PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63862
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada

Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P

Chyba o niczym nie zapomniałam? :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

no ja też już się nie mogę doczekać:-) ja Flasha obejze dopiero jutro.

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

No mam nadzieję że masz rację i będzie tak jak mówisz

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

A jak wam się podoba kostium Atoma, dla mnie miodzio;d

Christopher_filmweb

Bleeeeee:D:D Kolejny bohater się znalazł. Czy on jest jakąś papugą queenową, że kopiuje wszystko od Olivera? Chyba sam nie wie czego chce...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dokładnie. kopiuje wszystko od Olivera-Firme, Felicity, teraz jeszcze superbohaterem chce zostać- no po prostu żal

MagdaLena121

i w jakim celu?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

w ogóle mi się nie podoba postać Palmera. jest zbędny według mnie

MagdaLena121

Oni robią mała League of Justice, wiec im wiecej bohaterów tym lepiej

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no wiem wiem/ ale co ja mogę poradzić że ja tego całego Palmera nie lubie.

użytkownik usunięty
MagdaLena121

Nie spodziewałam się, że Ray tak szybko ujawni swoje plany i alter ego wobec Felicity. Czyżby, z uwagi na spodziewane zniknięcie Olivera, rodził się nam nowy team ?
Motywacja Raya- jak zwykle bolesna tajemnica z przeszłości:)

Na pewno, wg słów Amella to będzie kluczowe dla zmiany jego decyzji z premiery- Oliver musi zrozumieć, że nie jest sam w swojej krusadzie

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hahah papugą queenową ;D..chyba jest;p

agueda0712

nowy gatunek ptaka- papuga królewska:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Jak Ty juz cos wymyślisz to iście po królewsku;D hahaa

BlueRose_0709

ups takowy już istnieje:D i nawet to Palmer skopiował:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ahaha no tak ..jak kopiować to na Maxa! ;D...

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Boziu, boziu! Jakie poruszenie! :D Ale to świetnie :) Co raz więcej materiału na przygody AA. A czasu ni mam wcale :P Oliver nie zabił. Chociaż byłoby fajnie, szczególnie jakby to zrobił po vertigo i walnięciem patelnią w łeb. Ale trzeba przyznać producenci mają do tego łeb. pokażą nam taki zwiastun i już sobie zapewnili większą oglądalność. Szczwane lisy :) A tak btw u was też pada śnieg? :D

Kawusia25_2

Witaj Kawusia:D Nie pada, słońce świeci:) Odnośnie zwiastuna to nie producentów robota, to jest zwiastun azjatycki, oni cały czas mieszają z tymi spoilerami. To było do przewidzenia, że mordercą musi być ktoś bliski, bo Oliver nie oddałby się w ręce AL Ghula...

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

mi jakoś strój nie przypadł do gustu, zobaczymy po odcinku ;p no oni zawsze zrobia tak te proma żeby zachęcić do oglądania, ale z drugiej strony czy Thea już tak mocno jest pod wpływem Malcolma że byłaby zdolna do zabicia Sary ?? to spory ruch jak dla niewinnej dziewczyny, chyba że zrobił jej konkretne pranie mózgu ( Malcolm potrafi :P )
buuu u mnie nie pada, tylko słońce. ja chcę śnieg w końcu !!!!

bzyczek881126

Bzyczku śnieg? Przez ostatnie 3 lata dostaliśmy tyle śniegu, że już nie chce go widzieć przez najbliższe 5 lat:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

no tutaj, w sensie nad morzem jest go zawsze mało :P

bzyczek881126

aaaa:) Trójmiasto?

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

no dokłądnie. już prawie połowa grudnia a tu nic :( ale na szczęście na święta jadę do rodzinnego miasta a tam zawsze śniegu jak na Syberii, no w końcu wschód Polski :))

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

U mnie nieźle sypie, a wolałabym słoneczko :( Ale cóż poradzisz? No nic... Zastanawia mnie czy Thea mogła nie poznać Sary pod maską i całą resztą. Wtedy by to tłumaczyło czemu nie miała przeciwwskazań w zabiciu jej. Chyba, że Malcolm rzeczywiście zrobił jej takie pranie mózgu... Robi się co raz ciekawiej. Nie mogę się doczekać naszego nocnego seansu :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Zazdroszcze Ci tego sniegu!!!..ja czekam czekam i niiicc. ;( ..:-)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Nie ma czego :( Dziś rano tańczyłam breakdance na własnym podwórku. Teraz tylko śnieg i mogę się pożegnać z zębami :P

Kawusia25_2

Ja nie wiem już nic Kawusiu, jeszcze tylko dwa dni. Malcolm mogl niezle wyprac jej mózg, a nawet przekonać, że przez Sarę Slade zabił Moirę

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Za dużo opcji! ZA DUŻO! Do środy zniesiemy jajko jak tak będziemy to rozkminiać :P

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja sądzę że thea zabijając Sare -nie wiedziała że to ona.

MagdaLena121

nie, to nie pasuje "witaj Sara.... ",

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Było to tak dawno, że aż nie pamiętam :P A może to ktoś z Ligi na zlecenie Ras'a. Zabił strzałami z DNA Thea lub Olivera i teraz Ras chce wszystkich wrobić. Albo coś w ten deseń...

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

kurde ja już chce środe;p bo już się gumie w tych wszystkich teoriach;p;p

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

kurde w tym całym zamieszaniu zapomniałam o tych słowa;p
tak się zastanawiam . Bo thea jest dla mnie najbardziej prawdopodobna ale czy Malcolm aż tak ją zmienił? że stała się bezduszną morderczynią? w końcu ona znała Sare od lat i nie wiem czy tał łatwo było by dla niej ją zabić.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..może Dr Wells wrobił Oliver;D...nie no ponosi mnie

agueda0712

nie nie!! Ja uwielbiam dr Wellsa, a zwłaszcza te jego włosy:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..i okularki ;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

i "bezwładne" nóżki:P

Christopher_filmweb

haha Chris:P

MagdaLena121

Tak naprawdę nie wiemy co siedzi w jej psychice. Na jej oczach jej matka została brutalnie zamordowana, cały świat jej runął po tym jak dowiedziała się o swoim prawdziwym ojcu. Malcolm wykorzystał to, mógł ją trenować nie tylko fizycznie ale też mentalnie. Nie wiemy tak naprawdę nic...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dlatego musimy cierpliwie czekać na środe;p bo mnie już głowa boli od tych wszystkich teorii...

MagdaLena121

a tu się okaże ze za wszystkim stoi AL ghul...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

to by było zbyt proste, banalne nie podoba mi się ta opcja

MagdaLena121

mhm, może on chce Olivera w lidze. Innego wyjaśnienia nie widzę. Zastanawia mnie jedno- po co Sara się zjawiła w SC?

BlueRose_0709

Mózg mi już paruje... Niech będzie juz ta środa:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Sara się zjawiła w SC żeby znaleźć malcolma- taka jest oficjalna wersja. A jak było naprawdę to nie mam pojęcia.
Mózg mi paruję;p;p

MagdaLena121

i niedługo dojdziemy do wniosku, że to Sara załatwiła się strzalami:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

jeszcze to mi do głowy nie przyszło;p ale jeśli tworcy jutro zaserwują nam kolejny spoilerowy zwiastun- to w mojej głowie może se pojawić taka myśl.

MagdaLena121

hhahahah, stanowczo stwierdzam, że potrzebna nam przerwa, bo zaczniemy podejrzewać jeszcze Quentina...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

chyba kązdy już jest podejrzany;p;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

możliwe ze tak jak BlueRose napisała, że Malcolm wmówił Thei że to przez Sarę Slade zabił Moirę i musi się za to zemścić, dodatkowo, że pewnie Liga go szuka itd. i że tym razem Sara chce zabić jeszcze jego a tylko Thea może go uratować, eliminując Sarę. Malcolm jest tak cwany że przekona każdego :P
MagdaLenka naprawdę głowa paruje... :D