To znaczy Dorę Lange i inne dziewczyny.
Ostatni 6 odcinek jasno wskazuje na to, że to...
Maggie (żona Hurta) jest zabójcą. Bądź jednym z zabójców, lub też prowodyrem zajść, mastermajndem, szaro emincjo.
Stary co ty klepiesz, weź "ić stont", usuń konto, itp...
Wiem, ale pomyślcie:
1. Dlaczego wśród wszystkich osób na Świecie, do rewanżu na mężu, Maggie wybrała właśnie Rusta?
Bo czuła do niego miętę? Bo go znała, jak się sama tłumaczyła?
Nie.
Dokładnie po to, do czego potem doszło, żeby poróżnić obu detektywów, żeby już definitywnie nie mogli pracować nad sprawą.
No ale próba w barze.
Racja, była próba, bo mimo wszystko Maggie to cnotka, matka Polka... Murikanka i musiała sprawdzić czy da radę.
Poza tym nie przeszkadzały jej zdjęcia ofiar i ogólny klimacik w mieszkaniu Rusta.
No przyznajcie, romantycznie to tam nie było, wszystko odbyło się bardzo naturalistycznie, wręcz na odwal się.
Dlaczego?
Bo równie co sam fakt zdrady, interesowało ją to nad czym tam Rust pracuje, chciała się rozeznać czy jest dla niej zagrożeniem. To było takie rozpoznanie terenu.
Weźmy inne "za":
2. Maggie jest pielęgniarką. Pracuje w szpitalu, ma dostęp do leków i różnych innych substancji. Może była dostawcą dla sekty, dla Ledoux? A może zastąpiła go po jego brutalnej "dymisji"?
3. Ma wysoko postawionych przyjaciół. Jej ojciec, nie pamiętam kim dokładnie jest, ale pochodzi raczej z dobrej rodziny, z koneksjami.
4. Skąd córka wzięła sceny seksu, seksu zbiorowego i inne niepokojące obrazy? Matka jej pokazała, być może razem ze swoimi rodzicami. Tajne zebrania pod nieobecność Hartaw domu papy.
Ha! Mam was, tego się nie spodziewaliście.
Zostały 2 odcinki, żeby dowiedzieć się prawdy. Teraz możecie się ze mnie śmiać, ale zobaczymy kto wróci tutaj po finale serialu z podkulonym ogonem!
ŁAN
ower end ałt
No raczej nie ona, wiek się nie zgadza za bardzo. Ale w zdjęciu poniżej jedna dziewczyna ma zupełnie inną twarz...ciekawe dlaczego...
To raczej nie ma żadnego związku ze sprawą. Na drugiej fotografii wszyscy mają troszkę inne miny, u niej po prostu najbardziej to widać. Zobacz chłopaka, pierwszego od prawej w środkowym rządzie. ;p
Hmmm...to zupełnie inna osoba. Inne włosy, inny nos i wyraźnie widać, że głowa jest doklejona do ciała. Chodzi mi o dziewczę w sweterku w paski
Na zdjeciu jest rowniez prostytutka, ktora sprzedawala Cohlowi dragi. Ta dziewczyna w swetrze w paski jest bardzo podobna do tej, z ktora Rust byl na pierwszej randce a chudy brunet jest podobny do tego, ktory wypowiada sie w zwiastunie 7 odcinka. No i kilku chlopakow przypomina detektywow, ktorzy gdzies tam sie przewijaja. Postac z rysunku Audrey jest podobna do postaci z najnowszego trailera. Takich smaczkow sa dziesiatki.
Bez kitu, mam wrażenie, że do tej pory oglądałam ten serial z zamkniętymi oczami.
Dzięki!!! Nad tymi "czarnymi gwiazdami" też się zastanawiałam, a tu jest wszystko wyjaśnione. Dzięki jeszcze raz :)
http://imgur.com/a/fZaVQ
z tego linku, dziewczyna numer dwa, któa na drugim zdjęciu już wygląda inaczej.
Czy to nie Martyego znajoma?
http://imageshack.com/a/img38/3695/j8gq.jpg
http://imageshack.com/a/img845/9596/5qdl.jpg
Ja mam do powiedzenia tylko tyle, że albo lubisz bardzo naciągane teorie, albo potrzebujesz wizyty u okulisty, ponieważ każdy by rozpoznał że to nie jest ta sama osoba..
A zauważyliście jak Maggie na początku (w 95) wypytywała Martina o pracę? Może chciała zdobyć jakieś informacje jak idzie śledztwo? No nie wiem.
Z poczatku myslalem, juz w pierwszym odcinku ze zabojca jest jeden z detektywow (glownie ten co cpal). Jednak z biegiem czasu zaczalem w to watpic. To jest po prostu geniusz, troche swirniety, ale nie jest psychopata. Nie ogladalem jeszcze 6 odc, po ktorym widze ze podejrzana jest Maggie. Nie bede pisal skad to wywnioskowalem, jednak moim zdaniem krolem w zolci moze byc Pastor ( brat burmistrza Ediego) - tylko raz go widzimy w 1odc w scenie po koniec, kiedy jest rozmowa o powolaniu grupy , ktora ma zbadac przypadki antykoscielnych wystapien. Nie wiem czy ktos wczesniej wysnul taka hipoteze, ale pewne rzeczy na ta wskazuja.
Całkiem sensowne te twoje wywody i widzę, że po szóstym odcinku wiele osób zaczęło dostrzegać, że z Maggie jest coś nie tego. Generalnie trzyma się to wszystko kupy, ale może też być tak, że przez siódmy odcinek niepewność widzów co do Maggie będzie rosła, dla zmyły, a w ostatnim odcinku dostaniemy takiego kopa w ryj, że się nakryjemy nogami. Liczę na przewrotne zakończenie :]
po co? dlaczego tak jej zależy, żeby z nim sypiać? musi to mieć związek ze sprawą.
Może być w zmowie z tą sektą, szantażują ją czy coś. Maggie i ona wcale nie muszą wiedzieć o swoim istnieniu. A może po prostu chciała się odwdzięczyć i się przy okazji zadurzyła.
hola hola, przecież Maggie znalazła w telefonie Marty'ego jej nagie zdjęcia, więc wie o swoim istnieniu,a Marty, chyba się nie krył z tym, że ma żonę i dzieci (reklamówka tamponów). Maggie może nie wiedzieć, że kochanka jest z farmy. I wątpię, aby sie w nim zadurzyła. Jej skrzywienie zawodowe raczej sugeruje, że widzi go jako skarbonkę, cel, na którym coś ugra. Odwdzięczyć się można na milion innych sposobów niż molestowanie - Rozmowa telefoniczna jak Marty był w aucie. Zadurzyła.. :D odwdzięczyć.. dobre ;]
No dobra, ale jeśli Maggie i laska z farmy miałby obydwie związek z sektą, to niekoniecznie musiałyby wiedzieć że działają dla tych samych ludzi i wiedzieć o sobie, może po prostu ktoś nimi rozgrywa umiejętnie.
Hart molestowany przez tę dziewczynę? 10/10 :D Uwiodła go, ale z molestowaniem to nie miało nic wspólnego.
okok, Hart ma swoje za uszami, ale mówił, że nie przyjedzie, że nie może czy coś w tym stylu, jakby odległe echo wyrzutów sumienia? no nie wiem mi to wyglądało jakby jej bardziej zależało, sama go zaczepiła, zaproponowała alko, wysyłała zdjęcia a on jest po prostu bierny.
jakkolwiek! mała na pewno ma coś wspólnego ze sprawą. czy związała się z nim dla własnego bezpieczeństwa, czy aby go pogrążyć zobaczymy.
bez przesady. to juz w swiecie mloda kobitka nie mogla poleciec na slawnego policjanta ? ludzie...! ktory w dodatku jej pomogl za mlody zeby rzucila swoja profesje?
więc z tej radości, że pomógł jej finansowo aby się nie puszczała daje mu dupy? masło maślane.
raczej na pierwsza czesc mojego komenta, na slawnego detektywa ktory rozwiazal zagadke. nie znasz bab czy co/? :D
Fakt, jak przyszła do Rusta to była wyraźnie zainteresowana tymi zdjęciami ze śledztwa. Mimo to mam nadzieje że się mylisz, bo zaraz wyjdzie na to że cały stan wiedział tylko nie para naszych głównych bohaterów i byli robieni w balona przez wszystkich wokół. To będzie kpina z widza i obniże ocenę za takie coś na pewno.
Dalej nie wiem czy znajdują się osoby, które myślą że Maggie jest zabójcą.. Oczywiście jest teoria że może być jakoś związana z kultem, na co wskazuje parę szczegółów dotyczących córek, no ale zabójcą? Bez jaj :D