Nie wiem, może jeszcze Halinka?
Ferdek jako jedyny wystąpił we wszystkich odcinkach. Paździocha nie było kilka(naście) razy.
Ferdek jest głównym bohaterem serialu i musiał być w każdym odcinku we wszystkich sezonach ;) .Co do Mariana i Arnolda to oni byli różnie były odcinki że pojawiali się cały czas a było tak że nie było wogóle nic o Pazdziochu albo Boczku ;) .Często teraz ostatnio przez ostatnie odcinki pojawiała się Mariolka no cóż sporadycznie pojawia się Edzio Listonosz teraz jest mniej go w Kiepskich chociaż kiedyś było go więcej i był częstszym gościem w serialu. Co do Prezesa Kozłowskiego jego można porównać z postacią trzecioplanowa czyli pojawia się rzadko raz na jakiś czas ;(. Co do Halinki pojawiała się często zawsze była albo w łóżku z Ferdkiem albo w kuchni gadali przy stole ;). Tak więc co do Mariana to było tak że był nieobecny w kilku odcinkach w poszczególnych sezonach ale były odcinki że był głównym tam bohaterem obok Ferdka . Jak był Waldek to też przecież występował w każdym chyba odcinku sezonu 1-4 tak myślę że nie było tak żeby go zabrakło ;).
RAZ GO ZABRAKŁO W ODCINKU O TYM JAK PRZYJECHAŁA TO ROSYJSKA RODZINA Z URANEM I TYM WĘŻEM, KTÓREGO UGRYZIENIE POWIĘKSZAŁO KOBIETĄ PIERSI.
Waldka nie było, przez cały 2 sezon i pod koniec 1-ego i w 3 też go czasem brakło ;)
Ja dopiero obejrzałem 203 odcinki, więc nie wiedziałem z tym Paździochem ;) Jak dotąd, był chyba w każdym odcinku i Ferdek też, ale nie jestem pewien co do Halinki ;)
ta kwestia jest wyjaśniona w jakimś temacie na http://www.forum.kiepscy.org.pl/