PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63897
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo poprzedni temat skończył nam się po 2 dniach :) A jak to wcześniej wspomniałam, sesyjki AA
gdzieś się muszą odbywać :P

bzyczek881126

1) Felicity będzie obwiniała kogoś o śmierć Olivera
Moim zdaniem na 99,9% Thee...

2) w nadchodzącym odcinku możemy spodziewać sie słów - "I don't want to be a woman you love "
Nie wiem dlaczego ale jak to przeczytałem to wydaje mi się, że to krzyk Felicity np nad grobem Olivera

4) przygotujmy się na łzy w odc 3x11, ale zdecydowanie jeszcze więcej w odc 3x10 :((((
Łzy rozpaczy, że Laurel próbuje kanarkować ? :P

5 ) i ktos będzie wątpił w śmierć Olivera
Jeśli Felicity powie wszystko Thei to z kolei Malcolm zapewne będzie ją napędzał, że OQ nie zginął.

6 ) jedno słowo opisujace odcinek 3x11 - " Canary" ;/
Dlatego właśnie będą w tym odcinku rzewne łzy :D

ocenił(a) serial na 8
Ashgan_

Oki...

bzyczek881126

Dzięki za info!

"i dodatkowo wywiad z John Barrowmanem w którym mówi o kręceniu sceny z jego udziałem na wzgórzu gdzie walczył Oliver and ras :P "
Intrygujące :)

ocenił(a) serial na 6
matiiii

czyli moje przypuszczenia się sprawdzają i Merlyn wskrzesi Olivera ;)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

świetny Comic Con Fan Fest z Davidem Ramseyem :)))
https://www.youtube.com/watch?v=7tRc71s8sq0&list=LLIfvvpwC5scdReUQpmr4uiw&index= 1

bzyczek881126

Oglądałam :) Lubię jego występy na takich spotkaniach, ma duże poczucie humoru.

Wklejam spoilery, które wrzuciłam też do innego tematu i kilka nowych.

Nie mam pojęcia jak Oliver wróci, ale na pewno wróci. Aktorzy już nagrywali odcinki po powrocie Olivera. Czy to zmartwychwstanie czy coś innego, wszystko jest możliwe. Ma być niespodziewanie. Historia Malcolma i Thei ma być wielka. Wszystko co ludzie teraz obstawiają pewnie się nie sprawdzi. Malcolm musiał mieć jakiś plan i wcale nie przeciwko Oliverowi. Co jest bardzo intrygujące John Barrowman nagrywa sceny w kryjówce Team Arrow. O Olicity nie ma co się martwić. Jeszcze przed odcinkiem 9 były spoilery, że w tym odcinku wydarzy się coś bardzo znaczącego dla tej pary, co wskaże na uczucia Olivera. Kilka tygodni po przerwie świątecznej ma być coś jeszcze bardziej znaczącego i jednoznacznego. Ten spoiler zgadza się z czasem powrotu Olivera do Starling City. To było przed odcinkiem 9, więc ludzie mogli zapomnieć o wcześniejszych spoilerach, ale one dalej są prawdą. W odcinku 9 Oliver mówił o miłości do Felicity. Jeśli potem ma być coś bardziej znaczącego, to nic złego. Nawet jakby Oliver "stracił" pamięć, wszytko będzie naprostowane. Na koniec sezonu w mieście będzie 3 superbohaterów, poza Oliverem. Czyli pewnie chodzi o BC, Arsenala, Atoma. W 2 połowie 3 sezonu Liga Zabójców ma odgrywać dużą rolę.
Ma być odcinek o SS, a w 4 sezonie na pewno będzie H.I.V.E.
Jeszcze przed emisją 3 sezonu pojawił się spoiler, że czarny charakter 3 sezonu będzie miał dyskusję z Oliverem. Będzie mówił mu o tym, że powinien zrezygnować z bycia Oliverem Queen i stać się tylko The Arrow, wtedy mógłby osiągnąć pełnię swoich możliwości. W ten sposób ujętej rozmowy jeszcze nie było. Skoro Big Bad tego sezonu jest Ra's będzie musiało być kolejne spotkanie Ra'sa i Olivera.
W 11 odcinku Roy odbędzie dyskusję z Malcolmem. Jeśli chodzi o obwinianie o śmierć Olivera, myślę, że Felicity może zarówno Theę, ale bardziej Malcolma. Już wcześniej, na początku emisji serialu był spoiler, że w dalszej części sezonu będą sceny z tą dwójką.

bambi_8

Masakra :D Szykuje się zajedwabista druga połowa sezonu :)))

Co do Malcolma i Felicity też tak obstawiam - pamiętam, że był spoiler i nawet napisałem, że będzie to nietypowe zagranie którego jeszcze nie było, hehe

matiiii

Malcolm zawsze mnie intrygował. W przypadku jego postaci prawie nigdy nie można być pewnym kiedy kłamie, a kiedy mówi prawdę. Nawet informacja o Thei pod wpływem narkotyku może być kłamstwem. Mogła być wspólniczką Malcolma, ale nie była świadoma co on planował w związku z Oliverem. Jednak słowa Amella z wywiadu w programie Campei tego nie potwierdzały. Zaprzeczył przypuszczeniom, że Thea miałaby być zła lub dołączyć do pomocy Team Arrow. Jej postać czeka coś innego i tego jestem ciekawa. Do pewnego stopnia jestem też ciekawa co będzie z Laurel i jej współpracą z Team Arrow. Na pewno będzie to miało miejsce w czasie nieobecności Olivera, ale jak on wróci niekoniecznie. Z kontekstu wypowiedzi Ramseya sprzed kilku dni wynikało, że Cassidy nie nagrywała scen z Team Arrow po powrocie Amella na plan. Miałoby to sens, bo wątpliwe, aby Oliver chciał widzieć siostrę Sary w swojej drużynie, skoro wcześniej nie chciał jej trenować. Ze spoilerów o Laurel były takie o reakcji Teda Granta i kapitana Lance'a o nowej drodze w jej życiu. Ten drugi nie będzie zachwycony, ale nie było wzmianki czy będzie w tym momencie wiedział o śmierci Sary. Jeśli chodzi o trylogię o BC z odcinków 10,11,12 podobno doszło do nieporozumienia. Kreisberg mówił o trylogii dla tej postaci, Guggenheim zaprzeczył i stwierdził, że to odcinki o Team Arrow, nie tylko o jednej postaci.

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

Bambi podają sprzeczne info aby zachęcić widzów do oglądania tych odcinku. Chyba pomysł zrobienia trylogii z Laurel w roli głównej nie przyjął się z tak dużym entuzjazmem jak sądzili producenci. Wręcz przeciwnie duże osób krytykuje ten pomysł i deklarowało nie oglądanie tych odc. Co za tym idzie spadek oglądalności. Guggenhaim musi się czymś ratować a w tym przypadku wiadomo że najlepszy jest Team Arrow. No ja osobiście tylko dla nich jakoś przecierpię te odcinki, nawet jeśli będzie ich w odc mało ;)

bzyczek881126

Po odcinku 9 widzowie powinni wrócić, bo będą ciekawi co stało się z Oliverem, czy naprawdę umarł. Nawet jeśli okażę się, że umarł (oczywiście nie na dobre), reakcje jego bliskich, zwłaszcza Team Arrow, powinny być ciekawe. Chociaż tak naprawdę trudno przewidywać, bo styczeń jest trudnym miesiącem w amerykańskiej telewizji. Zależy też czy widzowie w większości wybiorą oglądanie na żywo czy później. Dla reklamodawców liczy się oglądalność na żywo, dlatego stacje tak o nią walczą.

użytkownik usunięty
bambi_8

Ostatnio mówi się, że w odcinak 10-12 postać Roya wyjdzie z cienia i m.in. czeka go konfrontacja z Merlynem. Po odbytym przez Arsenala treningu śmiem wątpić w jego możliwości w starciu z tego kalibru przeciwnikiem, skoro nawet Cupid zdołała go zaskoczyć. Ale może się mylę...
Odnośnie Laurel czytałam, że twórcy chcą z niej zrobić kogoś twardszego i ostrzejszego niż Sara, a zarazem pokazać, że niełatwo zostać bohaterem. Ciekawi mnie w jaki sposób będzie ona obierać swoje cele i kto poza Grantem mógłby stanowić jej zaplecze/team. Mam wrażenie, że dla wszystkich ostatecznych superbohaterów w Starling Felicity będzie "zapleczem technicznym". Pytanie tylko czy będą jakoś koordynować swoje działania ?

bambi_8

"Ten drugi nie będzie zachwycony, ale nie było wzmianki czy będzie w tym momencie wiedział o śmierci Sary."
A to jest ciekawe - chodziło o to, że będzie wiedział o 'sekretnej tożsamości' Laurel? Tego się nie spodziewałem, a przynajmniej nie że od razu na tak wczesnym etapie działalności nowego Kanarka.

matiiii

Nie było sprecyzowane co Lance będzie wiedział. Tylko, że nie będzie zadowolony z nowej obranej przez Laurel drogi w życiu, w kwestii walki z przestępcami niekonwencjonalnymi metodami. Wydaje mi się, że może chodzić tylko o to, że Lance dowie się, że Laurel nocami będzie walczyła z przestępcami. W jakim stroju Lance nie musiałby może wiedzieć. Ona ma być ranna w którymś odcinku i w ten sposób Quentin może się dowiedzieć, ale bez szczegół.

ocenił(a) serial na 9
bambi_8

A jest jakoś w przybliżeniu wiadomo kiedy Oli wróci?

Belsnizkel

Amell nagrywał sceny w stroju Arrow do odcinka 13, czyli wtedy powinien być. Teoretycznie, bo trudno przewidzieć co wymyślili producenci.

bambi_8

Już zacieram rączki na 'spektakularne' wejście GA/Olivera w stroju, powrót, tym podobne schematy - ENTER THE OLLIE! :D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

https://www.facebook.com/stephenamell/photos/a.510703882348217.1073741826.146921 975393078/770050113080258/?type=1&theater Czyli tak jak większość przewidywała ; p

ocenił(a) serial na 7
ryych

http://www.facebook.com/stephenamell/photos/a.510703882348217.1073741826.1469219 75393078/770050113080258/?type=1&theater
jak usunie się S przy http to nie trzeba wstawiać spacji :)
Słyszałam też gdzieś że w tym sezonie znów mamy zobaczyć Suicide Squad. Może nawet w dwóch odcinkach ( nie mam pewności, ale w jednym na pewno się pojawią) :)

Kawusia25_2

A co byście powiedzieli na pomysł taki, że w następnym odcinku ktoś z ligi rzuca Oliviera do Jamy a potem Liga go szkoli ? Ollie przystaje na to widząc jak bardzo odstaje wyszkoleniem od Ra`sa w zamian za np. doprowadzenie Malcolma przed oblicze Ligi. I tak byłby szkolony jak Bruce Wayne w Batmanie:Początek :) wtedy dopiero stałby się koksem. A i tak ma go nie być przez parę odcinków w Starling City to mógłby maksymalnie spożytkować czas w Nanda Parbat :P

ocenił(a) serial na 3
Kawusia25_2

No to teraz mamy już pewność, że Oliver zostanie wrzucony do jamy. Teraz pytanie przez kogo. Czy Malcolm ma dostęp, czy jednak zrobi to Maseo.

Kawusia25_2

Ohoho, zajedwabisty plakat teaserowy :D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

http://kawusia25.tumblr.com/post/105302878551/skcolicity-solicity97-skylicity-i- have

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Prawdopodobnie wyspa i odcinek 3x14
http://kawusia25.tumblr.com/post/105372073071/sarahsassafras13-back-on-the-islan d-for-arrow

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

"Time to make a comeback kids " - Slade ;))) oj chyba raczej nie flashbacki ;p

bzyczek881126

Pewnie nie (oby), skoro w tym odcinku mają być flashbacki z Theą, Tommym i Laurel. Także z Maseo i Oliverem. Za dużo byłoby retrospekcji z różnych niepowiązanych ze sobą miejsc. Manu Bennett dostał jedną z głównych ról w nowym serialu MTV, więc regularna obecność Slade'a w 4 sezonie chyba jest mało prawdopodobna.

Co powiecie na mirakuru zamiast Lazarus Pit jako przyczynę przeżycia Olivera ? Czy on mógł być w trakcie walki po zażyciu mirakuru ? W jednej z wypowiedzi jakiś czas temu Amell mówił, że mirakuru wróci w jakiś sposób w tym sezonie. Ta wypowiedź była już po odcinkach z Royem, gdy mogło się wydawać, że mirakuru nadal na niego wpływa.

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

Po zdj zamieszczonym przez Manu to na pewno nie będą flashbacki, tylko teraźniejszość. Poza tym odc ma być powiązany z Argus więc Slade w SuperMaxie idealnie się wpisuje w ten odcinek ;)
Hmm Oliver z mirakuru w organiźmie??ciekawe,jak by wpłynęło na niego. Ale i takie rozwiązanie może być. Ja osobiście nie mogę się doczekać tych scen w ArrowCave między Malcolmem i resztą Team Arrow ;))

użytkownik usunięty
bzyczek881126

Mirakuru jest zbyt niestabilne by Oliver zaryzykował jego zażycie przed walką w której musiał zachować trzeżwość umysłu. Oliver będąc pod na wyspie podjął decyzję o jego zniszczeniu i przy jego zachowawczych poglądach w tej kwestii, nie dopuściłby do możliwości ponownego rozprzestrzenienia się tego środka,
Z uwagi na wpływ tej substancji na jaźnię prędzej spodziewałabym się, że nowe vertigo zostało wzbogacone o właściwości mirakuru i z tego powodu osoby po zażyciu narkotyku muszą się zmierzyć z własnymi lękami. W projekcjach Roya i Slade były motywy ich strachu, wątpliwości (przynajmniej ja tak te zwidy odbieram).
Jeżeli w jednym odcinku mają być flashbacki z Laurel, Tommym, Malcolmem, Theą, Maseo i Oliverem, to ile czasu scenarzyści zamierzają poświęcić na akcję ?

ocenił(a) serial na 8

Te flashbacki z tymi osobami to akurat będzie w jednej scenie. W Starling City pod firmą QC ;) przynajmniej tak wynika ze zdj ;p

bambi_8

MIrakuru? Oliver, w sumie, byłby chyba w stanie zapanować nad tym 'zielskiem'.. w sensie: demony by się go akurat wtedy, przed walką nie imały ponieważ jak sam przyznał przed resztą team Arrow: wie o co walczy. Chociaż i tak wolę wersję Lazarus Pit :D

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Tytuł odcinka 3x15 to Nanda Parbat.

SapphireBlue

Skoro odcinek 15, czyli więcej flashabaków niż scen z teraźniejszości. Tak przypuszczam. Może to ten odcinek z przeszłością Malcolma lub Ra'sa.

W odcinkach po świętach jak pewnie większość osób wie ma być więcej o Royu. Już wcześniej pojawiła się informacja, że będzie coś o jego przeszłości. Konkretnie, że spotka on kogoś dawno niewidzianego w Glades i będzie to miało znaczące konsekwencje.

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Spoiler na temat odcinka 3x14 i powrotu Slade
http://insidetv.ew.com/2014/12/19/spoiler-room-parenthood-parks-carter-spoilers/

ocenił(a) serial na 9
Kawusia25_2

Stacja CW opublikowała oficjalny opis dziesiątego odcinka, trzeciego sezonu "Arrow", pt. "Left Behind". Tymczasem portal, SpoilerTV potwierdził tytuł 15 epizodu.

Pierwszy odcinek, który zobaczymy po Nowym Roku, wyreżyserował Glen Winter, na podstawie scenariusza Marca Guggenheima i Erika Olesona. Premiera epizodu 21 stycznia. Kilka tygodni temu wspominaliśmy, że 15 odcinek będzie prawdopodobnie brzmiał "Nanda Parbat". Teraz SpoilerTV potwierdziło tą informację, i 15 odcinek faktycznie został zatytułowany "Nanda Parbat".

ZESPÓŁ MUSI RADZIĆ SOBIE ZE ZNIKNIĘCIEM OLIVERA - W następstwie walki Olivera (Stephen Amell) z Ra's al Ghulem (Matt Nable), Diggle (David Ramsey) i Arsenal (Colton Haynes) nadal chronią miasto podczas nieobecności Arrowa. Jednak po trzech dniach bez wieści od Olivera, zaczynają się obawiać, że coś najgorszego mogło się stać z ich przyjacielem. Felicity (Emily Bett Rickards) nie wierzy, że Oliver może być martwy, do czasu, gdy Merlyn (John Barrowman) składa zespołowi niespodziewaną wizytę. Thea (Willa Holland) podejrzewa, że coś więcej kryje się za zniknięciem Olivera i prosi Merlyna o przysługę. Tymczasem Ray (Brandon Routh) testuje część jego nowego stroju i Laurel (Katie Cassidy) zakłada kostium Black Canary.

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Czyli to Felicity nie chciała wierzyć, aż do czasu... Nareszcie Thea zaczyna coś kumać, a co do Laurel za szybko chce być według mnie BC, już zakłada strój...;(

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

o Laurel w ogóle nie wspomnę...szkoda słów. Mam nadzieję że Thea przejrzy na oczy choć coraz bardziej myśle że Felicity jej powie całą prawde. i miałam rację że nie będzie przeskoku w czasie tylko 3 dni ...niektórzy spekulowali że może być przeskok w czasie nawet kilku miesięczny a tu tylko 3 dni...

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

No dla mnie jeśli chodzi o Laurel to się zdziwiłem że już odrazu założy ten strój BC czyli pewnie nie bd nic pokazane jak ona trenowała i wg tylko odrazu założy strój i będzie niby BC :( Ciekawy jestem o jaką przysługę poprosi ojca Thea ;)

Kawusia25_2

Spoilery o najbliższych odcinkach

The three episodes following Oliver's seeming death "are among the best we've ever done. They're incredibly compelling," EP Marc Guggenheim promises. The fallout at home not only "makes it necessary" for Laurel to don the Canary costume, but also brings together characters that previously haven't shared a lot of screentime. "There's a lot of Thea and Felicity," and "[Felicity will] have some pretty big moments with Laurel as well." Diggle gets "emotional" in the first hour back, shares David Ramsey, who also hints that the H.I.V.E. storyline will be revisited. Viewers also haven't seen the last of another elite group. "We're definitely going to bring back the Suicide Squad," EP Andrew Kreisberg confirms. And though Sara's killer has been unmasked, Sin will play "a pivotal part" in that storyline in Episode 12, while Sara (Caity Lotz) and Vertigo (Peter Stormare) both appear in Episode 13. Not to be outdone, big bad Slade Wilson (Manu Bennett) returns the following week.

Mają być sceny między postaciami, między którymi wcześniej było mało interakcji. Trochę to słabe ze strony serialu, że musieli "zabić" głównego bohatera, aby zrobić takie sceny, a wcześniej tego nie potrafili. Okaże się w praktyce czy serial na tym zyska.

bambi_8

To zachwalanie o najlepszych odcinkach przyjdzie jeszcze zweryfikować więc się nie czepiam 'chwalenia' swojej produkcji przez Guggneheima.. natomiast jestem ciekaw nowych odcinków/wątków z H.I.V.E. i SS (o Manu nie wspominam, genialnie napisane "big bad Slade Wilson" :D)

Jeszcze wspomnę sobie, że obejrzałem wreszcie filmik z Ramsey'em który był tutaj zapodany i mimo, że napisano już swoje muszę napisać dwie rzeczy:
- David jest świetny do paneli, no jajcarz z niego nieziemski a jak przyjdzie co do czego to rzeczowo odpowie jak o czymś myśli a i nic nie zdradzi bo nie może.. xD
- zaintrygowało mnie użycie słów u Ramsey'a w związku z 'rewelacjami' o Thei. Odniosłem wrażenie (i tylko odniosłem), że rozchodzi się tak naprawdę o rewelację NA LINI Thea - Malcolm, córka - ojciec aniżeli cokolwiek innego. Wiem, że mówił to i owo i zaprzeczył o tym co by Thea miała dołączyć do TA ale powiedział to w taki sposób, że inaczej o tym nie mogę myśleć (tutaj moja wyobraźnia płata figla i wyobrażam sobie, że o wszystkim wiedziała włącznie z manipulacją z uśmierceniem Sary i na koniec będzie motyw z zabiciem 'mentora/ojca' i Thea zostanie czarnym charakterem.. żarcik.. poniekąd xd)

użytkownik usunięty
bambi_8

"Mają być sceny między postaciami, między którymi wcześniej było mało interakcji. Trochę to słabe ze strony serialu, że musieli "zabić" głównego bohatera, aby zrobić takie sceny, a wcześniej tego nie potrafili"
Dla mnie akurat to logiczne, że śmierć głównego bohaterem była katalizatorem dla interakcji Thea-Felicity, Felicity-Laurel. Oliver dbał aby dwie sfery jego życia się nie przenikały, dlatego do pewnych spotkań na równych prawach nie mogło dojść. Pytanie na ile Felicity będzie czuła się zobowiązana do zachowania tajemnicy. Przecież Thea w końcu musi dowiedzieć się co mieści się w jej klubie.
Relacja Laurel-Felicity ? Jak do tej pory Laurel traktowała Felicity z góry, może teraz to się zmieni. Generalnie brakuje mi relacji przyjacielskich pomiędzy kobietami w tym serialu. Przecież Felicity nie może się wypłakiwać non stop w ramię Diggla. Oczywiście pozostaje jeszcze Lyla.
Poza tym kwestią dla mnie interesującą jest czy Felicity po "śmierci Olivera" będzie chciała pomagać ATOMOWI, skoro już raz się przekonała czym to się kończy. I znów w tym kontekście pozostaje otwarta kwestia zachowania tajemnicy Arrowa :)

"Poza tym kwestią dla mnie interesującą jest czy Felicity po "śmierci Olivera" będzie chciała pomagać ATOMOWI, skoro już raz się przekonała czym to się kończy. I znów w tym kontekście pozostaje otwarta kwestia zachowania tajemnicy Arrowa :)"
O, właśnie, nawiązując poniekąd do tego: ciekawe, jak w ogóle 'zniknięcie' Olivera Queena zostanie wytłumaczone ludziom postronnym i w ogóle? Będzie to poruszone czy kompletnie nie będzie takiej potrzeby.

użytkownik usunięty
matiiii

"O, właśnie, nawiązując poniekąd do tego: ciekawe, jak w ogóle 'zniknięcie' Olivera Queena zostanie wytłumaczone ludziom postronnym i w ogóle? Będzie to poruszone czy kompletnie nie będzie takiej potrzeby."
Myślę, że nie ma takiej potrzeby, bo po utracie firmy Oliver jest de facto "martwy społecznie". To były playboy, który głupio stracił rodowe dziedzictwo dla pięknej wspólniczki. Gdyby znaleziono jego zwłoki doczekałby się krótkiej wzmianki w kronice towarzyskiej.
Dla komisarza Lance'a istotniejsze jest zniknięcie Arrowa - poniekąd jego partnera. Dla Raya Palmera Oliver to facet, po którym musiał posprzątać i postawić firmę na nogi. To może się zmienić w przyszłości - relacja z Felicity + okoliczność, że Oliver "pośrednio" przyczynił się do śmierci Anny (atak na miasto ludzi Slade'a).
Tak naprawdę jedyną osobą "postronną", dla której zniknięcie Olivera jest ważne, jest Thea:) Pomijam Waltera, bo jego postać zniknęła z serialu.

ocenił(a) serial na 7

Czarnolas masz racje co do tych kobiet w serialu...fajnie by było jakby Felicity zaprzyjaźniła się trochę z Thea...no i może Laurel przestanie traktować ja góry. Na fb na oficjalnym(chyba) koncie Arrow dodali zdjęcie Raya z dopiskiem który mniej wiecej brzmiał w stylu: Kiedy jedni bohaterowie odchodzą, upadają...pojawiaja się inni. Coś w tym stylu więc szykuje nam się więcej ATOMA:)

użytkownik usunięty
klaudia2251

Obawiam się, że Felicity raczej będzie winić Theę o śmierć Olivera. W końcu gdyby nie konszachty Thei z jej ojcem - Oliver nie musiałby zażądać pojedynku. Ale ich interakcja może być naprawdę ciekawa. To obecnie dwie najciekawsze postacie kobiece w serialu:)

ocenił(a) serial na 8

Zgadzam się ;)) ich sceny będą 100razy bardziej ciekawe niż nowa Black Canary ;p

Fakt, teraz wyczekuję na te sceny z .. utęsknieniem :D

ocenił(a) serial na 7

Eee no..Felicity to przecież mądra dziewczyna a jakby nie było Thea zabijając Sare była pod wpływem jakiegoś zioła:p no i to, że miała kontakt z ojcem jest trochę bardziej skomplikowane. Tzn...też myślę, że będzie mieć do niej żal..ale będzie wiedziała, że tak naprawdę to nie jej wina..przynajmniej nie do końca. Mówię Wam...widzę tam szanse na przyjaźń;)

klaudia2251

A skad wiadomo ze Malcolm mowil prawde, ze Thea byla pod wplywem jakiegos tam ziola? moze klamal.

ocenił(a) serial na 7
mania19

No zakładając oczywiście, że mówi prawdę. Myślę jednak, że tak bo Thea to dobra dziewczyna..dlaczego miałaby zabijać kogoś kto był jej koleżanką.

klaudia2251

Chyba, że z Thei będą chcieli uczynić czarny charakter np. motywem: 'wiem co mi zrobiłeś.. ojcze' (tutaj mam na myśli to, że może Malcolm myślał że jest pod wpływem narkotyku ale ona nie była itp.). Osobiście nie wierzę pójściem w tę stronę nie mniej zawsze to jakiś plot twist.

ocenił(a) serial na 7
matiiii

No i własnie tu zaczynają się dla mnie banialuki. Wiem, że Arrow jest nastawiony głównie na młodzież ale licze, ze skoro nie jest to serial z kat. B będzie miał logicznie nakreślone profile psychologiczne bohaterów. Oczywiście nie wymagam aby te postacie były tak świetne i na poziomie jak np. w True Detective ale jakiś sens powinien z nich wychodzić a niektóre spekulacje tu są totalnie nielogiczne. Własnie np. że Thea miałaby zabić Sare. Po co? Przecież to była jej kolezanka ..to, że Malcolm jest psycholem(uwielbiam go:)) a ona jest jego córką nie znaczy, że od razu stanie się taka jak on.