Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Haha..powinniśmy wysłać twórca Arrow własny scenariusz..odcinki pisane przez nas pokochałyby miliony widzów ;D
A zastanawia mnie jedno jak on przywlokła trupa Sary do kryjówki Arrow "chyba nie jechała metrem z nią co"
Przecież Laurel jeszcze przed założeniem stroju kanarka czuła się wyjątkowa i silna..ona jest tak specjalna że meteo czy taxi jej nie potrzebne haha..może użyła teleportacji ..kto ją tam wie haha ;D
śmiać mi się chcę wyobraziłem sobie jak on ciągnie tego trupa przez Starlig City i te mini przechodniów
To też podobne do Laurel..ciągnąc trupa przez miasto..i jeszcze pretensje do przechodniów ze się patrzą hhaha;D
Agata zabiłas mnie!!!!!!!!!:D:D ahahahhahahahah. Z jej osobowością bym sie nie zdziwiła gdyby tak zareagowała
Albo pretensje że sie patrzą i jej nie pomogą haha..no ja też ..zero zdziwienia ..ona jest baaaardzo niestabilna emocjonalnie ;Ddo tego ..pijaczka ;p
niestablinie emocjonalnie oto jeden z dowodów tej tezy robiła za obronce skrzywdzonych, wyskoczyła na goryla z pałą a sama dostała po dupie;)
PS ehh ta scena na zawsze pozostanie w mej pamięci i jej mina;p
I jej tekst "lubisz bić kobiety" czy jakos tak było a po chwili lezy na ziemi:D
Laurel jest jak napisała kiedyś Lenka "jedyna w swoim rodzaju"
Zdecydowanie jedyna ;D..tak poważnie to nie pamiętam żeby kiedykolwiek zdarzyło mi się AŻ tak nie trawić postaci w serialu..tutaj jak pojawia się Laurel to u mnie nerwica ;D hahha
1-2 sezonie była taka sobie w 3 dopiero była o du*e rozczaść ale jakoś od niedawna nawet mnie śmieszy ( jej sposób bycia):P
a tak z innej beczki właśnie w sieci pojawił się trailer Star Wars. więc kolejna rzecz która sprawia że się jaram :D
Ludzie potrzebuje natychmiast wiedzieć ile nas jest w naszej rodzynkowej rodzince.
Bardzo ciekawe. Myślę, że się wam spodoba. Będzie śmiesznie, to wam mogę obiecać. Reszta jest już tajemnicą.
Bosz, czuję się jak ci producenci, gdy są pytani o Olicity :D
A oto moja niespodzianka dla was. Nie wyszło mi tak śmiesznie jakbym chciała :( Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że umieściłam to na blogu, ale nie wiem czy FW dał by radę takiemu tekstowi :)
http://kawusia25.tumblr.com/post/103821643851/nienormalne-spotkanie-anonimowych- arrowoholikow
Miłego czytania :)
oooo to jest piękne :-) ..dziękuję Ci kochana:-) ..
..najlepsze zdanie to: ,,powiedz mi co to jest miłosna paprotka i Olicity?'' ..haha ;D
Kawusia to jest Genialne :-) Ale się uśmiałam przy tym :-) Poprosze więcej xd
może kolejna czesc powstanie po crossoverach:)? Ale wtedy musimy pisać na gorąco:) będzie śmieszniej:)