Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
szczerze to tylko dla nich oglądam jeszcze TVD. no i lubię relacje Damon / Bon Bon :D brakowało mi Caroline w poprzednim odc, na szczęście po zwiastunie widać że będzie duża scena Steroline w czwartek :)
Siema ;) A wracając do zabójcy Sary zapomniałem wczoraj o tym napisać ;) Na początku po pierwszym odcinku moim głównym podejrzanym był sam Ras albo ktoś na jego polecenie potem była Sin i ona była moją faworytką do czasu aż nie przeczytałem waszych przemyśleń na temat tego że to Thea mogła ją zabić może w ciężko by było to uwierzyć ale jest do całkiem możliwe chociaż nie chciałbym żeby to się sprawdziło bo wtedy bym ją znienawidził no i Oliver by miał jeszcze bardziej ciężko ale przecież już teraz nie ma lekko ale wtedy było jeszcze gorzej ;( Dla mnie to będzie ktoś z tej dwójki Thea albo Sin chociaż wolałbym tą drugą żeby to na nią padło ;)
http://jbuffyangel.tumblr.com/post/104658336898/lasha1706-arrow-3-09-the-climb-w arner-tv-asia
Nowy zwiastun!!! Z którego wynika że to Oliver zabił Sare!!!
Tak naprawdę wyniki ze star Labss wyszły że to Oliver zabił Sare ale mysle że to Thea tylko po prostu to nie wyszło bo Thea nie ma w bazie danych. A Oliver przyznaje się przed Ra;sem że to on ją zabił żeby chronić Thea.
Chris ja mam taki mętlik w głowie ;p ale obstawiam dalej Thea- jakoś ciężko mi uwierzyć żę Oliver to zrobił
A widziałaś mnie Oliviera jak Felka coś tam mówiła do Caitlin ws. morderstwa Sary (jak by się czegoś obawiał)
nie nie nie Oliver na pewno nie zabil sary! To na pewno Thea a oliver ją będzie chronić prze Nyssa , Ra;sem a nawet Laurel.
Uno momento! ..WHAT¿!!?? O.o ....nie wierzę ze to Oliver!?...uważam tak jak Ty ze będzie ja chronił..
chyba że Oliver ma jakeś rozdwojenie jażni i nawet nie wiem że to on zabił Sare./ Ale tak naprawdę tylko Thea tu pasuje. Gdzie ta środa???
..jedyna opcja po której Oliver mógłby to zrobić to ta ze w jego organizmie zostało jeszcze cos z narkotyku..albo ze juz wogole postradał rozum;D....no ja właśnie nie wiem co z ta środa!?
jeszcze tylko dwa dni i się wszystko wyjaśni;-) jak okaże się że to Oliver zrobił to szczęka mi opadnie;p
To nie Oliver zabił, wzrost nie pasuje, poza tym nie zdradziliby takiej rzeczy w trailerze, ludzie apeluję o spokój:)
No raczej jej nie zabiła ale ta mina. Tak ją ochroni że pewnie wyląduje w grobie:P
Ps; A tu Laurel zabije Thea i Oli urządzi sobie polowanie na nią za to że ją zabiła (ciekawie by było);d
pomyślmy rozsądnie;p Jaki Oliver miał by powód żeby ją zabić? ( zakładając że to on w co wątpie)
Już mam, zabił ją żeby Laurel mogła zakosić jej zajebistą kurtkę (naczytał się komiksów o Green Arrow i widziała że Laurel jest Kanarkiem, dla niego sprawa była oczywista);P
Wy naprawdę myślicie, że Oliver zabił? To może być Thea. Poza tym jest jeszcze inne rozwiązanie. Thea mogła miec dostep do strzał Malcolma stad na nich jest jej DNA a zabójca może być Malcolm...
Nie ma powodów.. Normalnie nie wiem , nie mam bladego pojęcia!!.. Kochał ją, byli razem, wspierali się...to się kupy nie trzyma ..chyba ze jest cos czego nie wiemy a wkrótce się dowiemy...
ale jaja, ale rzeczywiście to na 100% nie Oliver, więc zostaje Thea, tylko dlaczego?? biedny Ollie, Boże czemu dzisiaj nie środa :/
Na pewno to nie Oliver. Koniec i kropka (to przyznanie się to tylko kolejny wyczyn bohaterskiego Olivera). Thea mogła zabić Sarę w ramach testu na członka LoA. Pamietacie co musiał zrobić Oliver w drugim odcinku?
Sorry, że się wcinam, ale Oliver też mi nie pasuje. Prędzej podrzucono ślady DNA aby tylko bardziej zagmatwać to wszystko i przyciągnąć widzów. Co do Thei - z uwagi na genezę Black Canary i okoliczność, żę raczej Laurel zabije zabójcę siostry (osławiona trylogia 10-12) to nie sądzę by tak szybko pozbyto się siostry Olivera :)
Dla mnie podejrzaną nr 1 była Sin. Po obejrzeniu photo z odcina nr 9 zaczęłam się zastanawiać na postacią Maseo - w końcu jest w Lidze Zabójców, a podejrzewam, że niewiele osób podeszłoby Sarę tak niepostrzeżenie. Niestety poważną lukę w tym rozumowaniu stanowi okoliczność, że on nie wywołałby takiego poruszenia wśród widzów :)
Nie no to już wg jest niemożliwe nawet nie dopuszczam do siebie takiej myśli że to mógłby być Oliver ale oni potrafią zamieszać masakra ;( Teraz to nie bd myślał o niczym innym tylko o tym bardzo chce już środę i żeby to się wreszcie wyjaśniło ;) To nie może być Oliver przecież jestem w szoku po tym zwiastunie.
po tym odcinku serial ma wejść na inny tor i wszystko ma się zmienić, więc może Oliver umrze i zostanie przywrócony do życia za pomocą Lazarus Pit :P wtedy pojawi się wątek fantastyczny w serialu. a co jeśli to rzeczywiście on zabił Sarę?? to byłby największy szok dla widza :p
ale tak samo by był szok gdyby to Thea zabiła;p Kurde nie bardzo pasują mi rzeczy fantastyczne w Arrow. Wiem że Lazarus i te sprawy są silnie powiązane z Ra;sem ale lepiej niech tego nie wprowadzają do serialu.
dla mnie nawet mogą ale w minimalny sposób, powoli, małymi kroczkami, wtedy lepiej by się przyjęło . no Thea też szok, ale jak już tak tyle jest spekulacji i pomysłów, do tego to promo, to już się z tą wiadomościa oswoiłam, więc jakby to rzeczwiście była Thea to już nie będzie dla mnie takim szokiem. nie wiem jakoś tak czuję...:P
ja cały czas chce żeby to była Thea- może i szokiem by to dla mnie nie było ale za to zrobiło by się bardzo ciekawie,