Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.
Ale ogolnie chodzilo mi o podobienstwo ze chca zemsty i w ramach tej zemsty chca rozkochac protke i sie na niej zemscic. Dobra niewazne. Niepodobne to nie.
Jak ona szybko nie zniknie to nie bede w stanie tego dluzej oglądac. Ona jest tragiczna żałosna wrecz.
może mi się wydaje ale zauważyłam u Octavia jakby miał włosy trochę skrócone , na przykład z tyłu ma skrócone włosy i ta krzywkę ma skróconą co tak często rękami przeczesywał
Jak dla mnie to wypisz, wymaluj CME :) a tak z innej beczki czy dla was Ana Brenda Contreras wygląda na 170cm wzrostu ?? Ona się taka drobna wydaje to skąd ona taki wzrost wzięli ??
Wzrost ABC - hah, też się kiedyś nad tym zastanawiałam.
Na filmwebie ma 170 cm.
A z kolei tutaj jest napisane, ze ma 165cm http://anabrendafcpoland.blogspot.com/2013/04/szok-ana-brenda-wysza-za-maz.html
Gwiazdy często zawyżają sobie wzrost.
Spotykam się nieraz z taką sytuacją, że na różnych stronkach są różne wzrosty jednej i tej samej osoby. Np. na Wikipedii 172, a na innej stronce 175.
Szczególnie na filmwebie często jest odrobinę zawyżony wzrost.
Np. niska Kasia Zielińska ma na filmwebie 167 cm (chyba w szpilkach i kapeluszu :D:D) Zaszalała.
UUUUUUUU do tego jeszcze daleko. Ona dopiero leci w Meksyku a o ile bedzie ( co nie jest pewne) to najwczesniej za rok :))
Ja tez ogladam królowa serc. Z Vanessa jestesmy fankami Patricia :-))))) Uwielbiam te telke ale ta godzina masakra :(
Zgadzam się z Wami, że wczoraj odcinek piękny.
Ach, od dawna na coś takiego czekałam.
Taniec, pocałunek, potem Octavio broni MA, jego tekst o kobietach. i na końcu Octavio przypomina sobie różne chwile z MC i MA.
Ach ;)))
No a co w tym złego jest. Że co man nie może wzruszać się. Zapytaj se jagodajulia a Ci powie coś na ten temat.
Dlaczego akurat jagodyjulii mam się pytać?
Nie ma w tym nic złego, po prostu myślałam, że żartujesz sobie ;)
Na mnie ten tekst o kobietach zrobił złe wrażenie. Przecież sam wykorzystał biedną i naiwną w okropny sposób.
No co ty:))) To nie szejk miał slaba ochrone tylko OCTAVIO jest superbohaterem i kazdego rozwaliłby w obronie kobiety " BO KOBIETA GO URODZIŁA"! :-))))))
Hahahahahahahah a no tak ;)))
Naciągane to było.
Ci ludzie szejka nawet nie próbowali z Octaviem walczyć.
A ten jeden Arab to od razu uciekł na sam widok Octavia ;)))
mzytua13, ja miałam tak, że
1 miesiąc - dziennie 6 komentarzy i 3 tematy.
2 i 3 miesiąc - dziennie 12 komentarzy i 6 tematów.
Oraz przez te pierwsze 3 miesiące nie mogłam wstawiać linków.
Po 3 miesiącach od założenia konta limit komentarzy zniknął.
I mogłam tez wstawiać linki.
Aha czyli parka Ivan i Ana Brenda za rok o ile w ogole w Polsce...szkoda :-/
Vanessa100 dzieki za info.
co do odc 58 nie widzialam za dobrze,dzisiaj zobacze powtorke.Doriska wkurza mmie, zamiast sie soba zajac to ona mysli jak pozbyc sie MA..ja na jej miejscu juz dawno po tym pocalunku Octavio z MA wyslala bym go gdzie raki zimuja...w telkach wkurza mnie jak niektore babska dażą do celu po trupach...a drugie sa naiwne i glupie....
Chciałabym zobaczyć LI ze względu na Ivana Sancheza.
W "Burzy" byłam nim zachwycona. Super aktor i przystojny.
Haha w telenowelach faktycznie niektóre kobiety z uporem maniaka walczą o coś, np. faceta, nawet jak on ją odpycha.
Ale w życiu też zdarzają się takie kobiety ;)))
"a drugie sa naiwne i glupie...." - to prawda, ale akurat MA głupia nie jest.
Ja też chciałabym LI u nas. Ja uwielbiam protów. Ivan jest genialny :)
A co do kobiet w telkach to one naprawdę bardzo często się poniżają, ale w życiu też tak czasem jest...
To juz jest szczyt debilizmu. Octavio zobaczyl dzisiaj dziecko MA i nawet przez mysl debilowi nie przeszlo ze to moze byc MARICRUZ. Przeciez wie ze urodziła dziecko. A on co powiedzial ? Ze tez ma dziecko. NO IDIOTA. Ja nie moge na niego patrzec.
I Maricruz do niego - TO NIEPRAWDA !!stanowczym tonem tez powinno mu dac do myslenia ale gdzie tam. Tak sie tym wnerwilam ze nawet ten pocałunek mnie nie wzruszył.
Zresztą MC robi mu takie aluzje, że już dawno i cały czas powinien mieć wątpliwości, co do przeszłości MA.
No ale to byla juz taka sytuacja ze juz nawet nie chodzi zeby sie calkowicie domyslec (choc inny napewno by sie domyslil) ale on nawet nie mial zadnego PRZESWITU!!! Jak go kiedys MA dotknela palcem do nosa to przyszlo mu do łba ze Maricruz zawsze tak robila a teraz? NIC.
On do niej ze tez ma dziecko-tylko nie wie gdzie. No myslalam ze padne. DOSŁOWNIE ze smiechu.
"On do niej ze tez ma dziecko-tylko nie wie gdzie. No myslalam ze padne. DOSŁOWNIE ze smiechu".
No to było dobre ;))
Dokładnie nic, nie przeleciało mu przez mózg, że MC też ma dziecko i że to duża zbieżność. Mnie też to stwierdzenie Octavia o dziecku, które gdzieś ma, ale nie wie gdzie rozbawiło.
A co sądzicie o Jose Antoniu i Esther? Moja mama stwierdziła, że jakoś słabo kocha MC :P :D
A mnie sie te scenki podobaly. Esther ogolnie mi sie nie podoba ale ten Jose Antonio? jak go tak troche ogarnąć uczesac i ubrac normalnie to niezły jest:-)))
Też uważam, że Jose Antonio jest niczego sobie :D
W porównaniu do np. oblecha Eusebia to niebo a ziemia.
Tylko po prostu zaskoczył mnie ten wątek.
jak widac dla tej glupiej Ofelii "sexowniejszy" byl oblech Eusebio. A kretynka tyle czasu miala obok siebie takiego Jose Antonia.
Właśnie, Ofelia mogła z JA się związać.
Jest z jej sfery, poza tym atrakcyjny i pracowity.
A ona z Eusebiem.
Ja lubie Jose Antonia ale znalazlabym mu fajniejsza i ladniejsza. No ale od biedy ta tez moze byc bo esther zaczela sie stawiac Lucii i ma gdzies jej zdanie hehe :)))