PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63897
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo poprzedni temat skończył nam się po 2 dniach :) A jak to wcześniej wspomniałam, sesyjki AA
gdzieś się muszą odbywać :P

klaudia2251

W sumie to popieram - bez dobrze rozpisanego powodu lub 'przemiany' psychologicznej np. za pomocą nowych retrospekcji z Theą to raczej nici z tego. Tak więc jak dla mnie może zostać czarnym charakterem pod warunkiem, że jakoś zostanie to przekazane co by przeciętny zjadacz chleba był w stanie takową przemianę kupić (bo fakt, serial nie należy do najwyższej półki ale nawet odmóżdżacz musi coś sobą reprezentować a nie 'bo tak'..)

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Nie mówiąc już o BC..jestem cholernie ciekawa jak oni ją zaprezentują. No bo jeśli Laurel już teraz zostanie BC to chce zobaczyć jak oni to przedstawią. Nastolatki może są młode ale nie głupie:)

klaudia2251

Chyba, że jak bambi swego czasu napisała, zadziała 'magia kostiumu' (naprawdę, samo to może sprawić że dużo widzów wszystko łyknie :D). Fajnie, że już w następnym tygodniu chociaż wątek z nową BC się zacznie i przekonamy się jak to twórcom serialu wyszło :)

ocenił(a) serial na 8
klaudia2251

według twórców mimo że Laurel będzie miała kostium BC to nie znaczy że już jest Black Canary, podobno będzie popełniała dużo błędów, nie jeden raz oberwie :P ukażą dopiero jak staje się BC. to jest jakieś wyjście, bo jakby tak od razu bez odpowiedniego przygotowania (tak wiem że już ćwiczyła z Tedem :p ) wywijała teraz na ulicach Starling City jak zawodowy hero to byłoby to co najmniej komiczne :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Eee noo....jestem zainteresowana tym wyjściem z sytuacji:) Dobry pomysł..teraz czekam na realizację. Co do Thei..nadal nie pasuje mi na bad girl...chce żeby była dobra!:)

użytkownik usunięty
bzyczek881126

Oliver też wciąż się uczy i popełnia błędy: w I sezonie pokonał go Malcolm, teraz Ras. Rozumiem, że to nie ta sama liga, ale pewne odniesienie jest. Po obejrzeniu wrzuconych przez Ciebie materiałów ciekawie zaczyna się kształtować ewentualny rozłam w Team Arrow, co dalej zrobić z krucjatą Olivera bez niego. I jak by nie było, wygląda na to, że BC będzie aktywnie współpracować z Royem i Digglem. Roy prowadzący Laurel: ciekawe czy poniekąd tragikomiczne...

ocenił(a) serial na 8

może nauczy ją swoich ekstra jump skoków :D

"Roy prowadzący Laurel: ciekawe czy poniekąd tragikomiczne..."
Haha :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

nowe promo
https://www.youtube.com/watch?v=6ScGQ_4wxAk&feature=youtu.be

bzyczek881126

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (Darth Vader stajl), nie byłem w stanie wytrzymać, musiałem obejrzeć - fajna muzaaa <3 i 'Oliver Queen is dead' by Malcolm Merlyn :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

HA poległeś i ty :P matiii widzisz jak ciężko sie powstrzymać??? więc nawet nie próbuje i ogladam wszystkie proma i czytam spoilery ...

bzyczek881126

Poległem przez ten brak odcinków raz na tydzień xP Wmawiam sobie, że po kolejnym odcinku wszystko wróci do normy :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

już tylko dwa tygodnie:) wmawiaj dalej :P ja czekam na następne newsy i promo photos :)

bzyczek881126

xP Te następne też chyba obejrzę, bo co mi zależy przed tym następnym odcinkiem :D A Ty Weroniko nie czekaj za długo xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

racja jak już te promo widziałeś to po co się przy następnych wzbraniać :)
no mam nadzieje że długo nie będzie. jak na razie strasznie mało spoilerów wyjawiają, chyba twórcy budują wieksze napięcie :p ale myślę że to kwestia tygodnia, dobrze że już inne seriale powróciły :D

bzyczek881126

O które inne seriale Ci chodzi? Gotham obejrzałem wczoraj wieczorem i muszę przyznać, że serial wraca z mocnym wejściem po przerwie.

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no Gotham ( o tak odcinek dobry ), Agent Carter ( spodobał mi się bardziej niż Shield :p ), NCIS LA, Chicago Fire i PD, Forever, Person of Interest oj dużo by pisać :P

bzyczek881126

O fak! xP Do Agentki Carter właśnie się przymierzam, dzięki za info, z pewnością obejrzę pilot aby obczaić 'co i jak'. Reszty wymienionej.. nom ;D

ocenił(a) serial na 9
Kawusia25_2

jama łazarza = miraculum?

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

kolejne promo z dodatkowymi scenami :))) ręce zacieram...

https://www.youtube.com/watch?v=BrDuUFwKMEo

bzyczek881126

Oj, Malcolm będzie miał mase świetnych cytatów.. :D
btw. co to za muza w tych promo, wie ktoś? Kojarzę, kojarzę, ale nic nie skojarzyłem..

ocenił(a) serial na 8
matiiii

https://www.youtube.com/watch?v=z71df68qLp0

bzyczek881126

Dzięki! Ok, tego bym nie zgadł, chodziły mi inne kawałki po głowie - czyli zakosili refren piosenki :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no podkradli :DD idealny kawałek do promo. też nie wiedziałam czyj to utwór ale mały research i bam!! :D

bzyczek881126

Widziałem, dzięki Tobie, już drugie promo (nie oglądałem wcześniejszych bo nie czuję takiej potrzeby xd) i jedno co mnie z pewnością przykuwa do tych klipów to ten podkład muzyczny, no genialny dobrali :D (mógłby się takowy refren pojawić w jakiej scenie, byłoby to MOCNE)

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no niestety rzadko w odcinkach możemy usłyszeć jakieś piosenki. chyba tylko w sezonie 1 był Radioactive i w 2 na pogrzebie Moiry :(((
BAD Assowe momenty nie da się ukryć :D

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Mati obejrzałam Gre o tron :-) Jestem zachwycona i już odliczam dni do 5 sezonu;p Jak się ogarnę to napisze więcej :-) Powiem tylko że uwielbiam Tyriona :-)

MagdaLena121

Szkoda, że Dinklage nie dostał jakiej nagrody telewizyjnej za bodajże odcinek 6 s4 - bez spoilerów kapitalna ostatnia scena w jego wykonaniu, te spojrzenia na linii Tyrion - Tywin, i koniec odcinka = arcydzieło *x*
To ja napiszę, że dużo osób po obejrzeniu 'hurtem' całości później jak przestawia się na oglądanie z tygodnia na tydzień GoT to zaczyna 'psioczyć' na serial bo mało tego lub wcześniej nie zauważali, jak 'przegadany' jest to serial - mam nadzieję, że Ciebie ten 'syndrom' nie spotka :)

ocenił(a) serial na 10
matiiii

NAPEWNO NIE SPOTKA:-) Ja jestem zachwycona tym serialem:-)

ocenił(a) serial na 3
bzyczek881126

Czyli śmierć Olivera była tylko rytuałem jego wstąpienia do ligi, więc możemy się spodziewać, że przez te kilka odcinków Oliver będzie trenował z ligą.

ocenił(a) serial na 8
kosciolek8

hehe to tego jeszcze nie grali ;) czyli faktycznie Arrow w tym serialu odgrywa rolę Batmana ;) i Ra's widzi w Arrow swojego następce ;) echh no trudno

kosciolek8

Dobreee :D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Nie potrzebny jest Amell ;) ważne że pojawi się Vinnie Jones ;) f..k yeah! :)

ocenił(a) serial na 8
Ra_s_al_Ghul

Haha a widziales Vinniego w serialu Galavant?? Bardzo ciekawa postac tam gra ;D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Nie widziałem ;p ale zachęciłaś mnie do obejrzenia ;p :) wczoraj oglądałem z tym Panem film Magic Boys ;) dość dobry :)

ocenił(a) serial na 8
Ra_s_al_Ghul

To sie zdziwisz :D ostrzegam nastaw sie odpowiednio. Bo postac jaka bedzie odgrywal w Arrow zdecydowanie rozni sie od tej w Galavancie ;p

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Jak będzie kroił ofiary jak w Nocnym Pociągu z Mięsem to może być ;) hehe
A co do tego serialu to znalazłem go online ;p obejrzę sobie może dzisiaj pilot :)
Zaciekawiłaś mnie cholernie z tym serialem ;p

ocenił(a) serial na 8
Ra_s_al_Ghul

Oj zdecydowanie nie bedzie kroil :D :D:D napisz pozniej jak wrażenia :D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Obiecuje że napiszę :)

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Pilot był genialny! :) Ryszard i Gareth niszczą system :D haha, już dawno się tak nie ubawiłem :D Bzyczku dziękuje :) od jutra będę oglądał ten serial :)

ocenił(a) serial na 8
Ra_s_al_Ghul

Haha no mi tez sie serial podoba mimo ze musical :))) bardzo fajnie przedstawiaja tamte czasy, z nutka parodii no i ten krol Ryszard. Mistrzostwo ;))) cieszę się że Cię zaciekawil :D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

A to jak tańczyli razem z Vinnie Jonesem to mistrzostwo :D haha Ryszard i Gareth no masakra :) nie mogę się doczekać kolejnych odcinków no ale to już na teraz sobie odpuszczę i jutro(dzisiaj) na spokojnie sobie obejrzę ;) Jeszcze raz dziękuje :)

ocenił(a) serial na 8
Ra_s_al_Ghul

Chciałem zabłysnąć jako pierwszy ze Vinnie Jones się pojawi... no ale nie wyszło ;) zdjęcia z 10 odcinka http://www.comingsoon.net/tv/news/398827-more-than-a-dozen-new-stills-from-arrow s-midseason-premiere-left-behind

ocenił(a) serial na 8
Ludacris

Nic się nie stało ;) zdarza się najlepszym ;p

Ludacris

Mam pytanie: Vinnie występuje już w 10 odcinku czy po prostu pojawi się gdzieś w drugiej połowie sezonu 3?

ocenił(a) serial na 8
matiiii

chyba nie tylko w 10, ale nie jestem dokładnie pewna w jakim jeszcze

ocenił(a) serial na 8
matiiii

dobra juz wiem :) bedzie grał w trzech odc "Left Behind", "Midnight City" i "Uprising" :D

bzyczek881126

Super (a widzę, że i fanów tu dużo Vinniego więc jest się z czego cieszyć) :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Vinnie Jones i niezapomniana czerwona kartka w 9 sekundzie meczu :D ogólnie dobry aktor do roli czarnego charakteru.