Hej. Wiem, że to bardzo głupie pytanie z mojej strony, ale chciałabym zapytać o ilość odcinków "Czerwonego Orła". Otóż na wielu stronach widnieje liczba 51 (po 13 odcinków w sezonach 1-3 i 12 odcinków sezonu 4.). Zaś tutaj, na filmwebie, liczba ta wzrasta do 63. To ile ich w końcu jest i jaka ilość w danych seriach?
Z góry dziękuję i pozdrawiam. :)
Gadaj sobie, a kogo to obchodzi, inni zawsze za swoim idą w gadane, ten o czymś innym, ja o Orle, i tak ciągle nieporozumienie :)
No pewnie, i to jeszcze w takim oczekiwaniu na 5 Sezon, do tego to że ciągle jest popyt na naszego bohatera :)
No ja dalej szukam kogoś co mi zrobi koszulkę z AR ale na razie to ustałam bo ostatnio głowy do tego nie miałam :)
Zginął tragicznie narzeczony mojej cioci mieliśmy spotkać się na weselu to spotkaliśmy się na pogrzebie
Boże ! to straszne....przykro mi z tego powodu, ale i mnie kiedyś się to zdarzyło.
Zabił się na motorze rąbnął głową a maił już taki wypadek 7 lat temu ale wtedy wrócił do zdrowia a teraz się nie udało
Czasem to motor odmawia posłuszeństwa i psuje się, a człowiek nie może nic zrobić.
No wszystko przez durny kamień bo jakoś mu odskoczył czy coś takiego a jechał na Stare Wierchy (może skojarzysz a jak nie to ci wyjaśnię) a droga mokra bo w nocy lało ale tak mówią ac czy tak było to nie wiemy i pewnie się nie dowiemy
Kojarzę to miejsce, było tam sporo wypadków, to wiem,
mam motor, i teraz boję się jeździć jak słyszę o takich wypadkach śmiertelnych...
no bo można jechać różnymi szlakami bo to jest na środku a potem na Turbacz albo inne schronisko ja z domu mam ok 2,5h drogi więc często tam bywam.
Znajomy mamy mówił że jak samemu się jeździ to jeszcze ujdzie ale jak koledzy podpuszczają to potem jest co jest. No a mój brat ma motor ma dopiero 11 lat ja bym mu nie kupiła za nic ale tata mu kupił na urodziny no i co trudno jeździ jak na razie powoli a potem zobaczymy....
No ja jestem już z motorem zżyty ponad 6 lat, to wiem jak i co, jak jeździć, i co robić....ale nigdy nie wiadomo :)
No on dostał pierwszy na komunie ale wyrósł z niego szybko i teraz ma drugi ale nikt tak z jego wieku nie ma albo kolegów więc na razie jeździ powoli ale jak długo to nie wiem :)
Ja czasem to ostro popylam, mam ścigacza i trzeba go rozpędzać, ale nie boję się, choć zdarzają się wypadki :)
Ja jeździłam z wujkiem na motorze jak miałam 7-8 lat i to bez kasku my jeździli szybko po drogach polnych nieźle teraz tak się myśli o tym a wcześniej to nie :)
No i Policja złapie, a tutaj to, na drogach są piraci, trzeba uważać....ci w samochodach mają gdzieś motocyklistów.
No właśnie jeszcze niekiedy zajeżdżają im drogę albo coś innego u nas jakoś będzie rok już albo więcej 3 motocyklistów się zabiło od 18 do 25 lat jakoś tak byli w wieku. ja to tylko koło domu jeździłam albo w pola ale na drodze nie wolę auto... :)
Ja motor i auto, ale naprawdę trzeba uważać na drodze,
młodym ludziom śpieszy się do prawka, a potem nie doświadczeni giną na drodze.
Hahahahahaha, dziękuję ci ślicznie :)
i to samo wyrzeczenie do ciebie....z kim bym ja gadał jakby nie twoja osoba ;)
Dokładnie, tak to bym się wynudził na forum, lubię tu pisać, w innym razie męczył bym się na innym forum z jakimiś trolami....
Racja, i racja, to teraz ląduj na forum David' a Janer' a, i tam gadulmy bo mi braknie tematów do pisania....
ja chciałbym mieć prawko na motor ale nie mam 18 :(
ile najwięcej na nim jechałeś???????????
ja chciałbym mieć też ścigacza ale brak funduszy :):)