Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
właśnie przeczytałam wszystkie posty( w tym ten o samobójstwie) xd Jako wierna Fanka Arrow dołączam się;p;p
Informuje że Ciebie ten plan tez dotyczy hahah:-) ..od początku nawet bez Twojej wiedzy ;Dhaha
Hahah :-) ..no tak Matiiii chciał wszystkich nie zdecydowanych wyrzucać przez okno także upieklo Ci się ;D
legandarni-podoba mi się xd Dobra idę trochę popracować;p A wy dalej działajcie :-)
Ludzie, co tu się dzieje?! Spałam do 15 a tu takie rzeczy się odprawiają? Czemu nikt mnie nie obudził? Wrrr... Aaaa i mam dla was niespodziankę, ale nie wiem czy uda mi się ją dziś dodać, także... rób ta co chceta :P
Zaintrygowalas mnie ;)) mam nadzieje nadzieję ze dzisiaj ja dodasz ;D no z lekka zaszalelilsmy ;p
Czemu zawsze musimy na wszystko czekać hahahahahahahaha :D:D no cóż taki los Anonimowych Arrowholików
Masz rację ciągle czekany..na cos konkretnego dla Olicity..wyrzucenie Laurel z serialu..na crossover a teraz jeszcze na niespodziankę.. ;D
Nie tylko na Twoje;p To jedno z moich największych marzeń:-) I oczywiście Ślub Olicity< 3
To moje skromne marzenie..może spełni się 6 grudnia ..Mikołaju pomóż nam hahah;D
Tutaj działy sie wielkie rzeczy...:-) ..Niespodzianka!!..musisz nam to zdradzić:p
o niee... ja zaraz mykam do pracy, czyli dopiero jutro sie wszystkiego dowiem :(((
Witam moją rodzynkową rodzinkę :) Ja właśnie nie dawno skończyłem prace i postanowiłem wejść na nasze forum i doznałem kompletnego szoku ile to się zmieniło przez te parę godzin tamten temat się już wyczerpał i nie ma gdzie pisać ;) Szkoda że nie mogłem pisać z wami ale cóż siła wyższa musiałem jakoś wstać do pracy ;)
możesz sobie przejrzeć ( jak dasz radę ) nasze rozmowy, wiele ciekawych info zostało ujawnionych :D
Uuhuhu do wtorku cos czuje będziemy na końcówce 4 części tematu..ale mamy speed'a haha;D