Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

W tym temacie piszcie w jakiej gazecie i na której stronie napisali o Orlando Bloomie?

"Dziewczyna" -najnowsza na stronie 28 jest małe zdjęcie Orlanda z krótką notatką o nim.

koa222

„-"A propos ....Co sądzicie o tej fryzurze Gemmy? – Fantazje stylistów nie mają granic :-). Mnie przypomina starożytną rzeźbę:-)" – dzięki za zdjęcie, fryzura jest dosyć ciekawa. Masz rację, bardzo przypomina włosy starożytnej rzeźby :-) Mi jeszcze przypomina futro owieczki, bo też jest tak poskręcane. Ale jeszcze nie widziałam takiej fryzury u białej kobiety, dlatego wygląda dosyć wyjątkowo. Zazwyczaj Murzynki mają w ten sposób naturalnie kręcone włosy, których kobiety o prostych włosach mogą często pozazdrościć :) U Gemmy wygląda to naprawdę ciekawie, aż pogratulować stylistom takiej wyobraźni.” – Na pewno ciekawie wygląda, ale mi się ta stylizacja wydaje bardzo ekstrawagancka i wątpię by znalazła wiele naśladowczyń:-). Może się mylę, ale ja zawsze wolę, jak fryzura wygląda naturalnie.

„dzięki za informację, jak kiedyś będę chciała sobie tak bardzo zakręcić włosy, to wezmę pod uwagę ten sposób :-) Na razie zostanę przy swoich średnio kręconych. A wtedy, jak już rozczeszesz włosy, czy wychodzą Tobie podobne fale, które nosiła Kate Winslet w "Titanicu"
http://www.imdb.com/media/rm1381928448/tt0120338 ” - :-). Tak, właśnie takie, tylko obecnie mam nieco krótsze włosy od Kate Winslet i jak je podkręcę, to się niestety znacznie skracają:-(.

„najlepsze było to, gdy go pocałowała z zaskoczenia, i gdy usiedli na podłodze, a ona chyba chciała odegrać z nim jakąś scenę z filmu i kazała mu czule do siebie mówić i prawie się położyła na nim :) Widać, że go lubi, gdyby tak nie było, zostawiłaby w spokoju jego nogę :) Ta kobieta jest jego wielką fanką :) Dobrze, że jeszcze nie zaczęła go rozbierać na scenie :-).” - Też się tego obawiałam, ale Włoszki już mają taki gorący temperament:-).

„A czy w scenach filmowych Edwardowi Cullenowi zmienia się też kolor oczu, np. w zależności od nastroju albo pod wpływem innych uczuć?”- Tak, jak jest głodny ma czarne oczy, a gdy jest najedzony brązowe, a dokładniej miodowe:-). W rzeczywistości Robert ma niebieskie oczy, ale wolałby mieć – jak podobno powiedział w wywiadzie - właśnie takie jak w filmie, czyli brązowe.

„ W tych grubszych kobiecych magazynach są zawsze ładne, duże, wyraźne zdjęcia, dlatego czasem się skuszę i jakiś kupuję. Oprócz tego jest też dużo obszernych artykułów o gwiazdach. Muszę sobie przejrzeć tą "Panią" :-)”-Oj ...ja chyba się skuszę na ten numer „Pani” z Robertem:-).

"Ja tam wole Deepa. Ech, Johnny...ech Antonio...ech Leo...Czego wy się nie urodziliście w Polsce...;D" – to jest po prostu niewybaczalne ;) Przynajmniej ten pierwszy mieszka w Europie, w willi we Francji, całkiem niedaleko ;)”- Może Colin Farrell dzięki temu , że się związał z Alicją zamieszka w Krakowie:-). W końcu nawet swoje dziecko przyjechał ochrzcić do tego pięknego miasta:-). Ciekawe czy był jeszcze w jakimś innym miejscu w Polsce?:-)

„Powinni napisać na środku strony ostrzeżenie : "Uwaga na następnej stronie będzie zdjęcie Zaca Efrona. Ludziom wrażliwym, oraz ludziom z poczuciem dobrego smaku, proponujemy ominąć najbliższą stronę. W przypadku, gdyby jednak państwo zobaczyli jego zdjęcie, prosimy jak najszybciej znaleźć papierowy worek" :-)” - Bardzo zabawne :-).

koa222

Albo to Leo jest kapryśny...
Na miejscu tych modelek, nie byłabym kapryśna;D

EM_DE_KE_AS

W „GALI” na okładce jest prezydent. W środku jest jedno zdjęcie Roberta Pattinsona i Kristen Stewart takie samo jak w niedawnym numerze "Gali" , w którym poświęcili im cały artykuł. Matt Damon też był . Poza tym na ostatniej stronie jest Megan Fox, zdjęcie całej sylwetki. Dużo zdjęć Beyonce. W horoskopie zdjęcie całe sylwetki Nataszy Urbańskiej. Blooma nie ma.
Przejrzałam sobie to „To i owo” i faktycznie ładne to zdjęcie Roberta i Kristen, takie samo jak na plakacie, który dostałam razem z filmem „Zmierzch” na DVD.

Euhenia_2

"Kupiłam "NA ŻYWO" na okładce jest Joanna Koroniewską z Katarzyną Dowbor, a środku:
ładne zdjęcie na więcej niż pół strony Nataszy Urbańskiej w błyszczącej beżowej sukience wraz z mężem w artykule zatytułowanym "Wiemy , gdzie się ukryli". W rubryce "Gwiazdy po lupą" zdjęcie Megan Fox 4 x12 cm(str.13), nie dokładnie ta fota , ale w tym stroju i mniej więcej ta poza" – przejrzałam sobie to "Na Żywo", nie za bardzo podobała mi się kreacja Megan Fox, ponieważ tuszuje jej bardzo zgrabną talię, Megan powinna unikać takich sukienek. Lepiej wygląda w czymś, co uwydatnia jej talię:
http://www.imdb.com/media/rm2710800384/nm1083271
Moim zdaniem, powinna nosić długie, klasyczne suknie, o bardzo dobrze dopasowanej, skromnej górze, bez falbanek itp.

"oraz Keiry Knightley w niezbyt ładnej kreacji:-(. Zdjęcie całej sylwetki Anne Hathaway w czerwonej sukni" – przynajmniej Keira miała ładny kolor tej sukni :-) Jej fason przypomina mi trochę greckie, starożytne suknie. Ale co do fasonu, rzeczywiście, nie jest za ładny. Suknia wygląda na trochę niekompletną, ubogą. Mam co do niej mieszane uczucia :-) Podoba mi się jej kolor, ale jednak czegoś jej brakuje.
Suknia Anne Hathaway – jedna z najlepszych kreacji w jakich ją widziałam. Bardzo mi się podoba – jest kobieca, intensywna, a jednocześnie delikatna.

"Ostatnio weszłam na "JUST JARED" i jej nazwisko , jak zresztą zwykle przekręcili , a brzmi ono według nich: "Alicja Bachelda Curus" :-):" – nie tylko wymówić nie potrafią, ale i pisownia sprawia im dużo kłopotów :-) A ostatnio w Polsce żartują sobie z Colina, że powinien sobie zmienić nazwisko i nazywać się Colin Bachleda-Curuś :-)

"Powinni się wstydzić. Słyszałyście , że Colin Farrell był we wtorek w Krakowie, na chrzcie swojego syna z Alicją? Podobno chrzest był o 17:00 , a dziennikarze dowiedzieli się dopiero o 15:30, ale zdążyli zrobić kilka zdjęć pod Kościołem, chociaż już z imprezy, która odbyła się w piwnicach jakiegoś hotelu, niestety nie. Gości było tylko 30, w tym rodzina Colina : mama i siostra." – a tak, gdzieś czytałam o tym chrzcie, ale nie wiedziałam, że jeszcze potem była jakaś impreza. Dobrze, że ochrzcili to dziecko w takim ładnym mieście z tradycjami, i że Colin się zgodził na to miasto :-) Będzie miał coraz więcej wspólnych rzeczy z Polską. Z kilka lat temu nie mogłabym sobie nawet wyobrazić, że ktoś taki jak Colin Farrell, jeden z najbardziej rozchwytywanych hollywoodzkich aktorów, przyjedzie sobie do Polski (w której pewnie jeszcze nigdy nie był) i ochrzci swoje dziecko, które będzie mieć z polską aktorką :-)

"A jeszcze jedno pytanie: czy ten mężczyzna w czarnym garniturze i białej koszuli , z wyraźnie wytuszowanymi rzęsami, z czarnymi włosami to brat Colina Farrella?
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2404994/colin-farrell-baby-baptism-04 /” – tak, to jest jego brat, Eamon (choć trochę przypomina mi Susan Boyle, tę piosenkarkę z angielskiej edycji "Mam talent", bo mają podobne miny :-)):
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.showbizireland.com/images/stars /colinfarrell3.jpg&imgrefurl=http://www.showbizireland.com/news/february03/26-fa rrell49.shtml&usg=__rzNoYo6pJKP9oClTKx2okAmVJbU=&h=300&w=300&sz=23&hl=pl&start=7 &um=1&tbnid=7nU9_5Pve7w62M:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dcolin%2Bfarrell %2Bbrother%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DG%26um%3D1
(na fotkach są jeszcze zdjęcia jego mamy i siostry)
A mężczyzna po lewej jest jego hmmm.. mężem :-)
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2404992/colin-farrell-baby-baptism-02 /

"Na miejscu tych modelek, nie byłabym kapryśna;D" – hehe, zabawne EM_DE_KE_AS :-)

W "Świat i ludzie" jest zdjęcie Mickey Rourke’a i jego narzeczonej, rosyjskiej fotomodelki Jeleny Kuleckiej (ma 24 lata). Zamierzają wziąć ślub. Mickey chciałby, żeby to był ślub z rosyjskimi tradycjami. Nie wiem, czy widziałyście jak wyglądał na Halloween. A myślałam, że to Angelina wyglądała strasznie :-) :
http://justjared.buzznet.com/2009/10/30/mickey-rourke-shows-his-spooky-side/

"Tina" – nie ma nic o Megan, Angelinie i Orlandzie. Za tydzień dołączą film "Zakochany Szekspir" z Gwyneth Paltrow (9,99 zł), czyli jakbyś powiedziała Euhenia, 10 złotych bez grosza :-) Wkrótce będzie też "Sztuka zrywania" z Jennifer Aniston.

Euhenia_2

W "SHOW" - dla Euhenii warte uwagi prześpliczne duże foto Megan - zdjęcie całej twarzy, widać część sukni. Na początku gazety to samo zdjęcie tylko że mniejsze i sama głowa.

Nie ma ani Pattisina, ani Kristen, ani Blooma

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS , dziękuję za informację o „SHOW”:-).
W „TELETYGODNIU” na okładce jest Joanna Osyda. W środku jest wywiad z Pawłem Małaszynśkim na 3 strony, wywiad z Christianem Bale`m na 2 strony- jest jedno jego dosyć duże zdjęcie pozowane oraz dwa z filmu. Poza tym recenzja „Ciacha” , wywiad Willem Dafoe,recenzja „Daybreakers: Świt”, recenzja „Parnassusa” - nie ma ani jednego zdjęcia Johnnego Deppa:-(, jest za to wywiad z reżyserem Terrym Gilliamem. Recenzje „Głodu” , „Wszyscy mają się dobrze”. Zdjęcie całej sylwetki Charlize Theron- str.24., oraz w kółeczku mała fota Matta Damona na tej samej stronie. Naprawdę śliczna choć niewielka fota z filmu „Słodki listopad” Charlize Theron z Keanu Reevesem w artykule o nim- str.47. Warto obejrzeć EM DE KE AS :-). Koa, coś dla Ciebie jest mały artykuł o Evie Green – 2 zdjęcia- str.79. Nie ma Megan, ani Roberta ani Orlanda.
W „BRAVO” na okładce Lady Gaga. Koa, jest Jason Rathbone(!):-)- na stronie 8 – zdjęcie i artykuł o nim na około ćwierć strony. Dwie strony o Robercie Pattinsonie. Niewielka jedna fotka tylko twarzy Megan Fox. Jest też zdjęcie Taylora Lautnera na stronę oraz jeszcze ze trzy mniejsze, także Roberta i Kristen. Niewyraźny plakat Edwarda i Belli -jak się całują widać tylko twarze. Artykuł na stronę o Chase Crawfordzie- nie pamiętam czy go lubicie, ja go ledwo kojarzę? Maleńka fota Beyonce na ostatniej stronie. Nie ma Blooma.

Euhenia_2

Dzięki za opis "Tele Tygodnia" i Bravo:)

EM_DE_KE_AS

"Dzięki za opis "Tele Tygodnia" i Bravo:)"- Nie ma za co:-)

Koa, dziękuje za przejrzenie „TINY”:-).

"Tina" – nie ma nic o Megan, Angelinie i Orlandzie. Za tydzień dołączą film "Zakochany Szekspir" z Gwyneth Paltrow (9,99 zł), czyli jakbyś powiedziała Euhenia, 10 złotych bez grosza :-) Wkrótce będzie też "Sztuka zrywania" z Jennifer Aniston.” – Dobrze wiedzieć:-). Ja natomiast dowiedziałam się, że szóstym filmem z kolekcji „Kino na zimę” „Gazety wyborczej” jest film „Idealny facet” z Hilary Duff. Niestety nie wiem czy to jest dobra komedia, ale na „filmwebie” ma wysoką ocenę „bardzo dobry”:
http://www.filmweb.pl/f127322/Idealny+facet,2005

„przejrzałam sobie to "Na Żywo", nie za bardzo podobała mi się kreacja Megan Fox, ponieważ tuszuje jej bardzo zgrabną talię, Megan powinna unikać takich sukienek. Lepiej wygląda w czymś, co uwydatnia jej talię”- Oj zgadzam się z Tobą , nie podoba mi się ona w tej kreacji z „Na żywo”. Natomiast w tej fioletowej z Twojego linka wygląda , rzeczywiście bardzo dobrze.

„Moim zdaniem, powinna nosić długie, klasyczne suknie, o bardzo dobrze dopasowanej, skromnej górze, bez falbanek itp.” – Zgadzam się , chociaż wydaje mi się , że pasują jej również takie nieco luźniejsze bluzeczki w połączeniu ze zwykłą czarną spódniczką, jak tutaj :
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=52&pos=68
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=52&pos=90
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=52&pos=25
Oprócz tego stroju podoba mi się również jej makijaż, jak u wampira: blada skóra i krwisto czerwona szminka. Bardzo jej pasuje taki make-up:-).

„przynajmniej Keira miała ładny kolor tej sukni :-) Jej fason przypomina mi trochę greckie, starożytne suknie. Ale co do fasonu, rzeczywiście, nie jest za ładny. Suknia wygląda na trochę niekompletną, ubogą. Mam co do niej mieszane uczucia :-) Podoba mi się jej kolor, ale jednak czegoś jej brakuje.”- Na pierwszy rzut oka wygląda na potarganą dopiero po bliższym przyjrzeniu dostrzega się, że jednak nie:-).

„Suknia Anne Hathaway – jedna z najlepszych kreacji w jakich ją widziałam. Bardzo mi się podoba – jest kobieca, intensywna, a jednocześnie delikatna.”- O tak, i ta czerwień... to bardzo twarzowy kolor.

„nie tylko wymówić nie potrafią, ale i pisownia sprawia im dużo kłopotów :-) A ostatnio w Polsce żartują sobie z Colina, że powinien sobie zmienić nazwisko i nazywać się Colin Bachleda-Curuś :-)”- Zabawne, ale jeszcze o tym nie słyszałam o tym:-) . Natomiast w programie Szymona Majewskiego w kabarecie wystąpił właśnie aktor przebrany i ucharakteryzowany (zresztą prześwietnie) za Colina:-). Zdradzę Wam, że na koniec wszyscy zgromadzeni m.in. Andrzej Leper rzucili się na Colina , ponieważ oświadczył, że nie zamierza się ożenić z Alicją :-)

„nie tylko wymówić nie potrafią, ale i pisownia sprawia im dużo kłopotów :-)” - Amerykanie mają chyba stąd problemy z prawidłowym napisaniem „ś” , bo nie używają takiej litery w swoim języku, to oczywiście ich nie usprawiedliwia:-(. Poza tym popełnili już totalne niechlujstwo zmieniając kolejność liter w jej nazwisku: „Bachelda” zamiast „Bachleda”:-(.

„Z kilka lat temu nie mogłabym sobie nawet wyobrazić, że ktoś taki jak Colin Farrell, jeden z najbardziej rozchwytywanych hollywoodzkich aktorów, przyjedzie sobie do Polski (w której pewnie jeszcze nigdy nie był) i ochrzci swoje dziecko, które będzie mieć z polską aktorką :-)”- Wyobrażacie sobie, że może kiedyś natkniemy się na niego na chodniku? :-).

"A jeszcze jedno pytanie: czy ten mężczyzna w czarnym garniturze i białej koszuli , z wyraźnie wytuszowanymi rzęsami, z czarnymi włosami to brat Colina Farrella?
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2404994/colin-far... – tak, to jest jego brat, Eamon (choć trochę przypomina mi Susan Boyle, tę piosenkarkę z angielskiej edycji "Mam talent", bo mają podobne miny :-))”- :-) Dziękuje za odpowiedź:-).

„A mężczyzna po lewej jest jego hmmm.. mężem :-)”- Chyba tak :-). Aż trudno uwierzyć, bo Colin to taki stu procentowy facet.

„W "Świat i ludzie" jest zdjęcie Mickey Rourke’a i jego narzeczonej, rosyjskiej fotomodelki Jeleny Kuleckiej (ma 24 lata). Zamierzają wziąć ślub. Mickey chciałby, żeby to był ślub z rosyjskimi tradycjami. Nie wiem, czy widziałyście jak wyglądał na Halloween. A myślałam, że to Angelina wyglądała strasznie :-)”- Dziękuję za link do tego zdjęcia, nie zauważyłam tych zdjęć na „JUST JARED” . Wygląda strasznie(!): te usta... takie czarne, a nos chyba nie do końca sobie wymalował, bo na czubku pozostał różowy:-)
http://justjared.buzznet.com/2009/10/30/mickey-rourke-shows-...

Euhenia_2

Ten film " Idealny facet" - zapomniałam dopisać - będzie 8 stycznia w kioskach:-).

Euhenia_2

Kupiłam jednak tą „PANIĄ” z wywiad z Pattinsonem, nie mogłam się oprzeć:-). Na okładce Tamara Orciuch. W środku reklama na 1 stronę z piękną Aiswaryą Ray. A dalej:
-Pouczające , warte zapamiętania fragmenty z książek Pablo Coelho. Wywiad z Danielem Olbrychskim.
-Jedno duże zdjęcie Roberta Pattinsona na 2 strony 74-75. Nie podoba mi się jego twarz na tym zdjęciu, jest tak wyraźne , że widać nawet dwie nabrzmiałe żyły na jego czole:-). Na następnych dwóch stronach jest wywiad z nim i 5 zdjęć. Fajnie o nim piszą: „…w rzeczywistości Robert jest wciąż , aż do przesady , dobrze ułożonym chłopcem, który jeszcze nie tak dawno grał w „Harrym Potterze” kapitana drużyny quidditcha domu puchonów Cedika Diggory`ego- ofiarę zbrodniczego Lorda Voldemorta”.
-Wywiad z Nicole Kidman- wywiad – 1 zdjęcie na stronę, i 3 inne.
- Krótkie opisy filmów „Parnassus”- zdjęcie Johnnego Deppa:-), „Wszystko co kocham”, „Sherlock Holmes”, „Nostalgia anioła”
- MODA
- URODA- na str. 122 jest fota samej Mirandy Kerr z artykule o pielęgnacji rąk:-(, ale też zdjęcia Liv Tyler, Gwen Stefani i Jerry Hall, na str. 124 Bar Rafaeli – duże zdjęcie twarzy modelki oraz mniejsze Emmy Watson i Scarlett Johannson.

Euhenia_2

Robert Pattison - zdjęcie w Vivie. Nie na całą stronę, ale nie znowu tycie. Takie na 1/3 strony [na oko]

EM_DE_KE_AS

Dzięki za wiadomość. A chociaż ładne z artykułem?

Euhenia_2

Ładne, ale artykuł, hmmm...no to jet w specjalnym horoskopie na Nowy Rok - zdjęcie a obok coś na temat znaku zodiaku spod którego akurat on jest. Na pewno nie odnosi się do niego. Horoskop wyjątkowo nie na końcu lecz prawie przy połowie gazety

EM_DE_KE_AS

Dziękuję za odpowiedź. Postaram się chociaż zajrzeć do "Vivy".

Euhenia_2

Euhenia:
"A w "BRAVO GIRL" jest plakat Taylora Lautnera." – kupiłaś sobie Euhenia ten numer, że udało Ci się zobaczyć co jest w środku? U mnie wszystkie zafoliowane :/ Mogłam popodziwiać tylko okładkę :-) Mam małą prośbę do was, jeśli zobaczycie kiedyś w "Bavo"/"Bravo Girl" plakat "Zmierzchu" to mogłybyście dać znać? Muszę kiedyś jakiś zdobyć, a nuż spodoba mi się książka, dobrze byłoby mieć plakat ;)

"- już chyba jego pies lepiej wygląda."- O tak! A na pewno sympatyczniej:-)" – zgadza się :-) I przynajmniej pies darzy go szczerym oddaniem :-)

"W ogóle Megan nie ma także w całym numerze "Bravo"(:-()." – szkoda :( A czy zdobyłaś kiedyś z "Bravem" jakiś ładny plakat z Megan?"- Właściwie nigdy nie było jej plakatu, nie licząc kalendarza na rok szkolny 2009/2010, w którym zamieścili plakat z jej najnowszego filmu "Zabójcze ciało" z nią:-(." – jaka szkoda, że nie dają jej plakatów :( Jest teraz o niej naprawdę głośno. Myślałam, że często gości na plakatach w "Bravo". Trzeba przeglądać "Popcorn", może tam coś będzie. Czasem zdarza się, że dają w "Popcornie" wielkoformatowe plakaty, takie wielkości czterech normalnych, więc może będzie z czego wybierać.

Na "JJ" są nowe fotki Orlanda, świętował Sylwestra na luksusowym jachcie z wokalistą Usherem (który zawsze wydawał mi się sympatycznym facetem). Niestety na większości fotek jest z nią, więc na pewno nie będziesz chciała tego Euhenia oglądać :-) Ale widać, że pracuje nad swoim ciałem – pływa, ćwiczy z ciężarkami, widać, że jest w niezłej formie.

"A czy Wy lubicie ubrania wizytowe?" – Tak, lubię zarówno krótsze marynarki i żakiety , jak i takie dłuższe, jakie nosi Kate Bosworth:
http://www.kate-bosworth.org/gallery/displayimage.php?album=..." – dzięki za zdjęcie. Czy wolisz właśnie takie ciemniejsze marynarki, jak ma Kate na zdjęciu, czy jaśniejsze? A tak w ogóle, w cokolwiek by się ona nie ubrała, zawsze wygląda elegancko. Jak ona to robi?

"Keira bardzo ładnie nosi ten czarny żakiet z taką jakby czarną apaszką na szyi. Świetny pomysł do białej bluzki" - zgadzam się. Ponadto apaszka uzupełniła dobrze tę marynarkę i koszulę. Trzeba podpatrywać te gwiazdy i naśladować, niektóre wiedzą jak się dobrze i gustownie ubrać. No, może nie taka Lady GaGa, ale np. Keira Knightley :-)

"Ten żakiet bardzo mi się podoba jest dosyć długi(wydaje mi się , że taki właśnie wysmukla sylwetkę), ale wolałabym czarny. :
http://www.kate-bosworth.org/gallery/displayimage.php?album=..." – i dobrze dobrała dół do marynarki – króciutką sukienkę niemal podobnego koloru, tylko w trochę żywszym odcieniu.

"Taki klasyczny czarny żakiet pasuje nawet do dżinsów:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?a..." – jest uniwersalny.

""Ostatnio "Teleświat" został skalany ich zdjęciem z filmu "High School Musical". Jak je zobaczyłam zrobiło mi się mdło w ustach :-) Mam nadzieję, że już nie obejrzę takich niespodzianek."- To ja chyba miałam szczęście , bo wyjątkowo nie kupiłam w poniedziałek "Teleświata" tylko "Teletydzień":-)." – naprawdę miałaś szczęście :-) Pozazdrościć. Ja niestety nie miałam tyle szczęścia, nie wiem czy się pozbędę z pamięci tego strasznego przeżycia, jakim było oglądanie Efrona w gazetce telewizyjnej (i nawet nie dali żadnego ostrzeżenia, nie miałam żadnych szans, żeby się na to przygotować :-)).

Ostatnio w "Voge’u" opublikowali listę modelek mających największy wpływ na świat mody, oraz najczęściej fotografowanych. Na pewno Cię to ucieszy Euhenia, że na pierwszym miejscu znalazła się Twoja ulubiona Gemma Ward. Na szóstym znalazła się Natalia Vodianova. Do tego na liście pojawiają się aż trzy Polki. A Miranda nie znalazła się nawet w pierwszej trzydziestce :-) Wyprzedziły ją nawet polskie modelki:
http://www.pudelek.pl/artykul/22093/3_polki_wsrod_30_najlepszych_modelek_roku/

EM_DE_KE_AS:
Nie wiedziałam, że Kate Winslet także lubi nosić marynarki, jakoś sobie nie przypominam żadnego zdjęcia, na którym by je nosiła. Zazwyczaj widziałam ją w sukienkach. Dzięki za zdjęcia, widać, że Kate ma klasę (najbardziej podobają mi się te fotki):
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=1436&sessionid=c0b5f2ef 1f408b4ca8784396e9ef5e23
A tutaj odważnie dobrała gorset do marynarki, co mi się naprawdę podoba. Gorsety zawsze wydają mi się czymś romantycznym, a jeszcze w połączeniu z klasyczną czarną marynarką wyglądają nadzwyczajnie:
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=16082&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
A tutaj bardzo ładnie wygląda w czarnej koszulce, zwykłych spodniach, a na to wszystko założyła białą marynarkę. Ciekawe zestawienie, trochę w sportowym, niezobowiązującym stylu ujmuje jej lat:
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=12687&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23

"Ja uwielbiam styl Kate Winslet. Zawsze wygląda pieknie i z klasą - nawet jeśli jest w sukienkach:" – ładnemu we wszystkim ładnie :-) Bardzo ładnie wygląda w pierwszej sukience, idealnie przylega do figury. A obok niej stoi jej partner z filmu "Lektor" :-) Chłopak miał trudną rolę, ale dobrze sobie z nią poradził – musiał zagrać jej nastoletniego kochanka:
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=29283&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
Ta sukienka naprawdę mi się podoba, jest lekko orientalna:
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=11453&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
Wow, a tu wygląda niczym bogini kina :)
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=15630&sessionid=c0b5f2e f1f408b4ca8784396e9ef5e23
Ładny fason:
http://www.discoverkate.com/gallery/details.php?image_id=1609&sessionid=c0b5f2ef 1f408b4ca8784396e9ef5e23
Ann Hathaway miała kiedyś podobną suknię, tylko kwiaty przechodziły przez drugie ramię:
http://www.imdb.com/media/rm3600848384/nm0004266
Kate wygląda chyba lepiej w sukniach niż marynarkach.

W "Na Żywo" – artykuł o Dodzie i Nergalu: zaręczyny roku, Colin Farrell i Alicja Bachleda – Curuś – piszą chyba o chrzcie, dalej aktorzy o błękitnej krwi – gwiazdy, które są potomkami ważnych ludzi – pradziadek Heleny Bonham-Carter był lordem, jaj babcia członkinią w Izbie Lordów, Beata Tyszkiewicz ma tytuł hrabianki, Leelee Sobieski – ma królewskie korzenie, jest potomkinią króla Jana III Sobieskiego.
"Świat i ludzie" – wywiad z Agnieszką Włodarczyk, zdjęcie Nicole Kidman. O Orlandzie, Megan, Matthew McConaughey i Kate Winslet nic nie ma.

koa222

A wiesz, że ja gdzies widziałam plakat z całującą sie Kristen i Robertem, tylko nie wiem jaka to gazeta była...Chyba Bravo

Właśnie najbardziej podoba mi się ta fotka Kate w białej marynarce:)

Dla mnie Kate zawsze wygląda pięknie

"Pozazdrościć. Ja niestety nie miałam tyle szczęścia, nie wiem czy się pozbędę z pamięci tego strasznego przeżycia, jakim było oglądanie Efrona w gazetce telewizyjnej (i nawet nie dali żadnego ostrzeżenia, nie miałam żadnych szans, żeby się na to przygotować :-))." - Ja mam jego fotę w kalendarzyku kieszonkowym z "Cosmopolitan" -jak mogli poełnic taką "zbrodnię" mogli wrzucić fotkę kogokolwiek...nawet już tego Blooma[choć za nim nie przepadam]...
:)

Co do plakatu Megan - marzy mi się taki ładny z "Zabójczego ciała" w dużym formacie:)

Aha - i jedna rzecz: słyszałyście, że Matthew McConnaghey ma córkę:) Teraz mają już parkę:)

EM_DE_KE_AS

„– zgadza się :-) I przynajmniej pies darzy go szczerym oddaniem :-)”- Absolutna racja:-) :-):-)

„ Trzeba przeglądać "Popcorn", może tam coś będzie. Czasem zdarza się, że dają w "Popcornie" wielkoformatowe plakaty, takie wielkości czterech normalnych, więc może będzie z czego wybierać.”- dzięki za radę:-).

„"A w "BRAVO GIRL" jest plakat Taylora Lautnera." – kupiłaś sobie Euhenia ten numer, że udało Ci się zobaczyć co jest w środku? U mnie wszystkie zafoliowane :/ Mogłam popodziwiać tylko okładkę :-)”- Na stronie internetowej przeczytałam:-) ( „Bravo.pl”).

„Mam małą prośbę do was, jeśli zobaczycie kiedyś w "Bravo"/"Bravo Girl" plakat "Zmierzchu" to mogłybyście dać znać? Muszę kiedyś jakiś zdobyć, a nuż spodoba mi się książka, dobrze byłoby mieć plakat ;)”- Dobrze nie ma sprawy , a właśnie w ostatnim numerze „Bravo” na okładce Lady Gaga jest dość niewyraźny plakat (kiepska jakość zdjęcia) Kristen i Roberta.

„Na "JJ" są nowe fotki Orlanda, świętował Sylwestra na luksusowym jachcie z wokalistą Usherem (który zawsze wydawał mi się sympatycznym facetem). Niestety na większości fotek jest z nią, więc na pewno nie będziesz chciała tego Euhenia oglądać”- Tak rzeczywiście. Dzięki Koa, za wiadomość . Niestety miałam niespodziewane i zdecydowanie nieprzyjemne spotkanie na „Just Jared” z tymi fotami i rzeczywiście nie chce mi się do nich wracać:-(.

„Ale widać, że pracuje nad swoim ciałem – pływa, ćwiczy z ciężarkami, widać, że jest w niezłej formie.” – To dobrze, że ćwiczy , mam nadzieję, że ma to związek z jakimś filmem, o których już dawno pojawiły się informacje na przykład „Fulls Rush In” :-). Zauważyłaś Koa, że już po raz kolejny odwołali polską premierę „New York, I Love You”? Miała być 8 stycznia, już się cieszyłam ,że pójdę na niego do kina , a tu nic z tego :-(. Czy on kiedykolwiek będzie w polskich kinach , czy nie? Brak mi już cierpliwości:-). Tyle występuje w nim gwiazd , że aż problemy z dystrybucją wydają się dziwne. Tymczasem jest już plakat kinowy „REMEMBER ME” najnowszego filmu z Robertem Pattinsonem premiera w Polsce szykuje się już marcu:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2407034/robert-pattinson-remember-me- one-sheet/
Podoba mi się, chociaż nie tak bardzo jak te ze „Zmierzchu”. Tamte mają swój klimat...:-)

”Czy wolisz właśnie takie ciemniejsze marynarki, jak ma Kate na zdjęciu, czy jaśniejsze?”- Ciemne , bo są praktyczniejsze:-). Nie lubię się denerwować, że się gdzieś przypadkiem pobrudzę:-). Na jasnym wszystko widać. A Ty Koa, jakie wolisz, ciemne czy jasne żakiety?

„A tak w ogóle, w cokolwiek by się ona nie ubrała, zawsze wygląda elegancko. Jak ona to robi?’- Oj nie wiem:-). Mogę tylko podglądać i wzorować się na jej pomysłach:-).

„Ostatnio w "Voge’u" opublikowali listę modelek mających największy wpływ na świat mody, oraz najczęściej fotografowanych. Na pewno Cię to ucieszy Euhenia, że na pierwszym miejscu znalazła się Twoja ulubiona Gemma Ward. Na szóstym znalazła się Natalia Vodianova. Do tego na liście pojawiają się aż trzy Polki. A Miranda nie znalazła się nawet w pierwszej trzydziestce :-) Wyprzedziły ją nawet polskie modelki:”- O jakże mi miło:-). Zaskoczyło mnie to, że na pierwszym miejscu jest Gemma , bo na rok zrezygnowała w ogóle z pracy modelki. Dobrze, że o niej nie zapomnieli:-). Mam nadzieję , że w tym roku powróci na wybiegi.

„Czytałam trochę ciekawostek na jego temat – Jackson jest utalentowany muzycznie i ma nawet własny zespół, który jest bardzo sławny szczególnie w kręgach amerykańskiej młodzieży. Zespół nazywa się "100 Monkeys" (dosyć zabawnie) i gra mieszankę popu i rocka.”- to ciekawe, jest równie wszechstronny co Robert:-). Właśnie w tym najnowszym „Bravo” z Lady Gagą na okładce , o czym już pisałam jest Jason – zamieścili jego zdjęcie i kilka informacji o nim(na około ćwierć strony, gdzieś na początku gazetki):-).

„ Tak, ładnie wygląda w takich krótkich włosach, i bardzo jej pasują blond włosy, bo ma jasną i delikatną cerę. Jeszcze chyba nigdy nie widziałam jej jako brunetki. A jako aktorka – moim zdaniem – została wprost stworzona do filmów komediowych. Z wielkim urokiem, humorem i odrobiną niezdarności pakuje się zawsze w tarapaty, a później jakoś z nich wychodzi.”- Oprócz „Bridget Jones” masz Koa jakąś inną ulubioną komedię z Rene Zellweger?

„ obsada jest godna uwagi, jeszcze oprócz naszych ulubionych – Liama, Colina, Billa i Keiry zagrali w nim Alan Rickman (wielokrotnie nagradzany i utalentowany aktor) oraz Emma Thompson (zdobywczyni dwóch Oscarów). Trochę szkoda, że nie zagrała też tam Renee Zellweger, bardzo by pasowała. Cała historia jest bardzo ciekawa, optymistyczna i zabawna. Szczególnie zabawna była ta dziewczyna, która pracowała u premiera (Hugh Granta) – starała się wypaść zawsze jak najlepiej, a mimo to często z jej ust wymykały się niestosowne słowa, za które się potem karciła w duchu :-) Euhenia przygody którego bohatera najbardziej Ci się spodobały w tym filmie?”- Zdecydowanie tego rockmana , którego grał Billy Nighy. Był świetny. Podobno po obejrzeniu „To właśnie miłość” producenci „Piratów z Karaibów” zdecydowali, że to on powinien zagrać główny czarny charakter, w drugiej części trylogii:-).

„ co za pech :( A próbowałaś go Euhenia puścić jeszcze raz i przewinąć od razu poza tę scenę, na której się popsuł? Lub może trzeba go puścić w ogóle jeszcze raz?” – Tak i nic z tego :-(. Dlatego zadzwoniłam do działu reklamacji „Vivy” i kazano mi wraz z opisem wady płyty wysłać ją do ich redakcji. Tak też zrobiłam i teraz pozostaje mi tylko czekanie.

„Czy oni już nie potrafią dobrze nagrać filmu ? Mi jeszcze z "Vivą" nie zaciął się żaden film, ale po tej "wpadce" ze "Snem Kasandry" będę już raczej uprzedzona co do filmów z tym magazynem :-) Często kupowałam filmy z "Galą", albo "Naj", tam nie było takich "incydentów".”- No właśnie ja teraz również będę ostrożna, ale bardzo bym chciała kupić jeszcze „Dumę i uprzedzenie” z Keirą Kinghtley , gdy „Viva” wznowi tą starą kolekcję po –mam nadzieję -niższej cenie:-).

„– trzymam kciuki :-) Mam nadzieję, że uda Ci się ją wymienić na dobrą płytę.”- Dziękuję:-).

„nie obejrzałam "Ekspresu polarnego", bo też odwiedzałam gości.” - :-) To normalne, ja też przez gości nie nadrobiłam zaległości w starych filmach zalegających na półce.

„ "Wesołych świąt" – obejrzałam tylko połowę. Trochę zabawne w nim było to, że niski Danny DeVito – z natury wyglądający niepozornie, może dosyć nieatrakcyjnie :-) (chociaż jest dobrym aktorem), zagrał ojca dwóch córek – bliźniaczek, pięknych, szczupłych i wysokich dziewczyn o blond włosach:) To wyglądało komicznie :-)” – Na pewno. Podobny scenariusz miał film „Ja , Irena i ja” z Jimem Carreyem, w którym posiadając białą żonę, miał z nią trzech synów, z których każdy był murzynem:-)

„Oprócz tego obejrzałam jeszcze komedię "Święta last minute" z Jamie Lee Curtis i Timem Allenem – był naprawdę świąteczny i warto go było obejrzeć. Grali małżeństwo, które postanowiło nie urządzać świąt, żeby zarobić w tym czasie na egzotyczną wycieczkę. Ich córka wyjechała gdzieś w tym czasie na święta, więc mieli okazję, żeby także wyjechać i odpocząć. Nie kupili więc choinki, jedzenia, ani prezentów. Wycieczkę już praktycznie opłacili i czekali na wyjazd, który miał być za kilka dni. Nagle zadzwoniła do nich córka, i powiedziała, że jednak wróci do domu na święta, i że poznała chłopaka, który poprosił ją o rękę. Zapytała się, czy już zaczęli szykować świąteczne potrawy, a oni skłamali, że tak :-) I po tej rozmowie, jak w gorączce rzucili się do robienia świątecznych zakupów, i przybierania domu, żeby tylko ugościć córkę i przyszłego zięcia. A ona zawsze kupowała do jedzenia specjalną świąteczną szynkę, więc szybko poleciała do sklepu, i zobaczyła w dali, na jednej z półek już ostatnią szynkę. Zaczęła iść w tamtym kierunku, a obok niej pojawiła się nagle jakaś starsza pani, pchająca wózek, która też szła w tamtym kierunku. Obie lekko przyspieszyły. Nagle zrozumiały, że im obu zależy na tej samej ostatniej szynce, zaczęły więc się ścigać do półki :-)”- Po tym opisie zaczynam żałować, że nie obejrzałam tego filmu. Musiał być bardzo zabawny.

Kupiłam „VIVĘ” na okładce jest Anita Werner. Bardzo ładna sesja zdjęciowa Anjii Rubik i Sascy Knezevica plus wywiad z nimi. Od str.4 do 14. W „Światowym życiu”: Madonna z córką, Liv Tyler, Dita von Tease, Jude Law z symen na zakupach, oraz w jednej scenie z filmu „Sherlock Holmes” z Robertem Downeyem: dwie foty- jedno zabawne jak Robert leży na łóżku ze związanymi rękami i poduszkom między nogami:-)- strona 21. Za tydzień w „VIVIE” będzie film „Jagodowa miłość” z Judem Law. Jest też wywiad z Anitą Werner, artykuł o Krzysztofie Pisiewiczu. Duży artykuł o Brittany Murphy, piszą ,że jej śmierć była bardzo podobna do śmierci króla popu , ona również jak Michael Jackson była uzależniona od środku przeciwbólowych: zażywała Vicodin po bolesnej operacji plastycznej piersi. Poza tym była także bardzo wychudzona, chociaż podejrzewano ją o anoreksję ona zawsze zaprzeczała, twierdząc, że chudnie od nawału pracy. Kiedy pojawiła się na premierze swojego najnowszego filmu , która odbyła się 1 grudnia wyglądała jak anorektyczka(zdjęcie z tej premiery jest na stronie 41). Jej problemami nie przejmowali się, ani matka z którą mieszkała ani mąż. Podobno prywatnie nie było w niej nic z gwiazdy była wesołą, naturalną i spontaniczną dziewczyną.
Dalej jest wywiad z Mikołajem Komarem. W dużym horoskopie na 2010 jest fotka ładna pozowana Johnnego Deppa (str 51) i Roberta Pattinsona, Brada Pitta. W artykule „Twarze na topie” zdjęcia gwiazd występujących w reklamach : Scarlett Johansson, Kim Cattrall, Sienny Miller, sióstr Cruz, George`a Clooneya i Brada Pitta. Na stronie 88 fota Evy Longorii całej sylwetki.

Euhenia_2

Euhenia:
"""A czy Wy lubicie ubrania wizytowe?" - na co dzień swobodnie. Ale na okazje lubię." - ja również lubię ubrania wizytowe, ale na codzień tak samo jak EM DE KE AS, ubieram się na luzie w dżinsy i koszulki takie zapinane na guziki - bardzo je lubię:-)." – ja też wolę tak jak wy swobodny ubiór – dżinsy, a do tego jakaś elegancka bluzka z krótkim rękawem, z przyjemnego materiału, np. bawełny. Lubię też spodnie z wiskozy. Za to unikam ubrań z wełny – strasznie mnie gryzą i są nieprzyjemne w dotyku :( Euhenia, a te koszulki co lubisz, masz na myśli takie zrobione z jakiegoś delikatnego, przyjemnego, gładkiego materiału? Bo też lubię coś takiego, tylko raczej z krótkim rękawem :-)

"Koa, wczoraj oglądałam reklamy TVN`ie i bardzo miło mnie zaskoczyła reklama komedii , które ma zamiar wyemitować w kolejne niedziele ta stacja. Otóż będzie miedzy innymi film "Miłość i inne nieszczęścia" z Orlandem! On jest w jednej scenie, ale w filmie gra też jego siostra Samantha Bloom:-)." – dzięki za wiadomość. Właśnie parę dni temu widziałam reklamę na tvn. To bardzo dobrze, że będzie :-) Jeszcze nie oglądałam tego filmu z Orlando. Ale podobno pojawia się dosłownie na chwilę, mam nadzieję, że go nie przegapię :-) Nie wiedziałam, że Samanta też tam gra, trzeba przyznać, że są do siebie podobni z urody, np. z oczu. Chciałabym jeszcze obejrzeć dramat "Przystań", czekam na niego i czekam, ale jakoś nie chcą go puścić, a jest z 2004 roku, już dawno powinni go puścić :-( Bardzo chciałabym obejrzeć tę historię.

"A właśnie chciałam Was zapytać jakie fryzury Wam się podobają? Wolicie dłuższe włosy czy krótsze? Wiem, że Koa woli dłuższe:-). Ale czy podobają Wam się na przykład z tych dłuższych takie – moim zdaniem – już bardzo długie włosy, jakie ma Megan Fox:
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=72&p...
czy takie długie, ale na przykład tylko sięgające ramion lub trochę dłuższe, jak u Kate Winslet, Keiry czy Kate Bosworth? Wycieniowane czy wszystkie równe?
Zastanawiam się czy nie zmienić nieco fryzury i jestem ciekawa Waszych opinii :-)." – Megan ma na tym zdjęciu ładną długość włosów, ale bardziej podobałoby mi się, gdyby miała całkiem proste :-) Myślę, że każda długość włosów jest dobra – takie do pasa, za ramiona, do ramion, byleby ich nie obcinać na męską fryzurę, bo wtedy odejmuje to kobiecie uroku. Nie mam nic przeciwko cieniowanym włosom, nadają fryzurze lekkości i wtedy ciekawie wyglądają, ale ja jakoś preferuję takie jednakowej długości, bo łatwiej się je układa :-) A chcesz je sobie trochę skrócić? Musisz zrobić tak, jak Ci będzie najwygodniej :-) Włosy na szczęście mają to do siebie, że odrastają, więc można ciachać :-) A masz bardzo kręcone włosy? To wtedy mogłabyś sobie obciąć włosy na długość Keiry Knightley:
http://www.imdb.com/media/rm1053529600/nm0461136

"To miło , że ktoś tak uważa. Ja natomiast mam odwrotnie: dopiero teraz odkryłam Pottera:-). Nie czytałam książki, a ekranizacja pierwszej części , którą obejrzałam dość dawno temu, nie bardzo mi się podobała. Natomiast teraz chyba dwa tygodnie temu na TVN-ie- dali pierwszą części i nawet się wciągnęłam. Obejrzałam też drugą , na pewno obejrzę też trzecią w święta oraz- jak wyemitują -to także tą czwartą z Robertem Pattinsonem:-). A pamiętasz Koa, co to był za program filmowy, w którym tak dobrze mówili o "Zmierzchu"?" – niestety nie pamiętam za dobrze :( Być może mówili tak w "Kinomaniaku", ale nie dam głowy :(
Ja też nie czytałam "Pottera", bo myślałam, że jest to książka skierowana do najmłodszych czytelników, takich 12-13 letnich :-) Dopiero później obejrzałam pierwszą część – bardzo mi się spodobał, a najlepszy w całym filmie jest klimat - mroczny i trzymający w napięciu, bardzo tajemniczy, ale świetna jest też scenografia w "Potterze" - wystroje wnętrz i rekwizyty. Do tej pory obejrzałam cztery części, ciekawe kiedy puszczą piątą :-)

"-Wywiad z Nicole Kidman- wywiad – 1 zdjęcie na stronę, i 3 inne.
- Krótkie opisy filmów "Parnassus"- zdjęcie Johnnego Deppa:-), "Wszystko co kocham", "Sherlock Holmes", "Nostalgia anioła"
- MODA
- URODA- na str. 122 jest fota samej Mirandy Kerr z artykule o pielęgnacji rąk:-(" - jak przeglądałam "Panią" też zauważyłam jej zdjęcie :(

Czy lubicie oglądać sobie filmiki z filmowymi pocałunkami? Ostatnio znalazłam ciekawe video, jest na nim m.in. Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Orlando, Johnny Depp, Keira Knightley, w najbardziej romantycznych scenach, wszystko przyozdobione piosenką pasującą w sam raz do klimatu ;) :
http://www.youtube.com/watch?v=ilwANUm0CaQ&feature=related

W "Teleświecie" przyuważyłam małe zdjęcie z Kristen i Robertem w scenie ze "Zmierzchu" (str. 64), który ma dzisiaj premierę na Canal+.

EM_DE_KE_AS:
"Co do fryzur.
Podobają mi się włosy Megan - tak długie jak na zdjęciu. I koniecznie jak ma właśnie pofalowane.
Bardzo mi się podoba taa fryzurka jaka ma Catherine
http://www.photopumpkin.com/wp-content/uploads/catherine-zet..." – bardzo ładna fryzura – dodaje jej włosom puszystości, i chyba są też lekko natapirowane.

"Obecnie wyglądam podobnie:
http://www.photopumpkin.com/wp-content/uploads/catherine-zet...
Z ta różnicą, że brązowe włosy i bardziej pocieniowane (pazurki), no i ja nie mam tak prostych włosów" – to masz ciekawą fryzurę :-) Brązowe włosy nie postarzają, wyglądają nawet lepiej niż włosy Catherine, bo z takimi ciemnymi wygląda trochę poważnie. A ja kiedyś sobie farbowałam na taki kasztan jak ma Natalie, żeby mieć bardziej wyrazisty i ciemniejszy kolor:
http://www.imdb.com/media/rm364681984/nm0000204
http://www.imdb.com/media/rm2958727680/nm0000204

"A Ty Koa? Jakie fryzrury Ci się podobają?" – mi bardzo podobają się fryzury z bardzo długich, gładkich, prostych włosów, np., takich jak ma Megan Fox:
http://www.imdb.com/media/rm3340933888/nm1083271
http://www.imdb.com/media/rm2178914560/nm1083271
Albo Sandra Bullock, z tym że ona ma je jeszcze ładnie zaczesane na bok:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2406531/sandra-bullock-peoples-choice -2010-12/
Podoba mi się też fryzura Nicole Kidman. Ładnie wygląda z długimi, prostymi włosami:
http://www.imdb.com/media/rm59018752/nm0000173
http://www.imdb.com/media/rm1111268096/nm0000173
Ostatecznie mogą być lekko falowane jak u Kate Bosworth:
http://www.imdb.com/media/rm1929942016/nm0098378
Oprócz tego lubię jeszcze tapirowane włosy. Najbardziej znana z nich była Brigitte Bardot:
http://www.imdb.com/media/rm3917060096/nm0000003

koa222

Super te filmiki całuśne;)
Najlepszy moim zdaniem - czuły pocałunek Leo i Kate w Titanicu, ten z Romeo i Julii, Infiltracji. Bardzo mi się podobał ten pocałunek Orlanda i Keiry w deszczu. I ten na stadionie (2 minuta i 57 sekund).
Znalazłam kilka innych:
http://www.youtube.com/watch?v=r0m9xALdaok&feature=related

W tym filmiku ach...jak ten Antonio całuje...szczególnie minuta 3,33...No i Johnny Deep...
Warto też zwrócić uwage na pocalunek Jennifer Lopez i Jamesa Caviezela z "Oczy Anioła"

http://www.youtube.com/watch?v=e-C-wBWaRcM&feature=video_response
a tutaj - 47 sekunda - Patrick Dempsay;D no i Colin fareel i salma hayek w "Pytając o miłość"

http://www.youtube.com/watch?v=HioGUpIYXks&feature=related
a tutaj - wprawdzie nie ma dźwięku, ale za to jakie ładne całusy:) Szczególnie Kate i Sawyer z Lostow - super długi całus i czuły:) No i Keira i Bloom. Pełen czułości całus Izzie i Alexa z chirurgów:)

No i wreszcie te które podobają mi się najbardziej:
http://www.youtube.com/watch?v=wi35BRRojz8&feature=related
najsłynniejsza scena z Titanica i z Przeminęło z wiatrem:)

"W "Teleświecie" przyuważyłam małe zdjęcie z Kristen i Robertem w scenie ze "Zmierzchu" (str. 64), który ma dzisiaj premierę na Canal+." - w To i Owo jest większe zdjęcie z opisem. A propos - zdjęcie jest caluśne.

EM_DE_KE_AS

2 zdjęcia Orlanda w Party - jedno przy krzyżówce - drugie mniejsze - sama głowa. Informują ze Bloom będzie mial urodziny za dwa dni

EM_DE_KE_AS

Mi też się podobają takie filmy :-) Miło się je ogląda, achhh :-)
"Bardzo mi się podobał ten pocałunek Orlanda i Keiry w deszczu. I ten na stadionie (2 minuta i 57 sekund)." – ten na stadionie jest z komedii romantycznej "Ten pierwszy raz". Aż zapiera dech w piersiach, gdy widzę z jakim zdecydowaniem ten facet idzie w stronę Drew Barrymore, żeby ją pocałować.

W tym pierwszym od Ciebie podobał mi się pocałunek z 2:00 (niestety nie wiem z jakiego jest filmu), i całus Rachel Weisz i Brendana Frasera z "Mumii".

"W tym filmiku ach...jak ten Antonio całuje...szczególnie minuta 3,33...No i Johnny Deep...
Warto też zwrócić uwage na pocalunek Jennifer Lopez i Jamesa Caviezela z "Oczy Anioła"" – z "Oczu anioła" też ładny, lubię ten film. Jest wzruszający. Minuta 3:33 - też nieźle się całuje Antonio z Rebeccą ;) Świetnie wygląda w czarnej skórzanej kurtce.

"http://www.youtube.com/watch?v=e-C-wBWaRcM&feature=video...
a tutaj - 47 sekunda - Patrick Dempsay;D no i Colin fareel i salma hayek w "Pytając o miłość"" - dużo Colina Farrella było w tym drugim. A mi tutaj podobał się pocałunek Johnnego Deppa w "Benny i Joon", i Colina Firtha w "Bridget Jones" :-)

"http://www.youtube.com/watch?v=HioGUpIYXks&feature=relat...
a tutaj - wprawdzie nie ma dźwięku, ale za to jakie ładne całusy:) Szczególnie Kate i Sawyer z Lostow - super długi całus i czuły:) No i Keira i Bloom. Pełen czułości całus Izzie i Alexa z chirurgów:)" – mi też się podoba ten całus Kate i Sawyera, widać, że włożyli w to całe serce, jest przekonujący. To chyba dotąd jeden z najlepszych całusów z tych wszystkich filmów. Keiry i Orlanda też dobry, im wolniej się całują tym lepiej, wtedy całus jest bardziej przekonujący i wzbudza więcej emocji. A po tym pocałunku z "Tristana i Izoldy", mam ochotę obejrzeć ten film :-)

"No i wreszcie te które podobają mi się najbardziej:
http://www.youtube.com/watch?v=wi35BRRojz8&feature=relat...
najsłynniejsza scena z Titanica i z Przeminęło z wiatrem:)" – widzę, że zaczęli to video od klasycznych filmów – "Śniadanie u Tifanny’ego" (0:30), i właśnie to "Przeminęło z wiatrem" – piękny film. Ale nie mogę rozgryźć tego na minucie 1:07, świetny pocałunek.

Znalazłam jeszcze ten:
http://www.youtube.com/watch?v=IdEellXY3A0
Otwiera go Leo DiCaprio i Claire Danes, a potem już lecą pocałunki Orlanda, Ryana Goslinga i Viggo Mortenesna. Na uwagę zasługuje też całus Roberta Downey Jr. z minuty 3:43

"2 zdjęcia Orlanda w Party - jedno przy krzyżówce - drugie mniejsze - sama głowa. Informują ze Bloom będzie mial urodziny za dwa dni " – a tak, pamiętam o jego urodzinach :-) A to przy krzyżówce ładne chociaż? I jestem jeszcze ciekawa, czyją biografię zamieścili w tym numerze?

Euhenia coś dla Ciebie – w najnowszym "Teleświecie" (str.32) zdjęcie Seana Beana z filmu pt. "Powrót pułkownika Sharpa" (całkiem nowego, z 2008 roku). Będzie w tv niedługo. To kontynuacja filmu.

koa222

Dziękuję EM DE KE AS za informację o dwóch zdjęciach Orlanda w „Party”:-). Wreszcie coś, ale mogli napisać chociaż maleńki artykuł o nim:-(.
„Euhenia coś dla Ciebie – w najnowszym "Teleświecie" (str.32) zdjęcie Seana Beana z filmu pt. "Powrót pułkownika Sharpa" (całkiem nowego, z 2008 roku). Będzie w tv niedługo. To kontynuacja filmu.”- Dziękuję Koa, za informację:-). A kto jest gwiazdą tygodnia w tym numerze „Teleświata”?

W „GALI” nie ma Megan , Ani Roberta ani Orlanda:-(. Kupiłam „Teletydzień” jest wywiad z Chrisem Nothem , czyli Mister Bigiem z „Seksu w wielkim mieście”. Prawie półtorej strony o „Sherlocku Holmesie”. Napisali krótkie artykuły o Viggo Mortensenie, Liv Tyler, o Ericu Banie, a nawet o Seanie Beanie:-). Na stronie 77 jest zdjęcie chyba całej żeńskiej obsady musicalu „Nine”.

„Ja też nie czytałam "Pottera", bo myślałam, że jest to książka skierowana do najmłodszych czytelników, takich 12-13 letnich :-) Dopiero później obejrzałam pierwszą część – bardzo mi się spodobał, a najlepszy w całym filmie jest klimat - mroczny i trzymający w napięciu, bardzo tajemniczy, ale świetna jest też scenografia w "Potterze" - wystroje wnętrz i rekwizyty. Do tej pory obejrzałam cztery części, ciekawe kiedy puszczą piątą :-)”- Ja też obejrzałam cztery części Pottera i bardzo bym chciała , aby jeszcze raz puścili ten film z Pattinsonem:-). Poza tym widziałam też 6 odcinek , tylko 5 jeszcze nie, w takiej kolejności 1, 4 ,1 , 2 , 3 , 6 – wszystko mi się zatem równo wymieszało:-).

Za to unikam ubrań z wełny – strasznie mnie gryzą i są nieprzyjemne w dotyku :( Euhenia, a te koszulki co lubisz, masz na myśli takie zrobione z jakiegoś delikatnego, przyjemnego, gładkiego materiału? Bo też lubię coś takiego, tylko raczej z krótkim rękawem :-)” - Zdecydowanie tak , materiał musi być przyjemny w dotyku :-). Lubię koszule zapinane zwłaszcza z bawełny , ale i z koronki lub tylko przyozdobione koronką. Z bardzo delikatnymi drobnymi wzorkami.

„ Właśnie parę dni temu widziałam reklamę na tvn. To bardzo dobrze, że będzie :-) Jeszcze nie oglądałam tego filmu z Orlando. Ale podobno pojawia się dosłownie na chwilę, mam nadzieję, że go nie przegapię :-)”- Tak to prawda gra w jednej scenie z Gwyneth Paltrow, ale na ulotce z reklamą kinową tego filmu jego nazwisko było wymienione razem z aktorami grającymi główne role:-). Naciągnęli w ten sposób fanów Orlanda na bilet w tym i mnie:-).

„ Nie wiedziałam, że Samanta też tam gra, trzeba przyznać, że są do siebie podobni z urody, np. z oczu.” – Tak, zgadzam się . Nawet włosy mają takie same ciemno brązowe i kręcone.

„Chciałabym jeszcze obejrzeć dramat "Przystań", czekam na niego i czekam, ale jakoś nie chcą go puścić, a jest z 2004 roku, już dawno powinni go puścić :-( Bardzo chciałabym obejrzeć tę historię.” – Zwłaszcza, że Orlando gra tam główną rolę, nie jak w „Miłość i inne nieszczęścia” w jednym epizodzie. Co do tego filmu to może dlatego go nie puszczają , bo wyszedł w Polsce na DVD dopiero w 2006 lub 2007(nie pamiętam dokładnie).

Euhenia_2

Zauważ - w Gali - piękne fotki z lat młodości polskich aktorek...czarno białe - zwrócilam uwagę - ze względu na moją ulubioną aktorkę panią Beatę Tyszkiewicz i Katarzynę Figurę (p M. Braunek - też piękne)

W programie tv - Megan Fox - na końcu - ale niezbyt pochlebny artykulik "Najpiękniejsza, ale najgorsza aktorka roku" - z czym się nie zgadzam. Myślę że właśnie ze względu na urodę i na to co ludzie czytaja o niej w gazetach - wszyscy się uwzięli na Megan. Ona wcale nie jest najgorszą aktorką - wspaniałą też nie, ale nie można powiedziec że najgorszą. Są gorsze

EM_DE_KE_AS

"Dziękuję Koa, za informację:-). A kto jest gwiazdą tygodnia w tym numerze "Teleświata"?" – w tym numerze gwiazdą tygodnia jest Julia Roberts. W środku jest fotka jej męża i dzieci. Najlepsze jest to, że jej dzieci – bliźnięta, mają różne kolory włosów – córka jest blondynką, synek ma rude włosy :-) Na okładce jest Keira Knightley, ale w środku mało o niej piszą. Keira pozbyła się kompleksów na punkcie swojej urody i figury dzięki graniu w filmach. Dalej piszą jeszcze o Alainie Robercie – jest to sławny człowiek-pająk, który "chodzi" po najwyższych wieżowcach. Przejrzałam ramówkę telewizyjną. Z filmów, które się pojawią, warto obejrzeć "Monachium" (w sobotę) – opowiada o ataku terrorystycznym na izraelskich sportowców. Dalej będzie jeszcze "Prestiż" (w kolejną sobotę). Już od dłuższego czasu chciałam obejrzeć ten film. W rolach głównych: Hugh Jackman i Christian Bale.

koa222

Dziękuję Koa, za opis "Teleświata" . To super (!), że będzie "Prestiż" , muszę go wreszcie obejrzeć:-). Muszę też obejrzeć do końca "Monachium".

"Zauważ - w Gali - piękne fotki z lat młodości polskich aktorek...czarno białe - zwrócilam uwagę - ze względu na moją ulubioną aktorkę panią Beatę Tyszkiewicz i Katarzynę Figurę (p M. Braunek - też piękne)"- Tyszkiewicz do tej pory zachwyca urodą .

"W programie tv - Megan Fox - na końcu - ale niezbyt pochlebny artykulik "Najpiękniejsza, ale najgorsza aktorka roku" - z czym się nie zgadzam. Myślę że właśnie ze względu na urodę i na to co ludzie czytaja o niej w gazetach - wszyscy się uwzięli na Megan. Ona wcale nie jest najgorszą aktorką - wspaniałą też nie, ale nie można powiedziec że najgorszą. Są gorsze"- Z cała pewnością! Szkoda, że tak źle o niej piszą:-(. Ale chyba , gdyby tak naprawdę było to, by producenci nie zatrudnili jej do filmu, w którym gra Mickey Rourke, który niedawno był nominowany do Oscara. Tu są zdjęcia z planu tego filmu "Passion Plays" z Fox i Rourkiem. Megan, jak zwykle ślicznie wygląda:
http://megan-fox.com/gallery/thumbnails.php?album=434
http://megan-fox.com/gallery/thumbnails.php?album=433

Euhenia_2

http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=26768&fullsize=1
Jest piękna:) Szczególnie na tych zdjęciach w białym szlafroku.
"Passion Plays", nie wiedziałam o tej produkcji:)

EM_DE_KE_AS

"to ciekawe, jest równie wszechstronny co Robert:-). Właśnie w tym najnowszym "Bravo" z Lady Gagą na okładce , o czym już pisałam jest Jason – zamieścili jego zdjęcie i kilka informacji o nim(na około ćwierć strony, gdzieś na początku gazetki):-)." – wielkie dzięki za wiadomość o Jacksonie. Kupiłam sobie ten numer specjalnie dla niego. Jeszcze dowiedziałam się z tego artykułu, że uprawia kilka sportów – piłkę nożną, koszykówkę i baseball. I w "Zmierzchu" też są sceny, w których gra w baseball. Kiedyś czytałam wywiad, w którym powiedział, że czuł się dosyć skrępowany podczas kręcenia filmu, bo kazali mu trzymać kij w lewej ręce, a on jest praworęczny :-)

""Mam małą prośbę do was, jeśli zobaczycie kiedyś w "Bravo"/"Bravo Girl" plakat "Zmierzchu" to mogłybyście dać znać? Muszę kiedyś jakiś zdobyć, a nuż spodoba mi się książka, dobrze byłoby mieć plakat ;)"- Dobrze nie ma sprawy , a właśnie w ostatnim numerze "Bravo" na okładce Lady Gaga jest dość niewyraźny plakat (kiepska jakość zdjęcia) Kristen i Roberta." – rzeczywiście niewyraźny, zdjęcie jest zrobione ze zbyt bliska. Wyglądają jakby się zjadali :) Ale podoba mi się podpis "Edward & Bella", bo jest napisany staromodnym charakterem.

"To super (!), że będzie "Prestiż" , muszę go wreszcie obejrzeć:-)." – ja również :)

"A czy w scenach filmowych Edwardowi Cullenowi zmienia się też kolor oczu, np. w zależności od nastroju albo pod wpływem innych uczuć?"- Tak, jak jest głodny ma czarne oczy, a gdy jest najedzony brązowe, a dokładniej miodowe:-)."– to ciekawe, że jak jest głodny, to ma czarne oczy, a jak najedzony, miodowe. Więc w dzisiejszym numerze "Bravo" był najedzony, bo ma prawie bursztynowe oczy :)
"W rzeczywistości Robert ma niebieskie oczy, ale wolałby mieć – jak podobno powiedział w wywiadzie - właśnie takie jak w filmie, czyli brązowe." – myślę, że bardzo pasuje mu naturalny kolor, czyli niebieski, ale brązowe też by mu pasowały.

"Może Colin Farrell dzięki temu , że się związał z Alicją zamieszka w Krakowie:-). W końcu nawet swoje dziecko przyjechał ochrzcić do tego pięknego miasta:-). Ciekawe czy był jeszcze w jakimś innym miejscu w Polsce?:-)" – z tego co wiem, to chyba jeszcze nie. Teraz tak się zastanawiałam, dlaczego Alicja zaprasza go zawsze do Krakowa, a ona pochodzi właśnie z tego miasta (mimo tego, że urodziła się w Meksyku). Podobno niedługo ma spędzić z Colinem Wielkanoc, więc Farrell znowu przyjedzie do Polski :) Dlaczego taki Sean Bean, Orlando, albo chociaż DiCaprio nie spotykają się z polskimi aktorkami :(

"Przejrzałam sobie to "To i owo" i faktycznie ładne to zdjęcie Roberta i Kristen, takie samo jak na plakacie, który dostałam razem z filmem "Zmierzch" na DVD" – mi też się podobał ten plakat, który dostałaś z filmem na DVD, ciekawe, czy będzie kiedyś w jakimś magazynie?

"W "GALI" na okładce jest prezydent." – czy był z nim wywiad w środku? Czy może to były raczej jakieś życzenia prezydenckie z okazji nowego roku ;) ?

"Koa, coś dla Ciebie jest mały artykuł o Evie Green – 2 zdjęcia- str.79. Nie ma Megan, ani Roberta ani Orlanda." – dziękuję za przejrzenie "Teletygodnia" i informację o Evie Green:)

Przejrzałam "TELEprogram" – na 21 str. śliczna fotka Juda Law, na 19 Patrick Swayze (ujęcie z serialu "Bestia"). I jeszcze fotka Orlanda przebranego za Legolasa, nie pamiętam na której stronie, ale gdzieś na tych pierwszych.
"Dobre rady" – duże zdjęcie Marcina Dorocińskiego (str.94)
"Rewia" – nic o Orlandzie, o Megan Fox i Kate Winslet też nic.

koa222

„Jest piękna:) Szczególnie na tych zdjęciach w białym szlafroku”. Ładnie jej również w tej fioletowej kurtce. Ostatnio bardzo podoba mi się ten kolor:-):
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?album=434&pos=8

"Passion Plays", nie wiedziałam o tej produkcji:)” - . Pisałam Ci już o niej :-). Akcja dzieje się w latach 50 tych XX wieku. Megan gra w tym filmie kobietę ze skrzydłami, pokazywaną w cyrku , jako swego rodzaju dziwadło. Później okazuję się być aniołem:
http://www.filmweb.pl/Rhys+Ifans+zobaczy+anielsk%C4%85+Megan+Fox,News,id=56731

Koa, dziękuję za przejrzenie gazetek:-)

„czy był z nim wywiad w środku? Czy może to były raczej jakieś życzenia prezydenckie z okazji nowego roku ;) ?” – Nie wiem Koa, niestety , tak dawno przeglądałam, że już nie pamiętam, a nie kupiłam wtedy „Gali” tylko „Vivę” z nieszczęsnym „Snem Kasandry”.

„ wielkie dzięki za wiadomość o Jacksonie. Kupiłam sobie ten numer specjalnie dla niego. Jeszcze dowiedziałam się z tego artykułu, że uprawia kilka sportów – piłkę nożną, koszykówkę i baseball. I w "Zmierzchu" też są sceny, w których gra w baseball. Kiedyś czytałam wywiad, w którym powiedział, że czuł się dosyć skrępowany podczas kręcenia filmu, bo kazali mu trzymać kij w lewej ręce, a on jest praworęczny :-)”- Cieszę się, że wreszcie on nim napisali , bo zazwyczaj dużo pisali o Kellanie Lutzu, który spotyka się z AnnąLynn McCord.

„ rzeczywiście niewyraźny, zdjęcie jest zrobione ze zbyt bliska. Wyglądają jakby się zjadali :) Ale podoba mi się podpis "Edward & Bella", bo jest napisany staromodnym charakterem.”- Chyba dlatego , że to zdjęcie w filmu „Księżyc w nowiu”. Jest tam taka scena , gdy Bella wskakuje dosłownie Edwardowi w objęcia i ten pocałunek jest naprawdę namiętny:-). Czy zamierzacie obejrzeć „Zmierzch” , bo jest emitowany podobno w najbliższym czasie w telewizji? Jestem strasznie ciekawa czy i Wam się spodoba? Wiem , że Ty Koa, obejrzysz dopiero jak przeczytasz książkę , ale Ty EM DE KE AS?

„– myślę, że bardzo pasuje mu naturalny kolor, czyli niebieski, ale brązowe też by mu pasowały.”- Mi się on w filmie bardziej podoba niż w rzeczywistości , dlatego wolę go z brązowymi oczami. W „Zmierzchu” też lepiej się czesze i ubiera:-).

„Ciekawe czy był jeszcze w jakimś innym miejscu w Polsce?:-)" – z tego co wiem, to chyba jeszcze nie.” – Ale to się może wkrótce zmienić:-).

„Dlaczego taki Sean Bean, Orlando, albo chociaż DiCaprio nie spotykają się z polskimi aktorkami :( „ – Wyobrażasz sobie , jakby to Alicja miała dziecko z Orlandem , zamiast z Colinem?:-) . Nie narzekałybyśmy na brak artykułów o nim w polskim gazetach:-). Z uwagi na obecną ilość artykułów o Alicji i Colinie chyba zabrakłoby by nam pieniędzy na prasę:-).

„mi też się podobał ten plakat, który dostałaś z filmem na DVD, ciekawe, czy będzie kiedyś w jakimś magazynie?”- Oj chyba już nie, bo to plakat z pierwszej części „Zmierzchu”:-(. Ale nigdy nic nie wiadomo, może w jakiejś gazecie przypomną go.

W „BRAVO GIRL” jest plakat w formacie mniej więcej A4 Roberta Pattinsona i Kristen Stewart już z „Zaćmienia” , czyli z trzeciej części sagi z napisem na drzwi. Zdjęcie Keiry Knightley Lady Gagi , Jessici Alby - duże zdjęcie twarzy w artykule o makijażu. Plakat Dakoty Fanning i czterech innych czarnych bohaterów „Księżyca w nowiu”:-). Plakat „Awatara”. Dodatek w postaci kart do tarota i bransoletki. Małe zdjęcie Beyonce na stronie 34. Na stronie 52 małe zdjęcie Orlanda z przypomnieniem o jego 32 urodzinach:-). Cała strona o świecie AnnaLynne McCord. Na jednym zdjęciu jest ona z Kellanem Lutzem. Nie ma Megan Fox:-(.

W „POPCORNIE” (na okładce Lady Gaga i Beyonce) również jest plakat tylko o wiele większy niż w „Bravo” Kristen i Roberta:-). Artykuł na ćwierć strony o Heathie Ledgerze z fotą. Strona o Beyonce- 4 zdjęcia. Zdjęcie małe Kristen i Roberta ze „Zmierzchu” str.9. Na stronie 13 duże zdjęcie pozowane ubranej w czerwoną suknię Beyonce. Duże zdjęcie Roberta Pattinsona w niebieskiej koszuli, ale mam wrażenie , że „Popcorn” regularnie publikuje to samo zdjęcie Roberta- na pewno już je w tej gazecie widziałam:-). Dwie strony „PRZEWODNIKA PO KSIĘZYCU W NOWIU”:-). Są tam zdjęcia Roberta, Kristen, Taylora Lautnera (bez koszuli:-)). Dużo plakatów „Jonas Brothers”, Seleny Gomez, , Lady Gagi, Tokio Hotel, Ramstein, Sumptuastic, Rihanny. Recenzja na pół strony „Parnassusa” ze zdjęciem Johnnego Deppa i tej modelki o niezwykłej twarzy laleczki, także 2 foty Heatha Ledgera i jedno Colina Farrela – małe. Recenzja „Sherlocka Holmesa”- 3 zdjęcia Jude`a Lawa. W horoskopie zdjęcie Roberta Pattinsona. Małe zdjęcie tylko twarzy Angeliny Jolie w okularach przeciwsłonecznych strona 72. Nie ma Megan, Jasona Rathbone ani Orlanda.

Euhenia_2

"Pisałam Ci już o niej :-). Akcja dzieje się w latach 50 tych XX wieku. Megan gra w tym filmie kobietę ze skrzydłami, pokazywaną w cyrku , jako swego rodzaju dziwadło. Później okazuję się być aniołem" - kurczę musiało mi umknąć...;)

Widziałaś może "Życie na gorąco", albo "Na żywo"?

EM_DE_KE_AS

Niestety nie , ale kupiłam "Bravo Girl" i "Popcorn" ,i opisałam powyżej:-).

Euhenia_2

I Popcorn mam
Także dzięki za opis Bravo Girl;)

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS, Koa, dziękuję za Wasze rady odnośnie fryzur:-).

„Co do fryzur.
Podobają mi się włosy Megan - tak długie jak na zdjęciu. I koniecznie jak ma właśnie pofalowane.”- Mnie również bardziej się podobają włosy podkręcone, bo wtedy -wydaje mi się - wygląda się bardziej odświętnie:-).

„Bardzo mi się podoba taa fryzurka jaka ma Catherine
http://www.photopumpkin.com/wp-content/uploads/catherine-zet...
Obecnie wyglądam podobnie:
http://www.photopumpkin.com/wp-content/uploads/catherine-zet... „
Z ta różnicą, że brązowe włosy i bardziej pocieniowane (pazurki), no i ja nie mam tak prostych włosów” - Śliczna fryzura:-). Bardzo ładnie ułożona. Te pocieniowane pazurki są dobrze wyeksponowane. Miałam kiedyś taką fryzurę, ale na moich włosach: sztywnych i naturalnie prostych – nie takich gęstych i puszystych , jakie ma Catherine- ta fryzura prezentuje się znacznie gorzej.

„ A ja kiedyś sobie farbowałam na taki kasztan jak ma Natalie, żeby mieć bardziej wyrazisty i ciemniejszy kolor
http://www.imdb.com/media/rm364681984/nm0000204
http://www.imdb.com/media/rm2958727680/nm0000204
”- Bardzo łany kolor, taki głęboki.

„Myślę, że każda długość włosów jest dobra – takie do pasa, za ramiona, do ramion, byleby ich nie obcinać na męską fryzurę, bo wtedy odejmuje to kobiecie uroku.” – Zawsze wolę dłuższe włosy:-). Bardzo podobają mi się włosy Megan, żałuję , że je kiedyś obcięłam , a miałam takie długie, jak Fox w tej chwili.

„ Nie mam nic przeciwko cieniowanym włosom, nadają fryzurze lekkości i wtedy ciekawie wyglądają, ale ja jakoś preferuję takie jednakowej długości, bo łatwiej się je układa :-) A chcesz je sobie trochę skrócić?”- Dokładnie tak, ponieważ obecnie moje włosy sięgają do połowy pleców i wszystkie są takiej samej długości. Rzeczywiście łatwo się je układa, ale jak na przykład zwiążę je w kok lub w kucyk , to nie mam żadnego pejsa , a lubię mieć kilka kłaczków wypuszczonych koło twarzy, ale żadne się w tej chwili nie nadają, bo są za długie:-). Dlatego muszę coś z nimi zrobić :-). Myślę, żeby je na długość zostawić takie jakie są , wycieniować tylko koło twarzy:-). Ewentualnie jeszcze wycieniować na końcach, aby były bardziej puszyste i nie przylegały do głowy:-).

„Musisz zrobić tak, jak Ci będzie najwygodniej :-) Włosy na szczęście mają to do siebie, że odrastają, więc można ciachać :-)” – Słuszna uwaga:-).

„A masz bardzo kręcone włosy? To wtedy mogłabyś sobie obciąć włosy na długość Keiry Knightley” – Nie, mam proste, jak druty:-). Ale bardzo podobają mi się naturalnie kręcone.
http://www.imdb.com/media/rm1053529600/nm0461136 Natomiast ta fryzurka ze zdjęcia jest trochę za krótka, wolałabym dłuższą:-).

„Czy lubicie oglądać sobie filmiki z filmowymi pocałunkami? Ostatnio znalazłam ciekawe video, jest na nim m.in. Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Orlando, Johnny Depp, Keira Knightley, w najbardziej romantycznych scenach, wszystko przyozdobione piosenką pasującą w sam raz do klimatu ;)” – Ta piosenka Whitney Houston bardzo pasuje do tych intymnych scen. Zawsze jak ją słucham to śpiewam razem z nią, nie umiem nad tym zapanować:-) . Ładne sceny i świetnie, że aż tyle filmików z udziałem Orlanda.http://www.youtube.com/watch?v=ilwANUm0CaQ&feature=relat...

Pamiętam Em DE KE AS , jak kiedyś pisałaś o telenoweli „Tajemnicza kobieta” , a piosenka z niej jest jedną z moich ulubionych. Oto ona:
http://www.youtube.com/watch?v=G2RS7IqN7N8
A fryzura(wszystko: skręt, kolor i obcięcie:-)) głównej bohaterki tej telenoweli również bardzo mi się podoba:-). Jest ona na tym filmiku.

„Oprócz tego lubię jeszcze tapirowane włosy. Najbardziej znana z nich była Brigitte Bardot”- Mnie również takie uniesione włosy się podobają mi , ale nie lubię prostych włosów, może dlatego , że ja takie mam od urodzenia. Nie potrzebuję nawet prostownicy:-). Ale bardzo chciałabym mieć naturalnie kręcone.

Euhenia_2

"Miałam kiedyś taką fryzurę, ale na moich włosach: sztywnych i naturalnie prostych – nie takich gęstych i puszystych , jakie ma Catherine- ta fryzura prezentuje się znacznie gorzej." - Aaa widzisz...a moje są właśnie cienkie a przy tym delikatne i mają tendencje do pokręcania się. Nie loczki - kręciołki;) tylko takie fale:)
Czasem mam z tym problem bo jak się skręci jakiś taki "loczek" z boku to odstaje i ciężko go wyprostować.

"Ale bardzo chciałabym mieć naturalnie kręcone." - A ja mam właśnie koleżankę która ma naturalne takie jak Carolina Tejera właśnie. I ona marzy o tym, żeby mieć proste jak patyki:D
Prostownica jej pomaga, ale nie na długo - rano jest ok, ale koło 13 już ma fale a 2 godziny później wygląda jak zawsze - w loczkach:)

Dzięki wielkie za filmik:) Jak ja dawno nie słyszałam tej piosenki:) I mój ulubiony Bernardo (naprawde nazywa się Juan)...jaka szkoda że już nie puszczają podobnych telenowel. Takich, gdzie nie ma 300-tu odcinków. W tej telenoweli nie było dużo odcinków i przynajmniej była ciekawa fabuła.

Mam coś jeszcze:
Kocham tą piosenke:)
http://www.youtube.com/watch?v=NkbPO01F-D0
Zresztą lubię tą aktorkę też:) To była czołówka "Antonelli" - strasznie stare czasy. To nagranie jest trochę kiepskiej jakości ale nie znalazłam lepszego

http://www.youtube.com/watch?v=WRGrc8iFxmI&feature=related
To też jest piękne:)
Fajnie powspominać piosenki z czołówek ulubionych seriali:)

W tym serialu polubiłam Valentino Lanusa i rafaela Amayę. Serial też był ciekawy, ale juz nie tak jak Antonella, czy też "Tajemnicza kobieta"
http://www.youtube.com/watch?v=nEM6sHiUo8M

EM_DE_KE_AS

"Z cała pewnością! Szkoda, że tak źle o niej piszą:-(. Ale chyba , gdyby tak naprawdę było to, by producenci nie zatrudnili jej do filmu, w którym gra Mickey Rourke, który niedawno był nominowany do Oscara. Tu są zdjęcia z planu tego filmu "Passion Plays" z Fox i Rourkiem. Megan, jak zwykle ślicznie wygląda:
http://megan-fox.com/gallery/thumbnails.php?album=434
http://megan-fox.com/gallery/thumbnails.php?album=433" – Megan gra teraz z Mickey Rourkiem? A to ciekawe :-) Świetnie wygląda w tym płaszczu, dodaje jej trochę lat i wiele wdzięku.

""czy był z nim wywiad w środku? Czy może to były raczej jakieś życzenia prezydenckie z okazji nowego roku ;) ?" – Nie wiem Koa, niestety , tak dawno przeglądałam, że już nie pamiętam, a nie kupiłam wtedy "Gali" tylko "Vivę" z nieszczęsnym "Snem Kasandry"." – aha, nie szkodzi, że już nie pamiętasz.

"Cieszę się, że wreszcie on nim napisali , bo zazwyczaj dużo pisali o Kellanie Lutzu, który spotyka się z AnnąLynn McCord." – wreszcie sobie przypomnieli o Jacksonie :) Gdzieś jeszcze czytałam plotki o tym, że podobno chodził z filmową Alice – Ashley Greene. Widziałam parę zdjęć, na których wymownie na siebie patrzą, oraz sesję zdjęciową dla jakiegoś magazynu, na której się obejmowali i widać było, że się dobrze czują w swoim towarzystwie. Kiedyś w wywiadzie powiedziała o nim, że jest jej "pokrewną duszą", ale wydaje mi się, że to była raczej tylko przyjaźń, a paparazzi jak zwykle rozdmuchali kolejną plotkę. Chociaż, kto wie, może na krótko połączył ich tam jakiś romans :)

"Chyba dlatego , że to zdjęcie w filmu "Księżyc w nowiu". Jest tam taka scena , gdy Bella wskakuje dosłownie Edwardowi w objęcia i ten pocałunek jest naprawdę namiętny:-). Czy zamierzacie obejrzeć "Zmierzch" , bo jest emitowany podobno w najbliższym czasie w telewizji? Jestem strasznie ciekawa czy i Wam się spodoba? Wiem , że Ty Koa, obejrzysz dopiero jak przeczytasz książkę , ale Ty EM DE KE AS?" – a czy ten pocałunek w "Księżycu w nowiu" był ich pierwszym pocałunkiem, czy już w "Zmierzchu" doszło do czegoś między nimi? ;) Oczywiście, że to obejrzę, ale najpierw sprawię sobie małą przyjemność, jaką będzie przeczytanie pierwszej części sagi, bo jakbym obejrzała film, to już potem nie zabrałabym się za książkę. Nie znoszę oglądać filmu, a potem czytać książkę :-)
Czy wiecie, że "Zmierzch" był według Empiku jedną z najczęściej kupowanych książek 2009 roku?

"Ciekawe czy był jeszcze w jakimś innym miejscu w Polsce?:-)" – z tego co wiem, to chyba jeszcze nie." – Ale to się może wkrótce zmienić:-)." – ciekawe czy kupili już sobie wspólny dom w Krakowie? Albo mi się zdaje, albo kiedyś przeczytałam coś takiego?

"Wyobrażasz sobie , jakby to Alicja miała dziecko z Orlandem , zamiast z Colinem?:-) . Nie narzekałybyśmy na brak artykułów o nim w polskim gazetach:-). Z uwagi na obecną ilość artykułów o Alicji i Colinie chyba zabrakłoby by nam pieniędzy na prasę:-)." – to by była sensacja! Może wtedy więcej by o nim pisali, zamiast dawać tylko raz na jakiś czas jakieś małe zdjęcie przy horoskopie. Zgadzam się, że wtedy zabrakłoby nam pieniędzy ;) Już sobie wyobrażam te artykuły – "Orlando i Alicja kupują dom w Polsce", "Orlando z narzeczoną odwiedzają polską restaurację", "Orlando i Alicja zapisują dziecko do polskiego przedszkola" :-) Ale byłoby fajnie, gdyby miał coś wspólnego z Polską.

"W "BRAVO GIRL" jest plakat w formacie mniej więcej A4 Roberta Pattinsona i Kristen Stewart już z "Zaćmienia" , czyli z trzeciej części sagi z napisem na drzwi. Zdjęcie Keiry Knightley Lady Gagi , Jessici Alby - duże zdjęcie twarzy w artykule o makijażu. Plakat Dakoty Fanning i czterech innych czarnych bohaterów "Księżyca w nowiu":-). Plakat "Awatara". Dodatek w postaci kart do tarota i bransoletki. Małe zdjęcie Beyonce na stronie 34. Na stronie 52 małe zdjęcie Orlanda z przypomnieniem o jego 32 urodzinach:-). Cała strona o świecie AnnaLynne McCord. Na jednym zdjęciu jest ona z Kellanem Lutzem. Nie ma Megan Fox:-(." – dzięki za przejrzenie "Bravo Girl". Wreszcie zamieścili zdjęcia kogoś, kogo lubię – Jasicę Albę, Keirę Knightley, Dakotę Fanning. Czy Keira jest na nim jakoś ładnie ubrana, czy to tylko zdjęcie twarzy? Co myślicie o tym filmie "Avatar"? Szczerze powiem, że mam mieszane uczucia, co do tego, żeby go obejrzeć, podobno wizualnie zachwyca, ale dialogi są słabe, a to trochę za mało, żeby wydać tyle pieniędzy na bilet do kina. O wiele bardziej lubię filmy, gdzie nie ma efektów specjalnych, ale są dobre dialogi, np. "Bridget Jones" – wtedy wiem, że się nie zanudzę na takim filmie :-)
"Dodatek w postaci kart do tarota i bransoletki." – a właśnie, teraz znowu wraca moda na bransoletki.
"Na stronie 52 małe zdjęcie Orlanda z przypomnieniem o jego 32 urodzinach:-)." - ciekawe gdzie świętował swoje 33 już urodziny, ale nadal to nie jest jeszcze aż tak dużo, wciąż jest młodym aktorem, przed którym stoi możliwość zagrania w wielu dobrych filmach. Życzę mu, żeby trafiały mu się ciekawe scenariusze filmowe, a Kapelusznik był zawsze daleko od niego :-) I żeby wreszcie znalazł jakąś szczerą, oddaną dziewczynę, najlepiej aktorkę z Polski, bo wtedy by tu często przyjeżdżał, jak Colin do Alicji ;) Na "JJ" pojawiły się nowe fotki, po długim czasie jest wreszcie na nich bez czarnego Kapelusznika. Świętował swoje urodziny w restauracji w zachodnim Hollywood:
http://justjared.buzznet.com/2010/01/14/orlando-bloom-motorcycle-to-madeo/

Euhenia obejrzałaś wczoraj "Monachium" do końca? Podobało Ci się?

"Dokładnie tak, ponieważ obecnie moje włosy sięgają do połowy pleców i wszystkie są takiej samej długości. Rzeczywiście łatwo się je układa, ale jak na przykład zwiążę je w kok lub w kucyk , to nie mam żadnego pejsa , a lubię mieć kilka kłaczków wypuszczonych koło twarzy, ale żadne się w tej chwili nie nadają, bo są za długie:-). Dlatego muszę coś z nimi zrobić :-). Myślę, żeby je na długość zostawić takie jakie są , wycieniować tylko koło twarzy:-). Ewentualnie jeszcze wycieniować na końcach, aby były bardziej puszyste i nie przylegały do głowy:-)." – ja też lubię takie fryzury ze związanymi włosami z tyłu, i kilkoma jak to określiłaś "kłaczkami" :-) wypuszczonymi koło twarzy. Taka fryzurka jest romantyczna i nadaje delikatności. Coś jak u Thory Birch:
http://us.imdb.com/media/rm1948228352/nm0000301
http://us.imdb.com/media/rm2342688768/nm0000301
Tak, możesz je wycieniować koło twarzy, masz naturalnie proste włosy, więc nie musisz poświęcać dodatkowo czasu, żeby je wyprostować. Ja sobie kiedyś cieniowałam, ale moje włosy są bardzo niesforne, i bardzo mi się kręcą, dlatego też wolę obcinać je na jednakową długość, wtedy kręcą się trochę mniej :-) Czasem używam też prostownicy, bo bardzo lubię proste włosy.

"Zawsze wolę dłuższe włosy:-). Bardzo podobają mi się włosy Megan, żałuję , że je kiedyś obcięłam , a miałam takie długie, jak Fox w tej chwili." – na pewno kiedyś odrosną :-) A właśnie - czy czasem zmieniacie sobie kolor włosów? Czy wolicie swój naturalny?

"A masz bardzo kręcone włosy? To wtedy mogłabyś sobie obciąć włosy na długość Keiry Knightley" – Nie, mam proste, jak druty:-). Ale bardzo podobają mi się naturalnie kręcone." – ach, gratuluję, dużo bym dała, żeby mieć takie naturalnie proste włosy :-) Zawsze o takich marzyłam.

EM_DE_KE_AS:
"A ja mam właśnie koleżankę która ma naturalne takie jak Carolina Tejera właśnie. I ona marzy o tym, żeby mieć proste jak patyki:D
Prostownica jej pomaga, ale nie na długo - rano jest ok, ale koło 13 już ma fale a 2 godziny później wygląda jak zawsze - w loczkach:)"" – tak to już jest, że kobieta z prostymi chce mieć kręcone włosy, a kobieta z kręconymi proste :-) To trochę zabawne – rano ma proste, a po południu już kręcone :D Twoja koleżanka musi się namęczyć z takimi włosami :-) Ja mam podobnie, tylko po wyjściu z basenu. Po wyjściu z wody są ciężkie i proste, a później zamieniają się w loczki.

"Zauważ - w Gali - piękne fotki z lat młodości polskich aktorek...czarno białe - zwrócilam uwagę - ze względu na moją ulubioną aktorkę panią Beatę Tyszkiewicz i Katarzynę Figurę (p M. Braunek - też piękne)"- Tyszkiewicz do tej pory zachwyca urodą ." – o tak, do dzisiaj jest ładna. A tutaj jest sporo zdjęć Beaty Tyszkiewicz z różnych filmów, nawet tych starszych czarno-białych: http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/142237

koa222

„"W "Teleświecie" przyuważyłam małe zdjęcie z Kristen i Robertem w scenie ze "Zmierzchu" (str. 64), który ma dzisiaj premierę na Canal+." - Dziekuję za informację EM DE KE AS, a czy obejrzałaś wtedy „Zmierzch”?

„Aaa widzisz...a moje są właśnie cienkie a przy tym delikatne i mają tendencje do pokręcania się. Nie loczki - kręciołki;) tylko takie fale:) Czasem mam z tym problem bo jak się skręci jakiś taki "loczek" z boku to odstaje i ciężko go wyprostować.”- Rozumiem Cię , ja mam z kolei taki problem , że czasem zdarza mi się na jakieś pasemko włosów nałożyć mniej żelu lub pianki i jak mi się takie pasmo rozprostuje, a reszta pozostanie mocno skręcona to wygląda to, naprawdę fatalnie. Już nie wspominając o pogodzie, kiedy rano jest mgła i powietrze jest wtedy bardzo wilgotne , to żaden nawet „Taft” „Na każdą pogodę” nie da rady powstrzymać moich włosów przed wyprostowaniem się:-).

„A ja mam właśnie koleżankę która ma naturalne takie jak Carolina Tejera właśnie. I ona marzy o tym, żeby mieć proste jak patyki:D”- To naprawdę pech, co ja bym dała , aby mieć takie włosy jak ona :-).

„Prostownica jej pomaga, ale nie na długo - rano jest ok, ale koło 13 już ma fale a 2 godziny później wygląda jak zawsze - w loczkach:)”- Rozumiem ją , bo ja uparcie wbrew naturze kręcę moje włosy , a ona prostuje i nawet jak ktoś mi mówi, że w prostych mi ładnie, to nie skutkuje, bo w kręconych lepiej się czuję:-).

„Dzięki wielkie za filmik:) Jak ja dawno nie słyszałam tej piosenki:) I mój ulubiony Bernardo (naprawde nazywa się Juan)...jaka szkoda że już nie puszczają podobnych telenowel. Takich, gdzie nie ma 300-tu odcinków. W tej telenoweli nie było dużo odcinków i przynajmniej była ciekawa fabuła.”- Tak , była bardzo nietypowa, rzadko się zdarza , aby bohaterką telenoweli była mężatka, nad którą znęca się mąż. Chciałabym ją jeszcze kiedyś obejrzeć. Zwłaszcza przez Caroliną Tejerę . Jej urodą jest niezwykle egzotyczna . Kiedyś spotkałam się z takim artykułem, gdzie można było przeczytać, że to „kobieta o twarzy mrówki”. Nigdy bym tak nie powiedziała o niej, ale jej twarz jest naprawdę niezwykle oryginalna.

„Zresztą lubię tą aktorkę też:) To była czołówka "Antonelli" - strasznie stare czasy. To nagranie jest trochę kiepskiej jakości ale nie znalazłam lepszego”- Nie szkodzi, mimo to słychać , że ta piosenka jest wzruszająca podobnie, jak ta do telenoweli „Amarte es mi pecado”. Widziałam kilka jej odcinków. Dziękuję za linki:-).

„W tym serialu polubiłam Valentino Lanusa i rafaela Amayę. Serial też był ciekawy, ale juz nie tak jak Antonella, czy też "Tajemnicza kobieta””- A propos Lanusa podobno Valentino z Caroliną Tejerą podczas wspólnej pracy nad „Inocente de Ti” bardzo się pokłócili na łamach prasy. Podobno on ją podrywał mając w tym czasie narzeczoną. Nie pamiętam dokładnie o co poszło, ale on krótko potem rozstał się ze swoją narzeczoną, a Carolina poślubiła multimilionera Dona Stockwella.

W „TELETYGODNIU” na okładce Julia Pietrucha. Moim zdaniem bardzo udany numer. Recenzja na stronę „Dziewięć – Nine” , artykuł na pół strony o Danielu Day Lewisie. Zdjęcie i wywiad z Marion Cottilard (najładniej wyszła na wspólnym zdjęciu), Nicole Kidman, Sophią Loren, Penelope Cruz, , Judi Dench, Kate Hudson na 2 stronach. Na 1 stronę recenzja „Starych wyg” oraz „Avin i wiewiórki, „Pożegnania” i „Co wiesz o Elly”, wywiad z Seanem Pennem na 1 stronę. W kółku zdjęcie Denzela Washingtona. Artykuł na 1 stronę o Heathe Ledgerze str.45 (5 zdjęć z filmu, jedno inne duże i ładne). Na stronie 31 artykuł o Kate Bosworth – 2 foty : jedna z filmu "Superman : Powrót" , a druga w kółku samej twarzy. Krótkie artykuły: o Hugh Jackamanie, Megan Follows, Demi Moore, Joshu Duhamelu, Thorze Birch, Robercie Downeyu Jr. Wywiad na 1 stronę z Matthew Rhysem.

W „POPCORN IDOLE” (2,80 zł) na okładce Robert Pattinson(!!!), dwa plakaty w tym jeden bardzo mi się podoba , na którym Bella (K. Stewart) przytula się do Edwarda (R. Pattinson):-). Poza tym 19 zdjęć Roberta z filmów i prywatne oraz mnóstwo ciekawostek o nim. W reklamie „DZIEWCZYNA & HOROSKOP” jest duże ładne zdjęcie Kristen Stewart , Wentwortha Millera na 1 stronę- obok niego mała fotka w kółku Orlanda, Beyonce (na 1stronę).

„GALI” na okładce Katarzyna Kolenda-Zaleska. Jest duży artykuł o Angelinie Jolie, oraz małe zdjęcie Megan Fox z Mickeyem Rourke z planu „Passion Plays”, oraz jedno małe Keiry Knightley. Orlanda nie ma:-(.

Euhenia_2

"2 zdjęcia Orlanda w Party - jedno przy krzyżówce - drugie mniejsze - sama głowa. Informują ze Bloom będzie mial urodziny za dwa dni " – a tak, pamiętam o jego urodzinach :-) A to przy krzyżówce ładne chociaż?”- Dość ładne i wyraźne: Orlando niby się uśmiecha, ale ma smutne oczy. Z tej imprezy na pewno, bo tak samo jest ubrany, ale nie dokładnie ta fota, chociaż podobne ujęcie:
http://www.ka-bloom.org/gallerie/displayimage.php?album=751&pos=17
I jestem jeszcze ciekawa, czyją biografię zamieścili w tym numerze?” – Ilony Łepkowskiej. To „Party” jest jeszcze kioskach, na okładce : Doda i Nergal.

Euhenia_2

W Show - jest fotka Megan Fox - nawet dwie - jedna w płaszczu fioletowym - z Mickey Rourckiem, a druga - poza czerwonym dywanem - hmmm jak to nazwać ja to nazywam fotkami z ich zycia prywatnego -poza kamerą. Papparazzi. Coś w ten deseń;)

Nie widziałam "Zmierzchu" - dziś też ma być na Canal+ powtórka. Celowo nie oglądam bo najpierw chcę książke dorwać;) Na razie "Lektora" czytam:)

Euhenia_2

Euhenia dzięki za opis "Gali" - będe musiała zobaczyć:) ze względu na Angie i Megan. Pamiętasz może czy są tam ładne fotki? Angeliny? I na ile stron jest artykuł. Fajnie by bylo gdyby były 3.

Euhenia_2

KOA:
Dzięki za te fotki. Pani Beata Tyszkiewicz wygląda nieziemsko na nich:)

Te podobają mi się szczególnie:
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/162276_1
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/162160_1
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/162160_4
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/161932_1
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/162131_1
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/162014_4
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/161666_1
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/161183_2
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/161183_9
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/162099_12
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/161069_1

Niedługo będzie wysyp fotek z Gali Golden Globes 2010. Juz nie moge się doczekać zdjęć Alicji Bachledy Curuś, która był na tej gali jako gość. Razem z Farrellem.
Niektóre z fotek:
http://film.onet.pl/zwiastuny/0,68005,1,1,322,fotonews.html

Na oficjalnej stronie Golden Globes - też przewija się piękna fotka - duża - Alicji:)
http://www.goldenglobes.org/

Sanda Bullock, Meryl Streep, Christina Aguilera, Marion Cotillard, Mariah Carey, Kate Winslet, George Clooney - to niektóre z osób które pojawiły się nagali, których fotki mnie jeszcze interesują:)
Mam nadzieję, że Gala i Viva dadzą jakieś ładne sesje:D

EM_DE_KE_AS

Z nowszych fotek podobaja mi sie te:
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1618482_4
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1622489_2
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1622501_9
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1620353_39
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1619443_5
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1623440_16
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1622515_5
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1622167_7

Nawet w szlafroku jest pełna wdzieku:)

EM_DE_KE_AS

To chyba ten artykuł o Angelinie Jolie zamieścili w aktualnej „Gali”, jest duży, chyba nawet 4 strony:
http://www.gala.pl/gwiazdy/emocje-gwiazd/zobacz/artykul/angelina-jolie-23/

„Mam nadzieję, że Gala i Viva dadzą jakieś ładne sesje:D” – Na pewno zamieszczą zdjęcia:-). Chciałabym, aby zamieścili foty Kate Bosworth bardzo ładnie wyglądała. Ostatnio– ku mojemu zadowoleniu - pojawia się dość często na imprezach, przez co mogę podejrzeć jak jest ubrana i bardzo podoba mi się jej niebiesko - szara kreacja, jest niezwykle elegancka i kobieca:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?album=1590&pos=22

W tej białej sukience w której pojawiła się na imprezie właśnie z okazji rozdania Złotych Globów wygląda bardzo dziewczęco z włosami związanymi w warkocz. Chyba też ta kreacja najbardziej mi się podoba z wszystkich na tej gali :
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409668/kate-bosworth-golden-globes-2 010-after-party-03/
Makijaż też ładny, taki dyskretny , poza szminką , która jest wyraźna, ale ma ładny kolor, taki soczysty czerwono- różowy:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409670/kate-bosworth-golden-globes-2 010-after-party-05/
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409669/kate-bosworth-golden-globes-2 010-after-party-04/

Podobała mi się też fryzura Alicji Bachledy – Curuś oraz Oliwii Wilde:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409494/colin-farrell-alicja-bachleda -2010-golden-globe-awards-red-carpet-04/
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409128/olivia-wilde-2010-golden-glob e-awards-red-carpet-03/

Suknia Sandry Bullock jest bardzo elegancka i ten głęboki kolor…...świetnie wyglądała:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409140/sandra-bullock-golden-globes- 01/
także połyskliwa kreacja Calisty Flockhart, tylko z koniecznie inną fryzurą, bo wygląda jakby się rozczochrała:-):
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409571/harrison-ford-flockhart-golde n-globes-18/

A Wam jakie suknie z gali rozdania Złotych Globów się najbardziej podobały?

„Megan gra teraz z Mickey Rourkiem? A to ciekawe :-) Świetnie wygląda w tym płaszczu, dodaje jej trochę lat i wiele wdzięku.”- Tak, chyba faktycznie dodaje trochę lat, ale może w innych kreacjach w tych filmie będzie wyglądała, jak na swój wiek:-). Już się nie mogę doczekać kolejnych fotek z planu tego filmu:-).

„ wreszcie sobie przypomnieli o Jacksonie :) Gdzieś jeszcze czytałam plotki o tym, że podobno chodził z filmową Alice – Ashley Greene. Widziałam parę zdjęć, na których wymownie na siebie patrzą, oraz sesję zdjęciową dla jakiegoś magazynu, na której się obejmowali i widać było, że się dobrze czują w swoim towarzystwie. Kiedyś w wywiadzie powiedziała o nim, że jest jej "pokrewną duszą", ale wydaje mi się, że to była raczej tylko przyjaźń, a paparazzi jak zwykle rozdmuchali kolejną plotkę.” Pewnie tak. Jak ktoś jest popularny to muszą o nim coś napisać, choćby to miało być zupełną bujdą. Ja z kolei w zeszłym tygodniu dowiedziałam się o nowym filmie Jacksona, w którym gra główną rolę – „Dread”. Jest to podobnie jak „Zmierzch” - horror.

„– a czy ten pocałunek w "Księżycu w nowiu" był ich pierwszym pocałunkiem, czy już w "Zmierzchu" doszło do czegoś między nimi? ;)”- W pierwszej części był już pierwszy pocałunek. Była to BARDZO ŁADNA SCENA, często pojawia się na zdjęciach w gazetach:-).

„Oczywiście, że to obejrzę, ale najpierw sprawię sobie małą przyjemność, jaką będzie przeczytanie pierwszej części sagi, bo jakbym obejrzała film, to już potem nie zabrałabym się za książkę. Nie znoszę oglądać filmu, a potem czytać książkę :-)”- Ja również. Jak się obejrzy film , to już nie ma motywacji po sięgnięcie po książkę. A co teraz czytasz?

„Czy wiecie, że "Zmierzch" był według Empiku jedną z najczęściej kupowanych książek 2009 roku?”- Nie , ale się tego domyślałam, bo praktycznie cały czas w statystykach , które są na ich stronie jest w pierwszej piątce lub na pierwszym miejscu:-).

"Ciekawe czy był jeszcze w jakimś innym miejscu w Polsce?:-)" – z tego co wiem, to chyba jeszcze nie." – Ale to się może wkrótce zmienić:-)." – ciekawe czy kupili już sobie wspólny dom w Krakowie? Albo mi się zdaje, albo kiedyś przeczytałam coś takiego? – Podobno to jakiś właściciel nieruchomości w Krakowie rozpuścił taką plotkę, dzięki czemu wzrosły ceny mieszkań czy lepiej apartamentów w tym miejscu Krakowie:-).

„"Wyobrażasz sobie, jakby to Alicja miała dziecko z Orlandem , zamiast z Colinem?:-) . Nie narzekałybyśmy na brak artykułów o nim w polskim gazetach:-). Z uwagi na obecną ilość artykułów o Alicji i Colinie chyba zabrakłoby by nam pieniędzy na prasę:-)." – to by była sensacja! Może wtedy więcej by o nim pisali, zamiast dawać tylko raz na jakiś czas jakieś małe zdjęcie przy horoskopie. Zgadzam się, że wtedy zabrakłoby nam pieniędzy ;) Już sobie wyobrażam te artykuły – "Orlando i Alicja kupują dom w Polsce", "Orlando z narzeczoną odwiedzają polską restaurację", "Orlando i Alicja zapisują dziecko do polskiego przedszkola" :-) Ale byłoby fajnie, gdyby miał coś wspólnego z Polską.” - :-) Byłoby naprawdę wspaniale :-), ale póki co musimy zadowolić tylko wzmiankami na jego temat. W „Party” (w tym z Dodą i Nergalem na okładce) napisali , że Orlando zagra w przyszłym roku w trzech filmach główne role:-), oby weszły jak najszybciej do kin:-).

„dzięki za przejrzenie "Bravo Girl". Wreszcie zamieścili zdjęcia kogoś, kogo lubię – Jasicę Albę, Keirę Knightley, Dakotę Fanning. Czy Keira jest na nim jakoś ładnie ubrana, czy to tylko zdjęcie twarzy?” –Tylko twarz i trochę ubrania nawet nie do pasa ,ale zdjęcie nie jest za ładne.

„Co myślicie o tym filmie "Avatar"?” – Na pewno jest świetny pod względem wzrokowym! Nawet w Kinomaniaku” został oceniony na 8 i pół. Film podobno jest nie tylko wizualnie dopracowany do bólu, ale i historia , którą opowiada jest piękna i wzruszająca , przynajmniej tak mówiono w tym programie:-).

„ Szczerze powiem, że mam mieszane uczucia, co do tego, żeby go obejrzeć, podobno wizualnie zachwyca, ale dialogi są słabe, a to trochę za mało, żeby wydać tyle pieniędzy na bilet do kina. O wiele bardziej lubię filmy, gdzie nie ma efektów specjalnych, ale są dobre dialogi, np. "Bridget Jones" – wtedy wiem, że się nie zanudzę na takim filmie :-)” – Ja również poczekam na wydanie na DVD „Avatara” nie zamierzam iść do kina:-). Nie podobają mi się te niebieskie stwory:-). Ja uwielbiam śledzić grę prawdziwych – ściślej moich ulubionych :-)- aktorów, a te animacje grają mi na nerwach , podobno one są w filmie w przeważającej ilości czasu:-(. Słyszałam też inne zdania niektórych krytyków poza kinomaniakiem –w „Dzień Dobry TVN” w okresie świąt - mówili, że scenariusz jest słaby i to na pewno nie jest arcydzieło, jak „Titanic” , gdzie były poruszane sprawy transcendentne. Mówili też ,że efekty specjalne, może i są powalające w „Avatarze”, ale za parę lat efekty będą jeszcze lepsze i te w filmie Jamesa Camerona nie będą widza tak zachwycać jak w tej chwili, więc same triki to za mało , aby film był arcydziełem. A Ty EM DE KE AS, wybierasz się na „Avatara” do kina? A może już byłaś:-)?

"Na "JJ" pojawiły się nowe fotki, po długim czasie jest wreszcie na nich bez czarnego Kapelusznika. Świętował swoje urodziny w restauracji w zachodnim Hollywood:
http://justjared.buzznet.com/2010/01/14/orlando-bloom-motorc..."
Dziękuję za linka:-). Ładnie wyglądał na tych zdjęciach. Widać, na nich radość na twarzy Orlanda, czego nie ma, gdy w pobliżu przebywa Kapelusznik.

„Euhenia obejrzałaś wczoraj "Monachium" do końca? Podobało Ci się?” – ja naprawdę mam pecha do tego filmu. Znów nie mogłam go obejrzeć:-(.

„ ja też lubię takie fryzury ze związanymi włosami z tyłu, i kilkoma jak to określiłaś "kłaczkami" :-) wypuszczonymi koło twarzy. Taka fryzurka jest romantyczna i nadaje delikatności. Coś jak u Thory Birch” - Chyba właśnie tak je sobie obetnę lub jeszcze krótsze:-)

„Tak, możesz je wycieniować koło twarzy, masz naturalnie proste włosy, więc nie musisz poświęcać dodatkowo czasu, żeby je wyprostować.” – Otóż właśnie mam jeszcze więcej roboty, bo muszę je wszystkie podkręcić:-).

„"Zawsze wolę dłuższe włosy:-). Bardzo podobają mi się włosy Megan, żałuję , że je kiedyś obcięłam , a miałam takie długie, jak Fox w tej chwili." – na pewno kiedyś odrosną :-) A właśnie - czy czasem zmieniacie sobie kolor włosów? Czy wolicie swój naturalny?” – Ja ciemny blond rozjaśniam o kilka tonów:-). Nigdy ich nie przyciemniałam, wydaje mi się , że nie pasowałby mi inny kolor.

„Nie, mam proste, jak druty:-). Ale bardzo podobają mi się naturalnie kręcone." – ach, gratuluję, dużo bym dała, żeby mieć takie naturalnie proste włosy :-) Zawsze o takich marzyłam.”- A ja marzyłam o takich jak Twoje:-) .

„Po wyjściu z wody są ciężkie i proste, a później zamieniają się w loczki.” – ależ Ci zazdroszczę:-).

W „BRAVO” na okładce Miley Cyrus. Plakat Roberta Pattinsona, niestety nie z filmu, tylko taki, jak normalnie się ubiera i jak wygląda czyli z zarostem w kurtce i w koszuli w kratę:-). Poza tym 5 zdjęć Roberta w różnych strojach. Taylora Lautnera 2 małe foty z jakiegoś programu oraz 3 z Kristen i Swift jedno bardzo duże oraz jedno duże z filmu „Księżyc w nowiu” , ale sama twarz. Artykuł na mniej niż ćwierć strony o Orlandzie (56 str.) –stare zdjęcie z wąsem z czasów, gdy grał w teatrze. Jacksona Rathbone i Megan Fox niestety nie ma.

Euhenia_2

W „BRAVO”(na okładce: Miley Cyrus) jest też Jackson Rathbone - nie zauważyłam go wcześniej – maleńkie zdjęcie i krótka wzmianka o nim na stronie 4. Jest też mała fotka Alicji Bachledy – Curuś na stronie 27.

Euhenia_2

W Joy'u - niezwykłe: jedna duża strona z piękną fotą roberta i kristen. Strona obok: Megan Fox - fotka + info. A tuż pod Megan...Orlando...Fakt, że będziecie zasmucone - bo jest tam także wasza "ulubiona Miranda" - szczerze mówiąc - kurcze brzydka ona jest. kompletnie nie pasuje do niego. Orlando - w czapce - ale za to ładnie się uśmiecha.
Piekna sesja z Dorotą Gardias - Skórą:)

EM_DE_KE_AS

Jeszcze jedno - Kate Bosforth - ładna fota na tej samej stronie co Megan i Orli, tyle, że z tyłu. Ale nie koliduje:)

EM_DE_KE_AS

Oj to wspaniale! Wielkie dzięki za informację :-). Muszę jutro kupić "Joya":-). Czy zdjęcie Orlanda jest duże? Obejrzałaś już sobie tą "Galę" z Angeliną Jolie?

Euhenia_2

Duże i ładne. Pattison i Kristen objęci. Zdjęci pochodzi chyba z jakiejś sesji artykuł: "Wygrali uczucie"
Obejrzałam. Bardzo mi się podoba to duże zdjęcie Angeliny. Bardzo ładnie wyszła - choć zdjęcie jest private - paparazzi.

EM_DE_KE_AS

Dziękuję za odpowiedź:-).
To fajnie, że Ci się podoba to zdjęcie Angeliny:-). Jakbym pracowała w jakiejś gazecie takiej właśnie jak "Gala" czy "Viva" to zawsze zamieszczałabym ładne zdjęcia, na których osoba fotografowana nawet przez paparazzi wygląda korzystnie. Nie znoszę jak dają stare zdjęcia (na przykład sprzed trzech lat lub więcej) aktorów w nowym artykule o nich lub te same fotki. Strasznie mnie to denerwuje.

Euhenia_2

No tak. Ja jeszcze nie lubię [oprócz tego co napisałaś] fotek gwiazd, które jedzą [np wcinają jakąś bułę], albo ziewają [wtedy sama ziewam jak taka fotkę widzę;].

EM_DE_KE_AS

Euhenia:
"Na pewno ciekawie wygląda, ale mi się ta stylizacja wydaje bardzo ekstrawagancka i wątpię by znalazła wiele naśladowczyń:-). Może się mylę, ale ja zawsze wolę, jak fryzura wygląda naturalnie." – ja też zdecydowanie wolę naturalnie wyglądające włosy.

"Tak, właśnie takie, tylko obecnie mam nieco krótsze włosy od Kate Winslet i jak je podkręcę, to się niestety znacznie skracają:-(." – niestety tak to już jest z włosami. Po zakręceniu "uciekają" do góry :-) Gemma Ward miała to samo z fryzurą "na owieczkę" ;) Tylko, że jej zrobili tak mocne loczki, że aż żaden nie zwisał i wszystkie przylegały jej do głowy. Była w dużo gorszej sytuacji :-)

""najlepsze było to, gdy go pocałowała z zaskoczenia, i gdy usiedli na podłodze, a ona chyba chciała odegrać z nim jakąś scenę z filmu i kazała mu czule do siebie mówić i prawie się położyła na nim :) Widać, że go lubi, gdyby tak nie było, zostawiłaby w spokoju jego nogę :) Ta kobieta jest jego wielką fanką :) Dobrze, że jeszcze nie zaczęła go rozbierać na scenie :-)." - Też się tego obawiałam, ale Włoszki już mają taki gorący temperament:-)." – o tak, mają :) Ale wydaje mi się, że Orlando woli zdecydowanie spokojniejsze dziewczyny. Do tej Włoszki podszedł z delikatną rezerwą ;)

"Kupiłam jednak tą "PANIĄ" z wywiad z Pattinsonem, nie mogłam się oprzeć:-). Na okładce Tamara Orciuch. W środku reklama na 1 stronę z piękną Aiswaryą Ray. A dalej:
-Pouczające , warte zapamiętania fragmenty z książek Pablo Coelho. Wywiad z Danielem Olbrychskim." – te fragmenty z książek Paulo Coelho mogą być bardzo użyteczne i podnoszące na duchu. Paulo Coelho napisał nawet całą książkę z najważniejszymi fragmentami z innych swoich książek, o której kiedyś Tobie wspominałam. Nazywa się "Życie", może będzie u Ciebie w bibliotece? Warto przejrzeć :)

"-Jedno duże zdjęcie Roberta Pattinsona na 2 strony 74-75. Nie podoba mi się jego twarz na tym zdjęciu, jest tak wyraźne , że widać nawet dwie nabrzmiałe żyły na jego czole:-)." – haha :D To musi strasznie wyglądać to czoło :-) Ja też nie lubię widzieć u kogoś takiej nabrzmiałej żyły :-)
"Na następnych dwóch stronach jest wywiad z nim i 5 zdjęć. Fajnie o nim piszą: "...w rzeczywistości Robert jest wciąż , aż do przesady , dobrze ułożonym chłopcem, który jeszcze nie tak dawno grał w "Harrym Potterze" kapitana drużyny quidditcha domu puchonów Cedika Diggory`ego- ofiarę zbrodniczego Lorda Voldemorta"." – to dobrze, że się nie zmienił, pozostał sobą - zwykłym, niezmanierowanym chłopakiem, któremu jeszcze nie uderzyła woda sodowa do głowy. Wspominają, że jest "dobrze ułożony", to chyba jedna z cech łączących go z jego filmowym wcieleniem, Edwardem Cullenem, on chyba także był kimś dobrze ułożonym i uprzejmym.
"Krótkie opisy filmów "Parnassus"- zdjęcie Johnnego Deppa:-), "Wszystko co kocham", "Sherlock Holmes", "Nostalgia anioła"" – muszę obejrzeć kiedyś tego "Parnassusa", fabuła jest intrygująca, bo opowiada o człowieku, który zawarł umowę z diabłem :-) O obsadzie już nie trzeba wspominać – Jude Law, Johnny Depp, Heath Ledger, Colin Bachleda-Curuś :)

"To dobrze, że ćwiczy , mam nadzieję, że ma to związek z jakimś filmem, o których już dawno pojawiły się informacje na przykład "Fulls Rush In" :-). Zauważyłaś Koa, że już po raz kolejny odwołali polską premierę "New York, I Love You"? Miała być 8 stycznia, już się cieszyłam ,że pójdę na niego do kina , a tu nic z tego :-(. Czy on kiedykolwiek będzie w polskich kinach , czy nie? Brak mi już cierpliwości:-). Tyle występuje w nim gwiazd , że aż problemy z dystrybucją wydają się dziwne." – nie wiedziałam tego, że znowu przełożyli datę premiery w Polsce. Coś się za bardzo ociągają. Na stronce "IMDB" napisali, że np. premiera w Niemczech miała być 5 lutego 2009 roku, a niżej jest już inna data: 28 stycznia 2010 roku!!
http://www.imdb.com/title/tt0808399/releaseinfo. A skoro graniczymy z Niemcami, może w Polsce będzie podobna data premiery i już wkrótce puszczą go w kinach.
"Brak mi już cierpliwości:-)." – dobrze to rozumiem. Mi już zaczyna jej brakować w kolejce po "Zmierzch" :)

"Tymczasem jest już plakat kinowy "REMEMBER ME" najnowszego filmu z Robertem Pattinsonem premiera w Polsce szykuje się już marcu:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2407034/robert-pa...
Podoba mi się, chociaż nie tak bardzo jak te ze "Zmierzchu". Tamte mają swój klimat...:-)" - Bardzo mi się podoba ten plakat, wygląda obiecująco :-) A film zapowiada się na dobrą historię. Grają też tam Chris Cooper i Pierce Brosnan, a oni nie występują w byle czym ;)

""Czy wolisz właśnie takie ciemniejsze marynarki, jak ma Kate na zdjęciu, czy jaśniejsze?"- Ciemne , bo są praktyczniejsze:-). Nie lubię się denerwować, że się gdzieś przypadkiem pobrudzę:-). Na jasnym wszystko widać. A Ty Koa, jakie wolisz, ciemne czy jasne żakiety?" – ciemniejsze, właśnie dlatego, że rzadziej się brudzą, i wyglądają troszkę bardziej twarzowo.

"Oprócz "Bridget Jones" masz Koa jakąś inną ulubioną komedię z Rene Zellweger?" – bardzo podobała mi się komedia pt. "Ja, Irena i Ja" :-) Genialnie tam zagrała, musiała dać sobie radę z głównym bohaterem (Jim Carrey), który miał rozdwojenie jaźni :-) Była zabawna.

""Euhenia przygody którego bohatera najbardziej Ci się spodobały w tym filmie?"- Zdecydowanie tego rockmana , którego grał Billy Nighy. Był świetny. Podobno po obejrzeniu "To właśnie miłość" producenci "Piratów z Karaibów" zdecydowali, że to on powinien zagrać główny czarny charakter, w drugiej części trylogii:-)." – nie wiedziałam tego :) Musiał im się spodobać.

"No właśnie ja teraz również będę ostrożna, ale bardzo bym chciała kupić jeszcze "Dumę i uprzedzenie" z Keirą Kinghtley , gdy "Viva" wznowi tą starą kolekcję po –mam nadzieję -niższej cenie:-)." – pewnie znowu będzie kosztować ileś złotych "bez grosza" :-) Co do "Dumy i uprzedzenia" jestem trochę zawiedziona, że jeszcze nie puścili go w telewizji. Jego premiera była już kilka dobrych lat temu (2006 rok). Chyba nawet "Piratów z Karaibów" wcześniej puścili, a nawet "Casino Royale" z Danielem. A czy oglądałyście serial telewizyjny "Duma i uprzedzenie" z Colinem Firthem? :-) Naprawdę dobrze pasował na głównego bohatera, nieco zagadkowego, troszkę gburowatego i zamkniętego w sobie :-)

""Wesołych świąt" – obejrzałam tylko połowę. Trochę zabawne w nim było to, że niski Danny DeVito – z natury wyglądający niepozornie, może dosyć nieatrakcyjnie :-) (chociaż jest dobrym aktorem), zagrał ojca dwóch córek – bliźniaczek, pięknych, szczupłych i wysokich dziewczyn o blond włosach:) To wyglądało komicznie :-)" – Na pewno. Podobny scenariusz miał film "Ja , Irena i ja" z Jimem Carreyem, w którym posiadając białą żonę, miał z nią trzech synów, z których każdy był murzynem:-)" – a tak, pod tym względem te filmy są podobne – dzieci wyglądają zupełnie inaczej niż rodzice i to jest najzabawniejsze. A ci trzej synowie Jima Carreya, tak bardzo do niego nie pasowali wyglądem, że aż było to komiczne, a nawet zarazem sympatyczne, ale kochał ich jak prawdziwy ojciec :-) Euhenia a pamiętasz może tę scenę, gdy jego żona rodziła w szpitalu, a on odbierał po kolei tych synów-trojaczków, pamiętasz może jego minę jak ich zobaczył i się zdziwił? :-)

EM_DE_KE_AS:
"Aha - i jedna rzecz: słyszałyście, że Matthew McConnaghey ma córkę:) Teraz mają już parkę:)" – tak, coś słyszałam o tym. A jego pierwsze dziecko, synek, nie jest za bardzo podobne do taty :-) Chyba wrodziło się w matkę: ma ciemne oczy, i włosy chyba też będzie mieć ciemne:
http://justjared.buzznet.com/2009/12/02/camila-alves-levi-mcconaughey-daffodil-d uo/
Może chociaż ta córka będzie podobna :-)

"Koa pytałaś kiedyś czy mam jakies ulubione sceny w "Titanicu":
Pisałam o tym tutaj:
http://www.filmweb.pl/topic/1040505/Najbardziej+wzuszaj%C4%8..." – dzięki za link, przeczytałam Twoje ulubione sceny. Napisałaś o jeszcze jednej, wzruszającej scenie, która wypadła mi z pamięci – samobójstwo oficera Murdocha. Nie mógł żyć z tym, że kogoś zastrzelił. I jakby jeszcze było tego mało, że ludzie wokół próbują uratować za wszelką cenę swoje życie, on je sobie odebrał. To chyba była jedna z najsmutniejszych scen.

"W Joy'u - niezwykłe: jedna duża strona z piękną fotą roberta i kristen. Strona obok: Megan Fox - fotka + info. A tuż pod Megan...Orlando...Fakt, że będziecie zasmucone - bo jest tam także wasza "ulubiona Miranda" - szczerze mówiąc - kurcze brzydka ona jest. kompletnie nie pasuje do niego. Orlando - w czapce - ale za to ładnie się uśmiecha." – dzięki za wiadomość o nim, muszę zobaczyć to zdjęcie. Szkoda, że Kapelusznik znowu musiał je oszpecić :( Była ostatnio na tylu zdjęciach z nim, że chyba wpadnę niedługo w jakiś niewesoły nastrój :-) Oddam wszystko za zdjęcie bez Kapelusznika :D
"kompletnie nie pasuje do niego." – też mi nie pasuje za bardzo do niego. Coś jest między nimi takiego, że.. nie wiem jak to wytłumaczyć. Wyglądają jak bateria o tych samych biegunach...tzn. odpychają się :-) Właśnie takie mam zawsze wrażenie jak na nich patrzę.
"Jeszcze jedno - Kate Bosforth - ładna fota na tej samej stronie co Megan i Orli, tyle, że z tyłu. Ale nie koliduje:)" – właśnie Kate pasowała do Orlanda, szkoda, że już z nim nie jest.

Wkrótce ma powstać czwarta część hitu kinowego "Mission: impossible". Tom Cruise nie chciał zagrać kolejny raz "Ethana Hunta", a tylko zająć się produkcją filmu, jednak w tej chwili reżyser J.J.Abrams namawia go, żeby Tom jeszcze raz zagrał główna rolę. W tej chwili trwa praca nad scenariuszem filmu:
http://film.onet.pl/0,0,2112810,wiadomosci.html

koa222

W "VIVIE" na okładce Marta Żmuda - Trzebiatowska. Artykuł o siostrach Radwańskich. W "Światowym życiu": Jennifer Lopez z rodziną, Leonardo DiCaprio z Bar Rafaeli z małą notką jest też niewielkie zdjęcie mało wyraźne. Robert Pattinsona na małym zdjęciu z siostrą , Sienna Miller, i Jude Law na 2 zdjęciach. Piękna sesja zdjęciowa Marty Żmudy -Trzebiatowskiej. Artykuł o Penelope Cruz i Nicole Kidman, w nim 2 zdjęcia Toma Cruise`a. 2 strony zdjęć Edyty Górniak, jedno zdjęcie Nataszy Urbańskiej całej sylwetki -strona 51. Duże zdjecie Joanny Liszowskiej str.64. Zdjęcie na stronę Kate Winslet z reklamy jakiegoś kosmetyku.