do kolesia podobny. Mam 186 cm i 19 lat, ale gęba ta sama. Ostatnio
widzę fajne reakcje u ludzi:D ciekawe, czy mógłbym się zatrudnić jako
sobowtór...
o i no wlasnie...:D heh, byłam pierwszza wiec ja chce Twoj nr...i nie dlatego ze jestes podobny do niego...he napewno jestes mega mily i uroczy he he
napisz:D
Właśnie zademonstruj nam swoją buzke a my ocenimy czy rzeczywiście jest cos warta czy tylko sie przechwalasz by wzrosło zainteresowanie twoją osobą :P
Jeśli faktycznie jesteś podobny,to mógłbyś być dublerem Roba :D
Pod warunkiem,że nie masz problemów z angielskim;)
P.S.Też bym chciała zobaczyć foto...
skoro jesteś taki podobny to wrzuć foto...jeżeli faktycznie będziesz to ja również poprosze nr telefonu xD;p;p
muahahahahahah! :D pic na wodę, fotomontaż :P taaaa, a ja jestem cholernie podobna do Kirsten Stewart! :D wierzycie mi? Uwierzcie, proszę! :P
żałosne ;)
ee co to jest? Oo gdzie ta 'niby' podobizna? nawet jeśli jesteś podobny to naprawdę jest się czym chwalić.. wow z radości aż podskoczyłam i dziurę w suficie zrobiłam.
ależ nie trzeba. ze zdrowiem wszystko ok. tylko ten sufit z tej radości.. eh. a ta podobizna bije po oczach.
na twoim profilu jest zdjęcie Pattinsona nie twoje...jeżeli masz kompleksy niezwłocznie udaj się do specjalisty!!!xD
Zgadzam się. Po co dajesz jego foty i wciskasz kity, że to Twoje ?! Aż takie podobieństwo nie istnieje... A szkoda :)
foreverE jak już piszesz, to pisz z sensem.
A co do samego tematu: tak, żadne z dotychczas wystawionych przeze mnie
zdjęć nie było moje, włącznie z tym ostatnim. Mam 19 lat, i 186 wzrostu.
A nawet jeśli jestem podobny do Roberta, to jakie będą komentarze do
mojej fotki? Takie jak powyżej "przecież to nie możesz być ty!" Więc
jaki jest sens, żebym wstawił tu prawdziwą? Nie uwierzycie mi. ^^
ależ Ty pisz z sensem ;) 'Więc jaki jest sens, żebym wstawił tu prawdziwą? Nie uwierzycie mi' typowa wymówka.
nie chce być niemiła ale wiesz..
eeej, ja z natury jestem łatwowierna :P a na poważnie o co tyle krzyku, dawaj swoje jesli jestes podobny, dawaj Pattinsona, zawsze miło popatrzeć.. Pozytywne punkty i tak już sobie nabiłes :) pozdrawiam
A jeśli chodzi o niskie IQ autora... Każda, która sie napaliła na niego i chodzenie z nim, wcale nie jest lepsze, także, sorry miłe Panie ;)
Siewacz! Niech cię Bozia broni! Nie rób tego, bo cię fanki wszędzie znajdą, jeśli naprawdę jesteś do niego podobny, i w spokoju po bułki do sklepu nie będziesz mógł pójść :D W co szczerze wątpię... :)