Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
62 173 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

do kolesia podobny. Mam 186 cm i 19 lat, ale gęba ta sama. Ostatnio
widzę fajne reakcje u ludzi:D ciekawe, czy mógłbym się zatrudnić jako
sobowtór...

BUNCH

O znalazłem twoją fotkę. No jak dwie krople wody http://www.magazyntd.com/pliki/119985703489215.jpg

siukuluku

kurwa glupszego tematu jeszcze na tym portalu nie widzialem, ale i tak prostote tej prowokacji, przebija glupota piszacych tu dziewczyn. Wiekszosc z nich ma cicha nadzieje, ze typ naprawde jest do niego podobny, ja pierdole... Dziewczyny jestescie naszym slonce na ziemi, ale kurwa uzywajcie glowy, a nie sie rosicie na jakiegos glaba.

'Dziewczyny jestescie naszym sloncem na ziemi'
- cóż za urocze sformułowanie ;]

"Dziewczyny jestescie naszym slonce na ziemi, ale kurwa uzywajcie glowy, a nie sie rosicie na jakiegos glaba"

Zgadzam się. Piękne sformułowanie i dziękuję bardzo ;P... Myślę, że i tak nie przemówisz do niektórych osóbek.
Boże, jaką ja miałam polewkę z niektórych jak to czytałam.

Sobowtórze Pattinsona, współczuję Ci z całego serca ;P

Pozdrowienia dla wszystkich <lol2>

siukuluku

oz kurwa wspolczuje ci ;]
o ile to prawda w co watpie;]

siukuluku

NIe wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze te wszystki nastolatki szaleja na punkcie wyimaginowanej postaci, przyslowiowego ksiecia z bajki. To pewne, ze sa wyjatki preferujace nieprzecietna urode pattinsona. Ja w kazdym badz razie do nich nie należe i musze przyznac, ze ogladajac film niestety z niechecia ogladalam sceny z jego udzialem.

Dollyxdd

No nie wiem mi się wydaję że wygląda on dosyć normalnie, niedługo pewnie się zmieni image, bo ile można wytrzymać z piszczącymi nastolatkami :)

siukuluku

Ale one nie szaleją na punkcie Pattinsona jako Robert, ale jako Edward- to jest wlasnie 'ksiaze z bajki'

siukuluku

Fajna prowokacja... ble ble ble blebleblebleblebleble

Floyt

He-he-he. Co za temat w ogóle. Ale fajnie czasem jest kontynuować takie absurdalne gadki.

" (...) ale i tak prostote tej prowokacji, przebija glupota piszacych tu dziewczyn. Wiekszosc z nich ma cicha nadzieje, ze typ naprawde jest do niego podobny, ja pierdole."

I nadzieje tych dziewczyn legła w gruzach, to była prowokacja a ten typ w ogóle nie jest Pattinsona podobny.

Ale... jest nadzieja. Gdyż... JA (niestety) jestem do Pattinsona podobny :] Chcecie fotke? :]

BUNCH

*kwik i zrzucanie majtek przez głowę*
DAJ!

także tego xD
-ironia moi drodzy, ironia. Ale fotkę chcę.

Moja fotka jest w moim avatarze.
Drugi ze mnie Edward, co kobiety?

BUNCH

Tak, bardzo absurdalna gadka :D Mnie po prostu otaczają sobowtóry Pattinsona.

Ultor

A ja jestem sobowtórem Kristen Stewart ...xD

Gosia43

No to współczuję.

BUNCH

Dlaczego? Ach te moje bujne włosy...a nie obcięłam je...no dobrze. Ach te moje wiecznie otwarte usta...ach ach i jeszcze raz ach xD <lol2>

siukuluku

Eh... smutne... jaki aktor takie rozmowy użytkowników - proste,
nieskomplikowane...

siukuluku

ten temat to jakiś absurd! jak widzać sława Roberta Pattinsona wpływa negatywnie na psychikę niektórych ludzi