PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2479
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Hej. Wiem, że to bardzo głupie pytanie z mojej strony, ale chciałabym zapytać o ilość odcinków "Czerwonego Orła". Otóż na wielu stronach widnieje liczba 51 (po 13 odcinków w sezonach 1-3 i 12 odcinków sezonu 4.). Zaś tutaj, na filmwebie, liczba ta wzrasta do 63. To ile ich w końcu jest i jaka ilość w danych seriach?
Z góry dziękuję i pozdrawiam. :)

No i tak toczy się życie z rodzeństwem.... :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Czasem dobre, a czasem złe.....

Ja nie chcę wiedzieć że już wrzesień po prostu chcę czerwiec i tyle... :) od razu humor mi się polepsza jak pomyślę o czerwcu :) :)

No tak :) :) a mama zła na mnie że się tak kłócimy bo ona z siostrami nic się ie kłóciła

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ja najbardziej się z siostra kłócę, o byle co.....ostatnio poszło o pastę do zębów, skończyła mi się to pożyczyłem jej, ale była draka :)

Widzę że obydwoje kłócimy się z siostrami ja z bratem w ogóle (praktycznie) jak się wkurzę na niego albo on na mnie to zaraz się rozśmieszymy on mnie szybciej rozśmieszy ja trochę więcej czasu potrzebuję :) :) Ja pożarłam się z siostrą jak miałam swoje biurko u niej bo jej dałam i nagle jej się zachciało że chce poukładać swoje rzeczy w nim a ja nie skończyłam z ubraniami jak się wkurzyłam to wszystko wywaliłam z biurka do siebie na środek pokoju :) :) (była mobilizacja do układania bo nie dało się przejść na drugi koniec pokoju) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ja pierdzielę, to tak jak SAMI SWOI...Kargul i Pawlak...płot !

czasem u mnie jest ostro, ale wolę dać cenzurę....

No identiko :) ale teraz będzie mniej awantur bo pewnie cały tydzień mnie nie będzie w domu

:) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Aha.....hahahha, u mnie mama gada, ze do popołudnia będzie tylko słychać wiatr, spokój i cisza :)

Aha :)
U mnie mama nie może wytrzymać jak mamy jakieś przerwy świąteczne lub jakieś inne to wtedy nie raz przez cały ten czas się kłócimy.... ale co ja mogę zrobić jak nic na to nie poradzę.... :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Normalka, mam to samo, a czasem pada o byle co, taka kłótnia zazwyczaj zaczyna się u mnie, przez rzecz :)

Niech pomyślę u mnie jest przez to że siostra chce wszystko takie same jak ja mam i nie umie normalnie odpowiadać tylko od razu się rzuca że to czy tamto nie zrobi żebym ja to zrobiła lub brat....

użytkownik usunięty
stokrotka251

No też tak mam, ale niekiedy coś mi się kończy, więc użyczam sobie, a tu zaraz awantura ! - jak się nie wścieka,
a ja mam dobre serce i zawsze pożyczałem jak brakowało....

No ja tak samo pożyczam jej przeważnie buty a ona je potrafi rozwalić (nie trafiło by cię??) i jak mam żyć w zgodzie z takim człowiekiem??

użytkownik usunięty
stokrotka251

Miałem to samo z bratem, ja mu też pożyczyłem buty, i to markowe z HOUSE....poszedł grać w piłę, nie przyznał się gdy pytałem kto pozbawił mojego buta podeszwy...TRAFIŁO MNIE !, i z takim człowiekiem niekiedy nie da się żyć....jjjjjj

Oj nie da się żyć, a jak jest to jeszcze twoje rodzeństwo to nie kiedy zabiłbyś za to co ci robi....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Faktycznie, aż dziw ze mają mózgi....dlaczego jak źle zrobią i ty dostajesz zjebę za niewinność nie potrafią się dogadać i przeprosić.....

Dokładnie.... ale rodzeństwo już tak ma... :) :)

Ta mała kuzynka co kiedyś ci pisałam jak reaguję na Orła to ma brata rocznego i już kurna ten mały do niej zaczyna :) ale ona a razi go nie bije (zobaczymy co będzie później)

użytkownik usunięty
stokrotka251

:):):):):):)

Hahaha....ja też z braciszkiem bawię się w Orła, on jest Hernan' em ja Orłem, czasem niestety to on mnie doprowadza do " nieprzytomności " na niby :P :)

Ja najwięcej czasu spędzam z bratem... i nigdy nie możemy się nagadać a jak on ma humor (praktycznie zawsze tak jest) i chce mi mój poprawić to można popłakać się ze szczęścia to co on wyprawia to jest nie do opisania......

użytkownik usunięty
stokrotka251

Kurde, przydała by się osoba z dużą dawką humoru, no to super mieć takiego brata, ostatnio nawet z nim gadałem o motorach, zaj***sty gość, pozdrów go :)

Oki dzięki za pozdrowienia :) To podeślę Ci go od razu będziesz miał lepszy humor :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

:) W każdej chwili :)

Dobra to jak wróci od kolegi bo jeszcze nie przyszedł..... :)

Wyślę Ci go w paczce :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Jezu....dziękuję ci ;)

Nie dało się bo zapakowałam go i rzucili go po schodach i się odzywał i powiedzieli że nie chcą żywej paczki a na paczce pisało Uwaga szkło :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Hhahahahah.....to tym razem ci polecam folię z bąbelkami, a nie bo będzie strzelał, to pianki, i pudło dźwiękoszczelne....

No to spróbuje w piątek jak będę w domu...... Dzięki za radę :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Służę radą :)

:) :) wysyłam go mam nadzieję że mi nic nie powiedzą :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Eeee, tam, download w drodze :)

No oki :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Może zamiast jego, wyślij siebie ?

Z miłą chęcią :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Będę już czekał na kuriera :)

A tam na kuriera sama wpadnę :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Tylko niech paczka duża będzie i niech dziury ma :)

A po co dziury.... :) jeszcze wypadnę :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Dziury do oddychania :), albo niech cię w dużą kokardę zapakuje :)

Wiem domyślam się :) o z kokardą jest świetny pomysł :) a nie wytrzymasz do następnej soboty??

użytkownik usunięty
stokrotka251

No ja mam świetny pomysł :)

jakoś wytrzymam, ciężko...................;/

Jakie tam świetne zajebiste pomysły :)

No to jest nas dwóch bo ja też nie mogę się doczekać :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ok, dzięki......to jeszcze nic :)

Nie wiem czy tak bardzo jak ja, ale to już tylko kilka dni...

No to ja już się boję jakie możesz mieć pomysły jak brat ma 11 lat i już ma nie raz takie że szczena opada to ty??? już się boję....

Na pewno ja bardziej, no zostało tylko 7 dni.... :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ja to mam odjechane pomysły..... lepiej zatkać uszy :)

Teraz już 3 :)

A ja nie będę zatykać.... :)

Jakie 3.... Dwa dni bo sobota to tak jakby pół dnia bo zleci strasznie szybko.....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Zobaczymy :)

No 2....nie potrafię policzyć hehhe :)

Dobra :)

Każdemu się pomyli.... :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Przygotuj się na dawkę dziwnych wypowiedzi :)

Będę dzisiaj :)