Zakładam temat bo nie zauważyłam by w sumie telcia miała tak żeby od tak sobie powymieniać się zdankami na temat danego odcinka...A serial jest komentowany pod kilkoma np pytaniami dot.serialu . A więc powstaje więc dziewczyny do dzieła!!!
I dziś kolejny buziaczek w nosek i czółko...co się dziwić skoro już tyle dni mieszka w chatce dziadka... Z kolei załamał mnie ten jej wyczyn z przeprosinami...No ale dziewczynie chce się do męża ... No i te psy zaproponowane przez Lucie !!!
Ale Octavio jednak wahał się, czy to MC, czy nie MC.
Bez przesady, aż tak się nie zmieniła.
Ładna sukienka, makijaż i od razu takie wątpliwości, czy to ona czy nie ona ???
Przesadzają.
Wystarczy chcieć,a Oni chcieli żeby w jeden dzień wszystkiego się nauczyła...Atu trochę cierpliwości i dziewczyna jak ta lala;) Teraz jeszcze czekać na przemianę Solity,w końcu po MC mają popracować nad Solitą.
Cieszę się, że MC wreszcie wychodzi na ludzi, że jej przemiana jest w toku.
Ładnie dziś wyglądała w operze.
Rozbawiło mnie, gdy Maricruz pokazywała Meksyk palcem na wielkim globusie. Jeszcze taką śmieszną minkę zrobiła.
Ona bywa taka sympatyczna :D
Solita w ciąży z Eusebio - nieeee ! Biedaczka.
MC też w ciąży - miałam wielką nadzieję, że jednak MC nie zrobią ciąży, ale zrobili.
Już w tylu telach był ten wątek, że protka zachodzi w ciążę, ukrywa to przed ojcem dziecka i samotnie boryka się z sytuacją.
Chociaż w CI mogliby to sobie darować !!! Te tele są na jedno kopyto.
I jeszcze Solita ciężarna. Atak bocianów :D
Wg mnie z Solity ciążę mogli sb darować. Nie dość, że głuchoniema, zgwałcona to jeszcze w ciąży z tym gwałcicielem...
Duza przesada. dziewczyna zachowuje sie i wyglada na twarzy jak dziecko (rewelacyjnie gra ta aktorka Solite ) a tu gwalt i jeszcze dziecko tego bydlaka :(((
Powinni Solite nauczyc brajla albo chociaz pisac i czytac (nie wiem czy potrafi) to wtedy by mogla sie komunikowac chociaz pisemnie z ludzmi.
Alfabet Braille'a jest dla niewidomych, a Solita widzi. Powinni ją nauczyć języka migowego. I najbliższe osoby też, żeby miała z kim rozmawiać:)
Jednak migowy jest trudny. Solita by sie moze i nauczyla ale zeby sie mogla z rodzina komunikowac to i Maricruz i inni tez musieliby sie nauczyc. Ale pisanie i czytanie to podstawa. Potem by wlasnie mogli ja poslac do jakiejs szkoly zeby i ona troche sie wyedukowala nie tylko Maricruz. A tak nawet sie z nia dogadac nie moga. Nie wiedza co ja boli jak jest chora itp itd.
Znowu nie widzę postu...:/
Jakby jeszcze ta ciąża Solity była do czegoś potrzebna, a to zbędny element. Powinni nauczyć Solitę języka migowego, a nie tylko same nieszczęścia na nią zsyłać.
może jeszcze do Solity los się uśmiechnie
Ładnie dziś Maricruz wyglądała w operze, a mina Octavio bezcenna
Może ;)
Tak, MC bardzo ładnie wyglądała. I podobała mi się jej sukienka, którą miała na sb na początku odcinka.
Heh ja też mam problemy z postami.
Ile można? Kiedy to naprawią?
Solita - spadły na nią chyba plagi egipskie :D
Plus dla Octavia, że po wahaniach, czy ta piękna dama to MC, czy nie MC, jednak skojarzył wiele faktów i uznał że to MC :D
Bo np. JM w Nie igraj z aniołem, długo nie mógł rozpoznać Blanki w Ivette ;);)
Też się zastanawiam kiedy problem z postami zostanie rozwiązany.
Ale Octavio do końca nie jest pewny, że MC i ta kobieta z teatru to na pewno MC. Jedyny plus to taki, że chociaż zauważył pewne podobieństwo :P
Dokładnie :) Zawsze coś :D
Szkoda tylko, że nie kupi sb telefonu i nie zadzwoni do brata, aby porozmawiać z MC tylko listy pisze :P
Octavio taki ubogi jest :D
Wiecznie pieniędzy nie ma ;)
MC ostatnio coraz ładniej wygląda. W ładnych sukienkach teraz chodzi.
I dziś na koniec odcinka, jak szarlotkę podawała Alejandrowi, podobała jej niebieska sukienka i jej makijaż.
Tak ją dziś jakoś filmowali, że jej włosy wyglądały na kruczoczarne.
Osobiście w takich podoba mi się bardziej, ale co kto lubi.
Dokładnie, biedny jak mysz kościelna :P
Tak, a od dzisiaj to już chyba będzie ciągle mieć makijaż i coraz ładniejsze stroje ;) Wydaje mi się, że teraz ma czarne , bo albo jej pofarbowali, albo dostała doczepy, bo teraz już ma proste i takie lśniące te włosy.
mnie zastanawia jeszcze kiedy naprawią opcję sprawdzania ostatniego posta, jest to szczególnie irytujące jak wątek jest długi, a tu trzeba lecieć do ostatniej strony, bo ostatni post nie wyświetla się automatycznie.
w starym Filmwebie można było bez problemu przejść od razu do ostatniego posta, a tutaj mnóstwo błędów :( coś się nie starają :(
kurczę jak nie lubiłam Octavio, tak muszę przyznać, że w tym odcinku nawet mi się podobał wizualnie, taki słodki był w tej operze :)
A moje olśnienie nastąpiło w 5 odcinku (z nocą poślubną).
Przez pierwsze 4 odcinki Arenas niezbyt mi się podobał.
o, to w miarę szybko Cię urzekł:) dziś zmiękczył trochę moje zatwardziałe serce haha:) za to Maricruz zgrzyta zębami :)
To mi się spodobał od pierwsze odcinka :D Najpierw głos, a później tak uroczo się uśmiechnął u już wpadłam :P
;(
Mnie ujął w 5.
Cała się wtedy rozpłynęłam jak kostka lodu na słońcu.
Ostatnio rozpłynęłam sięteż, gdy się żegnali - gdy ona przyszła do niego i wyznała, że to ona go postrzeliła.
A potem pocałunki, Przytulanki. Coś pięknego ;)
Jak się żegnali to mi było smutno :( Octavio karmił ją kłamstwami, a ona to wszystko łykała, tak mi jej żal było... I na końcu jak powiedział: Idź już... To było takie smutne.....:'(
Ja sie do niego NADAL nie przekonalam. Czasem ma przeblyski jak zrobi taka minkę misia i wtedy troche mi serce mieknie ale jak pomysle jak potraktowal Maricruc to sama mam ochote sie na nim mścic. Solidarnosc jajników a co :-)))))))))))))))
Ja kilka razy nieźle wkurzyłam się na Octavia.
I możliwe, że jeszcze się wkurzę.
Jednak żywię do niego pewną sympatię, bo Arenas go gra ;)
Dziwię się że Octavio nie oszalał jeszcze sam psychicznie przez swoje podejrzenia i ciągłe wrażenie że widzi MC.On wie swoje a każdy mówi mu co innego ,sam kumpel zasugerował że coś z nim nie tak he he bo wszędzie widzi MC :) Mi MC dzisiaj podobała się w tej zielonej tuniczce... No i jak mi się serducho cieszy że zmądrzała , i aż miło patrzyć jak z zawziętością chce się zemścić na tych co ją skrzywdzili.
Szczerze to biedakowi współczuję.... wszyscy zbijają go z dobrego tropu a ta jeszcze więcej go nienawidzi....
Fakt Octavio porzucił MC, ale nie wiedział że Lucia tak będzie traktować jego żonę, mimo wszystko starał się nią opiekować na odległość. Na największy gniew zasługuje Miguel i Lucia ze strony MC. Octavio też będzie musiał swoje pocierpieć bo MC nic nie wie,że Octavio wysyłał pieniądze i tęsknił za nią.
Tak, porzucił i ją okłamał. Poza tym wiedział jaki jest jego brat i bratowa. I jeżeli dobrze pamiętam, to powiedział MC, aby nie przychodziła na ranczo, gdy on wyjedzie.
On ma dobre i złe cechy....Jego postać jest zrobiona w taki sposób że pomimo tego gorszego zachowania jednak widzowie nie mają do niego dużej empatii bo widzimy że jednak przejawia on w sobie te dobre strony ,że w jakiś sposób zależy mu na MC choć sam tego nie wie...W pewny sposób daje się lubić...Cieszę się bo od maja zaczynam staż a będę kończyć o 15:30 więc spokojnie zdążę na serial:)
Ale z Lucii podstępne i wredne babsko....
A Miguel to pantoflarz...Rozumiem że trzeba słuchać żonę ale w granicach zdrowego rozsądku i nie na szkodę niewinnych osób. Biedna Solita :( Przynajmniej domyślają się że mogła paść ofiarą gwałtu... Śliczna i wzruszająca scena jak MC dowiedział się że jest córką Alejandra... :)
Rzeczywiscie BIEDACZEK z niego dosłownie i w przenośni. Nawet na telefon nie ma wielki pilot:))))))))
Ale jednak Blanca a Ivette sporo sie rózniły. Blanca miala proste wlosy i byla jak ciotka klotka a Ivette miala loki, i byla wampem z mocnym makijazem. Uwazam ze ciezko bylo w to uwierzyc ze to jedna i ta sama osoba.
A tu Maricruz ma identyczne wlosy! I lekki makijaz jedyne co to zupelnie inne ciuchy i chód. Ale OD RAZU widac ze to MARICRUZ:))) A Eduardo powiedzial ze prawie wcale niepodobna do MA. Ten to chyba tylko po ciuchach ludzi rozpoznaje :)))