PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.

jagodajulia

Ale ogolnie chodzilo mi o podobienstwo ze chca zemsty i w ramach tej zemsty chca rozkochac protke i sie na niej zemscic. Dobra niewazne. Niepodobne to nie.

monia198923

Doris jaka wściekła była hahahaha

Vanessa100

Jak ona szybko nie zniknie to nie bede w stanie tego dluzej oglądac. Ona jest tragiczna żałosna wrecz.

monia198923

Niech Doris wywiozą do Arabii ;))

Vanessa100

Teobaldo jak on przeszedl te operacje ze raz moze byc łysy i powykrzywiany na twarzy a raz nie?

monia198923

Hah też się zastanawiam, jak to jest z tym Teobaldem ;)))

Łysy - widocznie jako Angel perukę nosi.

Vanessa100

Łysy a twarz? To co on tak na zawolanie umie sie wykrzywiac?

monia198923

Haha wychodzi na to, że tak ;))))
Magia telenowel :D

monia198923

może mi się wydaje ale zauważyłam u Octavia jakby miał włosy trochę skrócone , na przykład z tyłu ma skrócone włosy i ta krzywkę ma skróconą co tak często rękami przeczesywał

Basia198930

Pewnie miał za długie włosy i poszedł do fryzjera.

monia198923

Jak dla mnie to wypisz, wymaluj CME :) a tak z innej beczki czy dla was Ana Brenda Contreras wygląda na 170cm wzrostu ?? Ona się taka drobna wydaje to skąd ona taki wzrost wzięli ??

sandia23

Wzrost ABC - hah, też się kiedyś nad tym zastanawiałam.
Na filmwebie ma 170 cm.
A z kolei tutaj jest napisane, ze ma 165cm http://anabrendafcpoland.blogspot.com/2013/04/szok-ana-brenda-wysza-za-maz.html

Gwiazdy często zawyżają sobie wzrost.
Spotykam się nieraz z taką sytuacją, że na różnych stronkach są różne wzrosty jednej i tej samej osoby. Np. na Wikipedii 172, a na innej stronce 175.
Szczególnie na filmwebie często jest odrobinę zawyżony wzrost.
Np. niska Kasia Zielińska ma na filmwebie 167 cm (chyba w szpilkach i kapeluszu :D:D) Zaszalała.

Vanessa100

A mi kolega pisał, że Ana ma 168.

jagodajulia

Haha to już nie wiadomo w końcu, ile Breco ma wzrostu :D:D

Vanessa100

Raczej mniej niż 170cm :D

jagodajulia

Też mi się tak wydaje ;)

mzytua13

UUUUUUUU do tego jeszcze daleko. Ona dopiero leci w Meksyku a o ile bedzie ( co nie jest pewne) to najwczesniej za rok :))

Ja tez ogladam królowa serc. Z Vanessa jestesmy fankami Patricia :-))))) Uwielbiam te telke ale ta godzina masakra :(

monia198923

Zgadzam się z Wami, że wczoraj odcinek piękny.
Ach, od dawna na coś takiego czekałam.
Taniec, pocałunek, potem Octavio broni MA, jego tekst o kobietach. i na końcu Octavio przypomina sobie różne chwile z MC i MA.
Ach ;)))

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Czy to nie było piękne co nie, aż się wzruszyłem normalnie. :DDDD

Zbuntowany_RBD

;) Ty, mężczyzna,wzruszyłeś się na tym? :D:D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

No a co w tym złego jest. Że co man nie może wzruszać się. Zapytaj se jagodajulia a Ci powie coś na ten temat.

Zbuntowany_RBD

Dlaczego akurat jagodyjulii mam się pytać?

Nie ma w tym nic złego, po prostu myślałam, że żartujesz sobie ;)

użytkownik usunięty
Vanessa100

Na mnie ten tekst o kobietach zrobił złe wrażenie. Przecież sam wykorzystał biedną i naiwną w okropny sposób.

My doceniamy kazdy przejaw meskosci Octavio bo u niego z tym roznie bywa:-)

monia198923

Swoją drogą, to bardzo słabą ma ochronę ten Karim jak na szejka ;))

Vanessa100

No co ty:))) To nie szejk miał slaba ochrone tylko OCTAVIO jest superbohaterem i kazdego rozwaliłby w obronie kobiety " BO KOBIETA GO URODZIŁA"! :-))))))

monia198923

Hahahahahahahah a no tak ;)))

Naciągane to było.
Ci ludzie szejka nawet nie próbowali z Octaviem walczyć.
A ten jeden Arab to od razu uciekł na sam widok Octavia ;)))

mzytua13

mzytua13, ja miałam tak, że
1 miesiąc - dziennie 6 komentarzy i 3 tematy.
2 i 3 miesiąc - dziennie 12 komentarzy i 6 tematów.

Oraz przez te pierwsze 3 miesiące nie mogłam wstawiać linków.
Po 3 miesiącach od założenia konta limit komentarzy zniknął.
I mogłam tez wstawiać linki.

Vanessa100

Aha czyli parka Ivan i Ana Brenda za rok o ile w ogole w Polsce...szkoda :-/
Vanessa100 dzieki za info.
co do odc 58 nie widzialam za dobrze,dzisiaj zobacze powtorke.Doriska wkurza mmie, zamiast sie soba zajac to ona mysli jak pozbyc sie MA..ja na jej miejscu juz dawno po tym pocalunku Octavio z MA wyslala bym go gdzie raki zimuja...w telkach wkurza mnie jak niektore babska dażą do celu po trupach...a drugie sa naiwne i glupie....

mzytua13

Chciałabym zobaczyć LI ze względu na Ivana Sancheza.
W "Burzy" byłam nim zachwycona. Super aktor i przystojny.

Haha w telenowelach faktycznie niektóre kobiety z uporem maniaka walczą o coś, np. faceta, nawet jak on ją odpycha.
Ale w życiu też zdarzają się takie kobiety ;)))
"a drugie sa naiwne i glupie...." - to prawda, ale akurat MA głupia nie jest.

Vanessa100

Ja też chciałabym LI u nas. Ja uwielbiam protów. Ivan jest genialny :)

A co do kobiet w telkach to one naprawdę bardzo często się poniżają, ale w życiu też tak czasem jest...

jagodajulia

To juz jest szczyt debilizmu. Octavio zobaczyl dzisiaj dziecko MA i nawet przez mysl debilowi nie przeszlo ze to moze byc MARICRUZ. Przeciez wie ze urodziła dziecko. A on co powiedzial ? Ze tez ma dziecko. NO IDIOTA. Ja nie moge na niego patrzec.

monia198923

I Maricruz do niego - TO NIEPRAWDA !!stanowczym tonem tez powinno mu dac do myslenia ale gdzie tam. Tak sie tym wnerwilam ze nawet ten pocałunek mnie nie wzruszył.

monia198923

Zresztą MC robi mu takie aluzje, że już dawno i cały czas powinien mieć wątpliwości, co do przeszłości MA.

monia198923

Octavio nie potrafi się sam niczego domyślić haha ;))

No i dalej nie szuka wcale MC ani dziecka.

Vanessa100

No ale to byla juz taka sytuacja ze juz nawet nie chodzi zeby sie calkowicie domyslec (choc inny napewno by sie domyslil) ale on nawet nie mial zadnego PRZESWITU!!! Jak go kiedys MA dotknela palcem do nosa to przyszlo mu do łba ze Maricruz zawsze tak robila a teraz? NIC.

On do niej ze tez ma dziecko-tylko nie wie gdzie. No myslalam ze padne. DOSŁOWNIE ze smiechu.

monia198923

"On do niej ze tez ma dziecko-tylko nie wie gdzie. No myslalam ze padne. DOSŁOWNIE ze smiechu".
No to było dobre ;))

monia198923

Dokładnie nic, nie przeleciało mu przez mózg, że MC też ma dziecko i że to duża zbieżność. Mnie też to stwierdzenie Octavia o dziecku, które gdzieś ma, ale nie wie gdzie rozbawiło.

A co sądzicie o Jose Antoniu i Esther? Moja mama stwierdziła, że jakoś słabo kocha MC :P :D

jagodajulia

Ja się dziwię, co tą Esther tak naszło na Jose Antonia :D
Nie wiem, o co jej chodzi.

Vanessa100

Ja też się jej dziwię. Zresztą jemu też :P

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

ja też się dziwię. Może Ester chce dopiec Lucii i to nie jest miłość?

xKseniax

Esther coś tam wspominała, że robi to z nudów.

Vanessa100

A mnie sie te scenki podobaly. Esther ogolnie mi sie nie podoba ale ten Jose Antonio? jak go tak troche ogarnąć uczesac i ubrac normalnie to niezły jest:-)))

monia198923

Też uważam, że Jose Antonio jest niczego sobie :D
W porównaniu do np. oblecha Eusebia to niebo a ziemia.
Tylko po prostu zaskoczył mnie ten wątek.

Vanessa100

jak widac dla tej glupiej Ofelii "sexowniejszy" byl oblech Eusebio. A kretynka tyle czasu miala obok siebie takiego Jose Antonia.

monia198923

Właśnie, Ofelia mogła z JA się związać.
Jest z jej sfery, poza tym atrakcyjny i pracowity.
A ona z Eusebiem.

Vanessa100

Ofelii nie znoszę, nie nadaje się dla JA. Jest wredna.

jagodajulia

Fakt, tego nie wzięłam pod uwagę :D:D

jagodajulia

Ja lubie Jose Antonia ale znalazlabym mu fajniejsza i ladniejsza. No ale od biedy ta tez moze byc bo esther zaczela sie stawiac Lucii i ma gdzies jej zdanie hehe :)))

monia198923

Heh od biedy może być dla biednego JA bogata Esther ;)