Ale nie lubię jego filmów ani jego, jakoś nie przypadł mi do gustu ani jako osoba ani jako reżyser
Dziwna to bys była, jakbyś stwierdziła, że Woody Allen to przystojniak i chciałabyś z nim pójść do łóżka. To raczej on jest dziwny:)
No dokładnie więc ja sie nie dziwie czemu mnie odrzuca jak na niego patrze ma straszną twarz jak jakiś zboczeniec
To nie oglądaj. Kur...wa jacy inteligenci, to jest forum o filmach a nie o waszych prywatnych gustach, tu się ocenia filmy i ludzi za ich pracę a nie za to jaką ktoś ma facjatę, człowiek sobie gęby nie wybiera
Nie oceniam tylko twarzy ale też jego osobowość i charakter , i to co zrobił - jak nie wiesz o co mi chodzi to se sprawdź a przy okazji nie musisz od razu się tak wpieniać jakby to o ciebie chodziło !
Wiem o co Ci chodzi, ale nie uważam, że my uczestnicy tego portalu jesteśmy od tego żeby oceniać kto z kim i śpi itd., mnie interesują tylko i wyłącznie jego dokonania artystycznei tyle a wpieniam się tyko wtedy, jak ktoś z portalu filmowego urządza Pudelka albo inne chu...jostwo i tyle
Kompletnie nie rozumiem twojego wpisu, zupełnie nieżyciowy. Dlaczego by nie oceniać jego pracy przez pryzmat jego prywatnego życia tym bardziej że może być szokujące? Jest osobą publiczną i powiedzmy sobie szczerze dość kontrowersyjną a skoro tak to chyba oczywiste że prędzej czy później wyciągną wszelkie brudy z jego życia co w opinii prostych biedaków może mieć spory wpływ na odbiór jego filmów a co za tym idzie dopatrzenie się pewnego odzwierciedlenia jego życia.
Powiem ci też że sam mam takie odczucia, może nie z samym Allenem ale na przykład z Klausem Kinskim który w mojej opinii jest obrzydliwym potworem na którego nie mogę patrzeć bo mi się nóż w kieszeni otwiera, być może jedynym filmem jaki mógłbym z nim zobaczyć jest Nosferatu...
Jeśli masz zarzuty do tematu napisz do moderatorów. A autorka tematu w połowie mówiła o jego twórczości jako reżyser, wystarczy przeczytać uważnie i do końca. A przy okazji mógłbyś unikać wulgaryzmów w swoich wypowiedziach bo tym gorzej zaśmiecasz forum.
Tu nie chodzi o kłamstwo tylko o to, że używając sformułowania "antypatyczny żyd" popełniłeś duży błąd, bo celowo podkreśliłeś(wyraźnie negatywnie) to, że jest Żydem. Agatha103 ma rację, szkoda gadać.
ja tez nie jestem fanem jego filmow, widzialem pare jedne bardziej, drugie mniej mi sie podobaly, ale zaden nie byl nawet blisko zeby wywolac u mnie jakies wieksze emocje
Pierwszy jego film jaki obejrzałam to o północy w paryżu . Bardzo lubie Owena Wilsona i strasznie chciałam iść na niego do kina dobrze że sie nie zdecydowałam bo bym wyrzuciła forse w błoto niby komedia a taki kit że zasnęłam
tak patrzę w jakich filmach gustujesz...no i nie ma co się dziwić...Lepiej zostań przy "Potwory i Spółka" czy " Kung Fu Panda" :)
Każdy ma swój gust i filmy które lubi za jego twórczością nie przepadam ale rozumiem, że on ma inne pojęcie humoru , którego ja nie rozumiem ale naprawdę Kung fu panda no prosze cie ;)
jakbym wiedzial przyglupia agatko ze dalas 8/10 gownianemu Californication to bym nic nie pisal bo szkoda palcow.
No tak skoro to twoj poziom to ogladaj dalej allena.
Wspaniala z ciebie dziewczyna hehe
Filmowiec04 to miałaś od jakiego filmu zacząć przygodę z Allenem, ale dobrze się przyznałaś bo teraz jestem już wiem, żeby nie brać Twoich wpisów na poważnie
A ty nie można brać na poważnie to nie bierz ja wyraziłam swoją opinie której nie zmienię , A ty taka poważna nic dziwnego jak lubisz same dramaty
No i nie biore bo opinia wyraona na podstawie jednego filmu, która w dodatku polegała na krytykowaniu czyjegos życia prywatnego jest dla mnie gó...no warta
Nie jednego filmu
No i bardzo dobrze , że nie bierzesz pod uwage jak nie chcesz mnie i tak to nic nie robi więc
Słuchaj mam dosyć tracenia czasu na odpisywanie komentarzy bo tobie się coś w nich nie podoba . Każda z nas ma inne zdanie i zupełnie inny gust więc po prostu na tym skończmy bo naprawdę nie mam pojęcia co tobie odpisywać !
Ja się mam nie poniżać wiesz co chciałam to już zakończyć a ty k*rwa zakończyć a ty oczywiście musisz mnie znowu w*urwiać
Czy przypadkiem nie miałaś już nie odpisywać? Jąkasz się? powtarzasz wyrazy, dobra kończę bo czuję, ze sam sobie uwłaczam
Psychiatra taaa..... Bardzo fajnie tylko że jak klikam na twój profil to jest tam znaczek że jesteś kobietą -Pomyłka?
...ale pocisk. Szalik999 high five!
Filmowiec04- Kończ waść, wstydu oszczędź ;)
Ocena filmu na podstawie twarzy reżysera/aktora, poniżej poziomu.
Chyba jesteś jeszcze bardzo młoda, albo ograniczona.
Pozdrawiam.
Agatha103 piękny avatar:) ,,Wiesz to jest taki nowy zawód on jeszcze nie ma nazwy'' pewnie kojarzysz:)
Dokladnie nie mozna oceniac tego zboczonego dziwkarza po twarzy zachowaniu i pogladach.Trzeba cenic jego filmy za to ze sa dla ludzi z problemami emocjonalnymi w mysl zasady im cos bardziej popieprzone tym lepsze.Takie czasy ze normalne wartosci sa nudne a popieprzency sa na topie.
Wstyd to ze kolesie jak ty bronia tego paskudnego zyda.
Bronie jego dorobku filmowego, bo to jest portal filmowy, kto z kima i kogo posuwa nie wiele mnie obchodzi i to wszystko. ja bronie tylko przesłania tego portalu. To jest portal o filmach a jak chcecie ględzić o czyiś dupach to odwiedzajcie Pudelka czy inne badziewia tego typu. Ja do nikogo nie mam pretensji, nawet do mojego oponenta/tki nie wiem wyżej, ale dyskutujmy o filmach na Boga a nie o innych sprawach. Kiedy cała sprawa z Allenem się działa za pewne jeszcze nie było Was na świecie a nawet jakbyście byli to nikt z nas nie był nawet obok tej sytuacji a już na pewno nie był prześcieradłem na łóżku Woody'ego, więc nie wiemy jak było na prawdę. Możemy tylko wierzyć mediom, które lubią tanią sensację. Poczytajcie trochę o Allenie a później wysnuwajcie wnioski tylko nie tutaj
Mówisz, że należy oceniać tylko dorobek artystyczny, a nie czyjeś życie? Tak się składa, żę KAŻDY twórca z premedytacją lub nieświadomie przedstawia swój sposób myślenia, poglądy, wplata elementy autobiograficzne w swoje dzieła, dlatego istotnym jest poznanie życia artysty, by zrozumieć jego twórczość i właściwie ją zinterpretować.
Już pominę Twoje stwierdzenie ,,paskudnego żyda'' chyba już wiem za jaka opcją polityczną optujesz i ogłaszam wszem i wobec ze koncze z Tobą dyskusję pozdrawiam
Szkoda to na bezwartosciowe lemingi ktore mysla ze sa madre i fajne bo nie maja zasad.Odpadkiem jak ty byc latwo.Trudniej zyc zgodnie z zasadami ale i tak ci tego nie wytlmacze bo nie masz odpowiedniego kregoslupa moralnego.
Nie wiem czemu wtracasz do tego polityke a moze wiem ?
Pewna opcja polityczna ktorej wyznawcy zwani sa lemingami podobnie jak pan Allen nie maja zadnych wartosci poza pragnieniem zdobycia kasy i slawy.
A co do stwierdzenia ,,paskudnego żyda'' to niby w czym sklamalem?
Zydem jest z pewnoscia wiec stwierdzilem tylko fakt.
A stary facet co bzyka mlode panienki jest dla mnie paskudny.Fizycznie tez za ciekawy nie jest.
Jak ci sie podoba przeslanie w jego idiotycznych filmach to ci wspolczuje no ale teraz modne jest to by nie miec zadnych zasad.
Lych jest tez popieprzony co jest norma w żydowood.Trafiaja sie wyjatki ale jest ich niezmiernie malo.
Twój kręgosłup moralny zwiący się ,,je...ać go bo żyd'' na prawdę podkreśla twoje wysokie poczucie moralności. Powinieneś żyć w czasie wojny to moze bys inaczej śpiewał bo historia nei wiele cie widocznie nauczyła
No prosze.Pan szalik zaczal klamac.Bo jak nazwac to ze wmawia mi uzycie slow ktorych nie uzylem ?Podaj mi gdzie napisalem slowo "je...ać" ???
Napisalem ze to zyd a do tego paskudny co jest zgodne z prawda.
Co do historii to akurat z pewnoscia byloby lepiej gdyby na swiecie zydzi nei dominowali ale to juz zupelnie inna kwestia.
Co do Allena to krytykuje go jako czlowieka a to ze jest zydem nie ma tu wiekszego znaczenia.Chociaz z drugiej strony najwiecej bezwartosciowych ludzi jest z tej nacji dziwne nie ?
Jak Ci przeszkadzaja popieprzone filmy w których czasami trzeba użyć swojej makówy na patyku, żeby cos zrozumieć, chwile sie zastanowić bo nie opowiadaja historii wprost tak jak ty lubisz bo nie jestes w stanie na chwile sie nad czyms zastanowic to idz rozpływaj sie nad American Pie. Akurat argument nie lubie bo jego filmu są popiepszone jest tak śmieszny że aż załosny
Musisz byc wyjatkowym matolem zeby argumentowac w ten sposob.Co ty przyglupie myslisz ze nie podobaja mi sie jego filmy bo wymagaja myslenia ?
Myslenia wymaga take zrobienie kupy bo wiesz trzeba wybrac wlasciwe miejsce i trafic do srodka ale czy to argument ze jest to wartosciowa czynnosc?
Skup sie to moze pojmiesz ze nie wszystko co wymaga myslenia jest wlasciwe i dobre.Caly image Allena czyli jego prywatne zycie jak i te w filmach sa beznadziejnie i pozbawione wszelakich wlasciwych wartosci.
Filmy allena od american pie roznia sie tylko poziomem przekazu.
Allen kreci filmy majace zly wplyw na ludzi ale robi to w bialych rekawiczkach a takie ametican pie jest prostakow.
Skutek jednak taki sam.
Wcale sie nie dziwie, ze dla Ciebie nie ma nic wartościowego w filmach Allena skoro sam masz takie wartosci a nie inne. Po za tym ja nie muszę myślec, gdzie zrobic kupę bo od razu wiem, ze trzeba iść do WC usiąść na klopie, wydusić i się podetrzeć. Ale widzę, że nawet taka najprostsza czynność wymaga od twoich szarych komórek nad ludzkiego wysiłku. Dobra miałem z toba nie dyskutować wiec już kończę tą ,,rozmowę''? Ch.j wie nawet jak to nazwać pozdro