moj to Grell i Sebasian :] ...............................
A rzeczywiście, Bakemonogatari jest całkiem ciekawe, i sądzę że pierwszy odcinek zapowiada coś co może być fajne ;] Zajebista scena ze zszywaczem i nożykiem :D
Czekam jeszcze na Summer Wars i Seitokai no Ichizon.
Hanasakeru... ;(
Li Ren <3 <3 ;P
Oj wy złe :PP ale zacznę dopiero jak skończę mój maraton filmów o Frankenstein'ie :D mam ostatnio świra na punkcie horrorów z lat '30-'70 xD
Uuuu :D fajne ^ takie straszne :p
Czytałam ostatnio fajną mangę w tym klimacie ;] Taką w stylu "boję-się-bo-nie-wiem-co-dalej" :D
Gomene, a gdzie serduszko dla Li Rena?! Ejj no, bo Cię wykluczymy ze stada ;PP
no właśnie! serduszko musi być lol a ja ogladałam pierwszy odcinek tym
razem 'Princess Lover' - moje ocena to 3/10 li ren <3
Hah, ja się nawet z PL nie wzięłam, nie moja nisza ;] chociaż Royal Seventeen wydaje się być w podobnych klimatach.
Li Ren <333 ^^
30 września ma wyjść jeszcze jednoodcinkowy OAV Kuro, który ma być dodatkiem do DVD O.o Ciekawe...
Li Ren <333 ;DDD
A tu ciiiiiiiiiiiszaaaaaaaa.
Te~he!
Hanasakeru, Hanasakeru. Jeeej. Nie będę oglądać, jestem buntowniczką ^^
Wiecie, że już oficjalnie jest zapowiedziane, że będzie drugi sezon Kuroshitsuji i trzyodcinkowa(chyba) OAV?
Banzai!!!
Ohhhh <3333 Sebcio-chan <3333
Coś umarła akcja... Serduszko dla Li-Rena! xD <333
Tak, tak, zazdrościsz że moje uwielbienie dla Li Rena jest większe niż Twoje ;D
...większe niż moje to na pewno. Moje uwielbienie do niego równa się zeru xDD
Zazdroszczę, że nikt mnie tak nie uwielbia jak jego ^^"
lool.
A on czym sobie zasłużył?! Jest tylko przystojny! Tzn. waszym zdaniem, moim nie xDD
tym że jest naprzystojniejszy ze wszystkich bohaterów Hanasakeru (moim
zdaniem) dletego <3 dla Li Rena! (akcja żyje =P)
Myślę, że to po prostu kwestia tego że on jest Li Renem i to jest jego główna zaleta :D
<3333 dla Li Rena ^
Ale Ciel mnie zaskoczył swoją postawą i reakcją. Raczej bym o takie podejście posądziła Sebastiana....
Też czekam... 18stego września, kur mać.
ach ten Ciel =P lubię to dziecko, hmmm ciekawe czy będzie w drugiej części
anime. jest nowe hanasakeru ale raw =/ li ren <3
Oby nie. OBY NIE. Sam Sebastian. Najlepiej 24 epy striptizu.
Hm. Wiesz, czekam aż przetłumaczą wszystkie zaległe epy i dopiero się wtedy wezmę za oglądanie, póki co mam na MAL-u Hanasekuru w stanie on-hold.
Li-Ren~<33
LOL 24 epy striptizu to brzmi bardzo ciekawe, zastanawiam się czy
scenarzyści wzięli to pod uwagę :P ja pominęłam 2 odcinki hanasakeru które
dalej są raw i jestem na bierząco =P Li Ren <3
im alive, im alive =P!! szkoda tylko ze manga kuroshitsuji nowy rozdzial
nie jest jeszcze alive juz nie mowiac o hanasakeru ktore jest totalnie
RAW!!(jak zwykle ostatnio) li ren <3
Yeah~! I missed you guys~~!
No szkoda, ale z tego co pamiętam to przecież miał wyjść dopiero w ten piątek, nee~?
Obejrzałam Hanasekuru xD Do 19stego epa włącznie ^ Teraz będzie jeszcze gorzej przez crunchy ;// =_=
Li-Ren <33
No nie znajdę z wami wspólnego języka, macie w głowach tylko Li-rena~~ ! *ryczy*
Wypraszam sobie~! Jestem tam jeszcze Kenichi Matsuyama :D I jedno świetne anime które ostatnio dorwałam xDD oo, i Hisagi Shuuhei z Bleacha!!! Także aż tak pusto tam nie jest ^^
Li-Ren <3333
Zajebiście wciągnęło mnie Tokyo Magnitude 8.0
No i oczywiście emocje związane z nadchodzącą premierą drugiego sezonu DTB, i końcem Tsubasy Clamp'a ;((((((((
Li-Ren~!<3 xD
Tez czekam na 2 sezon DTB ^^ I na InaYushę i Kimi ni Todoke <3 I na tym się kończą tytuły z sezonu jesiennego warte obejrzenia :P
Li Ren <33
Noom, DTB, Inuś i Kimi ni Todoke. Ostatnio w mangę się wciągnęłam i do mnie dotarło, że przecież anime mają robić ^^"
No to tak samo ja ja ;p Hehe, ale Caanana dalej nie mogłam, po 3cim epie wymiękłam =_= NUDA~!
No nie gadajcie, ja wciąż liczę że trzeci sezon Black Lagoon będzie jeszcze na jesieni, a do tego pierwszy film Higashi no Eden i być może tłumaczenie do Summer Wars.
Li-Ren <333
Caanan jest taki nudny? Nie strasz mam to w planach...najwyżej się droppnie...
śmieszne, jak ciągle spamuję tu z Wami w temacie o Kuro, mimo że zainteresowanie serią straciłam już dawno temu...heh....=P
XD
caanan jest nudny, ja wymieklam po 2 odcinku, jest nowy chapter
kuroshitsuji, ktos juz czytal? ja czytalam =P chyba zaczne ogladac dtb
skoro mowicie ze jest takie ciekawe :P
Ja już Kuro nie czytam...
dtb aż tak barzdo mnie nie zachwyciło, w związku z tym że imo anime rozkręca się dopiero gdzieś po 10 odcinku ;) ale drugą serię i tak zobaczę, bo zapowiada się obiecująco :)
No mnie znudził, ale ja akurat jestem wymagającym widzem, mój MAL jest ekhm, dość specyficzny ;]]
Heheh, Kuro ma w sobie coś, co trzyma, ale dzień i noc akurat o innym anime myślę ^^
Ofc czytałam :D No proszę Cię, nNesti, kto jak kto ;p
DTB zajebiaszcze, ale jak już Kathi wspomniała akcja rozkręca się dopiero po jakimś czasie. Co prawda mnie ten klimat zachwycił od razu i dlatego też rzuciłam się na "Persona : Trinity Soul" które jest w baaardzo podobnym klimacie.
w "Personie..." jednym z seiyuu jest Takehito Koyasu, prawda? Chyba zacznę oglądać, kocham Takehito Koyasu xD