PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P

Grzybek_22

Nie ma konkretnego motywu, ale moim zdaniem gdyby okazał się nim Malcolm lub Al Ghul nie byłoby to już takie szokujące.

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

No właśnie w sumie racja a mi się wydaje że scenarzyści przygotowali kompletnie szokujące rozwiązanie którego się nie spodziewamy ;)

Grzybek_22

hahahahaahh Felicity z wściekłości, po tym jak Sara powiedziała by zmieniała częstotliwości lub z zazdrości o Olivera:D I wtedy koniec naszego Olicity:D:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ha ha to By dopiero było;p A wyobrażacie sobie że Sara daje się zabić przez taką szarą Myszke jak Felicity ;p

MagdaLena121

Hhahahahahah:) Po prostu wzieła ją z zaskoczenia:D

BlueRose_0709

Hahahaha, dobreee - tego jeszcze nikt nie napisał :D

matiiii

Hihi, jak szaleć to szaleć. Ale jak poznamy tego mordercę, to i tak nie będziemy już jakoś specjalnie zaskoczeni:D:D

BlueRose_0709

Dokładnie. Tyle opcji już padało, że ktoś na pewno trafił

greet

Hehe, dokładnie : )

BlueRose_0709

Wyobrażacie sobie.. Felicity mamy znienawidzić, hahahahah xD

matiiii

hahhaha, o nie jeden z najgorszych scenariuszy. Taki sam jak gdyby się okazało, żę Felicity jest córką Roberta Queena:D

BlueRose_0709

Hahaha, rodzeństwo.. kazirodztwo.. GoT! xD

matiiii

Na szczeście oni są tak powolni, że do niczego jeszcze nie doszło:D Może to jest celowy zabieg scenarzystów, ( tylko jeden kiss i zero kontaktu cielesnego) zeby potem zadne nie wpakowało sobie strzały w łeb:D?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ta Oliver zakochał się we słasnej siostrze- nie no to nie Gra o Tron;p;p

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

To odpada na pewno;p Tak samo jak To że Felka zabiła Sarę;p

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja Malcolma i Ra'sa od razu skreślam- oni byli zbyt oczewiści żadnego zaskoczenia by nie było.

MagdaLena121

N dokładnie. to musiał być ktoś, kogo byśmy wprost nie podejrzewali.

A co myślicie o tej lasce z Triady którą szukają w retrospekcjach???

ocenił(a) serial na 10
greet

Colton Haynes wypowiedział się że jak poznamy Zabójce Sary to znienawidzimy tę postać więc wydaje mi się że mordercą Sary jest ktoś kogo już poznaliśmy. Wiec laska z Triady o której piszesz odpada.

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

No właśnie ma być dokładnie tak jak napisałaś ;) A tak szczerze ciekawe na kogo postawią żebyśmy ją albo jego znienawidzili

MagdaLena121

Własnie znienawidzimy, czyli teraz może być ta postać lubiana lub po prostu tolerowana... wiec oni stanowczo odpadają

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Właśnie wiec na kogo postawili scenarzyści. Odpada Digg, Roy ,Felka, Oliver, Laurel, Malcolm, Ra's.

MagdaLena121

to może sinn. Może coś jej się w głowie pomieszało,( vertigo, mirakurru)

MagdaLena121

dokładnie :) Malcolm, Al Ghul, Roy, Amanda& Argus- zero zaskoczenia. A gdyby to była Thea, to może dlatego Oliver odda się w rece Al Ghula. Inne dzikie opcje to Tommy (Lazarus Pit), Sin,Thea lub Shado

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Wydaje mi się żę jest piątka podejrzanych a nawet szóstka:
Thea
Sin
Tommy
Shado
Slade
Palmer.

MagdaLena121

Dla mnie Palmer po scenie ze zbroją odpada - na bank chcą z niego zrobić superbohatera, nie uwierzę że mogłoby być inaczej : )

MagdaLena121

Najbardziej podoba mi się opcja ze sladem

greet

A gdyby Shado & Slade? To byłaby prawdziwa bomba:D Ale też nie pasuje do słów Haynesa.

BlueRose_0709

no slade mówi cześć sara a shado strzela :) hehe

MagdaLena121

Palmer odpada kompletnie-jaki motyw? On chyba nawet jej nie zna. Bez sensu

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Niby bez sensu- ale w tym serialu wszystko możliwe.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

A jeszcze pomyślałam o Nyssie. Gdzieś było napisane że Sara mogłabyć w ciąży z Ra;sem więc może to była prawda i Nyssa ze wściekłości że ta ją zdradziła ją zabiła.

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

A to już wg mnie zaskoczyłaś ;) Skąd ty bierzesz takie informacje ;)

ocenił(a) serial na 10
Grzybek_22

czytałam gdzieś na jakimś forum- nie uwierzysz co ludzie mogą wypisywać. Ja tylko powtarzam. Ale to też było by ciekawe.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Slade to jedyna opcja która miałaby jakikolwiek sens

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Ale ponoć Slade w 3 sezonie miało nie być. Chyba że to celowa zmyłka producentów jest.

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

Mi się Slade podoba bo ten głos mi się skojarzył tylko z nim ;) Ale to byłby szok ;)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja juz z tym zabójca Sary mam niezły metlik w głowie...oby prawda wyszła przed przerwą świąteczną

MagdaLena121

A nie było czasem mowy, że w drugiej połowie mógłby pojawić się Slade właśnie?

ocenił(a) serial na 10
matiiii

a szczerze nie mam pojęcia. Ale chciałabym Go zobaczyć :-)

MagdaLena121

Mhm... Nie sądzę, wtedy by nie zrobiła by takiej afery w SC

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a mogła zrobić taką afere tylko po to żeby odwrócić swoje podejrzenia od siebie. Cholera ja już nie wiem. Chciałabym już poznać morderce Sary bo zaczyna się już to robić męczące.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Poznasz poznasz ale w grudniu;D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

mam nadzieje :-) Bo jak przeciągną ten wątek na dalsze odcinki to się wścieknę xd

Christopher_filmweb

Chris, ale bohaterowie pewnie pozniej.. i bedzie się ciagnac jaki flaki z olejem...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

oj tam oj tam ważne ze my będziemy wiedzieć:D

MagdaLena121

Ja też to sie robi nudne.... Madzia, moim zdaniem ona była zbyt załamana, by udawać. Ona kochała ją, i nikt by jej nie wziął pod uwagę...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Może i tak. Nie wiem jak Ty ja mam taki mętlik w głowie jeśli chodzi o zabójcę Sary że nie wyrabiam. I powoli kończą mi się opcję kto to może być xd

MagdaLena121

hAHAHAHAHAHHAHA, plot twist: To Laurel wynajęła kogoś by zabił Sarę, bo chciała jej kurtkę i maskę:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

No to wszystko dla tej kurtki..hhaha spodobała się Laurel i boom..przy okazji zemscila się za jej związek z Ollim ;D

agueda0712

To ma sens jak się tak zastanowić.. xP Cholewa, najprostsze rozwiązanie jest najlepsze!