym temacie piszcie w jakiej gazecie i na której stronie napisali o Orlando Bloomie?

"Dziewczyna" -najnowsza na stronie 28 jest małe zdjęcie Orlanda z krótką notatką o nim.

Euhenia_2

W "ŻYCIU NA GORĄCO" na okładce Alicja Bachleda- Curuś z Colinem. W środku: strona 3 Angelina Jolie z Bradem jedna fota artykuł na mniej niż ćwierć strony. Paulla Ignasiak strona 8 bardzo niekorzystne zdjęcie oraz artykuł na ćwierć strony. Beata Tyszkiewicz zdjęcie duże str 10 . Str. 16-17 Alicja Bachleda Curuś - 3 zdjęcia z Colinem - 2 foty. Zdjęcie Paulli Ignasiak strona 58.

Euhenia_2

Dzięki za opisy Vivy i życia

W In Style - na okladce Whitney Houston - w środku piękna sesja.
A whitney - jedna z moich ulubionych piosenkarek.
No i kocham "Bodyguard" zresztą Kevina Costnera też lubię:)

Megan Fox - zdjęcie - nie maciupkie ale też nie duże - w artykule o sztucznych rzęsach

koa222

"Może chociaż ta córka będzie podobna :-)"-Byleby nie odziczyla umięśnionej klaty po ojcu;D
Żartuję

"Oddam wszystko za zdjęcie bez Kapelusznika :D" - :D Mam:
http://dogs.thefuntimesguide.com/images/blogs/orlando-bloom-with-dog.jpg
http://www.hollywire.com/wp-content/uploads/2009/07/orlando-bloom-robbed.jpg
http://media.photobucket.com/image/Orlando%20Bloom/cadencec80/Actors%20and%20Act resses/orlando_bloom-1-1.jpg

;D

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS, dziękuję za opis "IN STYLE" i linki:-).

„No i kocham "Bodyguard" zresztą Kevina Costnera też lubię:)”- Moim ulubionym filmem z Costnerem jest „Robin Hood…”. To mój jak do tej pory ulubiony odtwórca tej roli. Ciekawa jestem jak poradzi sobie Russell Crowe jako właśnie Robin Hood? Podobno już w maju będzie polska premiera filmu, w którym wciela się tego legendarnego złodzieja z Sherwood:-).

"Też się tego obawiałam, ale Włoszki już mają taki gorący temperament:-)." – o tak, mają :) Ale wydaje mi się, że Orlando woli zdecydowanie spokojniejsze dziewczyny. Do tej Włoszki podszedł z delikatną rezerwą ;)" - Też mi się tak wydaje, że woli spokojne chyba nawet nieśmiałe dziewczyny:-). Czytałam kiedyś w wywiadzie z nim.

„te fragmenty z książek Paulo Coelho mogą być bardzo użyteczne i podnoszące na duchu. Paulo Coelho napisał nawet całą książkę z najważniejszymi fragmentami z innych swoich książek, o której kiedyś Tobie wspominałam. Nazywa się "Życie", może będzie u Ciebie w bibliotece? Warto przejrzeć :)”- Muszę sprawdzić w bibliotece:-)

„ Wspominają, że jest "dobrze ułożony", to chyba jedna z cech łączących go z jego filmowym wcieleniem, Edwardem Cullenem, on chyba także był kimś dobrze ułożonym i uprzejmym.” – Nie do końca Edward był uprzejmy dla innych przynajmniej na początku , on raczej starał się ludzi od siebie odepchnąć , zniechęcić, nawet Bellę.... nie mogę więcej powiedzieć:-).

„muszę obejrzeć kiedyś tego "Parnassusa", fabuła jest intrygująca, bo opowiada o człowieku, który zawarł umowę z diabłem :-) O obsadzie już nie trzeba wspominać – Jude Law, Johnny Depp, Heath Ledger, Colin Bachleda-Curuś :)” - Ja również dla Deppa i Ledgera:-).

"” nie wiedziałam tego, że znowu przełożyli datę premiery w Polsce. Coś się za bardzo ociągają. Na stronce "IMDB" napisali, że np. premiera w Niemczech miała być 5 lutego 2009 roku, a niżej jest już inna data: 28 stycznia 2010 roku!!
http://www.imdb.com/title/tt0808399/releaseinfo. A skoro graniczymy z Niemcami, może w Polsce będzie podobna data premiery i już wkrótce puszczą go w kinach.” - Oby go dali w lutym:-). Chciałabym , aby ten film miał premierę także wtedy, gdy nie będzie żadnej dużej produkcji w kinach z wielkimi gwiazdami , żeby w prasie go dostrzegli:-).

"Oprócz "Bridget Jones" masz Koa jakąś inną ulubioną komedię z Rene Zellweger?" – bardzo podobała mi się komedia pt. "Ja, Irena i Ja" :-) Genialnie tam zagrała, musiała dać sobie radę z głównym bohaterem (Jim Carrey), który miał rozdwojenie jaźni :-) Była zabawna.” – O tak, szkoda, że nie obejrzałam jej do końca:-(.

„A czy oglądałyście serial telewizyjny "Duma i uprzedzenie" z Colinem Firthem? :-) Naprawdę dobrze pasował na głównego bohatera, nieco zagadkowego, troszkę gburowatego i zamkniętego w sobie :-)”- Widziałam ten serial :-). To chyba najlepsza rola Colina Frtha w jego całym życiu:-). Wątpię by ten aktor , który gra u boku Keiry Knightley w „Dumie…” zagrał lepiej, na pewno nie jest tak przystojny jak Firth:-):
http://www.filmweb.pl/o47032/Matthew+Macfadyen

Dziś natknęłam się na ”filmwebie” na prawie 10 minutowy trailler z najnowszego filmu z Orlandem „Sympathy for Delicious”. Orlando jest zupełnie nie podobny do siebie: gra bardzo nerwowego i krzykliwego osobnika:-) :
http://www.filmweb.pl/WIDEO+Orlando+Bloomowi+odbija+w+klipie+z+%22Sympathy+for+D elicious%22,News,id=57626

„Wkrótce ma powstać czwarta część hitu kinowego "Mission: impossible". Tom Cruise nie chciał zagrać kolejny raz "Ethana Hunta", a tylko zająć się produkcją filmu, jednak w tej chwili reżyser J.J.Abrams namawia go, żeby Tom jeszcze raz zagrał główna rolę. W tej chwili trwa praca nad scenariuszem filmu:
http://film.onet.pl/0,0,2112810,wiadomosci.html”- Mam mieszane uczucia co do kontynuacji tego filmu, bo fabuła ostatniej części już i tak była mocno naciągnięta:-). Niech sobie tylko przypomnę tę "Króliczą Łapkę", od razu chce mi się śmiać:-)

Euhenia_2

EM DE KE AS W „TELEŚWIECIE” jest artykuł na dwie strony o Halle Berry . Ładne jej zdjęcie. W „TELETYGODNIU” wywiad Szymonem Majewskim. Strona o filmie „Księga ocalenia” z Dezelem Washingtonem , ale tylko dwa jego zdjęcia: jedno z boku planu filmu, a drugie malutkie jak trzyma w ręku Oscara. Zdjęcie całej sylwetki Sophie Marceau –str.24 i artykuł z jej zdjęciem z planu ”Bonda” str.39.

Euhenia_2

"POPCORN EXTRA" na okładce Robert , Kristen i Taylor. W środku plakat Taylora Lautnera i Belli oraz drugi plakat większy taki sam jak na okładce gazetki. Quiz z wiedzy o "Zmierzchu". 10 zdjęć z planu filmu.

Euhenia_2

EM_DE_KE_AS:
"A whitney - jedna z moich ulubionych piosenkarek.
No i kocham "Bodyguard" zresztą Kevina Costnera też lubię:)" – dobry film, oglądałam go parę razy. Też lubię Kevina Costnera, najbardziej podobał mi się w filmie "Robin Hood: Książę złodziei" i właśnie w "Bodyguard". W ogóle na początku lat 90-tych miał dobrą passę, bo grał w samych hitach. Podobał mi się też w filmie "List w butelce", gdzie zagrał samotnego wdowca, w życiu którego pojawia się pewnego dnia piękna dziennikarka.

""Może chociaż ta córka będzie podobna :-)"-Byleby nie odziczyla umięśnionej klaty po ojcu;D
Żartuję" – nie no, ale uśmiałam się jak to przeczytałam :D Mam nadzieję, że nie odziedziczy też po ojcu niskiego męskiego głosu :-)

""Oddam wszystko za zdjęcie bez Kapelusznika :D" - :D Mam:" – ach dzięki :D I ani śladu Kapelusznika :) Najbardziej podoba mi się to drugie:
http://www.hollywire.com/wp-content/uploads/2009/07/orlando-bloom-robbed.jpg

Euhenia:
Dzięki za przejrzenie Vivy :-)

"W "VIVIE" na okładce Marta Żmuda - Trzebiatowska. Artykuł o siostrach Radwańskich. W "Światowym życiu": Jennifer Lopez z rodziną, Leonardo DiCaprio z Bar Rafaeli z małą notką jest też niewielkie zdjęcie mało wyraźne. Robert Pattinsona na małym zdjęciu z siostrą , Sienna Miller, i Jude Law na 2 zdjęciach. Piękna sesja zdjęciowa Marty Żmudy -Trzebiatowskiej. Artykuł o Penelope Cruz i Nicole Kidman, w nim 2 zdjęcia Toma Cruise`a. 2 strony zdjęć Edyty Górniak, jedno zdjęcie Nataszy Urbańskiej całej sylwetki -strona 51. Duże zdjecie Joanny Liszowskiej str.64. Zdjęcie na stronę Kate Winslet z reklamy jakiegoś kosmetyku." – podobno Marta Żmuda-Trzebiatowska zastanawia się nad tym, czy chce być dalej aktorką, uważa, że uroda przeszkadza jej w zdobyciu poważnych ról, i będzie się musiała ciężko napracować, żeby zawalczyć o godną rolę :-) Ale wydaje mi się jeszcze, że oprócz tej kwestii, może być jej też ciężko z tego powodu, że wydaje się bardzo delikatną osobą, co może być przeszkodą w dzisiejszym showbiznesie, w którym trzeba się teraz rozpychać łokciami, żeby być zauważonym (lub ubierać się od głowy do stóp na różowo :-)).
"Robert Pattinsona na małym zdjęciu z siostrą" – widziałam jego zdjęcie z siostrą, nie widzę między nimi zbyt dużego podobieństwa, no może tyle, że mają podobnie poważne miny, jakby nad czymś głęboko myśleli, co wychodzi na plus, bo po niektórych gwiazdach nie widać za bardzo, żeby głęboko myślały :-)

"W "ŻYCIU NA GORĄCO" na okładce Alicja Bachleda- Curuś z Colinem. W środku: strona 3 Angelina Jolie z Bradem jedna fota artykuł na mniej niż ćwierć strony" – ciekawe co u nich słychać i jak się potoczy dalej ich związek, podobno Angelina przyprawiła Bradowi "rogi", i dlatego jego rodzina chce, żeby zostawił Angelinę. Nie wiadomo ile w tym prawdy, ale na pierwszy rzut oka wyglądają na fajną rodzinkę, widać, że kochają swoje dzieciaki, niedawno zabrali je nawet do restauracji:
http://justjared.buzznet.com/2009/12/22/brad-pitt-angelina-jolie-family-lunch-in -nyc/

"Moim ulubionym filmem z Costnerem jest "Robin Hood...". To mój jak do tej pory ulubiony odtwórca tej roli." – to jest również mój ulubiony odtwórca tej roli :) A zaraz za nim jest Michael Praed, który też kiedyś grał tę postać w kultowym serialu "Robin z Sherwood", nie wiem, czy oglądałyście kiedyś ten serial? Miał świetną, średniowieczną atmosferę.

"Ciekawa jestem jak poradzi sobie Russell Crowe jako właśnie Robin Hood? Podobno już w maju będzie polska premiera filmu, w którym wciela się tego legendarnego złodzieja z Sherwood:-)."- ja też jestem ciekawa jak sobie poradzi. Ostatnio właśnie mi się przypomniał w tym charakterystycznym ubraniu z kapturem. Wydaje mi się, że pasuje na Robin Hooda, budzi "postrach" spojrzeniem, na pewno przeciwnicy nie będą mieli z nim łatwo :D Ciekawe czy dorówna Costnerowi.

""Ale wydaje mi się, że Orlando woli zdecydowanie spokojniejsze dziewczyny. Do tej Włoszki podszedł z delikatną rezerwą ;)" - Też mi się tak wydaje, że woli spokojne chyba nawet nieśmiałe dziewczyny:-). Czytałam kiedyś w wywiadzie z nim." – to właśnie chyba Kate Bosworth taka była – wygląda na trochę nieśmiałą i delikatną osobę, musiało się jemu to w niej spodobać. Nie widzę natomiast u jego boku kogoś nad wyraz przebojowego, kogo rozpiera aż energia (jak np. tej Włoszki, co chciała mu wyrwać nogę i chyba powiesić jako trofeum nad kominkiem :-)), do niego bardziej pasuje kobieta, przy której mógłby po prostu odpocząć, spędzić miło czas. On lubi nawet dobierać sobie podobnych przyjaciół według tego typu, np. Eric Bana (przyjaciel Orlanda) wygląda na spokojnego faceta, widać, że Orlando lubi otaczać się właśnie takimi ludźmi.

"Nie do końca Edward był uprzejmy dla innych przynajmniej na początku , on raczej starał się ludzi od siebie odepchnąć , zniechęcić, nawet Bellę.... nie mogę więcej powiedzieć:-)." – aha, to ciekawe ;) A jednak jakoś go chyba "przełamała" i zdobyła wampirze serce ;-) (przynajmniej tyle się domyślam po tych plakatach z czasopism, które każą sądzić, że ich przyjaźń przerodziła się w coś głębszego, oraz tego, że "Zmierzch" jest oczywiście przede wszystkim romansem :)) Ale nie wiedziałam, że na początku Edward tak niechętnie podchodzi do ludzi.

"Dziś natknęłam się na "filmwebie" na prawie 10 minutowy trailler z najnowszego filmu z Orlandem "Sympathy for Delicious". Orlando jest zupełnie nie podobny do siebie: gra bardzo nerwowego i krzykliwego osobnika:-) :
http://www.filmweb.pl/WIDEO+Orlando+Bloomowi+odbija+w+klipie..." – wielkie dzięki za filmik, właśnie znalazłam to samo video na YouTube i chciałam wkleić linka, żebyś sobie obejrzała, ale widzę, że już je znalazłaś :-) Jeszcze go nie oglądałam w takiej roli, zazwyczaj grał bardziej ugodowych, nieco skromniejszych bohaterów, a tu zagrał zupełnie inny charakter, pokazał mroczniejsze oblicze, zainteresował mnie tą rolą. Jestem mile zaskoczona, jeszcze potrafi zaskoczyć publiczność, i pokazać całkiem niezły warsztat aktorski. Widać, że się rozwija zawodowo, i oprócz roli romantycznych amantów, jest gotowy pokazać również to bardziej "nerwowe" oblicze ;) Słyszałam, że po pokazie "Sympathy for Delicious" na festiwalu, Orlando zebrał bardzo pozytywne recenzje, podobno na filmie nie można go było aż rozpoznać (pod względem charakteru), bo całkowicie wszedł w swoją rolę. Jest o tym więcej na tej stronce (w pierwszym oknie na dole, zaznaczone na granatowo):
http://www.elflady.com/orlandolove/showthread.php?p=678460

Czy oglądałyście program, w którym najsławniejsi aktorzy uczestniczyli w akcji na rzecz ofiar na Haiti? Odbierali telefony od darczyńców, śpiewali, namawiali do pomocy. Telefony odbierały takie gwiazdy, jak np. Mel Gibson, Julia Roberts, Colin Farrell, George Clooney, Steven Spielberg:
http://www.youtube.com/watch?v=pcxCRHYuUhQ
Beyonce pięknie zaśpiewała dla poszkodowanych:
http://www.youtube.com/watch?v=5YvCBAKht10&feature=related
Inne gwiazdy opowiadały o tych, którym udało się przeżyć. Robert Pattinson opowiedział o kobiecie, która pod gruzami przetrwała 6 dni, bez wody i jedzenia, modląc się o ocalenie, aż wreszcie ekipy ratownicze wyciągnęły ją spod gruzów. Wspomniał też, że dzisiejsza technologia może pomóc tym ludziom stanąć na nogi. Bardzo ładną przemowę zrobił:
http://www.youtube.com/watch?v=dmQUpawnct0&feature=related
Podobała mi też piosenka w wykonaniu Justina Timberlake’a:
http://www.youtube.com/watch?v=kxOWHu6Oyt8&feature=related

W "Świat i ludzie" piszą o Grażynie Torbickiej – coś dla Ciebie EM_DE_KE_AS – pisałaś, że ją lubisz za klasę.
"Twoje Imperium": Jude Law i Tomasz Karolak – "wieczni chłopcy", Sandra Bullock (jeśli dobrze pamiętam, jest w jakiejś ładnej galowej kreacji), zdjęcie Hugh Jackmana, Leonardo DiCaprio z jedną ze swoich dziewczyn-modelek, już nie pamiętam którą, bo cały czas ma nową partnerkę :-)

koa222

Koa, odpowiem trochę później :-) i dziękuję za przejrzenie „ŚWIATA KOBIETY” oraz „TWOJEGO IMPERIUM” . Ja natomiast przejrzałam „PARTY” nie ma Blooma, ani Pattinsona, ale na ostatniej stronie jest Megan Fox w pięknej różowej sukience:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=210&pos=25
Dwie strony zdjęć Alicji Bachledy – Curuś ze Złotych Globów. Zmarnowana strona o Marcinkiewiczach na wakacjach:-(. Ranking „Jaki ojciec takie dziecko”: zwyciężył Brad Pitt z Maxem. Zdjęcie Juda Lawa na wakacjach z dziećmi. W recenzjach „Księga ocalenia”. 4 strony z mnóstwem zdjęć Heatha Ledera – artykuł o nim jest o wiele ciekawszy niż w „Teletygodniu”.

„Leonardo DiCaprio z jedną ze swoich dziewczyn-modelek, już nie pamiętam którą, bo cały czas ma nową partnerkę :-)” – Chyba z Bar Rafaeli, bo podobno do niej wrócił niedawno:-)

Euhenia_2

"Chyba z Bar Rafaeli, bo podobno do niej wrócił niedawno:-) " - w Twoim imperium pisali że już nie są razem

"Zmarnowana strona o Marcinkiewiczach na wakacjach:-(. " - dokładnie. Mogli dać jakies ładne foty z planu zdjęciowego nowego filmu Megan z Rourckiem

EM_DE_KE_AS

Tak, dokładnie wolałabym sto razy Megan, albo Orlanda, który był niedawno na festiwalu w Sundace i jest w internecie wiele ładnych jego fotek:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/thumbnails.php?album=1328
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/thumbnails.php?album=1325
Przejrzałam "Życie na gorąco" są dwie strony o Nataszy Urbańskiej, ale zdjęcia są niewyraźne zrobione przez paparazzi. Megan , Blooma , ani Pattinsona nie ma.

Euhenia_2

"Koa, odpowiem trochę później :-)" - jasne, kiedy będziesz miała czas :-)

"Ja natomiast przejrzałam "PARTY" nie ma Blooma, ani Pattinsona, ale na ostatniej stronie jest Megan Fox w pięknej różowej sukience:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=210&..." - nawet pasuje jej ten kolor, i dobrze komponuje się ze złotymi kolczykami. Widzę, że Megan lubi nakładać sobie szminkę w ciemnych odcieniach - stylizuje się na wielkie gwiazdy kina z lat 50, 60-tych. Nawet Marilyn Monroe lubiła wyraźnie podkreślone usta, a Megan musi ją lubić, bo ma jej tatuaż na przedramieniu.

"Zmarnowana strona o Marcinkiewiczach na wakacjach:-(." – ach, Kazio i jego Izabel :D Ciekawe w jakie rejony wyjechali.
"4 strony z mnóstwem zdjęć Heatha Ledera" - premiera "Parnassusa", w którym gra, zbiegła się z rocznicą jego śmierci, więc teraz dużo o nim piszą. Lubię go, przejrzę sobie te fotki.

"Chyba z Bar Rafaeli, bo podobno do niej wrócił niedawno:-) " - w Twoim imperium pisali że już nie są razem" - ja już nie nadążam za nim xD. Fajnie by było, gdyby się spotykał teraz dla odmiany z jakąś polską modelką, może by tu przyjechał. Orlando też musi stanowczo zacząć spotykać się z jakąś polską gwiazdą :) Kojarzycie Andrzeja Żuławskiego, tego polskiego reżysera? Kiedyś był żonaty z Sophie Marceau, która nawet przez pewien czas mieszkała w Polsce, więc mówię stanowczo "tak" parom polsko-zagranicznym. Colin żyje w związku z Alicją, a ile razy już był w Krakowie, którego wcześniej być może nie kojarzył nawet z nazwy.

Przejrzałam lutowy numer "Glamour". Na stronie 114 – fotka Josha Hollowaya, lubisz go chyba EM_DE_KE_AS, jeśli dobrze pamiętam. Str. 112 – zdjęcie Brada Pitta i Angeliny, niżej Johhnego Deppa i Vanessy. Strona 22 – spore zdjęcie Angeliny w cytrynowej sukni.

"To & owo" – gwiazda numeru: Denzel Washington. Zdjęcia z gali rozdania Złotych Globów (nagrodzonych gwiazd), str. 82 – zdjęcie z filmu "Władca pierścieni: Dwie wieże", a na nim Orlando Bloom (ale bardzo niewyraźny).

koa222

Koa, dziękuję za przejrzenie gazetek:-)

„podobno Marta Żmuda-Trzebiatowska zastanawia się nad tym, czy chce być dalej aktorką, uważa, że uroda przeszkadza jej w zdobyciu poważnych ról, i będzie się musiała ciężko napracować, żeby zawalczyć o godną rolę :-) Ale wydaje mi się jeszcze, że oprócz tej kwestii, może być jej też ciężko z tego powodu, że wydaje się bardzo delikatną osobą, co może być przeszkodą w dzisiejszym showbiznesie, w którym trzeba się teraz rozpychać łokciami, żeby być zauważonym (lub ubierać się od głowy do stóp na różowo :-)).”- Uważam ją za wszechstronną aktorkę. W tej najnowszej komedii „CIACHO” Marta Żmuda- Trzebiatowska gra właśnie taką silną kobietę , która potrafi powalić nawet strongmana. Myślę, że jeśli udało jej się zdobyć rolę tak odmienną od osoby za jaką uchodzi nie trzeba się martwić o jej karierę, bo nie jest postrzegana przez reżyserów jako delikatna laleczka nadająca się tylko do ról ozdób u boku silnego męskiego bohatera grającego główną rolę. Chociaż ten film „Ciacho” według „Kinomaniaka” to najgorsza polska komedia, największy obciach dekady oraz , że ta produkcja tworzy nowy poziom w kategorii głupoty:-). Według Artura Pietrasa to dociskająca do fotela nuda, na której straszliwie ziewał. Powiedział nawet, że ta komedia nadaje się do oglądania tylko dla bardzo wąskiego grona widzów umysłowo upośledzonych:-). Wystawił jej 1 punkt! Podczas programu, w którym omawiał ten film , myślałam , że ze śmiechu spadnę z fotela:-).

„"Robert Pattinsona na małym zdjęciu z siostrą" – widziałam jego zdjęcie z siostrą, nie widzę między nimi zbyt dużego podobieństwa, no może tyle, że mają podobnie poważne miny, jakby nad czymś głęboko myśleli, co wychodzi na plus, bo po niektórych gwiazdach nie widać za bardzo, żeby głęboko myślały :-)” – Tak to prawda. On w ogóle do Hollywood nie pasuje. Powinien jak Johnny Depp mieszkać w Europie, a do Los Angeles przyjeżdżać tylko kręcić filmy.

„– ciekawe co u nich słychać i jak się potoczy dalej ich związek, podobno Angelina przyprawiła Bradowi "rogi", i dlatego jego rodzina chce, żeby zostawił Angelinę. Nie wiadomo ile w tym prawdy, ale na pierwszy rzut oka wyglądają na fajną rodzinkę, widać, że kochają swoje dzieciaki, niedawno zabrali je nawet do restauracji:
http://justjared.buzznet.com/2009/12/22/brad-pitt-angelina-j... „
Prasa ciągle piszę, że się kłócą i rozstanie jest pewne. Myślę ,że jeśli nawet mają problemy w związku, to jednak tak liczna rodzina ich bardzo spaja. Widać to na tych zdjęciach.

„"Moim ulubionym filmem z Costnerem jest "Robin Hood...". To mój jak do tej pory ulubiony odtwórca tej roli." – to jest również mój ulubiony odtwórca tej roli :) A zaraz za nim jest Michael Praed, który też kiedyś grał tę postać w kultowym serialu "Robin z Sherwood", nie wiem, czy oglądałyście kiedyś ten serial? Miał świetną, średniowieczną atmosferę.”- O tak , chociaż słabo go już pamiętam. Może z okazji premiery „Robin Hooda” w reżyserii twórcy „Gladiatora” Ridleya Scotta powtórzą w telewizji ten serial. Myślę, że film będzie prawdziwym widowiskiem w końcu ten reżyser rzadko kręci inne filmy, ot choćby „Królestwo niebieskie” , w którym sceny średniowiecznych bitew są niesamowite. Przy okazji wielkich kinowych filmów telewizja puszcza filmy o podobnej treści. Na przykład teraz często dają filmy na TVP 1 o wampirach, a na Polsacie serial „Buffy postrach wampirów”. Mogliby jeszcze powtórzyć „Draculę” z genialnym w tej roli Garym Oldmanem:-). Oglądałyście go może? Właśnie czytam książkę na podstawie , której powstał ten film Brama Stokera „Dracula”:-). A Wy co teraz czytacie?

„ja też jestem ciekawa jak sobie poradzi. Ostatnio właśnie mi się przypomniał w tym charakterystycznym ubraniu z kapturem. Wydaje mi się, że pasuje na Robin Hooda, budzi "postrach" spojrzeniem, na pewno przeciwnicy nie będą mieli z nim łatwo :D Ciekawe czy dorówna Costnerowi.”-. Poczekamy zobaczymy :-). Russell Crowe jest na pewno świetnym aktorem. Wszystko teraz zależy od scenariusza i reżysera. Ten film ma nie być sensacją z elementami komedii jak film z Costnerem, będzie prawdziwą historią Robin Hooda. Plakat Russella Crowe`a, jak mierzy z łuku wprost w twarz obserwatora jest wyśmienity:
http://www.filmweb.pl/f430661/Robin+Hood,2010/plakaty
aż mnie nos zaswędział:-)
Cieszę się również z obsadzenia w nim Matthew Macfadyena, który dobrze zagrał Darcego w „Dumie i uprzedzeniu” z Keirą Knightley. Kupiłam film z „VIVĄ” . Od ostatniej niedzieli obejrzałam go już 3 razy :-). Świetny film, im więcej go oglądam tym bardziej mi się podoba:-).

Widziałaś Koa, plakat Seana Bena z tego filmu, który ma zastąpić „Harrego Pottera” – „Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej pioruna”? Muszę przyznać , że sam plakat jest świetny, ten piorun robi mroczne wrażenie, ale mogli trochę potraktować photoshopem twarz Beana:-). Każdą bruzdę zmarszczkę uwydatnia zbyt ostre zdjęcie, wygląda to fatalnie:
http://www.filmweb.pl/f453210/Percy+Jackson+i+Bogowie+Olimpijscy+Z%C5%82odziej+P ioruna,2010/plakaty
Za to na zdjęciach z planu wygląda DUŻO lepiej:-). W lśniącej zbroi wygląda rewelacyjnie:
http://www.themightybean.com/apps/photos/album?albumid=8005794
Bean gra Zeusa . Zabójczo też wygląda jego żona Hera, czyli Uma Thurman, jakby niedawno zeszła z planu ”Kill Billa”:-):
http://www.filmweb.pl/f453210/Percy+Jackson+i+Bogowie+Olimpijscy+Z%C5%82odziej+P ioruna,2010/plakaty
z kolei Pierce Brosnan wygląda jak zapuszczony starzec:
Premiera w Polsce już 19 lutego.

„wielkie dzięki za filmik, właśnie znalazłam to samo video na YouTube i chciałam wkleić linka, żebyś sobie obejrzała, ale widzę, że już je znalazłaś :-)” – Nie ma za co:-).

„Jeszcze go nie oglądałam w takiej roli, zazwyczaj grał bardziej ugodowych, nieco skromniejszych bohaterów, a tu zagrał zupełnie inny charakter, pokazał mroczniejsze oblicze, zainteresował mnie tą rolą. Jestem mile zaskoczona, jeszcze potrafi zaskoczyć publiczność, i pokazać całkiem niezły warsztat aktorski. Widać, że się rozwija zawodowo, i oprócz roli romantycznych amantów, jest gotowy pokazać również to bardziej "nerwowe" oblicze ;)” – Ta rola jest pewnie szokiem dla tych , którzy go znają na co dzień:-). Mnie również zainteresował ten film przez nietypową w karierze Orlanda rolę. Natomiast historia głównego bohatera- człowieka, który podczas koncertów uzdrawia ludzi , a sam siebie nie może, jest bardzo smutna, ale i jeszcze bardziej intryguje, jak potoczą się jego losy oraz zespołu.

„Słyszałam, że po pokazie "Sympathy for Delicious" na festiwalu, Orlando zebrał bardzo pozytywne recenzje, podobno na filmie nie można go było aż rozpoznać (pod względem charakteru), bo całkowicie wszedł w swoją rolę. Jest o tym więcej na tej stronce (w pierwszym oknie na dole, zaznaczone na granatowo):
http://www.elflady.com/orlandolove/showthread.php?p=678460 „- Cieszę się z pozytywnych recenzji, bo na filmwebie w relacji z festiwalu w Sundance napisali, że ten film nie jest najlepszy przez zły scenariusz:
http://www.filmweb.pl/Festiwal+w+Sundance+Bez+rewolucji+Bez+rewelacji,News,id=57 732

„O niebezpieczeństwach sławy opowiada też "Sympathy for Delicious" Marka Ruffalo, film oczekiwany ze względu na dotychczasową karierę reżysera jako aktora, ale niestety zawiódł scenariusz. Niegdyś popularny DJ, Delicious D, dziś bezdomny i niepełnosprawny, szuka pocieszenia w religii. Choć sam nie zostaje uleczony, otrzymuje łaskę uzdrawiania. Wykorzystywany przez pastora dla pomnażania wpływów parafii, podpisuje lukratywny kontrakt z zespołem punkrockowym na wspólne występy, które przyciągają żądne sensacji tłumy. Dalsza historia – kary i odkupienia – jest jeszcze bardziej nieprawdopodobna.”

„Czy oglądałyście program, w którym najsławniejsi aktorzy uczestniczyli w akcji na rzecz ofiar na Haiti? Odbierali telefony od darczyńców, śpiewali, namawiali do pomocy. Telefony odbierały takie gwiazdy, jak np. Mel Gibson, Julia Roberts, Colin Farrell, George Clooney, Steven Spielberg”- Niestety nie. Ale to dobrze, że takie akcje powstają.

„Inne gwiazdy opowiadały o tych, którym udało się przeżyć. Robert Pattinson opowiedział o kobiecie, która pod gruzami przetrwała 6 dni, bez wody i jedzenia, modląc się o ocalenie, aż wreszcie ekipy ratownicze wyciągnęły ją spod gruzów”. - Wydaje mi się, że ratownicy na przykład polscy za wcześnie wyjechali z Haiti skoro po tak długim czasie wciąż odnajdywani są żywi ludzie.

„Wspomniał też, że dzisiejsza technologia może pomóc tym ludziom stanąć na nogi. Bardzo ładną przemowę zrobił”- Podobała mi się, mówił z przejęciem.

„Podobała mi też piosenka w wykonaniu Justina Timberlake’a”- Bardzo ładna taka spokojna.
http://www.youtube.com/watch?v=kxOWHu6Oyt8&feature=relat...

Euhenia_2

Kupiłam „TELETYDZIEŃ” na okładce laureaci „Telekamery Tele tygodnia”: Julia Kamińska i Filip Bobek. 7 stron zdjęć z imprezy. Zdjęcie całej sylwetki Halle Berry str.24. w pięknej białej sukni.
W „POPCORNIE” na okładce głównie faceci, m.in. Lautner i Pattinson. Na str.6 ładne zdjęcie Roberta i Kristen ze „Zmierzchu” i dwa mniejsze. Trzy zdjęcia Taylora Lautnera na str. 9 – jedno duże bez koszulki. Artykuł na dwie strony o Cameronie Wright z „Księżyca w nowiu”. Str.59 jeszcze jedno zdjęcie Kristen i Roberta. Zdjęcie w modzie męskiej Taylora i Roberta całej sylwetki. Zdjęcie duże Taylora – str.63. Na ostatniej stronie niewielkie zdjęcie Kristen z Taylorem i Kristen z Robertem. Na okładce reklama wydania specjalnego „Popcornu Idole” z Robertem na okładce. Plakaty Taylora Lautnera i śliczny plakat Kristen Stewart.

Euhenia_2

Dawno nie widziałam tak pięknego zdjęcia Pattisona. Hmmm. Po tym foto zaczęłam się zastanawiać, czy czasem nie dołączyć go do swoich zbiorów...
Uśmiech na tym zdjęciu jest wręcz...zabójczy. I mówi to osoba, która uważała go za brzydala. Po tym zdjęciu stwierdzam: Robert Pattison jest zabójczo przystojny:D
Zdjęcie - "Show" strona 60 któraś tam

W tej samej gazecie - duże zdjęcie Megan Fox. Ładne:)
No i moja Kate Winslet. I bardzo ładne duże zdjęcie Marty Żmudy Trzebiatowskiej. Lepiej jej w czarnym kolorze. Podobna nieco do Jessicki Alby;)

EM_DE_KE_AS

Wow EM DE KE AS! To zdjęcie Roberta musi być naprawdę "zabójcze"! Muszę mieć to "SHOW":-).

Euhenia_2

Euhenia to jest najpiękniejszy uśmiech Patissona jaki w życiu widiałam

EM_DE_KE_AS

Zakładam komentarz numer "667", bo ta liczba, która była przedtem – 666 – nie kojarzy się za dobrze ;) A nawet kojarzy się z Nergalem :D

"Moim ulubionym filmem z Costnerem jest "Robin Hood...". To mój jak do tej pory ulubiony odtwórca tej roli. Ciekawa jestem jak poradzi sobie Russell Crowe jako właśnie Robin Hood? Podobno już w maju będzie polska premiera filmu, w którym wciela się tego legendarnego złodzieja z Sherwood:-)." – a jeszcze co do Kevina Costnera, usłyszałam w radio, że w marcu przyjedzie do Polski i da jakiś koncert ze swoim zespołem. Nawet nie wiedziałam, że on śpiewa :-)

W zeszłą niedzielę obejrzałam sobie wreszcie "Miłość i inne nieszczęścia". Spodziewałam się czegoś dużo gorszego :-) A okazało się, że film jest całkiem dobry, Brittany Murphy całkiem sympatycznie zagrała. Lubię amerykańskie komedie romantyczne, więc postanowiłam skusić się na ten film, oczywiście głównym czynnikiem, dla którego go obejrzałam był Orlando, który pojawił się dosłownie na moment :( Jego siostra też zagrała malutką scenkę, są do siebie bardzo podobni. Ale i tak mi się podobał ten film, opłaciło się go obejrzeć, to była komedia w sam raz na weekend.

"Na stronce "IMDB" napisali, że np. premiera w Niemczech miała być 5 lutego 2009 roku, a niżej jest już inna data: 28 stycznia 2010 roku!!
http://www.imdb.com/title/tt0808399/releaseinfo. A skoro graniczymy z Niemcami, może w Polsce będzie podobna data premiery i już wkrótce puszczą go w kinach." - Oby go dali w lutym:-). Chciałabym , aby ten film miał premierę także wtedy, gdy nie będzie żadnej dużej produkcji w kinach z wielkimi gwiazdami , żeby w prasie go dostrzegli:-)." – tak by było najlepiej, mogli by go puścić np. wtedy, gdy w kinach będą gościć jakieś nudne polskie komedie romantyczne (a właśnie – chodzicie do kina na polskie komedie romantyczne? Ja tego raczej unikam :-) Są to raczej "średnie" produkcje, już wolę pójść na jakiś dramat, byle, żeby był amerykański lub angielski), wtedy "New York..." powinien się wyróżniać na tle tych polskich produkcji.

"Oprócz "Bridget Jones" masz Koa jakąś inną ulubioną komedię z Rene Zellweger?" – bardzo podobała mi się komedia pt. "Ja, Irena i Ja" :-) Genialnie tam zagrała, musiała dać sobie radę z głównym bohaterem (Jim Carrey), który miał rozdwojenie jaźni :-) Była zabawna." – O tak, szkoda, że nie obejrzałam jej do końca:-(." – na pewno wkrótce puszczą "Ja, Irena i Ja", chyba stacje telewizyjne bardzo muszą go lubić, bo często leci w tv.

"A czy oglądałyście serial telewizyjny "Duma i uprzedzenie" z Colinem Firthem? :-) Naprawdę dobrze pasował na głównego bohatera, nieco zagadkowego, troszkę gburowatego i zamkniętego w sobie :-)"- Widziałam ten serial :-). To chyba najlepsza rola Colina Frtha w jego całym życiu:-). Wątpię by ten aktor , który gra u boku Keiry Knightley w "Dumie..." zagrał lepiej, na pewno nie jest tak przystojny jak Firth:-):
http://www.filmweb.pl/o47032/Matthew+Macfadyen" – widziałam kawałek "Dumy i uprzedzenia" z Keirą Knightley na You Tube, właśnie była scena, na której miała się pocałować z tym Matthew Macfadyenem. Scena była ułożona tak, żeby Keira Knightley jak najdłużej miała się zastanawiać, czy go w ogóle pocałować – już się zbliżyli ustami, i się jakoś nie pocałowali :-) Na jej miejscu też bym się zastanawiała, czy go pocałować :-) Masz rację, ten aktor nie jest tak przystojny jak Colin :-) I jakiś bez wyrazu trochę, mało namiętny.

"Tak, dokładnie wolałabym sto razy Megan, albo Orlanda, który był niedawno na festiwalu w Sundace i jest w internecie wiele ładnych jego fotek:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/thumbnails.php?al...
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/thumbnails.php?al..." – nie widziałam tych fotek, na których jest z Juliette Lewis, chyba się ze sobą zaprzyjaźnili i czują się dobrze w swoim towarzystwie (już wolałabym nawet, żeby był z nią, niż z tym całym Kapelusznikiem):
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=1325&pos=12
Tutaj miło wyszedł:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=1325&pos=7
Znalazłam zestawienie jego 30 fotek, zebranych z okazji 33 urodzin, od czasów, gdy stawiał pierwsze kroki w swojej karierze, po 2009 rok:
http://www.popsugar.com/Happy-Birthday-Orlando-Bloom-7026753

"Mam mieszane uczucia co do kontynuacji tego filmu, bo fabuła ostatniej części już i tak była mocno naciągnięta:-). Niech sobie tylko przypomnę tę "Króliczą Łapkę", od razu chce mi się śmiać:-)" – też pamiętam tę "króliczą łapkę", to brzmi tak, jakby przy pisaniu scenariusza zatrudnili kogoś z wytwórni Walta Disneya, bo ta nazwa "królicza łapka" jest na miarę filmów Disneya :-) Dodam jeszcze, że trzecia część podobała mi się najmniej, najciekawsza była druga, było tam najwięcej napięcia i zaskakujących momentów, choćby ten, gdy Tom Cruise próbował ukraść wraz z tą dziewczyną drogocenną biżuterię, a gdy włączył się alarm, i przybiegli strażnicy, zaczął udawać, że tylko sprawdzali czy ta biżuteria jest dobrze zabezpieczona :-)

Czy widziałyście kiedyś syna Nicholasa Cage’a? Przy takim ojcu powinien wyglądać na skromnego, grzecznego chłopaka, czyli kogoś podobnego do Nicholasa, ale jak zobaczyłam jak wygląda, to mnie zamurowało. Nie spodziewałam się, że tak będzie wyglądać:
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://static.thehollywoodgossip.com/image s/gallery/nicolas-and-weston-cage.jpg&imgrefurl=http://www.thehollywoodgossip.co m/gallery/nicolas-and-weston-cage/&usg=__tUAkA3uioKwDKP2SkL714NXir-s=&h=452&w=60 2&sz=76&hl=pl&start=18&um=1&tbnid=PQa2znT_K6nVnM:&tbnh=101&tbnw=135&prev=/images %3Fq%3Dphotos%2Bof%2Bnicholas%2Bcage%2Bson%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DX%26um%3D1

koa222

Dziękuję za wiadomość EM DE KE AS :-). Właśnie kupiłam to „Show”. Obok Roberta stoi Kristen i jest w niego tak wpatrzona, że aż się dziwię, że nie są parą. Widać , że muszą się bardzo lubić. Obok jest zdjęcie Johnnego Depp z Vanessą, też ładnie wyszli, tylko wolę Deppa z dłuższymi włosami:-).

„Zakładam komentarz numer "667", bo ta liczba, która była przedtem – 666 – nie kojarzy się za dobrze ;) A nawet kojarzy się z Nergalem :D”- Zabawne :-). Mam znajomego , któremu sprzedawca sprzedał właśnie zaczynający się od trzech szóstek numer do komórki. Mój kolega dopiero, jak przyszedł do domu zobaczył jakiego diabelskiego numeru telefonu stał się posiadaczem :-). Nie chciało mu się samemu szukać numeru tylko zdał się na sprzedawcę i oto rezultat:-).

„Ajeszcze co do Kevina Costnera, usłyszałam w radio, że w marcu przyjedzie do Polski i da jakiś koncert ze swoim zespołem. Nawet nie wiedziałam, że on śpiewa :-)”- Ja także. To fajnie , że będzie w Polsce może dadzą z nim wywiad z telewizji:-).

„W zeszłą niedzielę obejrzałam sobie wreszcie "Miłość i inne nieszczęścia". Spodziewałam się czegoś dużo gorszego :-) A okazało się, że film jest całkiem dobry, Brittany Murphy całkiem sympatycznie zagrała. Lubię amerykańskie komedie romantyczne, więc postanowiłam skusić się na ten film, oczywiście głównym czynnikiem, dla którego go obejrzałam był Orlando, który pojawił się dosłownie na moment :( Jego siostra też zagrała malutką scenkę, są do siebie bardzo podobni. Ale i tak mi się podobał ten film, opłaciło się go obejrzeć, to była komedia w sam raz na weekend.”- Cieszę się, że Ci się spodobała:-). Będzie nie długo w „Vivie”, ale najpierw po 20 zł:-(. Brittany Murphy była faktycznie najjaśniejszą stroną tej komedii, ale moim zdaniem jej dobra gra niewiele pomogła, bo scenariusz był mało śmieszny.

„(a właśnie – chodzicie do kina na polskie komedie romantyczne? Ja tego raczej unikam :-)”- Musieliby mi dopłacić, żebym poszła na polską komedię do kina:-). Zwłaszcza na „Ciacho”:-).

„Masz rację, ten aktor nie jest tak przystojny jak Colin :-) I jakiś bez wyrazu trochę, mało namiętny.”- Po obejrzeniu „Dumy i uprzedzenia” z Keirą musze przyznać, że w filmie Matthew MacFayden wygląda lepiej niż na zdjęciu na „filmwebie”, wprawdzie nie dorównuje na pewno talentem i urodą Colinowi , ale sprostał roli. Film jest naprawdę bardzo dobry, Keira jest po prostu stworzona do ról w filmach kostiumowych, a „Duma i uprzedzenie” jest jak na razie moim ulubionym filmem z Knightley, bardziej mi się podoba niż „Księżna” i „Pokuta”:-). Polecam obejrzyjcie sobie:-). „VIVA” z „Dumą i uprzedzeniem” do czwartku jest jeszcze w kioskach za 9,99 zł.

„http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/thumbnails.php?al... – nie widziałam tych fotek, na których jest z Juliette Lewis, chyba się ze sobą zaprzyjaźnili i czują się dobrze w swoim towarzystwie (już wolałabym nawet, żeby był z nią, niż z tym całym Kapelusznikiem)” – Każda byłaby lepsza od Kapelusznika !

„Znalazłam zestawienie jego 30 fotek, zebranych z okazji 33 urodzin, od czasów, gdy stawiał pierwsze kroki w swojej karierze, po 2009 rok:
http://www.popsugar.com/Happy-Birthday-Orlando-Bloom-7026753 „
Dziękuję Koa. Trzeba przyznać, że nie zmienił się bardzo od początku kariery. Jedyny okres w którym wyglądał inaczej to „Królestwo niebieskie” bo przytył do niego 10 kilo i to spowodowało , że wyglądał mężniej. Zabawna jest ta fotka z lotniska , gdzie podniósł koszulkę i pokazał brzuch. Wiem dlaczego to zrobił otóż dla trzech wielbicielek, które przyszły go przywitać w krótkich bluzkach , każda z nich miał napisane na brzuchu po jednym słowie „ we love Orlando”(coś w tym stylu napisały). Więc, żeby pokazać, że je widzi podniósł koszulkę:-).

„Tutaj miło wyszedł”:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?... „
Wygląda tak słodko....
Podoba mi się jeszcze to zdjęcie z lotniska:-):
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=1328&pos=2
Może to wyda się śmieszne, ale zawsze podobały mi się jego zęby, bo są takie równe i wszystkie są tej samej wielkości i żadnego nie brakuje(oczywiście żartuję):-).Iście hollywoodzki uśmiech:-).

Ostatnio pojawiła się nowa sesja fotograficzna z Orlandem:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=1334&pos=0

„ Dodam jeszcze, że trzecia część podobała mi się najmniej, najciekawsza była druga, było tam najwięcej napięcia i zaskakujących momentów, choćby ten, gdy Tom Cruise próbował ukraść wraz z tą dziewczyną drogocenną biżuterię, a gdy włączył się alarm, i przybiegli strażnicy, zaczął udawać, że tylko sprawdzali czy ta biżuteria jest dobrze zabezpieczona :-)”- Akurat właśnie tej drugiej części jeszcze nie oglądałam, tylko pierwszą i ostatnią:-)

„Czy widziałyście kiedyś syna Nicholasa Cage’a? Przy takim ojcu powinien wyglądać na skromnego, grzecznego chłopaka, czyli kogoś podobnego do Nicholasa, ale jak zobaczyłam jak wygląda, to mnie zamurowało. Nie spodziewałam się, że tak będzie wyglądać:
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://static.theholly...”
O jejku! W życiu bym nie pomyślała , że on może być synem Nicolasa Cage, ale może bez tego makijażu w style Marilyn Mansona , wygląda trochę sympatyczniej, bo ma rysy nieco podobne do ojca:-).

W „BRAVO” na okładce Taylor Lautner, Robert Pattinson, Kristen Stewart. W środku str.6 zdjęcie Taylora Lautnera z fotką jego biografii , jest już w sklepach. Swoją drogą co też mogli napisać w biografii 17 latka:-). Musi być bardzo krótka , podobnie jak Pattinsona:-). Zdjęcie Megan Fox z reklamy bielizny str.7 – dokładnie to:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=435&pos=5
Dwie strony o Samie Worthingtonie z „Awatara” i plakat z tego filmu. Str. 16 zdjecie Meagan Fox – twarz i trochę sukienki- tej białej. Trzy strony o Taylorze, Kristen i Robercie – ładne zdjęcia. Maleńkie zdjęcie Angeliny Jolie str. 37- tylko twarz. Strona o serialu ”Pamiętniki wampirów”. Nie ma Jacksona Rathbone , ani Orlanda.
„ŚWIAT SERIALI” – nic
„BOUTIQUE”- na okładce jest Katarzyna Maciąg. Ładna sesja zdjęciowa Jude Lawa.

Euhenia_2

zauważyłam jeszcze w tym "BRAVO" fotkę Beyonce str.14

Euhenia_2

„ŚWIAT SERIALI” – nic"

ee, no jak to. A mój Matthew Fox z Zagubionych:)
Choć osobiście wole Josha Hollowaya - ach...

EM_DE_KE_AS

Przepraszam. Nie pamiętam wszystkich Twoich ulubionych gwiazd:-(, a "Świat seriali" przeglądałam bardzo szybko. Dobrze, że zajrzałaś do tego numeru i nie przegapiłaś, bo chyba zamieścili ładne zdjęcie Matthew :-)

Jest już reklama walentynkowego numeru "VIVY" w atrakcyjnej cenie - 1,99 zł. Jest pięć okładek do wyboru m.in. z Kasią Cichopek, Grażyną Szapołowską, Tamarą Arciuch z mężami, Augustinem Egurolą i jego żoną. Do kupienia już jutro. Oj pewnie się skuszę...:-)

Euhenia_2

"Przepraszam. Nie pamiętam wszystkich Twoich ulubionych gwiazd:-(" - nie szkodzi;) ZJa tylko tak wspomniałam o Matthew.

"chyba zamieścili ładne zdjęcie Matthew :-)" - przepiękne:) Własciwie to jak zobaczylam tą fotke to nie oglądałam dalej:)

Muszę zdobyć tą z Tamarą Arciuch!!!:D

EM_DE_KE_AS

Właśnie:
Dzięki że napisałaś o tych okładkach, bo z rozpędu kupiłabym z panią Szapołowską i co wtedy?...
:D
Oj trzeba będzie poszukać tej z Tamarą

EM_DE_KE_AS

Ja chciałam z Kasią Cichopek i mi się udało kupić. Wyszła na tym zdjęciu ślicznie w koku z podkręconymi włosami, natomiast jej mąż fatalnie. Podobno te zdjęcia nie były poprawiane przez fotoshopa:-), a mówili o tym w "Dzień dobry TVN”. Udało Ci się EM DE KE AS kupić "Vivę" z Tamarą na okładce?

Koa, jest 5 zdjęć Jude Lawa w artykule o modzie i tyle samo Sienny Miller. Nie ma Orlanda.

We "FILMIE" na okładce Angelina Jolie, jest artykuł o najseksowniejszych kobietach świata filmu. Jest w tym artykule oprócz dużego zdjęcia Angeliny także Megan Fox i jej fotka w czarnej sukience z promocji "Transformersów" . "Film" można kupić z filmem "DUCHY GOI" za 9.99 zł.

Euhenia_2

EM_DE_KE_AS:
"Dawno nie widziałam tak pięknego zdjęcia Pattisona. Hmmm. Po tym foto zaczęłam się zastanawiać, czy czasem nie dołączyć go do swoich zbiorów...
Uśmiech na tym zdjęciu jest wręcz...zabójczy. I mówi to osoba, która uważała go za brzydala. Po tym zdjęciu stwierdzam: Robert Pattison jest zabójczo przystojny:D" – EM_DE_KE_AS – przekonałaś mnie, muszę je obejrzeć ;D

"No i moja Kate Winslet. I bardzo ładne duże zdjęcie Marty Żmudy Trzebiatowskiej. Lepiej jej w czarnym kolorze. Podobna nieco do Jessicki Alby;)" – w co jest ubrana Kate tym razem? Może w sukienkę? Bardzo jej pasują takie rzeczy.

"Właśnie:
Dzięki że napisałaś o tych okładkach, bo z rozpędu kupiłabym z panią Szapołowską i co wtedy?...
:D" – miałabyś tylko panią Szapołowską :D Ale może w środku byłoby coś ciekawego... Matthew McConaughey bez koszulki lub inna równie gorąca gwiazda bez koszulki ^^ Oprócz Zaca Efrona, tego powinni ubrać w kombinezon, założyć czapkę narciarską z golfem i do tego grube gogle narciarskie, wtedy mogę na niego patrzeć. A, i jeszcze musiałby założyć maskę chirurgiczną, żeby nie było widać jego słodkiego uśmieszku.

"ee, no jak to. A mój Matthew Fox z Zagubionych:)
Choć osobiście wole Josha Hollowaya - ach..." – jeśli dobrze pamiętam, to wskoczył do lutowego "Glamour" :-)

Euhenia:
"Przejrzałam "Życie na gorąco" są dwie strony o Nataszy Urbańskiej, ale zdjęcia są niewyraźne zrobione przez paparazzi. Megan , Blooma , ani Pattinsona nie ma." – dzięki za przejrzenie "Życia na gorąco", szkoda, że nie było tam nikogo "Gorącego" ;)

""Mam nadzieję, że Gala i Viva dadzą jakieś ładne sesje:D" – Na pewno zamieszczą zdjęcia:-). Chciałabym, aby zamieścili foty Kate Bosworth bardzo ładnie wyglądała. Ostatnio– ku mojemu zadowoleniu - pojawia się dość często na imprezach, przez co mogę podejrzeć jak jest ubrana i bardzo podoba mi się jej niebiesko - szara kreacja, jest niezwykle elegancka i kobieca:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?a..." – zauważyłam, że ostatnio pojawia się na większej liczbie zdjęć i artykułów, zaraz po rozstaniu z Orlando nie pisali o niej tak wiele. Może jej kariera wreszcie nabrała tempa? Wygląda świetnie w tej szarej sukience, zabawne, że Orlando też lubi ten kolor. Ciekawe, czy zdobędzie kiedyś tytuł dla najlepiej ubranej gwiazdy, należałby się jej :-)
Ładnie wygląda również w tym zestawieniu: zwykłej, białej bluzce i szerokich spodniach
http://bougies.files.wordpress.com/2009/05/kate-bosworth2.jpg
Zauważyłam, że jedną z jej ulubionych części garderoby jest sukienka. Nadają jej trochę staromodnego, romantycznego szyku, pasują do niej w sam raz:
http://redcarpetstyle.files.wordpress.com/2009/05/kate-bosworth-2007-met-gala-pr ada.jpg
Myślę, że Kate ubiera się dosyć odważnie, eksperymentuje z fasonami ubrań, łączy dodatki, moda to dla niej wyzwanie :)
W ogóle ta strona powyżej została poświęcona sukniom wielkich gwiazd, możne obejrzeć ich kreacje, w które były ubrane na "czerwonym dywanie" podczas różnych gal – Oscarowych, Złotych Globów. EM_DE_KE_AS – są też tam kreacje Kate Winslet (jedna bardzo ładna, którą ozdabia czarna wstążka przewiązana w talii, trzeba tylko kliknąć na jej imię i nazwisko na liście):
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://redcarpetstyle.files.wordpress.com/ 2009/05/kate-bosworth-2007-met-gala-prada.jpg&imgrefurl=http://redcarpetstyle.wo rdpress.com/category/2007-metropolitan-museum-of-art-costume-institute-gala/&usg =__h9viCrWFlfeuWXuYqigP6d9Wvu8=&h=600&w=406&sz=77&hl=pl&start=111&um=1&itbs=1&tb nid=9RHWKZ_4aNjVGM:&tbnh=135&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3DKate%2Bbosworth%2Bphotos %26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26start%3D100%26um%3D1

"W tej białej sukience w której pojawiła się na imprezie właśnie z okazji rozdania Złotych Globów wygląda bardzo dziewczęco z włosami związanymi w warkocz. Chyba też ta kreacja najbardziej mi się podoba z wszystkich na tej gali :
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409668/kate-bosw..." – skromna ale ładna i efektowna sukienka, brzoskwiniowy makijaż, warkocz z boku (przypomina mi w tej fryzurze "Anię z Zielonego Wzgórza" :)), Kate wygląda tu jednocześnie niewinnie, ale i romantycznie. A to wszystko połączyła z odrobią nowoczesności – złotą bransoletką na ręce, ma bardzo wyważony styl.

"Makijaż też ładny, taki dyskretny , poza szminką , która jest wyraźna, ale ma ładny kolor, taki soczysty czerwono- różowy:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409670/kate-bosw...
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409669/kate-bosw..." – wygląda w tym makijażu jak rumiane jabłko :-) Lepiej pasują jej usta w zdecydowanym odcieniu, właśnie takim czerwono-różowym, niż bardzo jasne, jasnoróżowe. Ma bardzo jasną karnację, więc jasna szminka za bardzo zlewa się z kolorem jej cery, np. tutaj, lepiej wygląda w makijażu po prawej stronie:
http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/kate-bosworth-pics.jpg

koa222

"EM_DE_KE_AS – przekonałaś mnie, muszę je obejrzeć ;D" - polecam:D Śliczny uśmiech:)

"w co jest ubrana Kate tym razem? Może w sukienkę?" - zdjęcie jest raczej a'la popiersie. Ale jednno jest z premiery "Drogi do szczęścia"
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=29400&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
a drugie z Oscarów luty 2009.
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=30377&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
Szkoda że nie ma tych fotek ze Złotych Globów luty 2010...może kiedyś jakieś dadzą:)

"Matthew McConaughey bez koszulki lub inna równie gorąca gwiazda bez koszulki ^^"
- hehe - zabawne:D

"Oprócz Zaca Efrona, tego powinni ubrać w kombinezon, założyć czapkę narciarską z golfem i do tego grube gogle narciarskie, wtedy mogę na niego patrzeć. A, i jeszcze musiałby założyć maskę chirurgiczną, żeby nie było widać jego słodkiego uśmieszku."- hehe - ja mam dla niego inny zestaw: kombinezon owszem, ale nieco inny. krzyk sezonu: kombinezon kosmonauty - z kaskiem za szybką - ta macha chirurgiczna też mogłaby zostać. Oczywiście w pogotowiu rakietę. Wiadomo w jakim celu:D Ech... i świat byłby piękniejszy.

EM_DE_KE_AS – są też tam kreacje Kate Winslet (jedna bardzo ładna, którą ozdabia czarna wstążka przewiązana w talii" - suknia ładna - tylko koło biustu to wyniesienie - mogłoby być jakieś inne, albo wcale.
Jednak tu ładniej:)
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/03/14/2009-academy-awards-kate-winslet/

Co do reszty - moje typy:
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/03/16/2007-academy-awards-beyonce/
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/05/23/2007-metropolitan-museum-of-art-c ostume-institute-gala-camilla-belle/
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/03/16/164/
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/03/14/2009-golden-globes-eva-mendes/
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/03/14/2009-sag-awards-freida-pinto/
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/03/16/2006-academy-awards-keira-knightl ey/
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/03/15/2008-sag-awards-marion-cotillard/
http://redcarpetstyle.wordpress.com/category/penelope-cruz/ -> wszystkie trzy
http://redcarpetstyle.wordpress.com/category/rachel-weisz/
http://redcarpetstyle.wordpress.com/category/salma-hayek/
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/05/06/2009-sag-awards-taraji-p-henson/

Euhenia_2

"Udało Ci się EM DE KE AS kupić "Vivę" z Tamarą na okładce?" - nieźle się ochodziłam za tym, ale dopięłam swego:D I to był ostatni numer z Tamarą - po obejściu kilku kiosków wcześnie rano :D
Szapołowskie były. I Cichopek - jedna. Statystycznie najwięcej okładek z pania Szapołowską.

Jude i Sienna - lubię ich. Ostatnio podobno znów się spotykają:)

"We "FILMIE" na okładce Angelina Jolie, jest artykuł o najseksowniejszych kobietach świata filmu. Jest w tym artykule oprócz dużego zdjęcia Angeliny także Megan Fox" - to mnie zainteresowałaś:)
A czy są wydania bez prezentu? Widziałaś może?

EM_DE_KE_AS

""Udało Ci się EM DE KE AS kupić "Vivę" z Tamarą na okładce?" - nieźle się ochodziłam za tym, ale dopięłam swego:D I to był ostatni numer z Tamarą - po obejściu kilku kiosków wcześnie rano :D" - No to gratuluję. Ja się nie wisiliłam , bo "Viva" z Cichopek leżała na wierzchu :-).

"A czy są wydania bez prezentu? Widziałaś może?"- Tak są również bez tego filmu :-).

"Szapołowskie były. I Cichopek - jedna. Statystycznie najwięcej okładek z pania Szapołowską" - U mnie w kiosku to samo:-).

Sprawdziłam „Na żywo” jest tam duże ładne zdjęcie Megan Fox- w tej białej sukience, która nam się podobała i fryzura- piszą też tam coś o niej.
„Rewia”- nic
„Życie na gorąco” – Alicja Bachleda Curuś - jedno zdjęcie( nie ze Złotych Globów tylko z premiery jej filmu w Berlinie) i artykuł na pół strony.
„Twist”- na okładce Jessica Alba, jest test na walentynki, w którym jest zdjęcie na stronę Roberta Pattinsona z Kristen Stewart ze „Zmierzchu” – jak stoją na gałęzi drzewa...:-). Oraz chyba jeszcze dwa zdjęcia ze „Zmierzchu” - malutkie. Poza tym są tam też dwa zdjęcia Orlanda Blooma z „Piratów z Karaibów" z Keirą – jedno większe , a drugie mniejsze w tym samym artykule - tzn. teście.

Euhenia_2

"Tak są również bez tego filmu :-). " - Dzięki:) To sobie w poniedziałek obejrzę o ile znajdę:) Pewnie znajdę;)

Dzięki za opis "TWISTA" - nie wiedziałam że jest już nowy a Jessicę Albę lubię:)
A Twista (tak samo jak "Dziewczyny") to ja nie kupuje już od paru lat (wyrosłam widocznie), a kiedyś bywało że nie mogłam się obejść bez tej gazety;D
teraz jak sobie przeglądnę od czasu do czasu - widzę że piszą wszystko to samo. Zresztą masa porad wydaje mi się taka lekko zbyt "nastolatkowa";) Hehe. Niesamowite, a kiedyś musialam mieć każdy numer...
Zresztą, ostatnio zauważyłam że TWIST zmniejszył objętość a zwiększyła cenę. Przynajmniej tak było z poprzednim numerem.

Kurczę, żałuję, że nie ma już "Filipinki" - to była spoko gazeta:)
Wprawdzie też pod nastolatki, ale jednak ciekawsza. Podobały mi się szczególnie artykuły "na poziomie".

EM_DE_KE_AS

"Twist" jest w tym miesiącu jakiś inny. Ma nieco inny format i kosztuje mniej, bo 3, 50zł. Wcześniej kosztował chyba 4,99zł? Pamiętam , bo w jednym numerze była Kristen Stewart na okładce i wtedy zwróciło moją uwagę to czasopismo :-).

"Kurczę, żałuję, że nie ma już "Filipinki" - to była spoko gazeta:)"- Nigdy nie kupowałam tej gazety. Podobnie jak Ciebie nie interesują mnie artykuły dla nastolatek:-). Młodzieżowe czasopisma kupuję tylko wtedy , gdy mnie urzeknie jakieś zdjęcie lub artykuł jest o filmie, aktorce lub aktorze, którego lubię, też ze względu na plakaty:-).

Euhenia_2

"Jest już reklama walentynkowego numeru "VIVY" w atrakcyjnej cenie - 1,99 zł. Jest pięć okładek do wyboru m.in. z Kasią Cichopek, Grażyną Szapołowską, Tamarą Arciuch z mężami, Augustinem Egurolą i jego żoną. Do kupienia już jutro. Oj pewnie się skuszę...:-)" – ale wpadli na świetny pomysł, żeby wydać okładkę z różnymi gwiazdami! Do wyboru, do koloru. Z tych wszystkich gwiazd zdecydowałabym się na okładkę z Grażyną Szapołowską, ma swoją klasę i jest bardzo kobieca, albo okładkę z Tamarą Arciuch, ma ciekawą urodę, wydaje się sympatyczna i lubię ją jako aktorkę. Ale nie wyobrażam sobie, żeby wydali okładkę z Judem Law, Orlandem, Colinem Firthem, albo Jacksonem Rathbone jednocześnie, kompletnie nie wiedziałabym, którą wybrać :)

""EM_DE_KE_AS – przekonałaś mnie, muszę je obejrzeć ;D" - polecam:D Śliczny uśmiech:)" – obejrzałam jego zdjęcie, ma na nim intrygujący, tajemniczy uśmiech. A jak Kristen się w niego wpatruje x)

""Matthew McConaughey bez koszulki lub inna równie gorąca gwiazda bez koszulki ^^"
- hehe - zabawne:D" – dlatego też tak lubię zdjęcia gwiazd z wakacji, bo tak niewiele wtedy na sobie mają :-) Można podziwiać te umięśnione ciała Matthew McConaugheya, Johnnego Deppa, czy kogoś innego :) Ahh..czy któryś z nich nie wyjeżdża wkrótce na jakiś odpoczynek na Karaibach? :-)

"nieźle się ochodziłam za tym, ale dopięłam swego:D I to był ostatni numer z Tamarą - po obejściu kilku kiosków wcześnie rano :D" – dobrze, że jeszcze udało Ci się go kupić. Ja też mam to szczęście, że biorę czasem już ostatni numer, ale jeszcze przedtem muszę się za nim nabiegać.

"Szapołowskie były. I Cichopek - jedna. Statystycznie najwięcej okładek z pania Szapołowską." - wow, na podstawie tego można oszacować, którą gwiazdę ludzie lubią najbardziej, a że "Viva" z Tamarą Arciuch i Katarzyną Cichopek były już prawie niedostępne, widać, że to one cieszą się największym powodzeniem. Pani Szapołowska trochę w tyle :)

"Jude i Sienna - lubię ich. Ostatnio podobno znów się spotykają:)" – no ja jej się nie dziwię, że się z nim spotyka :-) Ale, że znowu są razem...widać, bardzo między nimi iskrzy. Poznali się na planie komedii "Alfie", gdzie Jude grał główną rolę.

""Twist"- na okładce Jessica Alba, jest test na walentynki, w którym jest zdjęcie na stronę Roberta Pattinsona z Kristen Stewart ze "Zmierzchu" – jak stoją na gałęzi drzewa...:-)." – dzięki za wiadomość Euhenia, widziałam w internecie parę fotek ze scen, które rozgrywały się właśnie te kilka metrów nad ziemią :) A czy oni są na nim zwróceni w swoją stronę, to znaczy do siebie?
" Poza tym są tam też dwa zdjęcia Orlanda Blooma z "Piratów z Karaibów" z Keirą – jedno większe , a drugie mniejsze w tym samym artykule - tzn. teście." – wreszcie dali porządne zdjęcie, na którym ma ładną fryzurę. Jeśli dobrze wnioskuję, po rozwiązaniu tych testów można się dowiedzieć, który z tych filmowych związków najbardziej przypomina własny związek? :-)

"Sprawdziłam "Na żywo" jest tam duże ładne zdjęcie Megan Fox- w tej białej sukience, która nam się podobała i fryzura- piszą też tam coś o niej." – bardzo ładna sukienka, nie dziwię się, że się Wam podoba, Megan wygląda w niej bardzo kobieco i stylowo, najważniejsze, że fotka jest dobrej jakości i w dużym formacie. Oprócz tego w "Na żywo" jest jeszcze zdjęcie Matthew McConaugheya w miodowej kurtce, bardzo duża fotka. Aż widać porządnie jego zmarszczki :D Żartuję, on cały czas wygląda całkiem młodo :-)

"Świat i ludzie" – nie ma niczego o gwiazdach, które najbardziej nas interesują.
"Pani Domu" – nic
"Przyjaciółka" – również nic
"To & owo" – mała fotka Edwarda Nortona na 95 stronie, ale niezbyt ładna, z profilu i niewyraźna. Artykuł o "Niegrzecznych chłopcach" – Mel Gibson, Tom Cruise, Mickey Rourke.

koa222

"obejrzałam jego zdjęcie, ma na nim intrygujący, tajemniczy uśmiech. A jak Kristen się w niego wpatruje x)" - to zdjęcie sprawiło, że Pattison zawędrował do moich ulubionych:D Kurczę jakoś go polubiłam, a wcześniej mówiłam że taki z niego brzydal...

"dlatego też tak lubię zdjęcia gwiazd z wakacji, bo tak niewiele wtedy na sobie mają :-) Można podziwiać te umięśnione ciała Matthew McConaugheya, Johnnego Deppa, czy kogoś innego :) Ahh..czy któryś z nich nie wyjeżdża wkrótce na jakiś odpoczynek na Karaibach? :-)" - hehe - właśnie. Dlatego już nie mogę doczekać się lata;D

"wow, na podstawie tego można oszacować, którą gwiazdę ludzie lubią najbardziej, a że "Viva" z Tamarą Arciuch i Katarzyną Cichopek były już prawie niedostępne, widać, że to one cieszą się największym powodzeniem. Pani Szapołowska trochę w tyle :)" - no tak:)

EM_DE_KE_AS

W najnowszej "GALI" na okładce jest Natasza Urbańska z rodziną. Niestety nie wiem co jest w środku, bo w moim kiosku jest tylko wydanie zapakowane w folie z jakimś dodatkiem:-(.
W wydaniu specjalnym "GALI" - "MIŁOŚĆ I ROMANSE" na okładce jest Alicja Bachleda - Curuś i Colin Farrell. W środku duży artykuł o nich i ładne zdjęcia, na przykład jedno bardzo duże Colina i Alicji z filmu "Ondine" na planie którego się zakochali w sobie. Poza tym tuż przy końcu jest duże i ładne zdjęcie Roberta Pattinsona oraz drugiego wampira Alexandra Skargarda z serialu "Czysta krew":-).
Natomiast w "Teleświecie" jest artykuł na dwie strony o Bradzie Pitt , a na okładce Cameron Diaz.
W "Teletygodniu" na okładce: Marietta Żukowska- bardzo ładnie wyszła- ładnie jej w różowym. Jest wywiad z Alekiem Baldwinem. W krzyżówce większe zdjęcie Jennifer Aniston.

Euhenia_2

„A czy oni są na nim zwróceni w swoją stronę, to znaczy do siebie?”– Nie mogłam tego zdjęcia z naleźć na żadnej stronie Roberta Pattinsona, ale oni nie są zwróceni do siebie twarzami. On patrzy w dół, a ona przed siebie. On jest praktycznie na całym tym zdjęciu na całą stronę, a za nim jest Kristen , widać jej tylko twarz i ręce , którymi obejmuje Roberta. Jest jeszcze jedno zdjęcie Roberta jak przykucnął na gałęzi.

" Poza tym są tam też dwa zdjęcia Orlanda Blooma z "Piratów z Karaibów" z Keirą – jedno większe , a drugie mniejsze w tym samym artykule - tzn. teście." – wreszcie dali porządne zdjęcie, na którym ma ładną fryzurę. Jeśli dobrze wnioskuję, po rozwiązaniu tych testów można się dowiedzieć, który z tych filmowych związków najbardziej przypomina własny związek? :-) – Tak, a oprócz tego „kto mógłby zagrać Ciebie, a kto Twojego chłopaka?”, „Który film przypomina Twoją miłość?”-:-)

Euhenia_2

Wreszcie znalazłam to zdjęcie Roberta i Kristen na całą stronę z nowego "Twista":-):
http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=94&pos=33

Euhenia_2

"Niestety nie wiem co jest w środku, bo w moim kiosku jest tylko wydanie zapakowane w folie z jakimś dodatkiem:-(." - ten dodatek to katalog - o podróżach. Hmmm Natasza - coś dla mnie:)

A pamiętasz może ile kosztuje ten specjalny z Alicją i Colinem?

EM_DE_KE_AS

Ok - już wiem znalazłam:)

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/gala-z-katalogiem-i-wydaniem-walentynkowym

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS i jak kupiłaś "Galę"? Jest może Orlando lub Megan czy Pattinson?

Euhenia_2

"EM DE KE AS i jak kupiłaś "Galę"? Jest może Orlando lub Megan czy Pattinson? "-jeszcze nie mam

W "Party" jest śliczne foto Megan - duże - o fryzurach artykuł i Pattison z rankingu. Zresztą mój Antonio też jest w rankingu:D Zabójczo piękne foto:)
Co do Gali - w tym tygodniu;) To jest wydanie 2 tygodniowe więc poleży;)

EM_DE_KE_AS

""obejrzałam jego zdjęcie, ma na nim intrygujący, tajemniczy uśmiech. A jak Kristen się w niego wpatruje x)" - to zdjęcie sprawiło, że Pattison zawędrował do moich ulubionych:D Kurczę jakoś go polubiłam, a wcześniej mówiłam że taki z niego brzydal..." – ja też podchodziłam do niego na początku z rezerwą, był dosyć niepozornym facetem, o dosyć hmm.. kontrowersyjnej urodzie, nieco egzotycznej, ale teraz, przyznam, przekonałam się do niego, wydaje się spokojnym, skromnym facetem, który nie lubi robić wokół siebie rozgłosu, potrafiącym o sobie mówić ze szczerością. A co do jego uśmiechów, podoba mi się jeszcze ten, jest szczery i rześki :-):
http://www.imdb.com/media/rm4063336192/nm1500155

""dlatego też tak lubię zdjęcia gwiazd z wakacji, bo tak niewiele wtedy na sobie mają :-) Można podziwiać te umięśnione ciała Matthew McConaugheya, Johnnego Deppa, czy kogoś innego :) Ahh..czy któryś z nich nie wyjeżdża wkrótce na jakiś odpoczynek na Karaibach? :-)" - hehe - właśnie. Dlatego już nie mogę doczekać się lata;D" – już niedługo :D Może co odważniejsi i mniej wyczuleni na zimno zrzucą koszulki już na wiosnę :-) Ale Zac Efron powinien stanowczo zostać ubrany.

"W wydaniu specjalnym "GALI" - "MIŁOŚĆ I ROMANSE" na okładce jest Alicja Bachleda - Curuś i Colin Farrell. W środku duży artykuł o nich i ładne zdjęcia, na przykład jedno bardzo duże Colina i Alicji z filmu "Ondine" na planie którego się zakochali w sobie." – "Ondine" już w kwietniu wchodzi na polskie ekrany, może kiedyś go obejrzę, aby sprawdzić czy już podczas kręcenia tego filmu było widać między nimi tę "chemię", dzięki której zostali potem parą ;)
"Poza tym tuż przy końcu jest duże i ładne zdjęcie Roberta Pattinsona oraz drugiego wampira Alexandra Skargarda z serialu "Czysta krew":-)." - Szkoda, że "Czysta krew" leci na HBO, obejrzałabym sobie parę odcinków. Serial powstał chyba na podstawie książki, ciekawe, czy "mrozi krew w żyłach" ;) Dzięki za informację o Robercie, czy zniewalająco się tam uśmiecha?

"Natomiast w "Teleświecie" jest artykuł na dwie strony o Bradzie Pitt , a na okładce Cameron Diaz." – dziękuję za wiadomość. Jeśli o nim piszą, to pewnie będzie w telewizji jakiś hit z nim. A na okładce jak zwykle aktorka, czy o aktorach już całkiem zapomnieli? :-(

"W "Teletygodniu" na okładce: Marietta Żukowska- bardzo ładnie wyszła- ładnie jej w różowym. Jest wywiad z Alekiem Baldwinem. W krzyżówce większe zdjęcie Jennifer Aniston." – wydaje mi się, że Marietta Żukowska jest bardzo ładną i utalentowaną aktorką, miałam szansę obejrzeć ją w serialu "Londyńczycy". Bardzo podobają mi się fryzury, które nosi "zakrzyżówkowana" :-) w tym numerze "Teletygodnia" Jennifer Aniston. Pozazdrościć tylko takich prostych, gładkich włosów. Pewnie dba o nie sztab fryzjerów, ale ciekawe, czy jej naturalne są równie proste.

"Nie mogłam tego zdjęcia z naleźć na żadnej stronie Roberta Pattinsona, ale oni nie są zwróceni do siebie twarzami. On patrzy w dół, a ona przed siebie. On jest praktycznie na całym tym zdjęciu na całą stronę, a za nim jest Kristen , widać jej tylko twarz i ręce , którymi obejmuje Roberta. Jest jeszcze jedno zdjęcie Roberta jak przykucnął na gałęzi." – dzięki za opis. Widzę, że lasy i przyroda odgrywają w tej powieści dużą rolę, kryje się w nich coś tajemniczego, co przyprawia o gęsią skórkę. A Edward zabiera nawet Bellę na wycieczkę po drzewach :-) Ale ma z nim urozmaicenie :-)

"wreszcie dali porządne zdjęcie, na którym ma ładną fryzurę. Jeśli dobrze wnioskuję, po rozwiązaniu tych testów można się dowiedzieć, który z tych filmowych związków najbardziej przypomina własny związek? :-) – Tak, a oprócz tego "kto mógłby zagrać Ciebie, a kto Twojego chłopaka?", "Który film przypomina Twoją miłość?"-:-)" – te pytania są nawet ciekawe. Gdy zbliżają się walentynki, w czasopismach pojawia się właśnie mnóstwo testów tego typu :)

"Wreszcie znalazłam to zdjęcie Roberta i Kristen na całą stronę z nowego "Twista":-):
http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=94&amp..." – wow. Wielkie dzięki, że znalazłaś dla mnie to zdjęcie :-) Dobre ujęcie. Niesie ją jakby nic nie ważyła.

"W "Party" jest śliczne foto Megan - duże - o fryzurach artykuł i Pattison z rankingu. Zresztą mój Antonio też jest w rankingu:D Zabójczo piękne foto:)" – dawno już nie oglądałam fotki z Antonio, czy zdjęcie jest w miarę korzystne? :-)

Znalazłam ciekawe fotki gwiazd z ich rodzeństwem. Między niektórymi parami podobieństwo jest uderzające, np. Nicole Kidman i jej siostra – mają ten sam uśmiech, nos i usta, albo Jenny i Amy McCarthy – mogłyby być bliźniaczkami. Ale już siostra Sandry Bullock zupełnie nie jest do niej podobna, tak samo siostra Jennifer Lopez:
http://film.wp.pl/idGallery,360,idPhoto,28071,galeria.html?ticaid=199d6

koa222

"A co do jego uśmiechów, podoba mi się jeszcze ten, jest szczery i rześki :-): " - no tak ale ten z Show ładniejszy

"Dzięki za informację o Robercie, czy zniewalająco się tam uśmiecha?" - myślę że by Ci się spodobał. Nie tak zabójczy jak ten w SHOW, ale też ładny. Taki uśmechnięty ale [zaśmiejesz się] - bez zębów. Znaczy nie szczerzy się (nie-szczeżuja - ja tak to określam).

Oczywiście Tele świat zapomniał o aktorach. Koa - przecież oni nie istnieją;D

"dawno już nie oglądałam fotki z Antonio, czy zdjęcie jest w miarę korzystne? :-) " - Koa, aj niemal padłam jak to zobaczyłam...nie mogłam wyjść z podziwu przez długi czas. Patrzę na to spojrzenie jego oczu teraz i właśnie sobie myślę:
- "cholera, dlaczego w Polsce nie rodzą się tacy faceci. Ach..."
Zobacz to foto koniecznie. Ja ile razy otwieram ten numer muszę popatrzeć na tą fotkę:D Jest bardzij niż korzystne. Jest doskonałe.

Keanu - nie widzę podobieństwa. Keanu ładniejszy:D
Bloom podobieństwo jest szczególnie w uśmiechu
Kidman - tak jak najbardziej. Bullock...Hmmm niewielkie. Bardziej ta siostra Cher mi przypomina;D
Winslet - nie podobne. Sharon Stone tym bardziej

Euhenia_2

Nie ma Megan Orlanda ani Pattisona w "Gali".
Artykuł o Nataszy - bardzo ładna sesja:) i duży wywiad
Wywiad z Iloną Felicjańską, Juliuszem Mchulskim,
Artykuł o Anne Hatchaway
zdjęcie Matthew McConnaghey'a z córką i Camilą Alves. ładne czarno- białe.
Artykuł o Emmanuelle Seigner
Wywiad z Joanną Osydą.
specjalny reportaż o podróżach - w tym zdjęcia gwiazd (np Monica Bellucci z córką, książę William, Mariah Carey)
Julia Roberts - i na kim si wzoruje - skąd czerpie inspiracje.
"To skomplikowane", "Walentynki", "Fish tank", "Astro boy"-opisy tych filmów

EM_DE_KE_AS

Dziękuję EM DE KE AS za opis "PARTY", a zwłaszcza "GALI", bo nie udałoby mi się jej obejrzeć bez kupienia tego numeru:-).

„ Ale nie wyobrażam sobie, żeby wydali okładkę z Judem Law, Orlandem, Colinem Firthem, albo Jacksonem Rathbone jednocześnie, kompletnie nie wiedziałabym, którą wybrać :)”- Na pewno kupiłabym z Orlandem! -:-). Bez chwili namysłu, ale pewnie byłaby na zdjęciu z nim Kapelusznik, bo na tych okładkach „Vivy” były aktorki z mężami lub narzeczonymi:-(. Mam jednakże na to sposób, po prostu zakleiłabym ją kartą z bloku technicznego, żeby nie nawet prześwitywała i po problemie:-)

„:D" – miałabyś tylko panią Szapołowską :D Ale może w środku byłoby coś ciekawego... Matthew McConaughey bez koszulki lub inna równie gorąca gwiazda bez koszulki ^^ Oprócz Zaca Efrona, tego powinni ubrać w kombinezon, założyć czapkę narciarską z golfem i do tego grube gogle narciarskie, wtedy mogę na niego patrzeć. A, i jeszcze musiałby założyć maskę chirurgiczną, żeby nie było widać jego słodkiego uśmieszku.”- :-). Takie zgodne z twoim opisem zdjęcia Zaca mogą spokojnie publikować w czasopismach, nie przeszkadzałyby mi w ogóle:-)

„http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?a... – zauważyłam, że ostatnio pojawia się na większej liczbie zdjęć i artykułów, zaraz po rozstaniu z Orlando nie pisali o niej tak wiele. Może jej kariera wreszcie nabrała tempa? Wygląda świetnie w tej szarej sukience, zabawne, że Orlando też lubi ten kolor. Ciekawe, czy zdobędzie kiedyś tytuł dla najlepiej ubranej gwiazdy, należałby się jej :-)”- O zdecydowanie tak. Jest też świetną modelką, na przykład ta sesja dla prestiżowego magazynu o modzie „Vogue” jest bardzo ładna:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/thumbnails.php?album=1583
Kate może i nie jest jakąś wyjątkową pięknością, ale modelki rzadko takie są, muszą jednak być fotogeniczne i potrafić się zmieniać, a ona w każdej sesji wygląda inaczej, ot choćby tutaj , jakby zupełnie inna osoba:.
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/thumbnails.php?album=1216
Bardzo podoba mi się to zdjęcie Kate z okładki również „Vogue”:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?album=1216&pos=0

„Zauważyłam, że jedną z jej ulubionych części garderoby jest sukienka. Nadają jej trochę staromodnego, romantycznego szyku, pasują do niej w sam raz” – Jest bardzo zgrabna i drobna, i chyba dlatego w sukienkach wygląda doskonale:-)

„http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409668/kate-bosw... – skromna ale ładna i efektowna sukienka, brzoskwiniowy makijaż, warkocz z boku (przypomina mi w tej fryzurze "Anię z Zielonego Wzgórza" :)), Kate wygląda tu jednocześnie niewinnie, ale i romantycznie. A to wszystko połączyła z odrobią nowoczesności – złotą bransoletką na ręce, ma bardzo wyważony styl.”- Właśnie dlatego mi się tak podoba , bo jej kreacja jest skromna. W taką sukienkę chętnie bym się ubrała, ale jednak zrezygnowałabym z tego warkoczyka, na rzecz koku w stylu Keiry Knightley:-).

„Lepiej pasują jej usta w zdecydowanym odcieniu, właśnie takim czerwono-różowym, niż bardzo jasne, jasnoróżowe. Ma bardzo jasną karnację, więc jasna szminka za bardzo zlewa się z kolorem jej cery, np. tutaj, lepiej wygląda w makijażu po prawej stronie”- O tak w jasnej szmince wyglądałaby zbyt blado.

Euhenia_2

"Dziękuję EM DE KE AS za opis "PARTY", a zwłaszcza "GALI", bo nie udałoby mi się jej obejrzeć bez kupienia tego numeru:-)" - Nie ma za co:)

"Mam jednakże na to sposób, po prostu zakleiłabym ją kartą z bloku technicznego, żeby nie nawet prześwitywała i po problemie:-) " - hehe dobry pomysł. A czemu właściwie nazywacie ją "kapelusznik"? Od czego to się wzięło? Zastanawiałam się nad tym ostanio jak byłam na tym forum;)

EM_DE_KE_AS

"A czemu właściwie nazywacie ją "kapelusznik"? Od czego to się wzięło? Zastanawiałam się nad tym ostatnio jak byłam na tym forum;)"- Bo nosi staroświeckie kapelusze, na przykład tutaj na tym zdjęciu, gdy była na jakimś oficjalnym party z Orlandem:
http://www.ka-bloom.org/gallerie/displayimage.php?album=698&pos=19
i tu, na szczęście bez niego. http://mirandakerrfan.net/gallery/displayimage.php?album=512&pos=26
Ten biały kapelusz jeszcze móglby być , ale ten czarny jest straszny:
http://mirandakerrfan.net/gallery/displayimage.php?album=503&pos=1

Euhenia_2

oo rzeczywiście:D
Faktycznie z tych trzech zdjęć najlpespszy jeszcze ten biały choć zbyt poważnie wygląda w tych kapeluszach. Takie to raczej preferuje Elżbieta II i jej świta;D
Ten pierwszy najgorszy. Ble.

EM_DE_KE_AS

"Takie to raczej preferuje Elżbieta II i jej świta;D "- Dokładnie tak!:-). Te kapelusze pasują idealnie do wizerunku Mirandy: wielkiej damy z zadartym nosem, patrzącej na innych z góry. Jakże jej nie cierpię....:-(

Euhenia_2

"nie widziałam tych fotek, na których jest z Juliette Lewis, chyba się ze sobą zaprzyjaźnili i czują się dobrze w swoim towarzystwie (już wolałabym nawet, żeby był z nią, niż z tym całym Kapelusznikiem)" – Każda byłaby lepsza od Kapelusznika !" – absolutnie się z tym zgadzam!

"hehe dobry pomysł. A czemu właściwie nazywacie ją "kapelusznik"? Od czego to się wzięło? Zastanawiałam się nad tym ostanio jak byłam na tym forum;)" – bo kiedyś pojawiła się publicznie z Orlandem ubrana w niezbyt gustowny, szpetny czarny kapelusik, wyglądała, jakby się ubrała na pogrzeb. Nie znoszę tych zdjęć, są raczej straszne niż ładne :) :
http://justjared.buzznet.com/2008/04/26/orlando-bloom-miranda-kerr-derby/
Gdyby zobaczył ją Tim Burton, na pewno zaproponowałby jej jakąś rolę w swoich filmach :)

O właśnie, Euhenia już pokazała kilka zdjęć "wyjaśniających" kapelusznictwo Mirandy :)

"Ten biały kapelusz jeszcze móglby być , ale ten czarny jest straszny:
http://mirandakerrfan.net/gallery/displayimage.php?album=503..." – ten z piórkiem jeszcze ujdzie.
Jeszcze jedna fotka z co najmniej dziwnym nakryciem głowy w kształcie kwiatka :
http://justjared.buzznet.com/2009/10/17/miranda-kerr-caulfield-cup/
Wyobrażacie sobie, gdyby podleciała nagle do niego pszczoła takiej samej wielkości ? :-)

W marcowej "Olivii":
- artykuł o Marzenie Rogalewskiej – tej zabawnej prezenterce, która prowadziła teleturniej pt. "Czy jesteś mądrzejszy od piątoklasisty?"
- dalej artykuł o Barbarze Streisand + kilka zdjęć
- Heath Ledger fotka z filmu "Zakochana złośnica" (str.150)
- Nicole Kidman i Keith Urban – historia ich miłości

marcowy "Cosmopolitan":
- kilka fotek Fergie z "Black Eyed Peas" – w różnych fryzurach, pokazują jak się zmieniała z roku na rok
- film "Alicja w Krainie Czarów" – króciutki artykuł i zdjęcie tytułowej Alicji w interesującej sukni o skomplikowanym fasonie, mniej więcej takie, jakie jest w galerii "Alicji..." na trzecim zdjęciu: http://www.filmweb.pl/f465818/Alicja+w+Krainie+Czar%C3%B3w,2010/galeria
Poniżej zdjęcie Heleny Bonham-Carter z powiększoną głową i malutkim tułowiem, w końcu to film Burtona :-)
- dalej gwiazdy i ich dużo młodsi partnerzy - fotki Sandry Bullock (jej partner jest młodszy tylko o pięć lat, co nie wygląda źle na tle innych gwiazd), Madonna z duuużo młodszym partnerem, i wreszcie Susan Sarandon – rzuciła męża Tima Robbinsa, z którym była 23 lata, dla młodszego od siebie o 30 lat (!) mężczyzny.

koa222

faktycznie to były jakieś Australijskie Derby, a ona wyglądala w tym kapeluszu jakby miala za chwilę odbyć się stypa;)

Co do tego kwiatka na łepie: nigdy nie przyczepiłabym do swojej głowy czegoś podobnego. Przecież to jest szpetne.

a na okładce Cosmo - Jessica ALba, w środku artykuł o niej i na okładce przedniej wewnętrznej reklama z Monicą Bellucci - szczerze - ledwo poznałam, ze to Monica. Taki photoshop...

znalazłam coś fajnego:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2426238/brad-angelina-super-bowl-kiss -01/
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2426240/brad-angelina-super-bowl-kiss -04/
Oni naprawdę szaleją za sobą:D

EM_DE_KE_AS

A co wy na taką wiadomość;D
O ile to prawda...
http://www.pudelek.pl/artykul/22807/kristen_zdradza_roberta_z_orlando_bloomem/