Kuroshitsuji

2008 - 2009
7,8 9,9 tys. ocen
7,8 10 1 9903
Kuroshitsuji
powrót do forum serialu Kuroshitsuji

moj to Grell i Sebasian :] ...............................

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

...więc jest jednak kilka serii wartych uwagi. Może nie rewelacyjne, ale są :)

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

No mnie Kimi też nie powaliło, ale całkiem przyjemnie się patrzy... taaak, co do seyuu to masz absolutną rację =.=
Nyank Koi... pachnie mi to Toradorą, nie wiem czemu ale Junpei mi niesamowicie Ryuuji'ego przypomina. Hm, chociaż w sumie to wielu mi go przypomina.
Buahaha!~Seitokai no Ichizon to takie śmieszne anime... którego głównym celem jest zrobienie sobie niezłej jazdy z zajebiście popularnych tytułów. Jeżeli widziałaś Haruhi Suzumiya'ę, to po pierwszym odcinku brechczesz jeszcze przez trzy dni xD
Umineko.. hmm.. jakoś mnie fabuła nie zainteresowała... ale w podobnych ma mojego beloved xxxHOLiC'a... hmm... i dość wysoko oceniane... tyle że to nie jest new, to jest już po połowie.

ocenił(a) serial na 9
Eriis

To lecę oglądać Seitokai xDD
No Umineko nie jest nowe, ale całkiem fajne, jestem po dwóch pierwszych epach. BOSKI klimatyczny opening i ending! I ogólnie, zapowiada się naprawdę nieźle.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Hmm, to może w najbliższym wolnym czasie się za to wezmę ;)
A propos.. obejrzałam dzisiaj Saiyuki Reload - burial. Fajne :D Nawet bardzo~

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Muszę przyznać, że nie słyszałam o tym xDD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Widzisz :D a ja słyszałam! a nawet widziałam <lol>
A w piątek noc z Housem zamiast z anime...

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Ja już w Housie jestem na bieżąco. Tzn. że oglądam 6. serię ^^ i z Deksiem tak samo... tylko dwa epy muszę nadgonić bo siedziałam i oglądałam 3-cią serię Heroesów. Co za serialowa fangirl się ze mnie zrobiła ^^""
A Ty jak stoisz z Housikiem? xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

A ja jestem taka trochę-dziewczyna ^ po trochu z każdego sezonu widziałam. Teraz wybieram się na nocny dyżur z Dr.Housem (trzeci sezon) a szóstego widziałam na razie tylko pierwszy.
Ale Gregory'ego kocham jak nikt inny~! <3
A tak to... tylko BrzydUla, dla przystojnego kardiologa ^

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Brzyduli nie oglądam. I żadnego innego polskiego serialu xD
A House'a też darzę wieeeelkim uczuciem.
Serduszko dla House'a! <33 (choć on by mnie za to chyba zabił)

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Ja oglądam BrzydUlę xD mój ex-ex-ex-chłopak mnie zaraził <lol> i jakoś tak poszłooo~!
Serduszko dla Housa <33 uwielbiam, pragnę i wiecznie tęsknię.

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Wiecie co? Właśnie nabyłam pierwszy tomik Ourana po polsku!!!
I co mnie wkurza? To, że zamiast napisać: Kyouya-san, Tamaki-sama, Haru-chan, piszą: HARUŚ. HA-RUŚ. Jeeeeezuuuu, nienawidzę tego, wrrrrrr

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

HA-RUŚ. Pasuje do Yuu-chan~ ^ Haruś i Yuu-chan <33 ohh, jakie to słodziachne!
A widziałaś tłumaczenie do Bleach'a? Zanpakutou = żniwiarz dusz... no nic tylko sobie palnąć w łeb, tak samo jak shinigami.. strażnicy śmierci ;/ albo gigai = pseudiociało =.=

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Żniwiarz dusz?! Strażnicy śmierci?!
Mamoooooooooooo... wolę już zamawiać po angielsku T__T

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

hi its me again! skoczylam czytac ta mange mayu shinjo with satan and his
girlfied lol, musze powiedziec ze nawet to nie bylo takie fatalne, na pewno
lepsze niz love celeb. a teraz znalazlam jakies anime jeszcze do ogladania
ale jest bardzo raw i teraz nie pamietam tytułu. a w hanasakeru sie
ostatnio cos ruszylo i nawet jest ciekawie =P li ren <3

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Loool, nie ma to jak bycie w temacie :D Co Cię tak długo nie było? :P

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Eeeej, w ogóle... co się stało z tym tematem. Kiedyś gadałyśmy tu o ciachach! Jak jeszcze wychodziło Higashi no Eden to piałyśmy nad Akirą... a teraz? Żadnych ciach w tych nowych anime nie ma.
No, może Kazehaya-kun z Kimi ni Todoke jest PRZESŁODKI, ale nie seksowny. W mandze jest xD
I główny bohater Seitokai też jest fajowy xD taki... mrrau, jakoś tak mnie kręci, nie wiem czemu. Faceci w mundurkach są... mwwrrrau, mniam i awwww.
Pokontemplujecie ze mną boskość męskiej części bohaterów anime? :D

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Li Ren się ostatnio do Kajiki przytulał :D Normalnie aż mi się ciepło w piętach zrobiło :D
Noo to smutne, jako napalona kobieta czuję się niedopieszczona, czas zacząć oglądać hentai.
Araragi-kun z Bakemonogatari jest fajny. Podoba mi się ta jego część która wiecznie stoi xD (i to wcale nie jest TA część~!)
Hei z Darkera to ciacho, jak to ostatnio z Pchłą ustaliłyśmy : żul typu ciacho xD Fujimoto-kun z Kobato. mnie pociąga ^
ALE OCZYWIŚCIE ŻADEN LI-RENA NIE PRZEBIJA~<333
nNes, dawno Cię tu nie było ;)

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Och tak, Hei jest POWALAJĄCY.
I wiecie co? Zacznę oglądać Hanasakeru. Tylko dla Li-rena bo ostatnio mi się podobać zaczął.
Postanowione xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

O M Ó J B O Ż E.
A nie wolisz Mustafy albo Rumaty'iego? ;>

ocenił(a) serial na 9
Eriis

*stara się przypomnieć ich ryjki*
Mustafa to pantera, ni? :P

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Tak, ale miałam Yujina na myśli ;] A Rumaty to ten książę ^

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Nie oglądałam, więc nie wiem, który to. Ale postaram się we wtorek czy w środę zacząć, żeby nie było xDD
1 odcinek Bakemonogatari za mną i rozumiem o co Ci chodzi z tym staniem pewnej rzeczy u głównego bohatera xDD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

A-ra-ra-ra-gi~kun :D On jest przesłodki. Taki chrup-chrup i nie ma~

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Ty to byś wszystkich schrupała, co nie, Eriis-chan~ ? ^^ Gdybym była bishem, tobym się Ciebie bała.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

No może nie wszystkich~... ale im bardziej patologiczny/dziwny/przystojny (niepotrzebne skreślić) tym bardziej mam ochotę =D
Buahah xD Bishe, czas się bać ^^

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Mnie kręcą różne typy. Albo chude i niedorobione okularniki, ale oczywiście WŁADCZE(przykład: Kyouya z Ourana :D) lub książęta na białym koniu, bez przerwy gaszone przez innych(przykład: Tamaki) ew. uzależnione od czegoś, przygaszone typki(Hei) czy rzadko odzywające się CIACHA(Haji z Blood+).
Oczywiście typ władczy, sarkastyczny i narcystyczny rządzi(Zero, Kaname, Sesshoumaru z InuYashy)
Swiry(Grell, Undertaker)
no i gaszący wszystkich, ironiczni i w ogóle(KUSURIURI, Raito i Ryuuzaki)
Mniam-mniam
*Yuzuki dostała krwotoku z nosa i leży gdzieś w kącie pokoju wykrwawiając się na śmierć*

Nie mogłam zapomnieć oczywiście o tych władczych typach w łóżku. Najbardziej zboczeni, najpiękniejsi i najseksowniejsi *cieknie ślinka*

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Wysokie i mrukliwe typy - Kurogane z Tsubasy ewntualnie Doumeki z xxxHOLiCa, książęta na białym koniu, bez przerwy gaszone przez innych(przykład: Tamahome xD).
W grę wchodzą również : ciacho typu żul (Hei właśnie, Shuuhei Hisagi z Bleacha), posągowe postaci (Sa Sakujun z SM).
Oczywiście typ władczy, sarkastyczny i narcystyczny jest mi także bliski (Kira z Angel Sanctuary chociażby lub grejtaśny ticzer Onizuka).
Koniecznie pokancerowani i potatuowani <czuję więź psychiczną xD) np. Sagara Sosuke z FMP! lub Ensei Ro z SM, tutaj także podpada Hisaguś.
Kusuriuri, Raito i Ryuuzaki ~<3 serduszko desu <lol>
Typ ofiary losu - ofc Hideki-Hentai z Chobitsa jest bliski memu sercu <lol>
Mlask~

Zboczeni, najpiękniejsi i najseksowniejsi mówisz, Yuu-chan... no ja lecę na Gina z Love Celeb, Seishirou Sakurazuka'ę z X (bo jest skurwielem, a tacy są zwykle dobrzy w te klocki), niepozornego Soratę Arisugawa'ę również z X... que mas... hm... Li-Ren. O tak. Li-Ren ma w sobie wszystko : zło, ironię, niepozorność, sarkazm, coś ze zboczeńca. Albo Fai z Tsubasy... on się nie wydaje, ale jak wiadomo cicha woda brzegi rwie.

A teraz, Yuu-chan, ładnie idziemy do szpitala bez klamek, bo rozmawiamy o kontaktach intymnych z postaciami fikcyjnymi :D

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Ojj tak! Hideki z Chobits, jak mogłam o nim zapomnieć! On jest taki zboczony i taki nieśmiały chłopak...

Przydałaby się jakaś terapia, Eriis-chan, przydałaby się. Co teraz? Nafaszerujemy się dragami?
Zacznę oglądać Hanasakeru, cholera! Już dziś! Bo mi narobiłyście apetytu na tego Li-rena, że muszę go schrupać.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

No właśnie. Ucieleśnienie marzeń kobiet.
Dragi... hm.. a nie lepiej mangi, Yuu-chan? :D
No widzisz, widzisz! Li-ren lepszy niż sushi i tenpura w jednym~!

ocenił(a) serial na 9
Eriis

(myślimy jak faceci- jedzeniem :P)
Sushi i tenpura w jednym? O cholera, to już coś. A sashimi, czy to droższe sushi? (*zapomniała nazwy* ;P)

Namówiłam siostrę, żeby kupiła mi 15 tomów mangi. Jak ona mnie kocha, ja nie mogę.
xxxHolica, Ouran i Ghost Hunt.

Yuu-chan jest w niebie~

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

czyli będzie seans czytania mangi z bishami. Jeeeej <333

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Hate you. Które tomy xxxHOLiCa?
Jak sushi takie z tłuszczykiem :DD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Trzy pierwsze, bo zaczynam dopiero ;))
Oglądałam pierwsze pięć odcinków Hanasakeru.
Li-ren <333333
Zakochałam się w nim!
Choć Mustafa też nie jest gorszy z wyglądu.
Co nie zmienia faktu, że Li-ren jest THE BEST <3

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Ja mam 6 pierwszych niestety tylko... ale xxxHOLiC jest dla holików, wciąga ;)
Mówiłam, a-nie-mówiłam?! Li-Ren jest boski <333
Mustafa mnie drażni... ofc nie tak bradzo jak Toransuke =.=
Widziałaś może Aoi Bungaku Series? GENIUSZ czysty. Jestem po pierwszym epie i już ma dziesiątkę na malu, co będzie jak mi skali braknie? Totalnie w stylu Death Note'a, coś z Black Lagoon i kapkę mroku a'la Angel Sanctuary. Ma w sobie też coś z Blood+. Piękne sceny seksu, do tego wciągająca fabuła, proszę państwa, mamy mastepiece jesieni~!

ocenił(a) serial na 8
Eriis

tez zwrocilam uwage na Aoi Bungaku !! tak to jet definitywnie anime tej
jesieni ! trzeba to komentowac na bierzaco ;P

ocenił(a) serial na 8
nNesti

lol Eriis twoje 'ciacho typu żul' pare postow wczesniej mnie rozwalilo
hahahahahaha :P lol 10/10. jesli chodzi o mnie to bylam w stanie ogladnac
50 epow blood+ tylko dlatego ze byl tam HAJI :P lol ps. Li ren <3

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Haaaaaaaaaaaaaaji <333

Li-ren!

*mdleje*

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Hehe no ale powiedz nNes-chan, skłamałam? :DD
Haji był fajny, ojj był <3

Yuu, wszystko musi być dobrze, oddychaj ^^

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Eriis-chan Haji nie byl fajny, HAJI BYL ZAJEBISTY !!(tzn jest bo zakladam
ze przezyl w ostatnim odcinku :P)

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Haji MUSIAŁ przeżyć <33 musiał, mój boski ogrodnik z niebieskimi różami~! ahh boskie ciacho boskie! Robi konkurencję innym ciachom, he's soo cute, aww <33

ocenił(a) serial na 8
Eriis

yeah he is! =P haji jest w pierwszej 5 moich anime ulubiencow :P

ocenił(a) serial na 9
nNesti

huff-huff *stara się nabrać oddech*
Trudno jest oddychać, gdy jest się przytłaczaną przez tyle ciach z kremem...

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Ogrom Li-Renowej ciachowastości jest równy tylko Ogromowi Li-Renowych Serduszek <3

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Hahahahaha, nie mogę z tego Hanasakeru! Wszystko jest takie zabawne i DWUZNACZNE. Jak Mustafa przytulił się do Kajiki i:
- She is the master. I am.... her pet.

I Yuzuki już cieknie krew z nosa :P co by zrobił Li-ren, gdyby to usłyszał? Chyba by go rozniósł xD

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

i tak bedzie z li renem bo sa pokazani razem w piosence podczas napisow
koncowych.... rumati jest niezly, ten blondyn odpada a eugene juz nie jest
az tak cool jak w pierwszych odcinkach wiec li ren <3

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Ja tam bardziej bym chciała zobaczyć jak Mustafa służy swej pani xD boże, czysty hentai w mojej ślicznej rudej główce xD
Li-Ren gdyby to usłyszał... hmm... nieee, Li-Ren nie mógł tego usłyszeć, bo padłaby fabuła jakby zabrakło Judżina ^
Judżin jest cool do pewnego momentu, potem jest.. hmm.. spadek formy. Carla w ogóle nie liczę, bo on ma rolę mocno trzecioplanową, a Li-Ren zachowuje swą boskość wiecznie <33
nNes, pokonałyśmy ją, Yuu-chan jest w naszym klubie Serduszek dla Li-Rena :D buahahaha~! <3333

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Czemu ja nigdy nie widziałam Twojej rudej główki? Zawsze chciałam mieć rude włosy, kusou :P
Tak, zostałam perfidnie omamiona przez Li-rena.
Ach, Li-ren, mój Li-ren... co ja bym zrobiła, gdyby nagle się taki u mnie w nocy pojawił...
Ekhm-ekhm. Już wiem co bym zrobiła... *uśmiech z piekła rodem*

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Bo masz życiowe szczęście, jak patrzysz na Gorgonę to się w kamol zmieniasz ;] a ja jestem ruda z woli a nie z urodzenia ^ bo tak to taki przymulony brązik, ale kombinacje alpejskie z kolorami są od zawsze ;p
Li-Ren, Li-Ren, uwiodłeś, zraniłeś, dlatego jest mi źle...
Gdzie jesteś mój drogi Li-Renie? Gdzie jesteś mój drogi oh gdzie?
Mój Li-Ren jest za oceanem, mój Li-Ren dziś za morzem jest,
Więc wróć Li-Ren i przytul mnie~!
Gdyby się taki u Ciebie w nocy pojawił to by go Sebek załatwił <lol>

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Mwhahahaha, czemu zawsze jak czytam Twoje komentarze to wybucham śmiechem? Ale racja, Sebek by wpadł w złość z zazdrości i za*ebał mi Li-renka~ :( muszę coś wymyślić, żeby go wywabić z domku na jedną noc...
Pomożesz Eriis-chan? ^^

A ja będę różowa z woli ;P już w wakacje xD takie uke ze mnie że hej! ^^

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Kwestia suczości? ^^
Przykro mi, u mnie ostatnimi czasy nocuje kilku panów na raz (chłopaki z Saiyuki są akurat przelotem i nocują, z naciskiem na to co się dzieje nocą~zawsze pociągali mnie mężczyźni w mundurkach, mogą być mnisze :D), jeśli Sebek nie ma nic przeciwko to niech wpada, ale wiesz... męskie ego =.= ;p
Za to zajmę się chętnie Li-Renem xD

Planowałam błękit, ale dostać farbę jest to równe z cudem... U mnie też róż, ale jakoś szybciej :D Hehe, przecieramy szlak xD