Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Nie ma konkretnego motywu, ale moim zdaniem gdyby okazał się nim Malcolm lub Al Ghul nie byłoby to już takie szokujące.
No właśnie w sumie racja a mi się wydaje że scenarzyści przygotowali kompletnie szokujące rozwiązanie którego się nie spodziewamy ;)
hahahahaahh Felicity z wściekłości, po tym jak Sara powiedziała by zmieniała częstotliwości lub z zazdrości o Olivera:D I wtedy koniec naszego Olicity:D:D
ha ha to By dopiero było;p A wyobrażacie sobie że Sara daje się zabić przez taką szarą Myszke jak Felicity ;p
Hihi, jak szaleć to szaleć. Ale jak poznamy tego mordercę, to i tak nie będziemy już jakoś specjalnie zaskoczeni:D:D
hahhaha, o nie jeden z najgorszych scenariuszy. Taki sam jak gdyby się okazało, żę Felicity jest córką Roberta Queena:D
Na szczeście oni są tak powolni, że do niczego jeszcze nie doszło:D Może to jest celowy zabieg scenarzystów, ( tylko jeden kiss i zero kontaktu cielesnego) zeby potem zadne nie wpakowało sobie strzały w łeb:D?
ja Malcolma i Ra'sa od razu skreślam- oni byli zbyt oczewiści żadnego zaskoczenia by nie było.
N dokładnie. to musiał być ktoś, kogo byśmy wprost nie podejrzewali.
A co myślicie o tej lasce z Triady którą szukają w retrospekcjach???
Colton Haynes wypowiedział się że jak poznamy Zabójce Sary to znienawidzimy tę postać więc wydaje mi się że mordercą Sary jest ktoś kogo już poznaliśmy. Wiec laska z Triady o której piszesz odpada.
No właśnie ma być dokładnie tak jak napisałaś ;) A tak szczerze ciekawe na kogo postawią żebyśmy ją albo jego znienawidzili
Własnie znienawidzimy, czyli teraz może być ta postać lubiana lub po prostu tolerowana... wiec oni stanowczo odpadają
Właśnie wiec na kogo postawili scenarzyści. Odpada Digg, Roy ,Felka, Oliver, Laurel, Malcolm, Ra's.
dokładnie :) Malcolm, Al Ghul, Roy, Amanda& Argus- zero zaskoczenia. A gdyby to była Thea, to może dlatego Oliver odda się w rece Al Ghula. Inne dzikie opcje to Tommy (Lazarus Pit), Sin,Thea lub Shado
Wydaje mi się żę jest piątka podejrzanych a nawet szóstka:
Thea
Sin
Tommy
Shado
Slade
Palmer.
Dla mnie Palmer po scenie ze zbroją odpada - na bank chcą z niego zrobić superbohatera, nie uwierzę że mogłoby być inaczej : )
A jeszcze pomyślałam o Nyssie. Gdzieś było napisane że Sara mogłabyć w ciąży z Ra;sem więc może to była prawda i Nyssa ze wściekłości że ta ją zdradziła ją zabiła.
czytałam gdzieś na jakimś forum- nie uwierzysz co ludzie mogą wypisywać. Ja tylko powtarzam. Ale to też było by ciekawe.
Ale ponoć Slade w 3 sezonie miało nie być. Chyba że to celowa zmyłka producentów jest.
Mi się Slade podoba bo ten głos mi się skojarzył tylko z nim ;) Ale to byłby szok ;)
Ja juz z tym zabójca Sary mam niezły metlik w głowie...oby prawda wyszła przed przerwą świąteczną
a mogła zrobić taką afere tylko po to żeby odwrócić swoje podejrzenia od siebie. Cholera ja już nie wiem. Chciałabym już poznać morderce Sary bo zaczyna się już to robić męczące.
mam nadzieje :-) Bo jak przeciągną ten wątek na dalsze odcinki to się wścieknę xd
Ja też to sie robi nudne.... Madzia, moim zdaniem ona była zbyt załamana, by udawać. Ona kochała ją, i nikt by jej nie wziął pod uwagę...
Może i tak. Nie wiem jak Ty ja mam taki mętlik w głowie jeśli chodzi o zabójcę Sary że nie wyrabiam. I powoli kończą mi się opcję kto to może być xd
hAHAHAHAHAHHAHA, plot twist: To Laurel wynajęła kogoś by zabił Sarę, bo chciała jej kurtkę i maskę:D
No to wszystko dla tej kurtki..hhaha spodobała się Laurel i boom..przy okazji zemscila się za jej związek z Ollim ;D