moj to Grell i Sebasian :] ...............................
Yu-chan, poza świetnym seiyuu anime też jest niczego sobie :D
Ludzie, ogląda(ł) ktoś drugi sezon Spice and Wolf? ;>>
Oglądałam dwa odcinki i stwierdziłam, że straciło magię. Ale pewnie do tego wrócę.
Teraz tylko siedzę i mangę czytam all the time ^^
Tak, SAW było kiedyś zupełnie inne.. chociaż po zakończeniu oglądania sezonu drugiego chciałabym i tak zobaczyć sezon 3ci... drugi kończy się spektakularnie ;))
Oo, jaką mangę? ;>>
Ja uwielbiam kolejno:
1. Grell (xD)
2. Undertaker (Jego śmiech mnie dobija, a poza tym uwielbiam świrów ^^)
3. Sebastian
4. Ciel
Hohoho! Ktoś, kto lubi Grella i Undertakera się pojawił! To takie dwa kochane świry są ^^
Mangę jaką czytam? Ojeeeej, głównie shoujo. Bez przerwy. Nie chce mi się ich wypisywać, na mojej mangalist jest wszystko xD
undertaker nie jest az tak sliczny jak sebastian :P a ja ogladalam az 3
odcinki darker than black, głowny bohater jest rzeczywiscie cute
Helloł, my też lubimy Greila i Undertakera :D
Shoujo.. huhm... jakoś mi tak shoujo średnio wchodzi ostatnio... BLEACH~! Moje drogie, Bleach już wyszedł ^^ czekałam na ten dzień całe życie~!
Ahh, Hei <33 on jest jak doktor House... to coś, ten skurwysynizm jest pociągający.
nNes, czekam na wsparcie w akcji Serduszko dla Hei'a <33 i dla Li-Rena, ofc :DD <333
SERDUSZKO DLA HEI'A!!!! <333
Hei jest jak Dr. House? Hmm, no ja nie wiem. Hej nie jest aż takim skurwysynem jak House :D oboje są boscy, ale House jest gorszy :D
Ja bym sobie przeczytała jakąś fajną mangę o demonach, czy coś. Fantasy.
Kathi, polecisz coś może? :P
Noo polemizowałabym :D Hei i House są w innych kategoriach, ciacha, ale zupełnie inne kategoria.. <33
Ja się specjalizuję w mangach o seksie :D kiedy masz ochotę na nagie bishe i jęczące panny, wal jak w dym :D ^^
ok wiec <3 dla Ri Rena :P:P:P a kto to jest ten Hei????????????? skoro
mowicie ze taki ladny.
Eriis zapodaj jakas ciekawa mange o seksie tylko zeby nie byla autorstwa
Mayu Shinjo bo glowne bohaterki w jej mangach sa tak glupie ze szkoda nawet
czytac :P
Też ostatnio takie czytałam. Zapodaj jakieś ciekawe mangi tego typu xD których nie czytałam, of course xDDD
A już chciałam "Akuma no Eros" ;] Jak chodzi o tego typu historie to nie oszukujmy się, Mayu jest jedną z najlepszych ;]
Właściwie wszystko od Kayono też kręci się wokół seksu... to co ja uwielbiam i czytałam już chyba z milion razy to cały tomik pt. "Reikan Bidan" (przetłumaczony przez projekt-manga) oraz "Otoko hime to mahou no lamp". Baśniowa sceneria, dużo rypania, no i stada ślicznych bishy.
Genialna manga chociaż nie stricte o seksie, a o jego przyległościach to też "Boys n' Girl". Panna, 222 ciacha. Czego chcieć więcej od życia? :D
Oczywiście nieśmiertelny "Paradise Kiss" <3 ahh, George Koizumi, wszystkiego go kochamy.
Równie nieśmiertelny "Zettai Kareshi" Yuu Watase <tak, to ta od Fushigi Yuugi>.
Fajny zbiór oneshotów różnych autorów to też "Love & Sex".
Mój przeukochany oneshot "Sensei wa boku no mono" czy równie ciekawy <^^> "Secret Housemate" oraz "Renai Saishuchiten".
Właściwie wszystko z tego co napisałam ma polskie skanlacje, poza ParaKissem, bo on był wydawany przez "Waneko" w latach 2003/2004.
A wiecie co ja mam? Pierwszy tomik "bleacha" :D jeszcze pachnie farbą~! <333
No to robimy sobie niedługo seansik czytania zboczonych mang... xDD
Jeej, Bleach jest fajny ^^ a ile dałaś? :D
16 zeta... w Matrasie nawet nie wiedzieli kiedy im przyjdzie =_= a w Empiku sprzątnęłam ostatni egzemplarz z półki :D
KUROSAKI-KUN~! jak to mawia Inoue <lol>
Ichigo jest faaajny, taki... porządny chłopak. I zabawny. Też sobie mangę kupię normalnie ^^
...a teraz uczyć się z historii T__T
Chciałabym takiego męża dla mojej córki :D
...a teraz uczyć ee... niee, czytać "Love Hina" ;]] już wszystko naumiane~!
Dla Twojej córki? Loool xD
Ja niestety się uczę. Tzn. udaję, że się uczę, trochę tam czytam sobie... i oglądam Heroesów w między-czasie. Wrrr. Wkurzam sama siebie :D
Noo dla tej planowanej ;p dla tej która będzie taką samą rebeliantką jak ja!
Trochę, ale nie za bardzo, co, Yuu? ;pp
No nie za bardzo, nie za bardzo.
Odkryłaś mój ulubiony skrót od imienia xD coś mnie urzekło w tym "Yuu", lubię jak mnie tak ktoś nazywa ^^
Zrobiłam sobie ściągę, której i tak pewnie nie użyję. Pożyjemy, zobaczymy xD
Planujesz dzieci mówisz... cholera, ja chyba nie chcę mieć. Same kłopoty. Rozstępy, żylaki, psujące się zęby... horror.
Ohh, Yuu-chan~!
Tak, planuję dzieci z mężczyzną, który się będzie nimi zajmował i zarabiał na naprawianie szkód po ciąży ;] Jakie to egoistyczne ^
off topic hahahahahaha! ja zamiast dzieci na razie planuje przeczytac
ktoras z wyzej podanych mang :P hehehehehe w przerwach oczywiscie zamierzam
sie uczyc a nawet prace pisac LOL
No nie wierzę, czyli wszyscy się uczą a ja nieuk się zajmuję dzieci rob... tfu xDD
Prace? Na jaki temat? O serduszkach dla Li-Rena? :D
no jasne ze tak! 'wplyw serduszek li rena na istnienie i rozwoj
wspolczesnego swiata' ps. li ren <3<3 , ostatnio ogladam hanasakeru po
japonsku bo nie ma napisow! ach ten Li Ren!
Wpływ Li-Rena na istnienie i rozwój współczesnego świata... loool. Yuzuki leży pod biurkiem:D
Masz dowód jaki Li-Ren jest ważny :D jest on integralną częścią współczesnego świata i społeczeństwa ^^
Popieram i mogę bezproblemowo dostarczyć wielu ciekawych materiałów ;pp
To ja napiszę pracę magisterską o niesamowicie seksownych pośladkach Sebka z Kuroshitsuji.
Ojj, co to by była za praca... ahhh...
To w takim razie ja spłodzę etiudę o seksownych mięśniach Kurogane.
Mówiłam. Akuma jest zajebista. Akume się kocha i się do niej wraca. A coś szczególnie Ci się spodobało? ;> Ja jestem fanką pewnego tekstu Szatana w ostatnim chapterze... "Take off that angelic robe. If you don't... I'll turn that into feathers too". (w skanlacji Sai-Team było "Zdejmij tę szatę... jeśli tego nie zrobisz, ją także zamienię w pióra").
Ave Sejtan ^ ale serduszko nadal dla Li-Rena <33 :D
O-MÓJ-BOŻE. Koniec Tsubasy. Niee.. nie chcę tego przeżywać... ;( nieeeee~
W grudniu koniec xxxHOLiCa. Kto się rzuca ze mną z mostu?
magisterska o Sebastanie oh ah! niezly masz temat Eriis =P ja na razie
pisze licencjata z li rena :P Yuzuki licze na Ciebie jeśli chodzi o
materiały :P ps. co to za Akuma? whats this? or rather WHO IS HE? ps2. <3
dla Li Rena :P
Akuma is some kind of... Satan ]:->
Główny kochaś z "Akuma no Eros". No, tego, taki tam... fajny. No.
Li Renowe Serduszkaaa~!
Noooo, Akuma-san jest totalnie seksoooownyyy.
I te jego zboczone teksty były świetne *__*
Serducho dla Satana.
I te rogi, ahh... :D
Jest on w pierwszej dziesiątce moich ukochanych hentai'ów mangowych <3
Hmm. No nie wiem, czy byłby w pierwszej dziesiątce, ale na liście na pewno by był xD W piętnastce może xD
Ugh, czemu nie można zatrzymać czasu T__T chciałoby się czytać tą mangę godzinami, a nie można. Kusou xD
Na pierwszym miejscu zawsze był, jest i będzie Tasuki z Fushigi Yuugi. Nie wiem czemu, ale podnieca mnie (może dlatego że oboje jesteśmy rudzi i z deczka koci?) ^. Potem Onizuka-sensei <33 George Koizumi.. hmm... Sa Gojo <Saiyuki> no i oczywiście Sa Sakujun~!
No na mnie podobne wrażenie zrobiło Zettai Kareshi (mniej zboczone ale równie wciągające :D). Dzisiaj się biorę za "Switch"a, widziałam na one mandze że wrzucili 17 chapów także wieczorem będzie już wiadomo na ile ciacha są zajebiaszcze ;P
No właśnie następną mangę, którą zamierzam czytać to Zettai Kareshi.
Jeśli chodzi o bishów, to Tamaki z OHSHC, i Kyouya. No i Kurosaki Tasuku z Dengeki Daisy. Edgar i Kelpie z Hakushaku to yousei... i NARU z Ghost Hunta!!! Kogo by tu jeszcze wytypować... *myśli* Zero i Kaname z Vampire Knight xD Raito z Desu Noto. Sebastian oczywiście xD i Rei z mangi 'Mars'.
To chyba mniej-więcej wszystko, jeśli chodzi o bishów z mangi xDD Dużo ich ^^"
Sa Sakujun z Saiunkoku Monogatari? xD ciaacho.
Jakbym miała wymieniać wszystkich to by czasu ani miejsca nie starczyło :D
Sakuś <3 czyste zło ^^
Raito z Desu mówisz... hmm... to śliska sprawa. Bo Raito w zależności od tego czy jest doktorem Jeckyll'em czy misterem Hyde'em..
jak jest zły, okrutny, wredny i ironiczny. ^^
Czytam Zettai Kareshi. Na razie 4th chapter. Jeszcze nie mogę ocenić :D
Zettai przeczytane! Fajne, fajne, ale moim zdaniem to Riiko powinna być z Nightem! A nie z tym ciołkiem Soushim T__T
Poza tym przeczytałam ŚWIETNĄ mangę "Boku ni Natta Watashi", trochę podobną może do Hanazakiri no Kimitachi e... i jestem zafallinlovana <33 xD
ongoing animes 2009 =/ co za beznadzieja! skonczyl sie phantom i time of
eve, hanasakeru jest raw, popatrzylam jakie sa nowe anime na jesien i
jestem ZALAMANA! ;(((((((((( ale beznadzieja same jakies kreskowki dla
dzieci ;(((((((((( bez komentarza, jak znajdziecie cos ciekawego to
napiszcie bo NIE MAM CO OGLADAC =/
My w królestwie zła oglądamy:
- 11eyes (śmierdzi mi sześcioma innymi anime, ale póki co da się patrzeć)
- Darker than Black 2
- Kobato. (no powiedzcie mi, kto nowego CLAMP-a nie widziałam, tożto kjutaśne ^)
- Seitokai no Ichizon (dla haruhistów, ogólnie anime oparte na fanservie, geniusz zła buahah xD)
- Nyan Koi! (z tym mam problem... bo znowu dla mnie to jest pewnego rodzaju połączenie...)
- Kimi Ni Todoke czyli jak dziewczynka z Ringa sie zakochuje <3
Nnes, może powróć do korzeni, coś starego i klasycznego? Berserk może? :)
Li-Ren <333
Ano, Kimi ni Todoke czytam mangę i obejrzałam pierwszy odcinek. Słabo mi się podoba anime, przede wszystkim głos Sawako jest TRAGICZNY. I to wszystko zbyt przesłodzone.
Nyan Koi też obejrzałam, śmieszne może być, ale nie rewelacyjne, cóż.
DDB ściągam i 11eyes też ściągam :D
Nie słyszałam o Seitokai no Ichizon. CO TO?!
...i może słyszałyście o Umineko no Naku Koro ni? Ściągam właśnie i może być ciekawie, sądząc po zwiastunie ^^