PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Christopher_filmweb

w końcu dzieciorobem jest:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ufff, brak dzieci z zarazą, kamień z serca!
Nie wiem, ja tam tylko skopiowałam życzenia z poprzedniego tematu, jak coś to rzucajcie propozycjami to się coś dopiszę albo zmieni :)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

551 postów niezle jak na ten okres:p Będę leciał miłych snów;)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Dobranoc:-)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

Chris rozkręcamy się:-) coraz bliżej Arrow to coraz więcej postów:-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no kochani kolejne info :)) właśnie kręcą scenę między Arrowem, Nyssa i Malcolmem :) tłoczno ... :D
https://twitter.com/canadagraphs/status/553798391075848193

bzyczek881126

Czyli Madzia nasza wersja o Malcolmie i jego flashbackach w odcinku 15 może się potwierdzić:)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Wygląda na to ze jedynie mogą to być flashbacki ..wątpię ze jakaś konfrontacja..choć może;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no tak tez myślałyśmy Rose :-) podoba mi się ten pomysł :-)

MagdaLena121

Madzia, czyli Oliver wraca w 13 odcinku

BlueRose_0709

i nasze przypuszczenia odnośnie Laurel sie sprawdzaja, ze jego smierc miała zrobić tylko miejsce dla Laurel

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

Hej :) Dzisiaj jak wszedłem na nasze forum doznałem szoku ;) Wczoraj gdy schodziłem z forum to były ledwie 3 strony a dzisiaj wchodzę i jest już 12 stron ale spokojnie już wszystko nadrobiłem i jestem z wami na bieżąco :) Jeśli chodzi o Palmera to ja go nie lubię więc jest 4-3 dla tych co nie lubią Palmera i już nie ma żadnego remisu ;) Jeśli chodzi o chusteczki podczas premiery 10 odcinka to chętnie pomogę Chrisowi i razem z nim będziemy wam podawać te chusteczki ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Zraniles moje serce tym ze nie lubisz Palmera i tym samym solidaryzujesz się z pozostałą trojka..;D no ale cóż zrobić;p
...i kolejny dzentelmen podający chusteczki:-) ..Panowie jesteście nieocenieni;D

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

No przepraszam ale naprawdę jakoś nie trawie tego gościa ;) No skoro będziemy potrzebni to chętnie pomożemy ;)

ocenił(a) serial na 8
Grzybek_22

why why?? Palmer jest spoczko :D no ale zostaje ci wybaczone za te chusteczki :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Pełna zgoda;D..Super-man ;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

a uwielbiałam jego kreacje w serialu "Chuck", grał akurat złego i tym mnie do siebie przekonał :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Mowie Ci Bzyczku jeszcze ta nasza niesforna czwóreczka zrobi publiczny polubieniowy coming out w stosunku do Palmera;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

haha no właśnie i wtedy rodzinka będzie zjednoczona :D

ocenił(a) serial na 9
bzyczek881126

Jakoś od początku nie przypadł mi do gustu ale rozumiem was macie prawo go lubić przecież każdy ma swoje zdanie ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

No wybaczam;D ..biedny Ray;p

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

A dziękuje wam bardzo ;) Wiedziałem że zawsze mogę na was liczyć ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Oczywiście ..nawet Ray nas nie poróżni;D

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

No i to jest najważniejsze z tego wszystkiego ;)

agueda0712

Agatko widzisz lepiej chodz z nami:D:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Nie mogę...nie zabierzecie mnie ze sobą gdyż jednak odczuwam do Palmera jakieś ciepłe uczucia ;D

agueda0712

Jeszcze wrócisz do nas z podkulonym ogonem i cała we łzach....:D:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Tylko kiedy odrzuci moją miłość;(.. Hahah;D

Grzybek_22

Grzybku , uwielbiam Cię za twój stosunek do Palmera:D:D Nie bedzie miedzy nami seperacji:D:D:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Wszystkich straszysz rozwodem bądź separacją haha;D

agueda0712

Hhahaha, pozbywam się wszystkich czynników alergogennych z domu:D Jestem alergiczką wiec co to znaczy narazić się na nie:(:(

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

właśnie a może to wy z czasem się przekonacie ? :D

nastepny news: Diggle też jest w tej scenie, sa one kręcone teraz więc myslę że to do najnowszego odcinka który kręcą ( chyba "Nanda Parbat ") - to raczej nie flashbacki - He's back !!!!!

bzyczek881126

Myślę, że Oliver wróci już w 13 odcinku.
Miałam na myśli flashbacki ale Malcolma z NP
Do Palmera nigdy się nie przekonam, chyba tylko wtedy gdy zniknie z SC:D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

O rany;D..ja nie mogę się doczekać:-) ..a jeszcze przeszło mi przez myśl ze to może Slade uratuje Olivera.. Nie ujawnia jego twarzy aż do tego odcinka w którym ma wrocic Slade;D

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

To byłby dopiero szok jakby się okazało że to Slade ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Myślę ze to niezła opcja;D..tak się zastanawiam nad tą tajemnicza postacią i ..tak mi wyszło;p

agueda0712

Jezu swietne to było! W sumie Slade'owi nigdy nie zalezało na jego śmierci:d A podejrzewam ze Slade moze miec kontakt z Malcolmem który go o wszystkim poinformował:d

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Dla mnie musi to być albo Tommy albo Slade..inaczej niczym mnie nie zaskocza;D..no chyba ze Sara kolejny raz zmartwychwstala

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Bardziej od Tommy'ego obstawiam Slade:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Pewnie rzeczywiście ma większe szanse;p

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

gdzies cos mi sie obiło o uszy że ma tez powrócić postać Komodo z odc 2. Guggentroll powiedział że odc The Return nie tyczy sie ani Slade'a, ani Tommiego i Olivera wiec...

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Hmm może kłamie;D

agueda0712

Everybody lies!!

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Oczywiście ;D..hmm nawet przypomniala mi się piosenka o tym tytule;D

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

A dziękuje BlueRose :) Nigdy bym nie dopuścił do separacji między nami ;)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Ej kochani my tu gadamy duzo o Rayu, Kurczaku i naszym Olicity a jestem ciekawa waszego stosunku do Roya alias Arsenala :D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

mnie w sezonie pierwszym irytował strasznie, pożniej było ciut lepiej ale za to w 3 bardzo bardzo na plus sie zmienił, może dlatego ze pokazuja go umiarkowanie nie za duzo, a do tego ten super ekstra baddassowy strój ( btw dla mnie lepszy niż Olivera ;p ) i duzo robi to że nie jest juz z Theą :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Ja tam od poczatku lubilam Roya ..najpierw taki bad boy pozniej jego związek z Thea (nawet nawet;D), i szpiegowanie dla Arrow co wychodzilo mu srednio..ale od trzeciego sezonu i jego jumpu to kocham go mocniej;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

zdecydowanie wole go w relacji z Sin. na szczescie niedługo ja zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oooo tak;D...nawet kiedyś pisałam ze licze na jakis związek Sin z Roy'em;D ..teraz kiedy wróci a Thea będzie zajęta tym DJ jest to całkiem realne:-)