Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Wpadłam na pomysł tego konkursu, dzięki Madleen :) Zasady bardzo proste. Wyobraźcie sobie, że wylądowaliście na bezludnej wyspie i możecie zabrać tylko 3 filmy, nie więcej tylko 3. Jakie zabierzecie? Sądzę, że w większości będzie grał SRK, więc umieściłam tutaj ten konkurs. Ale oczywiście mogą być także filmy w których on nie gra. Dobra zmieniam zasady. Wiem, że wybór jest trudny to tych filmów może być najwięcej 5.

Mój wybór
1.K3G
2.Coś się dzieje
3.Fanna
4.Gdyby jutra nie było
5.Don

Preity27

Preity, Madleen! To jest to!!! Flaga w tle jest konieczna. Świetnie wygląda i znakomicie się komponuje z całością. Jesteście zdolne. Napis z "hinduską czcionką" też jest fajny. Podoba mi się też Twój pomysł Karolino. Te zmieniające się zdjęcia. Trzeba tylko zobaczyć jak to się robi. Proponuję też rozdziały dotyczące: JEGO teledysków (Wiecie? youtubki z JEGO piosenkami, teksty tych piosenek i ich tłumaczenia), album rodzinny, ludzie z którymi pracuje, JEGO przyjaciele, organizacje jakie wspiera itp. Pracuję teraz nad informacjami o NIM oraz nad tematem, który chcę umieścić na swoim blogu, chyba, że Wam przypadnie do gustu i zechcecie GO włączyć na naszą stronkę. Mianowicie (to tylko roboczy tytuł) - Indie oczami SHAHRUKHA KHANA. Zamierzam tam opisać miejsca w jakich były kręcone JEGO filmy, obyczaje, stroje, historię. Pomyślałam też o tłumaczeniu zwrotów, jakich używają bohaterowie JEGO filmów. Tak jak na swoim blogu wytłumaczyłam „Bóg wybrał Khalsę. Niech Bóg zwycięży”. Może dzięki temu bardziej poznamy też JEGO ojczyznę. Co Wy na to?

Amrita

Amrito! A jaki Ty masz pomysł na naszą stronkę. Jak Ty ją widzisz? W końcu jesteś też jej współautorką. : ) Jak sądzisz, co należałoby w niej umieścić? Ja myślę, że jeszcze adresy sklepów internetowych sprzedających JEGO filmy i muzykę filmową oraz gadżety.

Marguerite

Ja wiem jak to zrobić żeby się zdjęcia zmieniały już nad tym pracuje muszę tylko odpowiedni porgram zorganizować chcę żeby zmieniały na kliszy i na zdjęciach z polaroidu myślę że to bedzie fajne a wy?

Preity27

Jak mogę prosić. To niech będzie jego zdjęcie w czarnym garniturze. :) Piszę bzdety bo znów ma ktoś ubaw z obrażania nas.

Karolina_24

Preity ten z flagą jest świetny, kurcze jak bym miała lepszy program... Tylko jak będziesz już robić ten główny, to nie pogub literek :P I ja też poproszę o zdjęcie w czarnym garniturku, albo z Dona jakieś-byleby w czarnym :)
PS: ta osoba od tego głupiego tematu ma chyba trochę w głowie namieszane! Najpierw pieprzy (za przeproszeniem) o jakichś pryszczatych dziewczynach, a teraz o dzieciach i inteligencji :/ A z jego inteligencją jest tylko coś nie tak.

Madleen

Dziewczyny widzę, że to bedzie cos naprawdę specjalnego :)Co do nagłówka to jest świetny... Preity jesteś wspaniała :D Marguerite ja już oszalałam, tyle rzeczy mi chodzi po głowie... Można by też zrobić króciótkie wprowadzenie o Indiach i Bollywood (ale nie za długie żeby nie zagracać forum) . Nie potrafię spojrzeć na to jeszcze tak konkretnie, bo nie zaczęłysmy projektować strony. Co do mnie to oczywiście ofiaruję Wam swoją pomoc :) Tematy same się nasuną jak juz podejmiemy dzialania. To o czym mówiłyście na pewno musi się tam znależć :D Nie znam się zbytnio na technicznych sprawach, ale powiedzcie, to juz nad czymś zacznę pracować.
P.S. Nie przejmujcie sie tymi mało inteligentnymi osobami, które same nie wiedza, co piszą. My wiemy swoje i to jest najważniejsze :D

Karolina_24

Żadne bzdety Karolino (chciałabym móc Cię nazywać Karolinką, to brzmi jak słodka czekoladowa pralinka tak jakoś ciepło i miło, ale jak nie lubisz to nie będę). Co do obrażania, to my z Preity idziemy w zaparte. Nie dajemy się sprowokować. No i nie uważam, że widok cudownego SHAHRUKHA KHANA w czarnym garniturze to coś błahego. Zobaczyłabyś naszą reakcję na TAKI widok i zmieniłabyś z mety zdanie. Madleen! Oczywiście czarny garnitur obowiązkowy. Sądzę, że zmieści się wiele zdjęć, szczególnie, gdy będą się zmieniać. Wspaniała myśl Preity. Już sobie wyobrażam te kliszę. Działaj dalej a my z Amritą chycimy się za poszukiwanie tematów do opracowania. Karolino, może będziesz nas poprawiała. Masz dobry styl. Amrito! Zobaczyłam („po raz nie wiem który”) Twój blog. Dziewczyny wstąpcie do Amrity koniecznie. To trzecie zdjęcie z pierwszego tematu jest boskie. Może je dołączymy?

Marguerite

Marguerite i dziewczyny możecie nazywać mnie Karolinką. Miło, że Ci się tak uroczo kojarzy z pralinką, a nadodatek czekoladową pralinką. A co do zdjęcia w czarnym garniturze. Ja polecam z filmu Dona, lub K3G. Jak go widzę, w czarnym garniturze to mi nogi miękną w kolanach.

Karolina_24

Dzięki Karolinko! :) Ja mam to samo z nogami co Ty, gdy widzę jak wysiada z helikoptera w "K3G". Jestem ugotowana. Preity! Ten czarny garnitur jest wręcz nieodzowny. ROZUMIESZ???? No i JEGO widok w piosence: http://www.youtube.com/watch?v=HRtA7SwfF1Q
Scena, gdy zamaszystym gestem rozsuwa zasłony. Aaaaaaa!!! ROZUMIECIE???

Marguerite

http://gfx.filmweb.pl/blog/1106142/514204.0.jpg -to zdjęcie od amrity? Może być. Wedle mnie wszystkie jakie ma Preity mogą się znaleźć :P Nie no tyle ile się da. Ale tak jak powiedziała Marquerite "Ten czarny garnitur jest wręcz nieodzowny. ROZUMIESZ????", musi być! Scena z K3G, mmm... A w "Main Hoon Don"-OMG :P

Madleen

Madleen wszystkie które mam na blogu czy wszystkie które mam na kompie bo wiesz na kompie mam ok. 1000 ;P więc wiesz praca nad nagłówkiem zajełaby mi lata hehe ;P.

Madleen

Wiedziałam, że Ty mnie zrozumiesz. Na Tobie można polegać. Co jak co, ale wiemy czemu nam dech zapiera na JEGO widok. A ten JEGO uśmiech...? Nie ma piękniejszego. czy umieścimy też JEGO "ponure zdjęcia"? No wiecie? Te z lekkim szaleństwem w oczach. Byłoby ciekawie. Groźny, szalony, smutny, wesoły, zabawny, niezdarny, zakochany, płaczący, zakłopotany, pewny SIEBIE, zawadiacki, brawurowo odważany - we wszystkich tych "wcieleniach" mi się podoba.

Marguerite

Preity no nie mówię, że wszystkie, które masz na kompie tylko koniecznie musi być... Wiesz co. :P Właśnie i po jednym zdjęciu "Te z lekkim szaleństwem w oczach. Byłoby ciekawie. Groźny, szalony, smutny, wesoły, zabawny, niezdarny, zakochany, płaczący, zakłopotany, pewny SIEBIE, zawadiacki, brawurowo odważany". "we wszystkich tych "wcieleniach" mi się podoba."-a jak On może się nie podobać?

Madleen

Cudownie czuć się tak w pełni zrozumiałą Madleen. Jak jeszcze Wy, Preity i Karolinko, zrozumiecie o co mi chodzi, to będę w pełni usatysfakcjonowana. Wiem, że ciężko wybrać, ale powoli będziemy wklejać ile się da. A może też zdobimy JEGO galerię zdjęć. Tylko kilka tysięcy, żeby nie zarzucono nam zbytniej zachłanności.

Karolina_24

Galeria musi byc. Mówiłam już o tym. I podzielona na Jego zdjęcia osobiste (rodzina itp), z wywiadów, Filfare-itp., tylko z filmów. w których wystąpił, no i coś jeszcze....?

Madleen

No znalazłam "Cześć Wszystkim! :P Hehe, mam dobry humor dzisiaj :D Jak mówię o SRK to też :P Ok, jeśli chodzi o tytuł "Shahrukhoholicy - Baadshah of Bollywood- SRK."-może być, mi się podoba. Tez myślałam, tak jak Marquerite, że tam musi byc wszystko;
1. galeria-podzielona na zdjęcia osobiste, z wywiadów, z filmów i coś dla użytkowników (avatary, plakaty, kalendarze, itd. itp.)
2. youtobki, np: podział na filmy Shahrukha i tam każdy teledysk z filmu, można dać też jakieś youtobki z innymi aktorkami/aktorkami (wiecie o co mi chodzi), występy gdzie występował na gali Filmfare itp. i ten z Milionerów-ojej dużo tego
3. hmmm- biografia musi być, najlepiej jakoś podzielona i fajne by były opinie innych aktorów o Nim (coś takiego jak Karolina ma na swoim blogu)
4. i pomysły mi uciekły :P "

Madleen

Parę fotek na poprawę humoru.

http://www.instablogsimages.com/images/2007/10/25/shah-rukh-khan1_2405.jpg
dla mnie ta fotka mówi- będziesz moja. i już jestem :)
http://www.desipowerchat.com/wall_papers/a71_shahrukh_khan/shah_rukh_khan_shahru kh_2.jpg
tutaj wszystko będzie dobrze, nie przejmuj się, jak chcesz to się choć przytul
http://buzz18.in.com/celeb/profileimage/shahrukh11_300x356.jpg
najlepsze- tu się zastanawia- Boże jaki ja jest piękny :)
http://specials.rediff.com/movies/2006/jul/20slide10.jpg
nie gap się tylko tańcz
http://lh6.ggpht.com/callravi/RpPaersMsyI/AAAAAAAACho/8e-aMTwl6SY/srk.jpg
a tu na spacerze z moim psem, przyznaję się nie chciało mi się wyjść z psem więc wysłałam SRK.

Madleen

A może tak spoilery JEGO filmów? Jakieś streszczenia. No wiadomo oddzielnie krótkie opisy na zachętę, by nikt nam nie zarzucił, że chcemy zdradzić zakończenie. Spoilery zaś byłyby tak dla przypomnienia (o ile tu w ogóle można mówić o jakiejkolwiek potrzebie przypominania - ja znam niektóre dialogi na pamięć i to w hindi). Do tego recenzje z filmów zamieszczane po premierach w gazetach, wywiady, komentarze, wyniki sondaży itp. Trzeba coś wykombinować. No to jak dobry chumor to:
http://www.youtube.com/watch?v=xGTGjGVa9_w
Uśmiechnijcie się.

Marguerite

Oczywiście "humor" przepraszam z błąd. Zapomniałam dodać, że może zrobimy jakieś rankingi i konkursy? Fajnie by było

Marguerite

Jeszcze kilka
http://handson.provocateuse.com/images/photos/shah_rukh_khan_03.jpg
http://republika.pl/blog_yk_277083/4901558/tr/shahrukh_khan--1.jpg
z chęcią bym się przejechała razem z nim tą maszyną
http://blog.mystarhill.com/wp-content/uploads/2007/08/shah-rukh-khan.jpg
kocham go za taki wyraż twarzy
http://bollywoodbuzz.in/wp-content/uploads/2008/06/srk.jpg
ten moment co mi nogi miękkną

Karolina_24

Tak. Ten cudowny JEGO uśmiech. Uwielbiam go. Ja też po obejrzeniu tego zdjęcia mam nogi jak z waty. Uwielbiam motory, ale co tam motor, nawet tak wypasiony. Ledwo go dostrzegłam. Właściciel przysłania mi cały świat. :) No to tak ku przypomnieniu: http://www.youtube.com/watch?v=dHkBKwr0foA
To pierwsze zdjęcie mi się nie wyświetla - niestety.

Karolina_24

Tak sobie wstąpiłam na Twoją stronkę i pomyślałam, że to pierwsze zdjęcie w temacie "SRK o Kajol" musi się znaleźć na naszej sronce. I przy okazji. Może temat, który kiedyś założyłam "Partnerki filmowe SHAHRUKHA KHANA" (wiem brzmi jak dziewczyny Bonda) mógłby też się tam znaleźć. Tak jak powiedziała Madleen. One o NIM - ON o nich.

Marguerite

Ja jestem za. Wydaje mi się, że powinien się znaleźć. W końcu SRK kojarzy się z Bollywood, a filmy Bollywood kojarzą mi się przede wszystkim z parami filmowymi. Twój pomysł na temat jest dobry. Bo nie nazwiemy go "Miłostki filmowe SRK" bo każdy pomyśli, że miał przelotne romanse. A ponadto byłam przed chwilą na www.bollywood.pl na forum Rani i tam jakaś dziewczyna napisała, że SRK powinien być właśnie z Rani. Ale zaczęli ją pouczać. Jedna osoba napisała tylko, że on ma żonę, no i ją skrytykowała, a inne tylko ją krytykowały.

Karolina_24

Może nie to miała na myśli. Może chodziło jej, że nie w życiu prywatnym, ale jako para filmowa. Zaraz tam zerknę. Jeżeli tak, to ja myślę, że powinien być z Juhi. Najbardziej do NIEGO pasuje. A w życiu prywatnym nie mógł lepiej wybrać. Gauri jest piękna, mądra, inteligentna, zaradna, cierpliwa, wyrozumiała, jest cudowną matką dla JEGO dzieci i po uszy w NIM zakochana (co akurat nie powinno nikogo dziwić). Czego tu jeszcze do szczęścia potrzeba? A co najważniejsze w tym wszystkim - ON jest w niej zakochany i jest z nią szczęśliwy. A jak ON jest szczęśliwy, to robi świetne filmy. A jak robi świetne filmy, to my jesteśmy szczęśliwe. A jak my jesteśmy szczęśliwe, to ON też jest szczęśliwy z powodu, że nas uszczęśliwia. Ha! HA! Czy coś z tego zrozumiałaś?

Marguerite

Marqureite ja cię rozumiem cie doskonalne taki łańuch zależności i cała prawda o Shah Rukhu i jego fanach :).Proponuje zorbić stronkę i forum w jednym w ten sposób bedziemy mogły zwrzeć wszystkie tematy.Popierwsze musimy na niej wprowadzić oprócz punktu w regulaminie jakąś blokadę używiania określeń Szaruś , Szaruczek bo mnie nerwy biorą jak czytam takie paszkwile.Koniecznie rejestracja przed pisaniem postów a przed rejestracją sonda z trzech czy czterech pytań najlepiej z filmów albo biografii ale muszą to być pytania bardziej szczegółowe.Takie na które odpowiedź zna się po przeczytaniu biografii czy obejrzeniu filmu a nie tylko po przeczytaniu opisów na filmwebi czy tym podobnych.Nie sądze żeby ludzią którzy nas obrażają chciało się rejestrować a tym bardziej oglądać filmy albo czytać biografię żeby odpowiedzieć na kilka pytań żeby muc posta napisać :).Bardzo mi się podobają wszystkie tematy przez was proponowane i myślę że wszytkie muszą znaleśc się na naszej stronce.Co do zdjęć to przecierz nie wszystkie muszą być na nagłówku z większości możemy zrobić galerie na naszej stronce.Co do nagłówka chyba zamienie kilisze z pierwszego i zamienie z polaroidami w tedy ten drugi będzie fajniejszy jak myślicie?A właściwie to który wam sie bardziej podoba bo mnie ten drugi?

Preity27

Preity mi ten drugi też się bardziej podoba :) Tych zdjęć nie musi być dużo w nagłówku. Skoro są 3 w tej kliszy, to jakby szło zrobić, to może być tylko tak, że jedno zdjęcie ma 2 zmiany-ale ja dzisiaj piszę... A z tymi pytaniami przed rejestracją to był mój pomysł. I właśnie o to chodzi-anty fanom nie będzie się chciało szukać po biografiach i filmach SRK odpowiedzi :P

Madleen

Tak wiem Madleen że twój ja go tu odświerzyłam żebyśmy nie zapomniały o tym właściwie chciałam sprecyzować jakie to powinny być pytania.No właśnie mnie też Maquereite z tego co wiem też więc zostaniemy przy tej wersji tylko wstawie kilszę zamiast polaroidów no 2 albo 3 można zrobić weekend nad tym popracuje.

Preity27

Ok. Te pomysły, to chyba na kartce trzeba sobie zapisywać...

Madleen

Znakomity pomysł. Podoba mi się. Oglądać będzie mógł każdy, ale „wydawać opinię” – znaczy komentować, tylko ten, co choć trochę się zna. Nie będziemy tolerować dyletanctwa. Musimy się szanować. Jak ktoś wejdzie na naszą stronę nie będzie narażony na wulgaryzmy i głupie żarty. No to jak Wy jesteście TAKIMI znawczyniami tematu komputerowego, to powiedzcie, proszę, jak się robi coś takiego (oczywiście w lepszej jakości ma się rozumieć): http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=_5JMN0eg9Qc&eurl=http://ww..
Nie wiem jak Wy, ale mnie się wręcz marzy coś takiego na naszej stronce z JEGO filmów. Chyba, że nie chcecie, to się dostosuję.

Marguerite

Wiem jak takie coś zrobić , trzeba podzielić na sceny i odpowiednio pomontować są do tego specjalne programy.

Preity27

Montowalam własny film ślubny więc mogłabym poprobwać bo już mam jakieś doświadczenie ;P

Preity27

Jak dobrze, że jest wśród Nas ktoś, kto się na tym zna :) Nie mam zielonego pojęcia o takich rzeczach... Mam pytanie, czy ten blog- strona jest już gdzieś? Bo w końcu zapomnimy, co miałyśmy zrobic. A gdybyśmy po trochu to robiły to na bierząco dodawałybyśmy temaciki zanim ją uruchomimy :] Co do zdjęć i filmikow to zrobimy może specjalne Galerie na tego typu rzeczy. W końcu nic nie może sie zmarnować :)

Amrita

Konto na którym będzie montowana stronka już jest weekend zrobie taki szkielet stronki i będziemy go powoli uzupełniać.Po za tym postaram się z sumować to co wymyśliłyśmy i wrzuce na swojego bloga i tam będę do rzucać każdy nowy pomysł żeby nic nam nie umkneło :)

Preity27

Amrita masz rację. Dobrze, że jest wśród nas ktoś kto się choć trochę zna na komputerze. Ja ni w ząb. : ( Straszne. Ale i dla nas coś się znajdzie do robienia. W końcu jakąś tam wiedzę posiadamy. I Co jak co, ale nie można nam zarzucić, że nie jesteśmy zagorzałymi fankami SHAHRUKHA. Preity, jak możesz to poślij mi adresy tych fajnych programów, za pomocą których opracowujesz tą grafikę (może też wiesz jak się robi ruchome avatary?). Muszę się tego nauczyć. Czuję się przy Tobie i Madleen strasznie głupia.

Marguerite

Marquerite proszę Cię... Jak możesz czuć się przy nas głupio?! Preity zna się na stronach, na grafice, ja trochę też i nic więcej. Preity umie bardzo dobrze angielski (całe szczęście), którego ja się uczę dopiero 4rok i umiem troszeczkę, no ale już u mnie o wiele lepiej z niemieckim, bo się go uczę już 7 rok :P A Ty umiesz niemiecki, francuski, japoński (?) i hindi (?) i pewnie jeszcze jakiś... Czuję to ja się czasami głupio, tak sobie myślę, co ja głupia licealistka gada z takimi osobami jak Wy... Nie no żartuję :P Uwielbiam Was. A nasza stronka będzie cudowna!

Madleen

Obejrzyjcie sobie ten filmik. Cudo!!!!

http://ibnlive.in.com/videos/86730/watch-shah-rukh-posing-for-time-wear-tag-heue r.html

A Marquerite nie masz co się czuć głupio. Ja za bardzo także nie znam się na komputerach, ale sądzę, że znajdzie się dla mnie jakaś fucha przy stronce :). Oglądałam właśnie "Moment prawdy" na Polsacie. Nuda. Podejrzewam, że SRK lepiej poprowadzi ten teleturniej w swoim kraju. Wolałabym wystąpić u niego niż u Chajzera.

Karolina_24

Marquereite nie przesadzaj nie ma powodu żebyś czuła się głupio jestem dobra z informatyki uczyłam się jej jakieś 6 lat w szkole i zawsze mnie fascynowała a grafiki to się w sumie sama nauczyłam z internetem no znam dość dobrze angielski ale uczyłam się ponad 10 lat i lubie ten język niemieckiego uczyłam się niewiele krócej i jestem noga pozatym nie znam tylu języków co Ty i podziwiam Cię za to.Napewno coś się znajdzie dla każdej z nas przy tworzeniu tej stronki jest naprawdę dużo pracy jeśli chcemy ją skończyć do końca tego roku to musimy się podzielić się zadaniami ;P.Acha w ten weekend postaram się sklecić regulamin w wersji roboczej.
Ja też Was uwielbiam jesteście cudowne i cieszę się że was poznałam!

Tak masz racje Karolino nasza wersja "Momentu Prawdy" nie powala.Nie mam najmniejszych wątpliwości że Shah Rukh poprowadzi lepiej ten program niż Chajzer(On nie ma tej charyzm).Znalazłam info na temat tego że Shah Rukh chce poprowdzić indyjską wersję tego programu na jakiejś francuskiej stronce muszę ją znaleść wtedy podam więcej inforamcji.

Co do nazwy to myślę że adres zrobimy www.shahrukholicy... a jak się będzie wyświetlała w wyszukiwarce to będzie baadshah of bollywood-SRK bo na adres cała nazwa była by zadługa.Zgadzacie się?Bo żeby zamontować stronkę muszę wiedzieć jaki ma mieć adres.

Preity27

Karolinko filmik (zgadzam się z Marguereite to brzmi jak czekoladowa pralinka) boski jak patrzę na Niego to wymiękam jest boski!!

Preity27

Ja się zgadzam.

A tak przy okazji serfuję po necie i znalazłam 2 ciekawe informacje.
1.Jeden z najbardziej oddanych Shahrukha'owi fanów, zakupił posiadłość na księżycu, która nazwał imieniem swojego idola, w podziwie dla jego niebywałego talentu oraz geniuszu aktorskiego!

2.SRK posiada gwiazdę swojego imienia w konstelacji Skorpiona by się gwiazda po wsze czasy.

Karolina_24

He he ależ go ludzie kochają ale zasługuje na to :).

Preity27

Ja sobie filmik obejrzę jeszcze raz na dobranoc. To będzie miła noc.

Karolina_24

Karolinko! U NIEGO w programie to żadna by nie wystąpiła. Jak mogłaby, któraś z nas odpowiadać na pytania ze swoją szczęką na podłodze? Gęby rozdziawione w zachwycie nie sprzyjają ożywionej dyskusji. To po pierwsze. Po drugie. Dzięki Wam. Jesteście cudowne. Od razu mi lepiej. Dowartościowałyście mnie. Filmik z planu znakomity. Ale dalej nie pojmuję, jak można być jeszcze bardziej przystojnym. No i też sobie zobaczę filmik na dobranoc. :)

Preity27

Aaaa! Zapomniałam. Preity! Zgadzam się z Twoją propozycją adresu.

Marguerite

Ok to adres mam więc w weekend zamontuje taką wstępną stronkę a później będziemy ją przerabiać i uzupełniać :). Masz rację Marquereite mnie to by zapene mowę odebrało gdybym wystąpiła w jego wersji "momentu prawdy" więc odrazu bym odpadła.Też nie rozumiem jak On może być jeszcze przystojniejszy niż w filmach i na zdjęcia przecierz już nanich jest zabujczo przystojny.Jesteśmy tu poto żeby się wspierać w naszej pasji Marqereite :)

Preity27

Sądzę, że byśmy w takim występie odpowiadały niezależnie od JEGO pytania: "jesteś cudowny", "kochamy cię", "jak można być aż tak przystojnym". Ha! Ha! Oczywiście żartuję. Ja bym ni słowa nie wykrztusiła z siebie, tylko bym się gapiła na NIEGO.

Marguerite

No tak bo nic innego by nam do głowy nie przyszło przez to oszołomienie jego widokiem o tak gapiłabym się jak w obrazek w te cudne czarne oczy eh.

Preity27

Preity! Piwne oczy. Na tym zdjęciu to widać. Czyż nie są cudowne? Ach! http://www.buzz18.com/media/picdownload/wallpapers/srk_1024x768.jpg

Marguerite

Ściślej mówiąc brązowe, piwne są jaśniejsze (a tu mu akurat padło tak świato i je rozjaśniło troche to widać).On ma takie oczy jak moje czasem są brązowe a czasem prawie jak czarne.
Tu masz dowód
http://i39.tinypic.com/1gruxk.jpg tu to nawet wyglądają jak czarne
http://i39.tinypic.com/i5zyh2.jpg

Marguerite

Cudowne zdjęcie... :) Galeria koniecznie musi być. To fajnie po weekendzie (albo w weekend ) bierzemy się do roboty. Preity jak to mniej więcej ogarniesz to daj znać. A i pomyslałam, że możemy też zrobic rubrykę o nowościach w związku z NIM (nowe filmy, wydarzenia, itd.) Co o tym myslicie? A i zbiór cytatów i może wywiadów. Powiedzcie, bo jak to zły pomysł to nie będzie.

Amrita

Amrito zbiór cytatów i wywiadów jest wręcz konieczny dobry pomysł z nowościami musimy przecierz być nabierząco :).Jak ogrnę to dam znać.