Jak uważacie, co jest lepsze?? Serial czy film?? Moim skromnym zdaniem serial bije na głowę film. Wszystko jest tu doskonale zagrane, świetni aktorzy odnajdujący się w swoich rolach. Film też jest dobry, ale wszystko w nim było pomieszane, poplątane i nie tak. Raziły mnie błędy historyczne i niedociągnięcia. Aktorzy?? Portman i Johansson owszem, przekonujące, szczególnie Natalie, ale Eric Bana to totalna porazka. Herykiem z "Dynastii.." targa wiele emocji, od miłości, przez namiętność, podejrzliwość, az do nienawiści. ?A Heniek z filmu cały czas chodzi zły, jakby wiecznie bolał go ząb.
Kurcze,no nie mogę znaleźć tego filmiku Kitty:(((
Wykasowali go?Oby nie,bo faktycznie jest wzruszający i piękny zarazem.
A jeśli chodzi o moje najbardziej ściskające za serce filmy to m.in. ten z pieknym soundtrackiem z Miasta Aniołów...,,ANGEL''!!!
http://www.youtube.com/watch?v=x209_cjXlvM
Będę jeszcze szukać,ale ciężko jest....
Jak chcecie to w piątek na cinemax o 9.10 leci ,,Maria Królowa Szkotów'' z Vanessa Redgrave i Glendą Jackson w roli Elżbiety I...!!!W końcu obejrzałam ten film i mimo lat jakie ma ten film,jestem bardzo zadowolona:)
Naprawdę szkoda..;( Bo ja też prowadzę wzmożone poszukiwania, ale niestety nic z nich nie wynika.. Ehh :( A tak lubię ten filmik. A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że napewno znajdę go za jakiś czas przypadkowo, gdy już stracę wszelką nadzieję ;) Ale dziękuję bardzo za pomoc :*
Ach te nasze rozmowy :) Proponuję jakieś spotkanie na żywo :) Co Wy o tym sądzicie dziewczyny? :)
To zależy gdzie wszystkie zainteresowane dziewczyny mieszkają :) Ja mieszkam w Gnieźnie, a Ty? :)