Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ufff, brak dzieci z zarazą, kamień z serca!
Nie wiem, ja tam tylko skopiowałam życzenia z poprzedniego tematu, jak coś to rzucajcie propozycjami to się coś dopiszę albo zmieni :)
no kochani kolejne info :)) właśnie kręcą scenę między Arrowem, Nyssa i Malcolmem :) tłoczno ... :D
https://twitter.com/canadagraphs/status/553798391075848193
Wygląda na to ze jedynie mogą to być flashbacki ..wątpię ze jakaś konfrontacja..choć może;D
i nasze przypuszczenia odnośnie Laurel sie sprawdzaja, ze jego smierc miała zrobić tylko miejsce dla Laurel
Hej :) Dzisiaj jak wszedłem na nasze forum doznałem szoku ;) Wczoraj gdy schodziłem z forum to były ledwie 3 strony a dzisiaj wchodzę i jest już 12 stron ale spokojnie już wszystko nadrobiłem i jestem z wami na bieżąco :) Jeśli chodzi o Palmera to ja go nie lubię więc jest 4-3 dla tych co nie lubią Palmera i już nie ma żadnego remisu ;) Jeśli chodzi o chusteczki podczas premiery 10 odcinka to chętnie pomogę Chrisowi i razem z nim będziemy wam podawać te chusteczki ;)
Zraniles moje serce tym ze nie lubisz Palmera i tym samym solidaryzujesz się z pozostałą trojka..;D no ale cóż zrobić;p
...i kolejny dzentelmen podający chusteczki:-) ..Panowie jesteście nieocenieni;D
No przepraszam ale naprawdę jakoś nie trawie tego gościa ;) No skoro będziemy potrzebni to chętnie pomożemy ;)
why why?? Palmer jest spoczko :D no ale zostaje ci wybaczone za te chusteczki :D
a uwielbiałam jego kreacje w serialu "Chuck", grał akurat złego i tym mnie do siebie przekonał :)
Mowie Ci Bzyczku jeszcze ta nasza niesforna czwóreczka zrobi publiczny polubieniowy coming out w stosunku do Palmera;D
Jakoś od początku nie przypadł mi do gustu ale rozumiem was macie prawo go lubić przecież każdy ma swoje zdanie ;)
Nie mogę...nie zabierzecie mnie ze sobą gdyż jednak odczuwam do Palmera jakieś ciepłe uczucia ;D
Hhahaha, pozbywam się wszystkich czynników alergogennych z domu:D Jestem alergiczką wiec co to znaczy narazić się na nie:(:(
właśnie a może to wy z czasem się przekonacie ? :D
nastepny news: Diggle też jest w tej scenie, sa one kręcone teraz więc myslę że to do najnowszego odcinka który kręcą ( chyba "Nanda Parbat ") - to raczej nie flashbacki - He's back !!!!!
Myślę, że Oliver wróci już w 13 odcinku.
Miałam na myśli flashbacki ale Malcolma z NP
Do Palmera nigdy się nie przekonam, chyba tylko wtedy gdy zniknie z SC:D
O rany;D..ja nie mogę się doczekać:-) ..a jeszcze przeszło mi przez myśl ze to może Slade uratuje Olivera.. Nie ujawnia jego twarzy aż do tego odcinka w którym ma wrocic Slade;D
Myślę ze to niezła opcja;D..tak się zastanawiam nad tą tajemnicza postacią i ..tak mi wyszło;p
Jezu swietne to było! W sumie Slade'owi nigdy nie zalezało na jego śmierci:d A podejrzewam ze Slade moze miec kontakt z Malcolmem który go o wszystkim poinformował:d
Dla mnie musi to być albo Tommy albo Slade..inaczej niczym mnie nie zaskocza;D..no chyba ze Sara kolejny raz zmartwychwstala
gdzies cos mi sie obiło o uszy że ma tez powrócić postać Komodo z odc 2. Guggentroll powiedział że odc The Return nie tyczy sie ani Slade'a, ani Tommiego i Olivera wiec...
Ej kochani my tu gadamy duzo o Rayu, Kurczaku i naszym Olicity a jestem ciekawa waszego stosunku do Roya alias Arsenala :D
mnie w sezonie pierwszym irytował strasznie, pożniej było ciut lepiej ale za to w 3 bardzo bardzo na plus sie zmienił, może dlatego ze pokazuja go umiarkowanie nie za duzo, a do tego ten super ekstra baddassowy strój ( btw dla mnie lepszy niż Olivera ;p ) i duzo robi to że nie jest juz z Theą :)
Ja tam od poczatku lubilam Roya ..najpierw taki bad boy pozniej jego związek z Thea (nawet nawet;D), i szpiegowanie dla Arrow co wychodzilo mu srednio..ale od trzeciego sezonu i jego jumpu to kocham go mocniej;D