Hej. Wiem, że to bardzo głupie pytanie z mojej strony, ale chciałabym zapytać o ilość odcinków "Czerwonego Orła". Otóż na wielu stronach widnieje liczba 51 (po 13 odcinków w sezonach 1-3 i 12 odcinków sezonu 4.). Zaś tutaj, na filmwebie, liczba ta wzrasta do 63. To ile ich w końcu jest i jaka ilość w danych seriach?
Z góry dziękuję i pozdrawiam. :)
Leon :) ja mam pytanko odnośnie tych odcinków jeśli w pełnej wersji jest 63 to ja licząc te co mam ściągnięte to mam ich 72 czy one się jakoś różnią czy nie???? Chodzi mi szczególnie o wycinanie scen. :)
Miałam pisać już kiedyś o tym ale dziś sobie przypomniałam a przecież skleroza nie boli :)
To różne wersje, i tak masz rację, chodzi tu o wycinki, bo niekiedy niektóre odcinki mają po dwie części,
ostatnio oglądałem odcinki z końcem Świata, i to jak Margarita urwała drabinę w kryjówce, a Orzeł pływał w stawie do góry brzuchem, w tedy było CDN.
W wersji Hiszpańskiej tego nie ma, bo cały odcinek puszczają prawie ponad godzinę.
To się różni diametralnie.
Masz 72 odcinki, w tym są też części.
Skleroza to pospolita sprawa, a zapytań zawsze można, a tobie zawsze odpowiem :)
Aha to nic mnie nie minęło. Teraz już wszystko wiem, dzięki :) :)
A to miłe usłyszeć od kogoś że zawsze odpowie na pytanie :) :)
To chyba odwrotnie, mam nadzieję że wierzysz w to co piszę :)
tym bardziej chodzi tu o ufność wzajemną :)
A proszę, z nikim tak mi się nie pisze jak z tobą,
a i mogę zaufać w każdej sytuacji :)
oczekuję tylko ciuuut wzajemności :)
No mi też się z Tobą zajebiście pisze i powiem szczerze że nikomu tak nie gadałam dużo o rodzince albo tam innych rzeczach co piszemy jak Tobie :) :)
Oczywiście że możesz mi zaufać ja to nie jestem pepla jak niektórzy (sparzyłam się raz na mojej dawnej przyjaciółce) :)
Wzajemność masz załatwioną teraz ja czekam na nią :)
Dokładnie, dziękuje, ze mną możesz o wszystkim pogadać :)
Ja też nie raz sparzyłem się o znajomych.
Tutaj wzajemność masz murowaną na 1000 %
No wiem że mogę z tobą pogadać :) :) Jak z nikim innym :)
Wzajemność widzę mam murowaną na 1000% a nie na 100% i to mi się podoba :)
O wszystkim, możesz mi zaufać, jak nie tu, w prywatnej wiadomości, zawsze cię wysłucham i doradzę :)
1000 % a nawet 1000000 % - 100 % to za mało :)
Dzięki :) :)
Ty też możesz mi zaufać :)
No masz rację 100% zaufania to mało ale 100,000,000% to w sam raz :)