Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Dzięki za zrozumienie ;) No właśnie teraz patrze i tak sobie czytam z tego co zauważyłem to tylko ja jeszcze nie podałem swojego wieku ale on jest prostu wystarczy spojrzeć na mój nick :)
Czyli dołączyłeś oficjalnie do klanu smerfiatek:) Bzyczek i Matii są naszymi przewodnikami w ciemności:)
No właśnie o tym przeczytałem ;) Super nazwa ,,klan smerfiatek' :) No przydadzą nam się przewodnicy ;)
nie dosyć ze trylogia to jeszcze odcinek 13 też bedzie o kanarkach. Mam nadziej ze to bedzie juz ostatni odcinek z serii:)
A może po 13 odcinku Laurel uda się do Nyssy na trening i zniknie nam z oczu do finału:?:D:D
Wiem , wiem, to byłoby zbyt piękne...
piękne by to było;p;p Ja mam ciągle nadzieje że Laurel umrze w finale 3 sezonu :-)
No to teraz już rozumiem skąd ten pomysł ;) Masz racje dokładnie tak bd wtedy nam będą bardzo potrzebni przewodnicy jak bd te odcinki z nią w roli głównej
Od razu ostrzegam;p Możesz się przerazić xd Ale my jesteśmy szaloną rodzynkową rodzinką ;p
Ale trochę to ciężkie jak cały czas odświeżam stronę a tu mam nowe powiadomienie ;)
Ale szczerze wątpię żeby zrobili z Thea zimną morderczynie;p Ale jak wspomniałam to by było Ciekawe- jak by wtedy wyglądały jej relacje i z Oliverem i Laurel .
No wtedy to by się porobiło :) Nie wiem czy Oliver i Laurel by jej mogli albo czy by byli w stanie jej to wybaczyć
No w sumie racja na pewno Oliver prędzej niż Laurel to by było bardzo zaskakujące rozwiązanie ;)
A może to Palmer zabił Sare? W końcu gdzięś pisało że On wie że Oliver jest Arrow, może chce się go pozbyć żeby zając jego miejsce w Starling? Patrz odebrał mu Firmę chce odebrać Felicity -może zabił Sarę żeby Oliver się załamał?
Nie przecież on ma zostać kolejnym bohaterem...chyba ze zamiast bohatera zrobią z niego villana..
Może jednak Slade uciekł? ..kto wie..ja tam chciałabym go zobaczyć w tym sezonie
Może wkurzyla się na Sarę za to że ta zostawiła ją samą..choć to głupi powód do morderstwa
Ja bym się nie zdziwiła -cały wątek zemsty Slade'a na Oliverze, od początku do końca był bez sensu...