W tym temacie piszcie w jakiej gazecie i na której stronie napisali o Orlando Bloomie?
"Dziewczyna" -najnowsza na stronie 28 jest małe zdjęcie Orlanda z krótką notatką o nim.
„a na okładce Cosmo - Jessica ALba, w środku artykuł o niej i na okładce przedniej wewnętrznej reklama z Monicą Bellucci - szczerze - ledwo poznałam, ze to Monica. Taki photoshop...”- Właśnie dziś przeglądałam "Cosmo". Ładne zamieścili za to zdjęcia Jessici Alby- ładniejsze niż w "Twiście":-).
"A co wy na taką wiadomość;D
O ile to prawda...
http://www.pudelek.pl/artykul/22807/kristen_zdradza_roberta_..."- EM DE KE AS , ja po pierwsze nie wierzę , że Kristen i Robert Pattinson są parą:-). Ale chciałabym w to wierzyć:-). Co do tego drugiego romansu: Kristen z Bloomem, to też bym w to bardzo chciała wierzyć, bo "każdusieńka" dziewczyna jest lepsza od Mirandy:-). Ale też nie potrafię zaufać w to co piszą na "Pudelku":-). Dziękuję Ci za link do tego artykułu, bo jest bardzo pocieszający. Wprawił mnie w doskonały nastrój:-).
"znalazłam coś fajnego:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2426238/brad-ange...
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2426240/brad-ange...
Oni naprawdę szaleją za sobą:D "
Widać, że się bardzo kochają, a niedawno mówiono w mediach nawet o rozstaniu i podziale majątku przez tą parę, a w "Show", że Angelina zdradza Pitta z nauczycielem rosyjskiego. Ale ludzie mają fantazję:-). Wczoraj w „TELEEXPRESIE” pokazywano relację z odwiedzin Angeliny na Haiti. Filmik był krótki a szkoda, pokazywano tylko jak wychodzi z samochodu do namiotów, gdzie leżą pacjenci. Pokazywali jak rozmawia z jakimś okaleczonym dzieckiem. Było widać, że przejmuje się losem tych ludzi zwłaszcza dzieci. Nie tylko przekazała milion dolarów ofiarom trzęsienia, ale i osobiście przyjechała na miejsce.
"Ale też nie potrafię zaufać w to co piszą na "Pudelku":-)" - Ja też:)
"Nie tylko przekazała milion dolarów ofiarom trzęsienia, ale i osobiście przyjechała na miejsce" - i za to ja lubię. Nie chce mi się jakoś wierzyć, że ona to robi pod publiczkę. Wierzę, że Madonna robi to dla rozgłosu (te adopcje np.). Madonnę lubię też ale nie uwierzę że jest bezinteresowna w tym, co robi.
Jeśli chodzi o Andie - Maddoxa adoptowała, bo zainteresowała się Kambodżą kiedy była tam podczas kręcenia Tomb Raidera. Samam mówiła, że gdyby nie ten film, pewnie nie pomyślałaby o tym, a tak coś ją ruszyło i postanowiła przewrócić swoje życie do góry nogami za pomocą adopcji. Ona po prostu kocha dzieci i jest jedną z niewielu gwiazd która ma i ch tak dużo. Wszędzie z nimi chodzi. Razem z Bradem spędzają z dziećmi czas. Ja wśród gwiazd jedynie widzę Hugh Jackmana z dziećmi - zajmującego się nimi prywatnie. Jakoś nie przychodzi mi teraz nikt inny do głowy. No i Angie z Bradem.
A fotki - kiedy są razem z dziećmi tylko potwierdzają że informacj eo ich kryzysie są wyssane z palca.
I ja się cieszę. Bo bardzo kibicuję ich miłości.
Zresztą Farrelowi i Alicji Bachledzie Curuś również życzę żeby im się ułożyło. Pasują nawet do siebie wizualnie. Ostatnio nawet stwierdzam, że Colin jakoś wyładniaj przy naszej Ali. Szczególnie to widac na zdjęciach ze Złlotych Globów. Częściej się uśmiecha:D
„i za to ja lubię. Nie chce mi się jakoś wierzyć, że ona to robi pod publiczkę.”- Mnie również sądząc po tym materiale z "Teleexpresu". Wydaje mi się, że jej pomoc i zainteresowanie są szczere.
„Wierzę, że Madonna robi to dla rozgłosu (te adopcje np.). Madonnę lubię też ale nie uwierzę że jest bezinteresowna w tym, co robi.”- A ja jej nie cierpię:-), bo robi wszystko pod publiczkę, dla niej chyba nie ma sensu robienie czegokolwiek, gdy wyłączą kamerę. A Ty za co ją lubisz?
„Jeśli chodzi o Andie - Maddoxa adoptowała, bo zainteresowała się Kambodżą kiedy była tam podczas kręcenia Tomb Raidera. Samam mówiła, że gdyby nie ten film, pewnie nie pomyślałaby o tym, a tak coś ją ruszyło i postanowiła przewrócić swoje życie do góry nogami za pomocą adopcji” - Ludzie bogaci nie zdają sobie często sprawy, że są ludzie tak bardzo biedni i że w ogóle można żyć w takim warunkach w jakich ci biedacy egzystują. Angelina zawsze była bogata, bo jest przecież córką znanego aktora, więc tym bardziej jej postawa się chwali. Myślę, że większość gwiazd przyjeżdżając do biednego kraju, gdzie kręcili film, wypisało by czek dla jakichś organizacji charytatywnych, aby uspokoić sumienie i szybko starali by się o tym widoku biedy zapomnieć, a co dopiero tam powrócić:-).
„Ona po prostu kocha dzieci i jest jedną z niewielu gwiazd która ma ich tak dużo. Wszędzie z nimi chodzi. Razem z Bradem spędzają z dziećmi czas. Ja wśród gwiazd jedynie widzę Hugh Jackmana z dziećmi - zajmującego się nimi prywatnie. Jakoś nie przychodzi mi teraz nikt inny do głowy. No i Angie z Bradem.”- Tak to prawda. Czasem też widać Katie Holmes, Toma Cruise`a z Suri, ale oni źle wychowują swoją córkę: ubieranie dziecka w stroje od najlepszych projektantów oraz spełnianie każdej zachcianki . Kiedyś będą tego żałować.
„Zresztą Farrelowi i Alicji Bachledzie Curuś również życzę żeby im się ułożyło. Pasują nawet do siebie wizualnie. Ostatnio nawet stwierdzam, że Colin jakoś wyładniaj przy naszej Ali. Szczególnie to widac na zdjęciach ze Złotych Globów. Częściej się uśmiecha:D”- Na Złotych Globach, rzeczywiście dobrze razem wyglądali:-).
„Pasują nawet do siebie wizualnie.”- też mi się ostatnio rzuciło w oczy , że pasują do siebie, nawet rysy twarzy mają podobne.
Koa, dziękuję za opis „COSMOPOLITANA” I „OLIVII”:-).
„"Ondine" już w kwietniu wchodzi na polskie ekrany, może kiedyś go obejrzę, aby sprawdzić czy już podczas kręcenia tego filmu było widać między nimi tę "chemię", dzięki której zostali potem parą ;)” – Ja też muszę go zobaczyć, a widziałam już trailer i jest zachęcający, podobała mi się zwłaszcza muzyka. Poczekam jednakże na wydanie na DVD, bo do kina to w kwietniu chyba wolę pójść na bardziej widowiskowy film, jak „Starcie Tytanów” z Liamem Neesonem i Ralphem Fiennesem:-).
„ ja też podchodziłam do niego na początku z rezerwą, był dosyć niepozornym facetem, o dosyć hmm.. kontrowersyjnej urodzie, nieco egzotycznej, ale teraz, przyznam, przekonałam się do niego, wydaje się spokojnym, skromnym facetem, który nie lubi robić wokół siebie rozgłosu, potrafiącym o sobie mówić ze szczerością.” – Ja też tak z nim miałam. Nie od razu go polubiłam. Pamiętasz Koa, nasze mszczące Roberta wypowiedzi, kiedy to wedle jakiś rankingów został najprzystojniejszym aktorem angielskim na początku 2009 roku, wyprzedzając naszego Orlanda? Teraz trochę mi wstyd:-)
„A co do jego uśmiechów, podoba mi się jeszcze ten, jest szczery i rześki :-):
http://www.imdb.com/media/rm4063336192/nm1500155 „- Mnie również podoba się ten uśmiech. W ogóle ładnie mu w czarnych koszulkach, podkreślają jego jasną skórę wręcz alabastrową :-).
„"Poza tym tuż przy końcu jest duże i ładne zdjęcie Roberta Pattinsona oraz drugiego wampira Alexandra Skargarda z serialu "Czysta krew":-)." - Szkoda, że "Czysta krew" leci na HBO, obejrzałabym sobie parę odcinków.” – Ja także , bardzo bym chciała, aby na przykład Polsat kupił ten serial, bo z tej samej stacji zakupił również „Układy” to może i „Czystą krew” nabędą.
„Serial powstał chyba na podstawie książki, ciekawe, czy "mrozi krew w żyłach" ;)”- Przeczytałam niedawno pierwszą część tej powieści „Martwy aż do zmroku” Charlaine Harris, na jej podstawie jest nakręcony pierwszy sezon serialu. Książkę dobrze się czyta . Nie jest bardzo straszna, na przykład na „Krainie Chichów” bałam znacznie bardziej. Jest za to dużo w niej zabawnych scen, które prowokuje zwłaszcza główna bohaterka, która potrafi czytać w myślach innych ludzi i jest zakochana w wampirze:-). Właśnie zabieram się za drugą część tej powieści:-). Koa w oczekiwaniu na „Zmierzch” co teraz czytasz?
„– dzięki za opis. Widzę, że lasy i przyroda odgrywają w tej powieści dużą rolę, kryje się w nich coś tajemniczego, co przyprawia o gęsią skórkę. A Edward zabiera nawet Bellę na wycieczkę po drzewach :-) Ale ma z nim urozmaicenie :-)”- Z Edwardem nie sposób się nudzić, niebawem się o tym przekonasz:-).
„"Wreszcie znalazłam to zdjęcie Roberta i Kristen na całą stronę z nowego "Twista":-):
http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=94&... – wow. Wielkie dzięki, że znalazłaś dla mnie to zdjęcie :-) Dobre ujęcie. Niesie ją jakby nic nie ważyła.”- Kupiłam „Twista” właściwie tylko dla tego zdjęcia , jeszcze go nigdzie nie publikowali, a bardzo mi się spodobało:-). Wolę takie zdjęcia z filmów niż robione z zaskoczenia przez paparazii.
„Znalazłam ciekawe fotki gwiazd z ich rodzeństwem. Między niektórymi parami podobieństwo jest uderzające, np. Nicole Kidman i jej siostra – mają ten sam uśmiech, nos i usta, albo Jenny i Amy McCarthy – mogłyby być bliźniaczkami. Ale już siostra Sandry Bullock zupełnie nie jest do niej podobna, tak samo siostra Jennifer Lopez:
http://film.wp.pl/idGallery,360,idPhoto,28071,galeria.html?t...]”- Fajny zestaw zdjęć:-). Nicole Kidman i jej siostra są bardzo podobne. Keanu Reeves i jego siostra oraz Sandra Bullock z siostrą w ogóle nie wyglądają na rodzeństwo:-). Orlando i Samanta ładnie wyszli na tym zdjęciu:-). Natomiast siostra Jennifer Lopez nie ma niestety jej urody, tak samo jak siostra Kate Winslet.
„Amy McCarthy – mogłyby być bliźniaczkami”- zgadzam się w 100 procentach.
„bo kiedyś pojawiła się publicznie z Orlandem ubrana w niezbyt gustowny, szpetny czarny kapelusik, wyglądała, jakby się ubrała na pogrzeb. Nie znoszę tych zdjęć, są raczej straszne niż ładne :) :
http://justjared.buzznet.com/2008/04/26/orlando-bloom-mirand...
Gdyby zobaczył ją Tim Burton, na pewno zaproponowałby jej jakąś rolę w swoich filmach :)” –Pasowałaby też idealnie do „Rodziny Adamsów”:-)
„Wyobrażacie sobie, gdyby podleciała nagle do niego pszczoła takiej samej wielkości ? :-)”- Nie dość, że te kapelusze są takie brzydkie to jeszcze strach je nosić:-). Nie wiem co ona w nich widzi?
"A ja jej nie cierpię:-), bo robi wszystko pod publiczkę, dla niej chyba nie ma sensu robienie czegokolwiek, gdy wyłączą kamerę." - no tak jest w stanie nawet zapozować z nagim kochankiem w magazynie - to już przegięcie. Lubię ją właściwe za starsze kawałki - bo nowsze jakoś mi nie leżą. A wszczególności lubie ją za "Evitę". Zresztą a propos jej kariery filmowej - podobał mi się "Rejs w nieznane". Według mnie to jedna z jej lepszych ról. Komediowa:) Szczególnie pięknie tam wyglądała.
Powinna jednak moim zdaniem rzucić w pierony kabałę, przestac się wygłupiać z tymi młodszymi kochankami
"Czasem też widać Katie Holmes, Toma Cruise`a z Suri, ale oni źle wychowują swoją córkę: ubieranie dziecka w stroje od najlepszych projektantów oraz spełnianie każdej zachcianki . Kiedyś będą tego żałować." - a najbardziej żałować będą problemów tej małej natury fizycznej: problemy z kręgosłupem, zdeformowanymi stopami (jako efekt noszenia obcasów w wieku 3 lat - za kilka lat z pewnością ten obcas się podwyższy. Ja w wieku 9 lat marzyłam o lakierkach na klocku i dostałam dopiero na komunię - oczywiście klocek miał jakieś 2 i pół cm;D
I do tego dochodzą u Suri problemy natury psychicznej - ta mała będzie niesamowicie rozwydrzoną smarkulą i wyrośnie na pustą laskę w dodatku egoistkę.
Ja też nie mogę się doczekać "Ondine". Oby tylko grali w kinach, a nie tak jak było z "Zabójczym ciałem":/
"oo rzeczywiście:D
Faktycznie z tych trzech zdjęć najlpespszy jeszcze ten biały choć zbyt poważnie wygląda w tych kapeluszach. Takie to raczej preferuje Elżbieta II i jej świta;D
Ten pierwszy najgorszy. Ble." – ja też tak uważam, że te kapelusze kojarzą się z królową Elżbietą, ale przynajmniej królowa ma gust w ich doborze, a producenci jej królewskich kapeluszy są przynajmniej trzeźwi jak je projektują :)
"Oczywiście Tele świat zapomniał o aktorach. Koa - przecież oni nie istnieją;D" - pewnie tak :-) Aktorów dali po prostu do odstrzału :D
"Co do tego kwiatka na łepie: nigdy nie przyczepiłabym do swojej głowy czegoś podobnego. Przecież to jest szpetne." - i mało gustowne nawet :-)
"faktycznie to były jakieś Australijskie Derby, a ona wyglądala w tym kapeluszu jakby miala za chwilę odbyć się stypa;)" – dla mnie to była naprawdę stypa – gdy Orlando spotkał Kapelusznika cała jego radość życiowa została pochowana w trumnie. Ubiór Mirandy okazał się wróżebny. Dlatego tak bardzo obie z Euhenią chcemy, żeby wreszcie spotkał jakąś fajną dziewczynę, przy której poczułby się szczęśliwy :)
""Takie to raczej preferuje Elżbieta II i jej świta;D "- Dokładnie tak!:-). Te kapelusze pasują idealnie do wizerunku Mirandy: wielkiej damy z zadartym nosem, patrzącej na innych z góry. Jakże jej nie cierpię....:-(" – dobrze to ujęłaś Euhenia, te kapelusze są stworzone dla Mirandy. Podkreślają to, że najważniejsze jest dla niej życie w błysku fleszy, a związek schodzi dla niej na drugi plan :(
"A co wy na taką wiadomość;D
O ile to prawda...
http://www.pudelek.pl/artykul/22807/kristen_zdradza_roberta_..." – ale mnie rozbawiła ta wiadomość :) Czego już oni nie wymyślą :) Lubię Orlanda i Roberta, nawet Kristen niedawno polubiłam, a to, co przeczytałam wygląda jak jakiś senny koszmar :-) Zrobili z nich miłosny trójkąt. Ta informacja jest jednocześnie niesamowita, że losy tej trójki zbiegły się w jednym punkcie (już sam fakt, że Orlando spotkał Kristen), nieco dziwna – bo od dawna krążą plotki, że Kristen i Robert nie są sobie obojętni, a tutaj ona nagle "flirtuje" z Orlando, i wreszcie na koniec optymistyczna – może Orlando zostawi Mirandę, i zacznie adorować Kristen, zostaliby wtedy na pewno jedną z moich ulubionych par. No i Kristen wygląda mi na zwykłą, niewywyższającą się dziewczynę. Piszą też o tej plotce na zagranicznym portalu, podobno zostali nakryci na "bezwstydnym flirtowaniu" :-) Do artykułu dołączonych jest kilka fotek z filmu, nad którym Orlando teraz pracuje – "The Good Doctor". Gra w nim doktora, który manipuluje przy leczeniu swojej pacjentki, żeby ta jak najdłużej z nim została. Do twarzy mu w białym lekarskim fartuchu :-):
http://justjared.buzznet.com/2010/02/02/orlando-bloom-whats-up-doc/
W tym roku mają szansę ukazać się w kinach aż cztery filmy z Orlando – "New York, I Love You"- którego premiera w Polsce była przekładana już parę razy, a mimo to, w większości innych krajów film wyświetlili już w 2009 roku, więc w tym roku puszczą go już w Polsce na pewno, "Main Street" – film świeżo ukończony, trzeba tylko czekać na premierę, "Sympathy for Delicious", powinien ukazać się w drugiej połowie tego roku, i "The Good Doctor" - jak szybko się uwiną z produkcją, to zobaczymy go jeszcze w 2010 roku.
"Aktorów dali po prostu do odstrzału :D" - a szkoda:/ Bo mi się ciągle marzy Antonio albo Leonardo na okładce. Albo...Valentino Lanus! ;D
"Dlatego tak bardzo obie z Euhenią chcemy, żeby wreszcie spotkał jakąś fajną dziewczynę, przy której poczułby się szczęśliwy :)" - nie wiem jaka tam ona jest, ale piszecie, że liczy się dla niej życie w blasku fleszy a związek jest na dalszym planie. W takim razie nie rozumiem dlaczego on dalej z nią jest. Przecież jeśli ma wredny charakter to by to zauważył. Chyba, że ...Miranda ma w sobie to coś;) co go ujęło. Jednak sądząc po zdjęciach - jakoś bardziej sympatyczna wydaje mi sie być Kate Bosforth niż ta Miranda. Kurczę, ona nawet imię ma wredne. Miranda. Źle mi się kojarzy to imię. Nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja nie cierpię tego imienia - to chyba jeszcze mi zostało z dawnych lat - miałam kiedys taką koleżankę wredną - nosiła właśnie takie imię. Szczerze mówiąc była do tego szpetna niezwykle zarozumiała...
A właśnie - widziałayści emoże Życie na gorąco i Na żywo z czwartku 11 lutego? Chyba jeszcze nie pytałam o to;)
""zaraz za nim jest Michael Praed, który też kiedyś grał tę postać w kultowym serialu "Robin z Sherwood", nie wiem, czy oglądałyście kiedyś ten serial? Miał świetną, średniowieczną atmosferę."- "O tak , chociaż słabo go już pamiętam. Może z okazji premiery "Robin Hooda" w reżyserii twórcy "Gladiatora" Ridleya Scotta powtórzą w telewizji ten serial. Myślę, że film będzie prawdziwym widowiskiem w końcu ten reżyser rzadko kręci inne filmy, ot choćby "Królestwo niebieskie" , w którym sceny średniowiecznych bitew są niesamowite." – ja też niestety nie pamiętam "Robin Hooda" z Michaelem Praedem aż tak dokładnie, ale najdokładniej zapamiętałam tę tajemniczą atmosferę, jak się to oglądało, miało się wrażenie, że się przebywa naprawdę w średniowieczu, wszystko było tak realistyczne. A Michaela świetnie dobrali do tej roli, wyglądał na walecznego i odważnego młodzieńca, z grzywą czarnych włosów :-)
Mi również się wydaje, że "Robin Hood" będzie widowiskowy, w końcu Ridley Scott reżyserował już takie hity jak "Łowca androidów" czy "Helikopter w ogniu".
"Przy okazji wielkich kinowych filmów telewizja puszcza filmy o podobnej treści. Na przykład teraz często dają filmy na TVP 1 o wampirach, a na Polsacie serial "Buffy postrach wampirów" – właśnie, telewizja porwała się fali "wampirzych" filmów :-) Obejrzałam sobie ostatnio przez chwilkę "Buffy.." na Polsacie, nie dałam rady obejrzeć więcej, bo jeszcze nigdy nie widziałam tak bardzo nieprzekonującego serialu :( Ten serial zawsze budził we mnie litość, a z charakteryzacji wampirów, które miały być straszne, zawsze mi się chciało śmiać. Ale szczerze przyznam, że oglądanie wampirów jest tak kuszące, że może jednak w najbliższym czasie złamię zasadę odnośnie oglądania "Buffy.." i może obejrzę z 15 minut tego serialu. To i tak już dużo jak na mnie :)
Jeśli chodzi o modne ostatnio filmy o wampirach, nawet w Polsce wyszła teraz taka produkcja w reżyserii Juliusza Machulskiego pt. "Kołysanka". Roberta Więckiewicza ledwo poznałam: http://www.filmweb.pl/f535786/Ko%C5%82ysanka,2010
"Mogliby jeszcze powtórzyć "Draculę" z genialnym w tej roli Garym Oldmanem:-). Oglądałyście go może? Właśnie czytam książkę na podstawie , której powstał ten film Brama Stokera "Dracula":-)." – kiedyś go oglądałam, ale dobrych kilka lat temu, bardzo rzadko go puszczają :( Pamiętam jednak to uczucie grozy i napięcia, które towarzyszy jego oglądaniu, miał swój klimat i był sugestywny. I jeszcze jedna rzecz mi utkwiła w pamięci, gdy się kończyła jakaś scena, była chwila przerwy, podczas której na ekranie pływały jakieś czerwone plamki, czy coś w tym rodzaju, czy to niby była krew? :D Chyba, że mylą mi się filmy ;)
"Właśnie czytam książkę na podstawie , której powstał ten film Brama Stokera "Dracula":-)" – widzę, że lubisz sięgać po wielkie klasyczne dzieła :-) Jestem ciekawa, czy książka trzyma dobrze w napięciu, i czy tytułowy bohater posiadał też jakieś pozytywne cechy osobowości, kiedy nie zatapiał zębów w czyjejś szyi :-) ? Jeśli dobrze pamiętam to on się w kimś bardzo zakochał, więc chyba był zdolny do wyższych uczuć? Czy sięgałaś też Euhenia ostatnio po jakieś inne dzieła literatury światowej, niekoniecznie o wampirach?
"A Wy co teraz czytacie?" – czytam coś o podobnej tematyce dotyczącej wampirów, książkę pt. "Drakula – wampir, tyran czy bohater?" autorstwa Ilony Czamańskiej, w której autorka przedstawia kim mógł być Dracula lub kto służył za jego pierwowzór. Większość historyków uważa, że był nim Wład Palownik (syn Włada Draculi) – władca pochodzący z Wołoszczyzny, czyli dzisiejszej południowej Rumunii. Oprócz tego jeszcze czytam teraz "Lalkę" Bolesława Prusa tak dla przyjemności, oraz, żeby sobie ją trochę odświeżyć w pamięci. I na koniec – wreszcie doczekałam się na "Zmierzch", z czego bardzo się ucieszyłam. Doszłam już do połowy pierwszej części. Na niektórych forach czytałam, że jak zacznie się ją czytać, to nie można przestać. Potwierdzam to :-) Wydaje mi się ciekawa, wciągająca, zabawna i zaskakująca. Jest dużo nieprzewidywalnych, nagłych zwrotów akcji, ładne i plastyczne opisy przyrody, co bardzo lubię w książkach, a bohaterowie uderzają swoją prawdziwością, np. wtedy, gdy autorka opisuje ich wygląd lub charakter. Co do tytułowej bohaterki "Belli", chciałam ją sobie wyobrazić od początku po swojemu, nie sugerując się wyglądem Kristen Stewart, ale ona uporczywie wskakuje mi na miejsce Belli x) To chyba dlatego, że tak dobrze ją dobrali, nie wyobrażam sobie teraz kogoś innego w tej roli.
"Aktorów dali po prostu do odstrzału :D" - a szkoda:/ Bo mi się ciągle marzy Antonio albo Leonardo na okładce. Albo...Valentino Lanus! ;D" – wydaje mi się, że Antek kiedyś był na okładce, nawet parę razy :-) Ale to było jeszcze w czasach epoki lodowcowej, gdy na okładkach pojawiali się mężczyźni, czyli bardzo dawno temu. Jakiś czas później męska populacja zanikła, prawdopodobnie przez ocieplenie klimatu, więc nie mieli kogo fotografować :D Dlatego na okładce "Teleświata" są same kobiety ;)
"A właśnie - widziałayści emoże Życie na gorąco i Na żywo z czwartku 11 lutego? Chyba jeszcze nie pytałam o to;)" – niestety jeszcze tego nie przeglądałam :)
"wydaje mi się, że Antek kiedyś był na okładce, nawet parę razy :-) Ale to było jeszcze w czasach epoki lodowcowej, gdy na okładkach pojawiali się mężczyźni, czyli bardzo dawno temu. Jakiś czas później męska populacja zanikła, prawdopodobnie przez ocieplenie klimatu, więc nie mieli kogo fotografować :D Dlatego na okładce "Teleświata" są same kobiety ;)" - heeeh dobre:D
To chyba teraz nastąpiła epoka lodowcowa, bo myślałam dzisiaj , że nie przebrnę przez te zaspy śniegu nawet do kiosku:-), ale na szczęście dotarłam i kupiłam „TELETYDZIEŃ”, na okładce jest Laura Samojłowicz. W środku: wywiad z Beatą Tyszkiewicz 8 zdjęć w tym jedno duże i ładne. W jednym artykule piszą o tym , że TVN zamierza wyemitować w najbliższym czasie „Transformersy” z MEGAN FOX:-). Ja już ten film widziałam w kinie i mam na DVD , więc życzę Wam miłego oglądania. Świetny film i niesamowite efekty specjalne:-). Są jeszcze recenzje premier kinowych m.in. „Autora widmo” na 2 strony, „Pozdrowień z Paryża” , „Percy Jacksona i Bogów olimpijskich: Złodzieja Pioruna” z moim ulubionym Seanen Beanem w roli najpotężniejszego z bogów -Zeusa :-)- niestety nie dali jego zdjęcia :-(. Jest też recenzja wydania DVD „Przypadkowego męża” , ale nie ma zdjęcia Colina Firtha:-(. Na stronie 55 jest niewielki artykuł o Leonardo DiCaprio ze zdjęciem z filmu „Człowiek w żelaznej masce” oraz o Angelinie Jolie na stronie 54- z jedną fotą z filmu „Lara Croft”. Piszą też o Williamie Levy z telenoweli „Nie igraj z aniołem”.
W „ŚWIECIE SERIALI” jest plakat z telenoweli z „Sidła namiętności” z Fernando Colungą – w roli zdaje się pirata:-), artykuł na stronę o Małgorzacie Socha.
Dzieki wielkie za opis "Teletygodnia" - - to jedyny program jakiego nie udało mi się zobaczyć. A William Levy - te go lubię, tak samo jak Maite Peroni
W SHOW - nie ma ni ciuka Megan, Pattisona ani Orlanda
"To chyba teraz nastąpiła epoka lodowcowa, bo myślałam dzisiaj , że nie przebrnę przez te zaspy śniegu nawet do kiosku:-), ale na szczęście dotarłam i kupiłam "TELETYDZIEŃ", na okładce jest Laura Samojłowicz." – u mnie naokoło bloków leżą półmetrowe warstwy śniegu, ale przynajmniej chodniki do klatek schodowych są systematycznie odśnieżane :-) Na parkingach dokładnie przysypało wszystkie samochody. Ostatnio żartowałam sobie ze znajomym na temat takiej sytuacji: powiedziałam, żeby sobie wyobraził, że ktoś zaczyna odśnieżać swój samochód, mija 15-20 minut ciężkiego odśnieżania, nagle okazuje się, że tam stoi samochód z rejestracją kogoś innego :-) A znajomy dodał, że gorzej by było, gdyby ktoś zaczął odśnieżać, a pod śniegiem nie byłoby w ogóle samochodu :)
"W jednym artykule piszą o tym , że TVN zamierza wyemitować w najbliższym czasie "Transformersy" z MEGAN FOX:-)." – oooo cieszę się. Zawsze chciałam to obejrzeć :-)
"Ja już ten film widziałam w kinie i mam na DVD , więc życzę Wam miłego oglądania. Świetny film i niesamowite efekty specjalne:-)." – dzięki :-) Mam nadzieję, że puszczą to o normalnej porze. Słyszałam o tych efektach specjalnych, podobno są dobre i realistyczne.
"Są jeszcze recenzje premier kinowych m.in. "Autora widmo" na 2 strony, "Pozdrowień z Paryża" , "Percy Jacksona i Bogów olimpijskich: Złodzieja Pioruna" z moim ulubionym Seanen Beanem w roli najpotężniejszego z bogów -Zeusa :-)- niestety nie dali jego zdjęcia :-(" – dzięki za informację o recenzjach. Może jego zdjęcie pojawi się w innych magazynach, gdy też będą zapowiadać ten film. Mam nadzieję, że z okazji tego filmu napiszą gdzieś jakiś większy artykuł o Seanie, w końcu gra tam główną rolę. Wiesz Euhenia, to jest rola, do której Sean pasuje idealnie – ze względu na charyzmę i dosyć pokaźną sylwetkę, ale też wydaje mi się, że zawsze emanuje z niego jakaś siła, więc dobrze pasuje na Zeusa.
"W "ŚWIECIE SERIALI" jest plakat z telenoweli z „Sidła namiętności” z Fernando Colungą – w roli zdaje się pirata:-)," – czy jest on choć trochę podobny na tym zdjeciu do Orlanda? ;)
"Koa, dziękuję za opis "COSMOPOLITANA" I "OLIVII":-)." – nie ma za co :-)
W "Claudii": artykuł o Salvadorze Dali i jego wielkiej miłości – rosyjskiej emigrantce Gali, która była od niego starsza o 10 lat. Artykuł o Wojciechu Cejrowskim, kilka zdjęć z jego podróży. Teraz mi się przypomniało, jak kiedyś w jednym programie opowiadał w jaki sposób lubi rozpoczynać dzień. Zaraz po przebudzeniu czyta przez dwie godziny jakąś książkę :-) Jak wyjeżdża na dalekie wyprawy, to chyba musi zabierać ze sobą dużo książek.
Oprócz tego jeszcze fryzury odpowiednie do każdego wieku i urody. Np. radzą, że upięcie w kok pasuje raczej młodszym kobietom – obok zdjęcie Angeliny Jolie i Renee Zellweger w kokach, z delikatną aluzją, że raczej powinny zrezygnować z tego uczesania :-) Oprócz tego jeszcze w tym samym artykule zdjęcia Beaty Tyszkiewicz, Catherine Zeta-Jones, Grażyny Torbickiej. W Horoskopie Eva Longoria.
EM_DE_KE_AS – pytałaś się o "Na Żywo" i "Życie Na Gorąco". W "Na Żywo": zdjęcie Jennifer Lopez, Alicji Bachledy-Curuś i Colina Farrella (pojawiły się plotki, że chcą wkrótce wziąć ślub w Polsce), Doda i Nergal jadą na wakacje.
"Życie Na Gorąco" – Matthew McConaughey przechadza się po kalifornijskiej plaży w stroju wieczorowym :-)
Niestety ani w "Cosmopolitan", "Olivii", "Claudii", "Na Żywo" i "Życiu na gorąco" nie ma nic o Orlando, Megan Fox, Robercie Pattinsonie, ani Seanie Beanie :(
""W jednym artykule piszą o tym , że TVN zamierza wyemitować w najbliższym czasie "Transformersy" z MEGAN FOX:-)." – oooo cieszę się. Zawsze chciałam to obejrzeć :-)" - :) A ja widziałam. Według mnie dwójka lepsza od jedynki. Bardziej mi się podobała może dlatego że jakoś więcej akcji było a mniej humoru z Sea La Boufem.
Dziękuję Wam za przejrzenie gazetek:-).
"W "ŚWIECIE SERIALI" jest plakat z telenoweli z „Sidła namiętności” z Fernando Colungą – w roli zdaje się pirata:-)," – czy jest on choć trochę podobny na tym zdjęciu do Orlanda? ;)”- Ma tak samo założoną chustę na głowę jak Orlando w ostatniej części „Piratów z Karaibów”:-). Wygląda całkiem przystojnie:-).
„A ja widziałam. Według mnie dwójka lepsza od jedynki. Bardziej mi się podobała może dlatego że jakoś więcej akcji było a mniej humoru z Sea La Boufem.” - No to mnie zaskoczyłaś EM DE KE AS:-) , mnie bardziej się podobała pierwsza część, ale z kolei masz rację w drugiej jest więcej Megan:-). A ostatnio na filmwebie napisali, kto z branży filmowej najwięcej zarobił w roku 2009 i okazało się , że właśnie reżyser „Transformersów” Michael Bay zgromadził najwięcej kasy, wyprzedził nawet Jamesa Camerona. Nie dziwi mnie to efekty specjalne w jego filmach są niesamowite, ilu jest takich reżyserów (chyba tylko James Cameron i Roland Emmerich), którzy takie rzeczy potrafią pokazać i jeszcze ciekawie przedstawić historię i bohaterów. Oto ta lista:
1. Michael Bay (125 mln. $)
2. Steven Spielberg (85 mln. $)
3. Roland Emmerich (70 mln. $)
4. James Cameron (50 mln. $)
5. Todd Phillips (44 mln. $)
6. Daniel Radcliffe (41 mln. $)
7. Ben Stiller (40 mln. $)
8. Tom Hanks (36 mln $)
9. J.J. Abrams (36 mln. $)
10. Jerry Bruckheimer (35,5 mln. $)
W „BRAVO” na okładce Rihanna jest dodatek - kalendarz, a w nim 3 małe foty Roberta Pattinsona , 1 Taylora Lautnera i jedno Angeliny Jolie (tylko jej twarz). W gazecie 1 zdjęcie na około stronę Roberta Pattinsona oraz krótki artykuł i 2 małe i jeszcze dwa rozsiane po numerze , ale niezbyt ładne. Taylora są 3 foty- jedno duże i artykuł. Nie ma ani jednego zdjęcia Megan Fox, ani Orlanda oraz Jacksona Rathbone.
Na okładce „BOUTIQUE” jest Amanda Seyfried.
Na okładce najnowszej „VIVY” z Martyną Wojciechowską pojawia się nazwisko Angeliny Jolie i Brada Pitta. Znów o nich piszą:-)
"Na okładce najnowszej „VIVY” z Martyną Wojciechowską pojawia się nazwisko Angeliny Jolie i Brada Pitta. Znów o nich piszą:-) " - Jakże się cieszę:D Mam nadzieję że fajny duży artykuł. A jak nie duzy to może chociaz ładne fotki.
Zdjęcie z Piratow z Karaibów - na 2 str. od końca programu "To i owo" - w tyle na dalszym planie Orlando. Na pierwszym...Johnny:D
Opisik z filmu
Dziękuję EM DE KE AS za sprawdzenie "To i owo":-)
„Piszą też o tej plotce na zagranicznym portalu, podobno zostali nakryci na "bezwstydnym flirtowaniu" :-)”- Chciałabym , aby jakaś polska gazeta podchwyciła ten temat i napisała o tym skandalu:-). Byłaby w tym artykule cała trójka moich ulubionych ostatnio aktorów. Przypuszczam , że zamieściliby zdjęcie Orlanda i Kristen uśmiechniętych oraz trzecie Roberta. Specjalnie wyszukaliby taka fotografię mojego ulubionego wampira, aby wyglądał na niej na smutnego i napisali by pod nim, że cierpi z powodu zdrady Kristen:-).
„Do artykułu dołączonych jest kilka fotek z filmu, nad którym Orlando teraz pracuje – "The Good Doctor". Gra w nim doktora, który manipuluje przy leczeniu swojej pacjentki, żeby ta jak najdłużej z nim została. Do twarzy mu w białym lekarskim fartuchu :-)” – Ten film pod względem fabuły i tego właśnie, że Orlando gra tam główną rolę najbardziej mi się podoba i najbardziej się nie mogę doczekać jego premiery:-). To prawda Orlando wygląda przystojnie w ubrania lekarza, lepiej niż w stroju policjanta z „Main Street”, to chyba przez lepszą fryzurę :-). Ach ... gdyby u mnie w przychodni tacy przystojniacy przyjmowali chodziłabym tam często:-)
„W tym roku mają szansę ukazać się w kinach aż cztery filmy z Orlando – "New York, I Love You"- którego premiera w Polsce była przekładana już parę razy, a mimo to, w większości innych krajów film wyświetlili już w 2009 roku, więc w tym roku puszczą go już w Polsce na pewno, "Main Street" – film świeżo ukończony, trzeba tylko czekać na premierę, "Sympathy for Delicious", powinien ukazać się w drugiej połowie tego roku, i "The Good Doctor" - jak szybko się uwiną z produkcją, to zobaczymy go jeszcze w 2010 roku.” - Byłoby wspaniale , gdyby , te filmy trafiły do kin w tym roku:-). Koa, a którą z tych produkcji z Orlandem chciałabyś obejrzeć najbardziej?
„Jeśli chodzi o modne ostatnio filmy o wampirach, nawet w Polsce wyszła teraz taka produkcja w reżyserii Juliusza Machulskiego pt. "Kołysanka". Roberta Więckiewicza ledwo poznałam: http://www.filmweb.pl/f535786/Ko%C5%82ysanka,2010”- „ – Oglądam regularnie „Kinomaniaka” i już miesiąc przed premierą pokazywane były fragmenty tego filmu. Wydaje mi się, że może być dobra , dostała 6 punktów. Podobno dialogi są świetne, ale do kina się na tę komedię nie wybieram. W marcu chciałabym obejrzeć „Twój na zawsze” („Remember me”) – najnowszy film z Robertem Pattinsonem w głównej roli:-). Jest to melodramat. Opowiada o chłopaku, którego brat popełnia samobójstwo , a rodzice się rozwodzą , wtedy jego świat zaczyna się walić, na niczym mu już nie zależy. Wtedy poznaje dziewczynę(Emilie de Ravin), której matka się zabiła na jej oczach i zakochuje się w niej . Jestem zadowolona z obsady: ojca Roberta gra Pierce Brosnan, a tatę dziewczyny Chris Cooper. Zwłaszcza Coopera lubię:-):
http://www.filmweb.pl/f520790/Tw%C3%B3j+na+zawsze,2010
A Wy na co w najbliższym czasie wybieracie się do kina?
„ I jeszcze jedna rzecz mi utkwiła w pamięci, gdy się kończyła jakaś scena, była chwila przerwy, podczas której na ekranie pływały jakieś czerwone plamki, czy coś w tym rodzaju, czy to niby była krew? :D Chyba, że mylą mi się filmy ;)” – Też już nie pamiętam:-). Ale po przeczytaniu książki, stwierdzam , że zarówno ta komediowa wersja Mela Brooksa jak i Coppolli (chociaż tej już prawie w ogóle nie pamiętam) została zmieniona pod względem fabuły np. Jonathan Harker i R. M Renfield z powieści to jedna i ta sama osoba w „Draculi- wampirach bez zębów”.
„– widzę, że lubisz sięgać po wielkie klasyczne dzieła :-)”- Właściwie to dlatego ją wypożyczyłam , że odkąd skończyłam wszystkie części „Zmierzchu” Stephenie Meyer zafascynowały mnie wampiry:-). Poza tym chętnie jeszcze raz przeczytałabym odnowa całą sagę, ale raczej mi drugi raz nie wypożyczą , bo u mnie w bibliotece podobnie jak u Ciebie, jest dużo chętnych do czytania jej:-).
„ Jestem ciekawa, czy książka trzyma dobrze w napięciu, i czy tytułowy bohater posiadał też jakieś pozytywne cechy osobowości, kiedy nie zatapiał zębów w czyjejś szyi :-) ?” – Książka zaczyna się naprawdę interesująco , ma klimat i jest naprawdę strasznie, ale potem robi się coraz nudniej. Moja koleżanka dlatego właśnie nie skończyła jej czytać.
„ Jeśli dobrze pamiętam to on się w kimś bardzo zakochał, więc chyba był zdolny do wyższych uczuć?” – W książce Brama Stokera Dracula nie był w nikim zakochany:-(. Książka ma formę dzienników poszczególnych bohaterów i tylko pozytywnych, którzy w pewnym momencie połączą siły , by zabić potwora. Dracula jest opisywany tylko z punktu widzenia osób, które się z nim zetknęły. Najlepiej poznał go Jonathan Harker, który był prawnikiem wampira, przybył do niego do zamku i został tam uwięziony. Natomiast kiedy akcja przenosi się do Londynu zaczyna się robić strasznie nudno. Wtedy dalsze wydarzenia są opowiadane m.in. przez narzeczoną Jonathana Harkera – Minę oraz Lucy , która jest atakowana przez Draculę w nocy i bynajmniej nie z miłości, tylko z jednego powodu, że jej krew jest mu potrzebna do życia.
„Czy sięgałaś też Euhenia ostatnio po jakieś inne dzieła literatury światowej, niekoniecznie o wampirach?”- Nie, czytam teraz drugą część „Martwego aż do zmroku”:-).
"A Wy co teraz czytacie?" – czytam coś o podobnej tematyce dotyczącej wampirów, książkę pt. "Drakula – wampir, tyran czy bohater?" autorstwa Ilony Czamańskiej, w której autorka przedstawia kim mógł być Dracula lub kto służył za jego pierwowzór. Większość historyków uważa, że był nim Wład Palownik (syn Włada Draculi) – władca pochodzący z Wołoszczyzny, czyli dzisiejszej południowej Rumunii.” - A jakie są jeszcze inne koncepcje co do tego kim był pierwowzór Draculi , oprócz Włada Palownika? Musze się zapytać o tą książkę w mojej bibliotece:-)
„I na koniec – wreszcie doczekałam się na "Zmierzch", z czego bardzo się ucieszyłam. Doszłam już do połowy pierwszej części. Na niektórych forach czytałam, że jak zacznie się ją czytać, to nie można przestać. Potwierdzam to :-)” - Cieszę się, że ją już masz. To wspaniale , że Ci się podoba:-) . Teraz możesz wreszcie obejrzeć film :-).
„ Co do tytułowej bohaterki "Belli", chciałam ją sobie wyobrazić od początku po swojemu, nie sugerując się wyglądem Kristen Stewart, ale ona uporczywie wskakuje mi na miejsce Belli x) To chyba dlatego, że tak dobrze ją dobrali, nie wyobrażam sobie teraz kogoś innego w tej roli.”- Mi ona również pasuje do tej roli, bardziej niż jakakolwiek inna aktorka. A co do powieściowego Edwarda Cullena: czy też narzuca Ci się wygląd Roberta Pattinsona podczas czytania:-)?
"Aha - dzięki koa za opis "Życia" i "Na żywo":)" - nie ma za co :-) EM_DE_KE_AS czy kupiłaś sobie to "Życie na gorąco" specjalnie dla Matthew? ;) Jeśli jeszcze by Cię interesował film z Antonio Banderasem, to z "Tiną", od 10-23 marca będzie film "Centralne biuro uwodzenia" (ale nie podali ceny, nie wiem ile kosztuje).
"Zdjęcie z Piratow z Karaibów - na 2 str. od końca programu "To i owo" - w tyle na dalszym planie Orlando. Na pierwszym...Johnny:D" – a czy jego dredy nie przesłaniają za bardzo Orlanda? :D
"czy jest on choć trochę podobny na tym zdjęciu do Orlanda? ;)"- Ma tak samo założoną chustę na głowę jak Orlando w ostatniej części "Piratów z Karaibów":-). Wygląda całkiem przystojnie:-)." – ma chustę na głowie założoną podobnie jak Orlando ;) Hmm...może obejrzę to zdjęcie :-)
"Na okładce najnowszej "VIVY" z Martyną Wojciechowską pojawia się nazwisko Angeliny Jolie i Brada Pitta. Znów o nich piszą:-)" – powinni ich chyba wpisać do Księgi Rekordów Guinessa, w kategorii dla najczęściej opisywanej pary w kolorowych magazynach :)
"Piszą też o tej plotce na zagranicznym portalu, podobno zostali nakryci na "bezwstydnym flirtowaniu" :-)"- Chciałabym , aby jakaś polska gazeta podchwyciła ten temat i napisała o tym skandalu:-). Byłaby w tym artykule cała trójka moich ulubionych ostatnio aktorów.
Przypuszczam , że zamieściliby zdjęcie Orlanda i Kristen uśmiechniętych oraz trzecie Roberta. Specjalnie wyszukaliby taka fotografię mojego ulubionego wampira, aby wyglądał na niej na smutnego i napisali by pod nim, że cierpi z powodu zdrady Kristen:-)." – hahaha :D Pewnie właśnie taką fotkę Roberta by dali :-) Byłby na niej mocno zawiedziony i zmartwiony :) Choć może się to wydawać dziwne, ale chciałabym jeszcze obok zdjęć tej trójki zobaczyć zdjęcie Mirandy. Chwilę po tym jak się dowiedziała o tym, że Orlando znalazł sobie kogoś ciekawszego :-)
W "Dziewczynie" – str. 10 zdjęcie Roberta (nawet ładne) z półprofilu, obok Kristen Stewart. Zamierzają kupić sobie dom. Robert chciałby kupić posiadłość w swojej rodzinnej Anglii, a Kristen (o ile to nie plotka :-)) chciałaby kupić dom ze "Zmierzchu", w którym toczyła się akcja filmu, tylko nie wiem czy to jest ten, w którym mieszkała z ojcem, czy ten, w którym mieszkali Cullenowie. Str. 12 – Megan Fox – porządna, duża fotka. Ubrana w skromną szarą sukienkę i czarne legginsy, czyli w swobodnym stylu, ale ładnie wygląda. Strona 40 – Heath Ledger – zdjęcie z filmu "Casanova", ma na sobie czarną pelerynę ;) Z okazji walentynek wyszedł oddzielny dodatek do "Dziewczyny" – "Dziewczyna & walentynki" (2,90 zł.). W środku są dwa ładne plakaty z "Księżyca w nowiu" – Kristen i Robert, oraz Roberta ucharakteryzowanego na Edwarda z bursztynowymi oczami. Znajduje się na tle lasu. Plus jeden plakat, na którym jest Taylor Lautner w rozpiętej koszuli :) I jeszcze do tego psychotesty na walentynki. W sprzedaży jest też podobno "Popcorn: idole". A w nim dużo rzeczy na temat Roberta i kilka plakatów ze "Zmierzchu". Czy któraś z Was przeglądała już może ten magazyn? Nie wiem czy w środku są ładne zdjęcia i chciałabym się tego dowiedzieć :-)
"a czy jego dredy nie przesłaniają za bardzo Orlanda? :D "-nie:D hehehe
"Jeśli jeszcze by Cię interesował film z Antonio Banderasem, to z "Tiną", od 10-23 marca będzie film "Centralne biuro uwodzenia" (ale nie podali ceny, nie wiem ile kosztuje)." - Juz mam - było w styczniu w innej gazecie. Teraz widze lecą z powtórką. Ciekawe czy będzie tansze niz ja kupiłam.
"Str. 12 – Megan Fox – porządna, duża fotka. Ubrana w skromną szarą sukienkę i czarne legginsy, czyli w swobodnym stylu, ale ładnie wygląda."- Dzięki Koa:) Muszę to zobaczyć w takim razie. Chyba że bedą same egzemplarze z prezentem:(
"a czy jego dredy nie przesłaniają za bardzo Orlanda? :D "-nie:D hehehe”- Jestem praktycznie pewna tego , że jest to właśnie to zdjęcie :-):
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=289&pos=30
Zawsze je publikują:-).
EM DE KE AS kupiłaś tą najnowszą „VIVĘ” z artykułem o Angelinie Jolie? Ładne zdjęcia zamieścili? Czy może napisali coś o Orlandzie lub Robercie:-)?
„W sprzedaży jest też podobno "Popcorn: idole". A w nim dużo rzeczy na temat Roberta i kilka plakatów ze "Zmierzchu". Czy któraś z Was przeglądała już może ten magazyn? Nie wiem czy w środku są ładne zdjęcia i chciałabym się tego dowiedzieć :-)”- Kupiłam go w styczniu i opisałam to wydanie specjalne „POPCORNU” z Robertem na okładce w temacie ze stycznia, chyba 25 :-). Jest tam bardzo duży plakat Roberta na tle drzew. Dokładnie to zdjęcie Roberta tylko w tyle są jakby granatowe drzewa:
http://robert-pattinson.net/photos/displayimage.php?album=218&pos=0
Jeszcze jeden plakat mniejszy Roberta z Kristen, dokładnie ten i bardzo mi się on podoba:-):
http://rob-pattinson.org/gallery/displayimage.php?album=78&pos=7
Poza tym jest kilka ciekawostek o nim , a obok nich jest 10 jego zdjęć z jego z „Harrego Pottera”, z „Księżyca w nowiu”, z „Little Ashes”, poza tym fotki z siostrą, z Kristen Stewart, oraz jedno czarno-białe z czasów , gdy był nastoletnim modelem, jedno bardzo duże –samej twarzy, ale brzydkie.
"Jestem praktycznie pewna tego , że jest to właśnie to zdjęcie :-):
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?...
Zawsze je publikują:-). " - Niop, masz nosa;D
Właśnie, Orlando zasłania mieczem twarz Deepa...Ależ to niegodne!;)
"EM DE KE AS kupiłaś tą najnowszą „VIVĘ” z artykułem o Angelinie Jolie?"- Nie kupiłam ale widziałam ten artykuł. Nie obejrzałam do końca bo od razu odłożyłam w kiosku jak tylko zobaczyłam te piękne zdjęcia Angeliny i Brada. Dlatego nie rzuciło mi się nic więcej.
Za to w Joy'u: zdjęcie Megan i Austina Briana Green'a [robione na ulicy a'la paparazzi, ale ładnie Megan wyszła] i notka o Robercie Pattisonie - w tym ładne foto Roberta.
Nie uwidoczniono nawet najmniejszego piksela z Orlandem;D
EM_DE_KE_AS:
""Jeśli jeszcze by Cię interesował film z Antonio Banderasem, to z "Tiną", od 10-23 marca będzie film "Centralne biuro uwodzenia" (ale nie podali ceny, nie wiem ile kosztuje)." - Juz mam - było w styczniu w innej gazecie. Teraz widze lecą z powtórką. Ciekawe czy będzie tansze niz ja kupiłam." – jakie jeszcze filmy z Antonio posiadasz w swojej kolekcji? :-) Ja kiedyś specjalnie dla niego nagrałam sobie "Maskę Zorro" :D Mam też dramat "Dom dusz", gdzie zagrał ukochanego Winony Rider, i "Fridę" z Salmą Hayek, ale tu raczej zagrał króciutki epizodzik :-( No i jeszcze mam "Desperado", w którym wyglądał chyba najlepiej w całej swojej karierze.
""Str. 12 – Megan Fox – porządna, duża fotka. Ubrana w skromną szarą sukienkę i czarne legginsy, czyli w swobodnym stylu, ale ładnie wygląda."- Dzięki Koa:) Muszę to zobaczyć w takim razie. Chyba że bedą same egzemplarze z prezentem:(" – nie ma za co :-) To miały być w tej "Dziewczynie" jakieś prezenty? Bo u mnie wszystkie numery były niezafoliowane, więc mogłam sobie przejrzeć :) A prezent był w środku – zdjęcie Roberta ;-)
Euhenia:
""a czy jego dredy nie przesłaniają za bardzo Orlanda? :D "-nie:D hehehe"- Jestem praktycznie pewna tego , że jest to właśnie to zdjęcie :-):
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?...
Zawsze je publikują:-)." – to jest jedno z moich ulubionych zdjęć z "Piratów" :) Pamiętam, że było kiedyś w programie telewizyjnym w "Fakcie". Tym razem to Johnny Depp został przesłonięty przez Orlando :-)
""W sprzedaży jest też podobno "Popcorn: idole". A w nim dużo rzeczy na temat Roberta i kilka plakatów ze "Zmierzchu". Czy któraś z Was przeglądała już może ten magazyn? Nie wiem czy w środku są ładne zdjęcia i chciałabym się tego dowiedzieć :-)"- Kupiłam go w styczniu i opisałam to wydanie specjalne "POPCORNU" z Robertem na okładce w temacie ze stycznia, chyba 25 :-). Jest tam bardzo duży plakat Roberta na tle drzew. Dokładnie to zdjęcie Roberta tylko w tyle są jakby granatowe drzewa:
http://robert-pattinson.net/photos/displayimage.php?album=21...
Jeszcze jeden plakat mniejszy Roberta z Kristen, dokładnie ten i bardzo mi się on podoba:-):
http://rob-pattinson.org/gallery/displayimage.php?album=78&a..." – wielkie dzięki za zdjęcia. Podoba mi się to drugie, na którym Kristen przytula się do Roberta. Odkąd zaczęłam czytać "Zmierzch" zaczęłam sobie zbierać plakaty. Dzisiaj skusiłam się na "Popcorn" z tymi dwoma plakatami. Nie wiedziałam, że w środku też było parę zdjęć i ciekawostek na jego temat. Już się martwiłam, że nie dostanę tego numeru, ale jeszcze był :-)) A czy Tobie udało się kupić "Dziewczynę & walentynki" ? Na jednym z plakatów są Robert i Kristen, wygląda mniej więcej tak (niestety nie mogłam znaleźć takiego samego):
http://www.altfg.com/Stars/t/twilight-saga-new-moon-pattinson-stewart.jpg
Ten z pisma jest z tej samej sceny, tylko, że oboje stykają się głowami, jakby mieli się za chwilę pocałować.
A widziałyście to? :-) Aktorzy ze "Zmierzchu" w pełnym uzębieniu (oprócz Roberta) :):
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://images1.fanpop.com/images/photos/25 00000/robert-pattinson-robert-pattinson-2550445-400-372.jpg&imgrefurl=http://www .fanpop.com/spots/robert-pattinson/images/2550445&usg=__c44a2BJ_Vqx3oHAifWBU1fFG Y_A=&h=372&w=400&sz=35&hl=pl&start=218&um=1&itbs=1&tbnid=L4fSeFKZfDvSXM:&tbnh=11 5&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dphotos%2Bof%2Brobert%2Bpattinson%26start%3D200%26u m%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
W "In Style" - strona 13: sesja mody. Byłaby całkiem zwyczajna, gdyby nie to, że modelki są przeraźliwie blade, a usta maja podkreślone na czerwono. Wyglądają jak wampirzyce ;-) Albo moda na wampiry dotarła do świata mody, albo ktoś zapomniał dodać im opalenizny photoshopem ;) Strona 14 – Marta Żmuda-Trzebiatowska. Dalej zdjęcie Kate Winslet (z ładnie zaczesanymi do tyłu włosami), Kate Hudson, różne fryzury Rihanny. Nadchodzi moda na wilkołaki – zdjęcie Taylora Lautnera i najnowszy horror z Benicio Del Toro – "Wilkołak" (premiera w Polsce 26 lutego, muszę to kiedyś obejrzeć). Wywiad z Hugh Grantem.
"Świat i ludzie" – zdjęcia Leonardo DiCaprio i Jennifer Aniston.
"Życie Na Gorąco" – foto Angeliny Jolie i Brada Pitta, zrobili im je podczas rozgrywek futbolowych, podobno Angelina głośno krzyczała i dopingowała swój zespół :-) Artykuł o Keirze Knightley (jest ostatnio dręczona przez Polaka, który nie daje jej spokoju :-( ).
Megan Fox, Orlanda, Roberta, Matthew, Antonia, Seana nie ma :-( Zero skandali z nimi w roli głównej, to i nie mogą o nich napisać :)
„u mnie naokoło bloków leżą półmetrowe warstwy śniegu, ale przynajmniej chodniki do klatek schodowych są systematycznie odśnieżane :-) Na parkingach dokładnie przysypało wszystkie samochody. Ostatnio żartowałam sobie ze znajomym na temat takiej sytuacji: powiedziałam, żeby sobie wyobraził, że ktoś zaczyna odśnieżać swój samochód, mija 15-20 minut ciężkiego odśnieżania, nagle okazuje się, że tam stoi samochód z rejestracją kogoś innego :-) A znajomy dodał, że gorzej by było, gdyby ktoś zaczął odśnieżać, a pod śniegiem nie byłoby w ogóle samochodu :)”- Zabawne:-). Podobno na Allegro.pl ludzie tak dla żartu zamieszczają ogłoszenia, w których oferują innym kupno śniegu z własnego podwórka z darmowym transportem:-).
„Mam nadzieję, że puszczą to o normalnej porze. Słyszałam o tych efektach specjalnych, podobno są dobre i realistyczne.”- „Transformersy” to film przede wszystkim dla młodzieży i myślę, że go wyemituję o 20:00 w piątek , tak jak zwykle jest emitowany „Harry Potter”na TVN`ie:-).
„"Są jeszcze recenzje premier kinowych m.in. "Autora widmo" na 2 strony, "Pozdrowień z Paryża" , "Percy Jacksona i Bogów olimpijskich: Złodzieja Pioruna" z moim ulubionym Seanen Beanem w roli najpotężniejszego z bogów -Zeusa :-)- niestety nie dali jego zdjęcia :-(" – dzięki za informację o recenzjach. Może jego zdjęcie pojawi się w innych magazynach, gdy też będą zapowiadać ten film. Mam nadzieję, że z okazji tego filmu napiszą gdzieś jakiś większy artykuł o Seanie, w końcu gra tam główną rolę.” – On w tym filmie nie gra głównej roli. Głównym bohaterem jest natomiast nastolatek z dysleksją i z ADHD, który odkrywa , że jest potomkiem jednego z mitologicznych bogów Posejdona i zostaje uwikłany w konflikt, w którym sam Zeus oskarża go o kradzież pioruna- najpotężniejszej broni na świecie i na ziemi. Podobno jest to film akcji połączony z komedią. Świat realny łączy się ze światem mitów. Główny bohater odkrywa na przykład, że pod słynnym napisem „Hollywood” w Los Angeles znajduje się przyjście do Hadesu:-). Film wyreżyserował specjalista od filmów dla dzieci jak „Kevin - sam w domu” oraz którychś z pierwszych filmów o przygodach „Harrego Pottera”. Wątpię by było w nim dużo Sean Beana, znalazłam tylko trzy jego zdjęcia z tego filmu (oprócz plaktu), dlatego nie idę na niego do kina :-(:
http://www.themightybean.com/apps/photos/album?albumid=8005794
(Koa, jak wciśniesz „FULL SIZE” u dołu po prawej, to wyświetli się o wiele większe i wyraźniejsze zdjęcie)
„ Wiesz Euhenia, to jest rola, do której Sean pasuje idealnie – ze względu na charyzmę i dosyć pokaźną sylwetkę, ale też wydaje mi się, że zawsze emanuje z niego jakaś siła, więc dobrze pasuje na Zeusa”- - Też tak myślę:-). Wygląda na kogoś, kto mógłby innymi rządzić:-). Pasuje mu rola przywódcy, nawet takiego bezwzględnego , co widać patrząc na jego fotografie z „Percego…”:-). Ciekawa jestem jak będzie ukazana jego żona oraz relacje pomiędzy nimi:-). Herę gra , bowiem sama Uma Thurman:-).
Przypuszczam jednak, że podobnie jak w „Harrym Potterze” będzie widać, różnice w warsztacie aktorskim pomiędzy młodymi aktorami, a tymi doświadczonymi jak Sean Bean czy Pierce Brosnan (podobno świetnie zagrał skorumpowanego premiera Wielkiej Brytanii w „Autorze widmo” Romana Polańskiego). Podobno ten młody aktor, który gra tytułowego Percego Jacksona nadaje się idealnie na następcę Zaca Efrona, bo posługuje się tym samym zestawem min i grymasów:-). Ale na szczęście z wyglądu nie bardzo przypomina gwiazdora „High School Musical”, nie jest taki wymuskany:-):
http://www.filmweb.pl/o7760/Logan+Lerman
„Teraz mi się przypomniało, jak kiedyś w jednym programie opowiadał w jaki sposób lubi rozpoczynać dzień. Zaraz po przebudzeniu czyta przez dwie godziny jakąś książkę :-) Jak wyjeżdża na dalekie wyprawy, to chyba musi zabierać ze sobą dużo książek.” – To miło od tak przyjemnej czynności zaczynać dzień. Ja jak czytam w łóżku to zaraz ogarnia mnie senność, czy czytam rano, czy wieczorem:-). Jak zacznę czytać o 21:00 to usnę na pewno o 22:00, a przed telewizorem z pewnością wytrzymałabym dłużej:-).
„ No i jeszcze mam "Desperado", w którym wyglądał chyba najlepiej w całej swojej karierze”
- O tak, to chyba też mój ulubiony film z Banderasem:-).
„ to jest jedno z moich ulubionych zdjęć z "Piratów" :) Pamiętam, że było kiedyś w programie telewizyjnym w "Fakcie". Tym razem to Johnny Depp został przesłonięty przez Orlando :-)” – Widać w redakcji „Faktu” Orlando ma jakieś fanki:-). Tak jak Scarlett Johansson w „Tele świecie” , bo ostatnio przeglądałam stare wycinki z tej gazety i natrafiłam na 3 artykuły na 2 strony o niej , w tym trzy razy była też na okładce:-).
„ wielkie dzięki za zdjęcia”- Nie ma za co:-).
„Podoba mi się to drugie, na którym Kristen przytula się do Roberta. Odkąd zaczęłam czytać "Zmierzch" zaczęłam sobie zbierać plakaty. Dzisiaj skusiłam się na "Popcorn" z tymi dwoma plakatami. Nie wiedziałam, że w środku też było parę zdjęć i ciekawostek na jego temat. Już się martwiłam, że nie dostanę tego numeru, ale jeszcze był :-)) A czy Tobie udało się kupić "Dziewczynę & walentynki" ? Na jednym z plakatów są Robert i Kristen, wygląda mniej więcej tak (niestety nie mogłam znaleźć takiego samego):
http://www.altfg.com/Stars/t/twilight-saga-new-moon-pattinso...
-Nie kupiłam sobie tego numeru, muszę poszukać w kiosku, a ten link nie chce się wyświetlić na moim komputerze:-(. Szkoda, bo jestem ciekawa co to jest za plakat:-).
„A widziałyście to? :-) Aktorzy ze "Zmierzchu" w pełnym uzębieniu (oprócz Roberta) :):”- Na szczęście w pełnym uzębieniu wampira nie paradują w „Zmierzchu”:-).
„W "In Style" - strona 13: sesja mody. Byłaby całkiem zwyczajna, gdyby nie to, że modelki są przeraźliwie blade, a usta maja podkreślone na czerwono. Wyglądają jak wampirzyce ;-) Albo moda na wampiry dotarła do świata mody, albo ktoś zapomniał dodać im opalenizny photoshopem ;)”- Oj na pewno nie zapomnieli :-). Wampiry opanowały już nie tylko kina, telewizję i literaturę , ale nawet modę zwłaszcza w pismach dla młodzieży, gdzie co rusz są tematy typu jak ubrać się , aby wyglądać jak Edward Cullen, albo Bella Swan, o makijażach to już nie wspomnę:-).
„Megan Fox, Orlanda, Roberta, Matthew, Antonia, Seana nie ma :-( Zero skandali z nimi w roli głównej, to i nie mogą o nich napisać :)”- A romans Orlanda z Kristen Stewart, a tym samym zdrada Roberta Pattinsona i modelki "Victoria`s Secret" :-). Powinni się wstydzić, że o takim wielkim skandalu nawet nie wspomnieli :-).
"Zabawne:-). Podobno na Allegro.pl ludzie tak dla żartu zamieszczają ogłoszenia, w których oferują innym kupno śniegu z własnego podwórka z darmowym transportem:-)" -hehe:D A to dobre:D Wysyłaja priorytetem..., albo pocztą ekspresową...co by się nie zdążyło roztopić:D
"„Transformersy” to film przede wszystkim dla młodzieży i myślę, że go wyemituję o 20:00 w piątek , tak jak zwykle jest emitowany „Harry Potter”na TVN`ie:-)" - omg:) ewentualnie po 21, choć według mnie to jest film dobry na porę 15 - 18.
"Powinni się wstydzić, że o takim wielkim skandalu nawet nie wspomnieli :-)." - To zabrzmi dziwnie ale jakoś wolę Taylora Lautnera bez zębów:D hehe
"Tak jak Scarlett Johansson w „Tele świecie” , bo ostatnio przeglądałam stare wycinki z tej gazety i natrafiłam na 3 artykuły na 2 strony o niej , w tym trzy razy była też na okładce:-). " - Chyba nawet wiem, o których artykułach mówisz:D
„- omg:) ewentualnie po 21, choć według mnie to jest film dobry na porę 15 – 18”.- Ale „Transformersy” to wielki hit , więc raczej dadzą go o lepszej porze emisji niż 15-18( w tych godzinach dają na przykład „Nagą broń”:-)), myślę, że bardziej prawdopodobna jest godzina 21 lub 20:-).
Przejrzałam:
„TWÓJ STYL” – artykuł o Susan Sarandon i Hugh Grancie
„PARTY” – artykuł o Izie Miko kontra Alicja Bachleda – Curuś – ładne zdjęcia. Na kóncu zdjęcia lalek dla dzieci Belli i Edwarda ze "Zmierzchu":-). Nie ma Orlanda, Roberta , ani Megan. Jest też Angelina Jolie - duży artykuł.
„PROGRAM TV”- artykuł o Alicji Bachledzie,
„TELETYDZIEŃ”, „TELEMAX, „SUPER TV”, „TV 14”, „TELEŚWIAT”(na okładce Penelope Cruz, „gwiazdą” jest Szymon Majewski), „TWOJE IMPERIUM” , „TELE TYDZIEŃ” – nie ma w tych gazetkach ani Roberta , ani Orlanda, ani Megan
„GALA” – jest zdjęcie Beyonce na całą stronę z mężem w jakimś artykule
„GLAMOUR”- niestety zaklejone, więc nie do sprawdzenia
„TAKIE JEST ŻYCIE”- Alicja z Colinem- artykuł
„TWOJE IMPERIUM” – Nie ma naszych ulubieńców
„ŻYCIE NA GORĄCO”- nic
„IN STYLE”- także
„JOY” – jest artykuł z dwoma zdjęciami, wyobraźcie sobie o Kapeluszniku(!), nie mogłam się oprzeć i przeczytałam go:-). Napisali o tym czym żywi się Miranda- bo o czym w związku z jej osobą można by napisać – otóż je tylko trzy posiłki dziennie, na które składają się m.in. owoce ,ryby, chleb ale tylko chrupki, a jeżeli ma ochotę na coś słodkiego to je kawałek czekolady wyłącznie gorzkiej:-). Oczywiście na początku artykułu przypomnieli kto to jest w ogóle, oczywiście „dziewczyną Olando Blooma”:-). Poza tym o czym już pisała EM DE KE AS Robert Pattinson na zdjęciu z filmu „Twój na zawsze”. Ładne duże zdjęcie Jude Law`a w większym artykule
Jeszcze obejrzałam "URODĘ" z Charlese Theron na okładce a artykule o maikjażach jest ogólnie znane zdjęcie Roberta i Kristen ze "Zmierzchu" jak on się nad nią nachyla, aby ją pocałować:-)
"„TWOJE IMPERIUM” – Nie ma naszych ulubieńców" - jest "moja" Jennifer Lopez (piszą że podobno znowy jest w ciąży) i Leonardo Di Caprio:)
"„GALA” – jest zdjęcie Beyonce na całą stronę z mężem w jakimś artykule" - artykuł o parach. Ładne, ale takie już z którejś gazety mam - to samo ujęcie tylko pod innym kątem - to chyba nawet też w Gali było. Zdjęcie Bee to jeszcze nic w porównaniu do tej dużej foty Monici Bellucci:D
Przejrzałam ten Joy jeszcze raz i wiesz, że ja nawet nie zauważyłam tej Mirandy...<looool> To oznacza, że dziewczyna jest mało wyrazista. Napisałaś że jest w Joyu, przeglądałam trzy razy i dopiero za trzecim zauważyłam że faktycznie jest:D hehehe.
"„IN STYLE”- także " - a ja się skuszę ze względu na Kate Winslet - nie mam żadnej foty z tamtej imprezy (chyba Golden Globes 2010).
"„GALA” – jest zdjęcie Beyonce na całą stronę z mężem w jakimś artykule" - artykuł o parach. Ładne, ale takie już z którejś gazety mam - to samo ujęcie tylko pod innym kątem - to chyba nawet też w Gali było. Zdjęcie Bee to jeszcze nic w porównaniu do tej dużej foty Monici Bellucci:D „- O jejku zapomniałam. Było bardzo ładne, za dużo gazet przeglądałam i mi wyleciało z głowy, dopiero Ty mi przypomniałaś.
„Przejrzałam ten Joy jeszcze raz i wiesz, że ja nawet nie zauważyłam tej Mirandy...<looool> To oznacza, że dziewczyna jest mało wyrazista. Napisałaś że jest w Joyu, przeglądałam trzy razy i dopiero za trzecim zauważyłam że faktycznie jest:D hehehe.”- Też mi się tak wydaje, ale ja mam na nią uczulenie i chyba dlatego od razu ją zauważyłam:-). A czytałaś ten artykuł? Co sądzisz o jej diecie?
"„IN STYLE”- także " - a ja się skuszę ze względu na Kate Winslet - nie mam żadnej foty z tamtej imprezy (chyba Golden Globes 2010).”- Masz za to na pewno mnóstwo zdjęć Alicji Bachledy Curuś ze Złotych Globów w granatowej sukni:-). Ja o niej nie zbieram artykułów, ale jaką bym ostatnio nie kupiła gazetę , to praktycznie w każdej jest Alicja w tej kreacji:-).
Na okładce „TO I OWO” jest ładne zdjęcie Beyonce.
POPCORN ( 2,60 zł ) – na okładce jest dużo gwiazd m.in. Taylor Lautner. Na stronie 7 jest niewielki artykuł o nim i Taylor Swift - 3 fotki ich małe. Na stronie 8 duże ładne zdjęcie Alicji Bachledy – Curuś z Colinem w sukni ze Złotych Globów, a na tej samej stronie jest bardzo ładne , ale małe zdjęcie pozowane Kristen Stewart i Roberta Pattinsona jak leżą na trawie:-). Strona 12 zabójcze zdjęcie Roberta na ćwierć strony:-). Mała fotka Johnngo Deppa plus artykuł- str. 14. W rubryce „ALE KINO” jest omówienie filmu z Robertem Pattinsonem „Twój na zawsze” zdjęć jest aż 5, wszystkie z wampirem:-), jedno jest takie same jak w „JOY`u” z tym że większe. Poza tym „Alicja w Krainie Czarów” – jedna fota Johnnego- ledwo go można poznać:-). W rubryce „ZGRYWA” zabawne zdjęcie Roberta , który jest tulony przez wielkiego szympansa (str.61):-). Na stronie 63 Angelina Jolie - zdjęcie tylko twarzy przerobione:-). Uwaga EM DE KE AS, MUSISZ TO ZOBACZYĆ :-). Angelina jest przerobiona na zombie:-). Najbardziej jednak podoba mi się Dr House jako zombie. Zdjęcie Roberta w horoskopie.
W „FUN CLUBIE”( 4,99 zł) na okładce jest też wiele gwiazd m. in. Taylor Lautner. Kupiłam tylko z powodu pięknego plakatu Kristen Stewart i Roberta Pattinsona, które zostało zrobione dla ekskluzywnego magazynu „HARPER BAZAAR” i pomyśleć , że opublikowali je w czasopiśmie dla dzieciaków:-):
http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=503&pos=36
Jest też plakat Taylora Lautnera na motocyklu , wokół jednego dużego zdjęcia jest kilka mniejszych ujęć na motorze. Na stronie 7 jest zdjęcie Taylora z Kristen i Nikki Reed plus artykuł. Na stronie 15 mała fotka Alicji Bachledy Curuś. W artykule o Taylor Swift są trzy zdjęcia Taylora Lautnera. Bardzo ładna mała fota Kristen i Roberta:
http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=120&pos=5
Plakat Kapelusznika (Johnnego Deppa) na stronę. Strona 48 zdjęcie Megan Fox- dokładnie to:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=72&pos=21
Na stronie 51 duże zdjęcie Taylora obok opis jego biografii, którą można kupić już w empiku:-). Zdjęcie Roberta Pattinsona z filmu „Twój na zawsze” – to samo co w „Joy`u”. Na stronie 58 jest ładne zdjęcie w kapeluszu Jacksona Rathbone- dość duże.
"A czytałaś ten artykuł? Co sądzisz o jej diecie?" - Hmm, calkiem zwyczajna. Nie jakaś trudna - zwydziwiana (czasem są takie). Tą dość prosto wprowadzić w życie.
"A czytałaś ten artykuł? Co sądzisz o jej diecie? " - Właśnie kupiłam:) Jeszcze nie przegladałam.
Euhenia, Dzięki za opis "Fun Club" i Popcornu:) Mam na dzieje ze Anie nie jest bardzo przerobiona;D
A Alicji mam sporo to fakt. Zbieram ją od kilku miesięcy (chyba od listopada) a mam jej prawie tyle co Salmę Hayek (którą zbierałam przynajmniej 2 lata żeby miec tyle tego co teraz Alicji.
Nie jest trudna, ale jest bardzo restrykcyjna. Myślę , że Kapelusznik stosuje ją przez całe życie:-).
"Euhenia, Dzięki za opis "Fun Club" i Popcornu:) Mam na dzieje ze Anie nie jest bardzo przerobiona;D" - Jest i to bardzo :-).
"A Alicji mam sporo to fakt. Zbieram ją od kilku miesięcy (chyba od listopada) a mam jej prawie tyle co Salmę Hayek (którą zbierałam przynajmniej 2 lata żeby miec tyle tego co teraz Alicji."- Na pewno jeszcze opublikują zdjęcia Alicji z dwóch imprez: z rozdania irlandzkich Oscarów i londyńskich BAFTA. W Irlandii miała szaro pomarańczową obcisłą sukienkę, a w Londynie czarną kreację :-). Widziałaś już jej zdjęcia w internecie?
Euhenia:
"Podobała mi się też fryzura Alicji Bachledy – Curuś oraz Oliwii Wilde:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409494/colin-far...
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409128/olivia-wi..." – mi również podobała się ta fryzura Alicji, i w połączeniu z tą granatową suknią wyglądała naprawdę elegancko. Colin nie musi się wstydzić swojej partnerki :-) A jak szybko powróciła do formy po urodzeniu dziecka, jakby nigdy nie była w ciąży :)
Oliwia Wilde ma świetną fryzurę, zaczesaną do tyłu, lekko zakręconą i puszczoną swobodnie. Nawet spinek nie widać, które podtrzymują jej włosy :-o Arcydzieło fryzjerskie :-) Najlepiej taka fryzura wyjdzie z gęstych włosów, no chyba, że jej tam coś doczepili jeszcze ;)
"Suknia Sandry Bullock jest bardzo elegancka i ten głęboki kolor...świetnie wyglądała:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409140/sandra-bu..." – wow! Piękna suknia, przypomina mi bardzo refleksy wodne.
"także połyskliwa kreacja Calisty Flockhart, tylko z koniecznie inną fryzurą, bo wygląda jakby się rozczochrała:-):
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409571/harrison-..." – jak Harrison Ford przy tej Caliście odmłodniał :D Może być ta sukienka. Jest charakterystyczna ale delikatna. Fryzura rzeczywiście niezbyt dobra, wygląda tak, jakby nie miała czasu się uczesać. A może to Harrison poczochrał ją tak w drodze na galę :-)
"A Wam jakie suknie z gali rozdania Złotych Globów się najbardziej podobały?"
Podoba mi się suknia Leony Lewis – satynowa kreacja o kolorze głębokiego fioletu – bardzo delikatna, twarzowa suknia, całości dopełnia srebrna biżuteria i paznokcie pomalowane również na srebrno. Tylko mogli jej trochę bardziej włosy zakręcić :-): http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409138/leona-lewis-2010-golden-globe s-red-carpet-04/
Ładnie też wyglądała Ginnifer Goodwin – zaprojektowano jej krótką, marszczoną, kobaltową sukienkę, charakterystycznie zawiązana pod szyją i zebraną w talii:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409116/ginnifer-goodwin-golden-globe s-2010-03/
Halle Berry wyglądała pięknie w klasycznie czarnej sukni, najbardziej spodobał mi się symetryczny wzór – biegnący od ramion do kolan, który, po bliższym przyjrzeniu się, okazał się w rzeczywistości koronką. Suknia jest zrobiona z gładkiego, przyjemnego materiału. Łączy ze sobą klasyczną koronkę i odważny dekolt. Podobają mi się takie kreacje, które łączą cechy romantyzmu i nowoczesności:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409597/halle-berry-golden-globes-201 0-presenter-04/
Nad suknią Kate Winslet popadłam w zachwyt. Ma klasyczny krój, ale ozdobiony z boku subtelną wstawką z haftem w kolorze złota. Bardzo elegancka suknia:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409611/kate-winslet-jeff-bridges-201 0-golden-globe-awards-red-carpet-07/
Moją uwagę zwróciła też suknia Ann Hathaway – wygląda w niej tajemniczo:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/1647011/anne-hathaway-golden-globes-2 009-06/
A co powiecie o kreacji Blake Lively? Mi się podoba jej odcień i zdobienie na biuście, i fason z długim trenem. Miałabym ochotę założyć coś takiego :-)
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/1646661/blake-lively-golden-globes-20 09-07/
Megan Fox również wyglądała wspaniale, miała bardzo dopasowaną lejącą się jasnooliwkową suknię, bardzo hojnie ozdobioną od góry do dołu kryształami:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/1645361/megan-fox-golden-globes-2009- 05/fullsize/
A jakie kreacje podobały Wam się najmniej? Bo mi chyba ta Diane Kruger, wyglądała w niej trochę dziecinnie, zupełnie nie odpowiadała jej stylowi i była średnio gustowna:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409340/diane-kruger-joshua-jackson-2 010-golden-globe-awards-red-carpet-04/
Albo kreacja Maggie Gyllenhaal – kolor może być, ale ta ozdoba na środku...:-) Przypomina mi kartkę, z której składa się papierowy samolocik :)
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409105/maggie-gyllenhaal-golden-glob es-02/
EM_DE_KE_AS – z Twoich kreacji najbardziej spodobały mi się te, które nosiły: Beyonce-
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/03/16/2007-academy-awards-beyonce/
Camilla Belle (ładna, zwiewna suknia):
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/05/23/2007-metropolitan-museum-of-art-c ostume-institute-gala-camilla-belle/
Angelina Jolie, bo dokładnie i precyzyjnie udrapowali jej suknię, przez co podoba mi się jej fason:
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/03/16/164/
Penelope Cruz (pierwsza jest bardzo oryginalna, a trzecia piękna):
http://redcarpetstyle.wordpress.com/category/penelope-cruz/
Z tej którą nosiła Rachel Weisz podoba mi się niestety tylko materiał :)
http://redcarpetstyle.wordpress.com/category/rachel-weisz/
A które suknie, z tych wszystkich, które wspólnie wymieniłyśmy, chętnie byście założyły na jakieś "wielkie wyjście"? Ja bym założyła te, które miały na sobie: Sandra Bullock:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409140/sandra-bullock-golden-globes- 01/
Leona Lewis:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409138/leona-lewis-2010-golden-globe s-red-carpet-04/
Kate Winslet (no tą to na pewno):
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409611/kate-winslet-jeff-bridges-201 0-golden-globe-awards-red-carpet-07/
Megan Fox (ach, śliczna suknia):
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/1645361/megan-fox-golden-globes-2009- 05/fullsize/
Camilla Belle:
http://redcarpetstyle.wordpress.com/2009/05/23/2007-metropolitan-museum-of-art-c ostume-institute-gala-camilla-belle/
"-Nie kupiłam sobie tego numeru, muszę poszukać w kiosku, a ten link nie chce się wyświetlić na moim komputerze:-(. Szkoda, bo jestem ciekawa co to jest za plakat:-)." – znalazłam dokładnie ten plakat, który jest w dodatku do "Dziewczyny", może teraz się wyświetli. Jest to pierwsze zdjęcie na górze:
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://img.clevvertv.com/wp-content/upload s/2009/10/edward-bella-new-moon.jpg&imgrefurl=http://www.clevvertv.com/twilight- saga/6215/new-edwardbella-new-moon-photos.html&usg=__VrukBnRNr7qAMcP90Heh6cdlY7Y =&h=396&w=396&sz=118&hl=pl&start=647&um=1&itbs=1&tbnid=GkqRQ80ANWpyYM:&tbnh=124& tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dphotos%2Bof%2Bbella%2BEdward%26start%3D640%26um%3D1% 26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
Dzięki za przejrzenie "Popcornu" :-)
"POPCORN ( 2,60 zł ) – na okładce jest dużo gwiazd m.in. Taylor Lautner. Na stronie 7 jest niewielki artykuł o nim i Taylor Swift - 3 fotki ich małe. Na stronie 8 duże ładne zdjęcie Alicji Bachledy – Curuś z Colinem w sukni ze Złotych Globów, a na tej samej stronie jest bardzo ładne , ale małe zdjęcie pozowane Kristen Stewart i Roberta Pattinsona jak leżą na trawie:-)." – czy to jest może to zdjęcie?: http://www.imdb.com/media/rm1784057344/nm1500155 jeśli jest takie lub podobne, to chyba się skuszę na ten "Popcorn" :-)
"Strona 12 zabójcze zdjęcie Roberta na ćwierć strony:-). Mała fotka Johnngo Deppa plus artykuł- str. 14. W rubryce "ALE KINO" jest omówienie filmu z Robertem Pattinsonem "Twój na zawsze" zdjęć jest aż 5, wszystkie z wampirem:-)," – "Popcorn" postarał się z jego zdjęciami w tym numerze ;) Euhenia czy zamierzasz pójść do kina na "Twój na zawsze", czy poczekasz na dvd? Jeśli o mnie chodzi, to jestem bardzo zainteresowana tym filmem, jest to melodramat, gatunek, który lubię. Może być poruszający, ciekawe jak Robert sobie poradzi w tej roli.
"-Nie kupiłam sobie tego numeru, muszę poszukać w kiosku, a ten link nie chce się wyświetlić na moim komputerze:-(. Szkoda, bo jestem ciekawa co to jest za plakat:-)." – znalazłam dokładnie ten plakat, który jest w dodatku do "Dziewczyny", może teraz się wyświetli. Jest to pierwsze zdjęcie na górze:
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://img.clevvertv.c...”-
- Dziękuje bardzo za link:-). Już znalazłam w kiosku ten numer specjalny "Dziewczyny" i jednak nie kupiłam go, bo wolałabym, aby na plakacie widać było więcej twarzy Roberta:-).
„Dzięki za przejrzenie "Popcornu” :-)” – Nie ma za co:-).
"POPCORN ( 2,60 zł ) – na okładce jest dużo gwiazd m.in. Taylor Lautner. Na stronie 7 jest niewielki artykuł o nim i Taylor Swift - 3 fotki ich małe. Na stronie 8 duże ładne zdjęcie Alicji Bachledy – Curuś z Colinem w sukni ze Złotych Globów, a na tej samej stronie jest bardzo ładne , ale małe zdjęcie pozowane Kristen Stewart i Roberta Pattinsona jak leżą na trawie:-)." – czy to jest może to zdjęcie?: http://www.imdb.com/media/rm1784057344/nm1500155 jeśli jest takie lub podobne, to chyba się skuszę na ten "Popcorn" :-)” - Nie Koa, to jest dokładnie ta fota:
http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=168&pos=1
" Euhenia czy zamierzasz pójść do kina na "Twój na zawsze", czy poczekasz na dvd?” – Chcę iść do kina:-).
„Jeśli o mnie chodzi, to jestem bardzo zainteresowana tym filmem, jest to melodramat, gatunek, który lubię. Może być poruszający, ciekawe jak Robert sobie poradzi w tej roli.”- Ja także, jestem ciekawa zwłaszcza jego gry:-). Właściwie poza niewielkimi rólkami w „Harrym Potterze” i „Klątwie Pierścienia” emitowanych w telewizji oraz dużej kreacji w „Zmierzchu”, jest to pierwsza szansa zobaczenia go w głównej roli w czymś innym. Nie chcę stracić tej okazji:-).
Na żywo - Alicja Bachleda Curuś w ładnej sukience żółtej - piszą że Colin wyznał jej miłość oficjalnie.
Angelina, Doda (ładne fotki), ładna fotka Anne Heathaway, ładna fotka Joasi Liszowskiej. Brak Orlanda, Pattisona, Kristen, Keiry Knightley. Brak Megan
EM_DE_KE_AS:
"znalazłam coś fajnego:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2426238/brad-ange...
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2426240/brad-ange...
Oni naprawdę szaleją za sobą:D " - aż się miło robi gdy człowiek patrzy się na tę parę. Widać, że są ze sobą bardzo emocjonalnie związani. Nawet gdy gazety huczą, że Angelina i Brad mają już siebie dosyć, to ci jakoś zawsze do siebie wracają.
""Nie tylko przekazała milion dolarów ofiarom trzęsienia, ale i osobiście przyjechała na miejsce" - i za to ja lubię. Nie chce mi się jakoś wierzyć, że ona to robi pod publiczkę. Wierzę, że Madonna robi to dla rozgłosu (te adopcje np.). Madonnę lubię też ale nie uwierzę że jest bezinteresowna w tym, co robi." – co do Angeliny, jestem przekonana, że cała jej pomoc dla poszkodowanych przez los wynika tylko z tego, że ona chce im naprawdę pomóc, nie widzi w tym jakiejś osobistej korzyści, z której mogłaby skorzystać, np. podniesienie swojego wizerunku. Zawsze wyglądała mi na raczej opiekuńczą osobę, przejmującą się losem innych. Gdyby tak nie było, nie miałaby chyba tyle dzieciaków z Bradem ;-) A tak tworzą zgraną rodzinkę.
"Madonnę lubię też ale nie uwierzę że jest bezinteresowna w tym, co robi."" – EM_DE_KE_AS zgadzam się z Tobą. Madonna robi wszystko po to, żeby się o niej jeszcze więcej mówiło i kupowało więcej płyt. Cały czas jest uwikłana w skandale, rozpaczliwie próbuje zwrócić swoją uwagę. Zrobi wszystko dla sławy. Czy Doda nie jest z nią czasem spokrewniona? :D
"Jeśli chodzi o Andie - Maddoxa adoptowała, bo zainteresowała się Kambodżą kiedy była tam podczas kręcenia Tomb Raidera." – a tak, słyszałam o tym. Bardzo ujął ją ten kraj, więc postanowiła zaadoptować dziecko z tamtych stron. A tak w ogóle, to świetnie nadawała się do roli Lary Croft – ma podobną odwagę i zamiłowanie do przygód oraz podróży. Nie wspominając o tym, że również z wyglądu przypomina "Tomb Raiderkę". Szczególnie lubię pierwszą część tego filmu, bo gra tam Daniel Craig, który w "Tomb Raiderze" rywalizuje z nią o zdobycie skarbów. Najbardziej ujęło mnie w tym filmie to, że mimo tej cichej rywalizacji uratowała mu życie narażając swoje. No i film ma dobre efekty specjalne.
"Samam mówiła, że gdyby nie ten film, pewnie nie pomyślałaby o tym, a tak coś ją ruszyło i postanowiła przewrócić swoje życie do góry nogami za pomocą adopcji. Ona po prostu kocha dzieci i jest jedną z niewielu gwiazd która ma i ch tak dużo. Wszędzie z nimi chodzi. Razem z Bradem spędzają z dziećmi czas. Ja wśród gwiazd jedynie widzę Hugh Jackmana z dziećmi - zajmującego się nimi prywatnie. Jakoś nie przychodzi mi teraz nikt inny do głowy. No i Angie z Bradem." – Angelina jest stworzona do tego, żeby mieć dużą rodzinę. Widać, że oboje z Bradem okazują swoim dzieciom dużo ciepła i cierpliwości. Często wychodzą z nimi do restauracji, od tak, po prostu. Chcą być normalną rodziną, która pokazuje się w miejscach publicznych.
No tak, niektóre gwiazdy rzadko pokazują się na zdjęciach ze swoimi dziećmi. Wolą je zostawić opiekunce :-( Ale są takie gwiazdy, które często pojawiają się na zdjęciach ze swoimi pociechami, np. Reese Witherspoon (zabiera je często na spacery, a nawet na mecze), albo Jude Law – zawsze podąża za nim jego trójosobowa gromadka :D Orlando też powinien mieć dzieci, wygląda na opiekuńczą osobę, lubi chyba ich towarzystwo. Nie wiem EM_DE_KE_AS czy widziałaś te zdjęcia, gdy pojechał do Nepalu jako ambasador UNICEF-u. Spotkał się z dziećmi, bawił się z nimi, żartował i przytulał :-) :
http://justjared.buzznet.com/2008/01/11/orlando-bloom-nepal/
Chciałabym go kiedyś zobaczyć w filmie w roli rodzica, wyglądałoby to wzruszająco. No i w życiu prywatnym też mógłby zostać ojcem, tylko najpierw musiałby sobie znaleźć lepszą partnerkę od Kapelusznika ;P
"A fotki - kiedy są razem z dziećmi tylko potwierdzają że informacj eo ich kryzysie są wyssane z palca.
I ja się cieszę. Bo bardzo kibicuję ich miłości." – ja też kibicuję Angelinie i Bradowi.
"Zresztą Farrelowi i Alicji Bachledzie Curuś również życzę żeby im się ułożyło. Pasują nawet do siebie wizualnie. Ostatnio nawet stwierdzam, że Colin jakoś wyładniaj przy naszej Ali. Szczególnie to widac na zdjęciach ze Złlotych Globów. Częściej się uśmiecha:D" – ostatnio też zauważyłam, że Colin i Alicja są do siebie podobni :D Mają podobny kształt twarzy, linie łuków brwiowych, a nawet kształt nosów :) Wydaje mi się, że nie tylko wyładniał, ale też się wyciszył. Zauważyłyście, że ostatnio na "JustJared" przestali podawać ostatni człon nazwiska Alicji? Teraz piszą "Alicja Bachleda", pewnie "Curuś" sprawiało im za dużo kłopotu ;) Ostatnio Colin bardzo ładnie przemówił do Alicji podczas rozdania nagród – powiedział, że wniosła w jego życie dużo piękna i ma nadzieję, że gdy ich syn dorośnie, obejrzy film, w którym poznali się jego rodzice.
Euhenia:
"Wczoraj w "TELEEXPRESIE" pokazywano relację z odwiedzin Angeliny na Haiti. Filmik był krótki a szkoda, pokazywano tylko jak wychodzi z samochodu do namiotów, gdzie leżą pacjenci. Pokazywali jak rozmawia z jakimś okaleczonym dzieckiem. Było widać, że przejmuje się losem tych ludzi zwłaszcza dzieci. Nie tylko przekazała milion dolarów ofiarom trzęsienia, ale i osobiście przyjechała na miejsce." – właśnie to lubię w niej najbardziej – zależy jej na losach pokrzywdzonych ludzi. Bardzo często jeździ z misją do Afryki i innych krajów, żeby spotkać się z potrzebującymi. Uczestniczy też w organizacji, która zajmuje się zbieraniem lekarstw i pożywienia dla uchodźców.
"Ludzie bogaci nie zdają sobie często sprawy, że są ludzie tak bardzo biedni i że w ogóle można żyć w takim warunkach w jakich ci biedacy egzystują. Angelina zawsze była bogata, bo jest przecież córką znanego aktora, więc tym bardziej jej postawa się chwali. Myślę, że większość gwiazd przyjeżdżając do biednego kraju, gdzie kręcili film, wypisało by czek dla jakichś organizacji charytatywnych, aby uspokoić sumienie i szybko starali by się o tym widoku biedy zapomnieć, a co dopiero tam powrócić:-)." – a Angelina wraca tam nawet wielokrotnie :-) Czasem odwiedza też ludzi, którzy odnieśli poważne rany w wyniku wybuchu miny, widziałam nawet reportaż w którym było pokazane, jak spaceruje w pobliżu takiego pola minowego, nawet nie było po niej widać, żeby się bała.
"Ona po prostu kocha dzieci i jest jedną z niewielu gwiazd która ma ich tak dużo. Wszędzie z nimi chodzi. Razem z Bradem spędzają z dziećmi czas. Ja wśród gwiazd jedynie widzę Hugh Jackmana z dziećmi - zajmującego się nimi prywatnie. Jakoś nie przychodzi mi teraz nikt inny do głowy. No i Angie z Bradem."- Tak to prawda. Czasem też widać Katie Holmes, Toma Cruise`a z Suri, ale oni źle wychowują swoją córkę: ubieranie dziecka w stroje od najlepszych projektantów oraz spełnianie każdej zachcianki . Kiedyś będą tego żałować." – mi też się to nie podoba. Przyzwyczajają ją do tego, że mała ma wszystko na zawołanie. Może z niej wyrosnąć osoba, która będzie myślała, że wszystko jej się należy :(
"""Ondine" już w kwietniu wchodzi na polskie ekrany, może kiedyś go obejrzę, aby sprawdzić czy już podczas kręcenia tego filmu było widać między nimi tę "chemię", dzięki której zostali potem parą ;)” – Ja też muszę go zobaczyć, a widziałam już trailer i jest zachęcający, podobała mi się zwłaszcza muzyka. Poczekam jednakże na wydanie na DVD, bo do kina to w kwietniu chyba wolę pójść na bardziej widowiskowy film, jak "Starcie Tytanów" z Liamem Neesonem i Ralphem Fiennesem:-)." – dobrze wiedzieć, że w najbliższym czasie wychodzi nowy film z Ralphem Fiennesem :) Dla mnie jest to jeden z najlepszych aktorów. Euhenia czy zamierzasz wybrać się do kina na kolejną część "Zmierzchu" – "Zaćmienie"? Podobno światowa premiera ma być w czerwcu. A czy na "Zmierzch" wybrałaś się też do kina, czy go obejrzałaś dopiero na dvd? Jestem ciekawa, czy kontynuujesz tradycję chodzenia na tę sagę, tak, jak ja mam podobnie z najnowszym "Bondem" z Danielem :-) Chyba nie przepuszczę żadnej części, tak długo jak Craig będzie w roli głównej :)
"" ja też podchodziłam do niego na początku z rezerwą, był dosyć niepozornym facetem, o dosyć hmm.. kontrowersyjnej urodzie, nieco egzotycznej, ale teraz, przyznam, przekonałam się do niego, wydaje się spokojnym, skromnym facetem, który nie lubi robić wokół siebie rozgłosu, potrafiącym o sobie mówić ze szczerością." – Ja też tak z nim miałam. Nie od razu go polubiłam. Pamiętasz Koa, nasze mszczące Roberta wypowiedzi, kiedy to wedle jakiś rankingów został najprzystojniejszym aktorem angielskim na początku 2009 roku, wyprzedzając naszego Orlanda? Teraz trochę mi wstyd:-)" – pamiętam :-) Tak bardzo byłyśmy niezadowolone, że taki mało znany (wtedy) aktor jak jakiś Robert Pattinson, znalazł się kilka "oczek" wyżej. Doszłyśmy do wniosku, że zaszedł tak wysoko, tylko dlatego, że zagrał w ekranizacji powieści, która stała się bestsellerem, więc tylko ta szybka popularność wyniosła go tak wysoko, a na pewno nie atrakcyjny wygląd :-) Teraz jest mi szkoda, że go wtedy tak nie doceniłyśmy :-) Jego kariera rozwija się we właściwym kierunku, a Robert jest fajnym facetem :-) Nie zgrywa wielkiej gwiazdy. Ale wtedy prawie go nienawidziłam. Myślałam, że jest aktorem bez talentu, któremu akurat trafiła się fantastyczna rola i tylko to wyniosło go ponad innych.
EM DE KE AS, dziękuję za opis „NA ŻYWO”:-).
Kupiłam „ŻYCIE NA GORĄCO” na okładce jest A. Mucha. Dwie strony o Joannie Liszowskiej- nie wyraźne zdjęcia ze spotkania z chłopakiem. Pół strony o Beacie Tyszkiewicz – dwa zdjęcia z zakupów. Pół strony o Angelinie Jolie i Bradzie Pitt - 2 zdjęcia z Wenecji- Angie jest w przeciwsłonecznych okularach - strona 9. Zdjęcie duże – kolejne :-) - Alicji Bachledy w granatowej sukni z Colinem – str.10 w artykule „Zakochanie na planie”. Więcej niż strona o Paulli Ignasiak – 3 foty złej jakości. Strona 58 duże i ładne zdjęcie Jessici Alby w zielonej sukience z pawimi piórami.
Dzięki za sprawdzenie "Życia Na Gorąco"-
"Pół strony o Beacie Tyszkiewicz – dwa zdjęcia z zakupów. " - nie mogę sobie wyobrazić kogoś takiego jak Beata Tyszkiewicz oddającej się czemuś tak przyziemnemu jak zakupy :-) Zawsze ją sobie wyobrażam, że siedzi w domu przy kominku, w najlepszej garderobie, pije wino z eleganckiego kryształowego kieliszka i oddaje się czytaniu jakiejś książki o sztuce :-) A w tle leci Mozart albo Chopin ;) W końcu ma tytuł hrabianki ;)
W "Bravo Girl" - strona 5. - zdjęcie Roberta, ale trochę niewyraźne, i chyba minę miał niewesołą (zdjęcie spoza planu filmowego), na stronie 39 też jego zdjęcie, ale niewielkie.
"EM_DE_KE_AS czy widziałaś te zdjęcia, gdy pojechał do Nepalu jako ambasador UNICEF-u. Spotkał się z dziećmi, bawił się z nimi, żartował i przytulał :-) : " - Bloom nawet słodko wygląda na zdjęciu, na którym daje całusa tej małej murzynce
Orlando w "SHOW" - w horoskopie trzyma maskę.
Johnny Deep - też w SHOW - artykuł na kilka stron. No i dużo moich ulubieńców:)
Nie ma Megan, Keiry Knightly, Pattisona, Kristen Stewart.
Jest np wywiad z moją ulubioną Anią Przybylską, jest też artykuł o zmrarłym Alexandrze McQueen'ie. Angelina. Połowa SHOW - to moi ulubieńcy;D
Opróćz Muchy i Rosati.
Aha - w Świecie Seriali - cieszę sie z artykułu o Vicorze Noriedze - bardzo przystojny aktor -grał w mojej ulubionej telenoweli razem z Aracely Arambulą:)
W SHOw - Edyta Górniak - bardzo ładne foto na okładce:)
Alicja Bachleda Curuś:), Kate Winslet, Halle Berry...
EM DE KE AS dziękuję bardzo za opis "Show":-)
„GALA” na okładce aż zbyt wyraźne zdjęcie Kuby Wojewódzkiego(nie mogę się doczekać kiedy wezmę się za czytanie wywiadu z nim , na pewno będzie zabawny:-)). Na stronie 6 Angelina Jolie z ojcem, Bradem i dziećmi na 3 fotach plus artykuł krótki. Sandra Bullock – - mało ją widać na zdjęciu , bo siedzi w samochodzie- str.8. Na tej samej stronie zdjęcie Alicji Bachledy z Colinem w cytrynowej sukience, w której była w Dublinie. UWAGA! Artykuł o Robercie Pattinsonie, w którym są zacytowane jego własne słowa, w których przyznaje się do tego, że spotyka się z Kristen!:-). Powiedział , że nie chcą się razem nigdzie pokazywać , bo cytuję „ludzie od razu zaczęliby wariować”:-). Wspaniale! Będą moją ulubioną parą w showbiznesie:-). W artykule są trzy foty Roberta- jedno z filmu „Księżyc w nowiu” z Kristen i z filmu „Twój na zawsze” (to samo co w „Joy`u”) oraz jedno bardzo ładne większe Roberta z Cannes. Strona 12 Madonna. Duże artykuł o Kasi Smutniak- jedno ładne pozowane zdjęcie i kilka innych. W rubryce o stylu mnóstwo zdjęć Scarlett Johannson. Wielkie nieszczęście na stronie 54 dwie foty na stronę Mirandy Kerr w rubryce „STYL MODA” - choć tej beżowej sukienki i czarnego żakieciku jej zazdroszczę oraz niebieskiej bluzki :-). Matthew McCounaghy strona 59 mała fota- ubrany:-).
"Kuby Wojewódzkiego(nie mogę się doczekać kiedy wezmę się za czytanie wywiadu z nim , na pewno będzie zabawny:-)" - Ja też tylko najpierw muszę kupić:)
Dzięki za opis Gali:)
Jeszcze jest Sczrlett Johannson o ile pamietam:)
Aha - w jednym z programó widziałam Pattisona, dużą fotkę twarzy w takich czerwonych kolorach - myślę że to był "Tv14" - To w ogóle był artykulik o wampirach - tam jeszcze była fota z serialu "Czysta krew"
Dziękuję za wiadomość:-). Jutro sprawdzę "TV 14" . Dziś nie kupowałam żadnej gazety z programem, bo tydzień temu kupiłam "TELEŚWIAT" i mam program na dwa tygodnie:-(/:-).
"Aha - w Świecie Seriali - cieszę sie z artykułu o Vicorze Noriedze - bardzo przystojny aktor -grał w mojej ulubionej telenoweli razem z Aracely Arambulą:)" - Mnie najbardziej interesuje w tej gazecie czy napisali o CAROLINIE TEJERZE i telenoweli "TAJEMNICZA KOBIETA", w której zagrała główną rolę:-). Gdyby w "Świecie seriali", dali artykuł o niej lub wywiad, to byłoby to dla mnie ogromną radością! Carolina Tejera to moja ulubiona aktorka występująca w telenowelach latynoskich:-).
"Mnie najbardziej interesuje w tej gazecie czy napisali o CAROLINIE TEJERZE i telenoweli "TAJEMNICZA KOBIETA", w której zagrała główną rolę:-). Gdyby w "Świecie seriali", dali artykuł o niej lub wywiad, to byłoby to dla mnie ogromną radością! Carolina Tejera to moja ulubiona aktorka występująca w telenowelach latynoskich:-). " - Euhenia - bez obaw Dowiesz się na pewno o ile kiedys coś będzie. Już pisałam chyba nawet, że ją uwielbiam. zresztą Juana Carlosa Vivasa również uwielbiam:) Szkoda że tak mało piszą o tej telenoweli. To jedna z pierwszych jaką oglądałam (no może druga, bo wcześniej była "Antonella")
Kiedys był artykuł o tym serialu i Carolina też tam była - może widziałaś? To był numer specjalny "Świata seriali" zatytułowany "Latinwood". Oprócz tego było jeszcze sporo na temat innych telenoweli Latino. Wprawdzie droższe to było od zwykłego Świata ale skusiłam się właściwie wyłącznie ze względu Caroliny i "Tajemniczej kobiety"
Widze że mamy coś wspólnego;) Oprócz Megan Fox;D
"Kiedys był artykuł o tym serialu i Carolina też tam była - może widziałaś? To był numer specjalny "Świata seriali" zatytułowany "Latinwood"".- Mam go:-). Zamieścli tam zdjęcie Tejery z "Tajemniczej kobiety", którego nie znalazłam dotąd w internecie:-). Tym bardziej cenne:-). Także na Allegro.pl udało mi się kupić archiwalny numer "Świat seriali" z przed 10 laty(!) z Caroliną na okładce (również tego zdjęcia nigdzie wcześniej nie widziałam :-)). EM DE KE AS prócz wydania specjalnego "Świata seriali" i samego "Świata seriali" masz jeszcze jakieś artykuł o Tejerze z innych gazet?