PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37356
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Jak uważacie, co jest lepsze?? Serial czy film?? Moim skromnym zdaniem serial bije na głowę film. Wszystko jest tu doskonale zagrane, świetni aktorzy odnajdujący się w swoich rolach. Film też jest dobry, ale wszystko w nim było pomieszane, poplątane i nie tak. Raziły mnie błędy historyczne i niedociągnięcia. Aktorzy?? Portman i Johansson owszem, przekonujące, szczególnie Natalie, ale Eric Bana to totalna porazka. Herykiem z "Dynastii.." targa wiele emocji, od miłości, przez namiętność, podejrzliwość, az do nienawiści. ?A Heniek z filmu cały czas chodzi zły, jakby wiecznie bolał go ząb.

ocenił(a) serial na 10
kitty_kat

Kurcze,no nie mogę znaleźć tego filmiku Kitty:(((
Wykasowali go?Oby nie,bo faktycznie jest wzruszający i piękny zarazem.
A jeśli chodzi o moje najbardziej ściskające za serce filmy to m.in. ten z pieknym soundtrackiem z Miasta Aniołów...,,ANGEL''!!!
http://www.youtube.com/watch?v=x209_cjXlvM

Będę jeszcze szukać,ale ciężko jest....

Jak chcecie to w piątek na cinemax o 9.10 leci ,,Maria Królowa Szkotów'' z Vanessa Redgrave i Glendą Jackson w roli Elżbiety I...!!!W końcu obejrzałam ten film i mimo lat jakie ma ten film,jestem bardzo zadowolona:)

tara_05

Naprawdę szkoda..;( Bo ja też prowadzę wzmożone poszukiwania, ale niestety nic z nich nie wynika.. Ehh :( A tak lubię ten filmik. A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że napewno znajdę go za jakiś czas przypadkowo, gdy już stracę wszelką nadzieję ;) Ale dziękuję bardzo za pomoc :*

ocenił(a) serial na 10
kitty_kat

Ach te nasze rozmowy :) Proponuję jakieś spotkanie na żywo :) Co Wy o tym sądzicie dziewczyny? :)

marita_09

A kiedy i gdzie ewentualnie? :)

ocenił(a) serial na 10
Jazmine

To zależy gdzie wszystkie zainteresowane dziewczyny mieszkają :) Ja mieszkam w Gnieźnie, a Ty? :)

ocenił(a) serial na 8
kitty_kat

kochanice króla to film z bardzo złymi "kreacjami aktorskimi". Natalie Portman zagrał bardzo chaotycznie a johanson no cóż