Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

W tym temacie piszcie w jakiej gazecie i na której stronie napisali o Orlando Bloomie?

"Dziewczyna" -najnowsza na stronie 28 jest małe zdjęcie Orlanda z krótką notatką o nim.

EM_DE_KE_AS

"Taa, małe fotki z programów:) Tylko. Oglądałaś może telenowelę "Żona Lorenza?" - Nie , niestety nie mam Romantiki:-(. Ale koleżanka nagrała mi kilka odcinków:-). Carolina pięknie tam wyglądała, nie tak jak w "Tajemniczej kobiecie", ale i tak żadna aktorka nie mogła się z nią równać w tym serialu, nawet główna bohaterka:-).

"Fotki z tej telenoweli też były w Świecie jakieś 2,5 roku temu"-"- Kupowałam wtedy "Świat seriali" dla tych fotek Tejery :-). Tylko i wyłącznie:-). Liczyłam , że dadzą też wywiad z nią wtedy lub cokolwiek np. większy artykuł. A tu nic:-(

"W ogóle to mogłaby zagrać w jakiejś nowej produkcji" - Ostatnio zagrała czarny charakter w "Valerii". Mogliby tę telowelę u nas póścić np. na TV 4.

Euhenia_2

Słyszałaś EM DE KE AS, że jutro wychodzi na DVD "Zabójcze ciało" ( za 50,99 zł) z Megan Fox? Mam nadzieję , że będzie za niedługo w mojej wypożyczalni:-):
http://www.empik.com/zabojcze-cialo-film,prod51090176,p

Euhenia_2

Ooo, znaczy że jeszcze nic straconego:) Będzie można wypożyczyć:) A wiesz, że nie wiedziałam. W nowej gazetce w Empiku nie widziałam żadnej wzmianki

A Żony Lorenza też nie widziałam. No ta najnowsza telenowela jest z 2008 roku. Szkoda że po "Valerii" nie zgarała w czymś nowym. Choć "Valerię" fakt, mogliby puścić

EM_DE_KE_AS

„Ooo, znaczy że jeszcze nic straconego:) Będzie można wypożyczyć:) A wiesz, że nie wiedziałam. W nowej gazetce w Empiku nie widziałam żadnej wzmianki” - Ja również , reklamują za to bardzo hity po 29.99 zł jest w nich również druga część „Transformersów”:-).

„A Żony Lorenza też nie widziałam”.- Na pewno „Tajemnicza kobieta” jest lepszą telenowelą, a ją obie widziałyśmy:-). Żałuję tylko, że nie nagrywałam odcinków:-(

„No ta najnowsza telenowela jest z 2008 roku. Szkoda że po "Valerii" nie zagrała w czymś nowym”. – Jej mąż jest multimilionerem może nie chce jej się grać(?), a przecież przy nim nie musi:-). Ale czytałam kiedyś wywiad z nią, że zamierza zrobić karierę w Hollywood, może chodzi na castingi i nie ma przez to czasu, grać w telenowelach, które odebrałyby jej taką możliwość ?

W „BRAVO” na okładce Kesha. Strona 7 – niewielki artykuł o Orlando Bloomie ze zdjęciem w przeciwsłonecznych okularach:-). Piszą o jego nowym filmie „THE GOOD DOCTOR”. Zdjęcie na stronę Taylora Lautnera i obok jeszcze trzy różnej wielkości plus artykuł „Powrót do byłej”. Strona 17 zdjęcie na około ćwierć strony Beyonce. Artykuł o Polaku aktorze grającym główną rolę w amerykańskim serialu „Pamiętniki wampirów” Paulu Wesley. Tak naprawdę nazywa się Wasilewski, a nazwiska Wesley zaczął używać , gdy stał się popularny. Znowu zdjęcie uśmiechniętego Orlanda w artykule na 2 strony o Robercie i Kristen. Wspominają o upojnej nocy Blooma ze Stewart , jaką mieli razem przeżyć:-). Strona 26 Megan Fox- ładnie wyszła- zdjęcie dosyć duże w złotej sukni ze Złotych Globów. Ładny plakat Taylora Lautnera, na stronie 37 mała jego fotka i adres do korespondencji. Strona 53 zdjęcie Roberta i Taylora. Dwie strony o „Percym Jacksonie”- jest zdjęcie SEANA BEANA:-).

Euhenia_2

"reklamują za to bardzo hity po 29.99 zł jest w nich również druga część „Transformersów”:-). " - własnie widziałam

"Ale czytałam kiedyś wywiad z nią, że zamierza zrobić karierę w Hollywood, może chodzi na castingi i nie ma przez to czasu, grać w telenowelach, które odebrałyby jej taką możliwość ?
" - Możliwe. A chciałabym zobaczyć ją w jaimś filmie fabularnym z produkcji wenezuelsko - amerykańskiej

Dzięki za opis "Bravo"

A propos Megan - krótki opis "Zabójczego ciała" w "To i owo" - na końcu. Pisza że na DVD wychodzi:)
Fotka znajoma. Mogliby dać jakąs nową a nie ciągle te same:/

EM_DE_KE_AS

"A propos Megan - krótki opis "Zabójczego ciała" w "To i owo" - na końcu. Piszą że na DVD wychodzi:)Fotka znajoma. Mogliby dać jakąs nową a nie ciągle te same:/"- no właśnie nie cierpię, gdy dają wciąż te same foty, czy oni myślą ,że ludzie nie pamiętają?:-). Tak samo w "Bravo" zamieścili chyba czwarty raz to samo zdjęcie Orlanda, tyle, że tym razem większe, ale ta fota z artykułem o filmie "The Good Doctor" jest przynajmniej nowa:-).

"A propos Megan - krótki opis "Zabójczego ciała" w "To i owo" - na końcu" - Byłam zainteresowana tym numerem "TO I OWO" bo myślałam, że w związku z premierą "Alicji w Krainie Czarów" już w ten piątek, będzie wywiad na 2 strony z Johnnym Deppem, ale dali Garego Sinese, a na okładce Sarah Jessikę Parker, a za obojgiem nie przepadam:-(. Co do zdjęć Megan z "Zabójczego ciała" to mam ich już całkiem sporo z października z zeszłego roku z kinowej premiery: z "Brava", z "Teletygodnia", z "Teleświata" oraz z "To i owo"(był wtedy z nią wywiad - Ty chyba też ją masz?) :-)).

"Możliwe. A chciałabym zobaczyć ją w jaimś filmie fabularnym z produkcji wenezuelsko - amerykańskiej"- Carolina zagrała w jakimś filmie krótkometrażowym ostatnio, czego nie odnotowali na filmwebie.

Euhenia_2

"Ty chyba też ją masz?) :-)). " - Tak:) 2 strony z dużym zdjęciem.

EM_DE_KE_AS

Euhenia – dzięki za przejrzenie "Gali" i "Bravo".
"W "BRAVO" na okładce Kesha. Strona 7 – niewielki artykuł o Orlando Bloomie ze zdjęciem w przeciwsłonecznych okularach:-). Piszą o jego nowym filmie "THE GOOD DOCTOR"."- o świetnie, są na bieżąco. Może przy okazji w najbliższym czasie dadzą jeszcze parę fotek z okazji innych filmów z Orlando, które mają wkrótce wejść na ekrany.

"Artykuł o Polaku aktorze grającym główną rolę w amerykańskim serialu "Pamiętniki wampirów" Paulu Wesley. Tak naprawdę nazywa się Wasilewski, a nazwiska Wesley zaczął używać , gdy stał się popularny." – więc mamy pierwszego Polaka w wampirzej produkcji :-)

"Znowu zdjęcie uśmiechniętego Orlanda w artykule na 2 strony o Robercie i Kristen. Wspominają o upojnej nocy Blooma ze Stewart , jaką mieli razem przeżyć:-)." – sprawa została znowu za bardzo rozdmuchana, na IMDB i innych portalach pojawiły się tylko jednorazowe artykuły o tym wydarzeniu a potem wszystko ucichło. Chyba nie było aż takiej afery :-) Chociaż cieszyłabym się, gdyby to była prawda. Orlando i Kristen stanowiliby sympatyczną parę. Tylko, że wtedy Robert zostałby poszkodowany :(
Słyszałyście o tym, że Orlando dowiedział się ostatnio o ciężkiej doli Pattinsona i wyraził współczucie ze względu na zainteresowanie, jakim Robert jest darzony ? :-) Orlando wspomniał, że jemu samemu przydarzyło się coś podobnego po "Władcy pierścieni". Gdy się go zapytali, jak sobie z tym poradził, powiedział, że starał się zająć pracą. Więcej o tym w tym artykule : (plus zdjęcie Orlando :-)):
http://www.monstersandcritics.com/people/news/article_1528621.php/Orlando-Bloom- feels-sorry-for-poor-Robert-Pattinson

"Strona 53 zdjęcie Roberta i Taylora. Dwie strony o "Percym Jacksonie"- jest zdjęcie SEANA BEANA:-)." – cieszę się, że wreszcie zamieścili zdjęcie Twojego ulubieńca, Seana :-) Jest takie pozowane, z filmu?

"Mnie najbardziej interesuje w tej gazecie czy napisali o CAROLINIE TEJERZE i telenoweli "TAJEMNICZA KOBIETA", w której zagrała główną rolę:-). Gdyby w "Świecie seriali", dali artykuł o niej lub wywiad, to byłoby to dla mnie ogromną radością! Carolina Tejera to moja ulubiona aktorka występująca w telenowelach latynoskich:-)." – zapamiętam jej nazwisko i jak coś o niej znajdę w którymś magazynie, to dam znać.

""GALA" na okładce aż zbyt wyraźne zdjęcie Kuby Wojewódzkiego(nie mogę się doczekać kiedy wezmę się za czytanie wywiadu z nim , na pewno będzie zabawny:-))." – ja też lubię czytać jego wywiady, bo ujmuje rzeczy bardzo dosadnie, zabawnie i obiektywnie. Oglądałyście kiedyś jeden z odcinków Kuby Wojewódzkiego, gdy sobie żartował z Romana Polańskiego? Powiedział mniej więcej, że "Polański siedzi w więzieniu, i cały czas przekazuje z niego wskazówki na zewnątrz, jak mają kręcić jego nowy film. Powinien jak najszybciej wyjść z więzienia, bo tam jest za ciemno na kręcenie filmów" :)

"UWAGA! Artykuł o Robercie Pattinsonie, w którym są zacytowane jego własne słowa, w których przyznaje się do tego, że spotyka się z Kristen!:-). Powiedział , że nie chcą się razem nigdzie pokazywać , bo cytuję "ludzie od razu zaczęliby wariować":-). Wspaniale! Będą moją ulubioną parą w showbiznesie:-)." – to dlatego tak długo zwlekał z tym, aby się przyznać, że są parą – wtedy już nikt nie dałby im spokoju. A teraz to się dopiero zacznie :-)...chociaż..jeśli już się przyznali...może media im trochę odpuszczą ;) Już od dawna przypuszczałam, że są parą, jakoś wyczuwa się to między nimi, ale także można to poznać po tym, jak na siebie patrzą :-) Widać te iskierki w oczach, i sympatię z jaką na siebie spoglądają, oraz, że są szczęśliwi w swoim towarzystwie. Euhenia, od tej chwili stają się też moją ulubioną parą :-) Bardzo do siebie pasują.
Na innych portalach też pojawiła się ta wiadomość, że są parą, lub nawet zostali przyłapani na publicznym okazywaniu sobie uczuć, jak np. ostatnio w Londynie (a tak w ogóle ładnie wyszli na tym zdjęciu):
http://www.hollywoodlife.com/2010/02/26/rob-kristen-steal-some-hot-and-steamy-sm ooches-at-london-pub/
http://www.celebuzz.com/rpattz-k-stew-swap-spit-s176931/
http://www.gossipcenter.com/kristen-stewart/robert-pattinson-and-kristen-stewart -london-lovers-446603

"W artykule są trzy foty Roberta- jedno z filmu "Księżyc w nowiu" z Kristen i z filmu "Twój na zawsze" (to samo co w "Joy`u") oraz jedno bardzo ładne większe Roberta z Cannes." – czy te fotki są dobrej jakości?

EM_DE_KE_AS dzięki za przejrzenie "SHOW":
"Orlando w "SHOW" - w horoskopie trzyma maskę." – czy może to zdjęcie było podobne do tego? Kiedyś trzymał taką maskę-zdjęcie działaczki politycznej (laureatki Pokojowej Nagrody Nobla):
http://justjared.buzznet.com/2009/10/26/orlando-bloom-u2-cam-gigandet/

EM_DE_KE_AS mam takie ciekawe pytanie do Ciebie. Jakbyś mogła zadać swojej ulubionej gwieździe (Kate Winslet, Matthew McConaughey) jakieś pytania, to jak one by brzmiały? O co chciałabyś ich zapytać?

koa222

"zapamiętam jej nazwisko i jak coś o niej znajdę w którymś magazynie, to dam znać." - ja też, ja też:D

"czy może to zdjęcie było podobne do tego? Kiedyś trzymał taką maskę-zdjęcie działaczki politycznej (laureatki Pokojowej Nagrody Nobla)" - to jest dokładnie to foto:) Bardziej zdjęcie niż maska;)

"Oglądałyście kiedyś jeden z odcinków Kuby Wojewódzkiego, gdy sobie żartował z Romana Polańskiego? Powiedział mniej więcej, że "Polański siedzi w więzieniu, i cały czas przekazuje z niego wskazówki na zewnątrz, jak mają kręcić jego nowy film. Powinien jak najszybciej wyjść z więzienia, bo tam jest za ciemno na kręcenie filmów" :) " - Hehe. Tak. Fajne to było:) Śmieszne.

Matthew, Leonardowi, Antoniowi - zadałabym pytanie jak to jest być uznawanym za seksownych facetów świata. To samo pytanie zadałabym zresztą Kate, Angelinie, Catherine Zeta - Jones, Megan Fox i Monice Bellucci.

Angelinę spytałabym jak wygląda jej dzień. Wychowanie takiej gromadki na pewno jest uciążliwe. Tym bardziej, że w większości Angelina nie korzysta z pomocy opiekunek - jedynie w sytuacjach kiedy musi (jak.np oficjalne gale). W ogóle to bym chciała zobaczyc dzień z życia tej pary. Jak spędzają czas z dziećmi.

Jeśli chodzi o Kate - pewnie spytałabym "jak ona to robi";) W sensie jak ona to zrobiła, że zagrała tyle świetnych ról. Praktycznie w każdym filmie gra tak rewelacyjnie, że nawet jeśli jakiś film nie jest ciekawy, to sceny z nią powodują, że nie przełączam kanału (np. Romanse i papierosy, gdzie film jako całość był dość nudny - i to jedyny film z Kate który oceniłam na 4. Ale gdyby nie ona w roli Tuli - gdzie swoją grą zaciekawiła widza to pewnie dałabym 3 albo i mniej nawet mimo tego że lu)bę musicale. Chciałaby pewnie spytać zarówno ją jak i Leonarda co czuli, kiedy nagle po sukcesie "Titanica" stali się sławni na skalę światową.

Koa. Ciekawe pytanie:)
A jak Ty i Euhenia? Jakie pytania zadałybyście Seanowi Beanowi, Pattisonowi, albo Kristen? Albo Orlandowi pomijając pytanie "Co on widzi w Kapeluszniku"?
;D

EM_DE_KE_AS

"To samo pytanie zadałabym zresztą Kate, Angelinie, Catherine Zeta - Jones, Megan Fox i Monice Bellucci. " - Oczywiście pytanie odnosiłoby się jak do kobitki;D Czyli jak to jest być najseksowniejszą...;)

EM_DE_KE_AS

„"W artykule są trzy foty Roberta- jedno z filmu "Księżyc w nowiu" z Kristen i z filmu "Twój na zawsze" (to samo co w "Joy`u") oraz jedno bardzo ładne większe Roberta z Cannes." – czy te fotki są dobrej jakości?” – Tak są dobrej jakości. Ta najnowsza „Gala” w ogóle jest bardzo udana, przeczytałam już każdy artykuł:-). Rzadko czytam całą gazetę od początku do końca:-). Nawet Kapelusznik mi tak bardzo nie przeszkadza, bo jest ubrana bardzo stylowo, właściwie to oprócz tej kolorowej spódniczki chciałabym mieć w swojej szafie każdy element jej stroju:-). Dokładnie to zdjęcie ukazało się w „Gali”. http://mirandakerrfan.net/gallery/displayimage.php?album=923&pos=7
Uwielbiam takie klasyczne stroje, prosta sukienka i ponadczasowa marynarka.
A drugie to ta fota:
http://mirandakerrfan.net/gallery/displayimage.php?album=922&pos=9
Chciałabym mieć tylko jej koszulę z tym paskiem pośrodku, spódniczka mi się nie podoba jest zbyt pstrokata. W „Gali” zamieścili zdjęcia podobnych elementów jej stroju, które można zakupić w polskich sklepach.
„A jak Ty i Euhenia? Jakie pytania zadałybyście Seanowi Beanowi, Pattisonowi, albo Kristen? Albo Orlandowi pomijając pytanie "Co on widzi w Kapeluszniku"? ;D”- O Kapeluszniku bym nawet wspomniała:-). Zapytałabym go jak wspomina pracę przy „Piratach z Karaibów”? Dlaczego bał się pracy z Johnnym Deppem (zanim wystąpił w pierwszej części „Piratów…”)?
Seanowi: Jakie role najbardziej lubi grać: pozytywnych romantycznych bohaterów takich , jak w „Annie Kareninie”, role dramatyczne bohaterów nie jednoznacznych , jak we „Władcy Pierścieni” czy psychopatów jak w „Autostopowiczu”? I dlaczego? Oraz z jakiego powodu aż trzy razy się rozwodził, a czwarty ślub odwołał?:-). Chociaż to pytanie wolałabym , aby w moim imieniu zadał ktoś inny:-).
Robertowi: Hmm… Dlaczego został wyrzucony ze szkoły? Z jakiego powodu został aktorem, skoro popularność , aż tak mu przeszkadza? Dlaczego poza filmem czasami wygląda jak bezdomny: z długą brodą i okropnie ubrany (jest o tym artykuł w najnowszym „Bravo”:-)) podobnie jak Kristen (o której też piszą w „Bravo” w tym samym artykule- chociaż ona trochę lepiej od niego się prezentuje prywatnie:-)). Czy to jest jakiś manifest? Czy liczy, że w ten sposób fani go nie poznają?:-)
Kristen: Skąd czerpie taką pewność siebie?

„Matthew, Leonardowi, Antoniowi - zadałabym pytanie jak to jest być uznawanym za seksownych facetów świata. To samo pytanie zadałabym zresztą Kate, Angelinie, Catherine Zeta - Jones, Megan Fox i Monice Bellucci.”- Myślę, że pewnie czują się wspaniale z sobą. Nie mają kompleksów, albo wręcz przeciwnie. Podobno Leonardo DiCaprio w okresie po zagraniu w „Titanicu” był obsypywany wszelkimi tytułami „Najpiękniejszy, najseksowniejszy, naj coś tam ....” , a wcale się nie czuł atrakcyjny:-). Natomiast pisali kiedyś w „Tele świecie”, że Antonio Banderas mimo tego ,że jest bardzo przystojny, nie korzysta ze swoich wdzięków , bo ma bardzo zazdrosną żonę, która go krótko trzyma:-).

„Angelinę spytałabym jak wygląda jej dzień. Wychowanie takiej gromadki na pewno jest uciążliwe. Tym bardziej, że w większości Angelina nie korzysta z pomocy opiekunek - jedynie w sytuacjach kiedy musi (jak.np oficjalne gale). W ogóle to bym chciała zobaczyć dzień z życia tej pary. Jak spędzają czas z dziećmi.”- Też bym jej zadała takie pytanie:-). Przypuszczam , że cały dzień spędzony z tyloma też bardzo malutkimi dziećmi jak bliźniaki jest dużym obciążeniem fizycznym i psychicznym, żeby wszystko zorganizować , każde ubrać:-). Wyobrażacie sobie zgiełk, które potrafi stworzyć sześcioro dzieci?:-).

„Euhenia – dzięki za przejrzenie "Gali" i "Bravo"” – Nie ma za co:-).

„o świetnie, są na bieżąco. Może przy okazji w najbliższym czasie dadzą jeszcze parę fotek z okazji innych filmów z Orlando, które mają wkrótce wejść na ekrany.”- Byłoby wspaniale:-).

„więc mamy pierwszego Polaka w wampirzej produkcji :-)”- To miło, a poza tym to coraz więcej mamy Polaków w Hollywood , oprócz Paula Wesleya jest jeszcze: Alicja Bachleda Curuś oraz Iza Miko , która ma zagrać w wielkim widowisku zatytułowanym „Starcie tytanów” , w którym gra Atenę obok Liama Neesona, Sama Worthingtona i Ralpha Fiennesa:-).

„Gdy się go zapytali, jak sobie z tym poradził, powiedział, że starał się zająć pracą. Więcej o tym w tym artykule : (plus zdjęcie Orlando :-)):
http://www.monstersandcritics.com/people/news/article_152862...”- Dziękuję za artykuł:-).

„cieszę się, że wreszcie zamieścili zdjęcie Twojego ulubieńca, Seana :-) Jest takie pozowane, z filmu?”- Dzięki:-)). Jest małe, ale i tak jestem zadowolona to dokładnie to zdjęcie:
http://www.themightybean.com/apps/photos/photo?photoid=67178244
Szkoda, że nie zamieścili jeszcze rzeźby Seana jako Zeusa w scenie, w której główny bohater tego filmu nastoletni Percy Jackson odwiedza muzeum i jest tam przeogromny posąg najwyższego z bogów z rysami Beana:-). Świetnie to wyglądało na zwiastunie. Majestatyczna rzeźba była pokazywana od stóp po głowę, na której widać było wyraźnie zachmurzone spojrzenie Seana:-)

„„Carolina Tejera to moja ulubiona aktorka występująca w telenowelach latynoskich:-)." zapamiętam jej nazwisko i jak coś o niej znajdę w którymś magazynie, to dam znać” - Wielkie dzięki Koa:-).
„"zapamiętam jej nazwisko i jak coś o niej znajdę w którymś magazynie, to dam znać." - ja też, ja też:D” – Teraz na pewno nie przegapimy żadnego artykułu o Tejerze:-). Wielkie dzięki EM DE KE AS:-).

„Oglądałyście kiedyś jeden z odcinków Kuby Wojewódzkiego, gdy sobie żartował z Romana Polańskiego?” - Nie widziałam tego odcinka.

Powiedział mniej więcej, że "Polański siedzi w więzieniu, i cały czas przekazuje z niego wskazówki na zewnątrz, jak mają kręcić jego nowy film. Powinien jak najszybciej wyjść z więzienia, bo tam jest za ciemno na kręcenie filmów" :) „- Zabawne :-). To jak na Kubę, to jeszcze łagodnie się z nim obszedł:-). Jest raczej mało osób w polskiej telewizji, które w ogóle chcą powiedzieć swoje zdanie o oskarżeniach o gwałt wobec Polańskiego i całej tej sytuacji.

„ Już od dawna przypuszczałam, że są parą, jakoś wyczuwa się to między nimi, ale także można to poznać po tym, jak na siebie patrzą :-) Widać te iskierki w oczach, i sympatię z jaką na siebie spoglądają, oraz, że są szczęśliwi w swoim towarzystwie”- A mnie skutecznie oszukali Robert i Kristen:-). Byłam przekonana, że ich związek stworzyła prasa, żeby zwiększyć sprzedaż:-).

„Euhenia, od tej chwili stają się też moją ulubioną parą :-) Bardzo do siebie pasują.”- Jak najbardziej:-)

"czy może to zdjęcie było podobne do tego? Kiedyś trzymał taką maskę-zdjęcie działaczki politycznej (laureatki Pokojowej Nagrody Nobla)" - to jest dokładnie to foto:) Bardziej zdjęcie niż maska;)”- Dziękuję EM DE KE AS za informację. Słodkie jest to zdjęcie:-).

Euhenia_2

"O Kapeluszniku bym nawet wspomniała:-)."- TU JEST BŁĄD, MIAŁAM NA MYŚLI:
" O Kapeluszniku bym nawet NIE wspomniała" -

Euhenia_2

EM_DE_KE_AS:
"Matthew, Leonardowi, Antoniowi - zadałabym pytanie jak to jest być uznawanym za seksownych facetów świata. To samo pytanie zadałabym zresztą Kate, Angelinie, Catherine Zeta - Jones, Megan Fox i Monice Bellucci." – czuję, że gdybyś zadała to pytanie również Johnnemu Deppowi, zachowałby się bardzo skromnie i zażartowałby na ten temat :-) Tak jak ma w swoim stylu. Ciekawe co by Angelina, Kate, Catherina, Megan i Monica odpowiedziały na ten temat, na pewno im to schlebia, że są uznawane za piękne i pożądane kobiety.

"Angelinę spytałabym jak wygląda jej dzień. Wychowanie takiej gromadki na pewno jest uciążliwe. Tym bardziej, że w większości Angelina nie korzysta z pomocy opiekunek - jedynie w sytuacjach kiedy musi (jak.np oficjalne gale). W ogóle to bym chciała zobaczyc dzień z życia tej pary. Jak spędzają czas z dziećmi." – o właśnie, ja też jestem ciekawa co gwiazdy porabiają w ciągu dnia, gdy nie są zajęte kręceniem filmu. Wyobrażam sobie takiego Roberta Pattinsona, który najzwyczajniej w świecie idzie sobie do kiosku kupić jakąś gazetę do czytania :-) Ja też bym chciała zobaczyć taki dzień z życia Angeliny i Brada, muszą mieć wesoło aż z kilkorgiem dzieci.

"Jeśli chodzi o Kate - pewnie spytałabym "jak ona to robi";) W sensie jak ona to zrobiła, że zagrała tyle świetnych ról. Praktycznie w każdym filmie gra tak rewelacyjnie, że nawet jeśli jakiś film nie jest ciekawy, to sceny z nią powodują, że nie przełączam kanału (np. Romanse i papierosy, gdzie film jako całość był dość nudny - i to jedyny film z Kate który oceniłam na 4. Ale gdyby nie ona w roli Tuli - gdzie swoją grą zaciekawiła widza to pewnie dałabym 3 albo i mniej nawet mimo tego że lu)bę musicale. Chciałaby pewnie spytać zarówno ją jak i Leonarda co czuli, kiedy nagle po sukcesie "Titanica" stali się sławni na skalę światową." – no tak, Kate potrafi "wyciągnąć w górę" każdy film. Ma w sobie dużo energii i wrażliwości, co w połączeniu z przekonującą grą aktorską sprawia, że zawsze ogląda się ją z zainteresowaniem. Widać, że lubi swój zawód. Czy oglądałyście ją kiedyś w filmie "Życie za życie"? Partnerował jej tam Kevin Spacey, stworzyli dobry duet. Kate nadała temu filmowi zawrotnej akcji. Jeśli dobrze pamiętam, to grała reporterkę, która stara się zebrać dowody uniewinniające głównego bohatera (Kevina Spacey), oskarżonego o morderstwo.

"Chciałaby pewnie spytać zarówno ją jak i Leonarda co czuli, kiedy nagle po sukcesie "Titanica" stali się sławni na skalę światową."" – pamiętam, jak wtedy świat oszalał na ich punkcie :-) Wszędzie o nich pisali. Pamiętam taki zabawny wywiad, w którym Kate i Leonardo powiedzieli, że zastanawiali się czy nie pójść za przykładem swoich bohaterów (Rose i Jacka), i tak jak oni nie spędzić ze sobą upojnej nocy. Doszli do wniosku, że chyba umarliby ze śmiechu :-) Chyba tak dobrze się zaprzyjaźnili, że nie wyobrażali sobie, żeby mogli jeszcze coś zrobić.

"A jak Ty i Euhenia? Jakie pytania zadałybyście Seanowi Beanowi, Pattisonowi, albo Kristen? Albo Orlandowi pomijając pytanie "Co on widzi w Kapeluszniku"?
;D" – no to pytanie to bym na pewno zadała :D Nurtuje mnie od dawna i nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi :) Jeśli miałabym zadać Orlando jeszcze jakieś pytania, to np. z którą gwiazdą najlepiej mu się współpracowało? Którą odegraną przez siebie postać polubił najbardziej? Kogo jeszcze chciałby zagrać? Jeśliby miał zagrać w filmie biograficznym, kogo znanego chciałby zagrać? Co lubi robić w wolnym czasie? Jaką złotą myślą kieruje się w życiu? Jakie cechy lubi w kobietach najbardziej? Jaką książkę ostatnio przeczytał, jaki film obejrzał? Którą piosenkę lubi najbardziej? Jeśli chodzi o Roberta – co go ujęło w Kristen, jakim mottem kieruje się w życiu, jaki kraj chciałby zwiedzić, w jakim gatunku filmowym lubi grać najbardziej, co porabia w wolnym czasie. Którą nadprzyrodzoną cechę swojego bohatera granego w "Zmierzchu" uważa za najbardziej przydatną i praktyczną (np. nadludzką siłę, fantastyczny słuch, czy super szybkość itp.). Oprócz tego chciałabym się ich zapytać jaki zawód by wybrali, gdyby nie zostali aktorami :-) To pytanie bardzo mnie ciekawi :-)

Euhenia:
""W artykule są trzy foty Roberta- jedno z filmu "Księżyc w nowiu" z Kristen i z filmu "Twój na zawsze" (to samo co w "Joy`u") oraz jedno bardzo ładne większe Roberta z Cannes." – czy te fotki są dobrej jakości?" – Tak są dobrej jakości. Ta najnowsza "Gala" w ogóle jest bardzo udana, przeczytałam już każdy artykuł:-). Rzadko czytam całą gazetę od początku do końca:-). " – ja również. Zazwyczaj wybieram tylko te artykuły, które mnie interesują np. o modzie, podróżach, aktorach oczywiście :-) Kiedyś czytałam prawie wszystko, ale teraz pojawił się taki wysyp Zaków Efronów i Majlejek Sajrusek, lub innych dzieci Disneya, że jestem wręcz zmuszona omijać niektóre artykuły :)

"Nawet Kapelusznik mi tak bardzo nie przeszkadza, bo jest ubrana bardzo stylowo, właściwie to oprócz tej kolorowej spódniczki chciałabym mieć w swojej szafie każdy element jej stroju:-). Dokładnie to zdjęcie ukazało się w "Gali". http://mirandakerrfan.net/gallery/displayimage.php?album=923...
Uwielbiam takie klasyczne stroje, prosta sukienka i ponadczasowa marynarka." – dzięki za zdjęcia :-) Podoba mi się kolor i długość tej sukienki, a w marynarce to, że jest z przodu ozdobiona lśniącą lamówką. Kapelusznik wygląda na luzie, ale zarazem elegancko.

"A drugie to ta fota:
http://mirandakerrfan.net/gallery/displayimage.php?album=922...
Chciałabym mieć tylko jej koszulę z tym paskiem pośrodku, spódniczka mi się nie podoba jest zbyt pstrokata. W "Gali" zamieścili zdjęcia podobnych elementów jej stroju, które można zakupić w polskich sklepach." – ładna ta bluzka, prosta ale elegancka. Wspominałaś Euhenia, że właśnie lubisz takie koszulki na guziki. Wreszcie się na coś przydał ten Kapelusznik, można podpatrzyć jej styl, nawet nieźle się ubiera. Podobają mi się jej buty na koturnach.

"Chciałabym mieć tylko jej koszulę z tym paskiem pośrodku, spódniczka mi się nie podoba jest zbyt pstrokata. W "Gali" zamieścili zdjęcia podobnych elementów jej stroju, które można zakupić w polskich sklepach." – zauważyłam, że teraz często robią tak w magazynach – dają zdjęcie gwiazdy, a obok zdjęcia poszczególnych części jej odzieży, które można dostać w polskich sklepach. Ostatnio "Bravo Girl" podpatrzyło w ten sposób styl Kristen Stewart. Kristen lubi koszulki z kolorowymi nadrukami na cały przód, tenisówki, bluzy z kapturem, i dżinsy-rurki. Lubi się ubierać na luzie. A pewnie też zauważyłyście, że na "JustJared" zrobili coś podobnego. Najeżdża się kursorem na zdjęcie gwiazdy i od razu wyświetla się informacja o jej garderobie – jakiej firmy jest jej sukienka/spodnie/buty/torebka/ i za ile można je kupić.

koa222

W "Na Żywo" – artykuł o Alicji Bachledzie i Colinie Farrellu, zdjęcie Kuby Wojewódzkiego :-) Coś tam pisali o nim w tym artykule, ale nie zwróciłam uwagi, bo w "Gali" przeczytam sobie większy wywiad :)
"Życie Na Gorąco" – Renne Zellweger (zdjęcie i krótki artykuł) podobno jest w ciąży i jej udział w trzeciej części "Bridget Jones" może stanąć pod znakiem zapytania. Rzeczywiście, jakby się trochę zaokrągliła na twarzy:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2431560/renee-zellweger-values-vera-w ang-01/
Kolejny artykuł o Colinie i Alicji (zdjęcie pary), Alicja ma na sobie żółtą sukienkę, taką jak w "Gali". Dalej Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie i Brad Pitt z córką Zaharą (zdjęcie całej trójki). Widać, że są jak zwykle bardzo opiekuńczy. Dalej Monika Mrozowska w sesji zdjęciowej (spodziewa się dziecka, widać, że ma duży brzuszek). Zdjęcie Kiefera Sutherlanda w sukience. Przegrał zakład z kolegą i musiał ubrać się w kobiecy ciuszek, a potem pójść tak ubranym do telewizyjnego show. Do twarzy mu w tej sukience :-)
http://justjared.buzznet.com/2010/01/14/kiefer-sutherland-dress-letterman/
Nie ma nic o Orlando, Megan, o Kate też nic :( Ale za to o Mirandzie też nic nie ma :-) Euhenia możesz spokojnie przejrzeć te magazyny, bez obawy, że znajdziesz tam jej zdjęcie :-)

koa222

"Czy oglądałyście ją kiedyś w filmie "Życie za życie"?" - To jeden z moich ulubionych filmów:)

W najnowszym Twiście jest foto z filmu "Twój na zawsze", ładne zdjęcie Roberta. Nie malusie.

EM_DE_KE_AS

Dziękuję Wam za sprawdzenie gazetek:-).

„Nie ma nic o Orlando, Megan, o Kate też nic :( Ale za to o Mirandzie też nic nie ma :-) Euhenia możesz spokojnie przejrzeć te magazyny, bez obawy, że znajdziesz tam jej zdjęcie :-)"- Uff odetchnęłam:-). Jednak szczytem bezczelności jest opublikowanie zdjęć Kapelusznika, a pominięcie Orlanda w tej najnowszej „Gali”:-(.

„W najnowszym Twiście jest foto z filmu "Twój na zawsze", ładne zdjęcie Roberta. Nie malusie.” – To fajnie:-) . A czy to może któreś z tych zdjęć z tego filmu?:
http://mrpattinson.com/gallery/thumbnails.php?album=579

Czy będziecie dziś oglądać na TVN`ie o 20:00 "King Konga"? Ja mam ochotę, chociaż w obsadzie nie nikogo, kogo lubię, ale reżyser jest dobry to Peter Jackson od "Władcy Pierścieni":-).

Euhenia_2

http://mrpattinson.com/gallery/displayimage.php?album=579&pos=0

To zdjęcie to jest dokładnie to Euhenia:) Tylko lustrzane odbicie. Pattison jest po lewej stronie ściany (chyba)

"Czy będziecie dziś oglądać na TVN`ie o 20:00 "King Konga"? Ja mam ochotę, chociaż w obsadzie nie nikogo, kogo lubię, ale reżyser jest dobry to Peter Jackson od "Władcy Pierścieni":-). " - Wprawdzie lubię Adriena Brody i Jacka Black'a ale chciałam oglądnąć "Zakręcony piątek" ze znienawidzoną przeze mnie Lindsay;) Paradoks;D

EM_DE_KE_AS

"To zdjęcie to jest dokładnie to Euhenia:) Tylko lustrzane odbicie. Pattison jest po lewej stronie ściany (chyba)"- Wielkie dzięki EM DE KE AS:-). To naprawdę ładne to zdjęcie. Zamieścili takie tylko malutkie w "Popcornie".

"Wprawdzie lubię Adriena Brody i Jacka Black'a ale chciałam oglądnąć "Zakręcony piątek" ze znienawidzoną przeze mnie Lindsay;) Paradoks;D"-- Ja obejrzałam "King Konga":-). Jack Black był świetny w roli reżysera z misją do zrobienia dużej kasy:-). Poza tym Adrien Brody dobrze wypadł w roli zdolnego pisarza i scenarzysty, którego Jacka Black podstępem zabrał na statek płynący do tajemniczej wyspy.

Euhenia_2

W najnowszej "VIVIE" na okładce jest Emmaneulle Seigner nie ma Orlanda, Roberta, Megan. Jest za to tradycyjnie Angelina Jolie i duży artykuł o Beyonce ze zdjęciami zrobionymi przez paparazzi.

Euhenia_2

""No ta najnowsza telenowela jest z 2008 roku. Szkoda że po "Valerii" nie zagrała w czymś nowym". – Jej mąż jest multimilionerem może nie chce jej się grać(?), a przecież przy nim nie musi:-). Ale czytałam kiedyś wywiad z nią, że zamierza zrobić karierę w Hollywood, może chodzi na castingi i nie ma przez to czasu, grać w telenowelach, które odebrałyby jej taką możliwość ?" – tak, być może jest zajęta tymi castingami :-) Niech się Carolina Tejera wybije w Hollywood, może jej się poszczęści. A jak ją oceniasz Euhenia pod względem aktorskim? Ma jakieś charakterystyczne cechy, dzięki którym daje się ją zauważyć w serialach? Weszłam na jej stronę na Filmwebie, niebrzydka z niej aktorka, ma uwodzicielskie spojrzenie i kasztanowe włosy jak filmowe wcielenie Roberta Pattinsona :-) (czy to jest jej naturalny kolor włosów?)

"Ja również , reklamują za to bardzo hity po 29.99 zł jest w nich również druga część "Transformersów":-)." – znowu ten chwyt psychologiczny "bez grosza", żeby kupujący myśleli, że kosztuje mniej niż 30 złotych :-) Wtedy jest większa szansa, że ktoś kupi daną rzecz. Wiecie w jaki jeszcze sposób sklepy i hipermarkety nas "mylą", żebyśmy kupiły więcej rzeczy? Np. od czasu do czasu zmieniają miejsce produktów, np. prasę przenoszą w miejsce stoiska z filmami, i odwrotnie, artykuły ogrodnicze w miejsce artykułów elektronicznych. Chodzi o to, żebyśmy więcej się nachodziły szukając tych produktów, a wtedy właśnie może nam wpaść w oczy więcej rzeczy, które być może kupimy. Natomiast nad stoiskiem z owocami zawsze umieszczają jaskrawe oświetlenie, żeby owoce wydawały się soczystsze.

"no właśnie nie cierpię, gdy dają wciąż te same foty, czy oni myślą ,że ludzie nie pamiętają?:-). Tak samo w "Bravo" zamieścili chyba czwarty raz to samo zdjęcie Orlanda, tyle, że tym razem większe, ale ta fota z artykułem o filmie "The Good Doctor" jest przynajmniej nowa:-)." – szczególnie w horoskopach zamieszczają cały czas te same :-( W "Bravo" też mają taką tendencję? :-( To mi się stanowczo nie podoba :-)

"Ta najnowsza "Gala" w ogóle jest bardzo udana, przeczytałam już każdy artykuł:-). Rzadko czytam całą gazetę od początku do końca:-)." – Euhenia co myślisz o tym wywiadzie z Kubą Wojewódzkim? Ja myślałam, że będzie nieco zabawniejszy, a jest nieco "gorzki" i autoironiczny, bo Wojewódzki rozliczył się jakby z całym swoim życiem, albo po prostu musiał się dopasować do jadowitych pytań Doroty Wellman :-) Ale i tak jego wywiady czytam z ciekawością, są błyskotliwe.

"Seanowi: Jakie role najbardziej lubi grać: pozytywnych romantycznych bohaterów takich , jak w "Annie Kareninie", role dramatyczne bohaterów nie jednoznacznych , jak we "Władcy Pierścieni" czy psychopatów jak w "Autostopowiczu"? I dlaczego? Oraz z jakiego powodu aż trzy razy się rozwodził, a czwarty ślub odwołał?:-). Chociaż to pytanie wolałabym , aby w moim imieniu zadał ktoś inny:-)." – zabawne jest to ostatnie pytanie, które chciałabyś mu zadać :-) W jego biografii przeczytałam, że rzeczywiście rozwodził się wiele razy. Pierwszy ślub wziął, gdy miał zaledwie 21 lat, ale wkrótce rozszedł się z żoną. Piszą o tym na tej stronie (trzeba tylko włączyć "Full biography". Jest też tam dużo zdjęć z filmów):
http://www.tv.com/sean-bean/person/69278/summary.html
Nie wiedziałam tego, że nie zamierzał nigdy zostać aktorem, a piszą też o tym w tej biografii. Chciał być artystą. Pewnego razu, gdy studiował na akademii sztuki, zaangażował się w zajęcia dramatyczne, wtedy właśnie odkrył, że chciałby się zająć aktorstwem.

"Robertowi: Hmm... Dlaczego został wyrzucony ze szkoły? Z jakiego powodu został aktorem, skoro popularność , aż tak mu przeszkadza? Dlaczego poza filmem czasami wygląda jak bezdomny: z długą brodą i okropnie ubrany (jest o tym artykuł w najnowszym "Bravo":-)) podobnie jak Kristen (o której też piszą w "Bravo" w tym samym artykule- chociaż ona trochę lepiej od niego się prezentuje prywatnie:-)). Czy to jest jakiś manifest? Czy liczy, że w ten sposób fani go nie poznają?:-)
Kristen: Skąd czerpie taką pewność siebie?" – na pytanie dotyczące dlaczego wyrzucili go ze szkoły, mogę odpowiedzieć za niego, bo udało mi się odnaleźć tę informację :) Otóż Robert został wyrzucony, ponieważ nigdy nie odrabiał pracy domowej. Ponadto pojawiał się na lekcjach tylko wtedy, gdy lubił nauczycieli :-):
http://www.showbizspy.com/article/184571/robert-pattinson-got-expelled-from-scho ol.html
Odnośnie pytania o to, dlaczego czasem się ubiera, powiedzmy prosto z mostu – jak "menel" ;), wydaje mi się, że próbuje się zbuntować przeciwko zainteresowaniu mediów, może jest zmęczony tą sławą, albo wygląd nie jest dla niego najważniejszy.
"Czy to jest jakiś manifest? Czy liczy, że w ten sposób fani go nie poznają?:-)" – wydaje mi się, że o to też chodzi :)

"Czy będziecie dziś oglądać na TVN`ie o 20:00 "King Konga"? Ja mam ochotę, chociaż w obsadzie nie nikogo, kogo lubię, ale reżyser jest dobry to Peter Jackson od "Władcy Pierścieni":-)." – niestety nie oglądam filmów, w których występują goryle lub małpy w roli głównej, bo strasznie mnie nudzą takie produkcje :-) Oczywiście niektórym widzom takie zwierzęta mogą się wydawać zabawne i ciekawe, ale mnie nigdy za bardzo nie interesowały.

"Uff odetchnęłam:-). Jednak szczytem bezczelności jest opublikowanie zdjęć Kapelusznika, a pominięcie Orlanda w tej najnowszej "Gali":-(." – nie ma nic gorszego :( A zdjęcia Orlanda z Kapelusznikiem powinny być zakazane :-)

""Czy oglądałyście ją kiedyś w filmie "Życie za życie"?" - To jeden z moich ulubionych filmów:)" – " – nie wiedziałam EM_DE_KE_AS :-) Widzę, że gustujemy w podobnych filmach z Kate Winslet :-) A czy oglądałyście już może "Lektora"? Czy poczekacie aż będzie w telewizji? Kate zagrała tam fantastycznie.
"W najnowszym Twiście jest foto z filmu "Twój na zawsze", ładne zdjęcie Roberta. Nie malusie." – dzięki za informację.

""Czy będziecie dziś oglądać na TVN`ie o 20:00 "King Konga"? Ja mam ochotę, chociaż w obsadzie nie nikogo, kogo lubię, ale reżyser jest dobry to Peter Jackson od "Władcy Pierścieni":-). " - Wprawdzie lubię Adriena Brody i Jacka Black'a ale chciałam oglądnąć "Zakręcony piątek" ze znienawidzoną przeze mnie Lindsay;) Paradoks;D" – EM_DE_KE_AS i jak się czujesz po seansie z Lindsay Lohan? Dało się ją obejrzeć? :-) Ja też się zastanawiałam nad obejrzeniem tej komedii, ale wybrałam "Alvina i wiewiórki", był dobry. Główny bohater przygarnął pod dach trzy zabawne wiewiórki, które na początku myślały, że jego kuchnia jest wielką spiżarnią, w której robi zapasy na zimę :-) Potem jeszcze była zabawna scena, jak główny bohater zaczął sprzątać w tej kuchni. Nagle popatrzył na dywanik, pod którym było dziwne wybrzuszenie. Okazało się, że jego "podopieczni" zrobili placki i schowali je pod dywanikiem, żeby zrobić zapasy na zimę :-)

koa222

Alvina widziałam przy okazji Świąt Bożego Narodzenia. Ta zabawna komedyjka leciała na Canal + w Wigilię:) Fajna była.
Jak się czuję po seansie z Lindsay...
http://www.filmweb.pl/topic/1336377/8+10+Szacun+dla+Jamie+Lee+Curtis.html
Co by się nie powtarzać;)

EM_DE_KE_AS

W „GALI” na okładce jest A. Przybylska. Duży artykuł o dziecku …. Suri Cruise:-). Jest plakat na stronę Roberta Pattinsona i Emilie de Ravin z filmu “Twój na zawsze”. Nie ma artykułu o Robercie Pattinsonie , ani Orlando Bloomie. W Dodatku do „Gali” dla kobiet na 8 marca jest zdjęcie dosyć spore Megan Fox w różowej sukience, też Marylin Monroe.

W „TELE ŚWIECIE” jest artykuł na 2 strony o Pawle Wilczaku:-(. Dwa zdjęcia Roberta Pattinsona z filmu „Twój na zawsze” te same co w „Popcornie”.

W „TELETYGODNIU” na okładce Małgorzata Kożuchowska. Plakat na stronę Dr Housa z zaklejonymi plastrem ustami:-). Strona 13 mała fota Paulli. Artykuł na 2 strony o Jackiem Chanie. Zdjęcie Keiry Knightley na stronie 24 jest też o niej artykuł niewielki na stronie 39 Na stronie 24 jest mała fota z filmu „Piraci z Karaibów: Na krańcu Świata” (będzie w sobotę na TVP 1 o 20:20!) Orlando Blooma z Johnnym Deppem:-). Niewielkie zdjęcie Halle Berry na stronie 46 i artykuł pod tytułem „Sexy mama”:-). Artykuł o Shia LaBeouf strona 78 , ponieważ jest z nim film pod tytłem „Niepokój”, który muszę obejrzeć (czwartek 21:30 na TVN`ie):-).

Euhenia_2

Dzięki za opisy Euhenia:)
Mam coś dla Ciebie i dla Koi:
Party str 27 - Orlando
str. 68 - robert pattison:)

EM_DE_KE_AS

Cześć, zalogowałam się dopiero dzisiaj, ale już od kilku tygodni obserwuję
ten temat jestem fanką Orlando Blooma, Johnnego Deppa (Orlanda bardziej:D)
Jakby coś to służę pomocą, ale to też zależy od mojego internetu (strasznie
się guzdra) Jeśli by was interesowało to na TVP1, w sobotę, o 20:20 są
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata. I jedno pytanie (wiem że kobiet nie
pyta się o wiek aleeee.... Ile macie lat?) CHYBA JESTEŚCIE STARSZE ODE MNIE
;) BO JA MAM 12,5 LAT :). Sorki za błędy ortograficzne i gramatyczne... :D

orli17

Euhenia i Koa:
Robert Pattison w Party na 12 stronie też razem z Kristen. Piszą, że o ni są rzeczywiście razem i już się nie ukrywają ze swoim uczuciem:)

EM_DE_KE_AS

EM DE KE AS, dziękuję za wiadomość o „Party”. Właśnie sobie kupiłam:-).
Koa, jest też zdjęcie w najnowszym „Party” Daniela Craiga z Satsuki Mitchell- podobno się pobrali po sześciu latach narzeczeństwa. Jest zdjęcie całej sylwetki Orlanda na stronie 27 w artykule o Jennifer Aniston. Podobno kilkanaście razy byli na randkach w 2007 roku, ale okazało się jest zbyt niedojrzały emocjonalnie! Nie wierzę:-). Strona 36 zdjęcie Danela Craiga bez koszulki, ale nie to powszechnie znane z filmu o Bondzie:-).

„"Pół strony o Beacie Tyszkiewicz – dwa zdjęcia z zakupów. " - nie mogę sobie wyobrazić kogoś takiego jak Beata Tyszkiewicz oddającej się czemuś tak przyziemnemu jak zakupy :-) Zawsze ją sobie wyobrażam, że siedzi w domu przy kominku, w najlepszej garderobie, pije wino z eleganckiego kryształowego kieliszka i oddaje się czytaniu jakiejś książki o sztuce :-) A w tle leci Mozart albo Chopin ;) W końcu ma tytuł hrabianki ;)”- Też miałam mieszane uczucia połączone z niedowierzaniem jak patrzyłam na jej zdjęcia w tym numerze „Życia…”:-). Jest już kolejna edycja „Tańca z gwiazdami” , więc znów Beata Tyszkiewicz będzie gościć na ekranach naszych telewizorów co tydzień :-). Czy oglądacie ten program? Ja oglądałam w tą niedzielę czytając książkę, trochę mnie już nudzi „Taniec…”:-). Potem obejrzałam film z Danielem Day-Lewisem „Aż poleje się krew”. Zagrał świetnie, dobrze mu wychodzi granie czarnych charakterów. Nie dziwi mnie, że Akademia przyznała mu za zagranie tej postaci Oscara.

„A jak szybko powróciła do formy po urodzeniu dziecka, jakby nigdy nie była w ciąży :)”- Jennifer Lopez podobnie, a ona była w ciąży z bliźniętami (!).

„EM_DE_KE_AS zgadzam się z Tobą. Madonna robi wszystko po to, żeby się o niej jeszcze więcej mówiło i kupowało więcej płyt. Cały czas jest uwikłana w skandale, rozpaczliwie próbuje zwrócić swoją uwagę. Zrobi wszystko dla sławy. Czy Doda nie jest z nią czasem spokrewniona? :D”- Zgadzam się w stu procentach z Tobą. W tym najnowszym „Życiu na gorąco” właśnie napisali o tym, jak Doda próbuje rozpaczliwie zwrócić na siebie uwagę i jak właściwie samą siebie kompromituje. Opisze może ten artykuł. Marina to piosenkarka do której odeszła była agentka Dody i jest największą obecnie rywalką „królowej” na polskiej scenie. Wizerunek nowej podopiecznej ex menedżerki Rabczewskiej, nierozerwalnie łączy się ze wzorem panterki, co od razu podchwyciła Doda i na jeden z koncertów założyła majtki w panterkę. Do dziennikarzy wrzasnęła „co tak patrzycie , wzór jest dupowaty, dlatego nosze go d…!”. Czy to nie jest żenujące? Zamiast profesjonalnego show, Doda pokazywała wulgarne znaki, nie dość tego to jeszcze pozapominała teksty własnych piosenek:-). Jej fani podobno byli zbulwersowani.

„Orlando też powinien mieć dzieci, wygląda na opiekuńczą osobę, lubi chyba ich towarzystwo.”- O tak na pewno, ale wydaje mi się, że teraz liczy się dla niego przede wszystkim kariera, co mnie bardzo cieszy:-).

„Zauważyłyście, że ostatnio na "JustJared" przestali podawać ostatni człon nazwiska Alicji? Teraz piszą "Alicja Bachleda", pewnie "Curuś" sprawiało im za dużo kłopotu ;)”- Dobrze, że chociaż ten jeden człon nazwiska piszą bez błędów:-).

„a Angelina wraca tam nawet wielokrotnie :-) Czasem odwiedza też ludzi, którzy odnieśli poważne rany w wyniku wybuchu miny, widziałam nawet reportaż w którym było pokazane, jak spaceruje w pobliżu takiego pola minowego, nawet nie było po niej widać, żeby się bała.” – Nie wiedziałam o tym, rzeczywiście jest bardzo odważna.

„Przyzwyczajają ją do tego, że mała ma wszystko na zawołanie. Może z niej wyrosnąć osoba, która będzie myślała, że wszystko jej się należy :( „- Strach pomyśleć , że będziemy mieli nową Paris Hilton:-).

„Euhenia czy zamierzasz wybrać się do kina na kolejną część "Zmierzchu" – "Zaćmienie"?” – OCZYWIŚCIE, ŻE TAK:-). Nie ma innej możliwości:-).

„Podobno światowa premiera ma być w czerwcu”. – Polska premiera będzie dwa dni później, podobno 2 lipca. Nie wiem natomiast kiedy będzie premiera na DVD „Księżyca w nowiu”, a bardzo mi zależy. Nie mogę się już doczekać:-). Kupię płytkę jeśli będzie taka możliwość jeszcze przed premierą w „Empiku”, tak jak w zeszłym roku „Zmierzch”:-). Na filmwebie napisali, że do sprzedaży trafi 22 marca, co jest jednak dość dziwne, ponieważ wciąż nie ma nawet zapowiedzi w Empiku „Księżyca w nowiu” na DVD , a są już zaplanowane premiery innych filmów na cały marzec:-(.

„A czy na "Zmierzch" wybrałaś się też do kina, czy go obejrzałaś dopiero na dvd?”- Nie, w styczniu jeszcze nie miałam tej książki w ręku , a słyszałam jedynie o sukcesie filmu w Ameryce. A poza tym „Kinomaniak” urządził niezły ubaw omawiając ten film , właściwie to czytając fragment książki, na której opiera się jego scenariusz , ukazujący wielki zachwyt Belli nad urodą Edwarda i dlatego nie miałam zamiaru, po nią sięgać, bo mnie skutecznie zniechęcił (ale o filmie mówił dobrze, że jest dużo lepszy niż książka). Jednakże ta saga stała się tak popularna i akurat udało mi się pierwszą część przypadkiem wypożyczyć w bibliotece, a to było chyba w maju, kiedy „Zmierzchu” już dawno nie było w kinach:-).

„Jestem ciekawa, czy kontynuujesz tradycję chodzenia na tę sagę, tak, jak ja mam podobnie z najnowszym "Bondem" z Danielem :-)”- Oj zdecydowanie tak:-). Nie mam zamiaru żadnej części przegapić. Podobno ta ostania czwarta ma być podzielona na dwa filmy. Jest rzeczywiście bardzo długa i myślę, że producenci podjęli dobrą decyzję. A kiedy będzie premiera w kinach kolejnej część przygód Bonda? Już wiadomo?

„Jego kariera rozwija się we właściwym kierunku, a Robert jest fajnym facetem :-) Nie zgrywa wielkiej gwiazdy. Ale wtedy prawie go nienawidziłam”. – Ja również . Zabawne, a teraz , jak sobie wyobrażę te wszystkie artykuły od czasu premiery Zmierzchu” w styczniu zeszłego roku i plakaty , które przegapiłam z powodu mej nieuzasadnionej niechęci do niego:-). Ależ jestem wściekła na siebie.

Euhenia_2

Właśnie weszłam na stronę empik.com i jest już zapowiedź „Księżyca w nowiu” na DVD premiera będzie 24 marca! Za 49, 99zł :
http://www.empik.com/saga-zmierzch-ksiezyc-w-nowiu-film,prod56410327,p
i edycja limitowana za 69,99zł:
http://www.empik.com/saga-zmierzch-ksiezyc-w-nowiu-edycja-limitowana-film,prod56 410329,p
Nie sądzicie, że ta okładka droższego wydania jest brzydka?

Euhenia_2

Film będzie dostępny od 24 marca, a oficjalna premiera jest 7 kwietnia. To znaczy , że będę go mogła kupić już chyba 24 marca, skoro wtedy będzie DOSTĘPNY? Prawda?

Euhenia_2

Wydaje mi się że tak:) Ja tak właśnie kupiłam książkę "Lektor" i "Droga do szczęścia" - w empiku były jako przedpremiera. Oficjalna premiera tych właśnie książek była dużo później po wejściu filmu do Polskich kin. Myślę że z filmami jest podobnie

Euhenia_2

Mnie się bardziej podoba ta
http://www.empik.com/b/o/76/87/768725d56b778159959b73cb7f2dfa39.jpg
Jest bardziej tajemnicza;)

Euhenia_2

"Czy to nie jest żenujące? Zamiast profesjonalnego show, Doda pokazywała wulgarne znaki, nie dość tego to jeszcze pozapominała teksty własnych piosenek:-). Jej fani podobno byli zbulwersowani." - Hmmm pewnie też bym była. Ale i tak lubię posłuchać jej niektórych piosenek;)

"Czasem odwiedza też ludzi, którzy odnieśli poważne rany w wyniku wybuchu miny, widziałam nawet reportaż w którym było pokazane, jak spaceruje w pobliżu takiego pola minowego, nawet nie było po niej widać, żeby się bała." - Mam nawet w jakimś artykule zdjęcie Angie na takim polu w takim ochronnym kasku. Wcześniej myślałam że to fotka z jakiegoś filmu, zdziwiłam się keidy przeczytałam o tych minach. Oooo ja bym nie weszła na takie pole minowe;)

EM_DE_KE_AS

Czy oglądałyście kiedykolwiek galę rozdania Oskarów na żywo? Jeśli macie oczywiście Canal+, z którego leci zazwyczaj ta transmisja (ja niestety go nie mam, więc obejrzałam kawałek gali na żywo w Internecie). Ale niestety tylko do momentu, w którym gwiazdy weszły do budynku, w którym miało się odbyć rozdanie, dalej przerwali nadawanie :( Chociaż nie wiem, czy wytrzymałabym oglądanie do tak późna, jeśli postanowiliby jednak kontynuować dalej :-) To, co obejrzałam, wyglądało mniej więcej tak: gwiazdy zaczęły wchodzić na czerwony dywan, gdzie na chwilę przystawały pod specjalnie ustawioną ścianką (na której były zdjęcia głównego "sprawcy" zamieszania – Oskara) i na jego tle dawały się fotografować fotoreporterom. Aktorzy i aktorki przechodzili od prawej strony do lewej, zatrzymując się w międzyczasie pośrodku, żeby dać sobie zrobić zdjęcia. Pierwszymi gośćmi ustawiającymi się do zdjęcia byli: Sam Worthington ("Avatar") wraz z osobą towarzyszącą. Później nie mogłam się doczekać kto się pojawi w następnej kolejności przed fotoreporterami. Czekam, a tu nagle na dywan wchodzi Zac Efron ze słodziutką buźką :-( Podniosłam na chwilę rękę do oczu, żeby nie musieć go oglądać. Potem pojawiła się też Jane Seymour, Cameron Diaz, Sandra Bullock (pięknie wyglądała w srebrnej sukni), Kate Winslet (o której prezenterka powiedziała, że Kate wygląda jak bogini). Wyglądała bardzo elegancko, z klasą, robiła ładne pozy do zdjęć. Wszyscy wchodzili w równych odstępach – jak jedna osoba przeszła, wtedy przed obiektywami fotoreporterów pojawiała się następna. Później pojawił się też Jake Gyllenhaal (osobno), za nim jego siostra Maggie Gyllenhaal z mężem, Miley Cyrus :-( , co najdziwniejsze, zachowywała się nawet jak dorosła osoba, a nie jak rozpuszczona smarkula (czyli tak, jak zazwyczaj się zachowuje) potem była Sienna Miller, (oczywiście nie pamiętam czy na 100 % była taka kolejność, bo gwiazd było bardzo dużo :-)), pojawił się też Ryan Reynolds, Lenny Kravitz z córką, James Cameron z Suzy Amis, Jennifer Lopez z mężem, Meryl Streep z partnerem, Sarah Jessica Parker z Matthew Broderickiem, Diane Kruger i Quentin Tarantula...to znaczy Tarantino :-) , Charlize Theron, Matt Damon, Jeff Bridges, Colin Firth. Wreszcie później na dywan weszła Kristen Stewart (wdzięcznie pozując w granatowej sukni) bez Roberta Pattinsona ( Robert nie mógł przyjechać, bo chyba kręci teraz film) była bardzo blada, ale jej to pasowało. Po Kristen pojawił się uśmiechnięty Taylor Lautner.. Później gwiazdy przeszły po czerwonym dywanie kawałek dalej, gdzie stało mnóstwo reporterów i udzielały im wywiadów. Nie wypatrzyłam Orlando ani Megan :( Czy Orlando w ogóle przybył na tę galę?
A tutaj jest parę filmików. Kristen Stewart wyglądała bardzo ładnie. Robiła zabawne miny, jakby nie mogła uwierzyć, że stoi na czerwonym dywanie i jest darzona takim zainteresowaniem, albo dlaczego wokół niej robi się tyle szumu :-) :
http://www.youtube.com/watch?v=rFZ3xmh5UT8
I Kate Winslet w srebrnoszarym zestawie:
http://www.youtube.com/watch?v=qge5tWWQKKg

Euhenia dzięki za przejrzenie najnowszej "Gali i "Teletygodnia" :-)
"W "TELETYGODNIU" na okładce Małgorzata Kożuchowska. Plakat na stronę Dr Housa z zaklejonymi plastrem ustami:-)." – pewnie jego współpracownicy nie mogli go już słuchać i mu zalepili usta :-)

"a stronie 24 jest mała fota z filmu "Piraci z Karaibów: Na krańcu Świata" (będzie w sobotę na TVP 1 o 20:20!) Orlando Blooma z Johnnym Deppem:-)" – wreszcie puszczą w tv do kompletu ostatnią część, cieszę się. Teraz telewizja nie będzie miała już "wyboru", i będzie zawsze musiała puszczać trzy części w krótkim odstępie czasu, tak jak na tvn robią to z "Władcą pierścieni".
"Artykuł o Shia LaBeouf strona 78 , ponieważ jest z nim film pod tytłem "Niepokój", który muszę obejrzeć (czwartek 21:30 na TVN`ie):-)." – Euhenia czy obejrzysz to specjalnie dla Shia LaBoeuf, czy dla historii poruszonej w tym filmie?

"Mam coś dla Ciebie i dla Koi:
Party str 27 - Orlando
str. 68 - robert pattison:)" – dzięki za wiadomość EM_DE_KE_AS :-)) Czy to zdjęcie Roberta jest z jakiegoś filmu, czy takie bardziej spoza planu?

"Euhenia i Koa:
Robert Pattison w Party na 12 stronie też razem z Kristen. Piszą, że o ni są rzeczywiście razem i już się nie ukrywają ze swoim uczuciem:)" – są piękną i dopasowaną parą :-) Ciekawe czy jeszcze kiedyś wystąpią w jednym filmie oprócz serii "Zmierzch”. Przedtem Robert chodził z Anną Kendrick (która gra w "Zmierzchu" "Jessikę").

Do Orli17 – "Cześć, zalogowałam się dopiero dzisiaj, ale już od kilku tygodni obserwuję ten temat" – to miło :) Jak Ci się podoba na Filmwebie?
"Jakby coś to służę pomocą, ale to też zależy od mojego internetu (strasznie się guzdra) Jeśli by was interesowało to na TVP1, w sobotę, o 20:20 są Piraci z Karaibów: Na krańcu świata." – dzięki za wiadomość o "Piratach", widziałam krótką reklamę w telewizji i się zastanawiałam, którą część mają puścić – czy drugą, czy trzecią (bo na reklamówce był Davy Jones, więc na pewno nie pierwszą ;)).

koa222

"Czy to zdjęcie Roberta jest z jakiegoś filmu, czy takie bardziej spoza planu? " - zdjęcie spoza planu. Powiedziałanym "a'la paparazzi" [uliczne] ;D

EM_DE_KE_AS

„Wydaje mi się że tak:) Ja tak właśnie kupiłam książkę "Lektor" i "Droga do szczęścia" - w empiku były jako przedpremiera. Oficjalna premiera tych właśnie książek była dużo później po wejściu filmu do Polskich kin. Myślę że z filmami jest podobnie”- Też tak myślę, chociaż na przykład kiedyś chciałam kupić „Harrego Pottera” w ten właśnie sposób przed oficjalną premierą na prezent dla kogoś i nie sprzedawali :-).Czasem robią wyjątki.

„Mnie się bardziej podoba ta
http://www.empik.com/b/o/76/87/768725d56b778159959b73cb7f2df...
jest bardziej tajemnicza;)”- Mnie również ta bardziej się podoba, często w gazetach publikują to zdjęcie jako plakat.

„Ale i tak lubię posłuchać jej niektórych piosenek;)”- Ja również, ale nie podoba mi się jej charakter.

„Mam nawet w jakimś artykule zdjęcie Angie na takim polu w takim ochronnym kasku. Wcześniej myślałam że to fotka z jakiegoś filmu, zdziwiłam się keidy przeczytałam o tych minach. Oooo ja bym nie weszła na takie pole minowe;)”- Mnie nawet by siłą nie zaciągnęli:-).

„ jak Harrison Ford przy tej Caliście odmłodniał :D Może być ta sukienka. Jest charakterystyczna ale delikatna. Fryzura rzeczywiście niezbyt dobra, wygląda tak, jakby nie miała czasu się uczesać.” – Ta suknia jest piękna , tylko na Calicście wszystko wisi , bo jest zbyt chuda. Gdyby ubrała ją aktorka o bardziej obfitych kształtach , jak Kate Winslet wyglądałaby bosko. Ta suknia przypomina mi właśnie kreacje z czasów „Titanica”:-).

„Podoba mi się suknia Leony Lewis – satynowa kreacja o kolorze głębokiego fioletu – bardzo delikatna, twarzowa suknia, całości dopełnia srebrna biżuteria i paznokcie pomalowane również na srebrno. Tylko mogli jej trochę bardziej włosy zakręcić :-) http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409138/leona-lewis-2010-golden-globe s-red-carpet-04/”- - Zgadzam się. Uważam , że w podkręconych i ułożonych w kok włosach zawsze wygląda się bardziej elegancko, niż w swobodnie opadających na ramiona. Poza tym to ta suknia pięknie błyszczy, ale się pogniotła:-).

Ładnie też wyglądała Ginnifer Goodwin – zaprojektowano jej krótką, marszczoną, kobaltową sukienkę, charakterystycznie zawiązana pod szyją i zebraną w talii:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409116/ginnifer-...” Bardzo ładny kolor.

„Halle Berry wyglądała pięknie w klasycznie czarnej sukni, najbardziej spodobał mi się symetryczny wzór – biegnący od ramion do kolan, który, po bliższym przyjrzeniu się, okazał się w rzeczywistości koronką”. – Bardzo pięknie. Chyba jedna z najlepiej prezentujących gwiazd na Złotych Globach.

„Suknia jest zrobiona z gładkiego, przyjemnego materiału. Łączy ze sobą klasyczną koronkę i odważny dekolt. Podobają mi się takie kreacje, które łączą cechy romantyzmu i nowoczesności:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409597/halle-ber... „- trzeba mieć superfigurę do takiej obcisłej sukni z dekoltem do pępka, ale Halle Berry ma boskie ciało:-)

„Nad suknią Kate Winslet popadłam w zachwyt. Ma klasyczny krój, ale ozdobiony z boku subtelną wstawką z haftem w kolorze złota. Bardzo elegancka suknia:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409611/kate-wins...” – Bardzo subtelna i szykowna kreacja i ten kok...wszystko perfekcyjne. Nie dziwię się , że wprawiła Cię w zachwyt.

„Moją uwagę zwróciła też suknia Ann Hathaway – wygląda w niej tajemniczo”- Mnie przede wszystkim zwróciła uwagę jej bladość, a ta grafitowa suknia jeszcze to podkreśla:-).
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/1647011/anne-hath...

„A co powiecie o kreacji Blake Lively? Mi się podoba jej odcień i zdobienie na biuście, i fason z długim trenem. Miałabym ochotę założyć coś takiego :-)
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/1646661/blake-liv... „ - Bardzo ładna, kolor nieco zgaszony, ale to misterne zdobienie na dekolcie przyciąga uwagę:-).

„A które suknie, z tych wszystkich, które wspólnie wymieniłyśmy, chętnie byście założyły na jakieś "wielkie wyjście"?” – Na pewno tę samą sukienkę co Ty Koa:-), czyli Sandry Bullock:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409140/sandra-bu...
oraz dziewczęcą i prostą kreację Kate Bosworth w kolorze białym :
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?album=1593&pos=19
lub tę super-elegancką niebiesko-szarą:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?album=1590&pos=26
Po prostu uwielbiam styl Kate Bosworth:-)

„A jakie kreacje podobały Wam się najmniej?” – Przede wszystkim suknia Christiny Aguilery. Wygląda jak zrobiona dla kosmity:-) A ta piosenkarka wygląda w niej karykaturalnie:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409357/christina-aguilera-golden-glo bes-2010-red-carpet-06/

„Bo mi chyba ta Diane Kruger, wyglądała w niej trochę dziecinnie, zupełnie nie odpowiadała jej stylowi i była średnio gustowna:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409340/diane-kru... „- Zgadzam się , tak w ogóle to ten odcień różu absolutnie jej nie pasuje.

„Albo kreacja Maggie Gyllenhaal – kolor może być, ale ta ozdoba na środku...:-) Przypomina mi kartkę, z której składa się papierowy samolocik :)
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409105/maggie-gy... „- Nie przeszkadza mi ta ozdoba:-). Ładny jest kolor tej sukni, jest nieco cielisty. Podobała mi się natomiast bardziej kreacja Maggie z tegorocznych Oscarów: piękny niebieski materiał, który wygląda jak malowany ręcznie :-):
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432953/maggie-gyllenhaal-2010-oscars -03/

Z sukni oscarowych jeszcze podobała mi się bardzo kobieca suknia Bar Rafaeli:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433271/bar-refaeli-vanity-fair-party -02/

niezwykła i bardzo ciekawie uszyta kreacja Kate Bosworth:
http://www.katebosworthonline.com/Visuals/displayimage.php?album=1617&pos=10

Jednak najpiękniej według mnie wyglądała nominowana do Oscara Anna Kendrick - aktorka ze „Zmierzchu”. Zupełnie odmieniona , wręcz eteryczna i bardzo romantyczna suknia:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432683/anna-kendrick-2010-oscars-02/
Subtelnie wykończona koronką:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432687/anna-kendrick-2010-oscars-06/
Dodatki godne księżniczki:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432684/anna-kendrick-2010-oscars-03/
Jak dla mnie suknia Anny Kendrick była najpiękniejszą kreacją na gali Oscarów:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432688/anna-kendrick-2010-oscars-07/ fullsize/

A jakie Wam podobały się suknie z Oscarów 2010?

Euhenia_2

"Ja również, ale nie podoba mi się jej charakter. " - Ja nie lubię jej śmiechu;)

"Bardzo subtelna i szykowna kreacja i ten kok...wszystko perfekcyjne. Nie dziwię się , że wprawiła Cię w zachwyt. " - Wygląda piękniej niż na Oscarach, z zeszłego roku.
W tym roku Kate też wyglądała bosko

Poniżej przegląd kreacji z Oscarów 2010"

Te mi się podobały
Ciekawy materiał, ładna kolorystyka
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433415/cameron-diaz-vanity-fair-2010 -oscars-after-party-05/
Bardzo ładna sukienka, śliczny krój. Skromnie ale za to z klasą.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433385/abbie-cornish-vanity-fair-201 0-after-party-oscar-05/
Co prawda nie podobają mi się sukienki a'la bombka. Tutaj jakoś tak pomiędzy. Fajnie dobrane szpilki i fajnie współgra z karnacją latino. Kojarzy mi się trochę z Dzikim zachodem;)
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433395/apolo-ohno-elton-john-oscar-v iewing-party-03/
Minimalizm jeśli chodzi o dodatki, Kreacja czarna. Jessica wygląda pięknie, z klasą. No i upięcie włosów. Bardzo korzystne.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433301/jessica-simpson-ken-paves-van ity-fair-2010-oscar-after-party-03/
Wolę Jennifer w jaśniejszych strojach. Ale tu podoba mi sie futerko, fryzura i makijaż
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433344/jennifer-lopez-marc-anthony-2 010-oscars-vanity-fair-after-party-01/
Przepiękna suknia. Latifah wygląda bosko.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432982/queen-latifah-2010-oscars-02/
Piękny materiał, makijaż mocniejszy - i to dobrze inaczej by było blado.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433128/sandra-bullock-2010-oscars-be st-actress-02/
Bardzo ładne te falbany. Tylko kolor trochę mógłby być ciemniejszy. plus za fryzurę Demi
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432956/demi-moore-oscars-2010-red-ca rpet-01/
Przykład tego, że biel odmładza. Bosko:)
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432925/meryl-streep-2010-oscars-06/
Zjawiskowa Kate. Przyciemniłabym jedynie kolor szminki. Poza tym jest idealnie. Piękna suknia, i śliczna fryzura. Dlaczego Kate nie wyglądała tak rok temu, kiedy odbierała swojego Oscara...;(
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432906/kate-winslet-oscars-2010-red- carpet-05/
Wprawdzie cielista, ale za to zwiewna.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432685/anna-kendrick-2010-oscars-04/
Tu, mam mieszane uczucia. Suknia ładna, ładny lawendowy kolor. Satyna (Charlize dość często pokazuje się wlaśnie w sukniach z satyny). Ładniej wygląda z boku, niż z przodu. To chyba przez te kółka na biuście...
z boku:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432828/charlize-theron-2010-oscars-1 0/
z przodu:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432819/charlize-theron-2010-oscars-0 1/
A tu mi się podobna sukienka i szpilki
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432808/mariah-carey-nick-cannon-osca rs-2010-red-carpet-05/
Prosto, ale ładnie
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432707/amanda-seyfried-2010-oscars-r ed-carpet-05/
Odjąć to "coś" z talii i spoko. Suknia dziwna, ale podoba mi się
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432713/zoe-saldana-2010-oscars-red-c arpet-04/

Te mi sie nie podobają:
Ta satyna jakoś nie pasuje do karnacji Amber Rose. Mam wrażenie że ją postarza.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433524/amber-rose-pretty-pink-12/
Tutaj "giną" biodra, które i tak nie są krągłe. Powinna suknią ukryć brak wcięcia.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433449/olivia-wilde-vanity-fair-post -oscar-party-2010-05/
Wprawdzie ładny krój, ładnie na niej leży. Kolor pasuje do Katy Perry. Jak dla mnie za dużo pasków. Dobrze że Katy jest szczupła, inaczej optycznie by ją pogrubiło i źle by wyglądało
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433307/katy-perry-russell-brand-vani ty-fair-2010-oscars-after-party-03/
Zdecydowanie lepiej wyglądała w tamtej sukni czarnej na after party, Tutaj niesamowicie powiększyła biodra, do tego to dziwne "łohoho" z boku...
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432833/jennifer-lopez-oscars-2010-re d-carpet-05/
A jak to zobaczyłam to skojarzył mi się jedynie worek. Na ziemniaki.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432784/sarah-jessica-parker-2010-osc ars-02/
Jakoś nie podobaja mi się takie wzorki na taką imprezę. W sensie - pasuje bardziej na przechadzkę po molo niz taką ceremonię.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432953/maggie-gyllenhaal-2010-oscars -03/
Albo ta pani jest tak niska, albo ta suknia tak skróciła. Choć zapewne i jedno i drugie
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432766/tina-fey-2010-oscars-red-carp et-02/
Zdecydowanie odpada
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432694/nicole-richie-joel-madden-201 0-oscars-red-carpet-03/
Ładna kobieta, w brzydkiej sukni.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432664/paula-patton-robin-thicke-201 0-oscars-red-carpet-01/

I coś na koniec. Nie wiem czemu to się tam zjawiło. W sumie suknia nie brzydka. Tylko nie mogę się patrzeć na tę osobę. No i to przekrzywienie w pozie...
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432762/miley-cyrus-2010-oscars-03/

Euhenia_2

"http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2409357/christina-aguilera-golden-gl obes-2010-red-carpet-06/"

Mnie się podoba. Ciekawy fantazyjny gorset, piękny kolor. To jeszcze nic - fryzura i makijaż piękne:)

EM_DE_KE_AS

„Ja nie lubię jej śmiechu;)”- Zwłaszcza teraz , gdy sobie powiększyła usta do rozmiarów Angeliny, z tymże Jolie pasują, bo są naturalne, a u Dody wyglądają jak użądlone przez jakiegoś owada, po prostu jak spuchnięte:-).

„Wprawdzie cielista, ale za to zwiewna.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432685/anna-kend... „ - Właśnie ta suknia Anny Kendrick najbardziej mi się podoba:-). Widzę , że Tobie nie bardzo? To przez kolor? Mi się właśnie takie cieliste barwy bardzo podobają.

„Te mi się podobały .Ciekawy materiał, ładna kolorystyka http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433415/cameron-d...
” – Ładne połączenie złota i srebra. Cameron Diaz dobrze się ubiera, zawsze elegancko.

„Bardzo ładna sukienka, śliczny krój. Skromnie ale za to z klasą http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433385/abbie-cor....”- Bardzo ładna suknia, podoba mi się , zwłaszcza przez tą misterną ozdobę, na której trzyma się suknia. Abbie wygląda kapitalnie.

„Co prawda nie podobają mi się sukienki a'la bombka. Tutaj jakoś tak pomiędzy. Fajnie dobrane szpilki i fajnie współgra z karnacją latino. Kojarzy mi się trochę z Dzikim zachodem;) http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433395/apolo-ohn...
”- Ja mam mieszane uczucia , chyba mi się jednak nie podoba:-). Wolę gdy sukienka rozszerza się tuż pod biustem. Jak dla mnie jest zbyt kolorowa.

„Minimalizm jeśli chodzi o dodatki, Kreacja czarna. Jessica wygląda pięknie, z klasą. No i upięcie włosów. Bardzo korzystne. http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433301/jessica-s...
” – Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jak dla mnie to kwintesencja elegancji.

„Wolę Jennifer w jaśniejszych strojach. Ale tu podoba mi sie futerko, fryzura i makijaż”-
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433344/jennifer-...
- Masz rację ta czarna suknia nie pasuje brunetce, lepiej w tej kreacji wyglądałaby blondynka. Makijaż świetny. Jennifer Lopez w ogóle ładnie się maluje, często w takie „kocie oczy”.

„Przepiękna suknia. Latifah wygląda bosko.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432982/queen-lat... „- Zgadzam się przepiękna i kolor bardzo twarzowy. Dodatki : torebka, kolczyki świetnie dopasowane.

„Piękny materiał, makijaż mocniejszy - i to dobrze inaczej by było blado.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433128/sandra-bu... „ Uwielbiam takie koronkowe zdobienia. Bardzo piękna suknia, w sam raz, aby odbierać w niej Oscara:-).

„Przykład tego, że biel odmładza. Bosko:)
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432925/meryl-str... „ - Zapomniałam o Meryl Streep, a jej suknia zrobiła na mnie duże wrażenie. Odmłodniała i chyba wreszcie dadzą jej spokój dziennikarze krytykujący jej styl ubierania się :-).

„W tym roku Kate też wyglądała bosko”- O tak tym razem Kate ubrała się w srebro, który bardzo pasuje do blond włosów.

„Zjawiskowa Kate. Przyciemniłabym jedynie kolor szminki. Poza tym jest idealnie. Piękna suknia, i śliczna fryzura. Dlaczego Kate nie wyglądała tak rok temu, kiedy odbierała swojego Oscara...;( „- No właśnie.

„Tu, mam mieszane uczucia. Suknia ładna, ładny lawendowy kolor. Satyna (Charlize dość często pokazuje się wlaśnie w sukniach z satyny). Ładniej wygląda z boku, niż z przodu. To chyba przez te kółka na biuście...
z boku:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432828/charlize-...
z przodu:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432819/charlize-...
„- Przez te kółka lub kwiaty na biuście ta suknia traci cały urok. Wygląda prostacko. Zdecydowanie nie podoba mi się.

„A tu mi się podobna sukienka i szpilki.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432808/mariah-ca... „- Szpilki są świetne. W tej sukience Mariah Carey nie jest zbyt dobrze, bo ma za szerokie ramiona.

„Prosto, ale ładnie
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432707/amanda-se... „ Materiał na tę suknię Amandy Seyfried trochę mi przypomina folię z takimi kółkami wypełnionymi powietrzem:-).

„Odjąć to "coś" z talii i spoko. Suknia dziwna, ale podoba mi się
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432713/zoe-salda...” Za bardzo udziwniona jak dla mnie:-). Jakby projektant przedobrzył.

„Te mi sie nie podobają:
Ta satyna jakoś nie pasuje do karnacji Amber Rose. Mam wrażenie że ją postarza.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433524/amber-ros... „- Okropna fryzura i sukienka.

„Tutaj "giną" biodra, które i tak nie są krągłe. Powinna suknią ukryć brak wcięcia http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433449/olivia-wi... .”- Chyba już taką ma figurę, ale wygląda świeżo i dziewczęco w tej sukni i fryzurze.

„Wprawdzie ładny krój, ładnie na niej leży. Kolor pasuje do Katy Perry. Jak dla mnie za dużo pasków. Dobrze że Katy jest szczupła, inaczej optycznie by ją pogrubiło i źle by wyglądało
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2433307/katy-perr... „- Mnie też się nie podoba zbyt pstrokata i za duży dekolt. Biust wygląda jakby miał za chwilę wylecieć:-)

„Zdecydowanie lepiej wyglądała w tamtej sukni czarnej na after party, Tutaj niesamowicie powiększyła biodra, do tego to dziwne "łohoho" z boku... http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432833/jennifer-...
„ – Zabawne(„łohoho”):-). Jennifer ledwo się mieści na tym zdjęciu:-).

„A jak to zobaczyłam to skojarzył mi się jedynie worek. Na ziemniaki.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432784/sarah-jes... „- Na pewno trafnie. Wygląda jak sukienka ciążowa:-).

„Jakoś nie podobaja mi się takie wzorki na taką imprezę. W sensie - pasuje bardziej na przechadzkę po molo niz taką ceremonię.
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432953/maggie-gy... „ - Chyba masz rację. Chociaż bardzo mi się ona podoba.

„Albo ta pani jest tak niska, albo ta suknia tak skróciła. Choć zapewne i jedno i drugie
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432766/tina-fey-... „ Oj na pewno:-)

„Zdecydowanie odpada
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432694/nicole-ri...” Poza tym ten makijaż - makabra.

„I coś na koniec. Nie wiem czemu to się tam zjawiło. W sumie suknia nie brzydka. Tylko nie mogę się patrzeć na tę osobę. No i to przekrzywienie w pozie...
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432762/miley-cyr...” Ona tylko wystąpiła w roli jednej z prezenterek:-). Też muszę przyznać , że suknia dość ładna, zwłaszcza dół, mniej ten gorset.

„Mnie się podoba. Ciekawy fantazyjny gorset, piękny kolor. To jeszcze nic - fryzura i makijaż piękne:)” – Nawet w „Party” była kiedyś opublikowana fota Christiny w tej kreacji. Nie wiem czemu , ale w mój gust nie trafia.

Euhenia_2

"Właśnie ta suknia Anny Kendrick najbardziej mi się podoba:-). Widzę , że Tobie nie bardzo? To przez kolor? Mi się właśnie takie cieliste barwy bardzo podobają. " - ładniejsza od tej, którą miała Demi Moore.

"Jennifer Lopez w ogóle ładnie się maluje, często w takie „kocie oczy”." - Kocie oczy to i ja uwielbiam:) Ładnie wtedy wyglądają. Zalotnie:)

::Materiał na tę suknię Amandy Seyfried trochę mi przypomina folię z takimi kółkami wypełnionymi powietrzem:-). - No tak:)

"http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2432953/maggie-gy... „ - Chyba masz rację. Chociaż bardzo mi się ona podoba. " - bo sukienka sama w sobie ładna. Szczególnie te błękity. Tylko ja bym na imprezę oscarową w niej nie szła. Szybciej właśnie na spacer przy rozpoczynającym się zachodzie słońca. Idealnie w takich klimatach mi się kojarzy:)

"Nawet w „Party” była kiedyś opublikowana fota Christiny w tej kreacji. Nie wiem czemu , ale w mój gust nie trafia." - Mam nawet ten numer:) A to jest jedno z ładniejszych wystąpień Aguilery:) No chyba że na równi. Szczególnie jesli chodzi o fryzurę i makijaż. Krótka fryzura bardzo jej pasuje. A zazwyczaj malowała się bardzo mocno. Tutaj jest delikatny makijaż. Suknia nie jest cielista, za to morelowa. A ja lubię takie odcienie:). Gorset - taki fantazyjny. Jak napisałaś wcześniej - kosmiczny. Fajnie wygląda to srebrne, tak się mieni.

EM_DE_KE_AS

"Czy to zdjęcie Roberta jest z jakiegoś filmu, czy takie bardziej spoza planu? " - zdjęcie spoza planu. Powiedziałanym "a'la paparazzi" [uliczne] ;D " - (zabawne :-))dzięki za odpowiedź. Kupiłam "Party", żeby te fotki obejrzeć. Już się martwiłam, że dadzą jakąś niezbyt ładną fotkę Roberta w powyciąganej koszuli w kratę, z jakąś nieprzytomną miną, jakby nie wiedział, który rok mamy :D Gorszego typu nawet niż "a'la paparazzi", np. "a'la menel" :)A tu widzę, że "Party" znowu mnie nie zawiodło i dało niebrzydką fotę. Robert wygląda na zaskoczonego tym, że został nagle sfotografowany, ale najzabawniejsze jet to, że próbował zrobić jakąś porządną minę, żeby nie wyglądać za źle :D

"Robert Pattison w Party na 12 stronie też razem z Kristen. Piszą, że o ni są rzeczywiście razem i już się nie ukrywają ze swoim uczuciem:) " - tutaj też dali ładne fotki. Podoba mi się to największe zdjęcie, na którym ją obejmuje. Można im pozazdrościć tej miłości, nie dosyć, że dobrze się dobrali, to jeszcze kręcąc ten film przeżywają równolegle tą drugą niezwykłą historię miłosną, która przytrafiła się głównym bohaterom "Zmierzchu" :-)

W najnowszym "Życiu na gorąco" - artykuł o Marcie Żmudzie-Trzebiatowskiej, jakoś rysy twarzy trochę jej się zmieniły, jakby przytyła, albo wydoroślała (jest kilka jej zdjęć). Fotka Renne Zellweger z tajemniczym mężczyzną, który ją obejmuje. A przecież Renne spotyka się teraz z Bradleyem Cooperem ;) plus krótki artykuł o tym jej tajemniczym przyjacielu. Artykuł o Mii Wasikowskiej z "Alicji w Krainie Czarów", piszą o jej polskich korzeniach. Fotki Juda Lawa z Sienną Miller, wyglądają na szczęśliwych.

w "To & Owo" - zdjęcie "Piraci z Karaibów" (z Orlando), strona 22.
Czy kupiłyście ostatnio jakiś magazyn, nawet jeśli było tam tylko jedno zdjęcie aktora/aktorki, która Was interesuje?

koa222

"Gorszego typu nawet niż "a'la paparazzi", np. "a'la menel" " - Hehe dobre:)
"Czy kupiłyście ostatnio jakiś magazyn, nawet jeśli było tam tylko jedno zdjęcie aktora/aktorki, która Was interesuje? " - Nie:)

EM_DE_KE_AS

Euhenia – jutro (w niedzielę) w programie "Dzień Dobry TVN" będzie wywiad z Robertem Pattinsonem. Będzie opowiadał m.in. o swojej najnowszej roli w "Remember Me" i trochę o "Zmierzchu" oraz o blaskach i cieniach swojej błyskawicznej sławy.

EM_DE_KE_AS – widziałaś najnowszy wygląd Twojej ulubionej Katherine Heigl ? Zmieniła bardzo kolor włosów. Jak Ci się podoba jako brunetka? Chyba jej jeszcze nigdy nie widziałam w takim kolorze:
http://justjared.buzznet.com/2010/03/09/katherine-heigl-debuts-a-darker-do/

koa222

Ojeeej. Nie widziałam. Ale ładnie jej tak:)

EM_DE_KE_AS

„A przecież Renne spotyka się teraz z Bradleyem Cooperem ;) plus krótki artykuł o tym jej tajemniczym przyjacielu”- Obejrzałam wreszcie „Kac Vegas” tą komedię z Bradleyem, wreszcie rozumiem dlaczego jest sławny. Dawno nie oglądałam tak dobrej komedii :-). Wiem, że Koa już ją oglądała, a Ty EM DE KE AS?

„W "To & Owo" - zdjęcie "Piraci z Karaibów" (z Orlando), strona 22.
Czy kupiłyście ostatnio jakiś magazyn, nawet jeśli było tam tylko jedno zdjęcie aktora/aktorki, która Was interesuje?”- Nie.

„Kocie oczy to i ja uwielbiam:)”- Najbardziej mi się podoba taki makijaż, bo podobają mi się skośne oczy:-).

„Euhenia – jutro (w niedzielę) w programie "Dzień Dobry TVN" będzie wywiad z Robertem Pattinsonem. Będzie opowiadał m.in. o swojej najnowszej roli w "Remember Me" i trochę o "Zmierzchu" oraz o blaskach i cieniach swojej błyskawicznej sławy.”- Dzięki za wiadomość, ale nie udało mi się go obejrzeć , a Ty widziałaś? Może ktoś zamieści ten filmik na Youtube i wtedy obejrzę.

„Czy oglądałyście kiedykolwiek galę rozdania Oskarów na żywo?” – Tak, ale dawno temu, kiedy jeszcze „Jedynka” emitowała ceremonię rozdania Oscarów. Nie pamiętam nawet, który to był rok:-). W tym roku też nie oglądałam, tym bardziej dziękuję za opis :-).

„Ale niestety tylko do momentu, w którym gwiazdy weszły do budynku, w którym miało się odbyć rozdanie, dalej przerwali nadawanie :( Chociaż nie wiem, czy wytrzymałabym oglądanie do tak późna, jeśli postanowiliby jednak kontynuować dalej :-)”- Jeżeli po dywanie nie przechodzą gwiazdy , które lubisz, albo co gorsza takie których nawet nie znasz to zaczyna się nudzić. Ta ceremonia jest stanowczo za długa.

Nie wypatrzyłam Orlando ani Megan :( Czy Orlando w ogóle przybył na tę galę? –Wydaje mi się, że go nie było, bo nie znalazłam żadnych zdjęć.

„A tutaj jest parę filmików. Kristen Stewart wyglądała bardzo ładnie. Robiła zabawne miny, jakby nie mogła uwierzyć, że stoi na czerwonym dywanie i jest darzona takim zainteresowaniem, albo dlaczego wokół niej robi się tyle szumu :-)” – To dobrze, że pozostała skromną dziewczyną i wciąż ją zaskakuje popularność oraz inne zaszczyty , jak zaproszenie na ceremonie rozdania Oscarów.
http://www.youtube.com/watch?v=rFZ3xmh5UT8 „- Dziękuję za filmik z Kristen:-). Ładnie wyglądała, lepiej niż na zdjęciach z „JustJared”. Widać też , że się bardzo denerwowała.

„I Kate Winslet w srebrnoszarym zestawie
http://www.youtube.com/watch?v=qge5tWWQKKg „- Kate już nie raz stąpała po czerwonym dywanie i to widać: jest spokojna i pewna siebie , nie przejmuje się jak Kristen.

„ pewnie jego współpracownicy nie mogli go już słuchać i mu zalepili usta :-)”- O tak na pewno:-). Z drugiej strony chciałabym, aby w Polsce byli tacy dociekliwi lekarze jak Dr House.

"Artykuł o Shia LaBeouf strona 78 , ponieważ jest z nim film pod tytułem "Niepokój", który muszę obejrzeć (czwartek 21:30 na TVN`ie):-)." – Euhenia czy obejrzysz to specjalnie dla Shia LaBoeuf, czy dla historii poruszonej w tym filmie?” – Z obu powodów , film jest interesujący i lubię Shia. Oglądałam z nim kiedyś film „Najwspanialsza gra w dziejach”, miał w tym filmie tylko 19 lat , a już potrafił skupiać na sobie uwagę widza, wywoływać emocje, przy czym nie ma w nim sztuczności, on ma w sobie to coś, nie wiem czy to już charyzma- może jeszcze nie, ale gdyby nie on, ten film nie byłby z całą pewnością taki dobry.

„Robert Pattison w Party na 12 stronie też razem z Kristen. Piszą, że o ni są rzeczywiście razem i już się nie ukrywają ze swoim uczuciem:)" – są piękną i dopasowaną parą :-)”- Zgadzam się z Tobą w 100 %. Dla mnie są najpiękniejszą parą w showbiznesie. Ona ma subtelną urodę i nie jest wyzywająca, ma ładne rysy. Trudno ją porównywać do jakiejkolwiek innej aktorki , a dziennikarze przecież lubią wyszukiwać podobieństwa, jak było na przykład z Keirą Knightley mówili po sukcesie„Piratów…” , że wygląda identycznie jak Natalie Portman oraz , że to następczyni Winony Ryder, która się już znudziła i obsadzają ją głównie w filmach kostiumowych:-). Kristen trudno zakwalifikować, wsadzić do „szufladki”, bo wybiera różnorakie role: zgwałconej nastolatki , tancerki , jedną z liderek młodzieżowego zespołu rockowego. Ciekawa jestem jak rozwinie się w przyszłości kariera Kristen:-). Myślę, że jest bardzo zdolną aktorką i zasługuje na ciekawe i trudne role u dobrych reżyserów.

„Przedtem Robert chodził z Anną Kendrick (która gra w "Zmierzchu" "Jessikę").”- Naprawdę?! O Tym jeszcze nie słyszałam? Kiedy z nią chodził? Jeszcze przed „Zmierzchem”?

„Ciekawe czy jeszcze kiedyś wystąpią w jednym filmie oprócz serii "Zmierzch”. Przedtem Robert chodził z Anną Kendrick (która gra w "Zmierzchu" "Jessikę").”- Na pewno w najbliższym czasie nie zagrają razem, bo najnowszy film , który kręci Robert to adaptacja powieści „Bel- Ami” Guya de Maupassanta, który pisał głównie nowele i Kristen nie ma w obsadzie. Jak tylko dowiedziałam się o tym , zaczęłam szukać tej książki w bibliotekach i udało mi ją niedawno wypożyczyć:-). Pattinson gra głównego bohatera Jerzego Duroya i nie jest to bynajmniej przyjemny typ: narcyz, karierowicz, uwodziciel bogatych kobiet i krętacz :-), ale z opisu fizycznego pasuje IDEALNIE zacytuję fragment z tej książki:
„Wysoki, przystojny, z wąsem pieniącym się nad wargą, jasnoniebieskimi oczyma o małych źrenicach, falującą ciemnoblond czupryną o rudawym odcieniu, uczesany z przedziałkiem przez środek, przypominał uwodzicieli z brukowych romansów”. Pisz wymaluj Robert Pattinson:-). Producenci nie mogli lepiej obsadzić głównego bohatera:-). Dołączam zdjęcie Roberta w stroju z epoki z planu tego filmu:
http://robert-pattinson.net/photos/displayimage.php?album=293&pos=0
(kliknijcie w zdjęcie, a powiększy się - Robert ładnie na nim wyszedł). Czy jesteście zainteresowane tym filmem? Czytałyście może kiedyś tę książkę? Co teraz czytacie? Ja jeszcze wzięłam się za biografię somalijskiej modelki Waris Dirie zatytułowaną „KWIAT PUSTYNI. Z namiotu nomadów do Nowego Jorku” Waris Dirie i Cathleen Miller(zostało mi jeszcze 20 stron). Ta modelka miała naprawdę ciężkie życie, została wykastrowana za pomocą przepołowionej żyletki na środku pustyni przez jakąś staruchę jako mała dziewczynka (co jest normalną praktyką w Somalii!), pracowała jak niewolnica u krewnych, ale wreszcie udało jej zostać sławną modelką. Nie długo będzie w Polsce premiera filmu o niej, opartej na tej autobiografii:
http://www.filmweb.pl/f495616/Kwiat+pustyni,2009
Polecam tę książkę, naprawdę wciągająca, liczy 251 stron, została wydana w 2000 roku, może być zatem w bibliotekach.

Euhenia_2

””Euhenia – jutro (w niedzielę) w programie "Dzień Dobry TVN" będzie wywiad z Robertem Pattinsonem. Będzie opowiadał m.in. o swojej najnowszej roli w "Remember Me" i trochę o "Zmierzchu" oraz o blaskach i cieniach swojej błyskawicznej sławy.”- Dzięki za wiadomość, ale nie udało mi się go obejrzeć , a Ty widziałaś? Może ktoś zamieści ten filmik na Youtube i wtedy obejrzę.” – tak, obejrzałam ten wywiad, specjalnie sobie budzik nastawiłam :-) Można go chyba obejrzeć na stronie internetowej „Dzień Dobry TVN”.

„„A przecież Renne spotyka się teraz z Bradleyem Cooperem ;) plus krótki artykuł o tym jej tajemniczym przyjacielu”- Obejrzałam wreszcie „Kac Vegas” tą komedię z Bradleyem, wreszcie rozumiem dlaczego jest sławny. Dawno nie oglądałam tak dobrej komedii :-). Wiem, że Koa już ją oglądała, a Ty EM DE KE AS?” – dobra ta komedia, najbardziej mnie ubawiły te sceny: gdy cała ich paczka stała na dachu (a wśród nich był taki facet, który jakoś nie przywiązywał wagi do schludnego wyglądu – nosił brodę, byle jakie ubranie) i ten facet bardzo serio potraktował przyjaźń – naciął sobie rękę i chciał zawrzeć z nimi pakt krwi, potem kazał im zrobić to samo, jakby byli jakimiś nastolatkami - myślałam, że padnę ze śmiechu :-) Albo jeszcze inna scena – jak na końcu znaleźli swojego przyjaciela, był całkiem wycieńczony, spalony od słońca, musieli go aż przetransportować na parking na wózku (a zazwyczaj na wózku wywozi się osoby, które dopiero co wyszły ze szpitala). Ich przyjaciel był tak zmordowany od leżenia na tym dachu, że aż nie mógł wyjść o własnych siłach i musieli go dowieźć :-) I jeszcze jedna scena w połowie filmu mi się podobała, to było wtedy, gdy mieli pójść do kasyna i wygrać trochę pieniędzy. Uśmiałam się, jak zobaczyłam tego bohatera, który jak dotąd wyglądał niechlujnie, a nagle zjechał schodami, i miał na sobie nową, elegancką marynarkę, uczesane włosy, a ręce złożył w pobożnym oczekiwaniu :-) A jego mina była pełna spokoju i dostojności :-) Euhenia, a Tobie które sceny najbardziej się podobały?

„„Czy oglądałyście kiedykolwiek galę rozdania Oskarów na żywo?” – Tak, ale dawno temu, kiedy jeszcze „Jedynka” emitowała ceremonię rozdania Oscarów. Nie pamiętam nawet, który to był rok:-). W tym roku też nie oglądałam, tym bardziej dziękuję za opis :-).” – nie ma za co :-) Wow, kiedyś relacjonowali to w telewizji publicznej ? To musiało być dawno, bo nie pamiętam tego :-) Szkoda, że już tego nie robią :(

„Byłoby wspaniale , gdyby , te filmy trafiły do kin w tym roku:-). Koa, a którą z tych produkcji z Orlandem chciałabyś obejrzeć najbardziej?” – z tych czterech filmów („Sympathy for Delicious”, „The Good Doctor”, „New York, I Love You”, „Main Street) najbardziej chciałabym obejrzeć „Sympathy for Delicious”, bo jeszcze nie widziałam Orlanda w takiej roli. Pokazał tam nowy wachlarz umiejętności, zagrał gniewnego muzyka, sceptycznie nastawionego do głównego bohatera, którym był DJ posiadający nadnaturalne zdolności leczenia ludzi swoją muzyką. Bloom jest w nowej roli nieco szorstki i bezkompromisowy, chyba nie gra tam tak do końca pozytywnego charakteru :-) W drugiej kolejności obejrzałabym „The Good Doctor”. Gra tam człowieka, który stara się przedłużyć leczenie pacjentki, gdyż chyba wpadła mu w oko, film może być ciekawy. Potem obejrzałabym „Main Street” i dopiero na koniec „”New York, I Love You”, trochę mi się nie podoba, że Orlando ginie tam w gąszczu tylu aktorów :( Bardziej wolę filmy, w których gra jedną z głównych ról. I jest jeszcze jedna produkcja, na którą czekam z niecierpliwością – „The Cross”, tylko na razie jest ona w trakcie przygotowań, właśnie trwają prace nad scenariuszem. Pamiętasz Euhenia – film opowiada o bohaterze, który chce przekroczyć tajemniczą granicę miasta, przez którą jeszcze nikt nie przeszedł, a dodatkowo broni jej strażnik, który nie da jej łatwo przekroczyć :-) Znalazłam kilka zdjęć, które są na razie projektami tego, jak ma wyglądać to „miasteczko”. Rysunki robią wrażenie. Widać, że akcja będzie się toczyć w przyszłości:
http://www.totalfilm.com/news/cool-concept-art-for-the-cross?cid=OTC-RSS&attr=ne ws
Euhenia a Ty jaki film z Orlando chciałabyś obejrzeć najbardziej?

EM_DE_KE_AS:
„Ojeeej. Nie widziałam. Ale ładnie jej tak:)” – zgadzam się :-) Do twarzy jej w ciemnych włosach, bo ma również brązowe oczy. Czy ona nie grała kiedyś w takim serialu „Roswell”, opowiadającym o kosmitach, którzy starali się wtopić w ludzką cywilizację ?

Euhenia_2

"Wiem, że Koa już ją oglądała, a Ty EM DE KE AS?" - Nie:)

Takie reklamy aż chce się oglądać. Kate wygląda jak diva:)
http://www.youtube.com/watch?v=xTcti0tW8SU&feature=related

EM_DE_KE_AS

W „TV 14” (na okładce Anna Dereszowska) są dwie strony o Natalie Nortman, na jednym zdjęciu z Erykiem Baną. Strona 7 Sandra Bullock – dwa zdjęcia, piszą o tym , że dostała jednocześnie Złotą Malinę i Oscara. Jest Johny Depp z Vanessą oraz w kółeczku zdjęcie samej twarzy, ale bardzo ładne Angeliny Jolie z filmu „Tourist”, podobno Vanessa boi się, że amerykańska seksbomba odbierze jej ukochanego i poprosiła o to by zrezygnował z roli w tym filmie- strona 7. Poza tym Tom Cruise, ładne zdjęcie Edyty Górniak Jest całą strona o filmie z Leo DiCaprio „Wyspa tajemnic”- są dwa jego zdjęcia. Zdjęcie Sandy Bullock z filmu „Wszystko o Stevenie” oraz Roberta Pattinsona to samo co w „Twiście” strona 18 w recenzji „Twojego na zawsze”. Zapowiedź premiery „Księżyca w nowiu” malutka fota okładki płyty- strona 19. Bardziej mi się podoba ta gazetka od „Tele świata”, bo jest u więcej artykułów i recenzji filmów, ale też niestety nie wszystkie. Przeglądałam też „TELETYDZIEŃ”, ale nie cały , jest też recenzja filmu „Twój na zawsze ” i jedno zdjęcie Roberta.

Euhenia_2

„A czy oglądałyście już może "Lektora"?” – BARDZO chciałabym go obejrzeć, mogłabym go nawet wypożyczyć, ale wciąż nie ma go w mojej wypożyczalni:-(. A co sądzisz o roli Rapha Fiennesa w tym filmie? O ile dobrze pamiętam gra w nim mężczyznę, który jest zakochany w bohaterce granej przez Kate.

„niestety nie oglądam filmów, w których występują goryle lub małpy w roli głównej, bo strasznie mnie nudzą takie produkcje -Oczywiście niektórym widzom takie zwierzęta mogą się wydawać zabawne i ciekawe, ale mnie nigdy za bardzo nie interesowały. :-)”- Doskonale Cię rozumiem. Mnie przyciągnęło nazwisko reżysera „Władcy Pierścieni’” Petera Jacksona oraz efekty specjalne, które zresztą były świetne:-). Szczególnie widowiskowa była scena walki King Konga z trzema mięsożernymi dinozaurami:-). A propos efektownych filmów widziałyście już najnowszy zwiastun „Robin Hooda”. Coś mi się wydaje, że to będzie przebój:-):
http://www.filmweb.pl/WIDEO+Imponuj%C4%85cy+zwiastun+%22Robin+Hooda%22,News,id=5 8828

„ Euhenia co myślisz o tym wywiadzie z Kubą Wojewódzkim? Ja myślałam, że będzie nieco zabawniejszy, a jest nieco "gorzki" i autoironiczny, bo Wojewódzki rozliczył się jakby z całym swoim życiem, albo po prostu musiał się dopasować do jadowitych pytań Doroty Wellman :-) Ale i tak jego wywiady czytam z ciekawością, są błyskotliwe”. – Kuba Wojewódzki jest bardzo inteligentny i bezczelny:-). To w nim lubię, że nie boi się mówić co myśli. Odniosłam wrażenie , że Wellman tymi trudnymi pytaniami (np.: „czy podstarzały amant to szczyt Twoich możliwości?”, ”żona , dzieci to nie dla Ciebie? Boisz się odpowiedzialności?”) oraz kąśliwymi uwagami („Miasto kpi z Twojej łysiny i farbowanych włosów”, „kpisz z nadmuchanych karier polskich celebrytów. Obnażasz ich głupotę, ciąg na lans i szkło. Jednocześnie sam się lansujesz na salonach z króliczkami „Playboya” razem z dilerem samochodów z Poznania”) nieźle mu dopiekła, dlatego pod koniec ten wywiad nie jest już taki zabawny jak na początku:-). Myślę, że Dorota Wellman pokazała mu jego własną zarozumialstwo, ignorancję i niekonsekwencję.
„ Wiecie w jaki jeszcze sposób sklepy i hipermarkety nas "mylą", żebyśmy kupiły więcej rzeczy?” – Ja na przykład doświadczam często w sklepach kosmetycznych , tego, że jak chcę kupić jakiś kosmetyk na przykład krem do ciała, to najpierw sprzedawczyni oferuje mi wszystkie najdroższe w sklepie produkty po 70 zł, a dopiero później , gdy żaden mnie nie zainteresuje daje mi te w przystępnej cenie dodając , a „przypomniałam sobie, że mam jeszcze te kosmetyki” :-). W „Dzień dobry TVN” , był kiedyś taki gość z Fundacji Pro-test , gdzie testują różne kosmetyki oferowane w polskich sklepach i okazuje się, że żaden krem do rąk mający je wybielać od tych za 200 zł po 7zł nie jest skuteczny, a testowali je chyba przez 3 miesiące do pół roku, podobnie jest z kremami do twarzy:-). Był również lekarz który potwierdził wiarygodność tych badań mówiąc, że aby te kremy wybielające były rzeczywiście skuteczne trzeba by je używać od dziecka przez całe życie, a na słońce wychodzić zawsze w rękawiczkach:-). Mimo to żaden producent nie odpowiada przed sądem , że podaje fałszywe informacje na opakowaniach:-(. Klienci się nabierają myśląc, że jak kupią droższy krem to będzie lepszy i skuteczniejszy.

„ Np. od czasu do czasu zmieniają miejsce produktów, np. prasę przenoszą w miejsce stoiska z filmami, i odwrotnie, artykuły ogrodnicze w miejsce artykułów elektronicznych. Chodzi o to, żebyśmy więcej się nachodziły szukając tych produktów, a wtedy właśnie może nam wpaść w oczy więcej rzeczy, które być może kupimy” – A to cwaniaki:-).

""Czy oglądałyście ją kiedyś w filmie "Życie za życie"?" - To jeden z moich ulubionych filmów:)" – " . Nawet nie słyszałam o tym filmie. Z opisu wydaje się ciekawy. Chciałabym go obejrzeć, ma świetną obsadę: Kevin Spacey, Kate Winslet, Laura Linney.

Euhenia_2

"Takie reklamy aż chce się oglądać. Kate wygląda jak diva:)
http://www.youtube.com/watch?v=xTcti0tW8SU&feature=relat... "
Muzyka świetna, taka niepokojąca przynajmniej na początku i piękna Kate wyłaniająca się z czerni. Bardzo ładna reklama, szkoda, że nie wszystkie tak kręcą. Najgorsze są zwłaszcza reklamy proszków do prania i lekarstw:-).

Euhenia_2

W tym tygodniu praktycznie w każdym programie znajdzie sie info o filmie "Twój na zawsze"

W "Show" - nie zauważyłam Pattisona, megan ani Orlanda.

EM_DE_KE_AS

Dzięki za sprawdzenie "Show".
"W tym tygodniu praktycznie w każdym programie znajdzie się info o filmie "Twój na zawsze" - Tak, z pewnością, ale chciałabym ,aby przy okazji był też jakiś artykuł lub wywiad z Robertem :-).