PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10070228}
6,4 259  ocen
6,4 10 1 259
Światła, kamera, miłość
powrót do forum serialu Światła, kamera, miłość

Nie miałam zbyt wielkich oczekiwań,więc nie było rozczarowania. Jasne,widziałam w życiu lepsze dramy,ale było też wiele gorszych. Moim zdaniem,podczas oglądania romansu,niekoniecznie trzeba w roli głównej pięknisia,w rodzaju Cha Eu Woo,żeby romans uwiarygodnić. Tym bardziej,że Choi Woo Shik aktorem świetnym jest i tego chyba tłumaczyć nie trzeba.Lepiej się to oglądało niż Queen of tears czy My lovely runner. A oceny na Filmwebie tychże,oscylują wokół 8.
I to jest dla mnie niepojęte.

ocenił(a) serial na 7
Karina72

Tak zgadzam się zostały mi 2 odcinki i powiem tak nie jest to może super drama, ale przyjemna. Bardziej niż główna para zainteresowana bylam historia brata i pary przyjaciół.

ocenił(a) serial na 7
Karina72

Tak zgadzam się zostały mi 2 odcinki i powiem tak nie jest to może super drama, ale przyjemna. Bardziej niż główna para zainteresowana bylam historia brata i pary przyjaciół.

monalisa11

Zgodzę się w 100%, że para przyjaciół bardziej interesowała niżeli główna para. Tylko z drugiej strony, jeżeli oni byli ze sobą 7 lat, to więcej żalu, więcej ich łączyło, przez co o wiele więcej się działo w ich relacji gdy się spotkali po 5 latach. Główna para spotykała tyle co nic i się to urwało, więc nie można też oczekiwać wylewu łez. Koniec końców u mnie najwięcej emocji wzbudził brat głównego bohatera, i że można było się na serio wczuć w jego położenie

ocenił(a) serial na 7
Nta_449

Tak dokładnie, historia brata mnie bardzo poruszyła, chyba najbardziej z całej historii odc. 7 mnie złamał totalnie. Bez porównania skradł show.

monalisa11

Gdzie można zobaczyć online?

ocenił(a) serial na 7
Weronka90

Na viki jest dostępny

monalisa11

Dziękuję bardzo a polecasz k-drame ?;)

ocenił(a) serial na 7
Weronka90

Sii polecam jedna z tych spokojniejszych k-dram mnie urzekły postacie drugoplanowe. Ale drama fajna, refleksyjna. :)

ocenił(a) serial na 7
Karina72

A co do wspomianego Lovley Runner to historia dobrze się zaczela, ale im dalej tym gorzej. Nie zrobiło na mnie jakiegos super wow

monalisa11

Pod jaka nazwa wyszukać ten serial na boki? Bo nie ma jak wpisuje mello mubi

ocenił(a) serial na 7
Weronka90

Netflix :) a Lovley Runner jest na viki

monalisa11

Znalazłam gdzie indziej :)

monalisa11

Lovely Runner na dramaqueen oglądam

monalisa11

Na lookmovie2.to jest dużo k dram i nie tylko za free ;)))