Zakładam temat bo nie zauważyłam by w sumie telcia miała tak żeby od tak sobie powymieniać się zdankami na temat danego odcinka...A serial jest komentowany pod kilkoma np pytaniami dot.serialu . A więc powstaje więc dziewczyny do dzieła!!!
I dziś kolejny buziaczek w nosek i czółko...co się dziwić skoro już tyle dni mieszka w chatce dziadka... Z kolei załamał mnie ten jej wyczyn z przeprosinami...No ale dziewczynie chce się do męża ... No i te psy zaproponowane przez Lucie !!!
A wg mnie i tak Octavio źle postąpił, bo zostawił MC ze swoją rodzinką, która zniszczyła jej życie. Nie sądzę, aby Lucia to samo zrobiła, gdyby był Octavio. Jakby Octavio powiedział MC, że wyjeżdża zarobić na ich dom, ale wróci, aby z nią zamieszkać (nawet gdyby było to kłamstwo) i MC by się zgodziła to jakoś łatwiej byłoby mi wybaczyć Ocvtaviowi.
No tym bardziej że sam nawet do Eduarda powiedział że nie wierzy Lucii... To skoro jej nie wierzy to czemu zostawił MC na pastwę ich losu...
No właśnie. Też tego nie rozumiem i wychodzi na to, że on jej nie kochał i nie zależało jej na niej skoro ją zostawił.
I to jak ja zostawił chociaz wiedzial ze szwagierka i brat jej nie cierpią to mu wybaczyc nie moge. I nawet mundur tego nie zmieni:))) Ja tam jestem mściwa. Okropnie z nia postapil. Co z tego ze kase na dom dla Maricruz wysylal? ALE KOMU ja wysylal? Nawiny Idiota chyba z niego. Poza tym Maricruz nie chciala domu tylko jego miłosci :((((
Dokładnie. Maricruz nie raz mu mówiła, że nie chce pieniędzy tylko jego.
Poza tym Octavio szybko zmienia zdanie. Najpierw odkłada wyjazd, bo chce załatwić sprawy związane z ziemią dla MC, bo nie ufa bratu, a chwilę później zmienia zadanie i już ufa bratu, zostawia mu przyszłość MC w jego "rękach". Jak można być takim niekonsekwentnym...
Wiem, wiem, wszystkie macie rację. Ale co ja zrobię, że na widok ślicznych oczek Octavia mięknie mi serce;) Jednak cieszę się, że Maricruz go nienawidzi, bo za to, co zrobił kara musi być!!
Jeszcze większy z niego naiwniak niz MC bo Ona miała prawo być naiwna,wychowała się w miłości z dziadkiem i Solitą była niewinna i do końca nie znała wredności ludzi, do czego są zdolni. Ale On ? Osoba która zwiedziła kawał świata,wykształcony z dobrego domu?
Dobrze że to tylko telka bo bym zabiła za głupotę normalnie....he he
Hehe no ja tez. Czasem chyba zbyt emocjonalnice podchodze bo wrrrr wziełabym i strzeliła w pysk co niektorych w tej telce. Poczawszy od Lucii a koncząc na Octaviu:))
A umiesz czytać "nagłówki"?--> "Bieżące rozmowy o telci...CI"
W tym temacie nie rozmawiamy o przyszłych odcinkach. W tematach, w których jest zaznaczone "spoiler" zadaje się tego typu pytania, czyli wybiegające w przyszłość. Tutaj rozmawiamy wyłącznie o bieżących odcinkach.
I taki tak poruszany był temat o ukrywaniu tożsamości Maricruz przed Octaviem, wiec za bardzo nie wybiegam w przyszłość :)
Wszystko, co dotyczy chociaż jednego odcinka do przodu jest wybieganiem w przyszłość. A temat był poruszany, ale na podstawie tego, co się wydarzyło w telce, a nie co się wydarzy.
Nie musisz zakładać tematu jak nie masz ochoty, gdzieś tu jest temat ze spoilerami.
To prawda są tu osoby które lubią rozmawiać co się wydarzyło ale nie chcą wybiegać w przyszłe odcinki ,więc także ja jako założycielka tego tematu wolałabym by dziewczyny starały się nie wybiegać poza obecne odcinki ze względu na innych...przyjmujemy tylko rozmyślenia nasze ,jak mogłoby być ale nie spojlery,Pozdrawiam
Pojawił się Karim. Już jest ciekawe. Brakuje tylko Octavia i mam nadzieję, że będzie jeszcze ciekawiej.
Uwielbiam spotkania i rozmowy MC i Octavia.
Ja też, są zabawne:)
A co do Karima to Carlos jakoś mi nie pasuje do roli takiego sztywniaka. Zawsze grał fajne role, a tu taki nadęty, że śmiać mi się chce;)
Wg mnie Carlos fajnie gra Karima (tylko te niebieskie oczy jakoś mi nie pasują do arabskiego księcia). Julian Gil miał grac tę postać.
Serio? A to ciekawe jakby on Julian Gil tam grał tę postać i czy by miał ten swój uśmieszek.
Tak, był brany pod uwagę, ale musiał odmówić ze względu na inne zobowiązania zawodowe. Ja się ucieszyłam, bo nie przepadam za tym aktorem.
Jaki ten Karim jest zabawny a najlepsza jest ta muzyczka rodem z Bollywood jak on idzie haha :)))) Fajnie Maricruz go olewa i ten jakie miny zaskoczone wali :)))
Szczerze to ten aktor (nie pamietam ja sie nazywa) fajniejszy mi sie wydaje niz J.Gil. Dobrze ze to on gra Karima. Wogole wyładniał bo pamietam go z innej telki i tam wygladal gorzej :)))
Carlos de la Mota ;)
Fajne scenki Karim ma z MC :) Oby tylko takie zachowanie MC mu się nie znudziło i nie zmienił taktyki na bardziej niebezpieczną...
Znaczy co? Myslisz ze zechce ja porwać do Egiptu?? To by było ciekawe :)))
Tez mi sie podobaja scenki z nim. I tak jak Maricruz powiedziala on nie jest jak Octavio bo on nie ukrywa tego jak traktuje kobiety a tamten naobiecywal naobiecywal i zwiał tchórz.
Kto go tam wie, co mu w głowie siedzi. Pod koniec odcinka pojawił się w mieszkaniu/pokoju MC przed nią, to raczej dobrze o nim nie świadczy... Moja mama podczas oglądania cały czas obawiała się, że Karim porwie MC hehe
No właśnie On jest jakby Sułtanem a np w Wiecznym Stuleciu tam większość ma ciemne oczy....Ale Mimo wszystko zakochałam się w tych niebieskich oczach...Jaka głębia :)
Też lubię rozmówki Maricruz i Octavia i muszę przyznać że zaczyna mi się ta para bardziej podobać Marichuy I JMiguela....
I w sumie Maricruz fajnie traktuje tego Karima...Śmiać mi się chciało jak mu nie skłoniła pokłonu i nie spełniała jego próśb :) A każdy takie miny he he :) Lubię jej postać :)
Jak Karim będzie chciał zdobyć MC to na pewno bedzie ciekawie bo Octavio będzie zazdrosny
jak Karim będzie chciał zdobyć MC na pewno będzie ciekawie, bo Octavio będzie zazdrosny
Przy Octaviu każdy wygląda przeciętnie:P
Wg mnie nie pasuje do tej roli ze względu na to, że nijak nie przypomina Araba
Octavio jakie minki i uśmieszki do MC robił w kasynie oh ah ;)
Carlos nie przypomina Araba, poza tym przynajmniej według mnie to przeciętniak z wyglądu. Może Eduarda lepiej na Araba? ;)
Do roli Araba idealny byłby Jaime Camil, ma trochę arabskie rysy, zwłaszcza że chyba jego ojciec jest Egipcjaninem
Pewnie że Eduardo lepiej by pasował.
I przystojny :D
A ten Karim (Carlos de la Mota) do niczego z wyglądu.
Mi jego oczy się podobają....No ale nie zmienia to faktu to że odbijają się od całego wizerunku Araba....
Nie jest brzydki, ale na Araba nie wygląda. Poza tym może nie w tej roli, ale Carlos jest bardzo fajny, bardzo lubię tego aktora zwłaszcza za Carlosa z "Kiedy się zakocham"
To już wolę Carlosa. Ogólnie fajny aktor, jedyny zarzut to to, że nie wygląda jak Arab. Ale ma śliczne niebieskie oczy:)
Pamiętam go z "Kiedy się zakocham" i z "Ja ona i Eva".
Na razie jedyny zarzut to brak podobieństwa do Araba, ale podoba mi się jego gra.
No dokładnie,fajnie gra myślę że jak będzie mu tak nagle dobrze szło to daruję im ten brak podobieństwa.... Lubię bardzo jak Maricruz go spławia a tamte siostrzyczki jak się boczą he :)
Brawo dla MC :)
A Octavio znów bidny nie wie czy to MC czy nie...znowu dziś rozmyślał i miał wątpliwości he he....
Dzisiaj Octavio zaminusował gdy stwierdził, że MC jest łatwa...:/ I to jego "powitanie", gdy MC weszła do hotelu...:/ Za kogo on się uważa?
Niezły bezczel, nie ma co. Mogła mu strzelić w pysk za takie słowa. Znalazł się ideał...