PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63862
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada

Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P

Chyba o niczym nie zapomniałam? :D

użytkownik usunięty
bzyczek881126

Malcolm nie naraziłby córki na zemstę Ligi Zabójców. Jest jedynym co mu pozostało. Gdyby zginęła nie mógłby jej od siebie uzależnić emocjonalnie i psychicznie.

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

...może to Sin dowiedziała się ze jej ojciec zginał na wyspie w obecności Sary i uznała ze ta mu nie pomogła i chciała się na niej zemścic ;D..ile rożnych teorii a pewnie i tak okaże się ze znów będziemy zaskoczeni:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Agatko powiem Ci że ja już przestałam nad tym myśleć. poczekam cierpliwie do środy:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Macie rację dziewczynki ..najlepiej poczekać ..tylko jak o tym nie myśleć!? Haha ;D...ciekawie mnie jak nie powiem co kto jest tym zabójcą!; p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie tylko Ciebie ;p nawet na Olicity nie czekam tak bardzo jak na to żeby się dowiedzieć kto zabił Naszą Sare.
jeszcze tylko dwa dni;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..matko ..ona była idealną BC;(..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

o tak była;p Laurel do pięt jej nie dorasta xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Laurel wogole nikomu do niczego nie dorasta;D...jejunciu strach sie bać co ona będzie wyprawiac jak założy maskę;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

szkoda gadac;p jedyne pocieszenie to to że będzie dostawać baty;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ahahan tak piękne widoki przed nami;D

MagdaLena121

dwa dni i prawie 5 godzin:( Masz rację ja też bardziej czekam na wyjaśnienie morderstwa niz Olicity:D Chyba wracamy na właściwe tory. Chlopcy powinni być z nas dumni:D Oni to pewnie cmokną się w czółko a Felicity zrozpaczona zaraz poleci do Palmera co wynika ze spoilerów, wiec nie warto nawet czekac:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dokładnie;p ja już przestałam się nastawiac na olicity w tym odcinku będzie pożegnanie i tyle;p ale za to wiadomość kto jest morderca Sary to będzie miazga;p

MagdaLena121

Taa i oby mało było Laurel:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Niby ma się coś stać co ostatecznie sprawi że Laurel włoży maskę BC. jejku jak o tym pomyśle to aż mnie trzęsie

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ta juz! ..normalnie Rose Ty serio jesteś odbieraczem wszelkich nadziei;D hahaa

agueda0712

Agatko, hahahahah, głos rozsądku:P

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..ze tez ja uznalam Cie za glos rozsadku..;D ...hahah no ale tak ktoś nas musi sprowadzać na ziemie;p

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Blue Rose nie poleci do Palmera tylko do firmy- a tam będzie Palmer który się pochwali swoim kostiumem Atoma. Tak nawiasem mówiąc jakoś nie widzę Go jako tego całego Atoma

MagdaLena121

poleci poleci, jeszcze sobie z nim urządzi randkę przy menorze:D Odcinek taki krótki a jeszcze musieli zaserwować nam tego Kena i jego suit:(

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie słucham Cie jeśli chodzi o Olicity;p Zero pozytywnych myśli tylko negatywne niedobra Ty;p Wlasnie tak się zastanawiam na tak krótki odcinek ma się tyle dziać gdzie oni to wszystko zmieszczą?

MagdaLena121

hahahah, dokładnie to są tylko ok 42 minuty - gdzies tak ok 10- 15 min na lige, al ghula i walkę no wiec niewiele zostaje...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a reszta tak na każdą akcje/rozmowe z 3-4 minutki;p;p kurde mogli by ten mid-season zrobić chociaż 60 minutowy;p;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no przynajmniej 60 min, odcinki Synów Anarchii trwaja po godzinie bez reklam , a ostatni nawet 1h 20 min:P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

szkoda że Arrow jest taki krótki;p ja dopiero się rozpaczę a tu jux koniec :-(

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no jutro na szczęście Flash i moi Synowie Anarchii finał, a do tego Chasing Life wiec mam co oglądać do środy szybko zleci i Arrow a później Chicago PD :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

a chasing Life też oglądam :-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

ja uwielbiam Leo, no i główna bohaterka jest super :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

tez uwielbiam leo:-) A italia Ricci jest śliczna:-) i idealnie pasuje do swojej roli:-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no naprawdę piękna :) a Leo taki ironiczny itd ale zdecydowanie bardziej męski niz Dominic :P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Dominic to takie ciepłe kluchy;p A leo możemy teraz oglądać w OUAT jako Kristoffa;p;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no właśnie, dzisiaj widziałam nowy odc OUaT, tam też jest świetny :) na szczęście w tym specjalnym świątecznym odc Chasing Life będzie dużo Leo. ten tydzień jest zajedwabisty :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

ta a potem tyle czasu bez ulubionych seriali:-( to będzie tragedia

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

u mnie jeszcze Switched at birtch, The fosters, pretty little liars;p;p

MagdaLena121

2 godzinny:D pierwsza czesc jutro druga w srode:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

o tak to by było super;p albo dwa odcinki pod rząd;p

użytkownik usunięty
BlueRose_0709

Przyłączam się do zdania Magdalena121. Dla Felicity antidotum na wszystko jest praca, Ray też jest pracoholikiem, więc po prostu nadają na tych samych falach. Błagam nie narzekaj tak na Raya, bo może być jedynym jasnym punktem w trylogii 10-12. Więc, co gorsze Ray czy Laurel (dżuma czy cholera) ? :)

ocenił(a) serial na 7

..bardzo trafne porównanie z tą cholerą;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ale i jedno i drugie mi nie pasuje;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Haha wiadomo ;D

ocenił(a) serial na 10

w ostateczności wolę dżume;p;p

Czarnolas, wybacz wg mnie Laurel i Ray to cholera, dżuma, ebola w jednym. Nic nie poradzę, że ten typ mnie po prostu irytuje. Ok, chcieli trójkąt okay, ale na litość boską zrobili z Palmera jakąś, cholerną papugę królewską! Pojawia się typ nie wiadomo skąd, wykupuje firmę i myśli, że pieniędzmi kupi wszystko i wszystkich. Może coś sie zmieni jak poznamy bliżej jego osobę i przeszłość ale na razie temu panu mówię stanowcze NIE:D

użytkownik usunięty
BlueRose_0709

Podziwiam Twoją DETERMINACJĘ (PRZEKONANIA) :)
Palmer - papuga królewska
Oliver - wierzba płacząca :)
Może w końcu by się spotkali na dłużej, ale chyba nie ta strefa klimatyczna...

ocenił(a) serial na 8

haha masz mistrza u mnie :D

hahahah, zdecydowanie wolę wierzbę płaczącą, zawsze jest szansa na poprawę, a papuga zawsze zostanie papugą:D

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja Go widzę;D...bardzo dobrze widzę;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ja Go nie lubie;p i nie chodzi to o Olicity i te sprawy. po prostu on mi się wydaje taki sztuczny, przesłodzony i zbyt dobry i pewny siebie.

MagdaLena121

Magda cieszę się ze podzielasz moje zdanie hihi:)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

chociaż z Palmerem mamy takie same zdanie xd

MagdaLena121

i na morderce Sary:p

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

o tak :-)
Ja już chcę środę :-)