Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

W tym temacie piszcie w jakiej gazecie i na której stronie napisali o Orlando Bloomie?

"Dziewczyna" -najnowsza na stronie 28 jest małe zdjęcie Orlanda z krótką notatką o nim.

EM_DE_KE_AS

"Nieco podobna do Rose na tym trzecim foto"- Mnie natomiast bardziej przypomina Rose , na tym zdjęciu jak leży na łóżku z ręką nad głową:-).

Słyszałam EM DE KE AS , że jutro do jednej z gazet będzie dołączony film z Angeliną Jolie całkiem nowy , bo z 2008 roku "WANTED- Ścigani" do "CKM" za 11,90 zł. W "Empiku" pewnie kosztowałby z 50 zł. Widziałaś już ten film?

Euhenia_2

"Słyszałam EM DE KE AS , że jutro do jednej z gazet będzie dołączony film z Angeliną Jolie całkiem nowy , bo z 2008 roku "WANTED- Ścigani" do "CKM" za 11,90 zł. W "Empiku" pewnie kosztowałby z 50 zł. Widziałaś już ten film?"- Pewnie i to w kinie. W kinie lepiej widziec bo lepsze wrażenie efektów

EM_DE_KE_AS

W PARTY str 32-35 - Robert i Kristen duży artykuł
Niestety nie ma ani Megan ani Orlanda, ale za to w horoskopie jest mała fotka Johnnyego Deepa...na pocieszenie;D

EM_DE_KE_AS

"Mam to zdjęcie w jakimś kalendarzu z Orlandem:-). To jego spojrzenie jest faktycznie dosyć groźne. Myślę, że jakby się uprzeć mógłby zagrać złego wampira , bo praktycznie wszystkie postaci dobrych wampirów są już obsadzone oraz pomocników klanu Volturi takze." – tak, to spojrzenie jest groźne, a nawet intensywne. Szkoda, że już obsadzili wszystkie role dobrych wampirów, chciałabym go kiedyś zobaczyć w takiej roli. Może jak nie w "Zmierzchu", to jakimś innym thrillerze o wampirach.

"Dał by radę na pewno zagrać całkiem nowo stworzonego wampira , które też w sadze "Zmierzchu" się pojawiają . One są wyjątkowo groźne, bo nie potrafią kontrolować swoich wampirzych instynktów i są przez rok od zmienienia w wampiry, o wiele silniejsze i szybsze od innych starszych przedstawicieli swojego gatunku. Są też prawdziwą zmorą Volturi:-), bo przez nich , istnienie wampirów może się wydać przed światem, a tego nie chcą" – czy w związku z tym ten klan jakoś eliminuje te niepożądane wampiry?
Euhenia – jaki bohater "Zmierzchu" wydał Ci się najbardziej sympatyczny? Gdyby istniała taka możliwość, z którym z nich chciałabyś się zaprzyjaźnić?

"Koa, chciałabyś, aby Orlando zagrał takiego wampira?" – nie, jednak nie chciałabym, żeby zagrał takiego złego wampira, na którego poluje klan :) Już wolałabym, żeby w ogóle nie grał w tym filmie :-)

"Edward Cullen ( Robert Pattinson), Jasper i Alice , Emmet i Rozalie zostali adoptowani przez wampira doktora Carlisle Cullena i jego żonę (też wampirzycę), dlatego wszyscy noszą to samo nazwisko, ale żadna z tych osób nie jest ze sobą spokrewniona. W ten sposób jako dzieci państwa Cullenów uczęszczają do szkoły, jako normalni nastolatkowie." – dzięki za wyjaśnienie. Lekko się przestraszyłam, że Jasper i Alice to rodzeństwo, które ze sobą chodzi :-) Już myślałam, że w rodzinie Cullenów panują takie luźne obyczaje, uffff :)

"To jest zdjęcie rodzeństwa Cullenów w komplecie. Lubią przebywać ze sobą:-):" – dzięki za zdjęcia, tak, właśnie to widać. I do tego trzymają się blisko ze sobą. Wydaje mi się, że wynika to też z faktu, że czują się trochę wyobcowani z normalnego ludzkiego społeczeństwa, troszkę samotni? Czy właśnie w książce są jakieś dialogi na ten temat? Np., że chcieliby, żeby spotkał ich inny los, chcieliby być ludźmi? Wydaje mi się, że przez taki zabieg literacki książka byłaby jeszcze lepsza, bo współczułoby się tym wampirom.

"Ten blond- przystojniak w niebieskiej koszuli i krawacie stojący w środku pomiędzy Edwardem a Rozalie, to ojciec całej piątki: doktor Carlisle" – dzięki za zdjęcie, nie widziałam jeszcze zdjęć ich ojca, myślałam, że będzie wyglądał na jakieś 45 lat :-) Wyobrażałam go sobie inaczej. Chociaż wiem, że wampiry pozostają młode, to jednak wyobrażałam sobie na jego miejscu jakiegoś mężczyznę w średnim wieku, o kręconych włosach, lekko przyprószonego siwizną. Np. Colin Firth byłby idealny jako ich ojciec :-)

"Natomiast to jest ojciec Belli. Stoi pomiędzy Bellą a Edwardem (...) Jego też bardzo lubię, jest przesympatyczny. Jak byś mnie zapytała kogo bardziej lubię ojca Belli , czyli Edwarda, nie umiałabym powiedzieć:-). Zdradzę Ci, że ojciec Belli jest zabawny, a w "Zaćmieniu" będzie wiele wesołych scen z nim i Edwardem:-)." – zawsze lubiłam tego aktora, czyli filmowego ojca Belli. Tylko dotychczas trafiały mu się role negatywne :(
Np. kiedyś oglądałam film, w którym próbował wykończyć swoją żonę (a przedtem jeszcze wykończył jej siostrę i upozorował to na wypadek)).
Cieszę się, że przynajmniej w "Zmierzchu" zagrał kogoś pozytywnego, to dobrze, że trochę humoru też tu jest, jak napisałaś będzie wiele wesołych scen z ojcem Belli i Edwardem :-)

"Współczuję :-( . A co to były za perfumy? Na pewno ich nie kupię:-)." – piszą, że "stała się nową twarzą "Clinique Happy"": http://en.wikipedia.org/wiki/Miranda_Kerr

"Może jesteście zainteresowane tym jakie filmy , jeszcze będą dodawane do "Gazety Wyborczej" po 7,99 zł. Otóż w 11 grudnia "SZAKAL" - nie zamierzam go kupować. 18 grudnia "ZAKAZANY OWOC" z Edwardem Nortonem – chyba się skuszę przez Edwarda...:-)." –oczywiście, ja zawsze jestem zainteresowana tym, jakie filmy dodadzą do gazet, dzięki za napisanie. Oglądałam kiedyś "Zakazany owoc", ale przez Jennę Elfman nigdy nie mogę się zabrać do obejrzenia tego drugi raz :( Przez nią zasypiam na tym filmie :(

"Niełatwo mnie wzruszyc na filmie. Może to byc nie wiadomo jaki wyciskacz łez - ludzie mogą pisać że wzruszający jak cholera - a ja po chusteczki nie sięgnę choćbym miala na siłę próbowac. Na "Titanicu" chyba w trzech momentach miałam w oczach łzy. Sama się sobie dziwiłam I jak do tej pory to jedyny film ktory mnie doprowadził do łez. Więc to musi być arcydzieło" – na każdego działa coś innego, np. jedni płaczą gdy na filmie zobaczą jak właścicielowi uciekł pies ;) A druga osoba potrzebuje czegoś mocniejszego. Ale zgadzam się, że właśnie na "Titanicu" było kilka takich scen wyciskających łzy z oczu, np. ta, kiedy Rose puszcza rękę Jacka, a jego ciało tonie na zawsze w ciemnościach oceanu. Ta scena zdobyła kiedyś nagrodę w kategorii na najlepsze zakończenie filmowe. A co do cieknących łez podczas oglądania filmu, to wczoraj oglądałam "Samotność w sieci" (polecam, dobrze się to ogląda) i kilka razy zaszkliły mi się oczy. Dobrze oddaje tytułowy klimat, opowiada o dwojgu ludzi, niby mających wokół siebie przyjaciół, ale mimo to bardzo samotnych, którym brakuje bratniej duszy; miłości, kogoś, komu można powiedzieć o najbardziej nurtujących problemach. Widziałyście może już ten film?

"W PARTY str 32-35 - Robert i Kristen duży artykuł
Niestety nie ma ani Megan ani Orlanda, ale za to w horoskopie jest mała fotka Johnnyego Deepa...na pocieszenie;D" – haha, super :-) Johnny Depp w zastępstwie ;)

Czy są jakieś filmy, które chciałybyście obejrzeć w święta?

koa222

KOA, EUHENIA:
Popatrzcie
http://images.teamsugar.com/files/upl0/2/22252/05_2008/miranda%20kerr%20%284%29. preview.jpg
Jak zobaczyłam tą fotę zaczęłam się zastanawiać co ten Bloom widzi w tej Mirandzie...?

A ja Jennę Elfman lubię. Bardzo podobało mi się jej wcielenie w Ellenę w filmie "Miłosna obsesja"
http://www.filmweb.pl/f40743/Mi%C5%82osna+obsesja,2002
no właśnie to jeszcze jeden tytuł obok filmu "Gwiazda" z Jennie Garth (o którym wspominałam wcześniej), w którym tematyka jest podobna do filmu "Obsesja" z Beyonce.

"wczoraj oglądałam "Samotność w sieci" (polecam, dobrze się to ogląda) i kilka razy zaszkliły mi się oczy. Dobrze oddaje tytułowy klimat, opowiada o dwojgu ludzi, niby mających wokół siebie przyjaciół, ale mimo to bardzo samotnych, którym brakuje bratniej duszy; miłości, kogoś, komu można powiedzieć o najbardziej nurtujących problemach. Widziałyście może już ten film?" - ojeeeeeeeejjjjj, zapomniałam!!! Miałam obejrzeć i przegapiłam...:/

EM_DE_KE_AS

"KOA, EUHENIA:
Popatrzcie
http://images.teamsugar.com/files/upl0/2/22252/05_2008/miran...
Jak zobaczyłam tą fotę zaczęłam się zastanawiać co ten Bloom widzi w tej Mirandzie...?" - Dziękuję za zdjęcie! Tak właśnie Miranda wygląda bez ingerencji fotoshopa oraz pomocy całego zespołu specjalistów od wyglądu:-). Wczoraj był taki program "Galileo" , w którym pokazywali co można zrobić ze zdjęciem niebyt ładnej dziewczyny, nie bardzo też szczupłej? Dosłownie wszystko: wydłużyć szyję, wyszczuplić twarz, poprawić kolor skóry, pogłębić spojrzenie, zagęścić włosy i wszytkie te zmiany wyglądają naturalnie, to znaczy nie zauważyłabym ich, gdybym nie wiedziała , że coś poprawiono. Dziewczyna na zdjęciu wyglądała po poprawkach znakomicie, ale to już nie ta sama osoba. Ta fotografia naturalnej Mirandy nie pozostawia wątpliwości, że przy niej graficy mają pełne ręce roboty:-).

"Widziałyście może już ten film?" - ojeeeeeeeejjjjj, zapomniałam!!! Miałam obejrzeć i przegapiłam...:/"- Ja też , oglądałam "Bridget Jones":-).

EM DE KE AS, dziękuje za wiadomość o artykule w „Party” o Kristen i Robercie jutro sobie kupię. Natomiast "Cosmopolitana” w moim kiosku już nie ma i będę musiała poszukać tej gazetki w innych miejscach.
Na justJared.com pojawiło się kilka filmików z Taylorem Lautnerem, oraz najnowsza sesja zdjęciowa do jakiejś gazety. Może masz ochotę obejrzeć?:
http://justjared.buzznet.com/2009/12/14/taylor-lautner-hosts-snl-video/#more-534 473

„Każdy film ma swoje pięć minut, a po nim pojawi się kolejny. To dobrze, że saga "Zmierzch" cieszy się taką popularnością.”- Właśnie, zanim odkryłam „Zmierzch” zastanawiałam się jaki film mógłby tak bardzo spodobać się kinomaniakom, żeby wpłynął na modę i wyobraźnię ludzi, jak właśnie film Gora Verbinskiego i znalazł się „Zmierzch” :-). Myślę , że „Piraci z Karaibów” mają godnych następców:-).

„– szkoda, że to nie okazało się prawdą, byłby bez niej szczęśliwszy. Jak się pojawia z nią na jakichś zdjęciach jest jakiś przybity, czy tak powinna wyglądać szczęśliwa miłość? Coś tu jest chyba nie tak :-)” – Jest nawet powiedziałabym zestresowany:-(. Jak przebywa z kimś innym choćby ze swoim kuzynem o na tych fotach , wydaje się być zrelaksowany i zachowuje się naturalnie:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/thumbnails.php?album=1303

„Napiszmy petycję do Kate Bosworth, żeby wróciła do Orlanda :)” – :-) A wiesz co ostatnio napisali o Kate w „Gali” ? Raczej mało pochlebna opinia o niej powstała, bo znalazła się w artykule „ZŁODZIEJKI MIŁOŚCI” o kobietach , które niszczą związki swoich koleżanek po fachu. Podobno to przez flirt Bosworth z Chrisem Martinem rozpadło się małżeństwo Gwyneth Paltrow. Tym bardziej nie podoba mi się jej zachowanie, że tak bardzo Kate podkreślała przyjaźń jaka ją łączy z Gwyneth , a za jej plecami robiła coś takiego:
http://www.gala.pl/gwiazdy/emocje-gwiazd/zobacz/artykul/zlodziejki-milosci/
Może to nie prawda, ale trochę mi przez ten artykuł podpadła:-).

„A tak ostatnio przeglądałam sobie ich wspólne zdjęcia, gdy jeszcze byli razem, i znalazłam takich kilka, których jeszcze nigdy nie widziałam. Zostały zrobione w 2005 roku przed restauracją w Londynie. Widać, że przy Kate był bardzo wyluzowany i zadowolony, był po prostu sobą. Ale popatrz przede wszystkim Euhenia na jego miny, które chyba zrobił w stronę namolnych fotoreporterów, są bardzo zabawne” – Dziękuje za linka. Bardzo śmieszne te miny, ale mimo wszystko ładnie wtedy wyglądał w tych długich włosach:-). Na tych zdjęciach bez Kate też wydaje się próbować coś zrobić, żeby zniechęcić do siebie fotoreporterów i robić takie miny, aby zdjęcia były jak najmniej atrakcyjne:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=515&pos=19

http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=515&pos=55

http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=515&pos=22

http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=515&pos=53

http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=515&pos=61

„"w niedziele o 20:00 na Polsacie wchodzi z nim serial zatytułowany "Bestia". Zamierzacie oglądać? Nie wiem czy jest dobry?" – obejrzę może pierwszy odcinek.” – Ja obejrzałam tylko 20 minut , nie podobał mi się. Ale oglądam w niedzielę inny serial, który jest o 22:00 „Układy” z Glenn Close. Ona gra bardzo sprytną , inteligentną i bezwzględną prawniczkę. Występuje w tym serialu również aktor ze „Zmierzchu” Peter Facinelli (ojciec Roberta Pattinsona), ma niewielką rólkę, ale postać, w którą się wciela jest dość tajemnicza i być może jego rola się zwiększy. Polecam, naprawdę wciągający serial.

„(o stroju Brada Pitta napisali , że przebrał się za Batmana, a gdzieś indziej czytałam , że za Sindbada, nawet dziennikarze dobrze nie wiedzą :-))," – ale trzeba przyznać, że zabawnie był przebrany :-) Jak sobie to przypomnę, to do dzisiaj chce mi się śmiać :)”- Mnie również :-).

„ja też nie przepadam za Georgem Clooneyem. Jest może przystojny, ale jednocześnie jest w nim też coś, co mi się nie podoba, wydaje mi się za mało wyrazisty, prawie nudny.”- W „Pani”, która ostatnio kupiłam jest z nim wywiad i wydaje mi się, że on musi być prywatnie bardzo wesołym facetem:-). W wywiadzie jest kilka zabawnych fragmentów.

„ja też ją lubię, ma bardzo ciekawą urodę.”- Właśnie Natalia Vodianova przypomina tą drugą modelkę ,którą również lubię Gemmę Ward. Tutaj są zdjęcia z pokazu Karla Lagerfelda, gdzie obie chodzą po wybiegu: wyglądają jak siostry:
http://www.ilovegemmaward.com/photos/displayimage.php?album=259&pos=16

http://www.ilovegemmaward.com/photos/displayimage.php?album=259&pos=9

http://www.ilovegemmaward.com/photos/displayimage.php?album=259&pos=8

A propos ....Co sądzicie o tej fryzurze Gemmy? – Fantazje stylistów nie mają granic :-). Mnie przypomina starożytną rzeźbę:-):
http://www.ilovegemmaward.com/photos/displayimage.php?album=483&pos=2

http://www.ilovegemmaward.com/photos/displayimage.php?album=483&pos=14
Jakbyście miały ochotę kiedyś na taką fryzurę (żartuję:-)) , to ja kiedyś bardzo mocno zakręciłam włosy na cieniutki wałkach (takich do trwałej)z (bardzo)dużą ilością żelu i wyszło mi to mniej więcej co Gemma ma na głowie:-). Tylko z tą różnicą, że ja nigdy tak nie wychodzę do ludzi, tylko rozczesuję włosy i wychodzą wtedy puszyste fale:-)

„Spodobały mi się te zdjęcia, na których odsunął się od Mirandy i starał się przysunąć jak najbliżej Gwyneth Paltrow. Od razu zrobił się weselszy”- Tak to prawda, to przez towarzystwo Gwyneth poprawił mu się humor:-). Paltrow jest sympatyczniejsza od Kapelusznika, na nią mogę patrzeć:-).

„Jennifer jest taka sympatyczna i sprawia wrażenie takiej osoby , która się nie wywyższa" – ja też już wolałabym Jennifer od Kapelusznika bo wydaje się być taką zwykłą osobą nie bujającą bez przerwy w obłokach :-)”- Mi się z kolei nie wydaje , aby Kapelusznik bujała w obłokach. Ona dokładnie wie czego chce i dąży do celu bez oglądania się na innych. Kojarzy mi się bardziej z Alexis z „Dynastii” :-).

„Właśnie taki typ urody u mężczyzn bardzo mi się podoba :) Tak, w "Zmierzchu" utlenili mu włosy. Na co dzień jest ciemnym blondynem. I chyba przy oczach też mu coś robili w "Zmierzchu", bo naturalnie ma zielone oczy.”- Kristen w „Zmierzchu” też ma inne oczy niż w rzeczywistości: naturalnie chyba zielone, a w filmie prawie czarne . Co do Jasona to może w najnowszym „BRAVO” będzie jego zdjęcie, bo mają dołączyć 32 foty z autografami gwiazd. Na pewno będzie - bo widziałam reklamę - fotografia: Taylora Lautnera (dla Ciebie EM DE KE AS), Ashley Tisdale , Rihanny oraz zespołu „Paramore”, więc skoro będzie ich aż tyle(32), to powinni dać zdjęcia całej obsady „Zmierzchu”:-). Po cichutku liczę też na fotografie naszego Orlanda i Johnnego Deppa oraz Megan Fox:-).

„Lovejoy - mnie strasznie drażnił bo cały czas śledził Rose i Jacka i uprzykrzał im życie” - Ale za to ile emocji dostarczył:-).

Euhenia_2

"KOA, EUHENIA:
Popatrzcie
http://images.teamsugar.com/files/upl0/2/22252/05_2008/miran...
Jak zobaczyłam tą fotę zaczęłam się zastanawiać co ten Bloom widzi w tej Mirandzie...? " - dzięki za zdjęcie. Jeszcze nigdy nie widziałam jej z tak bliska. Miranda ma z natury dosyć okrągłe policzki, które rzucają się w oczy nawet z większej odległości, ale na tym zdjęciu... O_o Też się zastanawiam co on w niej widzi :D Ja już nie mogę patrzeć, jak jej ktoś zrobi fotki z odległości kilku metrów, a Orlando musi patrzeć na nią z bliska :/

"ojeeeeeeeejjjjj, zapomniałam!!! Miałam obejrzeć i przegapiłam...:/" - szkoda :( Którą część przegapiłaś EM_DE_KE_AS - całość "Samotności w sieci" - czy tylko drugą część?

"Tak właśnie Miranda wygląda bez ingerencji fotoshopa oraz pomocy całego zespołu specjalistów od wyglądu:-). Wczoraj był taki program "Galileo" , w którym pokazywali co można zrobić ze zdjęciem niebyt ładnej dziewczyny, nie bardzo też szczupłej? Dosłownie wszystko: wydłużyć szyję, wyszczuplić twarz, poprawić kolor skóry, pogłębić spojrzenie, zagęścić włosy i wszytkie te zmiany wyglądają naturalnie, to znaczy nie zauważyłabym ich, gdybym nie wiedziała , że coś poprawiono. Dziewczyna na zdjęciu wyglądała po poprawkach znakomicie, ale to już nie ta sama osoba." – jednym słowem mówiąc - z najprzeciętniejszej dziewczyny można zrobić "miss świata", poprawić bardzo jej wygląd, tak, że będzie atrakcyjna nawet dla najbardziej wymagających oczu :-) Dokładnie tak jak piszesz Euhenia – wydłużanie szyi, pogłębianie spojrzenia, i jeszcze do tego modelkom usuwa się pieprzyki, najdrobniejsze zmarszczki, robi się gładszą cerę (co wygląda tak, jakby dziewczyna miała idealnie nałożony na twarz podkład). Już wszystkie modelki lub aktorki pojawiające się na okładkach magazynów albo też w środku mają poprawioną urodę photoshopem. Nawet kiedyś troszkę przedobrzyli i tak poprawili Angelinę Jolie na okładce "Teleświata", że wyglądała jakby była narysowana, straciła całkowicie naturalność :-)

"Ta fotografia naturalnej Mirandy nie pozostawia wątpliwości, że przy niej graficy mają pełne ręce roboty:-)." – cha, cha, zabawne i prawdziwe :-)

"Widziałyście może już ten film?" - ojeeeeeeeejjjjj, zapomniałam!!! Miałam obejrzeć i przegapiłam...:/"- Ja też , oglądałam "Bridget Jones":-)." – ja obejrzałam sobie połowę "Bridget Jones" i później przełączyłam na "Samotność", chociaż tak mnie rozbawiła Renee Zellweger, że na chwilę rezygnowałam z "Samotności" i przełączałam na nią i Colina Firtha :-) Nie mogłam się zdecydować co oglądać.

"Właśnie, zanim odkryłam "Zmierzch" zastanawiałam się jaki film mógłby tak bardzo spodobać się kinomaniakom, żeby wpłynął na modę i wyobraźnię ludzi, jak właśnie film Gora Verbinskiego i znalazł się "Zmierzch" :-). Myślę , że "Piraci z Karaibów" mają godnych następców:-)." – też mi się tak wydaje, chociaż trochę tęsknię za "Piratami" ;) Natomiast w "Zmierzchu" jest coś co mi się bardziej podoba niż w "Piratach" – bardziej rozwinięty wątek uczuciowy pomiędzy parą głównych bohaterów, jest bardziej burzliwy, dramatyczny, jest po prostu więcej romansu. Jakiś czas temu oglądałam magazyn filmowy i prowadzący ciekawie wypowiedział się o fanach oglądających "Zmierzch". Powiedział mniej więcej, że jest to publiczność, która "wychowała się" na sadze "Harrego Pottera", a potem nagle pojawił się "Zmierzch" – coś dla bardziej wymagających widzów, którzy wyrośli z "Harrego Pottera". I dodał, że "Zmierzch" świetnie zgrał się w czasie zajmując jego miejsce.

""– szkoda, że to nie okazało się prawdą, byłby bez niej szczęśliwszy. Jak się pojawia z nią na jakichś zdjęciach jest jakiś przybity, czy tak powinna wyglądać szczęśliwa miłość? Coś tu jest chyba nie tak :-)" – Jest nawet powiedziałabym zestresowany:-(. Jak przebywa z kimś innym choćby ze swoim kuzynem o na tych fotach , wydaje się być zrelaksowany i zachowuje się naturalnie:" – dzięki za zdjęcia. Widać znaczą różnicę! Przy kuzynie wydaje się być swobodny, a przy Mirandzie wygląda tak, jakby chciał uciec i jakiś w ogóle poważniejszy jest przy niej :( Tak jakby Miranda wysysała z niego całą energię życiową niczym wampir :-) Do niego pasowałaby raczej dziewczyna niezwiązana z showbiznesem, ktoś zwykły i delikatny, kto nie ma "parcia na szkło". Orlando nie lubi robić zamieszania wokół siebie, woli mieć święty spokój, więc pasowałaby do niego raczej skromna osoba.

koa222

"szkoda :( Którą część przegapiłaś EM_DE_KE_AS - całość "Samotności w sieci" - czy tylko drugą część? " - eee...no niczego nie widziałam. Zapomniałam kompletnie kiedy to miało być. Jeszcze jak tydzień temu kupiłam program to pamiątałam że mają dawać. Pomyślałam - zobaczę. I wyleciało z pamięci nie tyle godzina nadawania co sam dzień...:( buu

A "Dziennik Bridget Jones" też bym sobie zobaczyła...;)

EM_DE_KE_AS

Podobno film kinowy był krótszy, a to co leciało w telewizji to nieco dłuższy mini-serial, więc bardziej się opłaca obejrzeć to, co leci w telewizji.
"Jeszcze jak tydzień temu kupiłam program to pamiątałam że mają dawać. Pomyślałam - zobaczę. I wyleciało z pamięci nie tyle godzina nadawania co sam dzień...:( buu" - ja też tak niedawno przegapiłam jeden film, chciałam go obejrzeć, bo Daniel Craig tam grał :(
A czytałaś książkę "Samotność w sieci"?

"A "Dziennik Bridget Jones" też bym sobie zobaczyła...;)" - które sceny najbardziej Cię rozbawiły? :)

koa222

"A czytałaś książkę "Samotność w sieci"?" - nie czytałam.
'"A "Dziennik Bridget Jones" też bym sobie zobaczyła...;)" - które sceny najbardziej Cię rozbawiły? :) ' - nie widziałam książki też nie czytałam

EM_DE_KE_AS

aha, myślałam, że już kiedyś oglądałaś "Bridget Jones". Naprawdę można się uśmiać z filmu. Renee Zellweger bardzo się poświęciła i bardzo dużo przytyła do roli :-)

koa222

"Renee Zellweger bardzo się poświęciła i bardzo dużo przytyła do roli :-)"-słyszałam o tym:) a potem ponownie wróciła do swojej wagi

EM_DE_KE_AS

tak, a później musiała znowu przytyć tyle samo do drugiej części :-) Znalazłam artykuł o tym co jadła, żeby przytyć: były to m.in: hamburgery, słodkie rożki, shake (to wszystko na śniadanie), potem na obiad: 20 pączków (!), pizza, czipsy, kolejny shake, na kolację : spaghetti i ziemniaki. Codziennie jadła to samo, podziwiam ją, że chciało jej się aż tyle przytyć do roli:
http://ksiazki.wp.pl/wiadomosci/id,27565,wiadomosc.html

koa222

W tym wydaniu "Hollywood" z Robertem na okładce czytałam , że być może powstanie też trzecia część "Bridget Jones" więc kto wie czy znowu nie będzie na tej specjalnej diecie, na której będzie tyć :-).
"Codziennie jadła to samo, podziwiam ją, że chciało jej się aż tyle przytyć do roli"- Też ją podziwiam i nie dość tego potem musiała bardzo schudnąć w szybkim tempie, co myślę może odbić się na jej zdrowiu za parę lat.

Euhenia_2

EUHENIA i KOA:

Warto nabyć nowy SHOW - przyszedł dzisiaj:)
Jest Robert Pattison w dwóch miejscach - jedno zdjęcie samej jego twarzy - nieco dalej (z jakiejś premiery)
I drugie zdjęcie (wcześniej) - Robert i Kirsten - z jakiejś premiery. Bardzo ładne

No i jest jeszcze Megan Fox w czerwonej sukni. A warto kupić też dlatego, że to numer podsumowujący - jest wiele pięknych fotek - Natasza Urbańska - 2 zdjęcia Kate Winslet - jedno duże ładne, a drugie mniejsze ze Złotymi Globami (gdzieś w pobliżu nawet to zdjęcie Pattisona i Kristen).
Podsumowanie strojów gwiazd - dużo fotek. W tym są zarówno te najlepsze, jak i te najgorsze stroje.

URODA:
Megan Fox - jedno zdjęcie jej twarzy, z premiery "Zabójczego ciała"(z początku gazety) i drugie (pod koniec) cała postać (na okładce Keira Knightley - w środku artykuł o niej).
Jest też śliczne zdjęcie z nowej reklamy perfum (chyba perfumy to są) Scarlett Johannson - zresztą podobne ujęcia były w GLAMOUR - prześliczne te fotki.

EM_DE_KE_AS

Aha i jeszcze IN Style:
Megan Fox - w czerwonej sukni - chyba nawet takie samo foto jak w SHOW.
I Kristen Stewart (z początku). Angelina, Kylie Minogue, śliczne foto Rity Hayworth z filmu "Gilda" (czarno-białe z papierosem).

EM_DE_KE_AS

„Jest Robert Pattison w dwóch miejscach - jedno zdjęcie samej jego twarzy - nieco dalej (z jakiejś premiery)” – Na pewno kupię, ale dopiero w poniedziałek:-). Postaram się też przejrzeć gazetki. Wielkie dzięki za wiadomości o artykułach i zdjęciach ,EM DE KE AS:-).
Fajnie, że w „Urodzie” jest Keira Knightley. Dawno o niej nie pisali.

Euhenia_2

„Szkoda, że już obsadzili wszystkie role dobrych wampirów, chciałabym go kiedyś zobaczyć w takiej roli.” – Nie, zapomniałam , że w ostatniej części sagi są nowi bohaterowie , więc w sumie ma jeszcze szansę:-). Podobno realizatorzy filmu chcą z ostatniej części powieści, która jest najdłuższa zrobić dwa filmy, więc Orlando mógłby się załapać jeszcze do dwóch odcinków:-). Mógłby się wcielić w jednego z kilku wampirów przyjaciół Carlisle i w ogóle rodziny Cullenów, ale oni nie odgrywają zbyt dużej roli w akcji:-(.

Oto ten film z Orlandem z festiwalu piosenki włoskiej w Sanremo z tą prezenterką , która nie pozwalała mu zejść ze sceny, trzymając go za nogę:-):
http://www.youtube.com/watch?v=DvvMLcIwcbs

„Może jak nie w "Zmierzchu", to jakimś innym thrillerze o wampirach.” - No właśnie tyle ostatnio jest filmów o wampirach. Brad Pitt produkuje horror o młodocianym Drakuli. Nawet Johnny Depp podobno ma zagrać wampira w filmie Tima Burtona. Film byłby oparty na podstawie serialu z lat 60-tych, a Johnny zagrałby patriarchę rodu wampirów Barnabasa Collinsa. W serialu bodajże były nie tylko wampiry, ale duchy i potwory , a nawet czarownice. Do Johnnego taka sceneria wyśmienicie pasuje, podbuduje jego i tak już mroczny wizerunek:-). W każdym bądź razie chciałabym go zobaczyć w roli wampira:-).

"- Są też prawdziwą zmorą Volturi:-), bo przez nich , istnienie wampirów może się wydać przed światem, a tego nie chcą" – czy w związku z tym ten klan jakoś eliminuje te niepożądane wampiry?” - O tak wysyłają swoich pomocników, którzy ich unicestwiają:-).

„Euhenia – jaki bohater "Zmierzchu" wydał Ci się najbardziej sympatyczny? Gdyby istniała taka możliwość, z którym z nich chciałabyś się zaprzyjaźnić?” – Z Alice, którą gra Ashley Green, jest bardzo przyjacielska, i nieco zwariowana, ubiera całą rodzinę Cullenów, nie pozwala im na przykład żadnego ubrania wkładać dwa razy :-).

„"Koa, chciałabyś, aby Orlando zagrał takiego wampira?" – nie, jednak nie chciałabym, żeby zagrał takiego złego wampira, na którego poluje klan :) Już wolałabym, żeby w ogóle nie grał w tym filmie :-)”- Rozumiem:-).

„Dzięki za zdjęcia, tak, właśnie to widać. I do tego trzymają się blisko ze sobą. Wydaje mi się, że wynika to też z faktu, że czują się trochę wyobcowani z normalnego ludzkiego społeczeństwa, troszkę samotni?”- Tak, tylko we własnym domu, mogą być sobą. Cały czas ukrywają przed światem to, kim są naprawdę, dlatego tak trudno im się zaprzyjaźnić z kimś, kto nie jest wampirem. Poruszają sie znacznie szybciej niż ludzie , na przykład jak są w szkole muszą się strasznie wlec, żeby nikt niczego nie zauważył, poza tym nie jedzą (ludzkiego jedzenia:-)) i nie śpią.

„Czy właśnie w książce są jakieś dialogi na ten temat? Np., że chcieliby, żeby spotkał ich inny los, chcieliby być ludźmi?”- Tak, właśnie oni nie chcą być bestiami, jakimi się stali przez zamienienie w wampiry, zwłaszcza Edward Cullen (Robert Pattinson). Na przykład doktor Carlisle pomaga ludziom jako doktor w szpitalu. Chyba jest jedynym takim wampirem w świecie książki Stephenie Meyer, potrafi być blisko ludzi nieraz krwawiących i umie zapanować nad swoimi wampirzymi instynktami i ich nie wykończyć :-). Lepiej nie będę pisać więcej, bo jeszcze zdradzę Ci zbyt wiele szczegółów książki. Ale owszem temat ten jest poruszany w książce, ale też w filmie.

„dzięki za zdjęcie, nie widziałam jeszcze zdjęć ich ojca, myślałam, że będzie wyglądał na jakieś 45 lat :-) Wyobrażałam go sobie inaczej. Chociaż wiem, że wampiry pozostają młode, to jednak wyobrażałam sobie na jego miejscu jakiegoś mężczyznę w średnim wieku, o kręconych włosach, lekko przyprószonego siwizną. Np. Colin Firth byłby idealny jako ich ojciec :-)”- A właśnie mi z kolei Colin Firth wydaje się bardzo odpowiedni do roli krewnego albo właśnie ojca Orlando Blooma. Wydają mi się podobni z oczu i z wyrazu twarzy:-)

„zawsze lubiłam tego aktora, czyli filmowego ojca Belli. Tylko dotychczas trafiały mu się role negatywne :( Np. kiedyś oglądałam film, w którym próbował wykończyć swoją żonę (a przedtem jeszcze wykończył jej siostrę i upozorował to na wypadek)). „- Naprawdę grał czarne charaktery? Ale mnie zaskoczyłaś. On mi na takiego dobrego człowieka wygląda. Ja szczerze mówiąc nigdy o nim przed „Zmierzchem” nie słyszałam.

Piszą, że "stała się nową twarzą "Clinique Happy""- Dzięki za wiadomość, na pewno sobie zapamiętam, żeby ich przypadkiem nie kupić.

„A co do cieknących łez podczas oglądania filmu, to wczoraj oglądałam "Samotność w sieci" (polecam, dobrze się to ogląda) i kilka razy zaszkliły mi się oczy. Dobrze oddaje tytułowy klimat, opowiada o dwojgu ludzi, niby mających wokół siebie przyjaciół, ale mimo to bardzo samotnych, którym brakuje bratniej duszy; miłości, kogoś, komu można powiedzieć o najbardziej nurtujących problemach. Widziałyście może już ten film?”- Nie, nie widziałam, ale jak jeszcze kiedyś go wyemitują to na pewno obejrzę. Szkoda, że to dramat, ale mam nadzieję, że dobrze się kończy:-)

„Czy są jakieś filmy, które chciałybyście obejrzeć w święta?”- Właśnie obejrzałam sobie program na święta i jestem trochę zawiedziona, ale może w takim razie obejrzę filmy, których jeszcze nie oglądałam , a leżą na półce jak „Pod osłoną nieba” , który mi się trafił z ”Hollywood”. Na pewno obejrzę w Boże Narodzenie film z Jennifer Lopez „Sposób na teściową”, a w sobotę (26.XII) „Harrego Pottera”:-). Poza tym to raczej nic nie mnie zainteresowało w programie. Miałam nadzieję, że „Jedynka" wysili się i puści w święta trzecią część „Piratów z Karaibów”. Co za szkoda:-(, może by wtedy zamiast Jasia Fasoli w „Tele świecie” napisali o Orlandzie:-). A Wy co obejrzycie w święta?

Euhenia_2

"A Wy co obejrzycie w święta? "- może i się skusze na tego nieszczęsnego "Kevina samego..." - owszem widziałam pierwszą część ale dawno temu, a drugą nie do końca...;D
Choć mogli zrobić wyjątek i choć raz nie puścić tego filmu...co roku widze że leci Kevin na święta. Choć jakoś nigdy nie miałam ochoty do niego wrócić. Hehe.
Pewnie też oglądnę "Alexandra" - w końcu. Kupiłam go jakieś dobre 2 lata temu w VIVIE i nie mogłam się zabrać do tych ponad 170 minut...:)

EM_DE_KE_AS

"W tym wydaniu "Hollywood" z Robertem na okładce czytałam , że być może powstanie też trzecia część "Bridget Jones" więc kto wie czy znowu nie będzie na tej specjalnej diecie, na której będzie tyć :-)." – to wspaniała wiadomość! (to znaczy chodzi mi o to, że powstanie trzecia część, a nie, że będzie musiała znowu przytyć kilkanaście kilogramów, co jest naprawdę trudnym wyczynem :-) ). Nie mogę się doczekać, Renee jest idealna w roli Bridget, i tworzy uroczą parę z Colinem, ciekawe czy on też zagra. A na razie możemy jeszcze nacieszyć oczy drugą częścią – będzie jutro o 20.25 na TVP2 (bez tych przydługich reklam). Euhenia czy czytałaś drugą część "Bridget Jones"?

"Też ją podziwiam i nie dość tego potem musiała bardzo schudnąć w szybkim tempie, co myślę może odbić się na jej zdrowiu za parę lat." – niestety może się tak zdarzyć :( Musiała bardzo szybko przytyć do roli, a później zrzuciła te kilogramy, co jest dosyć dużym obciążeniem dla organizmu :( Ale jak dla mnie już nawet nie musiałaby ich zrzucać, bo z dodatkową wagą nawet ładnie wygląda na ekranie.

"Nie, zapomniałam , że w ostatniej części sagi są nowi bohaterowie , więc w sumie ma jeszcze szansę:-). Podobno realizatorzy filmu chcą z ostatniej części powieści, która jest najdłuższa zrobić dwa filmy, więc Orlando mógłby się załapać jeszcze do dwóch odcinków:-)." – hurra :-) Będę trzymała kciuki za to, żeby realizatorzy wzięli go pod uwagę :-) Orlando ma to szczęście, że zawsze angażują go w trylogiach ("Władca pierścieni", "Piraci z Karaibów"), więc może teraz zaangażowaliby go też w "Zmierzchu", chociaż nie jest to trylogia, ale też składa się z kilku części.

"Nawet Johnny Depp podobno ma zagrać wampira w filmie Tima Burtona. Film byłby oparty na podstawie serialu z lat 60-tych, a Johnny zagrałby patriarchę rodu wampirów Barnabasa Collinsa. W serialu bodajże były nie tylko wampiry, ale duchy i potwory , a nawet czarownice. Do Johnnego taka sceneria wyśmienicie pasuje, podbuduje jego i tak już mroczny wizerunek:-). W każdym bądź razie chciałabym go zobaczyć w roli wampira:-)." – to racja. Johnny dobrze wyglądałby w takim mrocznym filmie o wampirach. Ja też go muszę obejrzeć w tej roli, zagrał już tyle niezwykłych postaci, m.in. ekscentrycznego producenta czekolady, demonicznego golibrodę, Kapelusznika w "Alicji w Krainie Czarów", wesołego pirata, że jeszcze rola wampira dopełniłaby tu wszystkiego. Nie wiem czy wiesz, ale prywatnie on jest wielkim miłośnikiem wampirów. Kiedyś się dowiedziałam, że w swoim londyńskim domu ma jeden oddzielny pokój, w którym na ścianach wiszą wampirze kły, maski i peleryny. Johnny podobno świetnie relaksuje się w takim otoczeniu, nawet tam medytuje :-D To naprawdę pasuje do jego ekscentrycznego i wyrafinowanego wizerunku:
http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,6839062,Depp_w_szponach_wampirow.html

"A wiesz co ostatnio napisali o Kate w "Gali" ? Raczej mało pochlebna opinia o niej powstała, bo znalazła się w artykule "ZŁODZIEJKI MIŁOŚCI" o kobietach , które niszczą związki swoich koleżanek po fachu. Podobno to przez flirt Bosworth z Chrisem Martinem rozpadło się małżeństwo Gwyneth Paltrow. Tym bardziej nie podoba mi się jej zachowanie, że tak bardzo Kate podkreślała przyjaźń jaka ją łączy z Gwyneth , a za jej plecami robiła coś takiego:
http://www.gala.pl/gwiazdy/emocje-gwiazd/zobacz/artykul/zlod...
Może to nie prawda, ale trochę mi przez ten artykuł podpadła:-)." – dzięki za artykuł. A jednak pod maską niewinności Kate nie jest wcale taka święta :-) Wydaje mi się, że w tej historii o Kate i Chrisie jest ziarenko prawdy. Żal mi tylko Gwyneth Paltrow, powiedziała, że Chris jest niedojrzały do bycia głową rodziny, a on odparł, że Kate to młodsza wersja Gwyneth. Chyba Chris i Kate są siebie warci, oj też mi podpadła ta Bosworth :-)

Jeszcze dalej jest niezła historia o Denise Richards i Heather Locklear. Denise udawała jej przyjaciółkę i namawiała ją, by zerwała z Richiem Samborą, a później zaczęła się z nim spotykać. Bardzo nieładnie postąpiła :( Co za jędza :-)

"Bardzo bym chciała zobaczyć całą serię "Nieśmiertelnego" i "Kobiete z Deauville" - z moją ulubiona Sophie Marceau." – ja też chciałabym obejrzeć "Nieśmiertelnego", już od miesiąca ten film krąży mi po głowie :-) 26 grudnia na TVP2 ma być pierwsza część. Ja też lubię Sophie, bardzo mi się podobała jej rola w "Walecznym sercu".
"Wiecie że oni są razem w życiu prywatnym (przynajmniej byli nie wiem czy są nadal)." – tak, są nadal razem (od 2007 roku). Jest taka strona, na której można obejrzeć kto z kim się umawia. Dzięki za wiadomość, nie wiedziałam, że się spotykają:
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/christopher-lambert.htm

"Pewnie też oglądnę "Alexandra" - w końcu. Kupiłam go jakieś dobre 2 lata temu w VIVIE i nie mogłam się zabrać do tych ponad 170 minut...:)" - to przeleżał u Ciebie jak dobre wino :-) Chyba warto go obejrzeć, ma świetną scenografię i dobrą grę aktorską, i naprawdę widać, że producenci bardzo napracowali się nad wszystkimi szczegółami, szczególnie rekwizytami, wystrojami wnętrz, efektami specjalnymi. Podobała mi się rola Angeliny, bardzo pasowała do swojej bohaterki - tajemniczej i przebiegłej kobiety. Jak obejrzysz już to EM_DE_KE_AS, to napiszesz, czy Ci się podobało?

koa222

EM_DE_KE_AS dzięki za rozszerzenie okienka tekstowego, właśnie niedawno sama miałam zamiar zająć się nim :-) Wtedy lepiej się czyta.
Słyszałyście tę smutną wiadomość? Dzisiaj zmarła aktorka Brittany Murphy, była w wieku Orlanda, miała tylko 32 lata. Powodem było zatrzymanie akcji serca. Najlepiej zapamiętałam ją w "Przerwanej lekcji muzyki", i thrillerze "Nikomu ani słowa", w którym grał też Sean Bean. Sympatycznie też zagrała z Dakotą Fanning w komedii "Dziewczyny z wyższych sfer", gdzie zagrała nianię. Aż szkoda, że takie młode osoby umierają. Heath Ledger był niewiele młodszy od niej: http://www.guardian.co.uk/film/2009/dec/20/brittany-murphy-dead-aged-32

koa222

"Jak obejrzysz już to EM_DE_KE_AS, to napiszesz, czy Ci się podobało?"- jasne:)

"Słyszałyście tę smutną wiadomość? Dzisiaj zmarła aktorka Brittany Murphy," - no wlasnie się dowiedziałam bo mi napisałaś. Smutne. Choć jakos zawsze była mi obojetna, ale przeciez jakaś tam znana była choćby z "8 Mili", której zresztą nigdy nie miałam okazji zobaczyć a chętnie bym zobaczyła ze względu na Kim Basinger

JOY:
- na okładce Beyonce - w środku artykuł.
- sesja z tancerzami z tańca z Gwiazdami - sesja mody - ładna
- Robert Pattison - str 32. (2 strony wywiadu) Robert z papierosem w ręku, nawet uśmiechnięty, choć foto mogło być ładniejsze, ale to przynajmniej nie to samo co było w Świecie Seriali gdzie się prestraszyłam tamtego zdjecia;)
- Leo DiCaprio na planie nowego filmu Inception - średnie zdjęcie ale ładne
- Johnny Deep - bardzo ładne foto - ach ten Johnny;D Piszą ze został uznany za najseksowniejszego Mężczyzne 2009 - ja tam się zgadzam z opinią magazynu "People", a Wy? Wiem, wolalybyście Orlanda;P. Hehe
- EUHENIA - coś dla nas - Megan Fox (s.12) - ładne foto całej postaci+jej styl ubierania się.
- str. 16-17 co sądzicie o marynarkach? Mnie sie bardzo podobaja są elegancie, gustowne i pasują niemal na każdą okazję. Niezależnie od tego czy jest to egzamin, czy rozmowa o pracę czy nawet sylwester, albo jakieś spotkanie na mieście;)
- premiery kinowe: "Parnassus", "Avatar", "Raj dla par", "Sherlock Holmes", "Wszystko co kocham"
- Matt Damon - w 12-stu odlonach (mniamm...ciacho - lubię go) ;D
- Kellan Lutz - ładne czarno-białe foto
Dita Von Teese - ładne fotki
- Angelina i Brad - duże ładne foto z filmu "Pan i Pani Smith" w reportażu o parach które zakochały się na planie filmowym i są ze sobą do dziś. Opeócz Angie - Dereszowska, Reese Witherspoon, Blake Lively, hugh jackman, freida pinto, zakuś i vaneska (blechhh), tamara arciuch, i keira knightley

Orlanda wtórny brak;)

koa222

„Pewnie też oglądnę "Alexandra" - w końcu. Kupiłam go jakieś dobre 2 lata temu w VIVIE i nie mogłam się zabrać do tych ponad 170 minut...:)”- Ja też zamierzam nadrobić zaległości w filmach w święta:-).

„Też się zastanawiam co on w niej widzi :D Ja już nie mogę patrzeć, jak jej ktoś zrobi fotki z odległości kilku metrów, a Orlando musi patrzeć na nią z bliska :/” – :-) Tym bardziej mu współczuję , że i z bliska i na pewno bardzo często:-).

" też mi się tak wydaje, chociaż trochę tęsknię za "Piratami" ;) Natomiast w "Zmierzchu" jest coś co mi się bardziej podoba niż w "Piratach" – bardziej rozwinięty wątek uczuciowy pomiędzy parą głównych bohaterów, jest bardziej burzliwy, dramatyczny, jest po prostu więcej romansu. Jakiś czas temu oglądałam magazyn filmowy i prowadzący ciekawie wypowiedział się o fanach oglądających "Zmierzch". Powiedział mniej więcej, że jest to publiczność, która "wychowała się" na sadze "Harrego Pottera", a potem nagle pojawił się "Zmierzch" – coś dla bardziej wymagających widzów, którzy wyrośli z "Harrego Pottera". I dodał, że "Zmierzch" świetnie zgrał się w czasie zajmując jego miejsce.”- To miło , że ktoś tak uważa. Ja natomiast mam odwrotnie: dopiero teraz odkryłam Pottera:-). Nie czytałam książki, a ekranizacja pierwszej części , którą obejrzałam dość dawno temu, nie bardzo mi się podobała. Natomiast teraz chyba dwa tygodnie temu na TVN-ie- dali pierwszą części i nawet się wciągnęłam. Obejrzałam też drugą , na pewno obejrzę też trzecią w święta oraz- jak wyemitują -to także tą czwartą z Robertem Pattinsonem:-). A pamiętasz Koa, co to był za program filmowy, w którym tak dobrze mówili o „Zmierzchu”?

„ Tak jakby Miranda wysysała z niego całą energię życiową niczym wampir :-)”- Doskonale to ujęłaś:-).

"EM_DE_KE_AS dzięki za rozszerzenie okienka tekstowego, właśnie niedawno sama miałam zamiar zająć się nim :-) Wtedy lepiej się czyta.”- Tak właśnie , dzięki Em DE KE AS:-).

„Słyszałyście tę smutną wiadomość? Dzisiaj zmarła aktorka Brittany Murphy, była w wieku Orlanda, miała tylko 32 lata. Powodem było zatrzymanie akcji serca.” – Nie wiedziałam to straszne , była taka młoda...

„ Najlepiej zapamiętałam ją w "Przerwanej lekcji muzyki", i thrillerze "Nikomu ani słowa", w którym grał też Sean Bean. Sympatycznie też zagrała z Dakotą Fanning w komedii "Dziewczyny z wyższych sfer", gdzie zagrała nianię. Aż szkoda, że takie młode osoby umierają. Heath Ledger był niewiele młodszy od niej:”- Ja również pamiętam ja z tych filmów najlepiej . Świetnie zagrała zwłaszcza w tym filmie z Seanem, pacjentkę szpitala psychiatrycznego. Obejrzałam z nią jeszcze jeden film w kinie, ale to przez Orlanda „Miłość i inne nieszczęścia”. Widać było że ma również duży talent komediowy.

„Euhenia czy czytałaś drugą część "Bridget Jones"?”- Nie. Ale film był nawet dość dobry, chociaż nie dorównuje pierwszej części.

„Ale jak dla mnie już nawet nie musiałaby ich zrzucać, bo z dodatkową wagą nawet ładnie wygląda na ekranie.”- Sympatyczniej , chociaż ona w ogóle wydaje się bardzo miła osobą.

„Nie wiem czy wiesz, ale prywatnie on jest wielkim miłośnikiem wampirów. Kiedyś się dowiedziałam, że w swoim londyńskim domu ma jeden oddzielny pokój, w którym na ścianach wiszą wampirze kły, maski i peleryny”- Nie wiedziałam , słyszałam tylko o maskach:-). Ciekawe hobby ma ten Johnny :-). Jakiś wrażliwszy złodziej , który by się do jego willi włamał zwłaszcza w nocy , mógłby doznać wstrząsu:-).

„A jednak pod maską niewinności Kate nie jest wcale taka święta :-) Wydaje mi się, że w tej historii o Kate i Chrisie jest ziarenko prawdy. Żal mi tylko Gwyneth Paltrow, powiedziała, że Chris jest niedojrzały do bycia głową rodziny, a on odparł, że Kate to młodsza wersja Gwyneth. Chyba Chris i Kate są siebie warci, oj też mi podpadła ta Bosworth :-)”- Jak on w ogóle mógł do swojej żony tak powiedzieć , że Kate jest jej młodszą kopią. Czyżby on z każdym dniem młodniał? Nie cierpię takich facetów.

„Jeszcze dalej jest niezła historia o Denise Richards i Heather Locklear. Denise udawała jej przyjaciółkę i namawiała ją, by zerwała z Richiem Samborą, a później zaczęła się z nim spotykać. Bardzo nieładnie postąpiła :( Co za jędza :-)”- O tak! Wyobrażam sobie, jak się czuje w ten sposób zdradzona kobieta, nie dość , że przez swojego męża , to jeszcze przez przyjaciółkę, która powinna ją w takich chwilach wspierać.

„26 grudnia na TVP2 ma być pierwsza część. Ja też lubię Sophie, bardzo mi się podobała jej rola w "Walecznym sercu".” - A oglądałyście Sophie w „Annie Kareninie” z Seanem Beanem?

Euhenia_2

""EM_DE_KE_AS dzięki za rozszerzenie okienka tekstowego, właśnie niedawno sama miałam zamiar zająć się nim :-) Wtedy lepiej się czyta.”- Tak właśnie , dzięki Em DE KE AS:-). " - heh - nie ma za co. Zastanawiało mni ekiedy ktos sie tym zajmie;D

"A oglądałyście Sophie w „Annie Kareninie” z Seanem Beanem" - właśnie żałuję, że nie widziałam;/

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS, dzięki za wiadomość o ”Joy-u” , kupiłam go sobie właśnie dzisiaj:-). Fajny numer . Zgadzam się z Tobą że zdjęcie Pattinsona powinni dobrać staranniej. Zdjęcie Megan jest też bardzo ładne. Taka sukienka jaką zaproponowali, a która jest podobna do tej Fox, nadaje się idealnie na sylwestra.

Przejrzałam:
- „VIVA”(na okładce Anna Mucha)- nie ma Orlanda, Megan, ani Roberta.
- „GALA”- (na okładce premier : Tusk) – jest artykuł duży o Keirze Knightley.
- „GLAMOUR” – ( na okładce Marta Żmuda Trzebiatowska)- )- nie ma Orlanda, Megan, ani Roberta.
- „IN STYLE”- EM DE KEAS pisałaś już o tej gazetce, ale nie wiem czy zauważyłaś sesję fotograficzną Taylora Lautnera i wywiad z nim, bo o nim nie pisałaś?
- „TWÓJ STYL”- (na okładce :Monika Olejnik)- nie ma naszych ulubieńców.
- „PANI”- (na okładce Tamara Arciuch)- są 4 strony wywiadu z Robertem Pattinsonem zdjęcie Roberta na dwie strony(ogromne) oraz kilka mniejszych na następnych dwóch stronach. Koa, jest też zdjęcie Mirandy na szczęście malutkie i bez Orlanda:-)
- „SUPER TV”- piszą o Orlandzie , że się oświadczył kapelusznikowi, a zwierzył się z tego dziennikarzom podobno brat Mirandy:-(. Zdjęcie jest maluteńkie, Orlanda z nią:-(.
- „TV 14”- NIC
- „FILM”- nic
- „TO I OWO”- na okładce: Halle Berry
- „ KURIER TV” - nic
- „TELEMAX” - nic
- „PROGRAM TV” - nic
- „BRAVO”(na okładce Robert Pattinson i Kristen)- na ostatniej stronie dwa zdjęcia Beyonce aktualne i gdy była nastolatką, w dodatku zdjęcia plus autograf :jest Taylor Launter, Kellan Lutz, oraz Robert Pattinson i Kristen Stewart, ale Megan Fox nie ma, ani Jasona Rathbone . W ogóle Megan nie ma także w całym numerze „Bravo”(:-(). Jest artykuł na dwie strony o Robercie i Kristen- kilka niezbyt wyraźnych zdjęć, jedna mała fota Taylora Lautnera oraz dwie Kellana Lutza, w tym jedna ładna i dosyć spora, jak pozuje do zdjęcia z majtkami ze swoją podobizną:-).
- „SUKCES”- (na okładce: Penelope Cruz) – piękne zdjęcie, w środku równie piękna jej sesja, jest też jedna strona o Robercie Pattinsonie, jedno zdjęcie na pół strony czarno-białe i drugie malutkie kolorowe.
- „ŚWIAT SERIALI” – piszą o Sarah Michelle Gellar w miejscu artykułu z przed dwóch tygodni , gdzie był wtedy Pattinson, a myślałam , że dadzą Kristen Stewart:-).
- „POPCORN” – jest artykuł na dwie strony o Księżycu w nowiu” – jedno w tym zdjęcie Roberta i Taylora Lautnera, oraz jeszcze jedno duże w innym miejscu gazety dość ładne Roberta w niebieskiej koszuli oraz w horoskopie.
- „DZIEWCZYNA”- jest duże zdjęcie Megan Fox z Shia LaBeoufem z premiery „Transformersów”- czerwoną suknię Megan przerobili na zieloną:-). Jest Kristen Stewart , ale Roberta Pattinsona nie zauważyłam.
- „ŻYCIE NA GORĄCO”- artykuł na pół strony o Kristen i Robercie Pattisonie- są dwie foty: jedno z planu „Zmierzchu” – większe, a drugie z premiery- małe- tylko twarze. Była tam też chyba Angelina z Bradem, ale tyle tych gazet przeglądałam, że nie wiem czy na pewno.
- „ NA ŻYWO”- NIC
- „REWIA”- NIC
- „ŚWIAT & LUDZIE”- NIC
- „ELLE”- na okładce Natalia Vodianova i artykuł o niej , kilka zdjęć.

Euhenia_2

Euhenia - zauważyłam - te fotki Taylora są tak śliczne że nie sposób nie zauważyć;)

Euhenia czy w To i Owo jest artykul na dwie strony - o Halle Berry - czy tylko malutka wzmianka? Jeśli wzmianka, to jaki jest artykuł?

Liczyłam na Megan Fox w Bravo i w "Życiu na gorąco"
A tak w ogóle to wypadałoby żeby dali ją na okładke Joy'a - nigdy chyba jeszcze jej nie bylo

EM_DE_KE_AS

"Euhenia czy w To i Owo jest artykul na dwie strony - o Halle Berry - czy tylko malutka wzmianka? Jeśli wzmianka, to jaki jest artykuł? - Halle Berry jest na okładce, ale artykuł jest chyba malutki, bo wywiad na dwóch stronach jest z mężczyną . Niestety nie pamiętam dokładnie, bo bardzo wiele gazet dziś przeglądałam:-(.

"Liczyłam na Megan Fox w Bravo i w "Życiu na gorąco""- Ja też, ale nie ma nic w obu.

"A tak w ogóle to wypadałoby żeby dali ją na okładke Joy'a - nigdy chyba jeszcze jej nie bylo" - Oj tak! Może w lutowym będzie, bo premiera następnego filmu z Megan "Jonah Hex", dopiero w sierpniu 2010 r....

Euhenia_2

Dzięki Euhenia za odpowiedź:)
"Oj tak! Może w lutowym będzie, bo premiera następnego filmu z Megan "Jonah Hex", dopiero w sierpniu 2010 r...." - ojej dopiero w sierpniu...;( To pewnie dadzą w Joy'u ale w majowym numerze...;D

EM_DE_KE_AS

EM DE Ke AS, Koa:
Święta już tuż tuż dlatego
Życzę Wam ciepłych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego dobrego w Nowego Roku
Serdecznie pozdrawiam :-)

Euhenia_2

Euhenia serdecznie dziękuję za życzenia :-))) Ja Tobie również życzę wszystkiego dobrego, smacznych, wesołych i szczęśliwych Świąt oraz wymarzonego prezentu pod choinką :-)
EM_DE_KE_AS – życzę udanych Świąt, wesołych dni spędzonych z rodziną i również super prezentu pod choinką :) Oprócz tego życzę Wam, aby w nowym, 2010 roku, spełniły się Wasze marzenia.

"A Wy co obejrzycie w święta?" – może trudno w to uwierzyć, ale miałabym ochotę obejrzeć "Kevin sam w domu" :-) Jakoś w te święta mam ochotę na ten film. A także "Wesołych świąt" z Matthew Broderickiem, który rozpoczął w nim "zaciekłą" rywalizację z sąsiadem o to, który z nich przyozdobi swój dom największą liczbą żarówek (może być zabawnie). Oraz "Ekspres polarny" bo jeszcze tego nie oglądałam, a może być dobry, bo został oceniony trzema gwiazdkami.

"Dziękuje za linka. Bardzo śmieszne te miny, ale mimo wszystko ładnie wtedy wyglądał w tych długich włosach:-). Na tych zdjęciach bez Kate też wydaje się próbować coś zrobić, żeby zniechęcić do siebie fotoreporterów i robić takie miny, aby zdjęcia były jak najmniej atrakcyjne:" – właśnie, ładnie wtedy wyglądał, taka fryzura najbardziej mu pasuje. I dobrze wtedy ogólnie wyglądał, bo żył w błogiej nieświadomości, że kiedyś spotka Kapelusznika, który będzie miał parcie na szkło, oraz chęć pozbawienia naszego pirata wszystkich zasobów sił życiowych. Dzięki za zdjęcia, rzeczywiście robi na nich różne miny, chciał, żeby fotoreporterzy dali mu święty spokój (oto cienie i blaski sławy – anonimowość odchodzi w zapomnienie, a nadchodzi tłum fotoreporterów, niestety), nawet charakterystycznie próbuje sobie przesłonić twarz.

"Ja obejrzałam tylko 20 minut , nie podobał mi się. Ale oglądam w niedzielę inny serial, który jest o 22:00 "Układy" z Glenn Close. Ona gra bardzo sprytną , inteligentną i bezwzględną prawniczkę. Występuje w tym serialu również aktor ze "Zmierzchu" Peter Facinelli (ojciec Roberta Pattinsona), ma niewielką rólkę, ale postać, w którą się wciela jest dość tajemnicza i być może jego rola się zwiększy. Polecam, naprawdę wciągający serial." – oj, zapomniałam o tym serialu "Układy", też chciałam obejrzeć pierwszy odcinek. Reklama była na tyle interesująca, że może obejrzę następny. Z tego, co z niej zapamiętałam, było chyba to, że w serialu dzieją się jakieś intrygi i jest odrobinę tajemnicy? Ta nowa rola Glen Close skojarzyła mi się z jej rolą w filmie "Fatalne zauroczenie", gdzie zagrała niezrównoważoną kobietę, też bezwzględną, która chciała zemścić się na kochanku za to, że ją zostawił. "Bestii" z Patrickiem Swayze jeszcze nie oglądałam, może dlatego, że nie przepadam aż tak bardzo za tym aktorem, ale współczuję mu, że tak wcześnie odszedł. Podobno w życiu prywatnym był bardzo sympatycznym człowiekiem.

"W "Pani", która ostatnio kupiłam jest z nim wywiad i wydaje mi się, że on musi być prywatnie bardzo wesołym facetem:-). W wywiadzie jest kilka zabawnych fragmentów." – dzięki za wiadomość :) Ja Georga Clooneya miałam dotąd za kogoś niepoprawnie nudnego, przyziemnego :) A tu proszę – jednak potrafi być wesoły :-) Hodował w domu świnkę, więc chyba ma poczucie humoru :-)
A jeśli chodzi o poczucie humoru – czy czytałyście w najnowszym "Teleświecie" o prywatnym życiu Rowana Atkinsona? Kiedyś wspominałaś Euhenia, że prywatnie tylko żona potrafi go rozbawić, bo jest tak bardzo ponury, rzeczywiście, po tym artykule to widać :-) Gdy jacyś fani proszą go o opowiedzenie kawału, oczekują, że zachowa się podobnie jak Jaś Fasola, tymczasem on nie ma ochoty na żarty i zachowuje się dosyć powściągliwie. Ale przez to pokazuje, że jest po prostu sobą i nie gra kogoś kim nie jest. To jest też trochę dosyć komiczne – w filmach gra wesołka, a w życiu prywatnym jest ponurakiem, co brzmi paradoksalnie :-)

"Tak to prawda, to przez towarzystwo Gwyneth poprawił mu się humor:-). Paltrow jest sympatyczniejsza od Kapelusznika, na nią mogę patrzeć:-)." – Gwyneth przynajmniej nie wskakuje na siłę do kamery :-)

"Czy są jakieś filmy, które chciałybyście obejrzeć w święta?"- Właśnie obejrzałam sobie program na święta i jestem trochę zawiedziona, ale może w takim razie obejrzę filmy, których jeszcze nie oglądałam , a leżą na półce jak "Pod osłoną nieba" , który mi się trafił z "Hollywood". Na pewno obejrzę w Boże Narodzenie film z Jennifer Lopez "Sposób na teściową", a w sobotę (26.XII) "Harrego Pottera":-). Poza tym to raczej nic nie mnie zainteresowało w programie. Miałam nadzieję, że "Jedynka" wysili się i puści w święta trzecią część "Piratów z Karaibów". Co za szkoda:-(, może by wtedy zamiast Jasia Fasoli w "Tele świecie" napisali o Orlandzie:-)." – może wkrótce puszczą czwartą część "Pottera", tę z Robertem, w której bohaterzy biorą udział w trudnym i niebezpiecznym turnieju. Już wtedy zapowiadało się, że wyrośnie z niego wampir :-) Chyba też podobnie jak Ty obejrzę sobie "Harrego Pottera", to jeden z lepszych filmów puszczanych w te święta. Mi też szkoda, że nie puszczą trzeciej części "Piratów", pasowałaby na tę porę – ostatnia część na ostatni miesiąc roku, a optymistyczne zakończenie filmu kojarzyłoby się z optymizmem na Nowy Rok :-)

":-(, może by wtedy zamiast Jasia Fasoli w "Tele świecie" napisali o Orlandzie:-)" – to byłoby całkiem możliwe :) A poza tym chciałabym, żeby na okładce "Teleświata" zaczęli się pojawiać wreszcie aktorzy. Kiedyś tak robili – na okładce był Johnny Depp, Jude Law, Anthony Hopkins, było dużo urozmaicenia. A teraz są same aktorki :( Przecież kobiety też czytają "Teleświat" i mają swoje potrzeby, żeby zobaczyć czasem na okładce jakąś gwiazdę płci męskiej :-)

Euhenia_2

Heeej:) KOA, EUHENIA. Wielkie dzięki:)
Wzajemnie życzę Wesołych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodzinnym. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanego Sylwestra;D

EM_DE_KE_AS

Dziękuję za życzenia.
Mam najnowszą „VIVĘ” na okładce jest Anna Mucha. W rubryce „Fakty, ludzie, emocje 2009”- dwie foty duże Romana Polańskiego, Penelope Cruz , Michael Jackokson, jakby namalowany na murze. W „Światowym życiu”: Lady Gaga, , fotka na mniej niż ćwierć strony Moniki Bellucci w artykule „Znów będzie mamą?”, Angelina Jolie na dwóch małych fotkach z Bradem na jednej nie widać jej twarzy tylko włosy, od tyłu, Suri Cruise na 3 zdjęciach- na jednym z tatą, Anja Rubik Duża sesja zdjęciowa z Anną Muchą i wywiad, artykuł o Tiger Woodsie, wywiad z Urszulą Dudziak, Jarosławem Kukulskim. W rubryce „Moda Kontra” 5 zdjęć Rihanny i Dody. Ładne zdjęcie na około ćwierć strony Kate Winslet chyba z reklamy perfum
Jest też reklama nowej kolekcji filmów, w tym jeden film z Orlandem:-):
18 lutego :- „To nie tak jak myślisz kotku”
- „Michael Jackson`s THIS IS IT”
- „Jagodowa miłość”
- „PS kocham Cię”
- „Miłość i inne nieszczęścia”(Orlando jest w jednej scenie, ale w filmie główną rolę gra Brittany Murphy)
- „Kobiety”

Euhenia_2

:) EUHENIA tam są dwa ładne zdjęcia Kate:)
Też mam tą VIVĘ;)
EUHENIA, ciekawa jestem jaką cene będą miały filmy z tej kolekcji. Domyślam się, że zrobią tak, że będzie około 20zł za sztukę. Może oprócz pierwszej części którą dadzą za 9,90. "To nie tak jak myślisz kotku"...
Jednak żyje nadzieją:) Chciałabym ten film "Jagodowa miłość" albo "Kobiety" - tym bardziej "Kobiety" z moją ulubioną Evą Mendes:)

EM_DE_KE_AS

"EUHENIA tam są dwa ładne zdjęcia Kate:)"- A tak przepraszam. Pewnie kupiłaś przez Kate? Ja kupiłam przez film "Sen Kasandry", ale mam straszliwego pecha, bo płyta jest zepsuta , może uda mi się ją zareklomować:-(. Obejrzałm duży fragment filmu i nagle obraz się zatrzymał i nic nie pomaga ani przewijanie "FF" ani "Next". Po prostu stoi na tej samej scenie :-). To zresztą nie pierwszy film z "Vivą" jaki mi się zepsuł:-(

"EUHENIA, ciekawa jestem jaką cene będą miały filmy z tej kolekcji. Domyślam się, że zrobią tak, że będzie około 20zł za sztukę. Może oprócz pierwszej części którą dadzą za 9,90. "To nie tak jak myślisz kotku"... "- Tak na pewno, ale "This is it" nie wierzę , żeby kosztował mniej niż 20 zł.

"Jednak żyje nadzieją:) Chciałabym ten film "Jagodowa miłość" albo "Kobiety" - tym bardziej "Kobiety" z moją ulubioną Evą Mendes:)"- W tym o którym pisałaś "Show" świątecznym jest jej bardzo ładne zdjęcie:-). Podoba mi się w takim delikatnym makijażu:-)

„ A także "Wesołych świąt" z Matthew Broderickiem, który rozpoczął w nim "zaciekłą" rywalizację z sąsiadem o to, który z nich przyozdobi swój dom największą liczbą żarówek (może być zabawnie). Oraz "Ekspres polarny" bo jeszcze tego nie oglądałam, a może być dobry, bo został oceniony trzema gwiazdkami.”- I jak dobre były te filmy? Ja obejrzałam tę komedię "Sposób na teściową" z Jennifer Lopez i Jane Fondą. Nieco się rozczarowałam , bo było mało zabawnych scen, ale Jennifer wyglądała w tym filmie bardzo ładnie. Miała fajną fryzurę: włosy chyba tak długie jak Megan Fox:-).

„A poza tym chciałabym, żeby na okładce "Teleświata" zaczęli się pojawiać wreszcie aktorzy. Kiedyś tak robili – na okładce był Johnny Depp, Jude Law, Anthony Hopkins, było dużo urozmaicenia. A teraz są same aktorki :( Przecież kobiety też czytają "Teleświat" i mają swoje potrzeby, żeby zobaczyć czasem na okładce jakąś gwiazdę płci męskiej :-)”- O tak:-). Ja chętnie bym zobaczyła z Polaków : Marcina Dorocińskiego. Już nie mogę się doczekać „Rewersu” z nim na DVD:-). Poza tym jeszcze rzecz najoczywistsza Orlanda, Johnnego Deppa, Roberta Pattinsona, Taylora Lautnera, Seana Beana, Liama Neesona... hmmm znalazło by się jeszcze kilku:-).

„Gdy jacyś fani proszą go o opowiedzenie kawału, oczekują, że zachowa się podobnie jak Jaś Fasola, tymczasem on nie ma ochoty na żarty i zachowuje się dosyć powściągliwie. Ale przez to pokazuje, że jest po prostu sobą i nie gra kogoś kim nie jest. To jest też trochę dosyć komiczne – w filmach gra wesołka, a w życiu prywatnym jest ponurakiem, co brzmi paradoksalnie :-)” - Czytałam ten artykuł o Jasiu Fasoli:-). Za to wydaje mi się , że nasz rodzimy Szymon Majewski zawsze staje na wysokości zadania i rozbawia wszystkich wokół:-). On podobno ma ADHD:-).

„A jeśli chodzi o poczucie humoru – czy czytałyście w najnowszym "Teleświecie" o prywatnym życiu Rowana Atkinsona? Kiedyś wspominałaś Euhenia, że prywatnie tylko żona potrafi go rozbawić, bo jest tak bardzo ponury, rzeczywiście, po tym artykule to widać :-)” –
A propos „Teleświata” to chyba mój ostatni numer, który kupiłam. Zauważyłyście, że „Teleświat” pomija niektóre premiery kinowe i w ogóle o nich nie wspomina? Jak na przykład „500 dni miłości” – premiera była 4 grudnia . Gra w nim Joseph Gordon Levitt - łudząco podobny do Heatha Ledgera. Zauważyłam, bo cały grudzień kupowałam tylko „Teleświat”, ale kiedy w „Gazecie Wyborczej” był film „Jarhead”, który nabyłam, w tym dzienniku pisali właśnie o tej komedii :
http://www.filmweb.pl/f480762/500+dni+mi%C5%82o%C5%9Bci,2009
A to Joseph Gordon Levitt- bardzo mi przypomina Heatha Ledgera:
http://www.filmweb.pl/o3168/Joseph+Gordon-Levitt
W styczniu jest zbyt wiele ciekawych premier i boję się, że jak będę kupować ten dwutygodnik, to przegapię jakiś ciekawy film, więc zamierzam się przerzucić na „Teletydzień”:-) .

„oj, zapomniałam o tym serialu "Układy", też chciałam obejrzeć pierwszy odcinek. Reklama była na tyle interesująca, że może obejrzę następny. Z tego, co z niej zapamiętałam, było chyba to, że w serialu dzieją się jakieś intrygi i jest odrobinę tajemnicy? Ta nowa rola Glen Close skojarzyła mi się z jej rolą w filmie "Fatalne zauroczenie", gdzie zagrała niezrównoważoną kobietę, też bezwzględną, która chciała zemścić się na kochanku za to, że ją zostawił.”- Glenn w „Układach” jest straszliwie przebiegła, wyprzedza przeciwnika zawsze o kilka kroków naprzód. Można powiedzieć że na punkcie swojej pracy ma obsesję -jak w „Fatalnym zauroczeniu” na punkcie Michaela Douglasa- bo ona praktycznie nie ma życia prywatnego, a w każdym bądź razie nie odnosi w nim takich sukcesów(problemy z synem) jak w firmie adwokackiej:-). Polecam jak znajdziesz czas to obejrzyj sobie. Jest tam rzeczywiście wiele intryg oraz tajemnica: co doprowadziło najmłodszą pracownicę Close, utalentowaną adwokatkę do morderstwa i to swojego narzeczonego i czy naprawdę ona tego dokonała. Akcja rozgrywa się jakby na dwóch planach czasowych, kiedy ta młoda dziewczyna rozpoczyna pracę u Glenn i drugi plan: kiedy ta dziewczyna siedzi w więzieniu podejrzana o zabójstwo.

Euhenia_2

Kupiłam „TELETYDZIEŃ” na okładce Joanna Jabłczyńska, a w środku:
- wywiad z Bartkiem Kasprzykowskim – 3 strony
- artykuł o „Telekamerach- 2 strony – zdjęcia nominowanych: Marcina Dobrocińskiego, Przemysława Sadowskiego, Filipa Bobka, Jana Wieczorkowskiego i Cezarego Żaka, Joanny Brodzik, Julii Kamińskiej, Edyty Olszówki, Magdaleny Różczki, i Magdaleny Walach. Chciałabym aby spośród mężczyzn wygrał Marcin Dobrociński :-). Podobno świetnie zagrał w „Rewersie”
- 2 strony o nowym serialu „Majka”
- półtorej strony o nowym serialu „Porwany” oraz „Bionic woman…”, Roswell, i Californication 3
-wywiad na 2 strony z Sarah Jessicą Parker
- recenzje: „Awatar” (2 strony), „Artur i zemsta Baltazara”, „Raj dla par”, „Wrota do piekieł”, „Gorzkie mleko”
- str. 22 zdjęcie Scarlett Johansson całej sylwetki
- str.31 zdjęcie z filmu Matthew McCounaghy i krótki artykuł o nim.
- artykuł na pół strony o Marcinie Wyrostku – zwycięzcy „Mam talent”
- krótki artykuł o Catherine Heigl i niewielkie zdjęcie str.79

- Nie ma Pattinsona, Megan ani Orlanda. EM DE KE AS, na okładce „Party” zauważyłam Nataszę Urbańską. W „Teleświecie” jest na okładce Heidi Klum, a gwiazdą numeru jest Tom Hanks. Najnowsza „Gala” będzie dopiero 4 stycznia 2010 r.

Euhenia_2

W "Party" - jest ładne foto Megan Fox (s.46)
na stronie przed krzyzówką mały plakat ze "Zmierzchu"
Nie ma Orlanda

Nie wiem czy widziałyście styczniowy numer Pani - są 4 strony o Robercie. Piękne zdjęcie (na dwie strony) Roberta, dalej na dwóch kolejnych stronach wywiad, i fotki. Kristen też tam jest
Nie zauważyłam ani Megan ani Orlanda

"Pewnie kupiłaś przez Kate?" - Wyłącznie:) Takich fotek jeszcze nie miałam. Ani takiej fotki Anne Hatchaway;)

"Tak na pewno, ale "This is it" nie wierzę , żeby kosztował mniej niż 20 zł. " - O ile nie 30zł. A czuję, że ta kolekcja będzie droga

"Po prostu stoi na tej samej scenie :-). To zresztą nie pierwszy film z "Vivą" jaki mi się zepsuł:-(" - Na pewno coś z płytą... Miałam identycznie z filmem "Taal" (ale to nie byla Viva), wymieniłam w kiosku (dobrze mieć paragon i kiosk blisko;)
I po wymianie film chodził bez zarzutu

EM_DE_KE_AS

Dziękuję za opis "Party":-).

"Nie wiem czy widziałyście styczniowy numer Pani - są 4 strony o Robercie. Piękne zdjęcie (na dwie strony) Roberta, dalej na dwóch kolejnych stronach wywiad, i fotki. Kristen też tam jest"- Tak, widziałam "Pani", już o tym pisałam gdzieś powyżej. Zamieścili naprawdę ogromne jego zdjęcie, ale on na nim nie wyszedł za ładnie. Nie sądzisz, EM DE KE AS?

"Na pewno coś z płytą... Miałam identycznie z filmem "Taal" (ale to nie byla Viva), wymieniłam w kiosku (dobrze mieć paragon i kiosk blisko;)
I po wymianie film chodził bez zarzutu"- Ja niestety nie ma paragonu, ale spróbuję się dodzwonić do działu reklamacji "Vivy" . Dziś mi się nie udało, ale spróbuję jeszcze jutro.

Euhenia_2

"Zamieścili naprawdę ogromne jego zdjęcie, ale on na nim nie wyszedł za ładnie. Nie sądzisz, EM DE KE AS?" - No tak. Mogło być ładniejsze. Ale nie ma co narzekać - w końcu lepsze niż to ze "Świata Seriali";D

EM_DE_KE_AS

Euhenia:
"Mi się z kolei nie wydaje , aby Kapelusznik bujała w obłokach. Ona dokładnie wie czego chce i dąży do celu bez oglądania się na innych. Kojarzy mi się bardziej z Alexis z "Dynastii" :-)." – dobre porównanie :-) Alexis była przebiegła i nie przebierała w środkach. I chyba też nosiła dziwne kapelusze jak Miranda ;)

"Co do Jasona to może w najnowszym "BRAVO" będzie jego zdjęcie, bo mają dołączyć 32 foty z autografami gwiazd." – dzięki za wiadomość :-)

Widziałyście ostatnie zdjęcia Renee Zellweger? Wygląda rewelacyjnie, nie ma śladu ani jednego dodatkowego kilograma po roli "Bridget Jones", aż pozazdrościć figury. Na początku myślałam, że to jest ktoś inny, bo jej nie poznałam :-) :
http://justjared.buzznet.com/2009/12/26/renee-zellweger-emergen-c/

"Fajnie, że w "Urodzie" jest Keira Knightley. Dawno o niej nie pisali." – właśnie. Ciekawe co teraz porabia, już dawno nie czytałam o niej. A wczoraj oglądałam ją w filmie "To właśnie miłość" – oglądałyście go może wczoraj? Można było uśmiać się z Billa Nighy, w roli bezpruderyjnej, podstarzałej gwiazdy rocka, który rzucał ciętymi ripostami :-) On często gra takie role, niedawno leciał film, w którym zagrał podstarzałego mistrza sztuki fryzjerskiej, stającego do konkursu o tytuł najlepszego fryzjera (polecam :-)):
http://www.filmweb.pl/f30869/Dwa+w+jednym,2001

"Tym bardziej mu współczuję , że i z bliska i na pewno bardzo często:-)." - już chyba jego pies lepiej wygląda.

"Ja też zamierzam nadrobić zaległości w filmach w święta:-)." – właśnie – co nadrobiłaś w te święta Euhenia?

Dziękuję za przejrzenie "Vivy", "Gali" i pozostałej prasy, szkoda że nie ma nic o Orlandzie.
""SUPER TV"- piszą o Orlandzie , że się oświadczył kapelusznikowi, a zwierzył się z tego dziennikarzom podobno brat Mirandy:-(. Zdjęcie jest maluteńkie, Orlanda z nią:-(." – chyba na "JJ" było też coś o tym, a Miranda powiedziała, że to nieprawda. Ktoś wymyślił tę plotkę i brat Mirandy nic takiego nie powiedział. Przeczytał później artykuł o tym, i się trochę zdenerwował :-) : http://justjared.buzznet.com/2009/12/14/orlando-bloom-not-engaged-miranda-kerr/
Jeszcze się nie zaręczyli, ale straszny to będzie dla niego dzień, gdy się jej oświadczy :-)

"W ogóle Megan nie ma także w całym numerze "Bravo"(:-()." – szkoda :( A czy zdobyłaś kiedyś z "Bravem" jakiś ładny plakat z Megan?

""ŚWIAT SERIALI" – piszą o Sarah Michelle Gellar w miejscu artykułu z przed dwóch tygodni , gdzie był wtedy Pattinson, a myślałam , że dadzą Kristen Stewart:-)." – Sarah znowu wpycha się tam gdzie nie trzeba :/

EM_DE_KE_AS:
Dziękuję bardzo za życzenia :-) Ja też Tobie życzę udanego Sylwestra :-)

"Warto nabyć nowy SHOW - przyszedł dzisiaj:)
Jest Robert Pattison w dwóch miejscach - jedno zdjęcie samej jego twarzy - nieco dalej (z jakiejś premiery)
I drugie zdjęcie (wcześniej) - Robert i Kirsten - z jakiejś premiery. Bardzo ładne" – dzięki za informację. Przynajmniej na tę parę mogę patrzeć, bo Kristen to nie Miranda i nie robi wokół siebie tyle rozgłosu :-) A czy SHOW wychodzi co tydzień, czy dwa tygodnie, bo już nie pamiętam?

"Podsumowanie strojów gwiazd - dużo fotek. W tym są zarówno te najlepsze, jak i te najgorsze stroje." - to może być ciekawe, czy są też tam aktorki ubrane w jakieś suknie galowe? Bardzo mi się podobają takie kreacje. Zawsze oglądam sobie zdjęcia z gali rozdania Oskarów, żeby popodziwiać suknie, a następna gala już niedługo. W tym roku ładnie wyglądała Penelope Cruz:
http://www.altfg.com/Stars/actorsc/cruz-penelope-oscar-2009.jpg

"Jest też śliczne zdjęcie z nowej reklamy perfum (chyba perfumy to są) Scarlett Johannson - zresztą podobne ujęcia były w GLAMOUR - prześliczne te fotki." – muszę obejrzeć.

"Słyszałyście tę smutną wiadomość? Dzisiaj zmarła aktorka Brittany Murphy," - no wlasnie się dowiedziałam bo mi napisałaś. Smutne. Choć jakos zawsze była mi obojetna, ale przeciez jakaś tam znana była choćby z "8 Mili", której zresztą nigdy nie miałam okazji zobaczyć a chętnie bym zobaczyła ze względu na Kim Basinger" – mi też była raczej obojętna (jako aktorka), ale szkoda takiej młodej osoby. Jej mąż jest uzależniony od alkoholu. Kiedyś przyszedł na jej plan filmowy i zaczął się kłócić z pracownikami produkcji, więc ją zwolnili przez niego :( To chyba z jego powodu popadła w takie problemy zdrowotne i tak się to wszystko zakończyło jak zakończyło.

"JOY(...):
- Robert Pattison - str 32. (2 strony wywiadu) Robert z papierosem w ręku, nawet uśmiechnięty, choć foto mogło być ładniejsze, ale to przynajmniej nie to samo co było w Świecie Seriali gdzie się prestraszyłam tamtego zdjecia;)" – to jak on tam wyglądał, że się aż przestraszyłaś ?;)

"- Johnny Deep - bardzo ładne foto - ach ten Johnny;D Piszą ze został uznany za najseksowniejszego Mężczyzne 2009 - ja tam się zgadzam z opinią magazynu "People", a Wy? Wiem, wolalybyście Orlanda;P. Hehe" – a jak ;) Może kiedyś zdobędzie ten tytuł ;) A tam, on nie potrzebuje żadnego tytułu :D

"- str. 16-17 co sądzicie o marynarkach? Mnie sie bardzo podobaja są elegancie, gustowne i pasują niemal na każdą okazję. Niezależnie od tego czy jest to egzamin, czy rozmowa o pracę czy nawet sylwester, albo jakieś spotkanie na mieście;)" – są ładne, eleganckie i praktyczne, bo właśnie jak piszesz, pasują na każdą okazję. Mam w szafie kilka, na wszelki wypadek, ale nie zakładam ich często, bo nie przepadam za ubraniami wizytowymi – kojarzą mi się właśnie z egzaminami i czymś stresującym :-) Zauważyłam, że Keira Knightley je lubi :
http://www.imdb.com/media/rm3062797312/nm0461136
http://www.imdb.com/media/rm835425792/nm0461136
A czy Wy lubicie ubrania wizytowe?

"- Matt Damon - w 12-stu odlonach (mniamm...ciacho - lubię go) ;D" – aż 12 odsłon? Ja raczej za nim nie przepadam, nie wiem, czy dałabym radę obejrzeć te 12 odsłon :-) EM_DE_KE_AS – Tobie chyba bardzo podobają się blondyni w takim typie? Bo lubisz też Matthew McConaugheya i Leo DiCaprio. Mi się podoba trochę inny typ ;) Taki bardziej Orlandowaty ;)

"- Angelina i Brad - duże ładne foto z filmu "Pan i Pani Smith" w reportażu o parach które zakochały się na planie filmowym i są ze sobą do dziś. Opeócz Angie - Dereszowska, Reese Witherspoon, Blake Lively, hugh jackman, freida pinto, zakuś i vaneska (blechhh)," – dołączam się – bleeee beeee ble :( Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. Ostatnio "Teleświat" został skalany ich zdjęciem z filmu "High School Musical". Jak je zobaczyłam zrobiło mi się mdło w ustach :-) Mam nadzieję, że już nie obejrzę takich niespodzianek.

koa222

SHOW - co dwa tygodnie

'to jak on tam wyglądał, że się aż przestraszyłaś ?;)' - okropnie;D Mówię o tym dużym zdjęciu na czerwonym tle z wyszczerzonymi zębami i pomarszczonym czołem - to, o którym mówiłyśmy kilka tygodni temu;)

"to może być ciekawe, czy są też tam aktorki ubrane w jakieś suknie galowe?" - Tak

"a jak ;) Może kiedyś zdobędzie ten tytuł ;) A tam, on nie potrzebuje żadnego tytułu :D " - Ja tam wole Deepa. Ech, Johnny...ech Antonio...ech Leo...Czego wy się nie urodziliście w Polsce...;D

"A czy Wy lubicie ubrania wizytowe?" - na co dzień swobodnie. Ale na okazje lubię.

"EM_DE_KE_AS – Tobie chyba bardzo podobają się blondyni w takim typie? Bo lubisz też Matthew McConaugheya i Leo DiCaprio. Mi się podoba trochę inny typ ;)" - Coś w tym musi być;)

"Taki bardziej Orlandowaty ;)" - hehe, dobre:D

"Ostatnio "Teleświat" został skalany ich zdjęciem z filmu "High School Musical". Jak je zobaczyłam zrobiło mi się mdło w ustach :-) Mam nadzieję, że już nie obejrzę takich niespodzianek."- Moje oczy musiały zobaczyć duże foto Zakusia na całą strone w "In Style". Zbrodnia.

EM_DE_KE_AS

""A czy Wy lubicie ubrania wizytowe?" - na co dzień swobodnie. Ale na okazje lubię." - ja również lubię ubrania wizytowe, ale na codzień tak samo jak EM DE KE AS, ubieram się na luzie w dżinsy i koszulki takie zapinane na guziki - bardzo je lubię:-).

"Taki bardziej Orlandowaty ;)" - hehe, dobre:D"- Ja natomiast lubię i takich w typie jak to ładnie określiła Koa orlandowatych, ale i blondynów w stylu Seana Beana, czyli takich z chrakterem.

Koa, wczoraj oglądałam reklamy TVN`ie i bardzo miło mnie zaskoczyła reklama komedii , które ma zamiar wyemitować w kolejne niedziele ta stacja. Otóż będzie miedzy innymi film "Miłość i inne nieszczęścia" z Orlandem! On jest w jednej scenie, ale w filmie gra też jego siostra Samantha Bloom:-).

Euhenia_2

Euhenia:
"Właśnie Natalia Vodianova przypomina tą drugą modelkę ,którą również lubię Gemmę Ward. Tutaj są zdjęcia z pokazu Karla Lagerfelda, gdzie obie chodzą po wybiegu: wyglądają jak siostry:" – rzeczywiście, Natalia i Gemma są do siebie bardzo podobne – z nosa i z ust, i mają taką samą minę – lekko nadąsaną :) Dopiero teraz zobaczyłam jak bardzo Gemma jest wysoka (gdy stanęła wśród innych modelek) – góruje nam nimi wszystkimi :) Ma ładną figurę – nie jest za szczupła i posiada lekko okrągłe kształty, chyba nie głodzi się tak jak niektóre modelki. Za to nie przypuszczałam, że Karl Lagerfeld jest taki niski :) Zawsze emanowała z niego taka pewność siebie, że wydawał mi się dużo wyższy:
http://www.ilovegemmaward.com/photos/displayimage.php?album=259&pos=8

"A propos ....Co sądzicie o tej fryzurze Gemmy? – Fantazje stylistów nie mają granic :-). Mnie przypomina starożytną rzeźbę:-)" – dzięki za zdjęcie, fryzura jest dosyć ciekawa. Masz rację, bardzo przypomina włosy starożytnej rzeźby :-) Mi jeszcze przypomina futro owieczki, bo też jest tak poskręcane. Ale jeszcze nie widziałam takiej fryzury u białej kobiety, dlatego wygląda dosyć wyjątkowo. Zazwyczaj Murzynki mają w ten sposób naturalnie kręcone włosy, których kobiety o prostych włosach mogą często pozazdrościć :) U Gemmy wygląda to naprawdę ciekawie, aż pogratulować stylistom takiej wyobraźni.

"Jakbyście miały ochotę kiedyś na taką fryzurę (żartuję:-)) , to ja kiedyś bardzo mocno zakręciłam włosy na cieniutki wałkach (takich do trwałej)z (bardzo)dużą ilością żelu i wyszło mi to mniej więcej co Gemma ma na głowie:-). Tylko z tą różnicą, że ja nigdy tak nie wychodzę do ludzi, tylko rozczesuję włosy i wychodzą wtedy puszyste fale:-)" – dzięki za informację, jak kiedyś będę chciała sobie tak bardzo zakręcić włosy, to wezmę pod uwagę ten sposób :-) Na razie zostanę przy swoich średnio kręconych. A wtedy, jak już rozczeszesz włosy, czy wychodzą Tobie podobne fale, które nosiła Kate Winslet w "Titanicu"? :
http://www.imdb.com/media/rm1381928448/tt0120338

"Oto ten film z Orlandem z festiwalu piosenki włoskiej w Sanremo z tą prezenterką , która nie pozwalała mu zejść ze sceny, trzymając go za nogę:-):
http://www.youtube.com/watch?v=DvvMLcIwcbs" – dzięki :) – najlepsze było to, gdy go pocałowała z zaskoczenia, i gdy usiedli na podłodze, a ona chyba chciała odegrać z nim jakąś scenę z filmu i kazała mu czule do siebie mówić i prawie się położyła na nim :) Widać, że go lubi, gdyby tak nie było, zostawiłaby w spokoju jego nogę :) Ta kobieta jest jego wielką fanką :) Dobrze, że jeszcze nie zaczęła go rozbierać na scenie :-) Zabawne video.

"Kristen w "Zmierzchu" też ma inne oczy niż w rzeczywistości: naturalnie chyba zielone, a w filmie prawie czarne ." – tam chyba większość obsady miała przefarbowane włosy i pozmieniane kolory oczu :-) Ale to dobrze, producentom zależało na autentyczności, a wampiry zawsze wyglądają charakterystycznie. A czy w scenach filmowych Edwardowi Cullenowi zmienia się też kolor oczu, np. w zależności od nastroju albo pod wpływem innych uczuć?

"Euhenia – jaki bohater "Zmierzchu" wydał Ci się najbardziej sympatyczny? Gdyby istniała taka możliwość, z którym z nich chciałabyś się zaprzyjaźnić?" – Z Alice, którą gra Ashley Green, jest bardzo przyjacielska, i nieco zwariowana, ubiera całą rodzinę Cullenów, nie pozwala im na przykład żadnego ubrania wkładać dwa razy :-)." – cha, cha, zabawne :) To jest taka ich rodzinna, osobista stylistka. A właśnie – zauważyłam, że oni są całkiem dobrze ubrani, teraz wiem dzięki komu.

EM_DE_KE_AS:
"Nie wiem czy widziałyście styczniowy numer Pani - są 4 strony o Robercie. Piękne zdjęcie (na dwie strony) Roberta, dalej na dwóch kolejnych stronach wywiad, i fotki. Kristen też tam jest
Nie zauważyłam ani Megan ani Orlanda" – dzięki za wiadomość. W tych grubszych kobiecych magazynach są zawsze ładne, duże, wyraźne zdjęcia, dlatego czasem się skuszę i jakiś kupuję. Oprócz tego jest też dużo obszernych artykułów o gwiazdach. Muszę sobie przejrzeć tą "Panią" :-)

"okropnie;D Mówię o tym dużym zdjęciu na czerwonym tle z wyszczerzonymi zębami i pomarszczonym czołem - to, o którym mówiłyśmy kilka tygodni temu;)" – to straszne :-) Chyba już nie zapomnisz o tym zdjęciu? ;) Mnie też prześladuje takie jedno jego zdjęcie, chyba było jakiś czas temu w "Elle". Robert na nim dziwnie się uśmiecha, trochę złowieszczo, a do twarzy ma przyłożone ręce, w których trzyma plastikowe wampirze zęby i przykłada te zęby do ust.

"Ja tam wole Deepa. Ech, Johnny...ech Antonio...ech Leo...Czego wy się nie urodziliście w Polsce...;D" – to jest po prostu niewybaczalne ;) Przynajmniej ten pierwszy mieszka w Europie, w willi we Francji, całkiem niedaleko ;)

"Moje oczy musiały zobaczyć duże foto Zakusia na całą strone w "In Style". Zbrodnia." – i to w biały dzień! Jak "In Style" może tak narażać swoich czytelników na oglądanie tego cukierkowego chłoptasia? Powinni napisać na środku strony ostrzeżenie : "Uwaga na następnej stronie będzie zdjęcie Zaca Efrona. Ludziom wrażliwym, oraz ludziom z poczuciem dobrego smaku, proponujemy ominąć najbliższą stronę. W przypadku, gdyby jednak państwo zobaczyli jego zdjęcie, prosimy jak najszybciej znaleźć papierowy worek" :-)

koa222

"Chyba już nie zapomnisz o tym zdjęciu? ;)"-Pewnie nie;)

"Przynajmniej ten pierwszy mieszka w Europie, w willi we Francji, całkiem niedaleko ;)" - buu...taaak ale ma swoją Vanessę;( A Antonio mam Melanie ;/ Leo jest wolny/zajęty/wolny...i tak w kółko, ale za daleko...;/ Niewybaczalne

"Ludziom wrażliwym, oraz ludziom z poczuciem dobrego smaku, proponujemy ominąć najbliższą stronę. W przypadku, gdyby jednak państwo zobaczyli jego zdjęcie, prosimy jak najszybciej znaleźć papierowy worek" :-)"- :D O taak:) Przecież na niego nie da się patrzeć z zachwytem ja nie pojmuję co nastki w nim widzą (12-nastki- 13-nastki...)

W "To i Owo" - jest fotka ze "Zmierzchu" - Robert i Kristen duża (tak z początku gazety chyba trzecia kartka)

EM_DE_KE_AS

„"Co do Jasona to może w najnowszym "BRAVO" będzie jego zdjęcie, bo mają dołączyć 32 foty z autografami gwiazd." – dzięki za wiadomość :-)” - Nie ma za co:-). Już jest to „Bravo” w kioskach i nie ma niestety Jasona Rathbone:-(.

„Widziałyście ostatnie zdjęcia Renee Zellweger? Wygląda rewelacyjnie, nie ma śladu ani jednego dodatkowego kilograma po roli "Bridget Jones", aż pozazdrościć figury. Na początku myślałam, że to jest ktoś inny, bo jej nie poznałam :-)”- Dziękuję za zdjęcia:-). Wygląda na nich jak modelka:-). Dobrze jej też w tej krótkiej fryzurce, odmładza ją. Rene jest według mnie jedną z najsympatyczniejszych aktorek hollywoodzkich
http://justjared.buzznet.com/2009/12/26/renee-zellweger-emer...

„"Fajnie, że w "Urodzie" jest Keira Knightley. Dawno o niej nie pisali." – właśnie. Ciekawe co teraz porabia, już dawno nie czytałam o niej. A wczoraj oglądałam ją w filmie "To właśnie miłość" – oglądałyście go może wczoraj?” – Tak, mimo , że mam go na płycie , obejrzałam po raz kolejny w telewizji:-). Świetna komedia , taka ciepła i nastrojowa (w sam raz na okres świąt Bożego narodzenia ) . Poza tym gra w nim mnóstwo moich ulubionych aktorów: Liam Neeson, Keira Knightley, Colin Firth, Billy Nighy.

„- już chyba jego pies lepiej wygląda.”- O tak! A na pewno sympatyczniej:-)

"Ja też zamierzam nadrobić zaległości w filmach w święta:-)." – właśnie – co nadrobiłaś w te święta Euhenia? – Nic :-). Jak nie goście do mnie przyszli , to ja do gości... Nie było kiedy oglądać. W sumie to mam jeszcze większe zaległości niż przed świętami:-). Na przykład ten film „Sen Kasandry”, którego nie dokończyłam, oczywiście skończę(bo film się zatrzymał w najciekawszym momencie), jeżeli dostanę nową płytkę.

""SUPER TV"- piszą o Orlandzie , że się oświadczył kapelusznikowi, a zwierzył się z tego dziennikarzom podobno brat Mirandy:-(. Zdjęcie jest maluteńkie, Orlanda z nią:-(." – chyba na "JJ" było też coś o tym, a Miranda powiedziała, że to nieprawda. Ktoś wymyślił tę plotkę i brat Mirandy nic takiego nie powiedział. Przeczytał później artykuł o tym, i się trochę zdenerwował :-)” - Dziękuję Koa, za wyjaśnienie tej sprawy. Odetchnęłam z ulgą:-).

„"W ogóle Megan nie ma także w całym numerze "Bravo"(:-()." – szkoda :( A czy zdobyłaś kiedyś z "Bravem" jakiś ładny plakat z Megan?”- Właściwie nigdy nie było jej plakatu, nie licząc kalendarza na rok szkolny 2009/2010, w którym zamieścili plakat z jej najnowszego filmu „Zabójcze ciało” z nią:-(.

"- str. 16-17 co sądzicie o marynarkach? Mnie sie bardzo podobaja są elegancie, gustowne i pasują niemal na każdą okazję. Niezależnie od tego czy jest to egzamin, czy rozmowa o pracę czy nawet sylwester, albo jakieś spotkanie na mieście;)" – są ładne, eleganckie i praktyczne, bo właśnie jak piszesz, pasują na każdą okazję. Mam w szafie kilka, na wszelki wypadek, ale nie zakładam ich często, bo nie przepadam za ubraniami wizytowymi – kojarzą mi się właśnie z egzaminami i czymś stresującym :-) Zauważyłam, że Keira Knightley je lubi :
http://www.imdb.com/media/rm835425792/nm0461136
A czy Wy lubicie ubrania wizytowe?” – Tak, lubię zarówno krótsze marynarki i żakiety , jak i takie dłuższe, jakie nosi Kate Bosworth:
http://www.kate-bosworth.org/gallery/displayimage.php?album=518&pos=8
Keira bardzo ładnie nosi ten czarny żakiet z taką jakby czarną apaszką na szyi. Świetny pomysł do białej bluzki:
Ten żakiet bardzo mi się podoba jest dosyć długi(wydaje mi się , że taki właśnie wysmukla sylwetkę), ale wolałabym czarny. :
http://www.kate-bosworth.org/gallery/displayimage.php?album=501&pos=5
Taki klasyczny czarny żakiet pasuje nawet do dżinsów:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?album=1417&pos=5

„Ostatnio "Teleświat" został skalany ich zdjęciem z filmu "High School Musical". Jak je zobaczyłam zrobiło mi się mdło w ustach :-) Mam nadzieję, że już nie obejrzę takich niespodzianek.”- To ja chyba miałam szczęście , bo wyjątkowo nie kupiłam w poniedziałek „Teleświata” tylko „Teletydzień”:-).

W „ Magazynie 13 nastolatki” jest jedno duże zdjęcie prawie na cała stronę Kristen Stewart , ale nie jest to artykuł o niej. Gazetka trafiła mi się przez przypadek. Wywiad z Sashą – dwa zdjęcia (jedno z płyty). Plakaty Eminema, Rihanny, i Fall Out Boy. Małe zdjęcie w horoskopie Beyonce, Taylora Lautnera i Kristen Stewart, to zdjęcie, tylko bez Roberta:
http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=356&pos=1
Krótkie opisy filmów: „Ciacho”(ładne zdjęcie Marty Żmudy Trzebiatowskiej- mniejsze niż ćwierć strony), „Amerykańskie Ciacho”, „Artur i Miminki”, „Duchy moich byłych” (zdjęcie Matthew McCounaghy z okładki wydania DVD filmu). Nie ma Megan Fox, ani Roberta Pattinsona, także Orlanda.

Euhenia_2

http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=25082&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=4725&sessionid=c0b5f2ef 1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=25239&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=1436&sessionid=c0b5f2ef 1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=26475&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=18990&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=16082&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=14773&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=12687&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23

Ja uwielbiam styl Kate Winslet. Zawsze wygląda pieknie i z klasą - nawet jeśli jest w sukienkach:

http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=29283&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=11453&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=15630&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=13507&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=15097&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=1609&sessionid=c0b5f2ef 1f408b4ca8784396e9ef5e23

Żródło: www.discoverkate.com

EM_DE_KE_AS

Dzięki za linki, EM DE KE AS:-) Podoba mi się jej styl. Widzę, że Kate też lubi marynarki, chyba nawet częściej je nosi niż Keira Knightley i Kate Bosworth :-)
Podoba mi się zwłaszcza ta niebieska sukienka. Jest śliczna, ten kolor bardzo rzadko pojawia się na galach:
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=15630&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
Ale chyba najbardziej podoba mi się ta czerwona sukienka z taką śliczną kwiatową ozdobą na ramieniu:-):
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=1609&sessionid=c0b5f2ef 1f408b4ca8784396e9ef5e23
A właśnie chciałam Was zapytać jakie fryzury Wam się podobają? Wolicie dłuższe włosy czy krótsze? Wiem, że Koa woli dłuższe:-). Ale czy podobają Wam się na przykład z tych dłuższych takie – moim zdaniem – już bardzo długie włosy, jakie ma Megan Fox:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=72&pos=26
czy takie długie, ale na przykład tylko sięgające ramion lub trochę dłuższe, jak u Kate Winslet, Keiry czy Kate Bosworth? Wycieniowane czy wszystkie równe?
Zastanawiam się czy nie zmienić nieco fryzury i jestem ciekawa Waszych opinii :-).

Kupiłam „NA ŻYWO” na okładce jest Joanna Koroniewską z Katarzyną Dowbor, a środku:
ładne zdjęcie na więcej niż pół strony Nataszy Urbańskiej w błyszczącej beżowej sukience wraz z mężem w artykule zatytułowanym „Wiemy , gdzie się ukryli”. W rubryce „Gwiazdy po lupą” zdjęcie Megan Fox 4 x12 cm(str.13), nie dokładnie ta fota , ale w tym stroju i mniej więcej ta poza:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=28&pos=127
oraz Keiry Knightley w niezbyt ładnej kreacji:-(. Zdjęcie całej sylwetki Anne Hathaway w czerwonej sukni oraz też całej sylwetki Taylor Swift str.14-15. Artykuł o Jacku Nicholsonie zatytułowany „UROKI ŻYCIA Z TRÓJKĄTACH”(str.37 :-). W horoskopie zdjęcie 6x 3cm Angeliny Jolie str.38 oraz Alicji Bachledy - Curuś. Ostatnio weszłam na „JUST JARED” i jej nazwisko , jak zresztą zwykle przekręcili , a brzmi ono według nich: „Alicja Bachelda Curus” :-):
http://justjared.buzznet.com/2009/12/30/colin-farrell-baby-baptism/
Powinni się wstydzić. Słyszałyście , że Colin Farrell był we wtorek w Krakowie, na chrzcie swojego syna z Alicją? Podobno chrzest był o 17:00 , a dziennikarze dowiedzieli się dopiero o 15:30, ale zdążyli zrobić kilka zdjęć pod Kościołem, chociaż już z imprezy, która odbyła się w piwnicach jakiegoś hotelu, niestety nie. Gości było tylko 30, w tym rodzina Colina : mama i siostra. A jeszcze jedno pytanie: czy ten mężczyzna w czarnym garniturze i białej koszuli , z wyraźnie wytuszowanymi rzęsami, z czarnymi włosami to brat Colina Farrella?:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2404994/colin-farrell-baby-baptism-04 /

Euhenia_2

Artykuł o Jacku Nicholsonie zatytułowany „UROKI ŻYCIA W TRÓJKĄTACH”* BŁĄD.

Euhenia_2

Zapomniałabym dziękuję EM DE KE AS za informację o „To i owo” zajrzę do niego w poniedziałek:-)
Mam jeszcze "ŻYCIE NA GORĄCO” na okładce: Alicja Bachleda Curuś z Colinem. Na pewno jeszcze o niej napiszą w przyszłym tygodniu w wielu tygodnikach w związku z tym chrztem w Krakowie:-). W środku:
Paulla- artykuł na pół strony i dwa zdjęcia , na jednym ma dziwną minę(str.9). Jedna strona i pół o Alicji i Colinie - 4 zdjęcia –str.12-13. Hugh Jackman - 7 zdjęć z plaży. Artykuł na pół strony o Kate Moss- 2 zdjęcia. A w „BRAVO GIRL” jest plakat Taylora Lautnera.

Euhenia_2

Nie ma za co:)
W tej niebieskiej sukni faktycznie ślicznie wygląda - i ma ładną fryzurę.
Fakt - ten kolor jak i kolory turkusu są dość rzadko widywane na czerwonym dywanie.

Co do fryzur.
Podobają mi się włosy Megan - tak długie jak na zdjęciu. I koniecznie jak ma właśnie pofalowane.

Bardzo mi się podoba taa fryzurka jaka ma Catherine
http://www.photopumpkin.com/wp-content/uploads/catherine-zeta-jones-6.jpg

Obecnie wyglądam podobnie:
http://www.photopumpkin.com/wp-content/uploads/catherine-zeta-jones-6.jpg
Z ta różnicą, że brązowe włosy i bardziej pocieniowane (pazurki), no i ja nie mam tak prostych włosów

A co do fryzur z linków - ja akurat preferuję takie:)
Zależy co Ci się podoba.

A Ty Koa? Jakie fryzrury Ci się podobają?

EM_DE_KE_AS

"Przynajmniej ten pierwszy mieszka w Europie, w willi we Francji, całkiem niedaleko ;)" - buu...taaak ale ma swoją Vanessę;( A Antonio mam Melanie ;/ Leo jest wolny/zajęty/wolny...i tak w kółko, ale za daleko...;/ Niewybaczalne" – zabawne z tym Leo jak napisałaś, że raz jest wolny/zajęty/wolny ;) Jego modelki są kapryśne ;)

":D O taak:) Przecież na niego nie da się patrzeć z zachwytem ja nie pojmuję co nastki w nim widzą (12-nastki- 13-nastki...)" – powinni jeszcze do tego cenzurować wszystkie zdjęcia Zaca, zasłaniać go czarnym prostokątem ;)

EM_DE_KE_AS pamiętasz jak kilka dni temu mówiłam Tobie, że też, podobnie jak Ty, widziałam kiedyś lekko straszne zdjęcie Roberta, które też mnie "przestraszyło", jak Ciebie tamto, na którym był trochę pomarszczony? Udało mi się znaleźć to zdjęcie. Trzyma na nim sztuczne zęby, mina jest lekko "skwaszona" :) Zazwyczaj Robert prezentuje się dobrze, ale na tym zdjęciu wyszedł średnio:
http://robertpattinsonwho.com/wp-content/uploads/2008/10/robert-pattinson-vman2. png

Co do Jasona to może w najnowszym "BRAVO" będzie jego zdjęcie, bo mają dołączyć 32 foty z autografami gwiazd." – dzięki za wiadomość :-) "- Nie ma za co:-). Już jest to "Bravo" w kioskach i nie ma niestety Jasona Rathbone:-(." – trudno Euhenia :) Ale dzięki, że sprawdziłaś. Na razie pooglądam sobie jego zdjęcia w Internecie :) O nim w ogóle jakoś mało piszą i dają mało zdjęć. Chyba dlatego, że jest jeszcze dosyć mało znanym aktorem (dotychczas grał przede wszystkim w serialach) i dlatego, że na pierwszy plan wysunęli się Robert i Kristen – najważniejsza para "Zmierzchu", a o Jacksonie trochę zapomnieli. Czytałam trochę ciekawostek na jego temat – Jackson jest utalentowany muzycznie i ma nawet własny zespół, który jest bardzo sławny szczególnie w kręgach amerykańskiej młodzieży. Zespół nazywa się "100 Monkeys" (dosyć zabawnie) i gra mieszankę popu i rocka.

"Dziękuję za zdjęcia:-). Wygląda na nich jak modelka:-). Dobrze jej też w tej krótkiej fryzurce, odmładza ją. Rene jest według mnie jedną z najsympatyczniejszych aktorek hollywoodzkich" – nie ma za co :-) Tak, ładnie wygląda w takich krótkich włosach, i bardzo jej pasują blond włosy, bo ma jasną i delikatną cerę. Jeszcze chyba nigdy nie widziałam jej jako brunetki. A jako aktorka – moim zdaniem – została wprost stworzona do filmów komediowych. Z wielkim urokiem, humorem i odrobiną niezdarności pakuje się zawsze w tarapaty, a później jakoś z nich wychodzi.

"Tak, mimo , że mam go na płycie , obejrzałam po raz kolejny w telewizji:-). Świetna komedia , taka ciepła i nastrojowa (w sam raz na okres świąt Bożego narodzenia ) . Poza tym gra w nim mnóstwo moich ulubionych aktorów: Liam Neeson, Keira Knightley, Colin Firth, Billy Nighy." – obsada jest godna uwagi, jeszcze oprócz naszych ulubionych – Liama, Colina, Billa i Keiry zagrali w nim Alan Rickman (wielokrotnie nagradzany i utalentowany aktor) oraz Emma Thompson (zdobywczyni dwóch Oscarów). Trochę szkoda, że nie zagrała też tam Renee Zellweger, bardzo by pasowała. Cała historia jest bardzo ciekawa, optymistyczna i zabawna. Szczególnie zabawna była ta dziewczyna, która pracowała u premiera (Hugh Granta) – starała się wypaść zawsze jak najlepiej, a mimo to często z jej ust wymykały się niestosowne słowa, za które się potem karciła w duchu :-) Euhenia przygody którego bohatera najbardziej Ci się spodobały w tym filmie?

"Pewnie kupiłaś przez Kate? Ja kupiłam przez film "Sen Kasandry", ale mam straszliwego pecha, bo płyta jest zepsuta , może uda mi się ją zareklomować:-(. Obejrzałm duży fragment filmu i nagle obraz się zatrzymał i nic nie pomaga ani przewijanie "FF" ani "Next". Po prostu stoi na tej samej scenie :-). To zresztą nie pierwszy film z "Vivą" jaki mi się zepsuł:-(" - co za pech :( A próbowałaś go Euhenia puścić jeszcze raz i przewinąć od razu poza tę scenę, na której się popsuł? Lub może trzeba go puścić w ogóle jeszcze raz? Czy oni już nie potrafią dobrze nagrać filmu ? Mi jeszcze z "Vivą" nie zaciął się żaden film, ale po tej "wpadce" ze "Snem Kasandry" będę już raczej uprzedzona co do filmów z tym magazynem :-) Często kupowałam filmy z "Galą", albo "Naj", tam nie było takich "incydentów".

"– właśnie – co nadrobiłaś w te święta Euhenia? – Nic :-). Jak nie goście do mnie przyszli , to ja do gości... Nie było kiedy oglądać. W sumie to mam jeszcze większe zaległości niż przed świętami:-)." – zabawne :) Udało Ci się więc obejrzeć tylko film pt. "Goście, goście" ;) A już tak na serio - może wkrótce znajdziesz więcej czasu, żeby obejrzeć to co chciałaś nadrobić :)Ja też nie miałam za dużo czasu na oglądanie z podobnych powodów.

"Na przykład ten film "Sen Kasandry", którego nie dokończyłam, oczywiście skończę(bo film się zatrzymał w najciekawszym momencie), jeżeli dostanę nową płytkę." – trzymam kciuki :-) Mam nadzieję, że uda Ci się ją wymienić na dobrą płytę.

"A także "Wesołych świąt" z Matthew Broderickiem, który rozpoczął w nim "zaciekłą" rywalizację z sąsiadem o to, który z nich przyozdobi swój dom największą liczbą żarówek (może być zabawnie). Oraz "Ekspres polarny" bo jeszcze tego nie oglądałam, a może być dobry, bo został oceniony trzema gwiazdkami."- I jak dobre były te filmy? Ja obejrzałam tę komedię "Sposób na teściową" z Jennifer Lopez i Jane Fondą. Nieco się rozczarowałam , bo było mało zabawnych scen, ale Jennifer wyglądała w tym filmie bardzo ładnie. Miała fajną fryzurę: włosy chyba tak długie jak Megan Fox:-)." – nie obejrzałam "Ekspresu polarnego", bo też odwiedzałam gości. "Wesołych świąt" – obejrzałam tylko połowę. Trochę zabawne w nim było to, że niski Danny DeVito – z natury wyglądający niepozornie, może dosyć nieatrakcyjnie :-) (chociaż jest dobrym aktorem), zagrał ojca dwóch córek – bliźniaczek, pięknych, szczupłych i wysokich dziewczyn o blond włosach:) To wyglądało komicznie :-)
Oprócz tego obejrzałam jeszcze komedię "Święta last minute" z Jamie Lee Curtis i Timem Allenem – był naprawdę świąteczny i warto go było obejrzeć. Grali małżeństwo, które postanowiło nie urządzać świąt, żeby zarobić w tym czasie na egzotyczną wycieczkę. Ich córka wyjechała gdzieś w tym czasie na święta, więc mieli okazję, żeby także wyjechać i odpocząć. Nie kupili więc choinki, jedzenia, ani prezentów. Wycieczkę już praktycznie opłacili i czekali na wyjazd, który miał być za kilka dni. Nagle zadzwoniła do nich córka, i powiedziała, że jednak wróci do domu na święta, i że poznała chłopaka, który poprosił ją o rękę. Zapytała się, czy już zaczęli szykować świąteczne potrawy, a oni skłamali, że tak :-) I po tej rozmowie, jak w gorączce rzucili się do robienia świątecznych zakupów, i przybierania domu, żeby tylko ugościć córkę i przyszłego zięcia. A ona zawsze kupowała do jedzenia specjalną świąteczną szynkę, więc szybko poleciała do sklepu, i zobaczyła w dali, na jednej z półek już ostatnią szynkę. Zaczęła iść w tamtym kierunku, a obok niej pojawiła się nagle jakaś starsza pani, pchająca wózek, która też szła w tamtym kierunku. Obie lekko przyspieszyły. Nagle zrozumiały, że im obu zależy na tej samej ostatniej szynce, zaczęły więc się ścigać do półki :-)