PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.

jagodajulia

być może że te schody u Emira to są podobne schody na Ranczu Narvaezów albo schody wyglądają takie same jak i na Hacjendzie

jagodajulia

A kiedy Octavio powiedzial do Doris kochanie? Chyba mi to umknelo kurdeee :(( Pewnie wtedy akurat wyszlam na chwile z pokoju:(((

monia198923

Wtedy na tej plaży, co siedzieli i rozmawiali o pracy dla Miguela, ale mogli tego nie przetłumaczyć, ale ja to dobrze pamiętam.

jagodajulia

A no wlasnie wtedy moglo mi umknac- nie patrze za dokladnie na te pare cymbałów jak są razem . Myslalam ze na koncowce :)))

jagodajulia

ta imprezka to nie jest na hacjendzie Narvaezów tylko w rezydencji Emira Karima , dobrze się nie przyglądałaś że to przyjęcie jest w domu Emira

Basia198930

A Ty nie zrozumiałaś mojej odpowiedzi :P
Rezydencja Karima i hacjenda Narvaezów to to samo miejsce. Tylko "gra" dwa rożne miejsca.

jagodajulia

Też to zauważyłam właśnie...i też myślałam czy to czasem nie to samo.... W końcu to możliwe a wystrój nie trudno zmienić...

jagodajulia

Rezydencja Emira a Ranczo Narvaezów to nie jest to samo miejsce. w rezydencji Karima może identycznie tak samo wyglądać jak na Ranczu Narvaezów, w rezydencji Emira Karima w środku wygląda tak samo jak i na Ranczu Narvaezów. i tak samo zewnątrz może wyglądać tak samo. budują domy , rezydencje tak samo jak ktoś ma taką rezydencje czy dom.

Basia198930

Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi?

Basia198930

Chodzi o "dom". Ze to ten sam lub bardzo podobny w którym mieszka Lucia i Miguel.

monia198923

Haha też byłam zaskoczona tą komórką ;)))

Vanessa100

Chyba jak każdy :D Ja jak zobaczyłam komórkę to byłam zaskoczona i do mojej mamy mówię, że po co Octavio pisze listy do Lucii jak ma telefon, a moja mama na to, ze może lubi pisać listy :D

Vanessa100

MA ma nawet prawo jazdy. Do tej pory jezdzila z kierowca ulalala:)) Teobaldo haha. Przystojny to on moze nie jest ale zmiana widoczna trzeba przyznac. Nie jest powykrzywiany i garba nie ma :)))Tradycyjnie nikt go nie poznal.

monia198923

Wg mnie kiedyś coś wspomniała o prowadzeniu samochodu, gdy jeszcze jej ojciec żył. Ja byłam wtedy zaskoczona kiedy ona prawko zrobiła :P :D

ocenił(a) serial na 8
monia198923

A czy MA nie jechała dzisiaj na to przyjęcie Karima samochodem z rancza? Biały jeep z napisem "Rubicon"...

Edi13

Wg mnie to było szare auto.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Było ciemno, ale jakiś dziwnie znajomy mi się wydał

Edi13

Moze oszczędzali no co :)))))) Produkcja wykorzystała to samo auto. Choc Teobaldo tez mial niezla fure dzisiaj :)))

ocenił(a) serial na 9
monia198923

"Nowy" Teobaldo myślałam,że zdradzi się Araceli

xKseniax

Tez tak myslalam. Ale moze wykorzysta swoja anonimowosc by obserwowac niezuwazony Aracely i Eduarda i w razie co pokazac MU gdzie raki zimuja :-))))

monia198923

moim zdaniem Teobaldo teraz jest przystojny , zmiana jest rewelacyjna. Teobaldo i Aracely mogli by być razem moim zdaniem. zdziwiło mnie że tak szybko przybiegła przemiana Teobalda. nawet dorobił się samochodu , i ma włosy co tak szybko mu urosły włosy, czy są sztuczne. ale teraz Teobaldo wygląda na prawdziwego mężczyznę , i przystojnego. chodzi w Garniturze. był u Aracely a ona jego nie poznała , tylko kogoś jej przypomina. w Kasynie był przedstawił się za kogoś innego Caroli. wspomniał o kradzieży pieniędzy , o Zorijo. a Raizy zapytał się gdzie jest ten potwór , wróg Raizy a Raiza na to Teobaldo wyjechał nawet ona jego nie poznała. ciekawe czy Eduardo i Octavio rozpoznają Teobalda. jeszcze jestem ciekawa czy Maria Alejandra rozpozna Teobalda czy sam Teobaldo powie jej że to on jest tylko przedstawia się za kogoś innego.

Basia198930

Teobaldo i Aracely? Prosze cie. Moze i wyładniał ale to nie znaczy ze ma zaraz szukac 20 latki.

ocenił(a) serial na 9
Basia198930

chyba najprędzej powie prawdę MA

Basia198930

No właśnie ja sobie dziś pomyślałam że Teoblada może jedynie MA pozna... W końcu inteligencji jej teraz nie brak.... Aracely trochę ruszyła móżdżkiem ale nie do końca.... Eeej Ale naszym pilotom jakby ktoś powiedział że to Teobaldo to go wyśmieją... Bo Octavio nie umie rozpoznać MA pomimo że ta prawie wcale się nie zmieniła jedynie lepsze maniery i zadbany wygląd a co dopiero taki wysiłek jeśli chodzi o całkowitą zmianę Teobalda.... To już zadanie nie dla nich.

Basia198930

Właśnie, co z włosami nowego Teobalda?
To peruka? Czy też lekarze zrobili Teobaldowi przeszczep włosów?
Jeśli przeszczep, to naciągane.
W tak krótkim czasie. W miesiąc i operacja twarzy i przeszczep włosów.
I wszystko błyskawicznie się zagoiło.

Vanessa100

Operacja jak i przeszczep włosów tak szybko się nie dzieją. Trzeb ana to przymknąć oko i dopisać do listy absurdów ;)

jagodajulia

Tych absurdów już się trochę uzbierało ;)
W sumie cieszę się, że Teobaldo już jest po przemianie, żal mi go trochę wcześniej było.
Przez ten brzydki wygląd miał spaprane życie.

Vanessa100

Ja też się cieszę, że Teobaldo już jest po operacji.

jagodajulia

Wiesz może, ile lat może mieć postać Teobalda?

Vanessa100

Nie mam pojęcia, ale obstawiam między 40, a 50. Jako Teobaldo miał zmarszczki, więc młodzieniaszkiem nie mógł być.

monia198923

Tak jak jagodajulia pisze, MA jeździła samochodem już za życia ojca.
Kiedyś na początku pobytu u ojca, odstawiona wybrała się do sklepów z sukienkami.
I była mowa, że sama kierowała samochodem.
Ciekawe, kiedy ona prawko zrobiła ;))

Vanessa100

A to nie pamietam. Ja myslalam ze ona wiecznie z kierowca jezdzila:))
Bedziesz po dzikim? Czy tylko przed?:-))))))))) Czekalam wczoraj na ciebie zeby sie z Octavia posmiac :))

monia198923

Hah ja wczoraj byłam tylko przed Dzikim.
I miałam nadzieję, że się pojawisz ;)), tez żeby właśnie się pośmiać - i z Octavia, i z samej telenoweli.

Właśnie jestem. Widzę, że Ty też ;))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Lucia dziś przeżywa tragedię i cierpi , Migel tez przeszedl swoje a Octavio sam nie wie czego chce . ZYCIE samo wykonalo na nich zemstę zamiast Maricruz ale jej to chyba malo . Osobiście uważam że wszelakie prawo do zemsty ma Solita ona zostala zgwalcona czego owocem jest dziecko ,stracila też dziadka , jednak nie ma w niej żądzy zemsty cieszy się tym co jest . A NOWA Maricruz to jakaś nieczula istota , śmierć ojca narodziny dziecka a ta ino o zemście bo mężczyzna ją oszukal

DONEK_filmweb

Lucia ją upokorzyła i wsadziła do więzienia i przyczyniła się do śmierci jej dziadka. Miguel lepszy nie był. O Octaviu nie wspomnę.
Tylko, że Eusebio już nie żyje. Solita jest wielu rzeczy nieświadoma, dlatego cieszy się z tego, co ma.

DONEK_filmweb

No ja tez jestem mściwa :-)))) Choc poniekąd sie zgadzam. Zal mi Solity. MA powinna ja zabrac do siebie. Smierc ojca brak zaloby i natychmiastowy powrot do kasyna tez mi sie zle skojarzyl. Jakby tylko na to czekala. Ale ogolnie ja rozumiem. Facet umie kobiete dobić. A Octavio zabił cos w Maricruz. Zabił w niej te delikatną naiwna dziewczyne jaka byla. Moze przesadza ale ja ją rozumiem.

ocenił(a) serial na 5
monia198923

U Maricruz przeważa chęć zemsty , nad tym co ważne w życiu najważniejsze , no ale akcja musi trwać .

ocenił(a) serial na 5
DONEK_filmweb

Córka gubernatora to jakieś stanowisko polityczne ? Politycy przychodzą i odchodzą , a Doris zachowuje się jakby urodzila się corką i miala umrzeć córką gubernatora i to jej punkt G życia , oj żle skończy

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Pozytywnie mnie zaskakuje Raisa próbuje ostatnio stopować i napominać siostrę , w ogóle dobrze grana postać przez Rojo

DONEK_filmweb

nie lubilam Roj w Nie igraj z Aniolem ale teraz w ogole mnie nie drazni i nawet ja lubie...
Doris mnie dobila, sama jest dziw...!
MA powinna wszystkich olsnic na przyjeciu a szczegolnie Octavia, uwielbiam jak na nia patrzy mmmmmmm

mzytua13

brat octavia jest naiwny, jak moze ciagle wierzyc zonce, ktora tylko po jego wyjezdzie powiedziala wszystkim, ze to Migel zabil Eusebia hahahaaaaa
na tej wyspie nie ma pilicji,osoba ktora jest szukana chyba nie powinna przyjmowac pracy??
no ale to tylko serial a ja uwielbiam glowna pare i Karima

mzytua13

czy octavio kocha Maricruz??? "nie obrazaj Maricruz w mojej obecnosci" mowi do Eduarda...a z drugiej strony mysli o MA(nie wie, ze to MC) i caluje glupia Doris

mzytua13

Jest policja. Kumpel gubernatora jest szefem policji, będzie dyskretnie zdobywał informacje o Octaviu.

jagodajulia

a no tak rzeczywiscie policjant byl z nim jak ten poznawal MA...
jestem bardzo ciekawa kolejnych odcinkow... szczegolnie pierwszego beso :-)

mzytua13

ogladalam troche na yt ale nie rozumiem o czym mowia i czekam na polskie...

Vanessa100

Dlaczego Octavio spotyka się z Doris skoro mówi, że się z nią nie ożeni, bo ma żonę???!!!!!!!!! I jeszcze mówi do niej "kochanie". Mój mózg tego nie ogarnia.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Pewnie chce wzbudzić zazdrość w MA

xKseniax

Ale on się z nią spotyka, gdy MA tego nie widzi.

jagodajulia

super odcinek i ta rozmowe octavia z MA w jej biurze ze bedzie ja chronil, liczylam na beso...ehhh
i w koncu MA przyznala ze go kocha i jest zazdrosna o niego...
na przyjeciu wygladala super. Czerwona kiecka szminka, chcialabym tak wygladac...
jitro zapowiada sie dobry odcinek..oby Karim zaprzestal swoich planow :-/

mzytua13

Karimem rządzi pożądanie ,nie wiem czy się pohamuje.... On czuje się bezkarny... Ale i tak go lubię...